Dato: Lørdag d. 31. mar kl Sted: Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, Stestrup, 4360 Kirke Eskilstrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dato: Lørdag d. 31. mar kl Sted: Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, Stestrup, 4360 Kirke Eskilstrup"

Transkript

1 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 31. mar kl Sted: Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, Stestrup, 4360 Kirke Eskilstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab Holdturnering 2006/ Indkomne forslag disse skal være formanden i hænde senest 16. marts Fastsættelse af kontingent 7. Valg 1. Formand Niels Steen Larsen er på valg 2. Bestyrelsesmedlemmerne Morten F. Jensen, Leif Jensen og Jens Lundberg er på valg 3. Bestyrelsessuppleanterne Bjarne Petersen, Præstø og Peter L. Larsen Næstved er på valg 4. Revisorerne Søren Dyberg Larsen, Slagelse og Bruno Sørensen, Dianalund er på valg 5. Revisorsuppleant Henrik Knudsen er på valg 6. Turneringskomitémedlemmerne Henrik Knudsen, Næstved og Svend Dyberg Larsen, Slagelse er på valg 7.Turneringskomitésuppleanterne Morten H. Olsen, Ringsted og Henning Rasmussen, Nyk. S. er på valg 8. Eventuelt Der gøres opmærksom på, at der er klubbens som har stemmeretten. Er formanden forhindret i at deltage, kan stemmeretten overdrages til et andet medlem af klubben. Niels Steen Larsen

2 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 31. marts 2007 Formandens beretning Velkommen til delegeretmøde på Stestrup Fritidsgård. Det er første gang, vi afholder delegeretmøde her. Bestyrelsen har holdt et møde her, og vi blev enige om, at det var et godt sted at være. Samtidigt lå det meget centralt. Jeg håber, vi får en god og konstruktiv dag ud af det. Min beretning vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat. Der er sket meget i dansk skak i denne sæson - skelsættende kan man godt sige, at den har været. Vi har oplevet, at Dansk Skole Skak har distanceret sig fra DSU for at blive optaget i DUF. Dansk Skak Unions hovedbestyrelse har besluttet at satse på at udvikle en spilserver for at tiltrække nye medlemmer og at ændre på den traditionelle medlemsstruktur, således at man også kan blive net-medlem af DSU. Men de traditionelle problemer eksisterer også: Medlemstallet er stadigt for nedadgående det er stadigt et problem at skaffe ledere til skakken vi savner et slagkraftigt ungdomstilbud. Der er således rigeligt at tage fat på. Medlemstal Medlemstallet er ikke opløftende læsning. De sidste tal siger, at vi har 443 seniormedlemmer, 157 pensionister, 58 børn og 39 juniorer I alt 697. De tilsvarende tal sidste år var 436, 145, 98 og 39 i alt 718. Det betyder små fremgange på senior- og pensionistfronten, hvilket er bemærkelsesværdigt. Men det er bekymrende, at der er stor nedgang i barnemedlemstallet. Jeg synes, det er tankevækkende i betragtning af, hvor meget dette område har været dyrket i 2. HK. Vi har haft det princip vedr. juniorinstruktørordningen, at man for at få del i tilskuddet andet år skulle melde mindst 8 ungdomsspillere ind i skakklubben. Det har flere klubber undladt i år. Måske skal det ses i lyset af, at vi som hovedkreds og Union ikke har så meget at tilbyde børnene. Nu hvor Dansk Skole Skak tilsyneladende går egne veje, er det endnu vigtigere, at vi nytænker vores tilbud til de helt unge. Jeg synes stadig, at det er en mærkelig sportsorganisation, der ikke har et ungdomsarbejde. Det skal der gøres noget ved.

3 Ungdomsleder Michael Espensen har tænkt mange konstruktive tanker her. Mange af dem er udsendt til klubberne. Jeg håber, at de vil udløse en konstruktiv debat på dette møde. Divisionsturneringen: Vi har haft Dianalund, Ringsted, Tølløse og Næstved med i 2. division. Det rigtigt glædelige her, at Næstveds 1.-hold vandt 2. div. gr. 2 og nu rykker op i 1. division. Stort tillykke til Næstved!! Tølløse fik kun en enkelt sæson i divisionen og må nu tilbage til de trygge rammer i vores mesterrække. I år skulle der tre hold ud af vores 2. div.. Det kunne være en alvorlig sag, da det længe så ud til, at Dianalund kunne ende på 6.-pladsen. Men i sidste runde klarer Dianalund lige akkurat skærene og blev hængende sammen med det meget stabile hold fra Ringsted. Nyt divisionshold bliver Holbæk 1, der vandt vores mesterrække. Pokalturnering: Blev i 2006 afviklet i Skovbo. 11 hold deltog: 3 i eliterækken, 6 i bredderækken og 2 ungdomshold. Det er stadig ikke noget imponerende fremmøde. Men vi fortsætter så længe, der trods alt er nogle, der vil være med, og som får en spændende dag ud af det. Eliterækken vandtes af Skovbo foran Næstved og Nyk. F. Bredderækken vandt Holbæk foran Østsjælland; hvem der vandt ungdomsrækken står hen i det uvisse, da de to Skovbohold jo var kvalificeret uden kamp. I landsfinale i Nyborg opnåede Holbæk en fornem 2. plads og Østsjælland en delt tredjeplads i bredderækken. Ungdomsarbejde: Overordnet vil jeg endnu en gang sige, at nytænkning er nødvendig. De tider, hvor vi kunne basere ungdomsarbejdet på et tæt samarbejde med Dansk Skole Skak er forbi. Det er beklageligt. En af hovedhjørnestene i vores arbejde har været JGP-arrangementerne. I år har de ikke været så velbesøgte. I skrivende stund har der deltaget i alt 143 spillere. Flest har deltaget i E og F- gruppen. De ældste spillere her er 11 år. Herefter falder interessen markant for at spille skak. I de ældste grupper (A og B) har der kun deltaget 8 spillere. Det er tankevækkende. Michael Espensen vores ungdomsleder har gjort sig mange tanker om, hvordan vi kan udvikle os. Han har lavet et lille værk om sine tanker på dette område. Jeg synes, det er spændende læsning. Jeg refererer lige et par stykker. Måske skal man afvikle JGP, så det er muligt at rykke op og ned mellem grupperne. Der bliver således tale om at spille efter styrke og ikke alder. Man kunne også overveje at afvikle nogle stævner som holdturneringer. Træningssamlinger kunne også være en mulighed.

4 I det hele taget tror jeg, at vi skal prøve at få gang i et samarbejde med de andre hovedkredse om alt dette og satse på, at det også kan udvikles på landsplan. Rundt om i klubberne sker der dog også meget m.h.t. ungdomsarbejdet. Desværre foregår det bare ikke i unionsregi. Jeg er vidende om hvert fald 4 klubber, hvor børneskak er organiseret med tilsammen mere end 100 børn. Som organisationsmand så jeg selvfølgelig meget gerne disse børn organiseret hos DSU. Men omvendt bliver jeg også nødt til at erkende, at vi ikke har så meget at byde på i DSU. Hvorfor skal man egentlig melde børnene ind i DSU. Er det tilbud, som Dansk Skole Skak har egentlig ikke bedre til børn? Junior Grand Prix afsluttes med et Sjællandsmesterskab, hvor de 8 bedste af vore ungdomsspillere i hver klasse deltager sammen med de tilsvarende spillere fra 1. og 8. HK. Sidste år afvikledes stævnet i Allerød. Og det blev virkelige flotte placeringer til vore unge mennesker. A-gruppen vandtes af Martin Hansen, Nyk. F., D-gruppen af Frederik Jensen, Jyderup og E-gruppen af Casper Christensen, Skovbo. I C-gruppen sluttede Emilie Christensen, Jyderup som nr. 2. Det kan godt være at vi har mistet en del unge spillere, men dem vi har tilbage gør det altså godt. Det indtryk får man også når man ser tilbage på junior-hold-dm, der jo traditionelt afvikles på Tjele Efterskole. Efter et par sæsoner med middelresultater, fik holdet fra vores hovedkreds sat sig grundigt i respekt med en flot tredjeplads. Det lover godt for fremtiden. Tak til Thomas Flindt, som var hold- og rejseleder på denne tur. Juniorinstruktørordningen fungerer stadig. I 2006 har vi bevilget tilskud efter reglerne til mange hold. Desværre har vi også måttet lukke for tilskuddet et par gange, da vi ikke mente at ansøgerne havde levet op til reglerne om indberetning og minimum deltagertal. Aktivitetspuljen indførte vi forrige år. Klubberne kunne søge tilskud til aktiviteter, der kunne fremme interessen for skak i lokalområdet. Der var stort set ingen begrænsninger for hvad der kunne søges til. Der blev afsat kr. i budgettet. Det er tankevækkende at vi kun har brugt de 500 kr. i sidste års regnskab. Men måske er fantasien ude i klubberne ikke så stor?! EMT-konkurrencen: En årlig tilbagevendende begivenhed. Vinder blandt seniorerne (også årligt tilbagevendende) Henning Jakobsen Nordfalster (93 points for 9 turneringer), vinder blandt pensionister: Henning Rasmussen, Nyk. Sj. ( 85,5 points for 8 turneringer) og blandt ungdomsspillerne Johan Stanislaus, Holbæk (52,5 points for 4 turneringer). I alt 22 turneringer har indgået i konkurrencen.

5 Tendenser i DSU: Sidste år omtalte jeg de mange overvejelser, som forretningsudvalg og hovedbestyrelse gjorde sig med henblik på at få etableret en spilserver, så Dansk Skak Union også kunne tilbyde skak på nettet. Jeg sagde dengang i min beretning, at planerne lå noget underdrejede. I mellemtiden er vi kommet et godt stykke videre. Efter flere ekstraordinære HB-møder blev de forskellige tilbud vurderet, og i november 2006 besluttede vi os. Som de fleste nok har set i Skakbladet drejer det sig om et tilbud fra et firma, som den kendte skakspiller Thomas Hutters står bag. Det drejer sig om en anskaffelsesinvestering på et beløb i størrelsesordenen 1 mill. kr. Det er mange penge, men omvendt må vi også gøre noget for at få andel i de mange, der spiller skak via internettet uden at være organiserede i klubberne. Vi har fået lavet en undersøgelse vedr. skakinteressen i befolkningen. Man kan blandt læse, at 80 % af den mandlige befolkning kan spille skak, og at af dem har 40 % gjort det inden for det sidste år. Af disse har lidt under halvdelen spillet på nettet eller med skakcomputer. Tallet er nok reelt højere, da man kun har spurgt blandt den mandlige befolkning mellem 15 og 74 år. Vi har jo alle set, at skakinteressen blandt børn er meget stor. Det er planen, at spilserveren skal komme i drift i løbet af efteråret. Der er ingen tvivl, om at det at kunne tilbyde skak på nettet er fremtiden. Mig bekendt er der ingen andre skakforbund, der gør noget tilsvarende. Men man skal heller ikke tro, at det bare går af sig selv. Sådan en skakserver skal plejes. Den skal vedligeholdes, opdateres og fejlrettes. Det koster. Der skal foretages registrering af de forhåbentlig mange nye net-medlemmer. Man skal heller ikke være blind for, at folk, der møder skakken via nettet, nok ikke er kernemedlemmer som mange af os. Internettet er let at gå til men også at gå fra! Det er uforpligtende. Det kan meget vel tænkes, at der bliver mange flygtige medlemmer, der lige skal prøve, men som ikke forlænger deres medlemskab. Jeg tror, at der skal arbejdes kraftigt for hele tiden at få fyldt op med nye medlemmer til erstatning for dem, der forsvandt. Indtil nu har debatten om spilserveren desværre ikke været så stor blandt medlemmerne. Det er ærgerligt, fordi det er nok en af de mest markante og gennemgribende ændringer i Dansk Skak Unions historie, der her er lagt op til. Hovedbestyrelsen kan bebrejdes meget og bliver det også jævnligt. Nogle bebrejder os, at vi ikke gør nok for at vende den negative udvikling i medlemstallet. Andre bebrejder os, at vore planer med netskak er urealistiske. Det er altså ikke let. Men en ting er sikkert: Det bliver kun værre, hvis vi ingen ting gør. Nu har vi i HB valgt at satse på spilserveren. Jeg håber og tror, at det er den rigtige beslutning! Hjemmesiden: Hvad skulle vi gøre uden Jens Lundberg. Jeg siger det hvert år og gør det gerne igen: Jeg er dybt imponeret over Jens` arbejde. Og jeg ved, det er resten af hovedkredsen også. Vi har Danmarks bedste skakside. Uden Jens` side så ville hovedkredsen gå i stå. Jens hænger ikke kun fast i gamle rutiner. Næ, der skal

