Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl. 10.00-12.00"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl Tilstede: Lars Mortensen, Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Nanna Ilmer, Marco Brodde, Preben Schmidt, Leif Nielsen (10.45 fra punkt 2a ), Flemming Torp, Flemming Larsen og Kristine Roug. Fra sekretariatet: Jan Eriksen, Henning Enemark, Jakob Simonsen, Anker Madsen og Maria Kock-Jensen (referent). Afbud: Torben Kaas. Gæst: Lene Holm kontorchef for Park og Natur i Odense Kommune. 1. Godkendelse af dagsorden Lars Mortensen bød velkommen til bestyrelsesmødet og gennemgik kort dagsordenen. Herefter bød han velkommen til Lene Holm fra Odense Kommune, der under en uges praktikforløb følger Jan Eriksen. På anmodning fra Jeppe Jørgensen tilførtes to punkter fra Orienteringsoversigten til dagsordenen: O4 d) Natura 2000 og O4 h) Ændret anvendelse af tidligere spejderhytte fra fritidsformål til fritidshus. Lars Mortensen ønskede punkt O6 f) Campingrådet drøftet i forbindelse med behandlingen af dagsordenspunkt 2a) Beretningen og dagens forløb. Der forelå omdelt yderligere bilag til dagsordenens punkt 2 a) Beretningen og dagens forløb, punkt 2 b) Drøftelse af udkast til pressemeddelelser og punkt 4 a) Indstillinger om tilskud og afslag 62. fordeling, 3. Uddeling. Dagsordenen blev med tilføjelse af to nye punkter godkendt. 2. Generalforsamling Der forelå omdelt yderligere 2 bilag, omhandlende henholdsvis udkast til pressemeddelelser fra generalforsamlingen samt brev vedrørende Dansk Cyklist Forbunds klage. a) Beretningen og dagens forløb Lars Mortensen introducerede formandens beretning og gjorde bestyrelsen opmærksom på en tilføjelse vedrørende Friluftsrådets udtrædelse af Campingrådets bestyrelse, dog med fortsat medlemskab af Campingrådet. Anker Madsen orienterede kort fra Campingrådets repræsentantskabsmøde og bekræftede, at Campingrådets bestyrelse beklagede Friluftsrådet beslutning. j:\word\bestyrelse\best-m2012\26. april\godkendte bestyrelsesreferater_før og efter generalforsamling_april_2012.docx

2 I forbindelse med Lars Mortensens fremhævelse af det kommende adfærdsprojekt, blev der spurgt ind til, hvorledes geocaching fremadrettet håndteres i Friluftsrådet i forhold til en række adfærdsmæssige udfordringer. Bestyrelsen havde en længere drøftelse, der førte frem til enighed om, at Friluftsrådet skal søge at skabe dialog og arbejde for, at udvikling af geocaching sker på en bæredygtig måde i Danmark. Bestyrelsen understregede ligeledes, at geocaching skal håndteres som et selvstændigt emne. Bestyrelsen drøftede håndteringen af det af Dansk Cyklist Forbunds fremsatte forslag. Bestyrelsen bakkede op om Lars Mortensen mundtlige beretning til generalforsamlingen. 2b) Drøftelse af udkast til pressemeddelelser Bestyrelsen godkendte udkast til pressemeddelelser med få rettelser. 3. Økonomi og regnskab De selvstændige regnskaber for henholdsvis Friluftsrådet og Tips- og Lottomidlerne til Friluftslivet var fremlagt i Friluftsrådets sekretariat, Scandiagade 13, 2450 København SV henholdsvis den 23. april 2012 og den 24. april 2012: I disse dage var det muligt for medlemsorganisationer at gennemgå sagerne i tilknytning til Tips- og Lottomidler til friluftslivet og spørge ind til Friluftsrådets regnskab. Bestyrelsen underskrev Årsrapporten for Friluftsrådet for 1. januar december 2011 med henblik på efterfølgende indstilling til generalforsamlingen om godkendelse. Bestyrelsen underskrev Årsberetning, projektoversigt samt kapitalforklaring for Friluftsrådets administration af Tips- og Lottomidler til Friluftslivet for regnskabsåret 1. januar december Tips- og Lottomidler til friluftslivet Der forelå omdelt yderligere bilag, vedrørende en ekstra liste af ansøgninger af den 24. april 2012 til behandling på bestyrelsesmødet den 26. april fordeling - 3. uddeling. 4a) Indstillinger om tilskud og afslag 62. fordeling, 3. uddeling Jakob Simonsen fremlagde indstillingerne. Afslag: Flemming Torp fremhævede afslag side 6/30 nr : Suppleringsansøgning fra Grejbank. Afslaget var givet på baggrund af, at det primære formål med subboardet er en idrætsaktivitet. Flemming Torp appellerede til, at der fremadrettet også ses på formålet med aktiviteterne, da idrætsredskaber kan bruges til at få nye målgrupper ud i naturen. Bestyrelsen drøftede afslaget og besluttede at fastholde indstillingen, men fremadrettet ønskedes sådanne ansøgninger undersøgt yderligere i forhold til at fremme naturforståelse og naturoplevelser. Henning Enemark foreslog at invitere grejbankerne til dialog om disse muligheder.

3 Tilsagn: Marco Brodde fremhævede bevilling side 22 /30 nr : Varmeprojekt. Der blev spurgt ind til, hvorfor Friluftsrådet støtter varmeanlæg. Jakob Simonsen forklarede, at Friluftsrådet støtter overnatningsfaciliteter, og da der er tale om en lejrskole, der skal renoveres, støtter Friluftsrådet derfor renoveringen. Jakob Simonsen noterede bemærkningen, og ændrede bevillingsteksten, så det fremgår tydeligere, at det er renoveringen, der støttes og ikke selve varmeanlægget. Bestyrelsen drøftede habilitet i forhold til både drifts- projektbevillinger. Bestyrelsen var enig om, at dette ansvar naturligvis bæres af bestyrelsesmedlemmerne hver især, og at det er vigtigt, at det fremgår klart og tydeligt, hvornår de enkelte bestyrelsesmedlemmer erklærer sig inhabile på både bestyrelsesmødet og i referatet. Bestyrelsen godkendte listen af henholdsvis den 18. april 2012 og 24. april 2012 over behandlede sager i 62. fordeling, 3. uddeling. 5. Politiske programmer og projekter 5a) Nationalparker Bestyrelsen drøftede den netop afviklede nationalparkkonference. Henning Enemark efterspurgte kommentarer vedrørende Friluftsrådets indsats i de eksisterende nationalparker. Tipsudvalget har drøftet løntilskud til naturvejledere og har opfordret administrationen til at være opmærksom på lønniveauet hos formidlingskoordinatorerne. Ydermere var der opbakning fra bestyrelsen til at fastholde et vedvarende fokus på at fremme oplevelsesmulighederne i de eksisterende nationalparker. Bestyrelsen drøftede konsekvenserne af miljøministerens udmelding på nationalparkkonferencen og så frem til nationalparkdrøftelsen på 2-dagesmødet i juni b) Oversigt over projekter i Friluftsrådet 2012 Jan Eriksen introducerede en oversigt over projekter, som giver et nyt overblik over Friluftsrådet projekter. Oversigten kan blandt andet fungere som grundlag for eventuelle beslutninger og prioriteringer. Bestyrelsen tog oversigten til efterretning. 6. Konkrete sager Der forelå ikke emner til dette punkt.

4 7. Politiske Udviklingsområder og Indsatsområder 7a) Politikudviklingsområde ridning herunder Ridepolitisk redegørelse Lars Mortensen fremlagde et kort resumé af det senest afholdte møde mellem ham selv, formanden for Dansk Islandshesteforening Torben Søndergaard, formanden for Dansk Ride Forbund Ulf Helgstrand samt bestyrelsesmedlem for Danmarks Idræts-Forbund Niels-Christian Levin Hansen. Der havde på mødet, været enighed om at afslutte indsatsområdet og der blev aftalt, at den ridepolitiske redegørelse kan bruges offentligt, som et politisk papir. Rideorganisationerne skal inden sommerferien pege på nogle få udvalgte mulige fælles arbejdsområder. Derefter samler de 4 organisationer op på sekretariats plan og drøfter mulighederne for en fælles aktion. Bestyrelsen tilsluttede sig den fremadrettede proces. 8. Eksterne udvalg og repræsentationer 8a) Natur- og landbrugskommissionen Natur og Landbrugskommissionen afholder en åbningskonference den 30. april Jan Eriksen og Anker Madsen er tilmeldt åbningskonferencen. Af kommissoriet for Natur- og Landbrugskommissionen fremgår det, at der skal sikres en åben og inddragende proces omkring kommissionens arbejde og en seriøs inddragelse af interessenterne. Derfor har kommissionen inviteret Friluftsrådet til at deltage med et medlem i kommissionens følgegruppe. Følgegruppen forventes at bestå af repræsentanter fra 21 organisationer. Bestyrelsen besluttede at lade sig repræsentere i Følgegruppen for Natur- og Landbrugskommissionen af Anker Madsen. 8b) Udvalget til forenkling og modernisering af VVM-reglerne Miljøminister Ida Auken har besluttet at nedsætte et udvalg, der får til opgave at komme med forslag til forenkling og modernisering af den danske implementering af VVM-direktivet. Det vurderes, at der er tale om et udvalgsarbejde af tung faglig karakter og at Friluftsrådet derfor bør lade sig repræsentere på administrativt niveau. Anker Madsen har den 16. april 2012 deltaget i det første møde i Udvalget til forenkling og modernisering af VVM-reglerne (sættemøde). Bestyrelsen besluttede, at lade sig repræsentere i Udvalget til forenkling og modernisering af VVMreglerne af Anker Madsen.

5 9. Kredsarbejdet Der forelå ikke emner under dette dagsordenspunkt. 10. Meddelelser 10 a) Natura 2000 handleplaner (Nyt punkt) Jeppe Jørgensen spurgte ind til kommunernes økonomi og fandt det bekymrende, at friluftsliv bliver nedprioriteret i kommunerne i forhold til Natura2000 indsatsen. Lars Mortensen svarede, at det er en generel udfordring at finde finansiering i både kommuner og ministerier. Marco Brodde synes at opleve, at kommunerne forsøger at kombinerer indsatsen for friluftsliv med indsatsen i Natura2000 områderne. Jan Eriksen understregede, at Friluftsrådet i flere sammenhænge har pointeret problemstillingen, senest i forbindelse med foretræde for Udvalget til evaluering af kommunalreformen, derudover til KLs generalforsamling og i forbindelse med en række artikler i pressen. Bestyrelsen tog bemærkningen til efterretning. 10 b) Ændret anvendelse af tidligere spejderhytte fra fritidsformål til fritidshus (Nyt punkt) Jeppe Jørgensen udtrykte bekymring for salg til private af organisationsejede hytter med fritidsformål og afsøgte, om det var en mulighed for Danmarks Naturfredningsforening at rejse en retssag i den konkrete sag, der var henvist til i sagsfremstillingen.. Jan Eriksen svarede, at han ville rejse problemstillingen overfor Danmarks Naturfredningsforening. Bestyrelsen tog bemærkningen til efterretning. 11. Eventuelt Der forelå ikke emner under dette dagsordenspunkt. Mødet sluttede kl Referat: Maria Kock-Jensen, 7. maj 2012

6 Bestyrelsesmøde torsdag den 26. april 2012 kl Tilstede: Lars Mortensen, Nanna Ilmer, Jeppe Jørgensen, Torben Kaas, Kirsten Nielsen, Flemming Torp, Flemming Larsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Kristine Roug og Marco Brodde. Fra sekretariatet: Jan Eriksen, Henning Enemark, Ilsebeth Schlæger, Anne Christiansen, Jakob Simonsen og Anker Madsen (referent). 1. Velkomst Lars Mortensen bød velkommen til bestyrelsesmødet og ønskede tillykke med genvalget til de genvalgte bestyrelsesmedlemmer. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt uden tilføjelser. 3. Evaluering af generalforsamlingen Bestyrelsen evaluerede generalforsamlingens forløb og konkluderede, at der havde været tale om en god generalforsamling med mere politisk kant end vanlig. Bestyrelsen glædede sig over, at beretningen i år havde været mere politisk i sit indhold og mindre refererende til det samlede virke. Flere bestyrelsesmedlemmer bemærkede, at der havde været ros fra medlemsorganisationerne til Friluftsrådets mere skarpe profil. Bestyrelsen dvælede ved de bemærkninger, der var faldet om ønsket om et sejlernes individuelle Blå Flag. Bestyrelsen bad sekretariatet om på ny at overveje denne mulighed i samarbejde med de relevante medlemsorganisationer. Bestyrelsen bemærkede, at det havde højeste prioritet at få etableret et projekt, der beskæftiger sig med friluftsudøvernes adfærd i naturen og over for hinanden. Projektet skal være "meget mere end blot en brochure". Bestyrelsen drøftede atter i år, hvorvidt det er optimalt, at alle bestyrelsesmedlemmerne fysisk er sat til skue for forsamlingen. Dette drøftes atter senest på bestyrelsesmødet den 18. december 2012 efter et oplæg fra sekretariatet, hvor der også gøres overvejelser om en anden strukturering af mødeforløbet, herunder mulighederne for længere/flere pauser, gruppeworkshops m.m. Flere bestyrelsesmedlemmer havde noteret sig de stærke markeringer fra flere generalforsamlingsdeltagere i relation til adgangsproblematikken og de fremførte synspunkter fra gæsterne fra de to lodsejerforeninger Landbrug & Fødevarer og Dansk Skovforening vedrørende dialog.

7 Endelig drøftede bestyrelsen forløbet af punktet vedrørende indkomne forslag. Bestyrelsen noterede sig, at to havde stemt for det fremsatte forslag, 16 havde undladt at stemme mens resten af forsamlingen stemte imod det fremsatte forslag. 4. Fastsættelse af dato for generalforsamlingen 2012 Bestyrelsen fastsatte datoen for generalforsamlingen til onsdag den 24. april 2013 gerne igen i Ingeniørforeningens Mødecenter. 5. Meddelelser Der fremkom ikke emner til drøftelse under dette dagsordenspunkt. 6. Fastlæggelse af mødeplan for Bestyrelsen tiltrådte det fremlagte forslag til mødeplan, idet bestyrelsesmødet i august blev fastsat til onsdag den 29. august 2012, mødet i december blev fastsat til tirsdag den 18. december 2012 og mødet i januar blev fastsat til tirsdag den 29. januar Bestyrelsesmødet i januar 2013 er som udgangspunkt koncentreret omkring drøftelserne vedrørende fastlæggelse af Friluftsrådets strategi. 7. Eventuelt Der fremkom ikke emner til drøftelse under dette dagsordenspunkt. Mødet sluttede kl Referent: Anker Madsen, den 28. april 2012 Referatet godkendt den 15. maj 2012.

Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. december 2012 fra kl. 15.00-20.00

Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. december 2012 fra kl. 15.00-20.00 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. december 2012 fra kl. 15.00-20.00 Tilstede: Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming Torp, Flemming Larsen, Kristine Roug, Marco Brodde, og

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 29. januar 2013 fra kl. 15.00-20.00

Bestyrelsesmøde tirsdag den 29. januar 2013 fra kl. 15.00-20.00 Bestyrelsesmøde tirsdag den 29. januar 2013 fra kl. 15.00-20.00 Tilstede: Lars Mortensen (ikke punkt 1, 2, 4), Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming Larsen, Kristine

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 30. april 2019 kl IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 30. april 2019 kl IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 30. april 2019 kl. 10.00 11.05 IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V Til stede: Lars Mortensen (formand), Leif Nielsen, Thomas Bach, Helle Stuart,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 23. april 2015 kl. 10.00-12.00

Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 23. april 2015 kl. 10.00-12.00 Referat Bestyrelsesmødet torsdag den 23. april 2015 kl. 10.00-12.00 Tilstede: Lars Mortensen (formand), Mads Kolte-Olsen, Stine Sørensen, Kirsten Skovsby, Flemming Torp, Flemming Larsen, Torben Kaas, Marco

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet 1. september 2011

Referat Bestyrelsesmødet 1. september 2011 Referat Bestyrelsesmødet 1. september 2011 Tilstede: Lars Mortensen (formand), Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Torben Kaas, Flemming O. Torp (til og med punkt 7, kl. 17.45), Nanna Ilmer (fra punkt 2,

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 2. september 2013

R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 2. september 2013 R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 2. september 2013 Til stede: Marco Brodde, Flemming Larsen, Stine Sørensen, Torben Kaas, Jeppe Jørgensen, Mads Kolte- Olsen, Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Leif

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde juni 2011

Referat Bestyrelsesmøde juni 2011 Referat Bestyrelsesmøde 17. - 18. juni 2011 Tilstede: Lars Mortensen, Nanna Ilmer (kun lørdag d. 18. juni 2011), Jeppe Jørgensen, Torben Kaas (kun lørdag d. 18. juni 2011), Kirsten Nielsen (fra kl. 16.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den juni 2012 henholdvis fra kl og

Bestyrelsesmøde torsdag den juni 2012 henholdvis fra kl og Bestyrelsesmøde torsdag den 15.-16. juni 2012 henholdvis fra kl. 14.00-18.00 og 9.00-12.30 Tilstede: Lars Mortensen, Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Marco Brodde, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 16.00 20.00

R E F E R A T Bestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 16.00 20.00 R E F E R A T Bestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 16.00 20.00 Tilstede: Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Jeppe Jørgensen, Michael Pedersen, Torben Kaas, Preben Schmidt, Flemming Torp, Leif Nielsen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 2. september 2014

Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 2. september 2014 Referat Bestyrelsesmødet tirsdag den 2. september 2014 Til stede fra bestyrelsen: Lars Mortensen, Flemming Larsen, Flemming Torp, Kirsten Skovsby, Stine Høi Sørensen, Marco Brodde, Leif Nielsen, Preben

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmødet fredag den 21. juni - lørdag den 22. juni 2013

R E F E R A T Bestyrelsesmødet fredag den 21. juni - lørdag den 22. juni 2013 R E F E R A T Bestyrelsesmødet fredag den 21. juni - lørdag den 22. juni 2013 Tilstede: Marco Brodde, Flemming Larsen, Stine Sørensen, Torben Kaas, Jeppe Jørgensen, Mads Kolte- Olsen, Lars Mortensen, Kirsten

Læs mere

FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET

FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET Årsregnskab Beretning Projektoversigt Kapitalforklaring pr. 31. december 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning... 4 Projekter...

Læs mere

Møde i Friluftsrådets bestyrelse mandag den 16. december 2013

Møde i Friluftsrådets bestyrelse mandag den 16. december 2013 REFERAT Møde i Friluftsrådets bestyrelse mandag den 16. december 2013 Til stede: Kirsten Nielsen, Flemming Larsen, Mads Kolte-Olsen, Flemming O. Torp, Kirsten Skovsby, Stine Sørensen, Leif Nielsen, Marco

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Sted: Fasaneriet, Ledreborg Palace Golf, Skottehusvej 12, 4320 Lejre

Sted: Fasaneriet, Ledreborg Palace Golf, Skottehusvej 12, 4320 Lejre Bestyrelsens 8. møde Torsdag d. 10. november 2016 kl. 16:30 senest 18:30 Sted: Fasaneriet, Ledreborg Palace Golf, Skottehusvej 12, 4320 Lejre R E F E R A T 8.1 Godkendelse af dagsordenen 8.2 Nationalparkplanen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag den 17. marts 2011 kl. 15.00 20.00

Referat Bestyrelsesmøde torsdag den 17. marts 2011 kl. 15.00 20.00 Referat Bestyrelsesmøde torsdag den 17. marts 2011 kl. 15.00 20.00 Tilstede: Lars Mortensen, Nanna Ilmer (fra pkt. 5 kl. 16.30), Jeppe Jørgensen, Torben Kaas (til pkt. 5f kl. 17.00), Kirsten Nielsen, Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2012 fra kl

Bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2012 fra kl Bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2012 fra kl. 14.00-20.00 Til stede: Lars Mortensen (fra kl. 15.15), Jeppe Jørgensen, Kirsten Nielsen, Preben Schmidt, Leif Nielsen, Flemming Torp, Flemming Larsen,

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 17. december 2014

Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 17. december 2014 Referat Bestyrelsesmødet onsdag den 17. december 2014 Til stede fra bestyrelsen: Lars Mortensen, Flemming Larsen, Flemming Torp, Kirsten Skovsby, Marco Brodde, Leif Nielsen, Preben Schmidt, Mads Kolte-Olsen,

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013 REFERAT Af møde i Regionskontaktudvalget Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.30-19.00 Deltagere: Jeppe Jørgensen, Leif Nielsen, Poul-Erik Pedersen, Anni Juhl Jørgensen, Thomas Elgaard Jensen, Hanne Voetmann,

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

GODKENDT R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 29. januar 2014

GODKENDT R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 29. januar 2014 GODKENDT R E F E R A T Bestyrelsesmødet mandag den 29. januar 2014 Til stede: Flemming Larsen, Stine Sørensen, Torben Kaas, Jeppe Jørgensen, Mads Kolte- Olsen, Lars Mortensen, Kirsten Nielsen, Leif Nielsen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde)

Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde) Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde) Afholdt torsdag d. 24. maj 2018 Kl. 13.00-16.00 Tilstedeværende medlemmer af Rådet Steen Werner Hansen (formand) Jørgen Schøler Kristensen (formand)

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K DOK. NR. 19/00980-4 REF. LELI 1. Status på Danmarks arbejde i FN s Menneskerettighedsråd

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets ekstraordinære møde om tobis den 19. marts 2012 kl i NaturErhvervstyrelsen

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets ekstraordinære møde om tobis den 19. marts 2012 kl i NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2012-00193 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets ekstraordinære møde om tobis den 19. marts 2012 kl. 11.00 i NaturErhvervstyrelsen

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats Mødetidspunkt 15-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat 2018/01. Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl

Referat 2018/01. Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl Boliger til alle Bo42 St. Torv 2 3700 Rønne www. bo42.dk mail: bo42@bo42.dk tlf.: 5695 1942 Referat 2018/01 Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl. 17.00 Tilstede: Næstformand Holger Pii (HP), Flemming Thorsen

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 Mødested: Marsvej

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield. 25. september 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 8 24. september 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, Lokale 2, 5. sal REFERAT Til stede fra

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

08.02 Orientering og beslutning - Siden sidst v/direktøren

08.02 Orientering og beslutning - Siden sidst v/direktøren Vedr. : Ordinært møde Referat den 8. møde 2019 Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 16.00-19.00 Deltagere : Kristian Brøns Nielsen KBN Ole Anders Petersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. 2010. Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 (vedtaget af Byrådet i Hjørring xx.xx.2018) 1. Formål og arbejdsområde

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 13. september 2016 Initialer: kit Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 9. september 2016 kl. 14.30 15.30 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl på Helsingør Rådhus.

Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl på Helsingør Rådhus. Helsingør den 28.jan. 2013 Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl. 16.30 på Helsingør Rådhus. Fremmødte: Preben Birch, lodsejergruppen Herdis Dam, NOLA Arne Winther Madsen, Nordsjællands Familiebrug

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

De første to år med. V/ Lars Mortensen

De første to år med. V/ Lars Mortensen De første to år med V/ Lars Mortensen Disposition 1. Strategiens indhold 2. Hvordan har vi anvendt strategien? 3. Hvilke samarbejder har strategien medført? 4. Reaktioner fra omverdenen 5. Forbedret kommunikation

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Udkast af 8. marts 2018 Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Mødedato 6. marts 2018, kl. 17.00 19.00 Mødested Deltagere Måløv Rens A/S, Brydegårdsvej 41, 2760 Måløv Bestyrelsen: Helle Hardø Tiedemann (Ballerup),

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Friluftsrådet Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Præsentation af en paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv September 2011 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. december 2011 kl

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. december 2011 kl Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. december 2011 kl. 15.00 19.00 Tilstede: Lars Mortensen (fra kl. 18.25, punkt 5 g), Nanna Ilmer, Jeppe Jørgensen, Torben Kaas, Kirsten Nielsen, Kristine Roug (fra

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere