Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 4"

Transkript

1 Greve Seniorråd Tirsdag den kl i mødelokale 4 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller (formand) Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

2 Side 1 GS 146: Godkendelse af dagsorden Dagsorden til dagens møde blev godkendt. GS 147: Godkendelse af referat fra seniorrådsmødet den 5. maj 2015 blev godkendt. GS 148: Opfølgning på behandlede sager i Seniorrådet Stabschef Martin Nordentoft Rasmussen orienterede om de sager med relevans for Seniorrådet, der blev behandlet på Social- og Sundhedsudvalgets møde den 6. maj Martin Nordentoft Rasmussen gennemgik endvidere administrationens svar og kommentarer til bemærkningerne fra Seniorrådets høringssvar i forhold til udbudsmaterialet vedrørende Lokalcenter Møllehøj. I forhold til administrationens svar vedrørende informationsskærmes mulighed for oplæst tale, beklager Seniorrådet at dette ikke kan stilles som krav i udbudsmaterialet. Seniorrådet vil i stedet opfordre til, at informationsskærme på alle plejecentre udstyres med mulighed for oplæst tale. GS 149: Meddelelser Meddelelser fra formanden Ingen indlæg. Orientering fra kontaktpersonerne til de politiske udvalg Ingen indlæg under punktet. Orientering fra kontaktpersonerne til plejecentrene Kirsten Andersen orienterede om et kommende TV2-program, hvor Nældebjerg Plejecenter har medvirket. Programmet sætter fokus på ordination og givning af medicin. Flemming Vahlgreen fortalte, at der på Lokalcenter Møllehøj afholdes sang- og musikfestival den 3. og 4. juni Meddelelser fra Danske Ældreråd Seniorrådet drøftede udbyttet af Danske Ældreråds ældrepolitiske konference den 12. maj Konferencens oplæg og seminarer havde med enkelte undtagelser været gode og udbytterige.

3 Side 2 Meddelelser fra Regionsældrerådet Elo Knudsen orienterede fra mødet vedrørende fremtidens sygehusvæsen i Region Sjælland, herunder byggeriet i Køge, samt ombygninger i Roskilde og Næstved. fra mødet rundsendes, når dette foreligger. Knud Bloksgaard fortalte om projektet Café Ingeborg i Ringsted Kommune. Caféen er et tilbud for kommunens pensionister, og er samtidig en arbejdsplads der tilbyder beskyttet beskæftigelse, rammer for praktik, arbejdsafklaring og job på særlige vilkår. Seniorrådet opfordrer til at oprette et lignende tilbud, og videregav derfor Ringsted Kommunes publikation om Café Ingeborg til inspiration. Administrationen sørger for den videre distribution til Formand for Social- og Sundhedsudvalget, samt til den ansvarlige direktør og Centerchef. Center for Sundhed & Pleje orienterer Stabschef Martin Nordentoft Rasmussen orienterede om følgende: De forsikringsmæssige forhold omkring frivilligt arbejde i Greve Kommune. Sund og sjov-ugen i. Seniorrådets høring vedrørende udbudsbetingelser for madservice. Høringen finder sted den 16. juni kl. 13. Udkast til brev til borgere, som er opfattet af den såkaldte klippekortsordning. Greve Seniorråd ønsker at drøfte klippekortsordningen til efteråret, herunder om den personkreds med adgang til ordningen er den rette. Meddelelser fra de enkelte seniorrådsmedlemmer Ingen indlæg under punktet. GS 150: Social- og Sundhedsudvalgets dagsorden SSU 1: Udfyldelse af prioriteringsrum til Budget Seniorrådet konstaterer, at der fortsat er langt fra summen af de skitserede prioriteringsforslag op til Social- og Sundhedsudvalgets samlede prioriteringsrum. Seniorrådet ønsker at gentage, at rådet er i mod forslag som forringer tilværelsen for kommunens ældre. Seniorrådet mener derfor, at de besparelseskrav der samlet set påhviler Byrådet at finde i forbindelse med Budget må findes på andre områder, end på tiltag der vil berøre ældrebefolkningen negativt.

4 Side 3 I forhold til den politiske behandling i maj 2015, indeholder prioriteringskataloget i dets nuværende version enkelte nye forslag, såvel som gentagelser. Seniorrådet har nedenfor afgivet bemærkninger til de nye forslag, og samtidigt gentaget bemærkningerne fra rådsmødet den 5. maj 2015: *Forslag om reduktion af 79 puljen *Forslag om lukning af café på Møllehøj og Nældebjerg Seniorrådet konstaterer, at lukning af caféer på plejecentrene i igen i år er formuleret som et prioriteringsforslag. Seniorrådet må igen påpege, at et sådant forslag vil have negative konsekvenser for livet på de berørte plejecentre. Seniorrådet mener, at det er en kommunal opgave at stå for driften (alternativt den private leverandør der driver et plejecenter), og at frivillige dermed ikke skal overtage denne rolle gennem spisevenner eller andre tiltag. Endvidere vil en lukning af caféerne fraholde mange udeboende borgere fra at benytte plejecentrenes aktivitetstilbud, da et måltid mad og en kop kaffe for mange borgeres ses som en integreret del af et besøg på et dagcenter. Endvidere vil en lukning af cafétilbuddet på de to plejecentre fjerne muligheden for et måltid mad og medfølgende socialt samvær, som mange borgere i ældreboliger og borgere fra lokalsamfundet generelt profiterer af i hverdagen. De borgere i ældrebolig, eller ældre med egen bolig, som står uden et tilbud om at spise på det lokale plejecenter, risikerer dermed social isolation. Seniorrådet anbefaler, at forslaget om lukning af caféerne på Møllehøj og Nældebjerg forkastes, selvom driften af disse isoleret set udviser et økonomisk underskud. Seniorrådet efterlyser i øvrigt dokumentation for caféernes besøgstal og økonomi, samt hvilken betydning spisetilbud af denne slags har for ældres trivsel generelt. *Forslag om reduktion af praktisk hjælp Seniorrådet er imod en ændring for rengøring til hver tredje uge, da langt de fleste modtagere af hjemmehjælp har et reelt behov for at få gjort rent hver 14. dag. *Forslag om robotstøvsugere til praktisk hjælp Seniorrådet er tilhænger af princippet om frivillighed for borgerne i valget af robotstøvsugere, som det er gældende praksis i nu. Seniorrådet opfordrer til, at det undersøges om den frivillige ordning kan gøres mere attraktiv gennem kombination af robotstøvsuger og rengøring ved personale. For eksempel

5 Side 4 hvor robotstøvsugning kombineres med et besøg hver ottende uge, hvor en hjemmehjælper gør supplerende rent, der hvor robotten ikke kan komme til. Seniorrådet er ikke begejstret for inddragelse af frivillige på dette område (oplæring, tømning, vedligehold med videre), som det skitseres som en forudsætning i forslaget. Det skal være en kommunal opgave, at bistå borgerne med ibrugtagning og drift af robotstøvsugerne. *Rehabiliteringspakker I forslagsbeskrivelsen angives det, at rehabiliteringspakkerne er ca. 10 % for omfattende i forhold til de reelle behov. Seniorrådet efterspøger en mere grundig dokumentation for dette, før det er muligt at tage passende stilling til forslaget. *Visitationen Seniorrådet er af den holdning, at normeringen til enhver tid skal tilpasses, så de vedtagne sagsbehandlingstider overholdes. Derfor støtter Seniorrådet forslaget. *Nedlæggelse af dagcenter Seniorrådet konstaterer, at en nedlæggelse af et dagcenter i igen i år er formuleret som et prioriteringsforslag. Seniorrådet må derfor igen påpege, at et sådant forslag vil have negative konsekvenser for lokalområdets udeboende ældre og livet på det berørte plejecenter. De anviste besparelser i forslaget, står ikke mål med den forringelse af livskvalitet for dagcentergæsterne, som formentligt vil være en konsekvens ved forslagets gennemførelse. Dette gælder især i forhold til de udsatte ældre, som administrationen også påpeger i orienteringssagen om tilbud til ensomme ældre (dagsordenspunkt 9 til udvalgsmødet den 6. maj 2015). I denne sag, angives det blandt andet, at dagcentrene (og i øvrigt daghjemmet) er centrale mødesteder for ældre borgere i. *Demenskoordinatorer og Dahlia-huset Seniorrådet støtter forslaget, da normeringen vil blive styrket, og borgernes behov derfor i højere grad vil blive mødt. Seniorrådet støtter endvidere forslaget del vedrørende Dahlia-huset på Hedebo. *Opnormering til demensafsnit Seniorrådet er generelt imod besparelser der rammer ældrebefolkningen. Derfor kan Seniorrådet ikke støtte forslaget, da demensindsatsen styrkes gennem samtidig nedprioritering af de almindelige borgere på plejecentrene. Seniorrådet ønsker ikke, at en sådan omfordelingspolitik skal ramme en gruppe borgere, som for flertallets vedkommende også er svage.

6 Side 5 *Sygeplejerske Seniorrådet støtter forslaget, da også normeringen på sygeplejeområdet bør følge de reelle behov hos borgerne. *Sundhedsformidlere Seniorrådet støtter forslaget. *Indkøbsordning Forslaget blev taget til efterretning. *Sundhedsfremmepuljen Forslaget blev taget til efterretning. SSU 2: Beslutning om leverandørvalg Indkøbsordning - via forhandling Sagen blev taget til efterretning. Seniorrådet imødeser i øvrigt en evaluering af ordningen i forbindelse med forberedelse af forhandlingsprocessen. Denne evaluering bør omhandle muligheden for at bestille digitalt, for de borgere som ønsker dette. Administrationen hører Seniorrådet i forbindelse med den planlagte evaluering af ordningen. SSU 3: Model for lovliggørelse af driften af 3 ældreboligafdelinger Seniorrådet støtter sagsfremstillingens model 4, da denne bedst understøtter tidssvarende ældreboliger, som samtidigt er godt placerede i forhold til kollektiv trafik og indkøbsmuligheder. Derudover blev sagen taget til efterretning. SSU 4: Godkendelse af Integrationspolitik Sagen blev taget til efterretning. Dog bemærker Seniorrådet med beklagelse, at bemærkningen vedrørende manglen på et specifikt afsnit omhandlende etniske ældre minoriteter ikke er imødekommet. SSU 5: Kortlægning af hjemløshed i 2015 SSU 6: Indsats for børn og unge der har været ramt af alvorlig sygdom (O) SSU 7: Orientering om evaluering af København Syd-projektet "Hjernen på sporet" (O)

7 Side 6 SSU 8: Greve Seniorråd - årsberetning 2014 (O) Sagen blev taget til efterretning. SSU 9: Orientering fra administrationen SSU 10: Meddelelser fra formanden/gensidig orientering - SSU 11: Social- og Sundhedsudvalget - Kalender 2015 Kalenderen blev taget til efterretning. GS 151: Myndighedsfunktionen i Center for Sundhed & Pleje Myndighedsteamet, ved Ulla F. Højgaard og Lene Rathmann Pedersen, orienterede Seniorrådet om myndighedsfunktionen i Center for Sundhed & Pleje. Orienteringen omhandlede de administrative sagsgange og sagsbehandlingstider, der gør sig gældende, i forbindelse med visitation af plejeydelser og bevilling af hjælpemidler på ældreområdet i. GS 152: Styrkelse af kommunikation Seniorrådet nedsatte et udvalg bestående af Niels Kjøller og Knud Bloksgaard, som har til opgave at undersøge mulighederne for at udgive en annoncefinansieret avis. GS 153: Evt. Ingen indlæg under punktet.

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 05.05.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.06.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 07.11.16 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Palle Jacobsen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 08.09.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 06.05.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Fredag den 10.03.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo Greve Seniorråd Tirsdag den 31.05.16 kl. 9-13 Rehabiliteringscentret Hedebo Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 07.04.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 03.04.17 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 13.11.17 kl. 9-12 Strandcentret Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 14.08.17 kl. 9-12 i mødelokale 4 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Ældrerådet Tirsdag den 01.04.14 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 07.01.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 03.10.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Kirsten Andersen (næstformand) Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Langagergård Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Langagergård Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 09.10.17 kl. 9-12 Langagergård Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 08.04.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Langagergård Plejecenter

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Langagergård Plejecenter Ældrerådet Mandag den 28.01.13 kl. 9-12 på Langagergård Plejecenter Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Torsdag den kl i mødelokale 4. sal. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Torsdag den kl i mødelokale 4. sal. Greve Kommune Greve Seniorråd Torsdag den 2.5.19 kl. 9 12 i mødelokale 4. sal IngeMerethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Elo Knudsen Myndighedschef

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo Greve Seniorråd Mandag den 28.1.19 kl. 9 12 Rehabiliteringscentret Hedebo Inge-Merethe Jensen (formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2. Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2. Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Greve Seniorråd Mandag den 8.10.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 28.5.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Palle Jacobsen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent)

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 30.4.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent) Afbud: Flemming Vahlgreen Inge-Merethe

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen (forlod mødet kl. 10) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune Greve Seniorråd Mandag den 25.3.19 kl. 9 12 i mødelokale 3 Inge-Merethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Afbud: Freddy Aldenborg Elo Knudsen Centerchef

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 04.03.13 kl. 9-12 på Strandcentret, mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Afbud: Aage Tolberg Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Ældrerådet Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Bente Vejlesby, formand Elo Knudsen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset, Rådhuspladsen 4, St. Heddinge Mødelokale 2 08. juni 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset, Rådhuspladsen 4, St. Heddinge Mødelokale 2 08. juni 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset, Rådhuspladsen 4, St. Heddinge Mødelokale 2 08. juni 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 25. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 25. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 1, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet.

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Dagsordener og referater Ballerup Kommune Social- og Sundhedsudvalget ÅBEN DAGSORDEN Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Mødetidspunkt 27-01-2015 kl. 13:00

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Møde 30. maj 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 30. maj 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 30. maj 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Pkt. Tekst Side 31 Høringssvar vedr. besparelsesforslag 2018 1 32 Godkendelse af referat fra møde den 2. maj 2017 2 33 Forslag til ændringer

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Flemming

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen Referat Ældrerådet Møde nr.: 7/2013 Dannet den: Tirsdag den 27-08-2013 Mødedato: Torsdag den 22-08-2013 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 27. august 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Bjarne Bang Christensen (BBC), Bjarne Hørlykke

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Torsdag den 11. juni 2009, kl. 9.30-12.00 Mødelokale 83, Aabybro Rådhus Medlemmer: Jørgen Hellum, Jørn Kjær, Henning Jensen, Aase Billeskov Nielsen, Bent Jensen,

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 422 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 422 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2 Dato: 14.03.2018 Kl: 10.00-12.00 Sted: Lokale 422 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Beslutning Dagsordenen blev godkendt, idet et udvalgsmedlem gerne ville have tilføjet et dagsordenspunkt vedrørende ensomhed.

Beslutning Dagsordenen blev godkendt, idet et udvalgsmedlem gerne ville have tilføjet et dagsordenspunkt vedrørende ensomhed. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 3. september 2018 kl. 10-12 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Birthe Mørck (formand), Pia Weise Pedersen (næstformand),

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 620. Seniorrådet, Mona Nederby Larsen og Janni Sadolin Hougaard

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 620. Seniorrådet, Mona Nederby Larsen og Janni Sadolin Hougaard Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2 Dato: 03.02.17 Kl: 10.00 Sted: Lokale 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Flemming Larsen DAGSORDEN 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 20. juni 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Øvrige deltagere: Bjarne Bang Christensen (BBC),

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 7, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 16. maj 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 16. maj 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 1, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 6. juni 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Annette

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen. Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand Seniorrådet, Egedal Kommune Dagsorden, møde nr. 4. Mandag d. 03.04.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.4.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Greve Seniorråd høring vedr. prioriteringsforslag

Greve Seniorråd høring vedr. prioriteringsforslag Greve Seniorråd høring vedr. prioriteringsforslag Greve Seniorråd afgiver hermed høringssvar i forhold til de prioriteringsforslag til budget 2019 2022, der føres til politisk behandling på fællesmødet

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

ÆLDRERÅDET. Årsberetning 2010

ÆLDRERÅDET. Årsberetning 2010 Årsberetning 2010 ÆLDRERÅDET Ældrerådet har 15. medlemmer, der blev valgt / genvalgt ved ældrerådsvalget den 17. november 2009 med virkning fra 1. januar 2010: Ann Marie Cordua Bente Bang Fritz Voss Inger

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 7. august 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Christian deltog fra kl. 11 1. Velkomst

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

DAGSORDEN. Møde i Omsorgsudvalget Dato: Torsdag den 7. juni 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

DAGSORDEN. Møde i Omsorgsudvalget Dato: Torsdag den 7. juni 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 DAGSORDEN Møde i Omsorgsudvalget Dato: Torsdag den 7. juni 2018 kl. 10.00-12.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Lise Helweg (formand), Merete Raaschou (næstformand), Anne Marie

Læs mere

Ældre-/Seniorrådet. Referat

Ældre-/Seniorrådet. Referat Ældre-/Seniorrådet Referat til mødet den kl. 10:00 i Mødelokale C Medlemmer: Ketty Sørensen Jørgen Toft Michael Møller Kirsten Nielsen Henning Bøjer Eskild Boeskov Ole Christensen Else Lodahl Rasmussen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Referat Social- og Sundhedsudvalget Tid Onsdag den 2. april 2014 kl. 16:00 Sted Mødelokale 3 Afbud Bodil Boesgaard Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 13/31305 Introduktion

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 31. januar 2019 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Lone Petersen deltog fra kl

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 31. januar 2019 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Lone Petersen deltog fra kl Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Peder Maimann Olsen

Læs mere

Forslag til ændringer af kvalitetsstandarder.

Forslag til ændringer af kvalitetsstandarder. Forslag til ændringer af kvalitetsstandarder. På Social- og Sundhedsudvalgets møde d. 31. januar 2008, blev kvalitetsstandarderne for praktisk hjælp og personlig pleje, hjemmesygeplejeydelser samt træning

Læs mere

Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.7, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere