afholdt tirsdag den 10. maj 2016 kl i Lutherkirkens menighedssal med følgende dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "afholdt tirsdag den 10. maj 2016 kl i Lutherkirkens menighedssal med følgende dagsorden:"

Transkript

1 + Referat af møde nr. 24 i Menighedsrådet afholdt tirsdag den 10. maj 2016 kl i Lutherkirkens menighedssal med følgende dagsorden: Tilstede: Michael Thormann, Anders Aarup, Jan Jull, Ivan Rod, Kirsten Bille, Amanda Norsker, Claus Gammelby Hansen, Anders Gustav Svendsen, Kristine Gustav, Rikke Juul, Erik Bremer. Kirkeværge: Ulla Skytte, referent: Ulla Hjorth Nielsen 1. Godkendelse af referat fra møde nr. 23 Referatet godkendt dog med Ulla Skyttes kommentar til punkt 1, at det er Kirkeudvalget (ikke hende personligt) der undersøger om Ny Carlsberg fonden vil kunne tilbyde et kors til alterudsmykning i Frihavnskirken. 2. Godkendelse af dagsorden. Kommentar til dagsorden: Et punkt burde have været på: Reformationsåret. Det tilføjes som punkt 12A på dagsordenen. 3. Formandens kommentarer. Formanden rykker for svar fra Stiftet om en reaktion på MR s klage. Vedr. den tendentiøse artiklel i Øbrobladet den 16. marts beklager Anders Aarup overskriften, og det faktum, at ikke alle læser hele artiklen, hvor alle beskyldninger tilbagevises. Tilfredshed bordet rundt med Anders Aarups håndtering af sagen overfor pressen. 4. kvartalsregnskab 1. kvartal Ved Anders Aarup Underskud på ,- af de frie midler. I stedet for som bugetteret. Fællesudgifter er forudbetalt og vil reguleres senere på året. Det gælder f.eks. Kirkenet, IT klippekort på for hele året, konrtingent til Landssammenslutningen af Menighedsråd.. Alt i alt er kassereren ikke bekymret. I de to midterkvartaler, som vi står på tærkslen af, er der mindre aktivitet i kirkerne og dermed færre udgifter. Vi har over årene opsparet og besluttede sidste år et lystræ for ,- Provstiet har så frataget os ,- og det udhuler de frie midler. 5.Reaktion fra Migrantmenighederne vedr. brev om påpasselighed i brug af lokaler.

2 Ved Ivan Rod. Kirsten kirketjener mener, at der er sket en klar forbedring og ikke en forringelse. Migrantmenighederne vil gerne have en ny støvsuger (er indkøbt siden sidste møde red.). Michael Thorman: Flygtningeskulpturens dårlige fod var ikke migrantmenighedernes ansvar, som først antaget. Skulpturer nu afhentet. 6. Glasvindfang - Lutherkirken Æstetiske erfaringer fra andre kirker. Ved formanden og Ulla Skytte. Michel Thorman: Mariakirken på Istedgade har en glasfacade, som vi kan lade os inspirere af, hvor glasset er pladseret udenfor hoveddøren, så kirken ser åben og indbydende ud, når den rent faktisk er åben. Generel enighed om at en mere åben og indbydende kirke er en god idé. 7. Opfølgning fra sidste møde vedr. orgel i Luther og sangkraftcenter i samarbejde med Det kgl. Danske Musikkonservatorium og resultat af lydniveau-tests hos kordegn og i præstebolig. Tilkendegivelse af vores medvirken/ikke medvirken ønskes afgjort. Ved Ivan Rod. Stående invitation fra konservatoriet for at se hvordan de har løst lydproblemerne der, hvor mange studrende øver samtidig. Ulla Skytte: Nogle steder i Lutherkirken især gennem vinduerne transmiteres lyden for kraftigt. Lydniveauet for højt osse i forhold til lovgivning. Lydglas er kostbart. Forstået som forsatsvinduer hele vejen til gården. Ivan Rod refererer fra Musikudvalget, der stadig taler varmt for en løsning, som tager hensyn til de lydmæssige problemer, men ønsker at opgradere på alle hylder, så vi måske når orglet står færdigt om 6 år vil kunne genoptage søndagsgudstjenester i Lutherkirken. Erik: Vi skal beholde det gamle orgel, der fungerer så godt med dets klangideal. Det ville være meningsløst at rive det ned. Det nye orgel skal bygges på pulpituret. Michael: Hvis vi tager en beslutning til fordel for at bygge orglet, skal det ind igennem stiftet til godkendelse. Andreas Christensen har nogle erfaringer fra Hellig Kors, som vi kan bruge til at komme videre. Ulla Skytte: Hvis vi vedtager et point of no return, er det videre forløb op til biskoppen. Kristine: Jeg vil gerne forbeholde mig ret til at få en anden bolig, hvis sagen føres igennem. For min familie lever allerede under et stort støjniveau. Lige nu er det tåleligt. Jeg kan ikke se, at vi skal kunne rumme mere støj og aktivitet, end vi allerede har. Kirsten: Fordi præsten bor ovenpå kirken og ikke ved siden af den, må der tages hensyn til den situation. Michael: Jeg kan godt forstå Kristines argumentation og kordegnens vedrørende arbejdsmiljøet. Ivan: Ting er ikke statiske og det er nogle langsigtede strategiske overvejelser. Man kan med tekniske løsninger halvere decibel, så det skal man prøve at løse. Ulla: Man kunne måske fjerne nogle andre aktiviteter, hvis vi skal udvide med 40 timers øvning? Jan Juul: Det giver mening, hvis der sker ændringer med én fast bruger med bestemte intervalller i stedet for mange forskellige brugere.

3 Erik: Når man foreslår et nyt tiltag overfor biskoppen er det osse væsentligt at gøre rede for det økonomiske aspekt. Ulla: Lydisoleringen vil jo osse gavne oplevelsen, af alle de aktiviteter vi allerede har. Der blev spurgt ind til om vi p.t. har et anlægsbudget, som ville kunne bruges. Hertil svarede kirkeværgen et rungende nej, da der er budgetteret til andre formål. Michael: Det er meget vigtigt med arbejdsmiljøet, især kordegnens kontor er meget udsat. Ivan: 25 af de 40 øvetimer skal ligge indenfor normal arbejdstid, underforstået ikke alle timer. Erik: Det vil være interssant at se, hvordan Hellig Kors har løst det. Jan Jull: Vi burde have lettere ved at håndtere situationen, fordi vi har to kirker. Ivan: Musikudvalget vil gerne have en tilkendegivelse af, om MR er positivt indstillet, så vi kan gå videre. Samtidig vil det være godt, hvis lydrapportens anbefalinger kan startes op allerede nu. Jan Juul: Er det undersøgt om bygningen bære? Michael: Skal musikudvalget gå videre med forarbejdet? Det må vi tilkendegive nu. Ellers må vi vente til det nye MR, der samles til november. Vi skal sige ja eller nej til at gå videre med planen nu. Vi går derfor til afstemning ved håndsoprækning. Afstemning: 8 stemmer for, O imod, 2 blanke. Forslaget er vedtaget. 8. Instruks vedr. koncerter/planlægning af efterårets koncerter. Ved Michael Thormann Punktet tog i første omgang en drejning og kom til at handle om akustik i Frihavn. Ulla Skytte: Bassen er ikke som den var før, men på nuværende tidspunkt har vi ikke tænkt os at gøre mere. Vi går videre med lydteknikfirmaet for at forbedret taleforståeligheden i både Luther og Frihavn. Erik: Diskanten er for høj i begge kirker. Faste hynder i Luther ville hjælpe meget. Ulla Skytte undersøger om plader under gulvet i Frihavn kan understøtte/forstærke bassen.erik finder tilgengæld kirkens stemning bedre efter at det store gulvtæppe er fjernet og gulvet knirker. Kirsten: Dristig beige og slidstærkt messetæppe. Det skal vel ændres til et et farvet tæppe i tråd med den nye æstetik? Michael: Det var MortenSchousboes koncertplanlægninger vi kom fra. Kan han gå videre med dem. Bred enighed. 9. Ønsker om sognemedhjælper til undervisning af minikonfirmander. Ved Kristine Gustav Lene og Kristine har kørt minikonfirmander i det sidste år. Med ansættelse af en sognemedhjælper vil en af præsterne have ansvaret og give supervision til den, der underviser. Forestiller sig minimum 16 lektioner. 8 i efterår og 8 i forår. De 9 minikonfirmander 2015/16 vil gerne være junior-konfirmander til efteråret, og det er jo ikke skidt, at de beder om mere. Vi regner med et nyt hold af nogenlunde samme størrelse. Vi forestiller os ca. 50 timer i alt med begynderhold og fortsætterhold. Anne Sofie Eidorff, der har læst teologi tidligere har vist interesse for at påtge sig opgaven. Men hun er på barsel lige nu. Måske et opslag på Teologi vil være løsningen eller andre som vi kender i forvejen.

4 Anders Aarup: Får vi medhold i stiftet vedr. sagen om de ,- er det OK med de som det løseligt vil koste. Men får vi ikke medhold er det en dårlig idé at udvide lige nu. Vi afventer Stiftets svar. Ulla: Det er et område som vi må prioritere, når vi på den måde kan få de nye kirkegængere. Jan Juul: Hvis vi bruger ,- på Minikonfirmander, må vi finde dem et andet sted. Michael: Vi bruger til sammenligning f.eks på lokalannoncer Michael: Vi har et underskud på p.t. men får vi dem godtgjort, så har vi ingen problemer med at ansætte en sognemedhjælper til minikonfirmander. Erik: Vi burde have en sognemedarbejder som så mange andre kirker med et stort aktivitets niveau. Anders Aarup: På næste møde skal vi vedtage et foreløbigt budget for Derfor skal vi inden da vide om vi har de eller ej. Jan Juul: Vi ha brug for at finde ca ,- kr. fordelt over to halvår. Derfor kun 9.000,- i år. Det må kunne lade sig gøre. Michael: Vi vedtager en sognemedarbejder. 10. Lønspørgsmål: Morten Schousboe og Andreas Esmann Jensen. Ved Peter Haystrup Bilag udleveres på mødet. Punktet er lukket. 11. Renovering af Lene Tvillings have. Ved Michael Thormann: Haven var med på vores ønskeseddel overfor Provstiet for et par år siden, men blev ikke imødekommet. Ulla Skytte sætter gang i haveprojektet hurtigst muligt. 12. Ønske om fremleje af præstebolig i sommerferien. Ved Kristine Gustav I sin 3 ugers sommerferie ønsker Kristine at leje sin bolig ud via Air B&B. Hun tager én familie ind i f.eks. 14 dage, ikke en masse forskellige. En veninde, Marietta med tilknytning til kirken vil holde øje. Der skal udarbejdes en kontrakt, hvor Kristine selv betaler for evt. skader. Forsikringdforholdene skal være afklarede. Siger man ja gives de andre præster mulighed for at gøre det samme. Udlejningen skaber ikke præcedens. Prøves denne ene gang. Og evalueres derpå. Formanden ringer til Janne Schrøder, provstisekretæren og giver hende besked. Hvis provstiet godkender, godkender osse MR. 12A Initiativer i forbindelse, med Reformationsåret. Ved Ivan Rod Michael: Vi har et underskud på p.t. men får vi dem godtgjort så har vi ingen problemer med at ansætte en sognemedhjælper til minikonfirmander. Kirkeudvalget kører med gode initiativer. Reformationsåret især. Vil ansøge om afholdelse af arrangementer i Kirkeudvalget vil gerne have et særskilt budget for reformationsplanerne. Sigurd Barret tegner sig alene for ,- vi vil også søge Goetheinstituttet om støtte. Hvis man fyrer af på Sigurd Barret, bør man få nogle udgifter dækket ind. Bred snak om han i Rikkes Juhls formulering er last year omvendt

5 at han har et særlig reformationsshow som er specielt rettet mod børn. Vi har ,- på foredragskontoen, ,- fra PREP. Jan Juul: Det er vigtigt at punktet bliver budgetsat. Erik: Musikudvalget arvbejder også med forskellige ideer til fejring af Lutheråret. Morten har sikret sig, at Sigurd Barret ikke optræder andre steder på Østerbro før os. Evt. andre klausuler? MR går ind for, at frie midler bruges til reformationsfejring godkendt. 13. Orientering fra kasserer, kontaktperson, kirkeværge, medarbejderrepræsentant og præster Peter Haystrup Ulla Hjorths arbejdettid er justeret, så hun arbejder tirsdag, onsdag, torsdag og søndag. Ulla Skytte: Soklen skal tjæres hele vejen rundt. Præstehaven i Frihavn skal ordnes Rikke Juul: Tilde Binger ankom lige før påske, og det er gået virkelig godt med alle konfirmationerne og andre tjenester. Kristine Gustav: Ønsker temamøder om gudstjenesten. Hvordan ser vi gudstjenesten udvikle sig? Ivan Rod: Handler det osse om, hvordan får vi menighedsrødderne til at gå mere til gudstjeneste? 14. Orientering fra udvalg og ordførere Udvalg: Ivan: Musikudvalget afholder en afrikansk festival den maj. Fredag en koncert efter den vestafrikanske gudstjeneste. Lørdag 3 koncerter. Sluttende med en stor vestafrikansk stjerne. Alt med mad tager afrikanerne sig af. Drikkevarerne tager kirken sig af og overskuddet går til Meninghedsplejen. Ivan mailer rundt til MR for at skaffe flest muligt frivillige. Kirkeudvalg (kunstudvalg) - intet Musikudvalg - intet Børnehaveudvalg - intet Pr-udvalg Michael: Rosenvængets kirkeblad kommer nu hver anden måned for at spare lidt på udgifterne. Ivan: Alt den dårlige presse vi har fået har vi brug for at evaluere på. I min verden har jeg svært ved at forstå, hvorfor der skal gå så lang tid før vi får en afklaring om de ,- Michael orienterer igen om mødet i provstiet i efteråret. De er fuldstændig ligeglade med vores argumenter. Vi har søgt aktindsigt, men sagen syltes i stiftet. Jeg har ingen forklaring på det. Jeg rykker og rykker. Har vi ikke fået svar i denne uge, går jeg til biskoppen. Kirsten: Det er frustrerende, at det går så enormt langsomt. Vores forslag til besparelser på PR. kommer jo stiftet i møde: At udsende bladet hver anden måned. Ivan: Vi må bruge andre metoder. It-udvalg - intet

6 Valgudvalg: Kristine: har afholdt møde og udstikker nu retningslinjer. Vi har undersøgt hvor mange MR medlemmer, der ønsker at blive. Hvis ikke vi har samlet 14 medlemmer kan biskoppen bestemme, at vi skal have 14 medlemmer, og så skal vi finde de sidste 4, eller han kan give dispensation. Man kan håbe på det sidste. Nogle medlemmer kan vi ikke regne med mere. Ordførere: Bestyrelsespost i omsorgscenteret Fælledgården - intet Kontaktperson til sognets menighedspleje : Kristine: Vi har holdt årsmøde. Bedste insamling er juleaften, dernæst julekalender og derefter ølsalg til koncerter. Kontaktperson til spejderne i Luther Kirken og Frihavns Kirke: - intet Bestyrelsespost i kirkeadministration: Anders har trods mødepligt i aften i KAM valgt at gå til MR møde i Rosenvænget. Post i Folkekirkens Skoletjeneste - intet 15. Ny visualisering af Frihavnskirken. Ved Ulla Skytte (bilag udsendt af Ulla Skytte). Skal der arbejdes videre med forslag 1, 2 eller 3? Gennemgang af de to forslag: Det store spørgsmål er om vi skal arbejde videre med alle elementer inklusive udvidelse af pulpituret. Pulpituret kan vi arbejde med og sikre med to nedgange. Morten vil forsøge skaffe penge hertil fra fonde. Alteret er ikke ændret i takt med de andre forandringer, som kirkerummet har undergået. Fårene flyttes fra korskranken ned i kirken, døbefonden skal flyttes. Rikke: Den store tanke er at fjerne muren, som vil åbne rummet mere op. Må vi overhovedet flytte muren? Det skal Nationalmuseet afgøre. Kirkeværgen ansøger Nationalmuseet. 16. Eventuelt / Runde blandt deltagerne Amanda Norsker udtræder af MR pr. 31. maj, da hun starter som præst i Vallenbæk Kirke i løntilskud, og dermed indtræder i MR der på stedet. Amanda takkes for sit arbejde i MR med en vin- og boggave: Bjarne Reuters: Bogen en gendigtning af bibelske fortællinger. 17. Næste ordinære mødedato torsdag den 2. juni 2016 kl i Menighedssalen. 18. Oplæsning, godkendelse, rundsendelse og underskrift af protokol Mødet slut kl Med venlig hilsen på vegne af Michael Thormann Sekretær Ulla Hjorth Nielsen

Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 15. marts. 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 23 Hermed referat af møde i Rosenvængets sogns menighedsråd afholdt tirsdag den

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 2. februar 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 22 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 22 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal.

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal. 22.3.2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 3 i menighedsrådet Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Deltagere Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen (fravær med afbud) Camilla Kjærbo Berg (Fravær med afbud)

Læs mere

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud)

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud) Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 13. marts 2012 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Møde nr. 6 Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Møde nr. 2 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin Claus

Læs mere

Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre, Jan Jull, Erik Bremer, Kristine Gustav, Rikke Juul

Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre, Jan Jull, Erik Bremer, Kristine Gustav, Rikke Juul Referat af Menighedsrådsmøde nr. 27 tirsdag den 4. oktober 2016 kl. 19.30 23.30 i Lutherkirkens Menighedssal Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30 Møde nr. 3 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 23. maj 2014 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 11 i Rosenvængets Sogns Menighedsråd afholdt torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 27. marts 2014 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 10 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 10 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter med følgende dagsorden:

Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter med følgende dagsorden: Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 29. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 17 Astrid Kappel Nielsen (fravær uden afbud) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde ROSENVÆNGETS SOGN 4. maj 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Anders Kindt Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl 29. marts 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19.30 Møde nr. 14 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen Kate

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30 ROSENVÆNGETS SOGN 23. september 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30 Møde nr. 4 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl 2. december 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl. 19.30 Møde nr. 13 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl ROSENVÆNGETS SOGN 20. november 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Erik Balslev-Clausen Anne-Mette Gravgaard Majbritt Breinholt

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30 3. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 16 Astrid Kappel Nielsen (deltog fra punkt 9) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl ROSENVÆNGETS SOGN 2. november 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl. 19.30 Møde nr. 5 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Salme 370. a. Valg af formand: Alfred Jensen enstemmigt valgt. b. Valg af næstformand: Anita Helles Hansen enstemmigt valgt

Salme 370. a. Valg af formand: Alfred Jensen enstemmigt valgt. b. Valg af næstformand: Anita Helles Hansen enstemmigt valgt Menighedsrådsmøde i Dato: Torsdag den 21. Blad nr. 12 Karlslunde Menighedsråd november 2013 kl. 19,00 Formandens initialer: Sted: Sognegården Spisning kl. 18,30 AMJ Dagsorden 1. Indledning: V/ Else Hansen

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.381 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen,

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30 ROSENVÆNGETS SOGN 22. marts 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30 Møde nr. 7 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (afbud) Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

a. Kvartalsrapport for 2. kvartal 2013 og referat af ØKO og FU møde. Udsendes inden mødet. b. Justeringer i Budget 2014 Godkendt.

a. Kvartalsrapport for 2. kvartal 2013 og referat af ØKO og FU møde. Udsendes inden mødet. b. Justeringer i Budget 2014 Godkendt. Menighedsrådsmøde i Dato: Torsdag den 15. Blad nr. 8 Karlslunde Menighedsråd august 2013 kl. 19,00 Formandens initialer: Sted: Sognegården Spisning kl. 18,30 AMJ Dagsorden 1. Indledning: Ved Alfred Jensen

Læs mere

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 31. august MR-møde Torsdag den 23.

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 31. august MR-møde Torsdag den 23. Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Tilstede: Afbud: spunkter - Hans-Christian Jørgensen - Karsten Clement - Inge Rasmussen - Hanne Ekstrand - Eigil Saxe - Lisa Tikkanen Pagh - Per Hulstrøm - Trine

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 22. august 2017 49 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend Menighedsrådsmøde nr. 347, 08.03.2017 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Svend Tilstede: Steen, Inger, Kirsten, Henrik, Johannes, Knud, Poul, Lise, Mette, Maja, Hans Erik, Jytte, Elisabeth, Erik,

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. november, 2013 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 403 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Dorthe S. Lauridsen, Frede Marinus Johansen, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Marianne Kjeldsen, Niels

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag 23. april 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag 23. april 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 23.04.2014 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag 23. april 2014 kl. 16 19. Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30 10. maj 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30 Møde nr. 8 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (fravær uden afbud) Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Referat fra møde den 4. december 2012 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 4. december 2012 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 4. december 2012 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul Sørensen, Anita

Læs mere

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer:

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer: 24. april 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl.,00 D a g s o r d e n Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 3. december 2008 kl. 19.30 Møde nr. 2 Anders Kindt Christina Slidsborg Else Juul Green Knud Frisenborg Marker Lars Chr.

Læs mere

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde Blad nr. 106 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Helle (HJ), Kirsten (KKO), Lars (LF), Mai (MBA), Lene (LKA), Tom (TVS), Janne (JRP), Vibeke (VW), Annika (AV), Kisser (KW) Afbud: Jens Christian

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl i Sognehuset

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl i Sognehuset Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Birthe Hother Vesterager, Jens Birk (næstformand), Jette Jensen, Jonna Ostersen (kontaktperson), Klaus Lind

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret Afbud: Helga Wulf Punkt 4: Formand Finn Fabricius - Havnelev og arkitekt Henning Johansen deltager

Læs mere

8680 RY Torsdag den 7. maj 2015 klokken 19,30

8680 RY Torsdag den 7. maj 2015 klokken 19,30 Dagsorden Fraværende Referat Mette Obel og Tove Bendixen med anmeldt forfald. 69. Godkendelse af dagsorden Godkendt 70. Godkendelse af referat fra mødet den 9. april 2015 71 Meddelelser 1. Provstiet 2.

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl ROSENVÆNGETS SOGN 2. december 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.30 Møde nr. 6 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (afbud, dog til stede under

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 22. oktober Formandens initialer: 2013

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 22. oktober Formandens initialer: 2013 På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Denise Mortensen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup,Per

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 26. november 2015 kl

Referat menighedsrådsmøde Dato: 26. november 2015 kl Referat menighedsrådsmøde Dato: 26. november 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Susanne Carstensen, Karen-Margrethe Schmidt og Klaus Eisenhardt

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansvarlig

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 335, 10.02.2016 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Deltagere: Sigfred, Steen, Christian, Bent, Carl, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper, Mie, Henrik, Torben Afbud: Kirsten, Knud,

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Valg. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Valg. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.445 DAGSORDEN Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen (AML), Bente Normann Rasmussen (BNR), Bjarne Bro (BB), Dorte S. Lauridsen (DSL), Jan Weber (JW), Jonna Lindenmayer (JL), Marianne Kjeldsen

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr. 210-210 - Referat fra menighedsrådsmøde onsdag den 9. januar 2013 klokken 19.00 i Sognehuset. Tilstede: Bente Normann Rasmussen, Elsebeth Karlskov, Jan Weber, Thorkild Højvig, Erik Risager Thomsen,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl. 18.00 i Skt. Nicolai Gården Til stede: Lars Olesen, Renate Rohde, Stig Mathiassen, Ib Zakarias, Bent Holm-Laursen, Erik Søndergaard, Eva Nordentoft,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR)

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR) Blad nr. 111 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Jens Christian(JCB), Kirsten(KKO), Kjeld(KM), Mai(MBA), Tine(TS), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Menighedsrådsmøde dagsorden/referat kl i KIRKEN

Menighedsrådsmøde dagsorden/referat kl i KIRKEN Menighedsrådsmøde dagsorden/referat 29-06-2017 kl. 17.00 i KIRKEN Indkaldte/Fremmødte: Lis Mikkelsen (LM) - Martin Pedersen (MP) - Uwe Wolter (UW) - Birgit Nielsen (BN) - Iris Henriksen (IH) - Arne Rugtved

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 9. marts MR-møde Tirsdag den 5. marts 2019

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 9. marts MR-møde Tirsdag den 5. marts 2019 Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Tilstede: Cathrine Murphy (fra punkt 7.), Miriam (indtil punkt 6.), Anita Brændsgaard Bennetsen (fra punkt 7.), Hanne Ekstrand, Søren Gow, Karsten Clement, Eigil

Læs mere

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKEN HAR EN KOMPLEKS STRUKTUR UDEN EN ØVERSTE LEDELSE FOLKEKIRKEN LEDES AF DE FOLKEVALGTE MENIGHEDSRÅD DE GEJSTLIGE (PRÆSTER, PROVSTER OG BISKOPPER)

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl Menighedsrådsmøde Tirsdag d. 3. november kl. 19.00-22.00 Til stede: Gitte Nyvang Hartmeyer, Lone Meyer, Hans Pedersen, Klaus Johansen, Per Ettrup, Mirella Kjærulff, Asger Hansen og Majbrit Billesø Rasmussen.

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 10. oktober 2017 referat. Mødedato: Tirsdag 10. oktober 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 10. oktober 2017 referat. Mødedato: Tirsdag 10. oktober 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 10. oktober 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag 10. oktober 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset Erik

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

Hermed dagsorden for det ordinære menighedsrådsmøde torsdag den 9. oktober 2014 kl. 19:00 i Menighedshuset.

Hermed dagsorden for det ordinære menighedsrådsmøde torsdag den 9. oktober 2014 kl. 19:00 i Menighedshuset. Hermed dagsorden for det ordinære menighedsrådsmøde torsdag den 9. oktober 2014 kl. 19:00 i Menighedshuset. Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden. Valg af referent. Meddelelser og orientering

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Menighedsrådsmøde Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. Fenruar 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t 28. maj 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl. 17,00 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA

Læs mere

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl Beslutningsprotokol Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Tilstede: Formand Jette Engelbreth Holm (), Næstformand Leif Sondrup (LS), kontaktperson Vibeke Gamst (VG), Kirkeværge

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. oktober 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødepligt ved regnskabsgodkendelse Den 11. oktober. 2012

Læs mere

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 24. november 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Mette, Christian, Inger, Knud, Elisabeth, Jesper

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Mette, Christian, Inger, Knud, Elisabeth, Jesper Menighedsrådsmøde nr. 354, 08.11.2017 kl. 19.00 Indleder: Svend Sørensen Afbud: Mette, Christian, Inger, Knud, Elisabeth, Jesper Tilstede: Erik, Jytte, Steen, Kirsten, Johannes, Kent, vores praktikant,

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd.

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 6. februar 2014 Tid: 18.45 (andagt ved Lis 18.30) Fraværende med afbud: Lene Vinkel, Martine Owi Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen

Læs mere

Hvad kan vi gøre for at unge får lyst til at læse teologi?

Hvad kan vi gøre for at unge får lyst til at læse teologi? Menighedsrådsmøde nr. 339, 08.06.2016 kl. 19.00 Indleder: Erik Eriksen Afbud: Kirsten, Mette, Torben Dagsordens punkter Kort redegørelse for sag evt. med henvisning til bilag. Beslutning og ansvarlig for

Læs mere

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter 27. februar 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. 1 nr. Husk mad kl. 17,30 Mødestart kl. 18,00 R e fe r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Marianne Jensen MJ Tove

Læs mere

Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl i Sognehuset

Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl i Sognehuset Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Ann Wraae Bomholt, Berit Schelde Christensen, Birthe Hother Vesterager, Jens Birk (næstformand), Jette Jensen,

Læs mere

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Egebæksvang Menighedsråd Referent: Ulrika Edén Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Formandens initialer: SR Tilstede: Henning Sundby Pedersen, Sven

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00

Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00 Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00 Til stede: Allan Hansen, Gorm Skat Petersen, Helge Wilms, Carsten Albertsen, Kirsten Henrichsen, Simone Arnkov, Carmina Andersen, Jørgen

Læs mere

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Dato og tid: Onsdag den 12. august 2015 kl. 19:00 ca. 21:30 Sted: Deltagere: Sognehuset, lille sal Hugo Uhrskov Larsen HUL, Pauline Rasmussen PAR, Victor Greve VIG,

Læs mere