ORIENTERENDE MILJØTEKNISK UNDER- SØGELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORIENTERENDE MILJØTEKNISK UNDER- SØGELSE"

Transkript

1 Bilag 01-3 Hillerød Kommune Helhedsplan, Sportskilen i Hillerød ORIENTERENDE MILJØTEKNISK UNDER- SØGELSE Bilagsrapport Maj 2007

2 Hillerød Kommune Helhedsplan, Sportskilen i Hillerød ORIENTERENDE MILJØTEKNISK UNDER- SØGELSE Bilagsrapport Maj Orienterende miljøundersøgelse MTE KWe KWe Udgave Betegnelse/Revision Dato Udført Kontrol Godkendt A/S Sortemosevej 2 Telefon DK-3450 Allerød Fax Tilsluttet F.R.I niras@niras.dk

3 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 1 INDHOLD 1. INDLEDNING TIDLIGERE UNDERSØGELSER UNDERSØGELSER RESULTATER Geologi Hydrogeologi Analyseresultater Metaller Kulbrinter PAH Lossepladsaffald SAMMENFATNING OG KONKLUSION BILAG 1 Analyserapporter fra Milana 2 Situationsplan med tidligere udførte geotekniske undersøgelser (GEO)

4 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 2 1. INDLEDNING I forbindelse med udarbejdelse af helhedsplanen for Sportskilen er der udført en forureningsundersøgelse af udvalgte områder, hvor der kan ske byggeri. Forureningsundersøgelserne blev foretaget i sammenhæng med den geotekniske undersøgelse, som er rapporteret særskilt. Endvidere er der i det omfang det har været muligt indhentet informationer om tidligere forureningsundersøgelser og kortlægninger i området.

5 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 3 2. TIDLIGERE UNDERSØGELSER Der er indhentet arealinformationer om forureningskortlægninger via den danske miljøportal. Der er, som det fremgår af figur 1, et forholdsvist stort areal som er kortlagt på vidensniveau 2. Dette indebærer, at der indenfor dele af V2- området er påtruffet forurening. Det er forsøgt at fremskaffe yderligere oplysninger om kortlægningerne både hos Hillerød Kommune og hos Region Hovedstaden uden held. Det vides dog, at dele af det V2-kortlagte område har været anvendt som losseplads. Figur 1. V2-kortlagte arealer.

6 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 4 Endvidere er der af det geotekniske firma GEO for blandt andet Hillerød Kommune foretaget en række geotekniske undersøgelser på området. Placeringen af disse fremgår af bilag 2.

7 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 5 3. UNDERSØGELSER Der er den april udført 13 geo- og miljøtekniske boringer. Placeringen af boringerne er vist på figur 2. Figur 2. Placering af miljø- og geotekniske boringer. Under borearbejdet blev der foretaget en feltbeskrivelse af geologien og udtaget jordprøver for hver halve dybdemeter. Efterfølgende er jordprøverne beskrevet geologisk i laboratorium og der er foretaget PID-målinger af jordprø-

8 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 6 verne (relativ måling af afdampende stoffer, der eksempelvis kan indikere tilstedeværelsen af olieforbindelser mm.). Endvidere er der foretaget en forureningsvurdering i felten omfattende lugtbeskrivelse og beskrivelse af udseende. Boreprofiler er vedlagt som bilag til den geotekniske bilagsrapport. På baggrund af feltvurderingen er der udvalgt i alt 11 prøver til analyse for olie, metaller og PAH (tjærestoffer). Analysepakkens præcise sammensætning fremgår af analyseresultaterne (bilag 1). Generelt er jordprøver udvalgt til analyse når, der ved PID måling., lugt eller udseende har været indikation på forurening. Analyserne er med andre ord repræsentative for de forureninger, der er truffet i boringerne og ikke et udtryk for en gennemsnitsbetragtning for arealet som helhed. Jordprøver til analyse er udtaget i boringerne B1, B2 (2 prøver), B3, B5, B6 (2 prøver), B9, B11 og B13 (2 prøver). Der er desuden foretaget en generel besigtigelse af området for omtrentligt at kortlægge udbredelsen af dele af de tidligere lossepladsområder.

9 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 7 4. RESULTATER 4.1 Geologi Den geologiske lagfølge, som ses i boringerne, er skematisk vist i tabel 1 og omfatter i alt 4 overordnede geologiske enheder. Geologisk enhed Beskrivelse Aflejringstidspunkt 1. Recent (nutidigt) fyld Stabilt grus, sand, ler, sten, tegl mm. 2. Postglacial mose Tørv af makroskopiske planterester. 3. Senglacial sø Ler og gytje med varierende organisk indhold. 4. Glacial gletscher Moræneler af lermatrix med sten og sand. De seneste par hundrede år år før nu og frem til før nu. Ca år før nu. Tabel 1: Geologisk beskrivelse Geologien er detaljeret beskrevet i boreprofilerne i den geotekniske rapport. Udbredelsen af de geologiske enheder er vist på figur 3 og 4 nedenfor.

10 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 8 Figur 3: Geologisk beskrivelse. Det ses af figurerne, at tykkelserne af de geologiske lag varierer en del i området. Fyldlaget fra 0 til ca. 3 meter, moseaflejringerne fra 0 til knap 2 meter og søaflejringerne fra 0 til ca. 3 meter. Det hele underlejres af moræneler, der er en istidsaflejring af ler, der i reglen har relativ stor bæreevne.. Enkelte steder påtræffes moræneleren nær terræn (B11 og B13, figur 4). Den geologiske historie for området er, at der i slutningen af sidste istid blev aflejret en moræneler med varierende overfladetopografi af gletscheren. I lavningerne blev der under og efter afsmeltningen af gletscheren dannet søer, hvor de lerede og gytjeholdig sedimenter påtræffes i dag. Efterhånden som søerne blev fyldt op med materiale, blev de omdannet til moseområder. Endelig er der indenfor de seneste par hundrede år udlagt fyld i store dele af området.

11 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 9 Figur 4: Geologisk beskrivelse. Der er tidligere foretaget en jordartskartering af området, hvor man med et spyd har undersøgt den øverste meter af jordlagene. Jordarterne er vist på figur 5. Heraf fremgår den omtrentlige udbredelse af det tidligere sø- og moseområde som aflejringer af ferskvandssand og -ler mm. Jordartkortet giver et sammenfattende indtryk af moseområdernes udbredelse. Nøjagtigheden af afgrænsningen er dog ikke tilstrækkelig i geoteknisk sammenhæng. Eksempelvis er der i boring B12 truffet moseaflejringer og søaflejringer til stor dybde, hvor jordartskortet viser moræneler fra terræn.

12 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 10 Figur 5. Jordartskort for Sportskilen. 4.2 Hydrogeologi Der er foretaget en pejling af grundvandet i filterrør, der er nedsat i boringerne. Pejlekoter og potentialekort er vist på figur 6. Det fremgår at potentialet ligger mellem ca. +21,5 og +20,6 DVR90. Grundvandsspejlet ligger således tæt på terræn generelt mindre end én meter under terræn. Det fremgår endvidere af figuren, at grundvandspejlet i det undersøgte område hælder svagt mod vest.

13 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 11 Figur 6. Grundvandspotentiale 4.3 Analyseresultater I dette afsnit gennemgås analyseresultaterne. Størstedelen af prøverne viste ikke jordforurening og disse prøver er ikke behandlet yderligere. Analyseresultater for de uforurenede prøver er vist i bilag 1. De forurenede prøver er gennemgået nedenfor. Gennemgangen er inddelt i grupperne metaller, kulbrinter og PAH (tjærestoffer) og er vist skematisk. Analyseresultaterne er vist sammen med grænseværdier for klasse 1 jord, der betegner ren jord i det omfang jord skal bortgraves. Hvis grænseværdierne overskrides må der påregnes en forklassificering af jorden inden den kan bortskaffes. Jord, som ikke overskrider grænsen, kan anvendes frit Metaller Resultaterne af analyserne, (bilag 1), viser, at der for fyldjorden generelt er et let forhøjet indhold af metaller i området. Dette er ikke ualmindeligt for fyldjord. I

14 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 12 enkelte prøver overskrides grænseværdien for klasse 1 jord. Analyseresultaterne for disse er vist i nedenstående tabel 2. Stof Boring Koncentration () Grænseværdi for klasse 1 jord () Bly, Pb B9, 0,5 m u.t. 162 B5, 1,0 m u.t Cadmium, Cd B6, 1,0 m u.t. 40 B9, 0,5 m u.t. 0,59 B11, 0,2 m u.t. 0,55 0,5 Tabel 2: Forureningsindhold, metaller, Sportskilen. Værdier som overskrider grænseværdien for klasse 1 jord er angivet med rødt. Placeringen af boringerne med metalforurenet jord er vist på nedenstående figur 7.

15 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 13 Figur 7. Boringer med indhold af metaller som overskrider grænseværdien.

16 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side Kulbrinter Der er en olieforurening i boring B13, hvis beliggenhed fremgår af figur 8. Forureningen skønnes med baggrund i pid-målinger og syn og lugtvurderinger at have en vertikal udbredelse fra 0,8 til 3,2 m u.t. Forureningen er belyst ved analyse af jordprøver fra 2 niveauer. Resultaterne fremgår af tabellen nedenfor. Stof Enhed B13 1,0 m u.t. B13 3,0 m u.t. Grænseværdi for klasse 1 jord Benzen 0,094 <0,040 0,1 Toluen 4,6 1,6 - Ethylbenzen 2,8 0,46 - Xylener 5,7 1,7 - Naphtalen 29 7,8 0,5 Kulbrinter (C6-C10) Kulbrinter (C10- C25) Kulbrinter (C25- C35) < Totalkulbrinter Tabel 1: Forureningsindhold i B13, kulbrinter, Sportskilen. Værdier som overskrider grænseværdien for klasse 1 jord er angivet med rødt. Det fremgår af tabel 1, at der er forurening i B13, som overskrider grænseværdien for klasse 1 jord. Forureningen vurderes jf. analyserapporten i bilag 1 at bestå af mikrobiologisk nedbrudt og udvasket benzin og diesel/fyringsolie. Der er således tale om en forurening af ældre dato. Den kulbrinteforurenede boring er vist på figur 8 sammen med det V2-kortlagte areal. Det fremgår af figuren, at den e forurening ligger inden for V2- området.

17 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 15 Figur 8. Placering af boring med kulbrinteforurenet jord PAH Generelt er der PAH i de terrænnære lag, men i meget lave koncentrationer. Der er således ikke indhold af PAH, som overskrider grænseværdien for klasse 1 jord (ren jord). 4.4 Lossepladsaffald Ved besigtigelse af området er der observeret et område med synligt lossepladsaffald. Den omtrentlige afgrænsning af området med synligt lossepladsaffald er vist på nedenstående figur 9. Dette område er tilsyneladende ikke omfattet af V2-kortlægningen. Derudover der højen, som efter udsagn skulle være lossepladsaffald, der nu er afdækket. Det oprindelige terræn være således fladt og indgår i moseområdet.

18 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side 16 Figur 9. Udbredelse af ikke kortlagt losseplads.

19 Sportskilen. Orienterende miljøundersøgelse Side SAMMENFATNING OG KONKLUSION Der er gennemført en orienterende miljøteknisk undersøgelse af en del af Sportskilen i Hillerød. Undersøgelsen baserer sig dels på nyudførte boringer, dels på gennemgang af eksisterende data for området. De geotekniske forhold er rapporteret i en særskilt bilagsrapport. Geologien i Sportskilen består nederst af moræneler overlejret af sø- og moseaflejringer. I terræn påtræffes oftest et fyldlag, der eksempelvis er underlag for parkeringspladser mv. Grundvandsspejlet i området er beliggende umiddelbart under terræn og det hælder svagt i vestlig retning. Generelt er der med de aktuelle undersøgelser ikke fundet markante forureninger. Der er enkelte steder i det terrænnære fyldlag påtruffet let forhøjede indhold af metaller og PAH, hvilket ikke er usædvanligt for fyldjord. For metaller overstiger indholdet i nogle tilfælde grænseværdien for klasse 1 jord (ren jord). I en enkelt boring boring 13 indenfor det V2-kortlagte areal, er der truffet olieforurenet jord. Olieforureningen er relativt markant og er med de aktuelle undersøgelser ikke afgrænset.

20 Bilag 1 Analyserapporter

21 TEST Reg. nr. 361 Jord Sortemosevej Allerød Klaus Weber ANALYSERAPPORT Udskrevet: Version: 1 SagsID: Udtaget: Modtaget: Påbegyndt: Udtaget af: /KW Sagsnummer: Kunde: Rådgiver: Sag Hillerød Kommune, Frederiksgade 7, 3400 Hillerød, Sortemosevej 2, 3450 Allerød Prøvested: RESULTATER FOR PRØVE Sag , Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød Parameter Enhed Metode B2 - dybde 0,5 m 9484/07 *3 B2 - dybde 1,5 m 9485/07 *1 B3 - dybde 1,0 m 9486/07 *3 B5 - dybde 1,0 m 9487/07 *3 B6 - dybde 1,0 m 9488/07 *2 Bly, Pb Cadmium, Cd Chrom (total), Cr Kobber, Cu Nikkel, Ni Zink, Zn Tørstofindhold % DS PAH'er, 7 komp. (MST) i.p. Olie i jord i.p. Benzen Toluen Ethylbenzen Xylener Naphtalen Fluoranthen Benzo(b+j+k)fluoranthen Benz(a)pyren Indeno(1,2,3-cd)pyren Dibenzo(a,h)anthracen PAH, sum (MST - 7 komp.) 0.92 i.p Kulbrinter n-c6- n-c10 <1.0 <1.0 <1.0 <1.0 <1.0 Kulbrinter > n-c10 - n-c < Kulbrinter > n-c25 - n-c35 <25 <25 <25 <25 50 Total kulbrinter 8.7 i.p KOMMENTARER *1 Ingen kommentar MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :49 1 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

22 TEST Reg. nr. 361 KOMMENTARER *2 Laboratoriet vurderer: Prøvens totalkulbrinter består af højtkogende kulbrinter såsom fuel-, smøre-, transmissionsolie m.m. og/eller fra et tjæreprodukt som asfalt, tagpap el. lign. *3 Prøven har et indhold af kulbrinter, der ikke umiddelbart kan sammenlignes med et kendt olieprodukt. Kogepunktsintervallet for de e kulbrinter ligger på ca C. Dorte Troelsen MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :49 2 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

23 TEST Reg. nr. 361 CHROMATOGRAM: 9484/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B2 - dybde 0,5 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 39 CHROMATOGRAM: 9485/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B2 - dybde 1,5 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 40 MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :49 3 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

24 TEST Reg. nr. 361 CHROMATOGRAM: 9486/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B3 - dybde 1,0 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 41 CHROMATOGRAM: 9487/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B5 - dybde 1,0 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 42 MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :49 4 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

25 CHROMATOGRAM: 9488/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B6 - dybde 1,0 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 43 MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :49 5 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

26 TEST Reg. nr. 361 Jord Sortemosevej Allerød Klaus Weber ANALYSERAPPORT Udskrevet: Version: 1 SagsID: Udtaget: Modtaget: Påbegyndt: Udtaget af: /GEO/KW Sagsnummer: Kunde: Rådgiver: Sag Hillerød Kommune, Frederiksgade 7, 3400 Hillerød, Sortemosevej 2, 3450 Allerød Prøvested: RESULTATER FOR PRØVE Sag , Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød Parameter Enhed Metode B9 dybde 0,5 m 10039/07 *4 B11 dybde 0,2 m 10040/07 *5 B13 dybde 1,0 m 10041/07 *2 B13 dybde 3,0 m 10042/07 *3 B6 dybde 0,5 m 10043/07 *5 Bly, Pb Cadmium, Cd Chrom (total), Cr Kobber, Cu Nikkel, Ni Zink, Zn Tørstofindhold % DS PAH'er, 7 komp. (MST) i.p. i.p. Olie i jord Benzen Toluen Ethylbenzen Xylener Naphtalen Fluoranthen Benzo(b+j+k)fluoranthen Benz(a)pyren Indeno(1,2,3-cd)pyren Dibenzo(a,h)anthracen PAH, sum (MST - 7 komp.) i.p. i.p. 1.0 Kulbrinter n-c6- n-c10 <1.0 < <1.0 Kulbrinter > n-c10 - n-c Kulbrinter > n-c25 - n-c35 47 <25 68 <25 <25 Total kulbrinter MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :43 1 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

27 TEST Reg. nr. 361 Parameter Enhed Metode B1 dybde 0,5 m 10044/07 *1 Bly, Pb 6 Cadmium, Cd 0.09 Chrom (total), Cr 19 Kobber, Cu 115 Nikkel, Ni 25 Zink, Zn 97 Tørstofindhold % DS PAH'er, 7 komp. (MST) Olie i jord i.p. Benzen Toluen Ethylbenzen Xylener Naphtalen Fluoranthen Benzo(b+j+k)fluoranthen Benz(a)pyren Indeno(1,2,3-cd)pyren Dibenzo(a,h)anthracen PAH, sum (MST - 7 komp.) Kulbrinter n-c6- n-c10 <1.0 Kulbrinter > n-c10 - n-c25 <5.0 Kulbrinter > n-c25 - n-c35 <25 Total kulbrinter i.p. KOMMENTARER *1 Ingen kommentar *2 Laboratoriet vurderer: De e kulbrinter er de samme, som i en blanding af autobenzin og diesel/fyringsgasolie. Det e produkt har en anden sammensætning end det tilsvarende friske produkt. Produktet er udvasket, mikrobiologisk nedbrudt, fordampet eller varmepåvirket. *3 Laboratoriet vurderer: Prøvens indhold af total kulbrinter har sin oprindelse i diesel/ fyringsgasolie. *4 Prøven har et indhold af kulbrinter, der ikke umiddelbart kan sammenlignes med et kendt olie- eller tjæreprodukt. Kogepunktsintervallet for de e kulbrinter ligger på ca C. *5 Prøven har et indhold af kulbrinter, der ikke umiddelbart kan sammenlignes med et kendt olieprodukt. Kogepunktsintervallet for de e kulbrinter ligger på ca C. Dorte Troelsen MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :43 2 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

28 TEST Reg. nr. 361 CHROMATOGRAM: 10039/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B9 dybde 0,5 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 99 CHROMATOGRAM: 10040/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B11 dybde 0,2 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 100 MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :43 3 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

29 TEST Reg. nr. 361 CHROMATOGRAM: 10041/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B13 dybde 1,0 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 1 CHROMATOGRAM: 10042/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B13 dybde 3,0 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 2 MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :43 4 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

30 CHROMATOGRAM: 10043/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B6 dybde 0,5 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 3 CHROMATOGRAM: 10044/7 Sagsnavn: Prøvemærke: Sekvens: Sag B1 dybde 0,5 m TK Prøvested: Instrument: Placering: Milnersvej, Sportskilen, 3400 Hillerød GC08 Vial 4 MILANA Fiolgade 13A, DK-3000 Helsingør Tlf , Fax SagsID: Udskrevet: :43 5 af 5 Laboratoriet er akkrediteret af DANAK. Analyseresultaterne gælder kun for den analyserede prøve. Analyserapporten må kun gengives i sin helhed med mindre skriftlig godkendelse foreligger. Oplysninger om måleusikkerhed kan rekvireres. Tegnforklaring: # ikke akkrediteret < mindre end >større end i.p. ikke

31 Bilag 2 Placering af tidligere undersøgelser

32 Rød=Geoteknik Grøn=Miljø

Indledende miljøundersøgelser til foreløbig kategorisering af overskudsjord

Indledende miljøundersøgelser til foreløbig kategorisering af overskudsjord Notat SAG: Om- og tilbygning af St. Magleby Skole SAG NR.: 12161M VEDR.: Indledende miljøundersøgelser til foreløbig kategorisering af overskudsjord DATO: 2013.03.14 INIT.: BB Indledning I forbindelse

Læs mere

Undersøgelse af boldbaner og nedsivningsareal

Undersøgelse af boldbaner og nedsivningsareal 28.06.2017 17-0436 Ina Ibro/ Sven Ulrich Bertelsen Undersøgelse af boldbaner og nedsivningsareal SAG : Skolevej 1D, 9574 Bælum, matr. nr. 1bx Bælum By, Bælum. EMNE : Undersøgelse af jorden i forbindelse

Læs mere

Fensmarkvej, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport

Fensmarkvej, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport Fensmarkvej, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport Adresse: Matr. nr.: Rekvirent: Fensmarkvej, 4700 Næstved 6pz Øverup By, Herlufsholm Næstved Kommune, Center for Politik og Udvikling, Team Byråd og Direktion

Læs mere

!"#$ %$& ''(%)" '$ *+'$ #, '-.*

!#$ %$& ''(%) '$ *+'$ #, '-.* !"#$ %$& ''(%)" '$ *+'$ #, '-.*!""###$% /0!"#$ %$& ' ' 1' " ' 2%3' 4 *' $ 0 " $' 5" $" )" $ 2) $4 2 6 # 2(4! 7' 0&" 8%! 94 ''(%)" '$*+'$ #, '-.* /0!"#$ %$& ' "# $$ :%)(%)" '$%% ) ; ) %#!& $ ) ('$% " :%%!!

Læs mere

Fasanvej Byggefelt III, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport

Fasanvej Byggefelt III, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport Fasanvej Byggefelt III, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport Adresse: Matr. nr.: Rekvirent: Fasanvej, 4700 Næstved 229r Næstved Markjorder Næstved Kommune, Center for Politik og Udvikling, Team Byråd og

Læs mere

Fasanvej Byggefelt VI, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport

Fasanvej Byggefelt VI, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport Fasanvej Byggefelt VI, Næstved Miljø- og geoteknisk rapport Adresse: Matr. nr.: Rekvirent: Fasanvej, 4700 Næstved 229r, 146a og 146b Næstved Markjorder Næstved Kommune, Center for Politik og Udvikling,

Læs mere

Notat INDHOLD. ultater Analyseresu BILAG. 2 Jordprøvetagning Analyserapport. 29. juni 2015

Notat INDHOLD. ultater Analyseresu BILAG. 2 Jordprøvetagning Analyserapport. 29. juni 2015 Notat Vejle Kommune VEJLE LYSTBÅDEHAVN Jordprøvetagning. Prissætning af udgifter til bortskaffelse af forurenet jord 29. juni 2015 Udarbejdet af blo Kontrolleret af sot Godkendt af ncd INDHOLD 1 Indledning

Læs mere

Afgravning og bortkørsel er foretaget af entreprenørfirmaet Ole Sommer A/S d. 10. juli 2013. Jorden er bortskaffet til jordtippen på Randers Havn.

Afgravning og bortkørsel er foretaget af entreprenørfirmaet Ole Sommer A/S d. 10. juli 2013. Jorden er bortskaffet til jordtippen på Randers Havn. Odder. Præstevænget 20 Afgravning af let forurenet jord Dokumentation GEO projekt nr. 36471 Rapport 3, 2013-08-23 Udarbejdet for Odder Kommune Plan Att.: Esben Kindt Rådhusgade 3 8300 Odder Udarbejdet

Læs mere

Screening for forurening i jord, der er oplagt på Københavnsvej 326, 4000 Roskilde, matr. 6a St. Hede, Roskilde Jorder. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Screening for forurening i jord, der er oplagt på Københavnsvej 326, 4000 Roskilde, matr. 6a St. Hede, Roskilde Jorder. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Roskilde Kommune Miljøteknisk Notat Screening for forurening i jord, der er oplagt på Københavnsvej 326, 4000 Roskilde, matr. 6a St. Hede, Roskilde Jorder. 14. november 2017 Sag: 17-07-01 / CBS GeoMiljø

Læs mere

SUPPLERENDE FORURENINGS- UNDERSØGELSE

SUPPLERENDE FORURENINGS- UNDERSØGELSE SUPPLERENDE FORURENINGS- UNDERSØGELSE FOKUSAREAL 1220-39-11 OPFYLDT SANDGRAV LEDØJETOFTEN 49, 2765 SMØRUM ETAPE 1220 12 KØBENHAVN FREDERIKSSUND >>> MOTORRING 4 TVÆRVEJ N GMDK Data: Udgivelsesdato : 15.

Læs mere

Bropakke 2, Jordhåndteringsplan for Rødby Station - midlertidig perron

Bropakke 2, Jordhåndteringsplan for Rødby Station - midlertidig perron Ringsted Femern Banen Trin 4 Projekt / Udbud Rambøll & NIRAS Notat Dato 11-06-2014 E8004 RFB_05c_03_03_Nr0016_Rødby Station_ Jordhåndteringsplan Bropakke 2, Jordhåndteringsplan for Rødby Station - midlertidig

Læs mere

Vurdering af miljørelaterede omkostninger ved opførelse af boligbyggeri

Vurdering af miljørelaterede omkostninger ved opførelse af boligbyggeri Notat Rådgivende ingeniører og planlæggere A/S NIRAS Sortemosevej 2 DK-3450 Allerød Halsnæs Kommune SØNDERGADE 57, HUNDESTED Telefon 4810 4200 Fax 4810 4300 E-mail niras@niras.dk CVR-nr. 37295728 Tilsluttet

Læs mere

Roskilde. Trekroner Alle - Universitetsparken Miljøteknisk undersøgelse af den øvre halve meter overjord. Sammenfatning. Geo projekt nr.

Roskilde. Trekroner Alle - Universitetsparken Miljøteknisk undersøgelse af den øvre halve meter overjord. Sammenfatning. Geo projekt nr. Roskilde. Trekroner Alle - Universitetsparken Miljøteknisk undersøgelse af den øvre halve meter overjord Geo projekt nr. 39126 Rapport 2, 2015-12-22 Sammenfatning I forbindelse med en planlagt udstykning

Læs mere

Gulve kan udføres som terrændæk, når fyld- og overjord afrømmes, og opfyldning udføres med komprimeret sandfyld.

Gulve kan udføres som terrændæk, når fyld- og overjord afrømmes, og opfyldning udføres med komprimeret sandfyld. Elsted. Asmusgårdsvej Grundsalg Geoteknisk og miljøteknisk undersøgelse GEO projekt nr. Rapport, 0--0 Sammenfatning Forud for et grundsalg af Asmusgårdsvej i Elsted, beliggende på matrikel bt og gk Elsted

Læs mere

FORURENINGSUNDERSØGELSE

FORURENINGSUNDERSØGELSE FORURENINGSUNDERSØGELSE FOKUSAREAL 122-39-11 OPFYLDT SANDGRAV LEDØJETOFTEN 49, 2765 SMØRUM ETAPE 122 12 KØBENHAVN FREDERIKSSUND >>> MOTORRING 4 TVÆRVEJ N GMDK Data: Udgivelsesdato : 5. december 211 Revision

Læs mere

Bilag 1 - Situationsplaner

Bilag 1 - Situationsplaner 17 Bilag 1 - Situationsplaner N B302! 158 ( B123 B301 B303 L303 L302 L301 Område 3.1 LB304 L306 L304 # L109 L305 LB309 ( B124 L308 L309 L307 Område 3.2 Strømningsretning L312 L310 L311 ( B125 L314 # L110

Læs mere

Indledende forureningsundersøgelse Højbovej 5, 3730 Nexø

Indledende forureningsundersøgelse Højbovej 5, 3730 Nexø Indledende forureningsundersøgelse Højbovej 5, 3730 Nexø Indledende forureningsundersøgelse Bornholms Regionskommune Registreringsblad Lokalitetsnummer: 400-00049. NIRAS-sagsnr.: 207654. Rekvirent: Titel:

Læs mere

Greve. Lillevangsvej 48. Tjørnelyskolen Salg af Tjørnelyskolen. Sammenfatning. Orienterende forureningsundersøgelse af overjord

Greve. Lillevangsvej 48. Tjørnelyskolen Salg af Tjørnelyskolen. Sammenfatning. Orienterende forureningsundersøgelse af overjord Greve. Lillevangsvej 48. Tjørnelyskolen Salg af Tjørnelyskolen Orienterende forureningsundersøgelse af overjord Geo projekt nr. 200873 Rapport nr. 1, 2016-10-06 Sammenfatning I forbindelse med salg af

Læs mere

Miljøteknisk notat. : Eva Zib, Mikkel Poulsen. : Henrik Mølbjerg Jeppesen

Miljøteknisk notat. : Eva Zib, Mikkel Poulsen. : Henrik Mølbjerg Jeppesen Miljøteknisk notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Frederikssundmotorvejen; 1220 Motorring 4 Tværvej N Skitseprojekt for afgravning af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning 1 2 Undersøgelser 2 3 Resultater 2 4 Konklusion/vurderinger 3

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning 1 2 Undersøgelser 2 3 Resultater 2 4 Konklusion/vurderinger 3 Aalborg Kommune, Teknisk Forvaltning Stamspor til Østhavnen, Sporrenovering Miljøundersøgelser af sidespor ved stationering km 13,5 COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77

Læs mere

CORDOZAPARKEN I SOLRØD

CORDOZAPARKEN I SOLRØD Solrød Kommune April 2015 CORDOZAPARKEN I SOLRØD Geoteknisk forundersøgelse og indledende miljøundersøgelse PROJEKT Cordozaparken i Solrød Geoteknisk forundersøgelse og indledende miljøundersøgelse Solrød

Læs mere

NOTAT 1 INDLEDNING... 2. 2 BESKRIVELSE AF LOKALITETEN... 2 2.1 Vandindvindingsinteresser... 2 2.2 Arealanvendelsen... 2 2.3 Forureningskilder...

NOTAT 1 INDLEDNING... 2. 2 BESKRIVELSE AF LOKALITETEN... 2 2.1 Vandindvindingsinteresser... 2 2.2 Arealanvendelsen... 2 2.3 Forureningskilder... 27.10.2014 S-1302333 John Skov NOTAT SAG : Brudsigvej, Rødding (areal for brandøvelser) EMNE : Miljøteknisk undersøgelse REKVIRENT : Vejen Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 2 2 BESKRIVELSE AF

Læs mere

Udført/kontrol: MAP/TIG Nr.: 1 Dato: Rev.:

Udført/kontrol: MAP/TIG Nr.: 1 Dato: Rev.: NOTAT Sagsnavn: Hedelunden 7, 2670 Greve Sag nr.: 12-0090 Emne: Miljøundersøgelse ved olieudskiller og tanke Udført/kontrol: MAP/TIG Nr.: 1 Dato: 2012-04-03 Rev.: Indledning EKJ rådgivende ingeniører as

Læs mere

Miljønotat. - Orienterende Dam Holme 101, 3660 Stenløse

Miljønotat. - Orienterende Dam Holme 101, 3660 Stenløse Miljønotat DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S RÅDGIVENDE INGENIØRER F.R.I. Miljøundersøgelse - Orienterende Dam Holme, 366 Stenløse Sag nr. B24449. Baggrund: DJ Miljø & Geoteknik P/S blev af Egedal kommune anmodet

Læs mere

Dansk Miljørådgivning A/S

Dansk Miljørådgivning A/S Dansk Miljørådgivning A/S Silkeborg Kommune Vej & Trafik Søvej 1 8600 Silkeborg Att: Brita Skovlyst Sagsnr.: Dato: 2016-1033 2. februar 2017 Notat vedr. miljøteknisk tilsyn ifm. opgravning af jerntromler,

Læs mere

Supplerende miljøundersøgelse, nord for klubhuset, Hekla Boldklub, Artillerivej 181, København S

Supplerende miljøundersøgelse, nord for klubhuset, Hekla Boldklub, Artillerivej 181, København S Sag nr.: 113026/HB Dato: 12. august 2013 NOTAT Supplerende miljøundersøgelse, nord for klubhuset, Hekla Boldklub, Artillerivej 181, København S 1. Indledning I forbindelse med mulig udlægning af kunstgræsbaner

Læs mere

Uden for fyrrummet blev der observeret to udluftningsrør i en lyskasse, samt et nærtliggende mindre delareal med retableret asfaltbelægning.

Uden for fyrrummet blev der observeret to udluftningsrør i en lyskasse, samt et nærtliggende mindre delareal med retableret asfaltbelægning. NOTAT Projekt Snejbjerg Skole. Forureningsundersøgelse ved fyringsolieanlæg Kunde Herning Kommune Notat nr. 1 Dato 20150508 Til Fra Lars Rathje Snejbjerg Skole. Skolesvinget 1, 7400 Herning Forureningsundersøgelse

Læs mere

NIKOLINE KOCHS PLADS OG Ø4, AARHUS HAVN INDHOLD. Vurdering af forureningsforhold. 1 Indledning 2. 2 Tidligere og nuværende forhold 3

NIKOLINE KOCHS PLADS OG Ø4, AARHUS HAVN INDHOLD. Vurdering af forureningsforhold. 1 Indledning 2. 2 Tidligere og nuværende forhold 3 AARHUS KOMMUNE, AREALUDVIKLING AARHUS NIKOLINE KOCHS PLADS OG Ø4, AARHUS HAVN ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk Vurdering af forureningsforhold

Læs mere

Miljøteknisk rapport. Sag: J14.0898M1 Bakkegårdsvej 8, Allingåbro. Miljøundersøgelse. Horsens, den 16. december 2014

Miljøteknisk rapport. Sag: J14.0898M1 Bakkegårdsvej 8, Allingåbro. Miljøundersøgelse. Horsens, den 16. december 2014 Miljøteknisk rapport Sag: J14.0898M1 Bakkegårdsvej 8, Allingåbro Miljøundersøgelse Horsens, den 16. december 2014 Rekvirent: Norddjurs Kommune Att. Søren Taastrup-Leth sptl@norddjurs.dk FRANCK GEOTEKNIK

Læs mere

Orienterende forureningsundersøgelse

Orienterende forureningsundersøgelse Orienterende forureningsundersøgelse Nordre Havnekaj, 53 Kerteminde Rekvirent: Nordre Havnekaj Dato:. marts 9 DMRsagsnr.: 74 Dansk Miljørådgivning A/S Din rådgiver gør en forskel Børge Jensens Plads, 58

Læs mere

Vi er ikke nærmere bekendt med projektet på den enkelte parcel. Ejendommen har matrikel nr.: 22CH Stenløse By, Stenløse.

Vi er ikke nærmere bekendt med projektet på den enkelte parcel. Ejendommen har matrikel nr.: 22CH Stenløse By, Stenløse. Miljønotat DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S RÅDGIVENDE INGENIØRER F.R.I. Miljøteknisk undersøgelse - Orienterende Matrikelnummer 22CH Stenløse By Sag nr. B24278. Baggrund: DJ Miljø & Geoteknik P/S blev af Dines

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning og formål. 2. Undersøgelsesmetodik

NOTAT. 1. Indledning og formål. 2. Undersøgelsesmetodik NOTAT Projekt Alling Å naturgenopretning. Okkerundersøgelse Kunde Naturstyrelsen Notat nr. 1 Dato 2012-02-16 Til Fra Kopi til Naturstyrelsen Rambøll, Dorte Harrekilde Randers Kommune, Favrskov Kommune

Læs mere

HJØRNET AF SØLYSTGADE/ BORGERGADE, SILKEBORG

HJØRNET AF SØLYSTGADE/ BORGERGADE, SILKEBORG Til Silkeborg Kommune Ejendomme, Team Køb/Salg Østergade 1, 8600 Silkeborg Att.: Ulla Jung Dokumenttype Rapport Dato December 2014 HJØRNET AF SØLYSTGADE/ BORGERGADE, SILKEBORG FORURENINGSUNDERSØGELSE,

Læs mere

Notat vedrørende forureningsundersøgelse på Kløvkærvej 8, 6000 Kolding.

Notat vedrørende forureningsundersøgelse på Kløvkærvej 8, 6000 Kolding. Kløvkærvej 8, Kolding Side 1 Notat vedrørende forureningsundersøgelse på Kløvkærvej 8, 6000 Kolding. Indledning Kolding Kommune har anmodet Dansk Miljørådgivning A/S om at udføre en forureningsundersøgelse

Læs mere

RIGHT SOLUTIONS RIGHT PARTNER

RIGHT SOLUTIONS RIGHT PARTNER Åbjerg Vandværk Amba Vestervej 22 3600 Frederikssund Att.: Formand Michael Tofte Version: 1 Modtaget: 01-12-2017 Påbegyndt: 01-12-2017 Ordrenr.: 413970 Sagsnavn Åbjerg vv Lokalitet: Åbjerg Vandværk Prøvested:

Læs mere

MILJØNOTAT. Sag nr.: /ISA Dato: 9. august 2017

MILJØNOTAT. Sag nr.: /ISA Dato: 9. august 2017 Sag nr.: 117175/ISA Dato: 9. august 2017 MILJØNOTAT Udførelse af indledende miljøundersøgelse på Rundinsvej 7 og 11, og Møllestien 3, 8 og 10,, matr. nr. 7ab, 7ah, 7bq, 7ck, 12m, 12æ og 7000v, 1. Indledning

Læs mere

Odder Kommune. Odder, Vesterhåb. Undersøgelse af forurening på parcel 31

Odder Kommune. Odder, Vesterhåb. Undersøgelse af forurening på parcel 31 Odder Kommune Odder, Vesterhåb Undersøgelse af forurening på parcel 31 Projektnr.: 24.0980.83 Januar / 2011 Notat Grontmij Carl Bro A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 8228 1400 F +45 8228 1401 www.grontmij-carlbro.dk

Læs mere

FORURENINGSUNDERSØGELSE, JORD

FORURENINGSUNDERSØGELSE, JORD FORURENINGSUNDERSØGELSE, JORD Ryttermarksvej 1, 6000 Kolding Rekvirent: Kolding Kommune Dato: 15. marts 2013 DMR-sagsnr.: 2013-0126 Din rådgiver gør en forskel Industrivej 10A, 8680 Ry Tlf. 86 95 06 55

Læs mere

NOTAT VEDR. OPTAGNING AF OLIETANK OG UDFØRSEL AF SØGERENDER

NOTAT VEDR. OPTAGNING AF OLIETANK OG UDFØRSEL AF SØGERENDER NOTAT VEDR. OPTAGNING AF OLIETANK OG UDFØRSEL AF SØGERENDER Kirkegade 14, Gudme Rekvirent: Svendborg Kommune Dato: 14. december 2016 DMR-sagsnr.: 2016-1140 Dansk Miljørådgivning A/S Din rådgiver gør en

Læs mere

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Tjørnehoved, Præstø Kommune Matrikel 3b Tjørnehoved By, Allerslev Journalnr. 04-000156 Dokumentnr. 246198 23. marts 2006 MMY 1 Der er d. 1. juli 2004 søgt

Læs mere

Orienterende miljøteknisk undersøgelse på Kildebækvej 26, 3660 Stenløse del af matr. 23c Stenløse By, Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Orienterende miljøteknisk undersøgelse på Kildebækvej 26, 3660 Stenløse del af matr. 23c Stenløse By, Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Egedal Kommune Miljøteknisk Rapport Orienterende miljøteknisk undersøgelse på Kildebækvej 26, 3660 Stenløse del af matr. 23c Stenløse By, Stenløse. 24. oktober 2012 Sag: 1205701 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning

Læs mere

Notat INDHOLD. 2 Miljøunders. søgelse Undersøgel. 4 Vurderinger. r... 8 BILAG. 3.3 Grundvandsfo. orurening o

Notat INDHOLD. 2 Miljøunders. søgelse Undersøgel. 4 Vurderinger. r... 8 BILAG. 3.3 Grundvandsfo. orurening o Notat Vejle Kommune VEJLE LYSTBÅDEHAVN. DEL AF VINTERBÅDEPLADSEN 8 ansøgning til opførelse af Phus. Miljøundersøgelse 2. oktober 205 Projekt nr. 28289 Dokument nr. 2745436 Version Udarbejdet af blo Kontrolleret

Læs mere

Supplerende forureningsundersøgelse i Damhusdalen

Supplerende forureningsundersøgelse i Damhusdalen Damhusdalen 53, 2610 Rødovre Koncern Miljø gion Hovedstaden gion Hovedstaden Koncern Miljø Supplerende forureningsundersøgelse i Damhusdalen Privat bolig Damhusdalen 53, 2610 Rødovre Matr. nr.: 14f Rødovre

Læs mere

FORHØJELSE AF DIGE I NIVÅ HAVN

FORHØJELSE AF DIGE I NIVÅ HAVN Fredensborg Kommune Juni FORHØJELSE AF DIGE I NIVÅ HAVN Geoteknisk undersøgelse PROJEKT Forhøjelse af dige i Nivå Havn Geoteknisk forundersøgelse Fredensborg Kommune. juni Bilagsfortegnelse: Version Udarbejdet

Læs mere

Miljøteknisk rapport. Sag: J M2 Bakkegårdsvej 8, Allingåbro. Jordhåndteringsplan. Horsens, den 10. marts 2015

Miljøteknisk rapport. Sag: J M2 Bakkegårdsvej 8, Allingåbro. Jordhåndteringsplan. Horsens, den 10. marts 2015 Miljøteknisk rapport Sag: J14.0898M2 Bakkegårdsvej 8, Allingåbro Jordhåndteringsplan Horsens, den 10. marts 2015 Rekvirent: Norddjurs Kommune Att. Søren Taastrup-Leth sptl@norddjurs.dk FRANCK GEOTEKNIK

Læs mere

Situationsplan med boringer. Analyseresultater VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT

Situationsplan med boringer. Analyseresultater VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT MUSICONSEKRETARIATET HAL 1 OMRÅDET STATUSNOTAT - TERRÆNNÆRE JORDPRØVER TILLÆG TIL RAPPORT FRA 2017 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

FORURENINGSUNDERSØGELSE SKOLEVEJ 4, 6640 LUNDERSKOV

FORURENINGSUNDERSØGELSE SKOLEVEJ 4, 6640 LUNDERSKOV FORURENINGSUNDERSØGELSE SKOLEVEJ 4, 6640 LUNDERSKOV Rekvirent: Kolding Kommune Dato: 22. marts 2017 DMR-sagsnr.: 2017-0107 Dansk Miljørådgivning A/S Din rådgiver gør en forskel Kokbjerg 14, 6000 Kolding

Læs mere

Miljøteknisk undersøgelse på Ryttergården - Smørumnedrevej 5-9, 2765 Smørum. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Miljøteknisk undersøgelse på Ryttergården - Smørumnedrevej 5-9, 2765 Smørum. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Egedal Kommune Miljøteknisk Rapport Miljøteknisk undersøgelse på Ryttergården Smørumnedrevej 59, 2765 Smørum. 31. oktober 2016 Sag: 1604802 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Gydevang 3941, 3450 Allerød.

Læs mere

Forklassificering af jord forud for renovering af OK tankstation

Forklassificering af jord forud for renovering af OK tankstation n Forklassificering af jord forud for renovering af OK tankstation Adresse: Matr. nr.: Østerallé 19, 8400 Ebeltoft 19k, Ebeltoft Morkjorder DGE-sag: 15-0522 Udarbejdet af: Vilhelm Holste Dato: 08.02.2016

Læs mere

Orienterende miljøteknisk undersøgelse af terrænnære jordlag på areal ved Dyvelåsen i Smørum. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Orienterende miljøteknisk undersøgelse af terrænnære jordlag på areal ved Dyvelåsen i Smørum. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Egedal Kommune Miljøteknisk Rapport, rev. 2 Orienterende miljøteknisk undersøgelse af terrænnære jordlag på areal ved Dyvelåsen i Smørum. 11. april 2016 Sag: 16-015-01 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Læs mere

Miljøteknisk rapport Miljøscreening

Miljøteknisk rapport Miljøscreening Miljøteknisk rapport Miljøscreening GST Sag: J16.1405 Mylius Erichsensvej 32, Brande Salg af parcelhusgrund Horsens, den 14. december 2016 Rekvirent: Ikast-Brande Kommune post@ikast-brande.dk Rådhusstrædet

Læs mere

Ny udstykning, Hyrdehøj, Roskilde Kommune

Ny udstykning, Hyrdehøj, Roskilde Kommune Ny udstykning, Hyrdehøj, Roskilde Kommune Miljøtekniske undersøgelser - Revision 1 Maj 2015 Udarbejdet af: Mads Alfastsen Kontrolleret af: Allan Meier Godkendt af: Allan Meier Dato: 28.09.2015 Version:

Læs mere

Svenstrup J. Vidalsvej Grundsalg af matr.nr. 3an Geoteknisk undersøgelse

Svenstrup J. Vidalsvej Grundsalg af matr.nr. 3an Geoteknisk undersøgelse Svenstrup J. Vidalsvej Grundsalg af matr.nr. an Geoteknisk undersøgelse Geo projekt nr. 0 Rapport, 08-0-7 Sammenfatning Aalborg Kommune påtænker at sælge to grunde på Vidalsvej i Svenstrup til erhvervsformål.

Læs mere

Der er ved undersøgelsen truffet 0,3-0,8 m lermuld over moræneler. Højeste grundvandsspejl

Der er ved undersøgelsen truffet 0,3-0,8 m lermuld over moræneler. Højeste grundvandsspejl Hasselager. Hasselager Allé. Erhvervsparceller. Lokalplan Geoteknisk og miljøteknisk undersøgelse GEO projekt nr. 9 Rapport, -- Sammenfatning Undersøgelsen skal belyse funderings- og miljøforholdene med

Læs mere

Omfattende forureningsundersøgelse

Omfattende forureningsundersøgelse Omfattende forureningsundersøgelse Kirkebjerg Allé 4-6, 2600 Glostrup Matr. nr. 8 az og 8 aæ, Glostrup By, Glostrup Udført af: DMR Rådgivende Ingeniørfirma Dansk Miljørådgivning A/S For: Glostrup Kommune

Læs mere

Støjvold III Risikovurdering ved brug af lettere forurenet jord til anlæg

Støjvold III Risikovurdering ved brug af lettere forurenet jord til anlæg NOTAT Projekt Risikovurdering af lettere forurenet jord - støjvold III i Ballerup Kommune Kunde Ballerup Kommune Notat nr. Miljø-01 Dato 2014-11-25 Til Henrik Linder, Ballerup Kommune Fra Lisbeth Hanefeld

Læs mere

Orienterende miljøteknisk undersøgelse på matr. 40ax og 40ay Stenløse By, Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Orienterende miljøteknisk undersøgelse på matr. 40ax og 40ay Stenløse By, Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Egedal Kommune Miljøteknisk Rapport Orienterende miljøteknisk undersøgelse på matr. 40ax og 40ay Stenløse By, Stenløse. 20. juli 2015 Sag: 15-034-01 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Gydevang 39-41,

Læs mere

Svenstrup J. Vidalsvej Grundsalg af matr. nr. 3a Geoteknisk undersøgelse

Svenstrup J. Vidalsvej Grundsalg af matr. nr. 3a Geoteknisk undersøgelse Svenstrup J. Vidalsvej Grundsalg af matr. nr. 3a Geoteknisk undersøgelse Geo projekt nr. 202223 Rapport 2, 208-02-27 Sammenfatning Aalborg Kommune påtænker at sælge to grunde på Vidalsvej i Svenstrup til

Læs mere

Forurening ved nedgravet olietank på Kildebækken 16, 3660 Stenløse - matr. 23ac Stenløse By, Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Forurening ved nedgravet olietank på Kildebækken 16, 3660 Stenløse - matr. 23ac Stenløse By, Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Egedal Kommune Miljøteknisk Afværgerapport Forurening ved nedgravet olietank på Kildebækken 16, 3660 Stenløse - matr. 23ac Stenløse By, Stenløse. 18. februar 2014 Sag: 12-057-03 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning

Læs mere

Tabel 1.1. Sammenstikningsskema for blandprøver Blandprøve St. 1 St. 2 St. 3 St. 4. Delprøver M2 M1 M5 M10. Delprøver M3 M8 M6 M11

Tabel 1.1. Sammenstikningsskema for blandprøver Blandprøve St. 1 St. 2 St. 3 St. 4. Delprøver M2 M1 M5 M10. Delprøver M3 M8 M6 M11 SAMSØ KOMMUNE BALLEN FÆRGEHAVN, SAMSØ MILJØUNDERSØGELSER AF SEDIMENT ADRESSE Jens Chr. Skous Vej 9 TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATARAPPORT INDHOLD 1 Indledning 1 2 Resultater og

Læs mere

GL. SKIVEVEJ 24, 7870 ROSLEV

GL. SKIVEVEJ 24, 7870 ROSLEV SEPTEMBER 2016 TRYG FORSIKRING A/S GL. SKIVEVEJ 24, 7870 ROSLEV TRYG SKADESNR. 670-8020858 24-02-2015 2 F53K HYDRAULIKOLIEFORURENING, SUPPLERENDE UNDERSØGELSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens

Læs mere

OVERFØRING LUNDEGÅRDSVEJ

OVERFØRING LUNDEGÅRDSVEJ Vejdirektoratet August 2016 OVERFØRING LUNDEGÅRDSVEJ Geo- og miljøteknisk rapport PROJEKT Geo- og miljøteknisk rapport Vejdirektoratet Projekt nr. 225618 Version 1 Udarbejdet af TSC/TBJ Kontrolleret af

Læs mere

Baggrund. Nærværende rapport er rekvireret af Ejendomsmæglerfirmaet Home i Rønne på vegne af ejeren, Kuhre Autodele, Sandemandsvej 8, 3700 Rønne.

Baggrund. Nærværende rapport er rekvireret af Ejendomsmæglerfirmaet Home i Rønne på vegne af ejeren, Kuhre Autodele, Sandemandsvej 8, 3700 Rønne. Baggrund I forbindelse med overvejelse om salg af bygninger på grunden Sandemandsvej 8 i Rønne er der foretaget en undersøgelse af eventuelle forureninger på grunden. Formålet med nærværende rapport er

Læs mere

Skanderborg Søbad. Resultater af forureningsundersøgelse ved Skanderborg Sø og sundhedsmæssig risikovurdering ALECTIA A/S

Skanderborg Søbad. Resultater af forureningsundersøgelse ved Skanderborg Sø og sundhedsmæssig risikovurdering ALECTIA A/S S K A N D E R B O R G K O M M U N E Skanderborg Søbad Resultater af forureningsundersøgelse ved Skanderborg Sø og sundhedsmæssig risikovurdering 2015-06-29 ALECTIA A/S CVR nr. 22 27 89 16 www.alectia.com

Læs mere

Udført/kontrol: MAP/FOE Nr.: 2 Dato: Rev.:

Udført/kontrol: MAP/FOE Nr.: 2 Dato: Rev.: NOTAT Sagsnavn: Bistrupvej 137 Sag nr.: 4787.03 Emne: Miljøundersøgelser Udført/kontrol: MAP/FOE Nr.: 2 Dato: 2011-08-24 Rev.: 2011-08-26 1. Baggrund og formål Københavns Kommune planlægger salg af ejendommen

Læs mere

Indledende forureningsundersøgelse

Indledende forureningsundersøgelse Kongelundsvej 88A-16P, 23 København S Region Hovedstaden Koncern Miljø Indledende forureningsundersøgelse Petroleumsanlæg og fyldområde Kongelundsvej 88A-16P, 23 København S Matr. nr.: 35 Sundby Overdrev

Læs mere

Bilag Orienterende miljøteknisk rapport, GEO, rapport nr. 5,

Bilag Orienterende miljøteknisk rapport, GEO, rapport nr. 5, Bilag 9.29 Orienterende miljøteknisk rapport, GEO, rapport nr. 5, 2015-11- 17 Aarhus. Sydhavnsarealerne Byfornyelse Orienterende miljøundersøgelse Geo Projektnr. 38748 Rapport 5, 2015-11-17 Udarbejdet

Læs mere

Udtagning af jordprøver ved tankene i bygning 210, august 2016

Udtagning af jordprøver ved tankene i bygning 210, august 2016 Grønlandsudvalget 2016-17 GRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 31 Offentligt Notat Etablissement: 9117 Station Mestersvig Dato: 28. november 2016 Udtagning af jordprøver ved tankene i bygning 210, august

Læs mere

Kolding Kommune e MILJØTEKNISK STATUS FOR JORD

Kolding Kommune e MILJØTEKNISK STATUS FOR JORD Kolding Kommune e MILJØTEKNISK STATUS FOR JORD Indsæt billede i det grå felt Kløvkærvej 4, Kolding Prøvetagning af tilkørt sand- og grusmaterialer Sagsnr.: 30.6387.01 April / 2008 Kløvkærvej 4, Kolding

Læs mere

Kortlægning af forurenet jord

Kortlægning af forurenet jord Center for Regional Udvikling Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Kortlægning af forurenet jord Matr.nr. 40as Stenløse By, Stenløse Beliggende: Mosekæret 11, 3660 Stenløse Lokalitetsnummer:

Læs mere

Dansk Miljørådgivning A/S

Dansk Miljørådgivning A/S Dansk Miljørådgivning A/S Til Roskilde Kommune Sagsnr.: Dato: 2019-0049 11. juni 2019 Notat vedr. opgravning af nedgravet tank på Græsengen 1, 4000 Roskilde Omfang DMR har efter aftale med Roskilde Kommune

Læs mere

Odder Kommune. Odder, Vesterhåb. Afgravning af forurenet jord på parcel 31

Odder Kommune. Odder, Vesterhåb. Afgravning af forurenet jord på parcel 31 Odder Kommune Odder, Vesterhåb Afgravning af forurenet jord på parcel 31 Projektnr.: 24.0980.83 Maj / 2011 Notat Grontmij A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 8228 1400 F +45 8228 1401 www.grontmij.dk

Læs mere

Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT

Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Halsnæs Kommune Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Februar 2010 Halsnæs Kommune Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Februar 2010 1

Læs mere

Ansager, Horne, Lunde, Nr. Nebel, Outrup og Ølgod skoler. Screening af forureningsforhold i topjorden af ubefæstede arealer

Ansager, Horne, Lunde, Nr. Nebel, Outrup og Ølgod skoler. Screening af forureningsforhold i topjorden af ubefæstede arealer Notat Ansager, Horne, Lunde, Nr. Nebel, Outrup og Ølgod skoler Screening af forureningsforhold i topjorden af ubefæstede arealer Kogsgaard Miljø Fabriksvej 13 6980 Tim Tlf. 9734 1177 Fax 9734 1277 www.kogsgaard.dk

Læs mere

NOTAT. Bygningsaffald i Øm. Projektnummer Lejre Kommune Natur & Miljø. Kumlehusvej 1 Vurdering af analyseresultater

NOTAT. Bygningsaffald i Øm. Projektnummer Lejre Kommune Natur & Miljø. Kumlehusvej 1 Vurdering af analyseresultater NOTAT Projekt Bygningsaffald i Øm Projektnummer 3641600178 Kundenavn Emne Til Fra Projektleder Kvalitetssikring Lejre Kommune Natur & Miljø Kumlehusvej 1 Vurdering af analyseresultater Steffen B. Rasmussen

Læs mere

Prøverne er udtaget fra 0,05-0,2 m u.t. og er udført med håndskovl.

Prøverne er udtaget fra 0,05-0,2 m u.t. og er udført med håndskovl. Notat 01-08-2012 Graham Bells Vej 23A 8200 Århus N Danmark www.ejlskov.com Sag: 12025 adc@ejlskov.com Tel: 87310071 Klient: Vejdirektoratet Projekt: E6620 Funder-Hårup, Jordkærvej 3, Silkeborg (Dansand)

Læs mere

Bilag 1. Oversigtskort med alle delområder, boringer mv.

Bilag 1. Oversigtskort med alle delområder, boringer mv. Bilag 1 Oversigtskort med alle delområder, boringer mv. 0 250 500 meter 0 0 0 0 Midlertidigt filter for porevand Boring, tidl., filtersat Boring, ny, ikke filtersat Boring, ny, filtersat Undersøgelsesområde

Læs mere

I forbindelse med miljøundersøgelsen er der udført en geoteknisk undersøgelse af Jord Teknik A/S, der er afrapporteret i særskilt rapport.

I forbindelse med miljøundersøgelsen er der udført en geoteknisk undersøgelse af Jord Teknik A/S, der er afrapporteret i særskilt rapport. Sag nr.: 113026/HB Dato: 13. marts 2013 NOTAT Indledende miljøundersøgelse, Artillerivej 181, København S 1. Indledning I forbindelse med mulig udlægning af kunstgræsbaner på areal ved Artillerivej 181,

Læs mere

Jordflytningsbekendtgørelse bilag 1, 2 og 3 (1479 af 12/ Bek. om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord)

Jordflytningsbekendtgørelse bilag 1, 2 og 3 (1479 af 12/ Bek. om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord) Jordflytningsbekendtgørelse bilag 1, 2 og 3 (1479 af 12/12 2007. Bek. om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord) Bilag 1 Udtagning af prøver Prøverne skal enten udtages på opgravningsstedet

Læs mere

Miljøteknisk undersøgelse af forurening ved nedgravet olietank på Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Miljøteknisk undersøgelse af forurening ved nedgravet olietank på Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Egedal Kommune Miljøteknisk Rapport Miljøteknisk undersøgelse af forurening ved nedgravet olietank på Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. 30. oktober 2015 Sag: 15-054-01 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Læs mere

MARIAGER HAVN (BYGGEMODNING BOLIG)

MARIAGER HAVN (BYGGEMODNING BOLIG) MAJ 2017 MARIAGER HAVN (BYGGEMODNING BOLIG) UNDERSØGELSESRAPPORT Bilag 5 ADRESSE COWI A/S Visionshuset Visionsvej 52 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2017 MARIAGER HAVN

Læs mere

NOTAT. 1. Udvaskningstest på slagger fra dæmningen

NOTAT. 1. Udvaskningstest på slagger fra dæmningen NOTAT Projekt Taastrup Torv Kunde Casa Entreprise A/S Notat nr. Dato 2012-09-04 Til Høje-Taastrup Kommune Fra Rambøll Kopi til Jørgen Nielsen 1. Udvaskningstest på slagger fra dæmningen Der er den 6. august

Læs mere

Rumlig interpolering af store datamængder om jordforurening i København

Rumlig interpolering af store datamængder om jordforurening i København GANDALF Rumlig interpolering af store datamængder om jordforurening i København Vingsted, marts 2018 GANDALF GANDALF projekt Udvikling af metoder til Chemical Fingerprinting på jord- og sedimentprøver

Læs mere

Collstrop Horsens 1890-1978. 1 www.regionmidtjylland.dk

Collstrop Horsens 1890-1978. 1 www.regionmidtjylland.dk Collstrop Horsens 1890-1978 1 1 www.regionmidtjylland.dk Collstrop træimprægnering Driftsperiode 1890-1978 Svelleimprægnering frem til 1970. Rüpingmetoden. Op til 400.000 sveller/år. Råd- og brandimprægnering

Læs mere

Odder Kommune. Odder, Vesterhåb. Afrømning af let olieforurenet jord, parcel 17

Odder Kommune. Odder, Vesterhåb. Afrømning af let olieforurenet jord, parcel 17 Odder Kommune Odder, Vesterhåb Afrømning af let olieforurenet jord, parcel 17 Projektnr.: 24.0980.83 November / 2010 Notat Grontmij Carl Bro A/S Dusager 12 8200 Århus N Danmark T +45 82 10 51 00 F +45

Læs mere

Lagergårdsvej, vejudvidelse, jordkartering

Lagergårdsvej, vejudvidelse, jordkartering MEMO TITEL Lagergårdsvej, vejudvidelse, jordkartering DATO 19. oktober 2012 TIL COWI, hwj FRA COWI, ndr PROJEKTNR A028003-017 ADRESSE 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FA +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR PRØVETAGNING VED AFHÆNDELSE AF VEJAREALER

RETNINGSLINJER FOR PRØVETAGNING VED AFHÆNDELSE AF VEJAREALER RETNINGSLINJER FOR PRØVETAGNING VED AFHÆNDELSE AF VEJAREALER R7 Ved nedlæggelse af et vejareal vil alle vejmaterialer over råjordsplanum oftest skulle fjernes, både asfaltbelægning, vejkasse og rabatjord.

Læs mere

Supplerende kontrol af forurening ved fyringsolietank på Bakken 14, 3050 Humlebæk - matr. 9ø Dageløkke By, Humlebæk. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Supplerende kontrol af forurening ved fyringsolietank på Bakken 14, 3050 Humlebæk - matr. 9ø Dageløkke By, Humlebæk. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Mikael Rasmussen Miljøteknisk Rapport Supplerende kontrol af forurening ved fyringsolietank på Bakken 14, 3050 Humlebæk - matr. 9ø Dageløkke By, 20. august 2012 Sag: 12-036-01 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning

Læs mere

Odense. Holkebjergvej Grundkøb Orienterende geoteknisk undersøgelse Rapport nr. 1

Odense. Holkebjergvej Grundkøb Orienterende geoteknisk undersøgelse Rapport nr. 1 Geo- Dania Odense Kommune Att.: Ole Madsen Nørregade 6-8 5000 Odense C Odense 8. september 07 Ekspert i geoteknik og fundering Odense. Holkebjergvej Grundkøb Orienterende geoteknisk undersøgelse Rapport

Læs mere

Ny parcelhusudstykning Dybbøl Bygade Sønderborg MILJØTEKNISK RAPPORT. Rekvirent: Sønderborg Kommune Rådhustorvet 6400 Sønderborg

Ny parcelhusudstykning Dybbøl Bygade Sønderborg MILJØTEKNISK RAPPORT. Rekvirent: Sønderborg Kommune Rådhustorvet 6400 Sønderborg Ny parcelhusudstykning Dybbøl Bygade 58 MILJØTEKNISK RAPPORT Rekvirent: Sønderborg Kommune Rådhustorvet Tlf. 7342 3131 Fax 7342 3132 Reg. nr. 195 352 www.sloth-moller.dk sm.sdb@sloth-moller.dk L:\Sloth\13\1313\9_BRG

Læs mere

Udført/kontrol: MGT/FOE Nr.: 01 Dato: Rev.: 01

Udført/kontrol: MGT/FOE Nr.: 01 Dato: Rev.: 01 NOTAT Sagsnavn: Byudvikling, Skousbo-kvarteret i Viby Sag nr.: 19-0068 Emne: Afrapportering Udført/kontrol: MGT/FOE Nr.: 01 Dato: 2019-03-05 Rev.: 01 Baggrund I forbindelse med en mulig ejendomshandel

Læs mere

Det udbudte areal har en samlet størrelse på m 3 og består af følgende ejendomme: T: D: Sortemosevej 19

Det udbudte areal har en samlet størrelse på m 3 og består af følgende ejendomme: T: D: Sortemosevej 19 Datanotat Allerød Kommune ALLERØD PSTHUS 8. oktober Projekt nr. 86 Dokument nr. 69698 Version Udarbejdet af KABA Kontrolleret af JKH INDLEDNING Allerød Kommune og PostNord A/S udbyder et areal ved Allerød

Læs mere

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Uglehøj, Fladså Kommune En del af matrikel 7b og 8b Vester Egesborg By, Vester Egesborg Journalnr. 8-70-30-353-2-2000 / 04-000171 27. januar 2004 JES 1

Læs mere

FORURENINGSUNDERSØGELSE

FORURENINGSUNDERSØGELSE FORURENINGSUNDERSØGELSE Matrikel 89i, Assens Markjorder Rekvirent: Assens Kommune Dato: 25. september 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1411 Din rådgiver gør en forskel Børge Jensens Plads 1, 5800 Nyborg Tlf. 4076

Læs mere

Miljøteknisk notat. Franck Miljø- & Geoteknik. - Screening Børnehave Allé 3 m.fl Havdrup Matr. nr.: 38g, 38p, 38o, 38n, 38m Ulvemose

Miljøteknisk notat. Franck Miljø- & Geoteknik. - Screening Børnehave Allé 3 m.fl Havdrup Matr. nr.: 38g, 38p, 38o, 38n, 38m Ulvemose Franck Miljø- & Geoteknik Miljøteknisk notat - Screening Børnehave Allé 3 m.fl. 4622 Havdrup Matr. nr.: 38g, 38p, 38o, 38n, 38m Ulvemose 26. oktober 2018, version 1 Udført af: Julie Reventlow Rekvirent:

Læs mere

Kontrol af forurening ved fyringsolietanke på Bakken 14 og 16, 3050 Humlebæk matr. 9ø og 9ab Dageløkke By, Humlebæk. GeoMiljø Miljørådgivning ApS.

Kontrol af forurening ved fyringsolietanke på Bakken 14 og 16, 3050 Humlebæk matr. 9ø og 9ab Dageløkke By, Humlebæk. GeoMiljø Miljørådgivning ApS. Mikael Rasmussen Miljøteknisk Rapport Kontrol af forurening ved fyringsolietanke på Bakken 14 og 16, 3050 Humlebæk matr. 9ø og 9ab Dageløkke By, 4. juni 2012 Sag: 12 036 01 / CBS GeoMiljø Miljørådgivning

Læs mere