Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlæggelse af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlæggelse af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt."

Transkript

1 Side 1 af 13 Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlæggelse af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. (Morten Iversen, Børge Dahl og Vagn Joensen) Statsautoriseret revisor A har på vegne af K A/S, der er et af B A/S nyerhvervet datterselskab, klaget over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har afslået at give tilladelse i medfør af årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt., til omlægning af selskabets regnskabsår til udløb den 30. april ligesom moderselskabets regnskabsår. Sagens omstændigheder: B A/S, der har regnskabsår 1. maj april, erhvervede pr. 1. maj 1995 den fulde aktiekapital i K A/S, hvis regnskabsår følger kalenderåret. Klageren ansøgte ved skrivelse af 5. maj 1995 Erhvervsog Selskabsstyrelsen om tilladelse til omlægning af datterselskabets regnskabsår til udløb den 30. april. I ansøgningen anførtes bl.a.: "Selskabet blev stiftet den 1. maj 1988, idet tre medarbejdere købte den nuværende virksomhed af deres tidligere chef B i forbindelse med et generationsskifte. B A/S' aktivitet er fødevarer en gros, hvor hovedvægten af kunder er restaurationer, burger-barer samt virksomhedskantiner. Virksomheden har været i konstant god udvikling og ekspanderede i 1993 med en afdeling på Bornholm. Virksomheden beskæftiger 35 personer og omsætter ca. t.kr pr. år. B A/S producerer ikke ferskvarer, hvilke varer bl.a. er blevet købt hos K A/S.

2 Side 2 af 13 K A/S var indtil 1.maj d.å. 100 % ejet af C der er 72 år, og derfor ønskede at sælge sin virksomhed som følge af generationsskifte, samt at der i denne virksomhed forestår store investeringer i forbindelse med skærpede krav fra veterinærmyndighederne. Virksomheden beskæftiger 20 personer og omsætter ca. t.kr pr. år. Efter at K A/S er blevet 100% ejet datterselskab vil der blive en væsentlig forøget samhandel mellem de to virksomheder, idet B A/S naturligvis vil placere så meget som muligt af sine fersk-kødindkøb hos det nyerhvervede datterselskab. For at bevare kontinuiteten til kunderne og leverandørerne, skal C fortsætte minimum i to år som konsulent for virksomheden, ligesom C fortsat vil være i bestyrelsen for K A/S. Af hensyn til udarbejdelse af koncernregnskab samt administration i øvrigt, vil det naturligvis være hensigtsmæssigt, at K A/S opnår samme regnskabsår som moderselskabet B A/S." Ved skrivelse af 15. juni 1995 afslog Erhvervs- og Selskabsstyrelsen ansøgningen, idet man bl.a. anførte: "I henhold til årsregnskabslovens 3, stk. 1 skal regnskabsår afsluttes den 31. december, 31. marts, 30. juni eller 30. september. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kan, hvis ganske særlige forhold tilsiger det, tillade, at et selskabs regnskabsår afsluttes på et andet tidspunkt. Det er styrelsens opfattelse, at K A/S har stor økonomisk betydning for koncernen som helhed. Selskabet opfylder derfor ikke betingelsen fra ovenstående regel om, at selskabets regnskabsår skal afsluttes med udgangen af et kvartal."

3 Side 3 af 13 I klageskrivelsen af 29. juni 1995 til ankenævnet har klageren bl.a. anført: "Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har givet afslag på omlægningen som følge af, at K A/S har stor økonomisk betydning for koncernen. Denne betragtning er jeg ganske uenig i, da omsætningen i K A/S kun udgør ca. 16% af koncernomsætningen efter eliminering af intern omsætning og avance, ligesom jeg har svært ved at se en væsentlig økonomisk betydning i betragtning af, at selskabet reelt ikke har tjent penge, hvis der var udbetalt en normal gage til selskabets direktør. Jeg skal samtidig gøre gældende, at en ændring af B A/S' regnskabsår vil give dette selskab store gener, idet selskabets regnskabs- og rapporteringssystem er indrettet i tertialregnskaber 30. april august og 31. december, men hvor 31. december ikke kan være regnskabsår, idet selskabet på denne dato ikke kan foretage lageroptælling." Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har den 4. september 1995 i anledning af klagen afgivet følgende udtalelse: "Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har givet afslag på anmodning om dispensation fra kravet om kvartalsvis afslutning af regnskabsår i forbindelse med ønske om omlægning af ovennævnte selskabs regnskabsår fra perioden 1. januar december til perioden 1. maj april. Af årsregnskabslovens 3, stk, 1, fremgår, at der skal være tale om "ganske særlige forhold", førend styrelsen kan dispensere fra kravet om kvartalsvis afslutning.

4 Side 4 af 13 Da K A/S efter styrelsens opfattelse har stor økonomisk betydning for koncernen som helhed, har styrelsen ikke fundet grundlag for at give dispensation. Ved styrelsens vurdering af den økonomiske betydning ses der ikke kun på et enkelt hovedtal, men der foretages en helhedsvurdering, jf. nærmere nedenfor. I klagen fra statsautoriseret revisor A anføres, at omsætningen i K A/S kun udgør ca. 16% af koncernomsætningen efter eliminering af intern omsætning og avance. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er af den opfattelse, at dette netop bekræfter, at selskabet har stor økonomisk betydning for koncernen som helhed, hvilket underbygges af det i ansøgningen om dispensation anførte, at der for fremtiden vil være en væsentlig forøget samhandel mellem de to virksomheder. Behandlingen af denne sag er sket i overensstemmelse med lovgivningen og fast administrativ praksis på området. På denne baggrund finder Erhvervs- og Selskabsstyrelsen at have foretaget en korrekt sagsbehandling. Sagens faktiske omstændigheder.... Da ansøgning om dispensation er begrundet med etablering af koncernforhold, har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen foretaget en væsentlighedsvurdering af selskabet i forhold til moderselskabet B A/S og dermed koncernen som helhed. Væsentlighedsvurderingen er foretaget på grundlag af moderselskabets årsregnskab for 1993/94 og datterselskabets årsregnskab for Udfra 4 udvalgte hovedtal kan det konkluderes, at datterselskabet K A/S på baggrund af 2 af disse må anses for væsentlig for koncernen som helhed. Sammenfattende blev vurderingen, at selskabet har stor økonomisk betydning for koncernen som helhed. I brev af 8. august 1995 har Erhvervsministeriets Erhvervsankenævn anmodet om styrelsens bemærkninger til

5 Side 5 af 13 sagen og vedlægger brev af 29. juni 1995 fra statsautoriseret revisor A. Det anføres i klagen, at styrelsens begrundelse for, at selskabet har stor økonomisk betydning for koncernen som helhed, ikke er rigtig, da omsætningen i K A/S kun udgør ca. 16% af koncernomsætningen efter eliminering af intern omsætning og avance, ligesom A har svært ved at se en væsentlig økonomisk betydning i betragtning af, at selskabet reelt ikke har tjent penge, hvis der var udbetalt en normal gage til selskabets direktør. Styrelsen vurderer den økonomiske betydning udfra følgende hovedtal: nettoomsætning/bruttoresultat, resultat før renter, balancesum og egenkapital, og der foretages afslutningsvis en helhedsvurdering. Som det fremgår af årsregnskaberne for moderselskabet og datterselskabet er hovedtallene for bruttoresultat og resultat før renter væsentlige, da disse udgør henholdsvis ca. 80% og ca. 37% af moderselskabets hovedtal. Som følge heraf finder Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, at betingelserne for dispensation fra kravet om kvartalsvis afslutning ikke er til stede. Styrelsen har efter modtagelsen af klagen fra Erhvervsministeriets Erhvervsankenævn gennemgået moder -selskabets årsregnskab for 1994/95, hvor bruttoresultat og resultat før renter fra datterselskabet udgør henholdsvis ca. 80% og ca. 47% i forhold til tilsvarende tal for moderselskabet. I klagen begrunder statsautoriseret revisor A yderligere sin anmodning om dispensation med, at en ændring af B A/S regnskabsår vil give dette selskab store gener, idet selskabets regnskabs- og rapporteringssystem er indrettet i tertial-regnskaber 30. april august og 31. december, men hvor 31. december ikke kan være regnskabsår, idet selskabet på denne dato ikke kan foretage lageroptælling. Det er sædvanligt, at optælling af varebeholdninger mv. ikke foretages netop på selve statusdagen og der er ingen krav i regnskabslovgivningen herom. Principielt kan den fysiske optælling foretages såvel inden som efter statusdagen med deraf følgende korrektioner for at opgøre varebeholdningerne på statusdagen.

6 Side 6 af 13 Derfor har denne oplysning ingen betydning for det af styrelsen tidligere meddelte afslag på dispensation fra kravet om kvartalsvis afslutning af regnskabsår. Sagens retlige omstændigheder Ifølge årsregnskabslovens 3, stk. 1, skal regnskabsåret afsluttes den 31. december, 31. marts, 30. juni eller 30. september. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kan, hvis ganske særlige forhold tilsiger det, tillade, at et selskabs regnskabsår afsluttes på et andet tidspunkt. Det er i bemærkningerne til lovforslag nr. L 234 (Folketinget 1993/94) anført, at "ganske særlige forhold" kan være internationale koncernforhold samt særlige brancheforhold. Det fremgår endvidere af bemærkningerne til lovforslaget, at bestemmelsen skal administreres stramt. Af årsregnskabslovens 3, stk. 4, fremgår, at virksomheder, der hører til samme koncern, skal have samme regnskabsår, medmindre særlige forhold tilsiger andet. Det fremgår endvidere af bemærkningerne til L 234, at det forhold, at selskabet indgår i en koncern, der har regnskabsår, som ikke afsluttes ved udgangen af et kvartal, ikke i sig selv kan begrunde, at styrelsen giver dispensation fra kravet om kvartalsvis afslutning. Ved behandlingen i Folketinget blev der i en henvendelse fra Foreningen af Statsautoriserede Revisorer (FSR) bl.a. stillet spørgsmål om, hvorvidt en koncern, hvis regnskabsår ikke afsluttes med udgangen af et kvartal, skulle belastes med omlægning af hele koncernens regnskabsår, såfremt der erhverves et nyt selskab, hvis regnskabsåret afsluttes på et andet tidspunkt end koncernens. Til brug for skatteministerens kommentar til FSR' henvendelse afgav Erhvervsministeren en udtalelse, hvori det blev anført, at man i koncernforhold må se på såvel datterselskabets som koncernens forhold, når moderselskabet erhverver et datterselskab. Hvis der er tale om et lille datterselskab uden den store økonomiske betydning for koncernen som helhed, vil det være naturligt

7 Side 7 af 13 at lade koncernen beholde sit nuværende regnskabsår, og styrelsen vil i sådanne tilfælde kunne give tilladelse til, at det nyerhvervede datterselskab får et regnskabsår, der følger resten af koncernen. Dette gælder uanset, om der er tale om en dansk eller en international koncern. De "ganske særlige forhold", der kan begrunde en dispensation fra kravet om kvartalsvis afslutning af regnskabsåret, er således særlige brancheforhold samt internationale og danske koncernforhold, hvor det ansøgende selskab er uden den store økonomiske betydning for koncernen som helhed. Da ingen af disse forhold er opfyldt, kan styrelsen ikke give dispensation fra årsregnskabslovens 3, stk. 1, 1. pkt." Klageren har ved skrivelse af 26. september 1995 fremsat følgende supplerende bemærkninger: "Når styrelsen vurderer den økonomiske betydning ud fra de fire angivne hovedtal, skal jeg på min klients vegne anmode om, at vurderingen sker på sammenlignelige tal. K er en produktionsvirksomhed, i hvilken type virksomhed det er normalt, at direkte produktionsløn er fratrukket i bruttofortjenesten, ligesom andre eksterne driftsudgifter skal fradrages, for at regnskabstallene er sammenlignelige. Bruttofortjenesten i K skal herefter opgøres som følger: Bruttofortjeneste ifølge årsregnskab Produktionslønninger Andre driftsudgifter Bruttofortjeneste i h.t. Årsregnskabsloven eller 18% af bruttofortjenesten i B A/S.

8 Side 8 af Resultat før renter bør for K's vedkommende korrigeret for normal direktionsvederlag, hvorefter der fremkommer følgende resultat: Resultat før renter i h.t. årsregnskab Korrektion til normal direktionsgage ( ) Korrigeret resultat før renter hvilket svarer til 15% af B A/S. Ser man på resultat før skat, udgør det hos K reelt et underskud på ca. kr , hvis den tidligere indehaver havde hævet normal direktørgage, mens B A/S har et resultat før skat på , efter at der er udbetalt kr i gage til direktionen. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har ikke lagt vægt på balancesum og egenkapital, hvilket jeg kun kan være enig i, ikke mindst under hensyntagen til, at egenkapitalen i K er kr , mens B har en positiv egenkapital kr Med de korrigerede tal udgør datterselskabet kun et sted mellem 15 og 18% af moderselskabet, og ikke som anført af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen henholdsvis 80 og 47%. Med hensyn til bemærkningen om, at varebeholdninger ikke behøver at optælles på selve statusdagen, er dette korrekt, såfremt virksomheden har et registreringssystem, der sikrer en løbende nøjagtig lagerregistrering. En sådan nøjagtig lagerregistrering findes ikke i K A/S og kun delvist hos B A/S. Som anført i min skrivelse til Erhvervsministeriets Erhvervsankenævn vil det være til stor gene for min klient, hvis der ikke indrømmes dispensation, hvilket der efter min opfattelse er hjemmel til, idet der er tale om et dansk

9 Side 9 af 13 koncernforhold, og hvor det ansøgende selskab er uden den store økonomiske betydning for koncernen som helhed." Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har den 2. november 1995 fremsat følgende supplerende bemærkninger: "Klageren anfører for det første, at K A/S er en produktionsvirksomhed, i hvilken type det er normalt, at direkte produktionsløn er fratrukket i bruttofortjenesten, ligesom andre eksterne driftsudgifter skal fradrages, for at regnskabstallene er sammenlignelige. Klageren foretager herefter en korrektion, hvor der fra bruttofortjenesten ifølge årsregnskabet fratrækkes produktionslønninger og andre driftsudgifter. Resultatet herefter bliver ifølge klageren en bruttofortjeneste for K A/S, som er opgjort i henhold til årsregnskabsloven. Det er styrelsens opfattelse, at resultatopgørelsen i årsregnskabsloven for 1994 for K A/S er opstillet i beretningsform, artsopdelt, jf. skema C i opstillingsbekendtgørelsen (bekendtgørelse nr. 533 af 13. juni 1990 om opstilling af årsregnskab og koncernregnskab og om udarbejdelse af koncernregnskab), hvilket også er tilfældet for resultatopgørelsen i årsregnskabet for 1994/95 for B A/S. I henhold til 8 i førnævnte bekendtgørelse kan selskaber, der opfylder betingelserne i årsregnskabslovens 25 indføre en post benævnt bruttofortjeneste ved at sammendrage en række poster i skemaerne for resultatopgørelsen. Disse poster er for så vidt angår den artsopdelte resultatopgørelse i beretningsform følgende poster: Nettoomsætning, ændring i lagre af færdigvarer og varer under fremstilling, arbejde udført for egen regning og opført under aktiver, andre driftsindtægter, udgifter til råvarer og hjælpematerialer og andre eksterne udgifter. Det skal bemærkes, at der er forskel på regnskabsposterne andre eksterne udgifter og andre driftsudgifter. Posten andre eksterne udgifter indgår i den sammendragne post bruttofortjeneste, og omfatter eksterne udgifter, der vedrører virksomhedens primære og ordinære aktiviteter i

10 Side 10 af 13 modsætning til posten andre driftsudgifter, der omfatter udgifter af sekundær karakter i forhold til selskabets aktiviteter. De poster i resultatopgørelsen, som kan sammendrages, jf. tidligere, er uafhængig af hvilken type af virksomhed, der drives, men posternes benævnelse varierer afhængig af hvilken form for opstilling af resultatopgørelse, der anvendes - skema C - E i opstillingsbekendtgørelsen. De regnskabsposter, som kan sammendrages fremgår af opstillings-bekendtgørelsens 8, 2. pkt. I klagerens korrektion af den i årsregnskabet for 1994 for K A/S anførte bruttofortjeneste fratrækkes "produktionslønninger" og andre driftsudgifter. Disse regnskabsposter fremgår ikke af opstillingsbekendtgørelsens 8, 2. pkt. Der er således ikke hjemmel i årsregnskabslovgivningen til at foretage en sådan korrektion. Da årsregnskabet for 1994 for K A/S er forsynet med revisionspåtegning uden forbehold, anser Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den foretagne sammendragning for foretaget i overensstemmelse med opstillingsbekendtgørelsens 8. Klageren anfører for det andet, at resultat før renter for K A/S bør korrigeresss for normal direktionsvederlag. Dette ville ifølge klageren betyde, at K A/S reelt har et underskud på ca , hvis den tidligere indehaver havde hævet normal direktørgage. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen vurderer den økonomiske betydning udfra de hovedtal, der fremgår af de reviderede, godkendte og offentliggjorte årsregnskaber, og ikke udfra, hvad der i andre selskaber anses for normalt. Det forhold, at direktøren ikke har modtaget en efter klagers opfattelse normal direktørgage, er ikke relevant for Erhvervs- og Selskabsstyrelsens vurdering af den økonomiske betydning i denne sammenhæng.

11 Side 11 af 13 Klageren anfører, at efter de korrigerede tal udgør datterselskabet kun et sted mellem 15 og 18% af moderselskabet og ikke, som anført af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, henholdsvis 80 og 47%. Styrelsen er ikke enig heri, jf. det ovenfor anførte. Klageren anfører for det tredie, at med hensyn til styrelsens bemærkning om, at varebeholdninger ikke behøves at optælles på selve statusdagen, er dette korrekt, såfremt virksomheden har et registreringssystem, der sikrer en løbende nøjagtig lagerregistrering. En sådan nøjagtig lagerregistrering findes ikke i K A/S og kun delvist i B A/S. Der er ingen krav i regnskabslovgivningen om, at lageroptællingen skal finde sted på selve statusdagen, og dispensation efter årsregnskabslovens 3 fra kravet om kvartalsvis afslutning kan kun gives, hvis ganske særlige forhold tilsiger det. En manglende nøjagtig lagerregistrering kan ikke begrunde en sådan dispensation. På denne baggrund finder styrelsen, at det af klageren anførte ikke kan tillægges betydning for bedømmelsen af denne sag. Da K A/S er af stor økonomisk betydning fastholder styrelsen, at der ikke kan gives dispensation fra kravet om kvartalsvis afslutning af regnskabsår." Ved skrivelse af 14. november 1995 underrettede ankenævnet i medfør af 5 i lov nr. 858 af 2. december 1987 om Erhvervsministeriets Erhvervsankenævn, jf. bekendtgørelse nr af 18. december 1994, Told- og Skattestyrelsen om sagen og anmodede om en udtalelse, idet ankenævnet bl.a. anførte: "Adgangen til at dispensere efter 3, stk. 1, jf. stk. 4, i årsregnskabsloven, som affattet ved lov nr. 442 af 1. juni 1994, og efter 10, stk. 2, i lov om indkomstbeskatning af aktieselskaber m.v. (selskabsskatteloven), som affattet ved samme lovændring, fra de nævnte loves krav om kvartalsvis udløb af henholdsvis indkomståret, jf. 10, stk. 1, i selskabsskatteloven, og regnskabsåret, jf. 3, stk. 1 i årsregnskabsloven, hviler ifølge forarbejderne til

12 Side 12 af 13 ændringsloven, nr. 442 af 1. juni 1994, entydigt på samme grundlag." Ved skrivelse af 19. december 1995 svarede Told- og Skattestyrelsen, "at Ligningsrådet på baggrund af de foreliggende oplysninger er af den opfattelse, at der ikke kan gives tilladelse til regnskabsomlægning efter selskabsskattelovens 10, stk. 2. Der anses således ikke at foreligge særlige forhold, der kan begrunde en tilladelse." Klageren har ikke fremsat yderligere bemærkninger til sagen. Ankenævnet udtaler: Efter årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt., kan dispensation fra bestemmelsen i 3, stk. 1, 1. pkt., til omlægning af et regnskabsår til udløb på et andet tidspunkt end udløbet af et kvartal kun meddeles, "hvis ganske særlige forhold taler herfor", og det er i lovmotiverne anført, at dispensationsreglen skal administeres stramt. Efter lovmotiverne kan der meddeles dispensation, hvis særlige brancheforhold eller internationale koncernforhold taler herfor, hvilket ikke er tilfældet i den foreliggende sag. Endvidere kan der efter ministerens tilkendegivelser under folketingsbehandlingen efter omstændighederne meddeles dispensation til, at et nyerhvervet datterselskab får samme regnskabsår som koncernen iøvrigt, såfremt datterselskabet ikke har den store økonomiske betydning for koncernen. Ankenævnet er enig med Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i, at K A/S efter de foreliggende regnskabstal og det oplyste om samhandlen mellem moder- og datterselskab må anses at have en sådan økonomisk betydning for koncernen, at der ikke er grundlag for at tillade dispensation fra årsregnskabslovens 3, stk. 1, 1. pkt. Ankenævnet stadfæster derfor Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse.

13 Side 13 af 13 Erhvervsankenævnet Langelinie Allé 17 - Postboks København Ø - erhvervsankenaevn@erst.dk Cookies

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt.

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. Side 1 af 8 Kendelse af 29. april 1996. 95-58.524. Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. (Connie Leth, Eskil Trolle og Vagn Joensen) Advokat A har på vegne

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. april 2013 (J.nr, 2012-0032638) Offentliggørelse

Læs mere

Finanstilsynets holdning er i overensstemmelse med indholdet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorers revisionsvejledning nr. 11.

Finanstilsynets holdning er i overensstemmelse med indholdet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorers revisionsvejledning nr. 11. Kendelse af 23. april 1998. 97-95.528. Kommanditselskab, som indgik i en finansiel koncern, skulle aflægge separat regnskab undergivet revision. Bank- og sparekasselovens 37 a. (Morten Iversen, Connie

Læs mere

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således:

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således: Kendelse af 5. maj 1997. 96-126.184. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet.afgift eftergivet for tidligere bestyrelsesmedlem.(suzanne Helsteen, Morten Iversen og Niels Larsen) K

Læs mere

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen forelagde herefter sagen for Revisorkommissionen, der i skrivelse af 16. juni 1997 bl.a.

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen forelagde herefter sagen for Revisorkommissionen, der i skrivelse af 16. juni 1997 bl.a. Kendelse af 29. juni 1998. 97-162.893. Ikke dispensation til revisors medejerskab af 3 udlejningsejendomme. Lov om statsautoriserede revisorer 10. (Suzanne Helsteen, Christen Sørensen, Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 25. maj 2012 (J.nr. 2011-0026098) Afgift som følge

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 21. maj 2012 (J.nr. 2011-0026122) Afgift som følge

Læs mere

Ansættelse som bogholder og egen revisionsvirksomhed ikke godkendt som del af praktisk uddannelse.

Ansættelse som bogholder og egen revisionsvirksomhed ikke godkendt som del af praktisk uddannelse. Kendelse af 22. februar 1996. 95-68.864. Ansættelse som bogholder og egen revisionsvirksomhed ikke godkendt som del af praktisk uddannelse. Lov om registrerede revisorer 1, stk. 2, nr. 5 og stk. 4. (Mads

Læs mere

Det fremgår af sagen, at klageren, der er født i 1940, er merkonom i revision, regnskabsvæsen og organisation.

Det fremgår af sagen, at klageren, der er født i 1940, er merkonom i revision, regnskabsvæsen og organisation. Side 1 af 6 Kendelse af 30. december 1996. 96-24.714. Ikke optaget i Revisorregistret på grund af manglende teoretisk og praktisk uddannelse. Lov om registrerede revisorer 1, stk. 4 og 1, stk. 2, nr. 4

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. september 2012 (J.nr. 2012-0026849). Afgift

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. februar 2015 (J.nr. 2014-0038023) Tiltrådt, at styrelsen

Læs mere

KENDELSE AF 31. OKTOBER

KENDELSE AF 31. OKTOBER Side 1 af 8 KENDELSE AF 31. OKTOBER 1996. 95-115.512. Person med bopæl i Danmark registreringsberettiget som direktør i færøsk selskab. Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om aktieselskaber 52,

Læs mere

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 8. marts 2011 hedder det: Vedrørende årsrapport for K A/S, for 2009/10, CVR-nr.

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 8. marts 2011 hedder det: Vedrørende årsrapport for K A/S, for 2009/10, CVR-nr. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 13. september 2011 (J.nr. 2011-0024407).

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. april 2016 (2016-2441). K ikke anset som part og anmodning

Læs mere

Kris Kon Olie & Gas ApS

Kris Kon Olie & Gas ApS Kris Kon Olie & Gas ApS Fabrikvej 11 B 8260 Viby J CVR-nr. 28 11 63 81 Årsrapport for 2017 1. januar til 31. december 2017 (13. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. juni 2013 (J.nr. 2012-0033117) Afgift som følge

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 23. juli 2013 (J.nr. 2012-0027348). Ikke grundlag

Læs mere

Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået.

Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået. Kendelse af 14. februar 1995. 94-53.871. Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået. Lov om registrerede revisorer 6 a, stk. 2. (Børge Dahl, Kjelde Mors

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. januar 2013 (J.nr. 2012-0032408) Afgift som

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 20. marts 2013 (J.nr. 2011-0025937) Anmeldelse

Læs mere

Leasinghuset.dk IVS. Brandstrupvej Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2016/17 (1. regnskabsår)

Leasinghuset.dk IVS. Brandstrupvej Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2016/17 (1. regnskabsår) Leasinghuset.dk IVS Brandstrupvej 10 2610 Rødovre CVR-nr. 37 96 48 08 Årsrapport for 2016/17 (1. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2018

Læs mere

" Dispensationen søges på 3 erhvervede udlejningsejendomme: 2 Ejendommen (adressen på ejendommen i X-by)

 Dispensationen søges på 3 erhvervede udlejningsejendomme: 2 Ejendommen (adressen på ejendommen i X-by) Kendelse af 6. oktober 1997. J.nr. 97-24.703. Nærmere bestemt udlejningsvirksomhed i strid med forbudet om udøvelse af anden virksomhed end revisionsvirksomhed. Lov om statsautoriserede revisorer 10. Suzanne

Læs mere

Køkken, Bad og Garderobe Roskilde IVS

Køkken, Bad og Garderobe Roskilde IVS ÅRSRAPPORT 2014/2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11 2015 Jon Lorentsfeldt Dirigent CVR-nr. 35 64 08 86 Årsrapport 2014/2015 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET. Nævnenes Hus * Toldboden 2

ERHVERVSANKENÆVNET. Nævnenes Hus * Toldboden 2 ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 www.erhvervsankenaevnetdk,t 8800 Viborg,t Tlf. 72 40 56 00,t ean@naevneneshus.dk Kendelse af den 10. oktober 2017 (j.nr. 17/00232) Betingelserne for fravalg

Læs mere

Skatteministeriet, Told- og Skattestyrelsen

Skatteministeriet, Told- og Skattestyrelsen Side 1 af 8 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. september 2006 (sag nr. 21-2005-R) Skatteministeriet, Told- og Skattestyrelsen mod Registreret revisor R Ved

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 4. juli 2016 (2016-4038). K kunne ikke meddeles aktindsigt

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 15. juli 2011 (J.nr. 2010-0022861)

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. marts 2011 (J.nr. 2010-0022580)

Læs mere

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31.

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31. Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Sameksistens ApS Istedgade 62, 5. tv. 1650 København V Årsrapport

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. juni 2013 (J.nr. 2012-0027402). Ikke grundlag

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 18. februar 2016 (J.nr. 2015-11953). Afgift som følge af

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 16. april 2013 (J.nr. 2012-0032924) Ikke partsstatus

Læs mere

BJ Service Nord ApS. Årsrapport for Hirtshalsvej Ålbæk. CVR-nr

BJ Service Nord ApS. Årsrapport for Hirtshalsvej Ålbæk. CVR-nr BJ Service Nord ApS Hirtshalsvej 351 9982 Ålbæk CVR-nr. 36 46 53 28 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. marts 2017 Bente Kirstine Jensen

Læs mere

K e n d e l s e. Klagen vedrører indklagedes virksomhed som revisor for selskaberne H ApS, CVR. nr. xx xx xx xx og I ApS, CVR nr. xx xx xx xx.

K e n d e l s e. Klagen vedrører indklagedes virksomhed som revisor for selskaberne H ApS, CVR. nr. xx xx xx xx og I ApS, CVR nr. xx xx xx xx. Den 13. februar 2014 blev i Sag nr. 94/2012 SKAT mod 1. Statsautoriseret revisor A. 2. B Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. afsagt sålydende K e n d e l s e Ved skrivelse af 19. november 2012 har

Læs mere

Finanstilsynet kan ikke imødekomme deres anmodning om aktindsigt.

Finanstilsynet kan ikke imødekomme deres anmodning om aktindsigt. Side 1 af 8 Kendelse af 30. januar 2009 (J.nr. 2008-0017489) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedsloven 14. (Anders Hjulmand, Lise Høgh og

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 8. januar 1997. 95-135.321 Spørgsmål om teoretisk uddannelse (regnskabslære/driftsøkonomi) for optagelse i revisorregistret. Bekendtgørelse nr. 493 af 21. september 1978 1, nr. 5 og 2. (Morten

Læs mere

HM Logistik ApS. Årsrapport for CVR-nr Snaptunvej Juelsminde

HM Logistik ApS. Årsrapport for CVR-nr Snaptunvej Juelsminde HM Logistik ApS Snaptunvej 11 7130 Juelsminde CVR-nr. 36 73 53 92 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/11 2015 Michael Thorup Mortensen

Læs mere

Vestmors VVS og El ApS

Vestmors VVS og El ApS Vestmors VVS og El ApS Vildsundvej 11 Solbjerg 7950 Erslev CVR-nr. 36 56 36 05 Årsrapport for perioden 13. marts til 31. december 2015 (1. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 27. august 2007.

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 27. august 2007. Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 350 Offentligt J.nr. 2007-418-0020 Dato: 17. september 2007 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 350-359 af 27. august 2007.

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

Selskabet Gammel Kongevej 72C A/S Gammel Kongevej 72 C 1850 Frederiksberg C CVR-nr Årsrapport 2016

Selskabet Gammel Kongevej 72C A/S Gammel Kongevej 72 C 1850 Frederiksberg C CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Selskabet Gammel Kongevej 72C

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 11. maj 2006 (J.nr. 2005-0003554) Afgift som følge af for sent indsendt årsrapport ikke eftergivet Årsregnskabslovens 151 og 152 (Lars Holtug, Poul Østergaard Mortensen og Ulla Staal) Ved skrivelse

Læs mere

EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE

EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE LAGERLIGNINGEN Beholdning primo + Tilgang i perioden = Til rådighed for forbrug - Forbrug i perioden = Beholdning ultimo Gælder for alle balanceposter - såvel for fysiske

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 7. december 2016 (J.nr. 2016-3274). Afgift som følge af

Læs mere

PM Vogel ApS Georg Jensens Vej 2D 8600 Silkeborg CVR-nr Årsrapport

PM Vogel ApS Georg Jensens Vej 2D 8600 Silkeborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk PM Vogel ApS Georg Jensens Vej 2D 8600 Silkeborg

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. oktober 2015 Ikke partsstatus og anmodning om aktindsigt

Læs mere

Betingelserne for undladelse af oplysning om nettoomsætning i årsregnskab ikke opfyldt.

Betingelserne for undladelse af oplysning om nettoomsætning i årsregnskab ikke opfyldt. Kendelse af 27. august 1996. 95-80.776. Betingelserne for undladelse af oplysning om nettoomsætning i årsregnskab ikke opfyldt. Årsregnskabslovens 25. (Ellen Andersen, Morten Iversen og Niels Larsen) Direktør

Læs mere

Et A/S under likvidation kan omdannes til et ApS ved indbetaling af mindsteanpartskapitalen ( 121, stk. 1, og 126) EAK 97-39.145

Et A/S under likvidation kan omdannes til et ApS ved indbetaling af mindsteanpartskapitalen ( 121, stk. 1, og 126) EAK 97-39.145 Et A/S under likvidation kan omdannes til et ApS ved indbetaling af mindsteanpartskapitalen ( 121, stk. 1, og 126) EAK 97-39.145 Kendelse af 12. maj 1998 (97-39.145) K A/S i Likvidation mod Erhvervs- og

Læs mere

Bukhari ApS. Årsrapport for 2017/18. Valby Langgade Valby. CVR-nr (2. regnskabsår)

Bukhari ApS. Årsrapport for 2017/18. Valby Langgade Valby. CVR-nr (2. regnskabsår) Bukhari ApS Valby Langgade 197 2500 Valby CVR-nr. 37 87 83 67 Årsrapport for 2017/18 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. november 2018

Læs mere

Cotil ApS Bredholtvej 37, 9381 Sulsted

Cotil ApS Bredholtvej 37, 9381 Sulsted Cotil ApS Bredholtvej 37, 9381 Sulsted CVR-nr. 27 90 99 14 Årsrapport 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. maj 2018. Gro Age Sachse Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Jewlscph ApS Blegdamsvej 104A, 1, 2100 København Ø

Jewlscph ApS Blegdamsvej 104A, 1, 2100 København Ø Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Nordstensvej 11 3400 Hillerød CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Jewlscph ApS Blegdamsvej 104A, 1, 2100 København Ø CVR-nr.

Læs mere

SEE AND PAY APS ELVERHØJEN 21, 3600 FREDERIKSSUND CVR.NR ÅRSRAPPORT 2015/16 1. OKTOBER SEPTEMBER

SEE AND PAY APS ELVERHØJEN 21, 3600 FREDERIKSSUND CVR.NR ÅRSRAPPORT 2015/16 1. OKTOBER SEPTEMBER GBH Registreret Revisionsaktieselskab M.D. Madsensvej 13 Postboks 99 3450 Allerød Telefon 48 14 38 00 Telefax 48 14 38 30 Mail gbh@gbh.dk Web www.gbh.dk CVR. nr. 17 61 04 30 REVISION & RÅDGIVNING A/S SEE

Læs mere

Schier Håndværker Service ApS

Schier Håndværker Service ApS Statsautoriseret revisor Aksel Christensen Schier Håndværker Service ApS Vanløse Allé 1, st. tv. 2720 Vanløse CVR-nr. 31 86 45 42 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 17. april 2001. 00-160.639. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen burde have vejledt om afgift ved genoptagelse og afgift burde have

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 15. januar 2016 (J.nr. 2015-4228). Afslag på anmodning om

Læs mere

KOMPLEMENTARSELSKABET ENERGIPENSION ITALY IV ApS. Årsrapporten for 2015

KOMPLEMENTARSELSKABET ENERGIPENSION ITALY IV ApS. Årsrapporten for 2015 KOMPLEMENTARSELSKABET ENERGIPENSION ITALY IV ApS Philip Heymans Alle 3, 4. 2900 Hellerup CVR-nr. 34 73 65 53 Årsrapporten for 2015 (3. regnskabsår) Vi er tættere på dig Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 31. maj 2007.

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 31. maj 2007. Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 263 Offentligt J.nr. 2007-418-0431 Dato: 27. juni 2007 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 259-265 af 31. maj 2007. (Alm.

Læs mere

Dagens ApS. Årsrapport for 2016/17. Haslegårdsvej Aarhus V. CVR-nr Opstillet uden revision eller review

Dagens ApS. Årsrapport for 2016/17. Haslegårdsvej Aarhus V. CVR-nr Opstillet uden revision eller review Dagens ApS Haslegårdsvej 8-10 8210 Aarhus V CVR-nr. 38 24 29 70 Årsrapport for 2016/17 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Forslag. Lov om finansiel stabilitet

Forslag. Lov om finansiel stabilitet L 33 (som vedtaget): Forslag til lov om finansiel stabilitet. Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 10. oktober 2008 Forslag til Lov om finansiel stabilitet Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde m.v.

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 17. januar 2013 (J.nr. 2011-0025359) Klage afvist,

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 9. oktober 1998. 98-78.302. Advokat kunne ikke optages i Ejendomsmæglerregistret. Lov om omsætning af fast ejendom 25, stk. 2, nr. 6. (Morten Iversen, Christen Sørensen og Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

HM Logistik ApS. Årsrapport for 2015/16. CVR-nr Snaptunvej 11, Glud 7130 Juelsminde

HM Logistik ApS. Årsrapport for 2015/16. CVR-nr Snaptunvej 11, Glud 7130 Juelsminde HM Logistik ApS Snaptunvej 11, Glud 7130 Juelsminde CVR-nr. 36 73 53 92 Årsrapport for 2015/16 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/11 2016 Michael Thorup

Læs mere

Svenska Byg ApS. Årsrapport for 2018

Svenska Byg ApS. Årsrapport for 2018 Nyholms Alle 36 B 2610 Rødovre CVR-nr. 34590508 Årsrapport for 2018 7. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 1. juli 2019 Svend-Erik Eskeland Friis

Læs mere

Au Verre de Vin IVS. Årsrapport for Vesterbrogade København V. CVR-nr (5. regnskabsår)

Au Verre de Vin IVS. Årsrapport for Vesterbrogade København V. CVR-nr (5. regnskabsår) Au Verre de Vin IVS Vesterbrogade 19 1620 København V CVR-nr. 35 86 77 91 Årsrapport for 2018 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj

Læs mere

kendelse: Kvalitetskontrollanten har afgivet erklæring med følgende forbehold og konklusion:

kendelse: Kvalitetskontrollanten har afgivet erklæring med følgende forbehold og konklusion: Den 9. december 2013 blev der i sag nr. 100/2013 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 8. august 2013 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens

Læs mere

NEMIMPORT ApS. Møllevej Vamdrup. Årsrapport 19. november december 2015

NEMIMPORT ApS. Møllevej Vamdrup. Årsrapport 19. november december 2015 NEMIMPORT ApS Møllevej 4 6580 Vamdrup Årsrapport 19. november 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2016 Klaus Garde Nielsen Dirigent

Læs mere

E.H. Marketing Danmark ApS CVR-nr Årsrapport 2014/15

E.H. Marketing Danmark ApS CVR-nr Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk E.H. Marketing Danmark ApS CVR-nr.

Læs mere

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Danica Godkendt Revisionsfirma ApS CVR-nr.: 37 60 36 86 Svendborgvej 226, 2. s 5260 Odense S Telefon 60 88 63 34 www.danicarevision.dk Danica Godkendt Revisionsfirma ApS Svendborgvej 226, 2. 5260 Odense

Læs mere

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår)

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR 33 95 93 62 ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29 / 12 2014. Claus Overgård Rønnow Dirigent

Læs mere

V.S. Automatic, Medarbejder A/S

V.S. Automatic, Medarbejder A/S V.S. Automatic, Medarbejder A/S Ormhøjgårdvej 15 8700 Horsens CVR-nr. 31 42 53 28 Årsrapport for 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/10 2015 Torben

Læs mere

KSP 2010 ApS. Årsrapport 2015

KSP 2010 ApS. Årsrapport 2015 KSP 2010 ApS Egelundsvej 5 2620 Albertslund CVR-nr. 33 14 43 18 Årsrapport 2015 Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/5 2016 Kjeld Pedersen Dirigent STATSAUTORISERET

Læs mere

Ved skrivelse af 16. marts 1999 har klageren indbragt afgørelsen for Erhvervsankenævnet, idet klageren bl.a. har anført:

Ved skrivelse af 16. marts 1999 har klageren indbragt afgørelsen for Erhvervsankenævnet, idet klageren bl.a. har anført: Kendelse af 12. oktober 1999. 99-67.906 Aktindsigt nægtet Realkreditlovens 98 (Peter Erling Nielsen, Connie Leth og Vagn Joensen) Advokat K har ved skrivelse af 16. marts 1999 klaget over, at Finanstilsynet

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 13. december 2012 (J.nr. 2012-0027322) Afgift som

Læs mere

Netdania Markets ApS. Kronprinsessegade 36, 1., 1306 København. Årsrapport for

Netdania Markets ApS. Kronprinsessegade 36, 1., 1306 København. Årsrapport for Netdania Markets ApS Kronprinsessegade 36, 1., 1306 København Årsrapport for 2015 CVR-nr. 33 06 48 29 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 2. juni 2016. Jonas

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. september 2015 (J.nr. 2015-1982). Afgift som følge af

Læs mere

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S 20. maj 2015 Side: 1 af 5 PSO/lijo Retningslinjer for Danske Spil A/S I medfør af selskabslovens (SEL) 357 skal bestyrelsen i et statsligt aktieselskab sørge for, at der fastsættes retningslinjer, som

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 22. april 2015 (2014-0037566). Navn egnet til at fremkalde

Læs mere

Trade Institute Scandinavia IVS Jorcks Passage 1 C, 3. tv., 1162 København K

Trade Institute Scandinavia IVS Jorcks Passage 1 C, 3. tv., 1162 København K Trade Institute Scandinavia IVS Jorcks Passage 1 C, 3. tv., 1162 København K CVR-nr. 36 07 12 22 Årsrapport 21. juli 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Thorkild Kristensen - Gråsten Havn K/S CVR-nr

Thorkild Kristensen - Gråsten Havn K/S CVR-nr Thorkild Kristensen - Gråsten Havn K/S CVR-nr. 28 68 36 34 Årsrapport 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. juni 2014. Laurits Toft Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. januar 2014 (J.nr. 2013-0035503) Afgift som følge af

Læs mere

HeartWood ApS Ringridervej 18, st Sønderborg CVR-nr Årsrapport

HeartWood ApS Ringridervej 18, st Sønderborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk HeartWood ApS Ringridervej 18, st. 6400 Sønderborg

Læs mere

Bisgaard&Bentzon ApS CVR-nr

Bisgaard&Bentzon ApS CVR-nr CVR-nr. 33 95 69 83 Årsrapport 4. oktober 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. april 2013. Henrik Sondrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ved af 22. oktober 2010 har A fra K A/S klaget over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har nægtet at optage K A/S i Næringsbasen.

Ved  af 22. oktober 2010 har A fra K A/S klaget over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har nægtet at optage K A/S i Næringsbasen. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 4. marts 2011 (J.nr. 2010-0023003)

Læs mere

Thybo Biler ApS. Årsrapporten for 2017

Thybo Biler ApS. Årsrapporten for 2017 Hjulmagervej 2 7700 Thisted CVR-nr. 25 59 38 71 Årsrapporten for 2017 Vi er tættere på dig Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/06 2018 Henning Emil Mikkelsen

Læs mere

Revidata. Jens Koch-Nielsen - Kenny Mencke - Michel Mandrup Anne Haarløv - Minna Jensen Registrerede revisorer

Revidata. Jens Koch-Nielsen - Kenny Mencke - Michel Mandrup Anne Haarløv - Minna Jensen Registrerede revisorer Revidata Jens Koch-Nielsen - Kenny Mencke - Michel Mandrup Anne Haarløv - Minna Jensen Registrerede revisorer Erhvervsstyrelsen A. Saaby-Jensen & Søn ApS Olufsvej 6 B 2100 København Ø Årsrapport 1/1-31/12

Læs mere

Bondtofte & Co. ApS. Rugårdsvej 7. 1., 5000 Odense C. Årsrapport for

Bondtofte & Co. ApS. Rugårdsvej 7. 1., 5000 Odense C. Årsrapport for Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Bondtofte & Co. ApS Rugårdsvej 7. 1., 5000 Odense C Årsrapport for 2018 CVR-nr. 38 13 38 45 Årsrapporten

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 19. marts 1997. J.nr. 96-86.232. Nærmere bestemt virksomhed krævede tilladelse som fondsmæglerselskab. Lov om værdipapirhandel 4, stk. 2. Lov om fondsmæglerselskaber 1. Bekendtgørelse nr. 721

Læs mere

Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290.

Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290. Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290. Finanstilsynets udtalelse til advokat til brug under verserende retssag om, hvorvidt bestemte dokumenter var fortrolige, jf. bank- og sparekasselovens 54, stk. 2,

Læs mere

Bifrost Communications Holding ApS Pyrus Alle Kastrup CVR-nr Årsrapport 2017

Bifrost Communications Holding ApS Pyrus Alle Kastrup CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Bifrost Communications Holding ApS Pyrus Alle

Læs mere

Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Steen Niels Kristensen. afsagt sålydende

Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Steen Niels Kristensen. afsagt sålydende Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015 Revisortilsynet mod Registreret revisor Steen Niels Kristensen afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 11. august 2015 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 19. november 2013 (J.nr. 2013-0033574) Afgift som følge

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 4. april 2013 har Revisortilsynet klaget over statsautoriseret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 4. april 2013 har Revisortilsynet klaget over statsautoriseret revisor A. Den 12. december 2013 blev der i Sag nr. 41/2013 Revisortilsynet mod Statsautoriseret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 4. april 2013 har Revisortilsynet klaget over statsautoriseret

Læs mere

Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. (Ellen Andersen, Mads Bryde Andersen og Niels Larsen)

Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. (Ellen Andersen, Mads Bryde Andersen og Niels Larsen) Kendelse af 25. april 1996. 95-101.217. Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. Aktieselskabslovens 4, stk. 1, nr. 2. Anmeldelsesbekendtgørelsens 1 og 2, nr. 1. (Ellen

Læs mere

Hangar 253 ApS. Årsrapport for CVR-nr Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 22. maj 2015.

Hangar 253 ApS. Årsrapport for CVR-nr Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 22. maj 2015. Hangar 253 ApS CVR-nr. 33 58 81 19 Årsrapport for 2014 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 22. maj 2015 Som dirigent:... Stig Holmegaard Thygesen Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

K K/S blev stiftet den 12. januar Af selskabets vedtægter fremgår blandt andet:

K K/S blev stiftet den 12. januar Af selskabets vedtægter fremgår blandt andet: Kendelse af 20. december 2000. 00-79.736. Spørgsmål om komplementars forvaltningsmæssige og økonomiske beføjelser. Aktieselskabslovens 173, stk. 8. (Finn Møller Kristensen, Suzanne Helsteen og Vagn Joensen)

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr R) Side 1 af 5 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr. 26-2005-R) K mod R K e n d e l s e: Ved skrivelse af 16. juni 2005 har ToldSkat København

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 28. februar 2011 (J.nr. 2010-0022509)

Læs mere

Bifrost Communications ApS Pyrus Alle Kastrup CVR-nr Årsrapport 2016

Bifrost Communications ApS Pyrus Alle Kastrup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Bifrost Communications ApS Pyrus Alle 21 2770

Læs mere

Balder Administration ApS Stockholmsgade 41, 2100 København

Balder Administration ApS Stockholmsgade 41, 2100 København Balder Administration ApS Stockholmsgade 41, 2100 København CVR-nr. 31 58 54 57 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Nova Fairy Tales Denmark ApS

Nova Fairy Tales Denmark ApS Nova Fairy Tales Denmark ApS Ørestads Boulevard 61, 7 tv 2300 København S Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2019

Læs mere