Navn: Mads Fischer Baungård Rasmussen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: WEB B

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Navn: Mads Fischer Baungård Rasmussen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 11.965 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: WEB B 2012 1."

Transkript

1 Navn: Mads Fischer Baungård Rasmussen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: WEB B semester Dato: 3. januar 2013 URL:

2 Indholdsfortegnelse Contents Indholdsfortegnelse... 2 Introduktionsafsnit... 3 Opgaveformulering... 3 Fagområder... 3 Visualisering... 3 Hvad vidste jeg før?... 3 Hvad ved jeg nu?... 3 Mit forløb... 4 Kommunikation... 4 Hvad vidste jeg før?... 4 Hvad ved jeg nu?... 4 Mit forløb... 4 Interaktion... 4 Hvad vidste jeg før?... 5 Hvad ved jeg nu?... 5 Mit forløb... 5 Virksomhed... 6 Hvad vidste jeg før?... 6 Hvad ved jeg nu?... 6 Mit forløb... 6 Projekter... 6 Technology og Design Research og Innovation... 6 Style og Experience Læring... 7 Konklusion... 8 Kontakt... 8 Litteraturliste... 8

3 Introduktionsafsnit Multimediedesigner - en uddannelse fyldt med udfordringer og succesoplevelser! 4 fag, hvor dine kompetencer inden for det visuelle, kommunikative, interaktive og erhvervslivet bliver din hverdag. En hverdag fyldt med oplevelser, kreativ tankegang og relevante modeller. En hverdag med informationer om markedsøkonomi, farve og font komposition og interaktiv kodning og objektbehandling. Allerede efter 6 måneder kan man lave projekter, som kan vises frem med stolthed. Velkommen til MMD Odense. Opgaveformulering Her i rapporten kan du læse om min proces med dette portfolio-projekt. Portfolioen vil indeholde alt fra en beskrivelse af mig til en beskrivelse af mit arbejde her på 1. semester. Den skal samtidig fungere som en hjemmeside for andre til, at følge mit arbejde her på MMD. Jeg vil reflektere over hvad vi har arbejdet med og samtidig kommentere hvad jeg har fået ud af undervisningen. Fagområder Visualisering Faget Visualisering handler om at udtrykke sig visuelt. Det er altså grafikken der her er i fokus. Primært er vi blevet undervist i Adobe Photoshop og Illustrator. Udover dette har jeg også stiftet bekendtskab med programmer som Flash, som er et program til at skabe alt fra animationer til funktionelle websites. Hvad vidste jeg før? Jeg har siden folkeskolen arbejdet en lille smule med Photoshop i min fritid. Dog ikke noget professionelt. Ellers vidste jeg meget lidt om det jeg gik ind til på MMD-uddannelsen. Hvad ved jeg nu? Jeg har fået kendskab til en række designprincipper, jeg ikke kendte tidligere. Derudover har jeg opnået nogle færdigheder indenfor en række forskellige programmer som Photoshop og Illustrator. Noget af mit arbejde kan ses på min portfolio under Fag. Jeg har lært programmet Flash at kende, som kan kombineres med HTML for at lave mere imponerende hjemmesider. Jeg har ligeledes arbejdet med 3D i Photoshop.

4 Jeg har lært meget om teorien bag det visuelle. Alt fra valg af font, farve, position osv. Samtidig har jeg fået en bred viden om forskellige stillarter vi har arbejdet med. Herunder: Pop-art, bauhaus, kubisme, streetart, deconstructivsm, modernisme og surrealisme. Designermodellen C.R.A.P har jeg også fået et godt kendskab til. Mit forløb Jeg har været rigtig glad for netop dette fag, og en stor del af dette kan tildeles vores undervisere, som jeg har været rigtig tilfredse med. Hvis emnerne engang imellem har været lidt tørre og ikke har formået at give mig den store udfordring, så har vores undervisere alligevel gjort faget levende og spændende. Kommunikation Faget kommunikation handler om, hvordan man bedst når sine kunder og få sit budskab ud. Vi har lært om forskellige metoder til at opnå dette, og processen fra idé til handling. Hvordan man bedst muligt når ud til sin målgruppe - det være sig igennem en kampagne, hjemmeside eller blot en personlig fremlæggelse af produktet. Dette er meget relevant for MMD-uddannelsen, da det jo netop handler om at få solgt sine idéer til en kunde og sælge en virksomheds produkter til en kunde. Hvad vidste jeg før? Jeg vidste ikke meget om kommunikation i fagets forstand, før jeg begyndte på MMD. Alle har en eller anden forståelse, for hvad kommunikation er. Jeg kom fra en medielinje på STX, så jeg havde ikke den store viden inden for dette fag da jeg begyndte. Hvad ved jeg nu? Jeg er blevet meget klogere på, hvad kommunikation er ved 1. semesters udgang. Hvor jeg før ikke rigtigt havde tænkt over, at kommunikation indeholdt. Kommunikation handler i første grad om hvordan en virksomhed kommunikerer til sine kunder via reklamer, internetsider, logo, etc., men i anden grad om hvordan man som multimedie-designer præsenterer sine idéer overfor modtageren, og det har jeg lært meget af. Jeg føler allerede nu, at jeg er blevet bedre til at fremlægge vores projekter. Vi er nemlig blevet klædt godt på til at skulle fremlægge meget i fremtiden. Derfor har vi lært en række gode Præsentationsteknikker. Mit forløb Jeg har været rigtig glad for kommunikation. Lærerne har været gode til at gøre faget mindre tungt. Jeg har fået mig en god viden om hvor stor en rolle kommunikation spiller i en multimediedesigners hverdag. Samtidig har modeller som Desk & Field research, Gallup Kompas, AIDA, SWOT og Target Group virkelig hjulpet når man har skulle identificere en virksomhed. Interaktion I faget interaktion lærer vi om koden bag hjemmesider og andre visuelle medier på internettet. Vi får et kendskab til sprog inden for programmering, der gør et visuelt objekt funktionelt. (X)HTML er det grundlæggende sprog inden for kodning og samtidig det simpleste. Der findes andre og mere avancerede kodesprog, som fx ActionScript, PHP, ASP, osv.

5 Man kan skrive koder i en lang række skriveprogrammer, så det kræver faktisk ikke andet end Notepad samt en smule kendskab til HTML at kode en hjemmeside. Jeg benytter Dreamweaver, som er et mere avanceret 'kode-program'. Under 1. semester er vi blevet undervist i XHTML og CSS og ActionScript i forbindelse med programmet Flash. Hvad vidste jeg før? Jeg vidste ingenting. Jeg havde tidligere hørt om Flash og HTML, men havde absolut ingen basisviden på området. Hvad ved jeg nu? Jeg har fået en godt kendskab til HTML om Flash. Igennem HTML har jeg fået viden til, hvordan man bygger en hjemmesiden op fra bunden med forskellige kodninger og kommandoer. Jeg har erfaret, at bygge hjemmesider op fra bunden er virtuelt håndværk og kræver megen tid og tålmodighed for at lave et godt resultat. Følelsen ved at stå med et færdigt produkt efter er virkelig tilfredsstillende. Jeg har også fået et godt kendskab til Flash. Vi har blandt andet lavet en virtuel flash julekalender bygget udelukkende i flash. Flash Flash bruges i grove træk til at implementere grafiske elementer (fx animationer) på sin hjemmeside, lave små tegnefilm eller til simple computerspil. Det er også muligt at kode en hel hjemmeside i Flash ved hjælp af Actionscript. Fordelen ved programmet er at det benytter sig af vector-grafik, som er skabt ud fra matematikken, frem for ved den traditionelle bitmap-grafik. Hvor man i en GIF-animation ville benytte en masse billeder afspillet efter hinanden for at skabe bevægelse, er der i en Flash-animation kun brug for at anvende et 'billede' til at udføre en bevægelse. Det kan dog også gøres på andre måder. XHTML er den nyeste standard indenfor HTML-kodesprog. Det anvender samme koder, der er dog nogle væsentlige forskelle der afviger fra det traditionelle HTML-sprog. Eksempler på dette: alle elementer nu skal afsluttes, hvor du før blot behøvede at skrive <br> for at lave en breakline, skal der nu skrives <br />, alle elementer og attributer skal skrives med små bogstaver, værdien af attributter skal stå med anførselstegn. Jeg glæder mig til 2. semester, hvor vi skal lære en masse nye og spændende ting, jeg kan tage med mig i fremtidige projekter. Mit forløb Jeg elsker interaktion! Det er lige mig. Selvfølgelig kan det være tungt til tider, men når man møder en fejl - og efterfølgende får den løst og det hele virker som det skal - det er en fantastisk følelse. Lærerne har været utrolig gode syntes jeg. Det kan være et tricky fag at skulle forklare så alle forstår det, men jeg synes de har gjort et godt stykke arbejde!

6 Virksomhed Virksomhed er det fag, der klargør os til at komme ud i den virkelige verden efter uddannelsen. Det handler om, hvordan man finder frem til det produkt der skal skabes for klienten. Dette er et vigtigt fag - det er eksempelvis relevant, hvis man skal udarbejde en online identitet eller reklamekampagne til en virksomhed, at man kender målgruppen, virksomhedens værdier, hvilke konkurrenter der er, osv., for bedst muligt at kunne ramme kunden og opfylde virksomhedens behov. Hvad vidste jeg før? Jeg vidste intet specielt om faget, før jeg begyndte på MMD, så jeg er startet på bar bund. Det eneste fag, der kan relateres en smule til dette, er samfundsfag Det er dog ikke noget, jeg har kunne bruge i timerne på MMD. Hvad ved jeg nu? Jeg har lært at man skal undersøge sit marked grundigt. Jeg har fået forskellige redskaber til eksempelvis at tilegne mig viden om en bestemt målgruppe. Jeg har også fået et større indblik i projektstyring, samt den proces der sker fra idé til handling, og jeg føler mig allerede bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet. Samtidig har modeller som Desk & Field research, Gallup Kompas, AIDA, SWOT og Target Group virkelig hjulpet når man har skulle identificere en virksomhed og virksomhedens retning. Mit forløb Virksomhed har været et interessant fag at have. At lære nye måder at håndtere sine problemstillinger på har været rigtig spændende. Her tænker jeg på blandt andre Divergent and Convergent Thinking, Waterfall Method, Red Ocean & Blue Ocean Strategy. Projekter I løbet af første semester på Erhvervsakademiet lillebælt er der nogle projekter der er obligatoriske. Disse projekter foregår i grupper, hvor man arbejder side om side med sine medstuderende. Gruppekontrakter skrives for at sikre de mest professionelle vilkår i arbejdsprocessen. Technology og Design. I Technology and Design (Ghost Cellar Projekct) skulle vi designe en spøgelseskælder lokaliseret på Nyborg slot - selvfølgelig med udgangspunkt i multimedieinstallationer. Vi tog udgangspunkt i at lave et event i kælderen, som indeholdt alt fra motionsensors, lyde, lys og andre dertilliggende effekter. Vores arbejde og proces kan du læse mere om på min side under Projekter. Vi designede vores prototype i et program kaldet Amnesia: The Dark Descent Editor Suite. Se billede på hjemmesiden. Se en video af produktet på siden. Vi blev kåret som vindere fra vores klasse og skulle fremvise præsentationen foran resten af årgangen. Research og Innovation I Research and Innovation skulle vi, med udgangspunkt i et museum, undersøge hvordan vi kunne tiltrække flere besøgende. Samtidig med vi skulle blive klogere på hvordan basis research og idéudvikling foregik. Vi

7 stiftede kendskab til modeller som AIDA og SWOT samt idéudviklingsmetoden Convergent/divergent thinking. Vi tog udgangspunkt i Langelandsfortet; et koldkrigsmusem. Hele vores proces kan du læse mere om i vores rapport i PDF-linket på hjemmesiden. Selvom det ikke var et krav at designe en hjemmeside, gjorde vi det alligevel. Den kan du se på hjemmesiden. Style og Experience. Style and Experience var vores sidste projekt på 1. semester. Det bestod i at designe en ny hjemmeside til et attraktionssted i Odense by. Vi tog udgangspunkt i Magasinet Odense. Denne hjemmeside skulle selvfølgelig være brugervenlig og have fokus på attraktionsstedets målgruppe. Der blev lagt særlig vægt på metoder inden for faget visualisering. Alt dette og meget mere kan du læse mere i vores rapport på hjemmesiden.. Se også den endelige hjemmeside til Magasinet på min portfolio. Læring Min foretrukne læringsstil er teoretikeren. Styrker: Jeg er god til at iagttage, sammenligne, tænke og reflektere over mine handlinger og observationer. Jeg tænker altid før jeg handler og kommenterer. Jeg er god til at reportere hvad jeg allerede har lært. Jeg er super god til selvstudie. Studieteknisk er jeg også stærk og jeg går ikke af vejen for en god diskussion, hvis argumenterne er videnskabelige og diskussionen seriøs. Arbejder bedst individuelt. Svagheder: Jeg er ikke god til at være impulsiv fordi jeg har det bedst med at tingene jeg laver er skemalagt. Jeg bryder med ikke om at arbejde under tidspres. Samtidig er jeg heller ikke god med for mange bolde i luften på en gang.

8 Konklusion Jeg er utrolig glad for det resultat jeg står med i dag. Både med min portfolio, men også personligt. Det har været et fantastisk halvår med masser af læring og nye relationer. Det har kommet som et chok, hvor meget jeg allerede er i stand til at designe kun efter 6 måneder. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang på 2. semester, også selvom jeg ved det bliver en hårdere omgang. Men hvis dette semester allerede har givet mig så mange kompetencer, hvad er jeg så ikke i stand til efter 2, 3 eller 4. Kontakt Mads Fischer Baungård Rasmussen Kærmindevej 26, 5000 Odense C Erhvervsakademiet Lillebælt, WEB B madsrasussen7970@hotmail.com Litteraturliste International Markedsføring; Finn R. A, Bjarne W.J, Kurt J, Mette R. O, Peter S. (4. udg.), Trojka Web Project Management; Ashley Friedlein (WPM) Digital Media Management, Fischer & Oosterbaan, nyt teknisk forlag 2010, ISBN Managing Innovation: Integrating Technological, Market and Organizational Change ; Tidd and Bessant (2009) ISBN Chapters 1 and 2 Blue Ocean Strategy ; Kim and Mauborgne (2005) ISBN ; Handout will be on fronter Alle artikler er uploaded i Fronter\1 sem ALL\Documents\1semester\Communication\Communication compendium\dk Jina Bolton (2009) Sexy Web Design: Creating Interfaces That Work, SITEPOINT Jim Krause (2004) Basic design index, David & Charles, Handouts: Compendium: Design 2011, Ren; Birkholm HTML: 'Head First HTML with CSS & XHTML; O'Reilly Media FLASH: 'Class room in a Book'; Adobe Press; 1 edition7 Afsætning B; Systime; Morten Haase, René Mortensen, Kirsten Wissing

MADS JENSENS PORTFOLIO

MADS JENSENS PORTFOLIO MADS JENSENS PORTFOLIO Navn: Mads Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 7948 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: Web B DK 1. semester Dato: 3. januar 2013 URL: http://mads775c.mmd.eal.dk/portfolio/index.html

Læs mere

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL:

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL: Veronicas Portfolio Navn: Veronica Brun Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 9.665 Emne: Obligatorisk Porfolio Klasse: Web B, 2012, 1 sem. Dato: 3/1-13 URL: http://vero0027.mmd.eal.dk/portfolio/index.html

Læs mere

Skrivers-Design Portfolio

Skrivers-Design Portfolio Pia Naamansen Skriver Skrivers-Design Portfolio http://www.skrivers-design.dk/ Første Semester 2013 Vejleder Kristin Anslag: 12.350 Pia Skriver Side 1 Indholdsfortegnelse: Min bagrund: 3 Læringsmål: 3

Læs mere

Portfolio Web:

Portfolio Web: Portfolio Web: http://sann3737.mmd.eal.dk Af: Sanni Maria Lindberg Johannessen Dato: 30. maj 2013 EAL MMD Odense Vejledere: Kristin, Thomas & Pernille Anslag: 1921 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK

Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK URL: http://mark4286.mmd.eal.dk/ 3-1-2013 S. 0 Portfolio Der er gået ½ år siden jeg begyndte på Multimedieuddannelsen i Odense

Læs mere

Style & Experience 1. semester efterår 2011 25. november - 2. december

Style & Experience 1. semester efterår 2011 25. november - 2. december obligatorisk projekt Style & Experience 1. semester efterår 2011 25. november - 2. december Har du samme forhold til jazz? Odense Vinterjazz er en jazzfestival der finder sted hvert år i oktober. Koncerterne

Læs mere

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely Bannerpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/bannerpage/ Landingpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/ René Skovgaard Andersen cph-ra73@cphbusiness.dk Stig Hamborg Nielsen cph-sn9@cphbusiness.dk

Læs mere

REKLAMEBANNER FOR MEDINA

REKLAMEBANNER FOR MEDINA REKLAMEBANNER FOR MEDINA http://mul112.itkn.dk/medina/index.html Et projekt af gruppe 8, multimediedesign B, Cphbusiness 2013 CHRISTIAN SONNE ROSENDAHL, CPH-CR104@CPHBUSINESS.DK KAREN LISE KRAGELUND, CPH-KK151@CPHBUSINESS.DK

Læs mere

Banner projekt. 1.semester

Banner projekt. 1.semester 1.semester 2013 33 Banner projekt Kamilla Klein: Kleinovich@gmail.com Asger Onsberg: Sofie Jensen: sofierough@gmail.com Cathrine Petersen: cathrinegpetersen@hotmail.com Gruppe nummer Hold Årgang Lærer

Læs mere

Style & Experience project

Style & Experience project Style & Experience project Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD, Web B, Gruppe 7. Mette Gry Schmidt, Anders Kristian Jepsen, Thomas Sølvbjerg, Jakob Thage og Admira Sehic Anslag 19.606 URL: http://thom441e.mmd.eal.dk/bazar/bazar1.html

Læs mere

Reflekstions artikel

Reflekstions artikel Reflekstions artikel Kommunikation/IT er et fag hvor vi lærer at kommunikere med brugeren på, og hvorledes mit produkt skal forstås af brugeren. Når man laver en opgave i faget, er det brugeren der lægges

Læs mere

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE Eksamensprojekt, 2. semester, forår 2010 TEMA: E-HANDEL Erhvervsakademiet København Nord Udleveret mandag d. 3. maj 2010 Afleveres i 4 eksemplarer senest d. 28. maj kl.

Læs mere

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Kontakt og Info Navn: Mathias Korsholt Abel. Fødselsdato: 31. August 1993. Adresse: Fyensgade 60, 2 sal lejlighed 4. Postnummer: 9000 Aalborg. Mobil: 27625622 E mail:

Læs mere

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Førsteårsprøven 2015 Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Projektbeskrivelse Formål Som afslutning på første studieår skal I gennemføre et tværfagligt projektforløb, der skal afspejle væsentlige

Læs mere

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD PRIMÆR FOKUSOMRÅDE Gennem hele mit udannelsesforløb, har jeg haft et primær fokus på: design, kommunikaiton, projektledelse & styring, digital commerce

Læs mere

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk Eksamensopgave Redesign af Portefølje Grace Grigoria Tsatsaris 14 1 Brainstorm og ideudvikling: Jeg startede med at danne mig et overblik over projektet

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 10/11 HTX

Læs mere

Multimediedesign på Cph-Business

Multimediedesign på Cph-Business Multimediedesign på Cph-Business URL:mul122.itkn.dk/banner/banner.html Undervisere: Ditlev Skanderby, Frederik Tang, Ian Wisler-Poulsen, Jesper Hinchely, Merete Geldermann Lützen, Morten Rold og Thomas

Læs mere

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 Opgaven I er en gruppe multimediedesignerstuderende, der har besluttet at starte jeres egen virksomhed. I kan frit vælge, hvilken

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Januar Maj 2019 Institution Niels Brock Innovationsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Informatik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 10/11 HTX

Læs mere

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen CV Professionel profil Jeg er en passioneret, entusiastisk og ansvarsfuld kommende multimediedesigner, der har gåpåmod og er ivrig efter at gøre min hobby og uddannelse

Læs mere

Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6

Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6 Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6 Projekt URL - http://henrietteklindt.it/html-soundvenue/index.html Undervisere: Thomas Hartmann, Morten Rold, Merete Geldermann Lützen, Jesper Hinchely, Ian Wisler-Poulsen,

Læs mere

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Firmanavn Pernille R. B. Gregersen Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Mangler I en engageret praktikant? Jeg henvender mig til jer, da jeg

Læs mere

Interaktivitet under vores fødder

Interaktivitet under vores fødder Interaktivitet under vores fødder Hvad sker der, når alle overflader bliver hyperoverflader? Obligatorisk projekt i Kommunikation og Virksomheden (+ Design, Interaktionsudvikling & tidligere erfaringer)

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2 GRAFISK WORKFLOW Kasper Staal - Portfolio - H2 Opgaven Denne opgave bestod i at design et website til min egen virksomed 3DService.dk. Websitet skulle være responsivt, og indeholde de mest gængse informationer

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk Charley Nordahn CV 2005-2014 Info Charley Nordahn Fødselsdato: 16-02-1987 Civilstatus: Enlig uden børn Sprog Dansk Engelsk Resume eg har nu gennem en årrække studeret visuel udvikling på flere niveauer.

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

Projekt 2, Banner. Project 02 - Banners. Gruppenummer: 8

Projekt 2, Banner. Project 02 - Banners. Gruppenummer: 8 Projekt 2, Banner Project 02 - Banners Gruppenummer: 8 Navne/mail: Kasper Nick Thomasen(k.n.thomasen@gmail.com), Christian Lund (christianlund_667@hotmail.com), Alexander Kofoed (laemse@hotmail.dk) Hold:

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 10/11 HTX

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport Multimediedesigner Identitet Adventuresport Projekt 1 2. sem. feb. 2014 1. Indledning I bliver bedt om at designe forslag til en prototype til et selvstændigt website og den tilhørende visuelle identitet.

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner PROFIL Kreativ, engageret, nysgerrig og positiv Det er de første ord jeg kommer i tanke om, når jeg skal beskrive mig selv og det er dem der beskriver mig bedst, både personligt og professionelt. Jeg har

Læs mere

Forside: Derfor har jeg valgt MMD

Forside: Derfor har jeg valgt MMD Forside: Derfor har jeg valgt MMD Mit valg er primært truffet ud fra mine kreative interesser, som bl.a. er farvesammensætning, tegne, male og hvad jeg ellers finder spændende og udfordrende inden for

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Grenå, Vid Gymnasier, Videndjurs HTX

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet GRAFISK DESIGN Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet Diner no. 34 9 Opgavebeskrivelse Fiktive opgave. Redesign af visuel identitet og design af ny hjemmeside. Materialet skal skabe et genkendeligt

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW Endotest website DOKUMENTATION OPGAVEN: Endotest ApS ønskede at redesigne deres hjemmeside, så den fremstår mere professionel og enkel. Derudover skal det nye site præsentere

Læs mere

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines.

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines. ANSØGNING Kreativ nørd med masser af drive er klar til nye udfordringer Mit navn er Michael Jeg er klar til at uddybe mine tilegnede kompetencer i din virksomhed. Med mig får i en kollega, som er meget

Læs mere

Opgaven. Væsentlighed. Problemstillinger. Browserkompabilitet. Layout. Kvalitetsvurdering. Format. Processer. Komposition og modulopbygning

Opgaven. Væsentlighed. Problemstillinger. Browserkompabilitet. Layout. Kvalitetsvurdering. Format. Processer. Komposition og modulopbygning Opgaven Opgaven var fiktiv, og gik ud på at lave en side med titlen Husk Hjelmen - hvilket skulle være en underside, til rådet for sikker trafik. I sidens layout skulle vi vise at der var plads til at

Læs mere

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya BA 1. Semester Eksamen synopsis Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya 2013 BA 1. Semester Econcept development Præsentation og Motivation Til eksamen har min gruppe og jeg arbejdet med 3 rapporter indenfor

Læs mere

Van, Olaf, Stine & Nicolette Style and Experience 02-12-2011

Van, Olaf, Stine & Nicolette Style and Experience 02-12-2011 Vi mener, at vi imødekommer brugergruppens behov og ønsker, da vi har skabt et nyt og anderledes design. Vores målgruppe stræber konstant efter nytænkning og søger events de kan deltage i med deres venner.

Læs mere

Kurser i Odense Visuelle medier og kommunikation efterår 2012 OKTOBER

Kurser i Odense Visuelle medier og kommunikation efterår 2012 OKTOBER Kurser i Odense Visuelle medier og kommunikation efterår 0 AUGUST STEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER L S 0 L S S 0 L S Typ-Lay Illustra Typ-Lay A CSS Web HTML Billed W Bill Webdesigner L S S 0 L S 0 L S

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

3. PROJEKT, 2 SEMESTER

3. PROJEKT, 2 SEMESTER 3. PROJEKT, 2 SEMESTER Bruger undersøgelse, af sociale medie. KENDSKAB TIL OG BRUG AF ONLINE SOCIALE MEDIER FORENINGEN AF DANSKE INTERAKTIVE MEDIER, FÅET TIL OPGAVE AT AFDÆKKE DANSKERNES BRUG AF SOCIALE

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2012. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2012. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation 2. projekt 2. sem marts 2012 www.knord.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby > Så tager vi cyklerne frem.. Kampagne for mere cyklisme 1. Indledning I bliver

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

Projekt 2, Bannere. Reklamebanner og landing-page for kulturnatten 2012. http://www.cph64.webkn.dk/banner/index.html. Vejledere: DSK, MORO, FDTA, IWPO

Projekt 2, Bannere. Reklamebanner og landing-page for kulturnatten 2012. http://www.cph64.webkn.dk/banner/index.html. Vejledere: DSK, MORO, FDTA, IWPO Projekt 2, Bannere Reklamebanner og landing-page for kulturnatten 2012 http://www.cph64.webkn.dk/banner/index.html Vejledere: DSK, MORO, FDTA, IWPO CLmul-a12e 1. Semester, 2. projekt Lasse Mathias Bruun

Læs mere

CECILIA RASMUSSEN E-DESIGNER WEB MARKETING MANAGER

CECILIA RASMUSSEN E-DESIGNER WEB MARKETING MANAGER CECILIA RASMUSSEN Adresse: Knud Hansensvej 25, 1.tv 6000 Kolding Tlf. 5115 0363 E-mail: cecilia-johanne@hotmail.com E-DESIGNER WEB MARKETING MANAGER PERSONLIG PROFIL Søger i en praktikant, som kan styre

Læs mere

PPHansen.dk. Introduktion til websiden. En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen

PPHansen.dk. Introduktion til websiden. En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen Introduktion til websiden PPHansen.dk En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen Eksamensopgave i Webdesign og Grafiske værktøjer, 5. semester SIV. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Udviklingsprocessen...

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 11/12 HTX

Læs mere

WORKFLOW & PRODUKTION

WORKFLOW & PRODUKTION OPGAVE Jeg har lavet et fiktiv website for en hundekennel. Det er mit bud på hvordan sådan en eventuelt kan se ud. PROGRAMMER Photoshop Dreamweaver Illustrator WORKFLOW & PRODUKTION KENNEL BISCO Dokumentation

Læs mere

Projekt: Bannere og landingpage til Kulturnatten 2012

Projekt: Bannere og landingpage til Kulturnatten 2012 http://cph61.webkn.dk/remake-2/ Projekt: Bannere og landingpage til Kulturnatten 2012 Udarbejdet af Sergio, Shiko og Alex 2012 Multimedie Designer Indhold Indledning... 2 Læringsmål for gruppen... 2 Individuelle

Læs mere

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website Sarah Winther, Hold B Dato: 18 sep. 2015 Kunde: Subsero Projekt: Ugeopgave 38 Kreativ Brief Case: Digitalt bureau: www.subsero Hvem er afsenderen? Sarah Winther

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

BANNERPROJEKT 1.SEMESTER. Tine Hechmann, Josephine Jacobi, Mai Lyngby & Mettemarie From

BANNERPROJEKT 1.SEMESTER. Tine Hechmann, Josephine Jacobi, Mai Lyngby & Mettemarie From BANNERPROJEKT 1.SEMESTER Tine Hechmann, Josephine Jacobi, Mai Lyngby & Mettemarie From INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning... 2 Problemformulering... 2 Formål... 3 Mål... 4 Processen... 4 Planlægning... 5

Læs mere

Bilag 1, Desk research/moodboard

Bilag 1, Desk research/moodboard Bilag 1, Desk research/moodboard Bilag 2, Chris-Ann/Noter Bilag 3, SWOT Strengths Internal Weaknesses Høj værdi institution Velorganiseret Frivillige Miljø Gratis Læring Dårlig hjemmeside Umoderne Nørdet

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Style & Experience - 1/6 2012. Jordbrugsteknolog. Web B Gruppe 18. Antal anslag:16752/21600 Url: Vejledere. Mona Lyngs Kjærgaard.

Style & Experience - 1/6 2012. Jordbrugsteknolog. Web B Gruppe 18. Antal anslag:16752/21600 Url: Vejledere. Mona Lyngs Kjærgaard. - Vejledere Mona Lyngs Kjærgaard Bjarne Slipsager Jordbrugsteknolog Peter Storm-Henningsen 1/6 2012 Web B Gruppe 18 Ida Julie Holst Haaest Simone Vorbeck Nielsen David l Espagnol Chantelou RuneWogelius

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation Fly away Fly away I wish that I could fly Into the sky So very high I'd fly above the trees Over the seas in all degrees To anywhere I please Let's fade into

Læs mere

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport Multimediedesigner Identitet Adventuresport I bliver bedt om at designe forslag til en prototype til et selvstændigt website og den tilhørende visuelle identitet. Sitet skal informere om en adventure sport

Læs mere

Curriculum Vitae. Resumé: Erfaring:

Curriculum Vitae. Resumé: Erfaring: Resumé: Mine spidskompentencer og passion er idéudvikling, konceptudvikling, prototyping, interaktionsdesign og digitale kommunikationsstrategier. Jeg har erfaring med strategisk planlæg-ning af kommunikation

Læs mere

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år Curriculum Vitae Navn: Addresse: Postnr. og by Tlf.: E-mail: Født: Civil status: Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby 8543 Hornslet 26196624 birsind@hotmail.com 9 juli 1980 Gift med Martin, som

Læs mere

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC grafisk design WITTH AIRLINES KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer til en

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Proces. Kodning. Fonts:

GRAFISK WORKFLOW. Proces. Kodning. Fonts: P f t r o o i l o 1 H GRAFISK WORKFLOW»Vi skal bruge en hjemmeside, så vi kan få fat i patienterne til vores botilbud. Ellers risikerer vi at de vælger noget andet. Der skal laves logo, samt lærringsvideoer«proces

Læs mere

Sia von Bülow. Wunderkind Layout af opslag til BT Metro, Berlingske og BT Billedbehandling: farvekorrigering og fritlægninger

Sia von Bülow. Wunderkind Layout af opslag til BT Metro, Berlingske og BT Billedbehandling: farvekorrigering og fritlægninger CV Sia von Bülow RESUMÉ Jeg er uddannet multimediedesigner på KEA og studerer pt en PBA i Digital Konceptudvikling. Det er vigtigt for mig at være omhyggelig i mit arbejde, jeg overholder altid deadlines

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 08 juni 09 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Københavns Tekniske Skole, Sukkertoppen

Læs mere

Dokumentar Ali Cheikha

Dokumentar Ali Cheikha Dokumentar Ali Cheikha Indhold Indledning... 1 Problemstilling... 1 Problemformulering... 1 Arbejdsmetoder... 2 Ideudvikling Brainstorm... 2 Udviklingsmetode Prototyping-proces... 2 Researchmetoder...

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

Forståelse for grafisk workflow

Forståelse for grafisk workflow 2 Forståelse for grafisk workflow I designet af den trykte bog har jeg haft et vågent øje til de overvejelser og design problematikker det medfører at bogen skulle klare at laves til en E-bog. Her vil

Læs mere

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap... Grafik Workflow....2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...7 Kommende sitemap...7 Mockup...8 Opsætning... 10 Programmer

Læs mere

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN 1/20 Indledning Dette projekt er den afsluttende del af webudvikling-studiet på Erhvervs Lillebælt 1. semester. Projektet er udarbejdet med

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

Multimediedesigner. Vedvarende. energi

Multimediedesigner. Vedvarende. energi Multimediedesigner Vedvarende energi Eksamensprojekt 2. sem. maj. 2014 - jun. 2014 Problemstilling Vedvarende energi er en samlebetegnelse for bioenergi, vindenergi, solenergi og andre teknologier, der

Læs mere

KRISE af Pia Skriver. maj 16. Anoreksi

KRISE af Pia Skriver. maj 16. Anoreksi KRISE af Pia Skriver maj 16 2013 Der skulle brainstormes på ordet KRIS og ud af det skal der vælges en form for kris man ville lave visualisering på med collager og en kampagne plakat. Anoreksi Indholdsfortegnelse

Læs mere

Projekt 5 - Porfolio Redesign

Projekt 5 - Porfolio Redesign Projekt 5 - Porfolio Redesign 1 semester - Copenhagen Business School Business School. 1/20 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse...side 3 Mindmap...side 4 Project Breakdown Structure...side 5 Work Breakdown

Læs mere

Helosan og Kræftens Bekæmpelse

Helosan og Kræftens Bekæmpelse 1 Indledning Corporate Social Responsibility - CSR er en form for corporate selvregulering integreret i en forretningsmodel. CSR politik fungerer som et indbygget, selvregulerende mekanisme, hvorved skærme

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

www.tomasbjornsson.dk

www.tomasbjornsson.dk CURRICULUM VITÆ mobil e-mail web 2005-2007 Illustrator/grafi sk designer 4087 6114 tb@tomasbjornsson.dk, blog.tomasbjornsson.dk Rådmand Steins Allé 9, 3. th. 2000 Frederiksberg Uddannelse Cand.mag i visuel

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Refleksion

Indholdsfortegnelse. Refleksion Læring 1. semester Indholdsfortegnelse Refleksion Portfolio-projekt... s. 1 Formål... s. 1 Portfolio & Wordpress... s. 1 Design... s. 1 HTML & CSS... s. 1 Typografi... s. 1 Photoshop... s. 1 Banner-projekt...

Læs mere