6 jævnligt prøves noget nyt. Nu hedder det blogs. Jeg har ikke helt fundet ud af hvad det er men det er vist meget moderne og noget med en kode, jeg aldrig kan huske. Klubben med størst medlemsfremgang: Vi plejer hvert år at tildele et skakur til den klub, der har haft størst medlemsfremgang siden sidst. Denne gang tilfalder uret Køge Skakklub. Tillykke! Dansk Skak Unions hæderstegn tildeles i år Ejnar Johansen, Dianalund med flg. begrundelse: Einar har i mange år været formand for Dansk Skole Skak. Han har således været med til at udbrede og opbygge interessen for skak hos mange børn og unge til gavn for skaklivet i Danmark. Dansk Skak Unions initiativpræmie tildeles i år Skovbo Skakklub med begrundelsen: Skovbo Skakklub har nu gennem flere år drevet skak for børn en aktivitet, som mere end 50 børn deltager i. Det er endvidere lykkes for klubben at få engageret mange af forældrene i arbejdet. Børnene fra Skovbo er meget flittige gæster ved arrangementer rundt omkring i hovedkredsen. Klubbens aktiviteter bliver jævnligt omtalt i dagspressen, hvilket er med til at øge opmærksomheden om klubbens store arbejde på dette område. Med sit initiativ viser Skovbo Skakklub, hvordan Dansk Skak Union kan få vendt den negative medlemsudvikling. Så er vi ved at være gennem beretningen. Sammenfattende mener jeg, at der er tre områder dansk skak skal fokusere på: *Udvikling af en skakserver med netmedlemsskab, *Der skal etableres et attraktivt børne- og ungdomstilbud, *Vi skal være mere synlige i pressen. TAK: Endnu en gang vil jeg vil sige tak til alle de mange frivillige ildsjæle rundt om i hovedkredsen. Uden jeres indsats gik det hele i stå. Tak til hovedkredsbestyrelsen for arbejdet i årets løb. I denne sæson er ikke alt gået, som vi havde håbet. Men jeg ved også, at en masse gode kræfter arbejder på at ændre udviklingen. Jeg håber, at vendepunktet for Dansk Skak vil komme i den nye sæson! Niels Steen Larsen

7 Dansk Skak Union - 2. Hovedkreds Regnskab for 2006 og budget 2006 Regnskab Budget Indtægter: Klubkontingent , Ktg. enkeltmedlemmer 3491, Holdturnering 13200, Pokalturnering 0,00 0 Renter og kursregulering 2304, Amtstilskud - Roskilde 2300,00 0 I alt indtægter , Udgifter: Ktg.-DSU , Holdturnering 9734, Pokalturnering 0,00 0 EMT-turnering 1600, Aktivitetspulje 500, Bestyrelsesmøder 4466, Junioraktiviteter 12300, Udligning junior DM -1600, Kørselstilskud m.v , Porto og telefon 5251, Papir og tryksager 717, EDB, hjemmeside m.v. 330, Inventar 0,00 0 Diverse 1124, I alt udgifter , Overskud 13840, I alt , Saldo primo , Overskud 13840, Saldo ultimo , Præstø d Morten F. Jensen (sign.) kasserer Foranstående regnskab er gennemgået og fundet i orden. Beholdning er forevist og afstemt. Præstø d. Bruno Sørensen (sign.) revisor Søren Dyberg Larsen (sign.) revisor

8 STATUS 2006 Aktiver Giro 30685,54 BG-bank - konto 50989,38 Obligationer 73634,71 Tilgodehavender 0,00 I alt ,63 Passiver Skyldige udgifter 800,00 Egenkapital ,63

9 Forside > arkiv > Regnskab 2006 Dansk Skakunion 2.hovedkreds/turn/arkiv dato: kildemateriale:"mfj " 2007 Dansk Skak Union. 2.hovedkreds. Redaktør Jens Lundberg. Siden er sidst indlæst: 09. april 2007

10 Side 1 af 3. 2.hovedkreds: Forslag til delegeretmøde lørdag 31.marts 2007 Forslag A: Haslev Skakklub ved formand Henrik Nielsen stiller flg. forslag: 1) Det forslås, at 2. H.K. indfører rating af alle holdkampe i holdturneringen. Dette betyder i praksis, at B- og C-rækkerne også rates. B-rækkerne kan umiddelbart rates. For C-rækkerne må turneringslederen søge en dispensation på grund af den kortere betænkningstid (2 x 90 min.) 1) Det forslås, at 2. H.K. indfører rating af alle holdkampe i holdturneringen. 2) Det forslås, at man indfører rating af alle holdkampe i B-rækkerne - hvis det ikke lykkes at få ratet C-rækkerne, fordi man ikke får dispensation for den kortere betænkningstid (90 min.) her. Forslag B: Køge Skakklub ved formand Erik Carlsen stiller flg. forslag: Motivering: Da nogle klubber i hovedkredsen ikke har egne lokaler, skal de søge spillested i god tid for at være sikre på at kunne råde over disse i forbindelse med holdkampe. Særligt gælder det holdene i mesterrækken, der har kampafvikling på søndage, der jo ligger uden for normal åbningsaften. Er man ikke ude med sine reservationer i maj måned, hvor de øvrige reservationer skal foregå, kan man nemt komme ud for, at man i september måned, hvor det endelige program foreligger, ikke kan booke de sædvanlige spillelokaler. Dette medfører bookning af andre lokaler og derfor også en noget mere besværlig afvikling af søndagsholdkampene. Derfor stiller Køge Skakklub følgende forslag: Så snart holdturneringen en sæson er færdigafviklet og den foreløbige nye mesterrække er fundet, meddeler turneringslederen for holdturneringen turneringsprogrammet med hjemmeog udekampe for den kommende sæson til de implicerede klubber. Vi skriver foreløbige, idet der kan være enkelte klubber, der ikke ønsker at deltage i mesterrækken. Da de alligevel ikke skal reservere lokaler, har det ingen indflydelse overhovedet. De erstattende hold kan jo af gode grunde alligevel ikke reservere lokaler, før de bliver inviteret til at deltage. Det eneste problem, der kan opstå er, at nogle klubber med erstattende hold i rækken kan komme til at skulle køre lidt længere. Her vil turneringslederen stadig kunne fastholde de fleste hjemmekampe ved om nødvendigt at ændre på modstanderhold, der alligevel skulle have været udehold. På Køge Skakklubs vegne Erik Carlsen Forslag C: Hovedkredsbestyrelsesmedlem Leif Jensen stiller flg. forslag: Benløse, den 15/3-07 Forslag til behandling på delegeretmødet. 4) Man er først pensionist, når klubkassereren meddeler dette til 2. HKs kartoteksfører.

11 Side 2 af 3. 2.hovedkreds: Forslag til delegeretmøde lørdag 31.marts 2007 Begrundelse (hvis det er nødvendigt): "Man kan ikke pensionere en spiller med tilbagevirkende kraft" Der er ikke nogen fast aldersgrænse. (Koordinatoren ved "ungdomshusurolighederne" politidirektør Hanne Bech Hansen nærmer sig 68 år. Hun er i øvrigt mor til x-formand Søren Bech Hansen.) Venlig hilsen Leif Jensen Forslag D: Østsjællands Skakklub ved Svend-Erik Wehlast fremsætter flg. forslag: 1. B-rækker og C-rækker nedlægges i deres nuværende form og erstattes af en ny B-række bestående af 6-mandshold med fri tilmelding. Det tilstræbes at grupperne bliver på 8 hold, men det geografiske hensyn skal vægtes, så det kan være nødvendigt med færre hold evt. med dobbeltturnering i en enkelt gruppe. 2. Gruppevinderne i B-rækken rykker op i A-rækken det følgende år, dog højst 4 hold. Hvis der er mere end 4 gruppevindere spilles der en oprykningskamp mellem de grupppevindere, der har opnået den laveste gennemsnitsscore i sæsonen. 3. I øvrigt fastlægges regler for nedrykning fra A-rækken efter de sædvanlige regler. (Reglen om 2 B-hold er her overflødig). 4. Straffebestemmelser på grund af udeblivelse eller for at trække et hold med 6 spillere, eller møde til en kamp med mindre end 4 spillere. Her annulleres alle holdets kampe og holdet placeres på sidstepladsen. Bemærkninger til forslag D om ny B-række (fra Østsjællands Skakklub v. Svend-Erik Wehlast) 1. Det bliver en mere retfærdig kvalificering med et 6-mandshold. Det nye A-hold har vist styrke på 6 pladser og vil bedre kunne klare de nye udfordringer end et 4-mands-hold. 2. Den geografiske inddeling giver kortere køretid - og mindre risiko for afbud. 3. Når man kun skal til nabokommunen vil mange foretrække at køre direkte hjemmefra og ikke samles centralt. Så argumentet om 4 mand i en bil vil ikke være aktuelt. 4. Det kan øge interessen for at deltage i holdskak, når man kun skal til naboklubberne. 5. Oplevelsen af klubånd vil nok være større på et 6-mandshold og give bedre sammenhæng i klubben. 6. Hvis man ser på styrkelisten for de nuværende B-hold og C-hold, skulle man kunne se bort fra frygten for ikke at møde kvalificeret modstand, når holdene sættes som 6-mands-hold i en fælles B-række.

12 Side 3 af 3. 2.hovedkreds: Forslag til delegeretmøde lørdag 31.marts 2007 Forslag E: Hovedkredsbestyrelsen ved formand Niels Steen Larsen fremsætter flg. forslag: 9D Turneringslederen kan idømme et hold i mester - og A-rækken et strafpoint for enhver overtrædelse af dette reglement. Turneringslederen kan idømme et hold i B- og C-rækken et halvt strafpoint for enhver overtrædelse af dette reglement. Motivering: Det kan virke meget hårdt (/dobbelt så hårdt) at tildele et 4-mandshold samme straf som et 8-mandshold for en overtrædelse af reglementet for holdturneringen. NSL

13 Side 1 af 2. 2.hovedkreds: Forslag til delegeretmøde lørdag 31.marts 2007 Forslag A: Haslev Skakklub ved formand Henrik Nielsen stiller flg. forslag: 1) Det forslås, at 2. H.K. indfører rating af alle holdkampe i holdturneringen. Dette betyder i praksis, at B- og C-rækkerne også rates. B-rækkerne kan umiddelbart rates. For C-rækkerne må turneringslederen søge en dispensation på grund af den kortere betænkningstid (2 x 90 min.) a) Delegerede vedtog forslaget, at der indføres ratingberegning for B-rækkerne b) Delegerede vedtog forslaget, at der indføres ratingberegning for C-rækkerne, idet omfang der kan gives dispensation for den kortere betænkningstid. Forslag B: Køge Skakklub ved formand Erik Carlsen stiller flg. forslag: Så snart holdturneringen en sæson er færdigafviklet og den foreløbige nye mesterrække er fundet, meddeler turneringslederen for holdturneringen turneringsprogrammet med hjemmeog udekampe for den kommende sæson til de implicerede klubber. Delegerede vedtog forslaget, at der udfærdiges et foreløbigt turneringsskema for M-rækken til klubberne senest i slutningen af maj måned Forslag C: Hovedkredsbestyrelsesmedlem Leif Jensen stiller flg. forslag: 4) Man er først pensionist, når klubkassereren meddeler dette til 2. HKs kartoteksfører. Delegerede vedtog forslaget, at klubkassereren skal meddele dette til 2.hovedkreds kartoteksfører Forslag D: Østsjællands Skakklub ved Svend-Erik Wehlast fremsætter flg. forslag: 1. B-rækker og C-rækker nedlægges i deres nuværende form og erstattes af en ny B-række bestående af 6-mandshold med fri tilmelding. Det tilstræbes at grupperne bliver på 8 hold, men det geografiske hensyn skal vægtes, så det kan være nødvendigt med færre hold evt. med dobbeltturnering i en enkelt gruppe. 2. Gruppevinderne i B-rækken rykker op i A-rækken det følgende år, dog højst 4 hold. Hvis der er mere end 4 gruppevindere spilles der en oprykningskamp mellem de grupppevindere, der har opnået den laveste gennemsnitsscore i sæsonen. 3. I øvrigt fastlægges regler for nedrykning fra A-rækken efter de sædvanlige regler. (Reglen om 2 B-hold er her overflødig). 4. Straffebestemmelser på grund af udeblivelse eller for at trække et hold med 6 spillere, eller møde til en kamp med mindre end 4 spillere. Her annulleres alle holdets kampe og holdet placeres på sidstepladsen. Inden afstemning blev der stillet et ændringsforslag af Holbæk Skakklub ved Poul Møller Petersen:

14 Side 2 af 2. 2.hovedkreds: Forslag til delegeretmøde lørdag 31.marts 2007 Særregel for holdturneringen 2007/2008 B-rækken De 16 hold opdeles i 4 rækker á 4 hold, der spiller alle mod alle både ude og hjemme. 7. runde spilles som finale mellem 2 rækker (nr. 1 spiller mod nr. 1 om 1. og 2. pladsen, nr. 2 mod nr. 2 om 3. og 4. pladsen o.s.v.). Vinderen af finalerunden rykker op i A-rækken. Nedrykning afgøres ligeledes efter placeringen i finalegruppen. C-rækken C-rækken opdeles ligeledes i rækker med 4 hold, der spiller på samme måde som B-rækken. Vinderen af en finalerunde rykker op i B-rækken. Hvis der ikke er et lige antal rækker med 4 hold, sammensætter holdturneringslederen de overskydende hold således, at der findes en oprykker pr. påbegyndt 8 hold Delegerede forkastede forslaget 1 fra Østsjælland, om at etablere en ny B række og 6 mandshold og dermed kom underforslag 2-4 ikke til afstemning. Delegerede vedtog ændringsforslaget stillet af Holbæk (for sæson ) Forslag E: Hovedkredsbestyrelsen ved formand Niels Steen Larsen fremsætter flg. forslag: 9D Turneringslederen kan idømme et hold i mester - og A-rækken et strafpoint for enhver overtrædelse af dette reglement. Turneringslederen kan idømme et hold i B- og C-rækken et halvt strafpoint for enhver overtrædelse af dette reglement. Delegerede vedtog forslaget

15 Indlæg fra Jens Lundberg, turneringsadministrator 31.marts 2007 Delegeretmøde , dagsorden pkt 4: Holdturneringen Vi slap for ekstraordinære nedrykninger fra divisionsturneringen, hvorfor vi har normale forhold ved op- og nedrykninger til næste sæson. Divisionsturneringen: oprykker fra M-rækken: Holbæk 1 M-rækken: nedrykkere fra divisionsturneringen: Tølløse 1 Forbliven i M: Skovbo 1, Slagelse 1, Køge 1, Østsjælland 1 og Nykøbing F 1 Oprykkere fra A-rækkerne: Næstved 2 og Sorø 1 A-rækkerne: nedrykkere fra M-rækken: Vordingborg 1 og Holbæk 2 Forbliven i A: Maribo 1, Præstø 1, Næstved 3, Haslev 1, Køge 2, Præstø 2, Tornved 1, Slagelse 2, Nyk S 1, Korsør 1, Ringsted 2 og Kalundborg 1. Oprykkere fra B-rækkerne: Nordfalster 1 og Greve 1 B-rækkerne: nedrykkere fra A-rækkerne: Nykøbing F 2 og Holbæk 3 (hver klub har ret til 2 hold i B) Forbliven i B: Sydøstlolland 1, Møn 1, Næstved 4, Maribo 2, Tingsted 1 eller *Holbæk 5, Dianalund 2, Skælskør 1, Holbæk 4 og Dianalund 3. * såfremt Holbæk ønsker 4 hold med i B rækken, skal det ene spille i B1. Om det bliver en reelt og praktisk mulighed skal der nærmere aftales med Holbæk Skakklub Oprykkere fra C-rækkerne: Haslev 1, Østsjælland 2 og Dragsholm 2 C-rækkerne: nedrykkere fra B-rækkerne: Sydøstlolland 2, Skovbo 2, Tingsted 1 eller *Holbæk 5, Dragsholm 1 og Slagelse 3 I holdturneringen deltog 27 klubber med tilmeldte 60 hold (sidste år havde vi 65 hold). Der har deltaget i alt 425 (sidste år 452) ud af 588 tilmeldte i holdturneringen, hvilket viser den store opbakning, der er til holdturneringen fra medlemmerne. Lige før 1.runde ønskede Sorø at tilmelde et ekstra hold i C rækken, men da turneringen på det tidspunkt var lagt kunne vi desværre ikke opfylde ønsket. I 7. runde udeblev Køge 3 i C1 rækken, da de åbenbart havde misforstået spilledagen, hvilket er usportslig for de andre hold i rækken ikke mindst fordi samtlige kampresultater bliver slettet 10 spillere havde gennemført 10 partier. 16 tilmeldte faste holdspillere nåede ikke at komme i kamp. I alt blev der spillet partier, hvor hvid vandt 469, remis 248 og sort vandt 393. I alt blev 259 deltagere ratet (sidste år 99), end del for første gang i mange år. Rating beregningen fandt endelig sted i sidste uge og er fremsendt til Bjørn Laursen for registrering samt evt Elo rating. Spredningen i rating lå fra +167 til -99. I holdturneringen har der været 14 udeblivelser, hvoraf de 11 udløste ½ strafpts. Dianalund havde 5 udeblivelser og Holbæk 3. Der var 3 holdsætnings fejl (med 3 hele strafpts). Turneringsleder har givet 2 advarsler (efter rating reglementet), hvor spillere ikke mødte i M og A rækken. Der var ingen protester i årets holdturnering. Vi har haft det held at have en mild vinter, hvor alle kampe kunne gennemføres uden udsættelser. Indberetninger af resultater for holdturneringen skete uden de større problemer. Dog måtte jeg i enkelte tilfælde vente nogle dage før de tikkede ind. Det har hjulpet på holdsætningen, at der kan anføres hold styrke nr på kampsedlerne og at holdlederne tager holdstyrke listerne med til holdkampene. Det administrative holdturneringsprogram fungerede stort set upåklageligt, men det er ikke særlig fleksibelt, da det ikke kan tage højde for negative kampresultater og holde match point, når der trækkes strafpts. Til næste sæson bliver vi nok nødt til at anvende et nyt administrationssystem, da det vi nu har brugt i 2 år er udfaset og ikke opdateres længere. Vi skal så sandsynligvis benytte det system der anvendes i divisionsturneringen og 8 hovedkreds. Det bliver heller ikke gratis længere, idet der er en udgift til programmet, vi skal betale. Vi valgte at følge reglementet i skakhåndbogen med spilleugerne, som allerede blev annonceret på sidste delegeretmøde fortsættes på side 2..

16 Indlæg fra Jens Lundberg, turneringsadministrator 31.marts 2007 >>Resultatet: (hvor klubberne fik overrakt diplom og gavebevis) M: Nr 1 Holbæk1 38 p. Nr 2 Skovbo1 34½ p. A1: Nr 1 Næstved2 46½ p. Nr 2 Maribo1 36 p. A2: Nr 1 Sorø1 38 p. Nr 2 Tornved1 30½ p. B1: Nordfalster1 20½ p. Nr 2 Sydøstlolland1 20 p B2: Greve1 22½ p. Nr 2 Dianalund2 16½ p C1: Haslev2 9½ p. Nr 2 Nordfalster2 9 p. C2: Østsjælland2 14½ p. Nr 2 Skovbo4 13½ C3: Dagsholm2 16½ p. Nr 2 Forlev1 15½ p. Til lykke til vinderne. Topscorer i holdturnering opnåede 3 deltagere med max point. I A2 rækken Svend Ellegaard Christensen, Tornved og i B2 rækken Henrik Holmsgaard, Greve begge med 7 pts. I C2 Svend- Erik Wehlast, Østsjælland med 5 pts. << Spilledage til ny sæson er følgende, hvor vi igen følger reglementet i skakhåndbogen med spilleugerne. I mesterrækken afvikles runderne om søndagen i følgende uger: 44, 46, 49, 2, 5, 9 og 10 (påskeuge 12). I de øvrige rækker afvikles runderne på hjemmeholdes spilleaften i den efterfølgende uge. Tak for sæsonen og på gensyn

17 Indlæg fra Jens Lundberg, webredaktør 31.marts 2007 Delegeretmøde, Eventuelt, pkt 8 Hjemmesiden Vi startede på hjemmesiden 13.februar 2001, hvor vore besøg (unikke) om ugen ligger mellem 200 og De største tal nås i holdturneringsrunderne. For det sidste år blev det ca unikke besøg. Jeg har skiftet tælleren ud med chart.dk som er en meget pålidelig optællingscentral. Bl.a. benytter DSU og andre hovedkredse denne, hvorfor vi kan sammenligne vore tal. Du kan se tælleren nederst i venstre hjørne. I går fredag lå vi pænt på en 8.plads på danske skaksider. DSU og E skak ligger helt i top. Vort webhotel one com fungerer ganske upåklagelig og nede tid er et begreb vi ikke kender til. For 19 kr om måneden har vi fået fordoblet serverpladsen til MB, hvor vi udnytter kapaciteten 197 MB eller godt 10% af kapaciteten. Vi sparer plads, da alle mailadresser føres videre til formænds private mailadresser, hvor 2-hk kun er alias mailadresser. På hjemmesiden er der nu ca filer i brug. Holdturneringssiderne indeholdt godt filer. Arkivsystemerne er alle i pdf fil format (pt filer), bortset fra 2007, som er meningen også skal overgå til pdf format sidst på året. Man skal selvfølgelig have Adobe Reader for at kunne læse filerne, men det er gratis at downloade. Der er en række fordel ved systemet, dels kan filer pakkes ned i størrelse og dels kan modtager udskrive og forstørre materialet efter behov. I det sidste kvartal har jeg forsøgt mig med et nyt tiltag, nemlig weblog eller blogs. Det er mere dynamisk end den gamle debatside, da kommentarer og nyt indlæg kommer på nettet med det samme. Ganske vist har der været nogle problemer med at etablere brugere til systemet, idet når man deltog i flere blogge indenfor domænet, ville systemet ikke kendes ved ens brugernavne (=mail). De fleste har nu flere mailadresser at tage af, så det kan vi nok komme over. Jeg bestræber mig til at skrive lidt til bloggen hver anden dag, så der er noget nyt at kigge efter. Desværre har jeg ikke været så flittig de sidste 14 dage. Ud over hoved bloggen har en del klubber også fået etablere nogle lokale blogge via 2.hovedkreds. Det har Møn, Præstø, Sydøstlolland og Sorø. Mulighederne er mange. Nogle af klubberne har bestemt at deres blog kun er til internt brug blandt medlemmer og andre har åbnet den for alle. Vi har pt 75 skakpartier, hvortil de 54 partier er opdateret i Jeg modtager stadig gerne scannede partilister, word eller pgn filer (særlig skakfil, som de fleste pc kan klare med et skakprogram). Da vi har meget plads har jeg planer om at udgive mere historisk materiale på nettet. Det kræver bare jeg får scannet de gamle Sidste Nyt blade, protokoller m.v. Efterhånden tænker jeg at udgive en mangelliste, så læserne kan hjælpe til med at vi kan få opdateret det manglende. Det vigtigste for hjemmesiden er den hurtige opdatering, da det er et must for læserne at blive opdateret hurtigt. Jeg vil gerne takke brugerne af hjemmesiden for de mange respons og mail om nye indbydelser til turneringer og andre oplysninger til netsiden. Her på det sidste er der blevet kigget meget på dataregisterloven for foreninger, hvilke vi naturligvis overholder. Vi skal passe på med ikke ukritisk at sætte alle data ud på den åbne hjemmeside. Men sædvanlige oplysninger (der nu engang er offentlig tilgængelige) for medlemmer kan godt sættes op. Man må dog gerne lægge medlemslisten på en lukket side, hvor det ved hjælp af fx. password og adgangskode sikres, at det kun er medlemmerne af foreningen, der har adgang. Også med hensyn til offentliggørelse af billeder på en hjemmeside skal man være varsom; det er nemlig ikke alle billeder man må lægge ud uden medlemmernes (eller træner, forælder mv.) samtykke.

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Formand Planlægning og ledelse, DSU`s hovedbestyrelse Repræsentation i øvrigt Sekretær Mødereferater, protokol Holdturneringsleder Planlægning og administration

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Sted:

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Sted: Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 29. mar. 2008 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) (mødeleder) Bjarne Haar (BH) Leif Jensen (LJ) Jens Lundberg (JL) Morten

Læs mere

3. Endelig konstituering af bestyrelsen fordeling af arbejdsopgaver (bilag 1). Se organisationsplan (bilag 1).

3. Endelig konstituering af bestyrelsen fordeling af arbejdsopgaver (bilag 1). Se organisationsplan (bilag 1). DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Møde nr. 68 Søndag d. 20. aug. 2017, kl. 9.30 Skovbo Skakklubs lokaler, Borup Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar (BH) Peter Holst (PH) Jan Ambirk (JA) Henning

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 27. marts 2010 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS. Dagsorden

INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS. Dagsorden INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS Lørdag d. 9. april 2005 kl. 13.00 Præstøhallen, Rosagervej 19, 4720 Præstø. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabet

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 57

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 57 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 57 1. feb. 2014, kl. 9.30 Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Mødet tilstræbes færdigt kl. 15.30 Til stede: Afbud: Niels Steen Larsen(NSL), Bjarne

Læs mere

Referat af delegeretmøde 01/04/2006 1

Referat af delegeretmøde 01/04/2006 1 Der blev afholdt delegeretmøde i 2. hovedkreds lørdag den 1. april i Tølløse. Af hovedkredsens 28 klubber deltog 13 klubber, hvilket gav et samlet stemmeantal på 48. Mødet havde følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

4. Opdatering vedr. påskens HB-møde og div. beslutninger (bilag 1)

4. Opdatering vedr. påskens HB-møde og div. beslutninger (bilag 1) DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 40, lørdag d. 29. marts 2008, kl. 9.30 Sorø Hallen, 4180 Sorø Til stede: Jens Lundberg (JL), Leif Jensen (LJ), Morten Frank Jensen (MFJ), Poul Møller

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Forside > Arkiv > Delegeretmøde 2004 INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS

Forside > Arkiv > Delegeretmøde 2004 INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS Forside > Arkiv > Delegeretmøde 2004 Dansk Skakunion 2.hovedkreds/best/arkiv dato: 03.04.2004 INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS Dagsorden: [se detaljerne på de følgende sider] 1. Valg

Læs mere

1. Endelig godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde samt delegeretmøde 7. april. Referater godkendt.

1. Endelig godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde samt delegeretmøde 7. april. Referater godkendt. DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 71 Lørdag den 12. august 2018 - kl. 9.30 Det gl. Rådhus - Borup Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar (BH) Peter Holst (PH) Jan Ambirk (JA)

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement 1 Turneringsledelse A) Turneringsleder. Hovedkredsens bestyrelse udpeger en turneringsleder (TL), der har ansvaret for, at turneringen gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 22. januar i Sorø. Mødet havde følgende

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 22. januar i Sorø. Mødet havde følgende Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 22. januar i Sorø. Mødet havde følgende dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Siden sidst 3a. Regnskab og budget 3b. Lederudvikling

Læs mere

godkendt af dirigent, Erik Carlsen, den 12.april 2014

godkendt af dirigent, Erik Carlsen, den 12.april 2014 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 12. april 2014 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Tilstede: 15 klubber, 41 stemmer, 23 deltagere Peter

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 2012

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 2012 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 2012 31. marts 2012 Aktivitetscenteret, Tølløse Deltagere: Nordfalster Skovbo Maribo Skælskør Præstø Ringsted Holbæk Haslev Jyderup Køge Næstved Sorø I alt

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 4. april. 2009 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 12. juni i Holbæk. Mødet havde følgende dagsorden:

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 12. juni i Holbæk. Mødet havde følgende dagsorden: Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 12. juni i Holbæk. Mødet havde følgende dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde bestyrelsesmøde og delegeretmøde 2. Siden sidst

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 16. april 2011 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 Sendt: 11. november 2009 02:00 Emne: Tornved Skakklub hold kamp resultater tirsdag 10.november. Tornved Skakklub har spillet hjemmekampe i 1.runde med hold 1 i A2 rækken og hold 2 i B4 rækken. Hold 2 tabte

Læs mere

1. Valg af dirigent Erik Carlsen (EC) blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt.

1. Valg af dirigent Erik Carlsen (EC) blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt. Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 2. april 2017 - kl. 13.30 Sted: Det gamle Rådhus, Møllevej 2, 4140 Borup Deltagere: Klub Antal stemmer Faxe 3 Kalundborg 2 Køge

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr Regnskab for 1999 Budget for 2000 I løbet af regnskabsåret 1999 kom 8. HK for alvor på nettet, og dette har bl.a. været årsag til at portoudgifterne er blevet reduceret medført er med næsten 40%. 1999

Læs mere

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS Holdkampreglement for Sydjysk Hovedkreds 1. Deltagere Skakklubber, der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem Sydjysk Hovedkreds, kan deltage i holdturneringen med

Læs mere

Fristerne for indberetning af de ovennævnte punkter oplyses i indbydelsen til holdturneringen.

Fristerne for indberetning af de ovennævnte punkter oplyses i indbydelsen til holdturneringen. Reglement 2017-2018 Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold. Derefter fordeles de øvrige tilmeldte hold, og det tilstræbes at alle hold får mindst 6 kampe. Tilmelding af hold og opdatering

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement 1 Turneringsledelse A) Turneringsleder. Hovedkredsens bestyrelse udpeger en turneringsleder (TL), der har ansvaret for, at turneringen gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-12 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården

Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning ved Morten F. Jensen Aflæggelse af regnskab ved Knud Åge Fønss Turneringslederens

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2005 Budget for 2006 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2005: Formand 1.1.2005-31.12.2005 Jan T. Mortensen, Allerød Kasserer 1.1.2005-31.12.2005 Verner Christensen,

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2004 Budget for 2005 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2004: Formand 1.1.2004-10.9.2004 Torben Teimer Olsen, Enkeltmedlem 11.9.2004-31.12.2004 Jan T. Mortensen,

Læs mere

Holdturnering diverse reglementsændringer

Holdturnering diverse reglementsændringer Holdturnering diverse reglementsændringer Forslag til Sydjysk Hovedkreds generalforsamling d. 17. marts 2018 2. Holdinddeling Holdene søges inddelt således: Mesterrække 1 8 hold Mesterrække 2 8 hold 4

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 23. marts 2013 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab. NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1.

Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab. NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1. Regnskab for 1997 Budget for 1998 Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab for 1997 NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1. oktober 1997 Oprydningsarbejdet mv.

Læs mere

a) Klubbens stamoplysninger mht. spillested, spilletidspunkt, spilledag og kørestolsadgang.

a) Klubbens stamoplysninger mht. spillested, spilletidspunkt, spilledag og kørestolsadgang. Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold. Derefter fordeles de øvrige tilmeldte hold, og det tilstræbes at alle hold får mindst 6 kampe. Tilmelding af hold og opdatering af

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Generalforsamling Tornved Skakklub

Generalforsamling Tornved Skakklub Generalforsamling Tornved Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 27. april 2010 klokken 19,30 hos Svend Christensen på Palævej 1, Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Efter formandens beretning opfordrede BS til en debat omkring formandens beretning.

Efter formandens beretning opfordrede BS til en debat omkring formandens beretning. Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag den 7. april 2018 - kl. 13.30 Sted: Det gamle Rådhus, Møllevej 2, 4140 Borup Deltagere: Klub Antal stemmer Dianalund 3 Greve 2

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003: Regnskab for 2003 Budget for 2004 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003: Formand 1.1.2003-31.12.2003 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2003-31.12.2003 Verner Christensen, Enkeltmedlem Sekretær

Læs mere

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl.

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. Nu er endnu en JGP sæson godt i gang. De foregående år har der været 8-10 stævner. Det samme er tilfældet i år. JGP stævnerne har noget grundlæggende

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold, en A-række med 7 hold, en B-række med 7 hold, en C- række med 4 hold og en D-række med 4 hold (4-mands hold). Tilmelding af hold

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

5. Reglement for DSU s holdturneringer Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering

5. Reglement for DSU s holdturneringer Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering 5. Reglement for DSU s holdturneringer 5.1. Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering 1 Turneringens struktur Turneringen består af 58 klubhold med 8 spillere på hvert. Holdene er opdelt hierarkisk

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Dansk Skak Union 2.Hovedkreds Byder velkommen til Holdturneringen 2008-2009

Dansk Skak Union 2.Hovedkreds Byder velkommen til Holdturneringen 2008-2009 Holdturneringen 2008-2009 Side 2 Dansk Skak Union 2.Hovedkreds Byder velkommen til Holdturneringen 2008-2009 Turneringsleder Bjarne Petersen Skolegade 31, 4800 Nyk F. Tlf. 2486 9983 e-mail:bp_den@hotmail.com

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-9 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

Skakhåndbogen Afsnit 5 REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER

Skakhåndbogen Afsnit 5 REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5. 5-1 5.1. Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-1 5.2. Instruks for Dommere i Dansk Skak Unions Divisionsturnering... 5-8 5.3. Reglement for Dansk Skak Unions Pokalturnering... 5-9

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Forslag til ny holdturneringsstruktur

Forslag til ny holdturneringsstruktur Forslag til ny holdturneringsstruktur På HB/FU s visionsseminar i november 2011 blev der drøftet indsatsområde. Et af områderne var, at styrke den landsdækkende holdturnering med en ny 3. division. Alle

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Regnskab for 2001 Budget for 2002 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Formand 1.1.2001-31.12.2001 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2001-31.12.2001 Verner Christensen, Sydkysten Sekretær 1.1.2001-31.12.2001

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Turneringen er røgfri, der kan ryges udenfor.

Turneringen er røgfri, der kan ryges udenfor. Bank På Møn Møn Skakklub inviterer, i samarbejde med vores sponsor Møns Bank, til Junior Grand Prix Stævne Lørdag d. 14 Januar 2006 Kl. 10.00 - ca. 16.30 På Stege Skole, Birkevænget 2, 4780 Stege Vigtigt:

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Møde nr. 65. Søndag d. 18. sept. 2016, kl Tølløse Skakklubs lokaler, Tølløse

DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Møde nr. 65. Søndag d. 18. sept. 2016, kl Tølløse Skakklubs lokaler, Tølløse DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Møde nr. 65 Søndag d. 18. sept. 2016, kl. 9.30 Tølløse Skakklubs lokaler, Tølløse Deltagere: Morten Olsen (MO) Morten F. Jensen (MFJ) Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar

Læs mere

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag 1. Navn og formål Unionens navn er Københavns Skak Union [KSU], der optager klubber hjemmehørende i Københavns og Frederiksberg Kommuner samt i Københavns Amt. Unionen danner 1. hovedkreds af Dansk Skak

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen)

Læs mere

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding.

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Reglement Indledning n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af hold og opdatering af kluboplysninger. n2.nhovedkredsen indbyder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Generalforsamling Tornved Skakklub

Generalforsamling Tornved Skakklub Generalforsamling Tornved Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 29. april 2008 klokken 19,30 i vort klublokale i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø.

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Mandag den 11. april 2011 kl. 18.30 med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning

Læs mere

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Referat af FU-møde i Hjallese. Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Afbud: Hans Milter Pedersen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen 2019

Forslag fra bestyrelsen 2019 Forslag Nr. Forslag tekst B-01 - Forslag til nye turneringsbetingelser. Startorden og resultatindtastning i puljespillet Sidste afsnit ændres fra: Hvis indberetningen ikke er foretaget senest første hverdag

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling torsdag den 26.april 2012 klokken 19,30 hos Svend Ellegaard, Palævej 1,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK) Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Dansk Skak Union. Byder velkommen til Holdturneringen

Dansk Skak Union. Byder velkommen til Holdturneringen Holdturneringen 2007-2008 Side 2 Dansk Skak Union 2.Hovedkreds Byder velkommen til Holdturneringen 2007-2008 Turneringsleder Niels Steen Larsen Nørregade 26, 4600 Køge. Tlf. 5665 0201 e-mail:hamlet4600@pc.dk

Læs mere

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00

FYNS SKAK UNION. Referat af FU-møde i Bro. Dagsorden: Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Referat af FU-møde i Bro. Dato: 05. september 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Kim Skaanning Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (), Formand Per Rasmussen (), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (), Kasserer. Niels Kløve (), Kartoteksfører.

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Dansk Skak Union 8. hovedkreds

Dansk Skak Union 8. hovedkreds Dansk Skak Union 8. hovedkreds Årsrapport for 2009 Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens beretning... 1 Revisionspåtegning... 1 Anvendt regnskabspraksis... 2 Resultatopgørelse... 3 Balance...4 Noter...

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK). Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Holdturneringen

Holdturneringen Holdturneringen 2013-2014 Dansk Skak Union. 2.Hovedkreds Holdkort. Sæson 2013-2014 Række: Runde: Spillet [dato]: Hjemmehold: Gæstehold: Bræt nr: Hold Spiller navn: Res: Bræt nr: Hold Spiller navn: styrkenr

Læs mere

Tornved Grand Prix CTS DATA Cup

Tornved Grand Prix CTS DATA Cup Tornved Grand Prix CTS DATA Cup Tornved Skakklub og sponsor CTS DATA har hermed fornøjelsen at indbyde børn og juniorer til skoleskakstævne. Lørdag den 1.marts 2003 med start kl. 10.00 og præmieuddeling

Læs mere

Reglement. Intet hold må i en runde anvende mere end een udenlandsk spiller, der må anses for ikke at have bopæl i Danmark eller Sydslesvig

Reglement. Intet hold må i en runde anvende mere end een udenlandsk spiller, der må anses for ikke at have bopæl i Danmark eller Sydslesvig Reglement Indledning n1.nalle rækker inddeles med 8 hold i hver. B/C-rækker dog efter tilmelding. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække, 2 A-rækker, 2 B-rækker og C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af

Læs mere