Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter."

Transkript

1 Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr ,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard og Norges smukkeste fjorde. På denne krydstogtrejse kommer I til nogle af verdens smukkeste og mest storslåede naturområder med høje fjelde, dybe fjorde og idylliske, fredfyldte byer. Krydstogtet afgår fra Amsterdam, hvor der sættes kurs mod Norge. I sejler til Molde, Leknes og Longyearbyen på Svalbard, som mange har en stor drøm om at opleve. Charmerende steder som Tromsø, den helt unikke og smukke Geirangerfjord og Haugesund er også steder, hvor I gør stop. Før I kommer tilbage til Amsterdam, hvor I har tid på egen hånd, lægger I også til i Bremerhaven i Tyskland. Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

2 Rejseplan Dag Bes krivels e Ank: Afg: Afgang fra København med SAS Ankomst Amsterdam og transfer til cruiseterminalen Afgang fra Amsterdam På havet kl kl kl Molde, Norge kl kl På havet Leknes, Norge kl kl På havet Longyearbyen, Svalbard, Norge kl kl På havet Tromsø, Norge kl kl På havet Hellesylt/Geiranger kl kl Haugesund, Norge kl kl På havet kl kl Bremerhaven, Tyskland kl kl Ankomst Amsterdam. Bustransfer til lufthavnen. Afgang Amsterdam Ankomst København kl kl kl Rejseplanen dag for dag Dag 1 Afgang fra København til Am s terdam og afgang m ed Cos ta Magica Afgang kl fra København med SAS. I ankommer til Amsterdam, hvorfra I bliver kørt til Cruiseterminalen. Kl er der afgang med Costa Magica, og jeres krydstogtrejse begynder for alvor. Dag 2 På havet I har hele dagen på havet og således masser af tid til at nyde skibets mange faciliteter og lade op til de mange storslåede naturoplevelser, som krydstogtrejsen byder på.

3 Costa Magica. Dag 3 Molde, Norge I ankommer til Molde kl Byen har ca indbyggere og byder på en række forskellige interessante kultur- og især naturattraktioner. Besøg f.eks. Romsdalsmuseet, som er et af Norges største og mest indholdsrige folkemuseer. Det ligger blot 10 min. gang fra Molde centrum. Romsdalsmuseet blev etableret i 1912 og viser bygninger inklusive interiør fra hele regionen. Bygata med Mali s Café viser typiske byhuse fra førkrigstiden i Molde. Fra udsigtspunktet Varden, 407 meter over havet er der en helt fantastisk udsigt til Molde by, fjorden med de mange holme og til de mange deltvist snedækkede fjeldtoppe. Det tager ca. 10 min at køre derop, men har man lyst til at gå, er der også en anlagt vandresti. På toppen finder I en restaurant, hvor man kan få noget at drikke og spise i sæsonen. Fra Molde har man adgang til noget af Norges mest imponerende landskab. Et naturområde så smukt, at det er kommet på UNESCOs liste over verdens naturarv. I tager fra Molde igen kl , hvor kursen sættes mod Leknes efter en dag på havet. Molde.

4 Dag 4 På havet I har hele dagen på havet og således masser af tid til at nyde skibets mange faciliteter og lade op til flere storslåede naturoplevelser. I kan f.eks. nyde poolen på dækket eller slappe af og læse en god bog. Poolen på Costa Magica. Dag 5 Leknes, Norge I ankommer til Leknes kl Leknes ligger på øgruppen Lofoten i det nordlige Norge og er især kendt for sit store og traditionsrige fiskeri. Byen, Leknes, ligger centralt på Lofoten i smukke omgivelser med bjerge og klipper. Der findes også fine strande i området. Til trods for at Leknes er centrum for indkøb er den største seværdighed klart det smukke landskab, som byen er omgivet af. På denne tid af året kan man også opleve midnatssolen på disse breddegrader. I forlader Leknes igen kl Lofoten.

5 Dag 6 På havet I har hele dagen på havet og således masser af tid til at nyde skibets mange faciliteter og lade op til flere storslåede naturoplevelser, som krydstogtrejsen byder på. Restaurant på Costa Magica. Dag 7 Longyearbyen, Svalbard, Norge I dag skal I besøge imponerende Svalbard. I Ankommer til Longyearbyen kl Byen blev grundlagt på grund af den store mængde af kul i området, så man kommer ofte forbi nedlagte kulminer. Besøg Svalbard museet som giver indblik i flora og fauna og de jagtmetoder, der anvendes på Svalbard, hvor mennesket førhen skulle konkurrere med isbjørne, som også stadig findes i naturen. Her finder I også mere information om hvordan kul blev udvundet. En besynderlig ting ved Svalbard er "Global Seed Vault", et underjordisk frøhvelv, hvor alle kendte og klassificerede frø bevares. Det er desværre ikke muligt at komme ind i den. I Longyearbyen er der masser af steder, hvor I kan nyde en afslappende drink. I kan også gå på udkig efter havfugle, vandre om fjordene, eller tage på en kajaktur og kigge efter sæler. Muligheden er der også for en tur på hundeslæde på hjul. Kommer I til toppen af Mount Sarkofagen, vil I have en fantastisk udsigt over Longyearbyen og fjorden. Check også rederiets udflugtsprogram. I forlader Longyearbyen igen kl

6 Huse i Longyearbyen. Dag 8 På havet I har hele dagen på havet og således masser af tid til at nyde skibets mange faciliteter. Afslapning på Costa Magica. Dag 9 Trom s ø, Norge I ankommer til Tromsø kl Tromsø er en smuk, farverig og livlig by med en fin kulturscene, fin madkultur, levende aftenliv. Her vil I møde en venlig befolkning, der er mere end klar til at hjælpe jer med at få så meget ud af tiden som muligt. Sommertiden giver muligheder for kanosejlads i smukke, stille skove, cykelture og vandreture i Lyngsalperne. Lyngsalperne byder på et fantastisk natursceneri med majestætiske fjelde og dybblå fjorde - noget, der kan imponere enhver. Der er masser at foretage sig i Tromsø, Europas nordligste by, midt i noget af det smukkeste natur, man kan forestille sig: Vejrbidte øer og blå fjorde og gletsjere. Gå ikke glip af et besøg i den smukke Ishavskatedral! I forlader Tromsø igen kl

7 Ishavskatedralen i Tromsø. Dag 10 På havet Nyd en dag på havet og skibets mange faciliteter. Teatersal på Costa Magica. Dag 11 Helles ylt/geiranger, Norge I ankommer til Geirangerfjorden kl , efter et kort stop i Hellesylt. Sørg for, at I har nok af plads på kamerakortet for stedet I nu skal besøge er en ren postkortidyl. Geirangerfjorden er flere gange blevet kåret til et af verdens smukkeste steder. Her finder I majestætiske, sneklædte fjelde omkransende dybe, blå fjorde og søer, dramatiske vandfald, gletsjere og små, idylliske byer. Det er disse naturbrikker, der tilsammen danner et uforglemmeligt indtryk af uovertruffen skønhed. I er i dette naturskønne område indtil kl og sætter nu kursen mod Haugesund.

8 Geirangerfjorden. Dag 12 Hauges und, Norge I ankommer til den charmerende by Haugesund kl Her finder I centrum af byen med kanaler mellem fastlandet og øerne. I Haugesund kan I både få kulturelle oplevelser, finde gode restauranter og shoppe på Norges længste gågade. I og omkring Haugesund er der flere museer, der er værd at besøge, men det er Arquebus krigshistorisk museum, som er mest kendt. Ca. 35 km. syd fra Haugesund finder I Skudeneshavn, hvor I kan vandre rundt i en af Norges bedst bevarede gamle byer. I kan også tage med på en tur og sejle rundt i området eller besøg "Vikinggarden", hvor I kan lære mere om vikingerne og få en følelse af at være tilbage i vikingetiden. I forlader Haugesund igen kl Efter en dag på havet når I til Bremerhaven i Tyskland. Haugesund. Dag 13 På havet Nyd endnu en dag på havet og skibets mange faciliteter.

9 Bar på Costa Magica. Dag 14 Brem erhaven, Tys kland I ankommer til Bremerhaven kl Bremerhaven ligger ca. 50 km. fra Hansestaden, Bremen, hvilket gør det oplagt at tage netop hertil. I Bremen bør man lægge vejen forbi det gamle rådhus. Gå også en tur gennem de vinklede gyder i det ældste kvarter Schnoor, eller oplev atmosfære på Weserpromenaden, hvor I finder et stort udbud af international gastronomi. Vælger I at blive i Bremerhaven, kan I f.eks. besøge skibsfartmuseet eller et af de museumsskibe, der ligger i havnen. En tur med havnebussen giver også et godt indtryk af havnen. I tager fra Bremerhaven igen kl Bremen. Dag 15 Ankom s t til Am s terdam og hjem rejs e til Danm ark I ankommer til Amsterdam kl , hvorefter I vil blive kørt til lufthavnen. På vejen vil I gøre stop i byen, hvor I har tid på egen hånd. Om aftenen flyver I mod Danmark igen.

10 Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

11 Kort

12 Priser Kahytter: 18. juni 2017 Dobbelt indvendig kahyt, Classic ,- Dobbelt indvendig kahyt, Premium ,- Dobbelt udvendig kahyt, Classic ,- Dobbelt udvendig kahyt, Premium ,- Dobbelt balkonkahyt, Classic ,- Dobbelt balkonkahyt, Premium ,- * Alle priser er pr. person i delt kahyt Prisen inkluderer: Fly København-Amsterdam t/r med SAS Bus transfer lufthavn-skib-lufthavn 14 nætters krydstogt med Costa Magica Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Alle måltider i hoved- eller buffetrestauranten ombord Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter Drikkepenge til skibets personale (Eur 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i Premium kahytter: Gratis servering af continental morgenmad i kahytten. Room service herudover mod betaling. Dobbelt optjening af Costa Club points Valg mellem første og anden servering ombord Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa

Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa Tag med på et naturskønt krydstogt til det fjerne nord, når MSC Preziosa sejler den bjergtagende tur langs Norges kystlinje - helt til Nordkap,

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Tag med på en skøn sørejse fra København op langs den mageløse norske kyst ombord på det dejlige skib, Costa Favolosa. På rejsen venter der jer billedskønne

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

NORGES FJORDE Tag på krydstogt med Costa Fascinosa fra København langs Norges kyst i sommeren 2020

NORGES FJORDE Tag på krydstogt med Costa Fascinosa fra København langs Norges kyst i sommeren 2020 SOMMEREN 00 NORGES FJORDE Tag på krydstogt med fra langs Norges kyst i sommeren 00 Bergen, Norge: Byen man aldrig kan få nok af! Start din dag med en gåtur forbi Rosenkrantz Tårnet og Bergenhus Fæstning,

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Midnatssolens Rige og Svalbard

Midnatssolens Rige og Svalbard Midnatssolens Rige og Svalbard 5. - 19. juli 2017 med MSC Preziosa Longyearbyen Svalbard Tromsø Hellesylt Geiranger Flåm Bergen Hamburg Tyskland Nordkap Honningsvag Prisen inkluderer: 15 dage/14 nætters

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Vær opmæksom på ved afgang 15/7 vil man ikke lægge til i Bergen men i Haugesund. Kontakt os for mere information.

Vær opmæksom på ved afgang 15/7 vil man ikke lægge til i Bergen men i Haugesund. Kontakt os for mere information. Krydstogt til de norske fjorde 8 dage fra kr. 5.798,- pr. person - Afr. juli 2017 Inkl. 7 nætters krydstogt med helpension 8 dages krydstogt til Norges enestående flora og fauna samt idylliske byer Et

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt Kontakt: Tlf.: 65 65 65 64 nsk med da der re j s e l e Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage 8 dages rundrejse til Norges enestående flora og fauna samt idylliske byer En suveræn rundrejse langs den norske

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

De norske fjorde Costa Fascinosa Afg. 23. maj 20

De norske fjorde Costa Fascinosa Afg. 23. maj 20 De norske fjorde Costa Fascinosa Afg. 23. maj 20 Norges fantastiske fjorde er legendariske for deres skønhed. Flere af fjordene er så smukke og egenartige, at de er UNESCO-beskyttede. På dette klassiske

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet.

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet. Krydstogt i Adriaterhavet med Kandis Johnny 8 dage fra kr. 6.598,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Oplev Adriaterhavets forrygende byperler til festligt akkompagnement fra

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN 3 dage med ski og sejlads i nogle af Svalbards flotteste skiområder ved Hornsund og Isfjorden. Der er også mulighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Krydstogt til Nordkap 12 dage fra kr. 9.148,- pr. person Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg Besøg midnatssolens rige og lad dig fascinere af et af verdens smukkeste naturområder. MSC Preziosa byder

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap.

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. DEN SMUKKESTE SØREJSE MED HURTIGRUTEN OPLEV NORDLYSET LANGS NORGES KYST MED DANSK REJSELEDER Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Krydstogt til de norske fjorde. Afrejse 15/7 Hjemkomst 22/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag. med dansk rejseleder

Krydstogt til de norske fjorde. Afrejse 15/7 Hjemkomst 22/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Krydstogt til de norske fjorde Afrejse 15/7 Hjemkomst 22/7-8 dages oplevelser Tag med Team Benns på et fantastisk krydstogt til Norges fabelagtige naturscenerier. Turen tager jer direkte

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Krydstogt til De Norske Fjorde. Afrejse 13/7 Hjemkomst 20/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag

Krydstogt til De Norske Fjorde. Afrejse 13/7 Hjemkomst 20/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag Kontakt: Tlf.: 65 65 65 64 sk med dan er d le r e js e Krydstogt til De Norske Fjorde Afrejse 13/7 Hjemkomst 20/7-8 dages oplevelser Tag med Team Benns på et fantastisk krydstogt til Norges fabelagtige

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Skieventyr til Whistler i Canada 11 dage fra kr. 12.398,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt En fantastisk kombinationsferie, hvor I skal på en kør-selv-ferie gennem den fantastiske natur i Canadas Rocky Mountains og på krydstogt i Alaska.

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning.

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning. Det vestlige Middelhav m/dario, Keld & Hilda 8 dage fra kr. 6.198,- pr. person Inkl. fly, transfer, kryd stogt m. help ension mv Oplev det vestlige Middelhavs forrygende byperler til festligt akkompagnement

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage

De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage København Geiranger Hellesylt Ålesund Trondheim Lofoten Tromsø Hammerfest Nordkap Molde Bergen København Sommerkrydstogt fra København op langs

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Canadisk sne & Hawaii-sol 16 dage fra kr. 23.598,- pr. person Inkl. fly, hotel, skileje, b illeje mm. Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja Med BENNS kan

Læs mere

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island Nordatlantiske perler - Færøerne & Island På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og Island. Rejsen er skræddersyet således, I både får udflugterne til de større seværdigheder,

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på M/S Nordkapp

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere