Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 22.februar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 22.februar 2014"

Transkript

1 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 22.februar 2014 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Bestyrelsen foreslog Poul Petersen fra KA som dirigent. Skive foreslog Ervind Pedersen fra Vejle. For at gennemføre valget var man nødt til at gå til pkt. 2 for at konstatere hvem af de deltagende foreninger der havde stemmeret. Poul Petersen (KA) blev valgt blev herefter valgt med 18 stemmer mod 2 som dirigent og sekretær for DAU Ole G. Nielsen blev valgt som dirigentsekretær og mødesekretær. Pkt. 2 Konstatering af repræsentanternes stemmeret og gyldige fuldmagter Tilstede var Holbæk, Vestsjællands Akvarie- og Terraieklub, Ølstykke, Vejle, Københavns Akvarieforening, Roskilde, Horsens, Silkeborg, Århus, Randers og Skive samt Avedøre, Karlemosen og Viborg ved fuldmagter. Det blev her konstateret at 10 af de fremmødte foreninger var stemmeberettigede i alt 20 stemmer. Vi kunne herefter gå tilbage til pkt. 1 Valg af dirigent. Skive krævede herefter generalforsamlingen ulovlig idet valgene under pkt. 8 valg var forkerte idet det kun var formanden og kasserer der var på valg og de øvrige først er på valg i ulige år. Dirigenten forespurgte herefter om de øvrige stemmeberettigede foreninger var villige til at fortsætte selv om indkaldelsen på dette punkt var forkert. 18 stemte for fortsættelse 2 stemt imod. Skive meddelte herefter, at de trækker deres indsendte forslag og forlod herefter generalforsamlingen. Pkt.3 Fremlæggelse og godkendelse af bestyrelses beretning

2 Formandens beretning Først endnu engang TAK til Vejle, at de vil lægge hus til vores generalforsamling Vejle er et godt sted her centralt i Danmark. Jeg er vidende om, at der har været forslag om, at vi skulle have en debatdag om DAU. Det mener jeg generalforsamlingen er. Sidste år opfordrede jeg efter min beretning om en debat om DAU s virke, og det gør jeg igen. Så når jeg har holdt min beretning, håber jeg vi kan få en debat generelt om DAU s virke og om enkeltpunkterne i min beretning. Det er nemlig her under dette punkt af generalforsamlingen, at medlemsforeningerne kan ytre sig, hvilket jeg naturligvis opfordre til. Antal medlemmer Vi var i registrerede medlemsforeninger af DAU, Et uændret antal i forhold til hvor vi havde en stigning på 3 i forhold til Vi må dog konstatere, at antallet af medlemmer i de enkelte foreninger er svingende, hvilket betyder noget for DAU s økonomi. Vi forsøgte ellers at opfordre alle foreninger til at lave en event akvariets dag - i samme weekend. Desværre var der efter vores oplysninger kun 2 foreninger der benyttede sig af muligheden, så det blev ikke den succes som vi havde håbet. Vi har efterfølgende evalueret, og fundet at det var en forkert dato, vi havde ikke taget medlemsforeningerne med på råd. Så vores forslag er, at vi igen i 2014 vil forsøge med et sådan arrangement og vi her kan afsætte en dato. Hjemmebedømmelse Hjemmebedømmelsesfinalen i foråret 2013, hvor Poul Petersen og undertegnede var dommere havde 6 deltagere. 3 i klasse 2 (prydakvarier) og 3 i klasse 3 (biotopakvarier). Det lave deltager antal nu gennem flere år fortæller os, at interessen måske ikke er så stor indenfor den del af hobbyen, hvorfor vi må overveje, om vi fortsat skal have en sådan konkurrence på landsplan, da konkurrencen tager 1/3 af DAU s budget. Nyhedsbreve Sekretærens udsendelse af Nyhedsbreve er fortsat i Her er udsendt 1 nyhedsbrev hver den 1. i måneden. Nyhedsbrevene bliver godt modtaget og vi udsender hver gang til 92 abonnenter, 7 specielforbund og ikke medlemsforeninger og 25 medlemsforeninger, en fortsat stigning siden de første Nyhedsbreve blev udsendt. En stor tak til Ole for det store arbejde. Tipskupon og artikler Som en service overfor medlemsforeningerne lægger vi fortsat Tipskuponer på hjemmesiden. Der ligger i dag 13 kuponer på hjemmesiden, ligesom der løbende bliver lagt nye artikler op. Opdrætskonkurence Jeg vil appellere stærkt til alle om at anmelde deres opdræt ikke for konkurrencens skyld, men her er noget vi kan stå stærkt med rent politisk, nemlig at vi opdrætter mange af vores akvariefisk selv, og ikke belaster naturen.

3 Det er blevet nemmere nu, efter ændringen af reglerne og at anmeldelse kan ske direkte på hjemmesiden. Kun Silkeborg, Roskilde, tønder og Ølstykke har opdrættere der har anmeldt deres opdræt. Sidste år var KA og KAK med, men her er der ikke kommet anmeldelser fra. Det kræver lidt arbejde fra foreningsformændene, jeg taler af erfaring, da vi i Holbæk har medlemmer der opdrætter, og da jeg fortalte det, vidste de det ikke. Så jeg må appellerer til alle foreningsformændene om at sprede det glade budskab. Både gubbyer, cichlider og maller tæller selv om de laver sig selv. I den forbindelse vil jeg fortælle, at Heinrich fra Horsens, har i året der er gået gennemgået malawicichliderne og sat point på dem. DAU s deltagelse i den offentlige debat En af de fordele der er ved, at vi har en paraplyorganisation som DAU er bl.a., at vi bliver inviteret som forbrugernes talerør overfor myndighederne. På sidste generalforsamling nævnte jeg mange af de restriktioner, der er i gang overfor det, at holde dyr. Vi så det bl.a. gennem krav til dyrehandlerne. ( Forbud mod Plejemidler pasningsvejledninger uddannelse). Her ved årsskiftet fik vi mail fra Fødevarestyrelsen om nye betænkninger: Udkast til bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med dyr Udkast til bekendtgørelse om anerkendelse af erhvervsmæssige kvalifikation inden for erhvervsmæssig handel med dyr Udkast til bekendtgørelse om anbringelse af levende dyr i forretningslokaler Udkast til bekendtgørelse om forbud mod privates hold af særlige dyr I udkastet er der et krav om, at sælger nøje skal registrere til- og fraførsler af dyr fra forretningens bestand. I hvert tilfælde skal den handlende registrere afsender (grossisten eller opdrætteren) og modtager (kunde) med navn og adresse og nærmere specifikation af, hvilke individer, der er handlet. Det bliver noget af et bureaukrati for at købe et par fisk. Disse forhold i betænkningen, har vi ladet brancheforeningen stille spørgsmål til, hvor vi koncentrerede os om spørgsmålet hvor grænsen mellem hobby og erhverv ligger, og hvilke konsekvenser det måtte få for opdræt af akvariefisk i Danmark. I et mundtligt svar fortæller fødevarestyrelsen, at de mener at grænsen ligger, hvor ens hovedindtægt ligger. Hvilket vil sige, at såfremt ens hovedindtægt stammer fra job, pension eller lignende, og kun en mindre del af ens indtægt stammer fra opdræt af akvariefisk, regnes det ikke som erhverv. Modsat er ens hovedindtægt opdræt og salg af akvariefisk er et erhverv. Man ville ikke bruge momsregelgrænsen. Vi måtte også konstaterer, at den pasningsvejledning, der er lagt på fødevarestyrelsens hjemmeside er alt for generel og fortæller ikke kunden, hvordan han/hun skal holde den enkelte art, hvilket var formålet med pasningsvejledningerne. Vi henviste i vores høringssvar naturligvis til de af Dyrenes Beskyttelse med faglig bistand af os, udarbejdet pasningsvejledninger.

4 Vores høringssvar er udsendt til alle medlemsforeninger til orientering. Fiskeplejemidler Vi må erkende, at sagen om Fiskeplejemidler er strandet helt. Efter at vi ikke kunne komme gennem Sundhedsministeriet har vi forsøgt med Fødevarestyrelsen og Miljøstyrelsen. Igen vil forsøge at hjælpe. Det er et problem, at skal loven laves om skal 3 forskellige ministerier samarbejde, og så er det åbenbart nemmere at lade være. Vi har været gennem Dyrenes Beskyttelse for at få hjælp, men desværre uden resultat sagen er åbenbart for besværlig. Imidlertid har vi dog konstateret at nogle dyrehandlerkæder igen sælger plejemidler, bar under et andet navn, så jeg ved ikke hvor stort problemet egentlig er. Pasningsvejledninger DAU s opgave er nu slut, de første pasningsvejledninger ligger nu på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside, og der er selvfølgelig et link fra vores hjemmeside. Hvad der mere skal ske her vil jeg henvise til Ole G Nielsens beretning, og kun benytte lejligheden til at takke ham og Poul Petersen for deres store arbejde. At udbrede og fremme kendskabet til akvariehobbyen Er vores hovedformål. Det har vi bl.a. gjort ved at deltage i den offentlige debat, jf. det jeg lige har sagt. Messer Derudover har vi i årets løb deltaget i 2 messer med egen stand - Først i Vejle og senere i Køge, og nu i Vejle igen. Vi akter igen at stille op ved den store messe i Køge til efteråret. DAU s formål ved disse messer, er ikke blot at gøre DAU kendt, men allermest at fortælle publikum vigtigheden i, at blive medlem af en akvarieforening. Det er også derfor at vores reklameskilte bringer dette budskab. Hjemmesiden At udbrede kendskab sker også gennem vores hjemmeside. Vores hjemmeside er velbesøgt: 2011: /dagligt 2012: dagligt 2013: dagligt Vi har tidligere opfordret til, at de enkelte regioner kan benytte DAU s hjemmeside til oplysninger om hvad der sker i regionen, samt et arkiv for referater af deres møder. Kun region Sjælland benytter dette tilbud i dag. Vores opfordring gælder stadig benyt jer af tilbuddet, kontakt vores webmaster Tage. Af økonomiske grunde er vi nød til at have sponsorer på vores hjemmeside så hvis du kender en eller flere, så kom med et navn. DAU og fremtiden? Jeg mener DAU fortsat skal være synlig overfor det officielle Danmark, vi er blevet kendt, og skal fastholde denne position.

5 Det gør vi bl.a. ved at vores hjemmeside er opdateret, og der sker noget, bl.a. at vi har en opdrætskonkurrence. Vi gør det også ved at vise flaget rundt på messer i Danmark, hvor vi får kontakt med både foreninger og enkeltpersoner. Skal der ske andre tiltag indenfor DAU er I meget velkomne til at komme med forslag, og gerne med arbejdskraft. Jeg ser frem til et generationsskifte i DAU, men det må ikke gå for stærkt, ellers er jeg bange for at det forhold vi har opbygget til det officielle Danmark smuldre. Så vi kunne begynde i år ved at vælge en lidt yngre kasserer. Jeg vil slutte min beretning ved at henvende mig til alle jer foreningsformænd og bestyrelsesmedlemmer, og give jer et skulderklap for, at I trods svære tider fortsat har holdt fanen højt at vi fortsat er 25 medlemsforeninger i Danmark det er flot. Men alligevel gå hjem og LÆS NYHEDSBREVENE tag dem med til møderne, det er også jeres medlemmers OPDRÆT NOGLE FISK OG ANMELD DEM LAV EN EVENT OG REKLAMER FOR JERES KLUB BRUG MESSERNE AKTIVT UDBRED KENDSKABET TIL AKVARIEHOBBYEN Tak Hans Ole Kofoed formand Formandens beretning medførte en mindre debat idet Silkeborg oplyste at opdrætskampagnen kørte godt, men at listerne over Dansk Førstegangsopdræt manglede opdatering af point og rettelse af ændrede navne. Formanden oplyste, at registratoren var i gang med arbejdet, men at det er meget omfattende og hjælp kunne der godt trænges til. Fx havde Heinrich fra Horsens gennemgået listerne over Malawi-cichlider. Erik Lind Larsen ville godt være behjælpelig med at kontrollere og rette andre emner.

6 Pkt.4 Fremlæggelse og godkendelse af regnskab DAU regnskab for 2013 Emne Indtægter Udgifter Kassebeholdning pr Renter Kontingent Annonce Tilbagebetaling ,01 kr. 82,70 kr ,00 kr. 800,00 kr. 383,40 kr. Mødeudgifter. Bla transport i forbindelse med pasningsvejledninger og generalforsamling Administration, porto, gebyrer Internettet Konkurrencer, DM PR. udgifter herunder kørsel til messer 3.960,18 kr. 952,59 kr. 180,00 kr ,00 kr ,65 kr. Indtægter ialt ,11 kr Udgifter ialt , ,42 kr. Kassebeholdning pr ,69 kr. Regnskabet var blevet godkendt af revisorerne, hvilket fremgik af regnskabet sendt til foreningerne i forbindelse med indkaldelsen til Generalforsamlingen

7 Regnskabet blev godkendt enstemmigt, men med en bemærkning fra Claus Jørgensen, Avedøre, som savnede revisionsprotokollen. I sin tid da han var kasserer, blev den afleveret til den daværende formand Jens V. Bruun. Imellemtiden har Erik Lind og Tonny Brandt været kasserer uden den har været benyttet. Siden er den ikke blevet set. Tage undersøger om den skulle ligge i de kasser, som han har liggende fra Rasmussens periode. pkt. 5 Beretning fra udvalgene Internetadministrator v/tage Falz Billeskov Tage havde ingen nyheder at fortælle, idet det han ville fortælle havde formanden allerede fortalt i hans beretning. Dansk Akvariedommersammenslutning v/steen Larsen DAS bestyrelsesberetning 2014: Siden seneste generalforsamling har der været afholdt hjemmebedømmelse samt DM i 2012 samt Bestyrelsen har måtte konstatere at tilslutningen har været meget begrænset. Der har desværre kun været deltagelse til regionsmesterskaber samt DM fra Sjællandske klubber / foreninger samt et enkelt akvarium i Jylland. Der har været udsendt indbydelse til dommeruddannelse gennem DAU s nyhedsbrev. Indbydelse har været udsendt adskillige gange. Der har desværre kun været ganske få tilslutninger fra klubber / foreninger nærmere bestemt 3 deltagere. Budgettet var baseret på min. 10 tilmeldinger. På denne baggrund er kurset ikke opstartet. DAS ser gerne at der gennemføres et dommerkursus idet der desværre ikke længere er så mange dommere at trække på til vore konkurrencer lad dette være en opfordring hvis du kender nogle akvarister der kunne være interesseret. Tore fra Vejle efterlyste information om hvordan man tilmeldte sig til uddannelsen og hvad er omkostningerne. Spørgsmålet førte til en længere debat om tilmeldinger og hvor man kunne se det. Formanden oplyste, at man arbejdede på sagen og der skulle være generalforsamling i DAS på lørdag, hvor emnet vil blive taget op. Her vil man så være opmærksom på om undervisningen fx delvis kunne være via nettet, men dialogen mellem dommer og kursister er vigtig. Tore (Vejle) foreslog af denne dialog fx kunne ske ved at kursisterne følger med uddannede dommere, når der skulle være bedømmelser. Hertil kunne formanden oplyse, at det også har og vil være metoden man benytter. Der vil de første par gange altid være 2 dommere og 1 aspirant tilstede. Poul opsummerede, at når man var klar til at gennemføre et kursus, ville dette blive slået op på hjemmesiden og i Nyhedsbreve, samt udsendt direkte til foreningerne. Førstegangsregistrator v/kim Mathiesen Har intet modtaget, men formanden kunne oplyse at Kim har haft problemer med manglende registreringer, men det skulle være ved at falde på plads. Se også debatten under formandens beretning. I forbindelse med førstegangsopdræt kan disse først endeligt godkendes når en høringsfrist er overstået. Men hvordan ved man at der er indkommet forslag og som er i gang med høringsperioden. Der burde være et tydeligt link

8 herom på fx DAU's forside. Der var forskellige gode forslag til hvordan dette kunne foregå. Tage kikker på dette. Tore forespurgte, om man ved navneændringer stadig ville kun se det oprindelige navn. Erik Lind bekræftede at det ville ske ved henvisninger fra det gamle til det nye navn. Opdrætskampagnen v/per Kyllesbech Petersen Rapport fra opdrætskonkurrencen 2013 Undertegnede overtog efter generalforsamlingen i 2013 hvervet som opdrætsregistrator fra Heinrich Pedersen. Indtil da havde jeg, siden opdrætskonkurrenceskemaerne blev flyttet til DAUs egen hjemmeside, hjulpet med registreringen. Omkring samme tidspunkt blev anmeldelsesproceduren ændret - og forhåbentligt gjort lettere - og der blev lavet en anmeldelsesformular til formålet på hjemmesiden. Det er nu opdrætteren selv, der sørger for at få opdrætte godkendt i klubben/foreningen, og det er opdrætteren selv, der anmelder opdrættet via formularen på hjemmesiden. Med et par mindre startvanskeligheder, ser det ud til at fungere efter hensigten, og de opdrættere jeg har været i forbindelse med, synes at have taget ændringen til sig, og er glade for det. På generalforsamlingen i 2013 blev der vedtaget et par ændringer i reglerne, bl.a. omkring præmieringen af de bedste resultater, og konkurrencereglerne blev tilrettet den nye registreringsmetode. - Resultatet af dette kan ses på DAU s hjemmeside. Der uddeles præmier til: - den akvarist der har opnået det højeste antal opdræt - den akvarist der samlet har opnået flest point Et resultat som måske også bør præmieres er: - den akvarist der har opnået det højeste antal point i et enkelt opdræt. Undervejs i konkurrencen er jeg stødt på en del mangler i pointfastsættelsen i førsteopdrætslisterne, og jeg vil derfor anbefale at bestyrelsen finder kræfter (og folk) til at gennemgå flere slægter/arter og få revideret point satserne, som det f.eks. er sket med Malawi-cichliderne med Heinrich Pedersens hjælp i Også navneændringer er blevet et problem i pointtildelingen i opdrætskonkurrencen; eksempelvis er hele barbeslægten splittet op i flere nye slægter, og flere arter har fået nye slægtsnavne. Der skal også lyde en opfordring til de akvarister der anmelder førsteopdræt om at melde sig ind i en forening (hvis de ikke allerede er medlem af en forening) og anmelde deres opdræt til opdrætskonkurrencen - Jo flere opdræt vi kan fremvise, jo bedre står vi overfor myndighederne når de næste gang stiller krav eller laver restriktioner til hobbyen (her tænker jeg på truslen om at udarbejde positivlister). Årets konkurrence opgøres med udgangen af februar, så der kan nå at komme flere opdræt, selvom de fleste af årets deltagere har meldt ud, at de ikke har flere opdræt til 2013-konkurrencen. Selvom fristen først udløber om 6 dage har jeg taget nåle og diplomer til opdrættere og foreninger med i dag. - Skulle der mod forventning komme tilføjelser, vil der blive tilsendt foreningerne nye diplomer med rettelser. Se i øvrigt debatten ved formandens beretning om manglende pointtal

9 Årets resultater og vindere finder du på DAU's hjemmeside Per Kyllesbech Petersen Nordisk samarbejde v/erik Lind Larsen Erik Lind Larsen oplyste, at den finske organision var nedlagt og at den svenske kørte på et meget lavt blus. Har talt med flere af svenskerne og de ved ikke hvad der sker. Kører på stanby. Det er faktisk kun Danmark der går godt. Pasningsvejledninger v/ole G. Nielsen I året som er gået har DAU brugt meget tid med at hjælpe Dyrenes Beskyttelse med at få lavet de "lovbefalede" pasningsvejledninger. Mange akvarister har været involveret med at hjælpe til. Dels med at rette vejledningerne til for de forskellige fiskearter, dels med at være behjælpelig med foto. Undertegnede og Poul Petersen (KA) har holdt mange fælles møder for at være behjælpelig, dels med vores egen viden, dels med at finde frem til akvarister, som kunne lige være de rette til at gennemgå materialet. Biologen hos Dyrenes Beskyttelse har lagt et stort arbejde i at få lavet vejledningerne, dels på de mange forskellige fiskearter, dels med indretningen af selskabsakvarier, brakvandsakvarier og havedamme. Der er brugt megen tid og masser af mail, og sidst på året kunne vi offentliggøre resultaterne, som man kan downloade via DAU's hjemmeside eller Dyrenes Beskyttelse dito Men jeg er nu nødt til at referere hvad der er sket her i starten af 2014, og som fremgik af DAU's Nyhedsbrev for februar måned, idet man her måske kan se, at ca 2 års arbejde for DAU og Dyrenes Beskyttelse er spildt : Fra 1. januar 2014 er det ved erhvervsmæssigt salg af dyr lovpligtigt at udlevere en pasningsvejledning. I stedet for de vejledninger som Dyrenes Beskyttelse har lavet i samarbejde med DAU, så har Rådet valgt ikke at bruge noget af den information, vi indsendte på fiskene (i form af de længere vejledninger), og i stedet er de gået i samarbejde med Thomas Stensgaard for at få udarbejdet nogle korte og meget generelle fiskevejledninger. Efter vores mening er det særdeles begrænset, hvad man kan bruge disse til, da man ikke kan læse sig til de enkelte fiskearts eventuelle specialbehov (som der jo er en hel del af). Brugeren bliver altså nødt til at finde øvrige informationer andetsteds for at vide præcis hvad den enkelte fisk kræver for at trives og det har jo netop været meningen at de officielle vejledninger skal kunne stå for sig selv i forhold til de helt nødvendige oplysninger. Du kan se Rådet's vejledning her: Dyrenes Beskyttelse fortsætter dog med yderligere 8 vejledninger, som gerne skulle være færdige inden marts måned. Den sidste drejer sig om maller og fisk i havedamme.

10 Pkt.6 Fremlæggelse og godkendelse af budgetter og herunder fastlæggelse af kontingent Budgetforslag 2014 INDTÆGTER Kontingent Renter 75 reklame hjemmeside UDGIFTER Administration 300 Internet 200 DM-konkurrencen Præmier opdræt 600 Transport til møder/messer Mødeudgifter i øvrigt 500 Reklame materiale Budgetteret underskud 25 Kontingent uændret Forslaget blev enstemmigt godkendt Pkt. 7 Indkomne forslag Indkomne forslag (Forslagene er tidligere udsendt til alle medlemsforeningerne) Forslag om vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen i 12 og 17 Forslagets 12 der omhandlede tidsfrister for kontingent indbetaling, blev uden debat vedtaget enstemmigt.

11 Forslagets 17 omhandlede valg af bestyrelse og afstemnings regler i bestyrelsen, samt ændring af navnet revisorer til bilagskontrollanter. Navneændringen medførte en længere debat omkring det juridiske ansvar, som revisorer kunne have. og her blev Revisionsprotokollen atter efterlyst. Forslaget blev enstemmigt vedtaget De reviderede vedtægter kan ses på DAU's hjemmeside. Forslag vedr. DM i hjemmebedømmelse - forslaget var blevet trukket Forslag fra Dennis Langvad om vedtægtsændring i 15 Forslaget blev grundigt diskuteret. Alle kunne godt se det positive i det, men flere var bange for at det kunne blive misbrugt, og hvis det var et forslag man gerne ville haste igennem, var det eneste man evt. kunne gøre, var at indkalde til ekstraordinær generalforsamling, hvis forslaget har noget med vedtægterne at gøre. Andre forslag der ikke vedr. vedtægtsændringer, kan man altid komme med forslag under formandens beretning. Forslaget blev derfor ikke vedtaget Forslag fra Skive om vedtægtsændringer 3, 9, 12, 15 og 17 forslaget var blevet trukket Forslag fra Skive om vedtægtsændringer i 11 forslaget var blevet trukket Pkt. 8 Valg Følgende blev valgt: Formand: Hans Ole Kofoed (Holbæk) Kasserer: Michael Hansen (Silkeborg) 2 Bestyrelsessuppleanter: Heine (Vejle) Ervin Petersen (Vejle) 2 bilagskontrollanter Per Kyllesbech (Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub) Vagn Mark (Viborg) 2 bilagskontrollantsuppleanter: Tore Pedersen (Vejle) Henrik Pedersen (Århus) Pkt. 9. Valg af arrangør for næste ordinære generalforsamling Vides ikke endnu, men vi er atter velkomne i Vejle igen. Pkt.10 Eventuelt Intet

12 Generalforsamlingen sluttede herefter i god ro og orden. kl Referent: Ole G. Nielsen Dirigent: Poul Petersen

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Bestyrelsen foreslog Henrik Hansen fra Tønder Akvarieforening

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Poul Petersen (KA) blev valgt som dirigent og sekretær

Læs mere

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun.

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. 02. Til stede var Horsens, KA, KAK, Avedøre, Silkeborg, Ålborg, Århus, Randers, Viborg, Slagelse,

Læs mere

Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark.

Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark. 1 Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark. F. Ingemann Hansen er ikke kun kendt i Danmark for sit

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere om aktiviteterne i bestyrelsen www.danskakvarieunion.dk Hvad står DAU for? Der kører i øjeblikket

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 6. marts 2012

Nyhedsbrev fra DAU Den 6. marts 2012 Nyhedsbrev fra DAU Den 6. marts 2012 Stiftet den 4.marts 1945 Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere om aktiviteterne i bestyrelsen www.danskakvarieunion.dk Referat fra generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 26. februar 2017.

Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 26. februar 2017. Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 26. februar 2017. Formanden Heine Dupont startede med at byde alle velkommen til generalforsamlingen i år. Den er lidt anderledes end den plejer at være.

Læs mere

Delegeretmøde. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k.

Delegeretmøde. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k. Poul Petersen indledte mødet med at takke Kreds 2-3 og Holbæk Akvarie Klub for en god og flot arrangeret aquadag,

Læs mere

Delegeretmøde. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs.

Delegeretmøde. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs. Inden selve delegeretmødet blev Kaj Mortensen mindet. 1. Valg af dirige n t, dirige n tse k re tæ r o g m ø de se

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Da n s k Ak v a rie Un io n

Da n s k Ak v a rie Un io n Da n s k Ak v a rie Un io n Re fe ra t D e le g e re t m ø d e t 2 3. o kt o b e r 2 0 0 5 i Ru d k ø b in g Jens V. Bruun bød velkommen til delegeretmødet 1. Valg af dirigent og mødesekretær Finn Pedersen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012 Stiftet den 4.marts 1945 Her bliver der også plads til din annonce, hvis du annoncerer på vores hjemmeside Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Dansk Akvarie Union ønsker John Rosenstock tillykke med den fine hæder!

Dansk Akvarie Union ønsker John Rosenstock tillykke med den fine hæder! 1 Akvariets Oscar. SARF Sveriges Akvarieföreningars Riksförbund uddeler hvert år Akvariets Oscar til en person, som har gjort en særlig indsats for akvariehobbyen. Uddelingen af Akvariets Oscar 2017 foregik

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 28. februar 2016.

Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 28. februar 2016. Referat fra Generalforsamlingen afholdt i Vejle den 28. februar 2016. Pkt. 1. Valg af dirigent og mødesekretær. Bestyrelsen og de fremmødte foreninger blev enige i og enstemmigt valgte Ole G. Nielsen som

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Ølstykke Akvarie Forenings lokaler. Hvornår?: , kl. 19:00

Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Ølstykke Akvarie Forenings lokaler. Hvornår?: , kl. 19:00 Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Hvor?: Ølstykke Akvarie Forenings lokaler Hvornår?: 22.11.2016, kl. 19:00 Hvem?: Holbæk Akvarieklub... Afbud Karlemosens Akvarieklub... Tilmeldt (1) Roskilde

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling 03.03.2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Dato og tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30 Sted: Fælleshuset i Lindehøj Dagsorden i henhold til

Læs mere

DAU`s Landsmøde 2017 Lørdag den 16. september kl.13:00 ca. kl.17:00 Vejle Midtbyskole Damhaven 7100 Vejle

DAU`s Landsmøde 2017 Lørdag den 16. september kl.13:00 ca. kl.17:00 Vejle Midtbyskole Damhaven 7100 Vejle Referat fra: DAU`s Landsmøde 2017 Lørdag den 16. september kl.13:00 ca. kl.17:00 Vejle Midtbyskole Damhaven 7100 Vejle Jeg har valgt denne gang, at sende referatet i sin fulde ordlyd, med kun nævneværdige

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter.

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter. Vedtægter for Modeljernbane klubben Limfjorden, stiftet den 13.maj 2006 1. Navn og formål. Stk. 1. Klubbens navn er Modeljernbane klubben Limfjorden. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Aalborg kommune Stk. 3.

Læs mere

Dansk Akvarieunions Region Sjælland

Dansk Akvarieunions Region Sjælland Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Hvor?: Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub, Skovagervej 14, Ringsted Hvornår?: 14.04.2015, kl. 19:00 Hvem?: Gersagerparkens Akvarieforening... Deltog

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

3.2 Salg af båd: Ved salg af båd mistes retten til aktivt medlemskab. N skal navn og adresse på ny ejer skal oplyses til sekretæren.

3.2 Salg af båd: Ved salg af båd mistes retten til aktivt medlemskab. N skal navn og adresse på ny ejer skal oplyses til sekretæren. VEDTÆGTER for Spækhugger Klubben Del 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Spækhugger Klubben. 1.2 Klubbens adresse er formandens. Del 2 Spækhugger Klubbens formål 2.1 Det er Spækhugger Klubbens

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningsvedtægt Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er Humleboet 2008 (herefter benævnt Foreningen). 1 Foreningens formål er at afholde faglige og sociale arrangementer for familier,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 1 Benævnelse 1.1 Foreningens navn er Hvalsø Badminton Club = HBC 81. 1.2 Foreningen er stiftet den. 27. januar 1981. 1.3 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune.

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81

VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 VEDTÆGTER FOR HVALSØ BADMINTON CLUB HBC81 Version 30.05.2017 1 Benævnelse 1.1 Foreningens navn er Hvalsø Badminton Club = HBC 81. 1.2 Foreningen er stiftet den. 27. januar 1981. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt)

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt) Referat af generelforsamling Aarhus akvarieforening d. 14/1 2016. 1) Valg af dirigent. Bestyrelsen forslog Birger, og dette blev vedtaget. Generalforsamlingen blev erklæret for lovlig. Stemme berettiget

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere