ODA-bestyrelsesmøde 21. april 2015, Gladsaxe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ODA-bestyrelsesmøde 21. april 2015, Gladsaxe"

Transkript

1 ODA-bestyrelsesmøde 21. april 2015, Gladsaxe Til stede: Charlotte Voss, Finn Guldbæk, Peter Damgaard, Søren Bitsch Christensen, Tine Knudsen Jensen og Lars Bo Hansen. Der var afbud fra Trine Grejsen. Referent Søren Bitsch Christensen 1. Bemærkninger til referat af møde 25. februar 2015 Peter Damgaard havde den bemærkning til pkt. 7, at årsmødet skal diskutere arkivalier af Enestående National betydning i en bredere kulturarvsramme til det kommende årsmøde. 2. Konstituering Charlotte Voss blev valgt til formand, Tina Knudsen Jensen til kasserer og Søren Bitsch Christensen til næstformand. Det indstilles til KL, at Charlotte Voss, Finn Guldbæk og Peter Damgaard udfylder vores repræsentation i K-udvalget. 3. Generalforsamling Generalforsamling 18. marts 2015 blev afholdt på Frederiksberg Stadsarkiv med deltagelse af ca. 20 personer og ca. 15 arkiver. Der var en god debat, især om Copydan-aftalen, og der fremkom flere forslag til nye medlemmer af bestyrelsen. Bestyrelsen tog på foreningens vegne afsked med Anette Eriksen og takkede hende for flere års stort formandsarbejde. På samme vis blev Henning Bro takket for sit store arbejde for bestyrelsen og foreningen gennem mange år. 4. Arkivkonference 2017 Det overordnede er stadig fremtidens arkiv og borgernes forventninger. Den nedsatte arbejdsgruppe har efter flere møder fremsendt en programskitse til vicedirektør Steen Ousager, Rigsarkivet, der herudfra vil sammenskrive den endelige programskitse i hovedpunkter inden 25. maj 2015, som sendes til godkendelse i Rigsarkivet, SLA og ODA s bestyrelse. VIDA - Forum for Viden, Information, Dokumentation og Arkiv, og Arkivforeningen har begge vist interesse for at være med i et vist omfang og arrangere et spor. Der arbejdes med muligheden af at engagere flere eksterne parter i arrangementet.

2 5. Copydan-aftalen Bestyrelsen havde fået tilsendt de seneste versioner af hhv. tilgængeliggørelses- og formidlingsaftalen med besked om, at der ikke forventes ændringer af betydning i de endelige aftaler. Proceduren er, at ODA som forhandlingspartner og brancheorganisation skal underskrive aftalerne, og at de enkelte medlemsarkiver selv skal melde sig til, hvis de ønsker at være omfattet af ordningerne. Bestyrelsen ønsker at takke Jens Topholm for det store og langstrakte arbejde med forhandlingerne. Der var enkelte detailspørgsmål, der skal afklares: Hvad forholder det sig med betaling for dobbeltinstitutioner (arkiver og museer i samme institution)? Ordningen skal administreres af en instans, der udpeges dertil. Det kan være Kulturstyrelsen eller tilsvarende. Hvad er prisen for administrationen? Kan vi overtage indberetningen af de pågældende regneark? Spørgsmål søges afklaret med Jørgen Thomsen fra SLA. (Finn Guldbæk og Charlotte Voss) Bestyrelsen tilsluttede sig: At vi underskriver aftalerne. At vi anbefaler vores medlemmer at tilslutte sig individuelt til tilgængeliggørelsesaftalen, hvis man har eller har planer om at have et register eller katalog på nettet over sine billeder. Vi anbefaler også medlemmerne, at de tilslutter sig formidlingsaftalen, men anbefaler tillige, at man gransker vilkårene og ikke mindst økonomien nøje. Vi vil derudover opfordre vores medlemmer til at indgå sikre formidlingsaftaler med rettighedsindehavere. Dertil vil vi udarbejde et vejledningsmateriale og forslag til standardkontrakter, evt. med ekstern juridisk bistand (Finn Guldbæk kommer med forslag til jurist). Charlotte Voss, Tina Knudsen Jensen og Søren Bitsch sender standardaftaler til Finn, der yderligere rekvirerer Aalborgs aftale. 6a. Nyt fra ODA Lovreguleret: A. ODA har lovet K-udvalget at arrangere en testworkshop af arkiveringsversioner. Workshoppen skal primært være for Rigsarkivet, KOMDA, NEA, Esbjerg, Thisted, Haderslev og Odense. Baggrunden er Rigsarkivets leverandørundersøgelser, der har vist uens forståelse af standarder for arkiveringsversioner, hvilket rejser spørgsmålene: Hvordan får vi en fælles forståelse af bkt. 1007? Skal leverandørerne inddrages nu eller i næste fase? Det er ODA s holdning, at vi ønsker at fremme en billiggørelse af testprocessen gennem en harmonisering af standarderne. Og vi ønsker at sikre, at alle herunder Rigsarkivet gennemfører tilstrækkelige tests, så man kan genrejse systemerne ordentligt i fremtiden. Bestyrelsen besluttede:

3 At formanden inden sommerferien inviterer parterne, og at Lars Bo Hansen bidrager med et oplæg med sine egne erfaringer. Workshoppen holdes i Rudersdal til efteråret. Dagsorden: 1. Oplæg. 2. Udveksling af skriftligt materiale om testningsstandarder. Deltagere: uden leverandører, dvs. brugere og testgodkendere. B. Møder i K-udvalget: pt. er der høring om GML-data i arkiveringsversioner. Forespørgslen er sendt videre til Rasmus Falk, Aalborg/KOMDA, og Mads Neuhard, København/NEA. Næste møde er i maj. C. Intet nyt fra Arkivservice-processen. Næste skridt er, at Finn Guldbæk og Lars Bo Hansen henvender sig til KL. D. Rigsarkivets tilsyn er nu indledt med svarfrist 22. maj. Bestyrelsen fandt generelt, at tilsynet kan være en løftestang for det lokale arbejde, men at det gennemføres med en meget kort tidsramme, og at det er meget omfattende. Bestyrelsen diskuterede Rigsarkivets ønske om at indhente vedtægterne fra de enkelte arkiver, men tilsluttede sig, at de kan anses som en del af den kommunale arkivopgave. 6a. Nyt fra ODA Kulturarv: Med udgangspunkt i en tidlig drøftelse af årsmødet blev det drøftet: Hvordan sætter vi mere fokus på dette ben i vores organisation? Årsmødet får Kulturarv som tema. Der skal være opfølgning på sidste årsmøde, herunder ENB. Et andet forslag var at belyse byggesager som kulturarv og som anvendt eksempel på brug af digitaliseringsprojekter til formidling og tilgængeliggørelse. Aarhus Stadsarkivs ebog-projekt kan også være et emne. Mht. ENB-projektet: vi skal have en plan for indberetning fra vores medlemmer. Peter Damgaard kordinere. Årsmødet bliver oktober. Arrangørgruppen består af Tina, Peter, Lars Bo, Søren og Trine. Helsingør er foreslået. Søren laver første oplæg. Gerne invitere SLA s medlemmer til at deltage. 7. Samarbejdsaftalen med SLA Intet væsentligt nyt. Vi skal have aftalt et møde. Første drøftelse kunne handle om sekretariat (fx opkrævning til Copydan ligesom SLA allerede nu laver Kulturstatistikken for ODA, måske fælles kontingentopkrævning). Formanden deltager sammen med Finn Guldbæk og Anette Eriksen. 8. Nyt fra netværkerne E-arkivering: intet nyt. Formidling: intet nyt. Spørg Olivia intet nyt. Evt. temadag om samarbejde med folkebiblioteker bliver tidligst til næste år. 9. Nyt fra repræsentationen i eksterne netværk og udvalg: PAU(Privatarkivudvalget):

4 PAU: Smartarkivering.dk: Søren Bitsch fortalte, at udvalget er tæt på at have færdigbehandlet projekteringen af Smartarkivering.dk som en mulig national tjeneste. Realiseringen er afhængig af ekstern finansiering, og der arbejdes på flere forskellige modeller. Finn Guldbæk anbefalede at tjekke OS2-samarbejdet som en ramme om organisationen. Rapporten Privatarkivarbejdet i Danmark vilkår, udfordringer og løsninger blev fremlagt og diskuteret på seneste udvalgsmøde. Rapporten er grundig, læseværdig og ganske fremsynet i de anbefalinger, den lægger frem. Bestyrelsen ønsker at få rapporten fremlagt på årsmødet. Til næste møde rundsendes den endelige rapport, og medforfatteren Lis Thavlov, Silkeborg, inviteres med til mødet. LFF (Landsforeningen til bevaring af foto og film): Fungerer fortsat fint med to årlige arrangementer, men intet nyt. DHF (Dansk Historisk Fællesråd): Bestyrelsen er ikke tilfreds med rådets aktiviteter og besluttede sig derfor for at melde foreningen ud ved årets udgang (dvs. vi fornyer ikke medlemskabet). 10. Sekretariatet Med formandsskiftet er det i princippet også tid til at skifte sekretariat. Vi beslutter dog at fortsætte med sekretariatsbetjeningen fra Bornholm frem til efteråret. Andreas Bille-Brahe fra Ø-arkivet laver fortsat hjemmesiden og sender nyhedsbrevet. 11. Tilskud af midler ODA skal følge en ansøgningsprocedure for at komme i betragtning til støtten fra Rigsarkivet til kommunevejledningen. Anette Eriksen har en standardansøgning, og vi skal forberede os på at håndtere ansøgningen. 12. Regnskab og budget Udsendelse af opkrævning af kontingent er sat i proces. Vi drøftede en fremtidig honorering af medlemmer, der løfter en opgave på ODA s vegne. 13. Medlemskaber Charlotte Voss retter fornyet henvendelse til Odsherred Kommune. Der kan forventes henvendelser i kølvandet på arkivtilsynet. 14. Eventuelt Det blev vendt, hvornår et referat er godkendt? 14 dage efter udsendelsen, hvis der ikke er fremsat kommentarer. Der lød en opfordring til at anvende hjemmesiden mere fx til lancering af publikationer, rapporter.

5 15. Næste møde mv. Næste bestyrelsesmøde blev henlagt til Aarhus 15. juni, kl Bestyrelsesseminar september, evt. på Samsø.

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: 27. februar 2013 kl. 10-13 Sted: Rigsarkivet, Kalvebod Brygge 32 Dato: 19. og 26. marts 2013 Journalnr: 2008-006935 Deltagere fra SA: Kirsten Villadsen Kristmar,

Læs mere

Referat. K-udvalget Dato og tidspunkt: Mandag 18. januar 2016 kl Sted: Dato: 8. februar 2016 Journalnr.: Referent: Christian Larsen

Referat. K-udvalget Dato og tidspunkt: Mandag 18. januar 2016 kl Sted: Dato: 8. februar 2016 Journalnr.: Referent: Christian Larsen Referat Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: Mandag 18. januar 2016 kl. 9-11 Sted: Rigsarkivet Deltagere fra RA: Kirsten Villadsen Kristmar (KVK), Poul Olsen (PO), Jan Dalsten Sørensen (JDS), Mette Hall-Andersen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Dato: 15. februar 2019 Journalnr.: 16/00399 Referent: Christian Larsen. Møde:

Referat. Dagsorden. Dato: 15. februar 2019 Journalnr.: 16/00399 Referent: Christian Larsen. Møde: Referat Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: 6. februar 2019 kl. 10-12 Sted: Rigsarkivet, Rigsdagsgården 9 Deltagere fra RA: Kirsten Villadsen Kristmar, Mette Hall-Andersen, Jan Dalsten Sørensen, Poul Olsen

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat Indsamling og Bevaring

Referat Indsamling og Bevaring Rigsarkivet Referat Indsamling og Bevaring Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: 20. oktober 2014 kl. 10-13 Sted: Rigsarkivet, Kalvebod Brygge 34 Deltagere fra Rigsarkivet: Kirsten Villadsen Kristmar, Jan

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog således at pkt. 3b (Status for det regionale tilsyn) udgik.

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog således at pkt. 3b (Status for det regionale tilsyn) udgik. Referat Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: Fredag 13. maj 2016 kl. 9-12 Sted: Rigsarkivet, Kalvebod Brygge 34 Deltagere fra RA: Kirsten Villadsen Kristmar, Jan Dalsten Sørensen, Mette Hall- Andersen,

Læs mere

Referat. Dato: 14. maj 2019 Journalnr.: 16/00399 Referant: Christian Larsen

Referat. Dato: 14. maj 2019 Journalnr.: 16/00399 Referant: Christian Larsen Referat Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: 13. maj 2019 kl. 10-11.30 Sted: Rigsarkivet, Kalvebod Brygge 34 Deltagere fra RA: Kirsten Villadsen Kristmar, Mette Hall-Andersen, Jan Dalsten Sørensen, Anne

Læs mere

Referat Bevarings- og Kassationsafdelingen

Referat Bevarings- og Kassationsafdelingen Statens Arkiver Rigsarkivet Referat Bevarings- og Kassationsafdelingen Møde: Statens Arkivers arkivnetværksmøde for kommuner 2013 Dato og tidspunkt: 19. juni 2013 Sted: Odense Rådhus Antal deltagere: 105

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.06.2013 Tid 17:00 Sted NæstvedArkiverne, Rådmandshaven 20, læsesalen Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune. Årsberetning 2011 NOTAT. Stadsarkivets arbejdsgrundlag og formål

Stadsarkivet for Frederikssund Kommune. Årsberetning 2011 NOTAT. Stadsarkivets arbejdsgrundlag og formål NOTAT Stadsarkivet for Frederikssund Kommune 10. januar 2012 Årsberetning 2011 Stadsarkivets arbejdsgrundlag og formål Stadsarkivet for Frederikssund Kommune (SFK) arbejder for at sikre bevaringen af arkivalier,

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat

Bestyrelsesmøde. Referat Bestyrelsesmøde Referat Deltagere: Kenneth Flex, (KF) formand, Lene Diemer, (LD) næstformand Søren Brøndum, (SB) Henrik Søltoft, (HS) Andreas Sørensen, (AS) Per Gut, (PG) Mogens Følsgaard, (MF) Stig Jarnbye,

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Tidspunkt: 24/5 2018 kl. 12:00-14:00. Mødested: Skype Mødedeltagere: Bo, Jens, Leon, Henrik, Søren, Michel Afbud: Referent: Rasmus Dagsordenpunkt 1, Godkendelse af sidste

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte Referat fra 1. bestyrelsesmøde 2016. Tirsdag den 8. Marts 2016 kl. 20.00 hos JO, Ørnebakken 48 Deltagere: Gr. 1: Rasmus Albrink Der var afbud fra Martin Lange Gr. 2: Poul Juul Jørn Ohm, Søren Bom Jacob

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.02.2013 Tid 16:00 Sted Rådmandshaven 20, mødelokale 5 Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Svend C. Dahl Søren Drost Broegaard Lindy Nymark Christensen

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 27. juni 06 på Sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 27. juni 06 på Sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 27. juni 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Opfriskning af evaluering fra sidste møde 4. Forretningsudvalgsrunde

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 4 Mødedato: 11.04.2018 Tidspunkt: kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale Astrid Noack, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen

Læs mere

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen 06.06.18 Tirsdag den 29. maj 2018, kl. 10.15-15.15 Domus Medica, Salonen Referat Til stede: Anette Hygum, Henrik Larsen, Merete Paludan, Mette Hallas, Kristoffer Marsaa, Jette Pærregaard, Per Sjøgren og

Læs mere

Referat. Dato: 24. april 2017 Journalnr.: 16/01755 Referent: AHE/KVK. Privatarkivudvalget Dato og tidspunkt: 9. marts 2017 kl.

Referat. Dato: 24. april 2017 Journalnr.: 16/01755 Referent: AHE/KVK. Privatarkivudvalget Dato og tidspunkt: 9. marts 2017 kl. Referat Møde: Privatarkivudvalget Dato og tidspunkt: 9. marts 2017 kl. 10-13 Sted: Rigsarkivet Deltagere fra SA: Rigsarkiver Asbjørn Hellum, vicedirektør Ole Magnus Mølbak Andersen, vicedirektør Kirsten

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

THISTED DRIKKEVAND A/S

THISTED DRIKKEVAND A/S Referat fra mødet den kl. 13,00 på Tåbel Renseanlæg, Aggervej 15B, 7770 Vestervig Medlemmer: Annita Pedersen, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard, Søren Bo Pedersen, Ulla Vestergaard,

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Bie Andersen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De grønne pigespejdere),

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Sekretariat og Digitalisering ARKIVVEDTÆGTER ARKIV

Sekretariat og Digitalisering ARKIVVEDTÆGTER ARKIV Sekretariat og Digitalisering ARKIVVEDTÆGTER ARKIV AUGUST 2017 Indhold 1. Formål 3 2. Organisation 3 3. Arkivalierne 3 4. Bevarings- og kassationsretningslinjer 4 5. Aflevering til Arkivet 4 6. Pligtaflevering

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Digitaliseringsudvalget Fredag den 10.02 2012 kl 11.00 13.00 Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Til stede: Steen B. Andersen, Marc P. Christensen, Lars Bornæs, Claus Vesterager, Michel

Læs mere

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer. Mødedato: 06.05.2015 Sted: Alectia, Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 63/2015 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 13. og den 14. april 2015 1. Siden sidst a. Ind- og

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 20 Mødedato: 05.11.2015 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2016 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 31-03-2016 13:00 Sted: Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget

Kommissorium for Revisionsudvalget Kommissorium for Revisionsudvalget Bestyrelsen i Jeudan A/S har nedsat et revisionsudvalg bestående af Helle Okholm (formand), Søren B. Andersson og Tommy Pedersen. Revisionsudvalget gennemgår regnskabs-,

Læs mere

Offentligt REFERAT Konstituerende møde i Anerkendelsesudvalget fredag den 12. oktober 2018 kl. 08:00 10:00 IDA Conference, København

Offentligt REFERAT Konstituerende møde i Anerkendelsesudvalget fredag den 12. oktober 2018 kl. 08:00 10:00 IDA Conference, København Offentligt REFERAT Konstituerende møde i Anerkendelsesudvalget fredag den 12. oktober 2018 kl. 08:00 10:00 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Aase Marie Hou, Niels-Jørgen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016

Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016 Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016 Sted: Kigkurren 8 M Tidspunkt: kl. 19 ca. 21.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fuldmagter 4. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen Afbud: Ingen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat. Godkendt 3. Meddelelser fra formanden kl. 18.30 i

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2014 F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-05-2014 09:15 Sted: Silkeborg Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden... 4 1.2. Godkendelse af

Læs mere

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Mandag d. 28. maj 2018 Tid: 10.15 15.45 Sted: Ældrecenter Rudbækshøj, Strib Landevej 58, Strib, 5500 Middelfart. Fra sekretariatet deltog Thomas Jensen

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 REFERAT 2014 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 18-11-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-04 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent.

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Referat fra FORSA generalforsamling 2016 Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Per Westersø åbner med en bestyrelsesberetning for det forgangne år,

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

STADSARKIVET FOR FREDERIKSSUND KOMMUNE ÅRSBERETNING 2013

STADSARKIVET FOR FREDERIKSSUND KOMMUNE ÅRSBERETNING 2013 STADSARKIVET FOR FREDERIKSSUND KOMMUNE ÅRSBERETNING 2013 Foto: Arkivar Ann-Sofie Wiil flytter arkivalier på Skibbyhøj I arkiverne treffer vi selve livet i dets usminkede heslighet, dets ubeskrivelige brutalitet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal).

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 09-09-2014 13:00 16:00 Sted: KL-huset lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 11.juni 2015 Sted: Deltagere: Odense Kommune, By- og Kulturforvaltningen Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Helle Schou (HS), Stig Langsager (SL), Helle

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00 Adresse: Konferencen, Centerbygningen, Forskerparken 10, 5230 Odense M Tilstede: Jens Heimburger, Anker

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen.

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen. Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 28. april 2016 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet.

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet. REFERAT Bestyrelsesmøde den 3.4.2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 Tid: 17.00 20.00, lokale 2 afbud: Lone Christofferesen, Herluf Dose Christensen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne

Læs mere

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter Vedtægter for Aabenraa Krisecenter 1 Aabenraa Krisecenter er en selvejende forening, uafhængig af partipolitiske interesser og drives i henhold til nuværende Servicelovens 109. Aabenraa Krisecenter har

Læs mere