REGISTRERINGSTIDENDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben og -segl samt Fornyelser, Udslettelser, Overdragelser og andre Ændringer i stedfundne Registreringer. Abonnementsprisen for Aargangen er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer. I Direktoratet for Patentog Varemærkevæsenet, København, sælges enkelte Numre foren Pris af 50 Øre for hvert paabegyndt Antal 4 Sider, Nummeret indeholder. Nr Aargang Oktober A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 13. April 1946 Kl. 11^ af ALACRA VV. H. Smith & Son, Limited, Fabrikation, London i England, og registreret den 5. Oktober s. A. for Trykkerimaskiner og Dele dertil, Perforeringsmaskiner til Papir og Dele dertil, Carbonpaastrygningsmaskiner og Dele dertil. Fjernskriveapparater samt autografiske Registreringsmaskiner, Fremføringsapparater til Skrivemaskiner, Tabulatorer, Regnemaskiner, Adressemaskiner og kontinuerlige Skriveblade, fysiske Instrumenter, videnskabelige Instrumenter og -redskaber samt -apparater og Undervisningsapparater og -redskaber. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg Nr Anmeldt den 25. Juni 1946 Kl. 10 " MONOPAN af Otto Mønsted A/S, Fabrikation af Levnedsmidler, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for Bageriartikler, Chokolade- og Sukkervarer, Artikler til Fremstilling af Chokolade- og Sukkervarer, Næringsmidler, Emulgeringsmidler. Midler til Konservering af Levnedsmidler, alle Slags Drikkevarer (alkoholholdige og alkoholfri). Krydderier, FoderstotTer, KafTe, The, Chokolade og Kakao samt Erstatninger for KafTe, The, Chokolade og Kakao, Rengøringsmidler og Vadskemidler. Reg Nr Anmeldt den 25. Juni 1945 Kl. 10 ^ af SCILLA samme, og registreret den 5. Oktober s. A. for Bageriartikler, Chokolade- og Sukkervarer, Artikler til Fremstilling af Chokolade- og Sukkervarer, Næringsmidler, Emulgeringsmidler, Midler til Konservering af Levnedsmidler, alle Slags Drikkevarer (alkoholholdige og alkoholfri), Krydderier, Foderstofler, Kaffe, The, Chokolade og Kakao samt Erstatninger for Kaffe, The, Chokolade og Kakao, Rengøringsmidler og Vadskemidler. Reg Nr Anmeldt den 1. August 1946 Kl. 12 " COURBET af Bristol Laboratorium ved Dagmar Christophersen & Erik Bernhard Johannes Christophersen, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for Parfume, Creme, Pudder, Læbestifter, Haarvand, Brillantine og Sæbe.

2 366 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 3. Juli 1946 Kl. 11 ^ af Hans MAFA Chr. Jensen, Margarinefabrikalion, Glamsbjerg, og registreret den 5. Oktober s. A. for Margarine. Reg Nr Anmeldt den 1. August 1946 Kl, 11^ af Dansk Bakelit Industri A/S, Fabrikation, Kebenhavn, og registreret den 5. Oktober s. A. for Legetøj af dansk Fabrikat. i I Reg Nr Anmeldt den 1. August 1946 Kl. 11" AZUREN af Cilag Aktiengesellschaft, Fabrikation, Schaffhausen i Schweiz,og registreret den 5. Oktober s. A. for Lægemidler, kemiske Produkter til medicinske og hygiejniske Øjemed, farmaceutiske Droger og Præparater, Plastre, Forbindstoffer, Midler til Bekæmpelse og Udryddelse af Skadedyr og Ukrudt, Desinfektionsmidler og Konserveringmidler. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniør H. Tb. Mortensen, København. Reg Nr Anmeldt den 3. August 1946 Kl. 11" LIPTONE af Inger Margrete Larsen, Handel, Hjortespring pr. Herlev, og registreret den 5. Oktober s. A. for Kosmetik og Toiletpræparater, derunder Parfume og Læbe-make-up. Reg Nr Anmeldt den 3. August 1946 Kl. 11^^ af Firmaet Universal Dental Company, Fabrikation, Philadelphia i Pennsylvanien i De Forenede Stater, og registreret den 5. Oktober s. A. for kunstige Tænder. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 29. Januar 1921 registreret i Washington den 4. April 1922 under Nr i Klasse 44 for ovennævnte Vareart. Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, København. Reg Nr Anmeldt den 3. August 1946 ANTHROTOMIC Kl. 11 af samme, og registreret den 5. Oktober s. A. for kunstige Tænder. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 7. Oktober 1942 regi

3 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 367 streret i Washington den 16. Februar 1943 under Nr i Klasse 44 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, København. Reg Nr Anmeldt den 5. August 1946 Kl. 11^^ af DENOC Aktieselskabet Sectal-Kompagniet, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for Midler til Bekæmpelse af Ukrudt i Landog Havebrug. Reg Nr Anmeldt den 5. August 1946 Kl. PHENOXYL 11 af samme, og registreret den 5. Oktober s. A. for Midler til Bekæmpelse af Ukrudt i Land- og Havebrug. Reg Nr Anmeldt den 5. August 1946 Kl. 11^^ af samme^ og registreret den 5. Oktober s. A. for Midler til Bekæmpelse af Ukrudt i Land- og Havebrug. PHENOXYL Reg Nr Anmeldt den 8. August 1946 Kl. 11^ af A. W. Kirkebye A/S, Handel, Kobenhavn, og registreret den 5. Oktober s. A. for alle Varearter. CDfum-aÅåj A. W. KIRKEBYE Vs, DOUX TOURMENT gust 1946 Kl. 10 af Natan Siegel, Industri, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for alle Varearter.

4 368 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 5. August 1946 Kl. 11^^ af Baracuta (Ciothiers) Limited, Fabrikation og Handel, Manchester i England, og registreret den 5. Oktober s. A. for Beklædningsartikler. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Rcg Nr af Edme Limited, Fabrikation, London i England, og registreret den 5. Oktober s. A. for et Præparat indeholdende Maltekstrakt til Fremstilling af en Drik. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Anmeldt den 5. August 1946 Kl. 1 1" BEVAR EX Reg Nr Anmeldt den 8. August 1946 Kl. 10 FUNGITOX af P. Brøste, Fabrikation og Handel, Kobenhavn, og registreret den 5. Oktober s. A. for Midler til Bekæmpelse af Plantesygdomme og Skadedyr. Reg Nr Anmeldt den 9. August 1946 Kl. ll^^afj. Wix & Sons, Limited, Fabrikation, London i England, og registreret den 5. Oktober s. A. for Cigaretter. Mærket er registreret i London den 26. August 1940 under Nr. B i Klasse 34 for ovennævnte Vareart. Som Fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København K4' Reg Nr Anmeldt den 9. August 1946 Kl. 11^^ ALODINE af Firmaet American Chemical Paint Company, Fabrikation, Ambler i Pennsylvanien i De Forenede Stater, og registreret den 5. Oktober s. A. for kemiske Overtrækningsmidler til Aluminium og Aluminiumlegeringer. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 2. Juli 1945 registreret i Washington den 19. Marts 1946 under Nr i Klasse 6 for ovennævnte Vareart. Som F'uldmægtig er anmeldt: Patentagentfirmaet Magnus Jensens Eftf., København. Reg Nr Anmeldt den 15. Oktober 1945 Kl 11 af The M. G. Car Company Limited, Fabrikation, Abingdon i Berkshire i England, og registreret den 5. Oktober 1946 for alle Slags Motorkøretøjer, Dele af og Tilbehør til saadanne (med Undtagelse af Koblinger), Som Fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg Nr Anmeldt den 16. PRLA KONGSDOTTIR Marts 1946 Kl. 11^^ af Jacob Veyhe, Fa- WKJiD UKJ I rv brikation, Thorshavn paa Færøerne, og registreret den 5. Oktober s. A. for Parfume og kosmetiske Artikler.

5 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 369 Reg Nr Anmeldt den 4. Juni 1946 Kl. 11^^ af William Haunsø, Fabrikation, Glostrup, og registreret den 5. Oktober s. A. for Lervarer og Keramik. Reg Nr Anmeldt den 20. Juni 1946 Kl. 11^ af Firmaet Max Factor & Co., Fabrikation, Los Angeles i Californien i De Forenede Stater, og registreret den 5. Oktober s. A. for Kosmetik i Form af en fast Creme til Anvendelse som Underlag for Make-up. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 7. April 1941 registreret i Washington den 24. Juni s. A. under Nr i Klasse 6 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, København, yrlaxjai M 7 BL ÅiAmm m Reg Nr Anmeldt den 25. Juli 1946 Kl. 11^ af Svend Aage Christiansen, Groshandel, Holte, og registreret den 5. Oktober s. A. for Underholdningsspil..M, JENSEN'S COPENHAGEN CHEESE Anmeldt den 29. Juni 1946 Kl. 10^ af Firmaet Peter Jensen, Ostehandel, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for Ost.

6 370 Registreringstidende for V^are- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 31. Juli 1946 Kl. 12"^ PARSIVAL af >\ilh. Jorgensen, Fabrikation, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for Cigarer, Cigarillos, Røgtobak, Tobakspiber, Tobakspunge, Cigar- og Cigaretrør samt Piberensere. Rcg Nr Anmeldt den 1. August 1946 Kl. 11" CILOPRIN af Cilag Aktiengesellschaft, Fabrikation, Schaffhauscn i Schweiz, og registreret den 5. Oktober s. A. for Lægemidler, kemiske Produkter til medicinske og hygiejniske Øjemed, farmaceutiske Droger og Præparater, Plastre, Forbindstoffer. Midler til Bekæmpelse og Udryddelse af Skadedyr og Ukrudt, Desinfektionsmidler og Konserveringsmidler. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniør H. Th. Mortensen, København. Reg Nr gust 1946 Kl. 10 af Firmaet Brochés Forlag ved Ulla Broches, Forlagsvirksomhed, Kobenhavn, og registreret den o. Oktober s. A. for Grammofonplader med tilhørende Tekstbøger og andre Lærebøger i Sprog. Anmeldt den 5. Au- DEN TALENDE BOG Reg Nr An- DANISH RED SPOT FILET meldt den 7. August 1946 Kl. 10^ af H. C. Frost, Groshandel, KING OFTHESOLE FAMILY Skodsborg, og registreret den 5. Oktober s. A. for frisk, konserveret og frossen Fisk. Reg Nr Anmeldt den 7. August 1946 Kl. 10 af A/S NYLEX Schou Ravnholni, Fabrikation af Manufaktur- og Trikotagevarer m. m., Ravnholm ved Kongens Lyngby, og registreret den 5. Oktober s. A. for Sæbe, Sæbepulver, Parfume, kosmetiske Artikler, Toiletartikler, Lommeetuier, Sæbeæsker, Svampeposer, Rejseruller, Toiletgarniturer og andre Toiletredskaber, herunder Kamme og Barbermaskiner, Haarnaale, Haarklemmer, Haarspænder, Haarbøjler, Papillotter, Krøllebaand, Krollenaale, Vadske- og Skurepulver, Rense- og Rengøringsmidler, Bonevoks, Ovnsværle, Skocreme, Skosværte, Pudsecréme og andre Polermidler, Blegemidler, Stivelse, Blaaelse, Opskylningsfarver og Farvemidler, Pletaftagningsmidler, Pimpsten, Fernis, Lak, Maling, Lys,Tændstikker, Fotopasta, Lim, Blæk, Desinfektionsmidler, Midler mod Møl og andre Insekter, antiseptiske Midler, Frotterartikler, Massageapparater, Parafin, teknisk Alkohol, Æter, Gljxerin, æteriske Oljer og Essenser, Børstevarer, herunder Tandbørster og Neglebørster, Kartonnage og Papirvarer, fotografisk Film og Kopipapir, Cellulose, Celluloid, Korkvarer, Gummivarer, Kautsjuk og Kautsjukvarer, Kunstkautsjuk og Varer fremstillet heraf. Grammofoner, Grammofonplader og Grammofonstifter, Fyldepenne, Skrueblyanter og Stifter hertil. Lamper, Lommelygter, Lysestager, Udstyr til Kalendere, Kontorartikler, Artikler for Rygere, Legetøj, Solbriller, Solskærme, Hovedbeklædningsgenstande, Husholdningsartikler fremstillet af plastiske Masser, skærende Redskaber og Instrumenter, herunder Barberblade, Bijouterivarer, Papirknive, Skohorn, Garnholdere, Fodtøj, Ure, Køkkenudstyrsartikler, Spande, Kedler, Thermoflasker, Kuvertartikler, Skilte, elektriske Pærer, Lervarer, Keramik og Glasur hertil. Glas, Porcelæn, Fajance, Masse til Fremstilling af Keramik, Glas, Porcelæn og Fajance, Trikotage, herunder Strømper, Manufakturvarer, herunder StolFer i Metermaal, færdigkonfektionerede Beklædningsgenstande, Lædervarer, Handsker, Manufakturkortevarer, Garn og Traad, Slips, Korsetvarer og Brystholdere, Sokkeholdere, Strømpebaand,

7 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 371 Ærmeholdere, Ærmeblade, Seler, Kaffeposer, Dækketøj, Linned, Sengelinned, Sengeløj, Hygiejnebind og -bælter. Sygeplejeartikler og Forbindstoffer, derunder Vat, Natursvampe, Nathaarnet, Elastik, Tobak i forarbejdet og uforarbejdet Tilstand, Sukkervarer, Saccarin, Sødetabletter, Kolonialvarer, Kødekstrakt, Kaffetilsætning og -surrogater, Teerstatning, Konserves, Mel, Gryn, Krydderier, Krydderisauce, Krydderierstatning, Tomatketchup, Bagepulver, Buddingpulver, Crémepulver, Jævningspulver. Soja, Madkulør, Frugtfarver og-essenser. Vanillepræparater, Salalolje, Eddike, Salt, Syltepulver, Kunsthonning Chokolade, Bagværk, herunder Knækbrød, Kiks, Biscuits, Vafler, Ægpræparater, Fløde, Flødehjælp, Macaroni, Orangeade, Frugtsaft, Marmelade, Klipfisk og Ost. Reg Nr Anmeldt den 5. August 1946 Kl. 11^^ af VULCAN J. Stead & Company Limited, Fabrikation og Handel, Sheffield i England, og registreret den 5. Oktober s. A. for Fjedre til Grammofonmotorer og Urfjedre. Som Fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg Nr Anmeldt den 9. August 1946 Kl. ll^'' af Firmaet American Chemical TUFRMOII. Paint Company, Fabrikation, Ambler i Pennsylvanien i De Forenede Stater, og registreret den 5. Oktober s. A. for Midler til Fosfatering af Jern og Staal. Mærket er i Henhold lil Anmeldelse af 4. Marts 1940 registreret i Washington den 9. Juli s. A. under Nr i Klasse 6 for ovennævnte Vareart. Som Fuldmægtig er anmeldt: Patentagentfirmaet Magnus Jensens Eftf., København. Reg Nr Anmeldt den 7. Juni Kl. 10 af Pajbjergfonden, Planteforædling, Kragelimdgaard, Borkop, og registreret den 5. Oktober s.a. for alle Varearter. Reg Nr af Saltrup & Co. A/S, Fabrikation, Taastrup, og registreret den 5. Oktober s. A. for Lak. Anmeldt den 16. Marts 1946 Kl. 11 r RAP-LAK Reg Nr Anmeldt den 20. Juni 1946 Kl. 11^^ PARAGON af A/S Wilh. Sonesson & Co., teknisk Maskinforretning, Kobenhavn, og registreret den 5. Oktober s. A. for alle Slags Remme. Reg Nr Anmeldt den 18. Juli 1946 Kl. 11^^ af SAXIMA Aktieselskabet Atlas, Maskinfabrikation, København, og registreret den 5. Oktober s. A. for alle Varearter (undtagen Døre).

8 372 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. B. Fornyelser, Udslettelser, Overdragelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov Nr. 101 af 7. April : Røg Nr. 146, 147, 148, Reg Nr. 290, Reg Nr. 621, Reg Nr. 691, 695, 697, 703, 704, 705, 972, 973, 974, 976, 980, 981, 982, 983, 989, 992, 993, 999, 1000, 1004, 1005, 1007, 1008, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, 1022, 1023, 1026, Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse: Heg Nr. 289, Reg Nr. 619, 622, Reg Nr. 690, 694, 702, 708. Overdragne er i Medfør af samme Lovs 8: Reg Nr. 290 fra Fabrikant Peder Ottesen Pedersen, København, til A/S P. 0. Pedersen, Kobenhavn, Reg Nr. 65 fra Henkel & Co., A/S, Kobenhavn, til Persil Kompagniet A/S, Kobenhavn. Ændring af Navn: Reg Nr ognr fra Schous Trikotagefabrik A/S, Ravnholm pr. Kongens Lyngby, til A/S Schou Ravnholm, Ravnholm pr. Kongens Lyngby. Som ny Fuldmægtig er anmeldt: For Reg Nr. 963 (Morris Motors Limited, Cowley ved Oxford i England): Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København, For Reg Nr (Jenson & Nicholson, Limited, London i England): Dansk Patent Kontor A/S, Kobenhavn, For Reg Nr (Magyar Wolfråmlåmpa Gyår Kremenezky Jånos r. t., Budapest i Ungarn): Patentagentflrmaet Magnus Jensens Eftf., København, For Reg Nr. 290 (Almedahl-Dalsjofors Aktlebolag, Dalsjiifors i Sverige): Patentkonsulent Chas. Hude, København, For Reg Nr. 446 og Nr. 626, Reg Nr. 892, Reg Nr. 412 og Nr. 850, Reg Nr. 444, Reg Nr. 228 og Reg Nr. 1226, Nr. 1227, Nr. 1228, Nr. 1229, Nr. 1230, Nr. 1264, Nr. 1266, Nr og Nr (Parke, Davis & Company, Detroit i Michigan i De Forenede Stater, og London i England): Civilingeniør Svend Schønning, København, For Reg Nr (Carl Wikstrom med Firma P. Wikstrom junior, Stockholm i Sverige): Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Trykt I Blanco Lunos Bogtrykkeri Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlctøren for Patent- og Varemærlcevæsenet, København, og indeliolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 28 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købenliavn, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER I f 1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 11 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Pafenf- og Varemærkevæsenet, Nr. 11 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

REGISTRERINGSTIDENDE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær Nr. 31 ker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- 39 strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær

Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 9 ker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 43 Kobenhavn, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives at Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesniærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER w Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Vareniærkevæsenet, Nr. 24 København, og indeliolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fælicsinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede mærker. Varemærker.

A. Registrerede mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. Ivøbenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 27 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 37 strerede varemærker, fælle smærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købeniiavn, og indeiiolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER A REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1229. Anmeldt den 24. August 1935 Kl. "m yr 11* 11^^ af Otto Mønsted, A/S, Fabrikation, København, og registreret den 31. December s.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 17 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 23 København, og indeholder Hekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v.

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. 190 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg. 1953 nr. 667. Anmeldt den 2. marts 1953 kl. 1157 \A/AQUIMI ITP af J. & J. M. Worrall Limited, fabrikation, Salford i VY MOR IN LI I C Lancashire

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunev&ben

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og vareniærlvevæsenet, København, og indeholder bekendtgøreise af registrerede varemærker, fæilesmærker, kommunevåben

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købenliavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere