CINNOBER. Rapport. Redesign af hjemmeside. Gruppe 22 Anton Feldbæk Mia Winter-Queen Malou Antonius Tine De Freiesleben Røssel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CINNOBER. Rapport. Redesign af hjemmeside. Gruppe 22 Anton Feldbæk Mia Winter-Queen Malou Antonius Tine De Freiesleben Røssel"

Transkript

1 Rapport Redesign af hjemmeside CINNOBER Gruppe 22 Anton Feldbæk Mia Winter-Queen Malou Antonius Tine De Freiesleben Røssel

2 Komposition Hvem er målgruppen og hvordan ser en persona ud herfor? Tendensen er kvinder mellem 30 og 50. De er detaljeorienterede, og vælger bevidst at bruge de ekstra penge på fx den læder indbundne bog, lækre materialer og vare som er limited edition. det er muligt at købe de samme produkter fra Føtex, Panduro hobby, osv, men vælger det eksklusive frem for normaliteten. Hvad er afsenderens budskab? De er en specialbutik, som gerne vil give indtrykket af, at de sælger det der ekstra. De appellerer til kunder, som går op i detaljen og som gerne vil gøre deres hjem personligt, og ikke har noget imod at bruge lidt ekstra penge på detaljen. Hvilken effekt ønsker afsenderen at opnå? De vil gerne sende et stilrent og eksklusivt budskab, men med henblik på at tiltrække alle, der interesserer sig for kunst, design og interiør. Hvad kan du forestille dig, at afsenderen ønsker, at målgruppen skal tænke om afsenderen? At de har medarbejdere, der ved, hvad de taler om, når de snakker om kunst, design og interiør. At de har eksklusive designartikler fx plakater/skitser og bøger, som er sværere at opstøve andre steder.

3 Responsive design Wireframe skitse Beskrivelse af RWD Som udgangspunkt ændrer siden sig ikke, hvis platformen er tablet eller smartphone. Det vil sige, at den ikke er responsiv. Teksten er for lille og man er nødt til at bruge telefonens zoom funktion for at kunne læse menu og andet tekst. Newsletter funktionen er drop-down, så man ikke behøver at bruge scroll-knappen, som ellers er tilfældet på desktop-versionen. Det er overordnet ikke ændret i siden i forhold til hverken iphone eller ipad. Hvor er break points (hvis der er nogen)? Der er ikke mange break points på siden. Der sker lidt, når undersiden newsletter skifter til telefon-format, hvor de enkelte breve bliver drop-down i stedet for med en scrollknap. Hvilket design-princip følger siden? Siden er minimalistisk, fordi den kun gør brug af sort/hvid udover billederne, der er ikke meget tekst på siden og samtidig bliver der ikke gjort brug af andre funktioner på de enkelte sider end billede, tekst og menu.

4 Kommunikation og virkemidler Styleguide Grafisk virkemiddel Stilart, udtryk og den røde tråd Siden er flad, intetsigende og tom. Den stemmer ikke overens med det udtryk, som vi mener de gerne vil efterlade - at de er the go to place, hvis man skal have fagbøger om grafisk design og mode. De bruger tre forskellige fonts (Helvetica, Arial og Verdana). Skriftstørrelsen er lille og sat tæt sammen uden mellem, mellemrubrikker eller andre indgange. Siden har en relativ rød tråd i det der hele vejen igennem er brugt minimale mængder af virkemidler. Farverne er sorte og hvide med lidt farve på billederne. Billederne bliver ikke brugt som illustrationer, men blot for at vise, at det her kan du købe eller i nyhedsbrevet som et artikel billede. Der er refereret til minimalisme på grund af få virkemidler og de sort/hvide farver, men der bruges forskellige slags fonte og logoet er ret abstrakt. Der bliver ikke brugt animationer eller illustrationer udover logoet. Logoet efterlader et tegnet og abstrakt udtryk, og det er svært at se, hvad det forestiller.

5 Farver Farvepaletten er sort/hvide. På grund af de neutrale farver, så kommer billederne meget i fokus. Det betyder, at man ser billederne som noget af det første på siden, fordi der ikke er andet, der distraherer. Farverne skaber ro på hjemmesiden, fordi det er simpelt. Typografi Der er brugt tre forskellige skrifttyper; Helvetica, Arial og Verdana. Skrifterne tilhører en sans serif gruppe. De bruger konsultativ typografi i deres menu og til webshoppen. Display-typografi er brugt i form af logoet. Brødtekst er brugt på about, newsletter og contact siderne. Der er brødtekst, men meget få overskrifter og mellemrubrikker. Overskriften er ofte placeret over billedet som på newsletter-siden, og man ligger derfor ikke mærke overskriften. På about-siden er brødteksten ud i en uden mellemrum, mellemrubrikker eller strukturerede linjeskift. Komposition Siden følger overordnet gestaltloven. Den er nem at navigere ud fra og man forstår, hvad de enkelte menupunkter indeholder. Man kan dog argumentere for at der er for meget lighed, da man ikke kan skelne imellem de forskellige elementer. Når man er inde i webshoppen har man svært ved at skelne imellem menulinjen og produktnavnet. Samt er det en smule problematisk at finde ud af hvilken vare, der bliver beskrevet - hierakiet er dermed svært at skelne mellem. Man kunne med fordel have lavet bokse istedet. Det er ikke tydeligt at finde ud af hvad sidens hovedindhold egentlig er. Det dukker ikke op på forsiden og ikonet signalerer ikke hvad siden handler om. Man skal først ind og læse i about. Navigationen er nem, men er ikke hele tiden synlig. Hvis man laver et lille vindue eller bruger en smartphone kan man ikke se navigationen.

6 Sproglige virkemidler Tekstens indhold og virkning Teksten er forståelig og menuen er nem at navigere i. Teksten er på engelsk, og det er lidt uklart, da fx nyhedsbrevet er på dansk. Sproget er enkelt og uden brug af fagudtryk. Der er ikke særlig meget tekst på siden udover en about-side som kort fortæller, hvad cinnober kan. Derudover er der en del tekst i nyhedsbrevet, som kan være relevant for dem, der interesserer sig for mere end, hvad man kan købe hos Cinnober. Siden fremstår kold og uinteressant og engagerer ikke emotionelt. Det er svært at connecte med Cinnober som virksomhed, og det bliver ikke gjort klart, hvorfor at netop deres butik er speciel i forhold til andre sider, hvor man kan købe bøger. Strukturelt virkemiddel - sitemap over siden Vi går ud fra, at de gerne vil fortælle, at man her kan købe bøger og grafisk deisgn, som man ikke kan købe andre steder, men det er tvivlsomt om de får dette formidlet, fordi siden )ikke er indbydende, men i stedet for enkel er blevet kold og flad. Logoet minder mere om en barnlig skitse end et stærkt voksent grafisk udtryk. Der er ikke brugt store mængder af tekst, men da der er brugt få mellemrubrikker eller linjeskift er teksten svær at scanne. Teksten er relevant, men da forsiden eller hompagen er helt fri for tekst, er det svært at finde ud af, hvad der siden handler om.

7 Strukturelle virkemidler Research Beskriv det funktionelle behov Ved første øjekast på hjemmesiden er det svært at finde ud af, hvad siden handler om. Webshoppen er også svær at navigere igennem, da du er ikke sikker på, hvilken vare du klikker på, fordi tekst og billede er for tæt på hinanden. Derudover skal man helt ind på varebeskrivelsen for at kunne se på prisen. Der findes heller intet responsivt design, idet hvis vinduet laves mindre så kan ikke se menuen, som er i bunden af hjemmesiden. På desktop versionen, er menuen dog synlig på alle sider i bunden af siden. Navigationen er sekundær. Siden overholder ikke nogle regler om komposition, da tekst og billeder er placeret mere eller mindre tilfældigt på siden. Eks. Arnold Buscks hjemmeside er langt mere detaljeret og effektiv. Eks. står købsprisen direkte på forsiden af webshoppen (Man skal ikke langt ind på hjemmesiden for at se prisen, som man skal på Cinnober.) På AB s hjemmeside, har du også altid kontaktinformationerne stående nederst på siden. Du forstår samtidig også budskabet med det samme, da der på forsiden af hjemmesiden bliver vist Bøger til salg, hvorimod hos Cinnober, skal man først ind på About for at vide, hvad hjemmesiden sælger. Siden følger ikke trends i branchen, da brugeren ikke har en chance for at vide hvad hjemmesiden går ud på, på første side. Der kan altså ikke bruges 5-sekunders-testen. Siden er ikke responsiv. Relevans Informationen på siden er relevant og fordelt godt på de forskellige sider. Dog mangler der tektst på siden homepage, da ved et klik på denne siden ikke er muligt at gennemskue, hvad siden drejer sig om. Får siden overbevist sine brugere? Afsenderen forsøger med nyhedsbrevet at inspirere folk til at læse mere, og dette er muligvis også tilfældet for personer, der interesserer sig mere indgående for emnerne. Det er dog svært at få et overblik over, hvad de enkelte nyhedsbreve handler om og nogle af deres posts har mere karakter af en blog end et egentligt nyhedsbrev.

8 Koncept og idé Wireframe Som beskrevet under punktet refleksion fandt vi frem til en række svagheder ved sitet, som især er forbundet med UX. Herefter gik vi i gang med en brainstorm udmøntet i et mindmap som ses nedenfor. Vi fokuserede på, at der skulle flere farver ind på sitet, det skulle simplificeres i form af en one-page website, da sitet ikke indholder meget tekst eller billeder i forvejen. Derudover ville vi ensrette sproget til dansk, da det forstyrrer og virker uprofessionelt, når den originale hjemmeside blander dansk og engelsk. Skitse over wireframes på redesign

9 Styletile Vi har valgt at bruge en lys baggrundsfarve, som står i kontrast til vores mørkegrå typografi farve. Hertil har vi to hightligtfarver, bourdeux og en grøn, som desuden også er anvendt hhv. til baggrundsfarven i Webshop - og Kontakt afsnittet. vi har valgt at bruge Bebas Neue, da den er letlæselig og ikke trækker for meget opmærksomhed fra hjemmesidens orientering om salg. Vi har beholdt billeder fra den originale hjemmeside, men selv tagt nyt billede til splashsektionen.

10 Layuot diagrammer

11 Kodning Fontface Eftersom vi ikke har hentet fonten på fonts.google.com, men derimod dafont.com, kunne man ikke linke til fonten som normalt. Derimod har vi brugt en font som skulle downloades. Derfor var vi nødt til at generere et link hos fontsquirrel og derefter indsætte indholdet i roden af vores mappe til vores hjemmeside. Dette var et element i vores kodning vi ikke kendte til, eftersom det var atypisk af hvad vi elllers har lært.

12 Test Refleksion over process Vi har taget udgangspunkt i, at vi i vores analyse kom frem til, at userbility på siden var lav af flere årsager. Blandt andet var farverne sort på hvid, hvilket fik hjemmesiden til at se tom ud og billederne til at træde meget frem, hvilket de ikke er gode nok til at kunne bære. Derudover kunne man ikke ud fra 5-sekunders testen genenmskue, hvad siden indeholdt. Endvidere har de brugt en scroll-knap til at navigere på siden. Denne fungerer ikke optimalt, og er for det meste ikke nødvendig, da der ikke er meget at finde på siden. Vi funderede over, hvordan vi kunne få farverne og stilen til at passe med det, som Cinnober gerne vil være: En specialiseret og lettere eksklusiv hjemmeside for bøger og kontortilbehør. Vi har ud fra testen, valgt at centrere al indhold i mobil-format og centrere footer. Vi synes, at den grønne farve passer fint ind, netop fordi den highligther lokation og hvordan man kan komme i kontakt med virksomheden, hvilket jo er et af budskaberne. Man kan ikke hoppe rundt på siden andre steder i top og bund, netop fordi sidens indhold er så minimal, så vi har vurderet at det ikke var nødvendigt. Vi har valgt farver, der minder os om ældre (dyre) bøger, men dog kun brugt farverne til highlights for at holde siden i den minimalistiske stil. Vi har gjort brug af komplementærfarver i form af den røde og grønne som highlights og basisfarverne grå, sorte og hvide. Da websitet ikke indeholder mange undersider har vi valgt at lave et one-page website. Sitet har fået et mere eksklusivt udtryk ved at give sitet sammenhæng. Dette kommer til udtryk i form af den mørkerøde kant, de enkle brug af billeder og highlights-farver til at fremhæve tekst. Derudover har vi bredt siden uden, så indholdet ikke blot er i en mindre sort kasse, som det er tilfældet med deres website. Det har vi gjort for at få websitet til at fremstå mere åbent og mindre som en plakat. Vi har gjort brug af gestaltlovene om nærhed og lukkethed (i form af den tynde røde linje, der omslutter hver sektion), og det faktum, at indholdet altid sidder i grupper, fx. tekst og billede under nyhedsbreve eller de to mørkerøde kasser i webshoppen. Her har vi også gjort brug af en størrelseskontrast for at inddele siden i flere elementer.

13 De tynde mørkerøde linjer om Nyhedsbrev og Om inddeler siden uden at lukke den helt om sig selv, som det var tilfældet med deres website. På grund af den enkle struktur på sitet, har vi valgt at gøre sitet responsivt ved column-drop. Vi burde have startet med at lave mobil-format i stedet for desktop-format. Vi ville have været sikker på, at designet passede helt til mobil-format og det ville være nemmere for at at kode media queries. Vi har desuden valgt at nedtone brugen af deres logo, da vi havde svært ved at finde ud af, hvad det sagde om hjememsiden. Derfor har vi valgt kun at bruge det som favicon og på splashbilledet, hvor det indgår i elementerne (cyklen og glasset) på billedet. Vi har holdt os til planen, der var skitseret i opgavebeskrivelsen, men som beskrevet ovenfor skulle vi have lavet media query til mobilversionen først. Derudover har vi undervejs haft overvejelser omkring, hvordan vi skulle bære os ad med webshoppen. Vi har valgt på forsiden at vise 3 eksempler på produkter samt at linke til den oprindelige version af webshoppen, da vi ikke har den nødvendige viden eller tid til at lave ændre webshoppen. Vi forestiller os, at en færdig udgave af webshoppen indeholder færre kategorier og prisen er vist som det første sammen med produktet. Link til vores hjemmeside:

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt.

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt. Gruppe 11 Asta, Björk, Marie-Louise, Sofie. http://arice.dk/scherninghtml/forside1.html Husk at trykke på den første ørering inde under smykker. Brug venligst inspectoren når i tjekker tablet og mobil

Læs mere

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah Gruppeopgave uge 40 Redesign af website - Feelgood Bakery 2. oktober 2015 Link til site http://nannalauth.com/fgb/website.html Kode Brugernavn : keammd Adgangskode

Læs mere

Projekt redesign af Kyoto.dk Hold A - gruppe 20

Projekt redesign af Kyoto.dk Hold A - gruppe 20 Projekt redesign af Kyoto.dk Hold A - gruppe 20 INDHOLD I RAPPORTEN Analyse, persona og idégenerering Wireframes og styletiles Layoutdiagrammer Uddrag af kode Evaluering s feedback Reflektion og reslutat

Læs mere

Analyse af Cinnobershop.dk

Analyse af Cinnobershop.dk Link til Cinnober site Analyse af Cinnobershop.dk Kommunikation Hvem er afsenderen? Cinnober er en selvstændig boghandler, der fokusere på design. De har som nichebutik mange produkter i en genre/ stilart.

Læs mere

Analyse af website: cinnobershop.dk

Analyse af website: cinnobershop.dk Analyse af website: cinnobershop.dk Gruppe 12: Brit, Caroline, Line & Søren v1_7/3-16 Indholdsfortegnelse ANALYSE Kommunikation 3 Wireframes - Home 4 - about 5 - webshop 6 - webshop/betaling 7 Grafiske

Læs mere

Gruppe: Julie Rasmussen, Laura Kongaa, Naja Lynge & Sophie Krogh Hold: B

Gruppe: Julie Rasmussen, Laura Kongaa, Naja Lynge & Sophie Krogh Hold: B Gruppe: Julie Rasmussen, Laura Kongaa, Naja Lynge & Sophie Krogh Hold: B Analyseafsnit Kommunikation Hvem er afsenderen? Cinnober Hvem er målgruppen? Hipstere. Spelt mødre Kunstbevidste Ingefærs spisende

Læs mere

Redesign af website. Gruppe 27: Fanøfærgen. Website: Feelgood Bakery. Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/

Redesign af website. Gruppe 27: Fanøfærgen. Website: Feelgood Bakery. Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/ Redesign af website Gruppe 27: Fanøfærgen Website: Feelgood Bakery Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/ Dagmar Büchert Julie Otzen Mads Klarlund Mathias Duhn Larsen 2. Koncept & idé

Læs mere

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Gruppe 15 Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Link til redesignet website: www.feelgoodbakery.thorsoe.dk

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

RAPPORT. RE-DESIGN af sitet. Rapport redesign. Gruppe 14

RAPPORT. RE-DESIGN af sitet.  Rapport redesign. Gruppe 14 Rapport redesign Gruppe 14 RAPPORT RE-DESIGN af sitet www.kyoto.dk Gruppe 14 Gruppemedlemmer: Olivia Høyer, Marie Rørstrøm, Khaled Albu Qais & Benedicte Kjeldsen 1 Analyse af eksisterende website Kommunikation

Læs mere

Ugeopgave uge 40 Hold A

Ugeopgave uge 40 Hold A Ugeopgave uge 40 Hold A Gruppe: Don Pablos Emil Vollandt, Mathias Smidt, Jacok Kremmer & Alek Modin http://www.fuliktiv.dk/kea/cinnober/landingpage.html Navn: Password: keammd kode2015 Analyse Kommunikation

Læs mere

Rapport for Redesign af virksomheden Feelgood Bakery

Rapport for Redesign af virksomheden Feelgood Bakery Rapport for Redesign af virksomheden Feelgood Bakery Gruppenavn: Bagedysten Medlemmer: Jens V. Hartfelt, Daniella Munck, Natalie K. Frandsen, Sara J. Klausen Link: http://afleveringer.hartfeltgrafik.dk/feelgoodbakery/index.html

Læs mere

Gruppe 16 / redesign af website: Cinnober / 11.03.2016. Redesign af website. Gruppe 16: Anja Line Kira Emma Ditte Karoline

Gruppe 16 / redesign af website: Cinnober / 11.03.2016. Redesign af website. Gruppe 16: Anja Line Kira Emma Ditte Karoline Redesign af website Gruppe 16: Anja Line Kira Emma Ditte Karoline Indhold Analyse 2-5 Koncept og idé 6 Wireframes 6-7 Styleguide 7 Layout diagrammer 8 Kodning 9 Beskrivelse af test og testresultater 9-10

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Redesign af website. Website: Cinnobershop.dk. Lavet af gruppe 13: Freja Astrid Petersen Jannik Olaf Randrup Søren Koefoed R. Madsen Malina M.

Redesign af website. Website: Cinnobershop.dk. Lavet af gruppe 13: Freja Astrid Petersen Jannik Olaf Randrup Søren Koefoed R. Madsen Malina M. Redesign af website Website: Cinnobershop.dk Lavet af gruppe 13: Freja Astrid Petersen Jannik Olaf Randrup Søren Koefoed R. Madsen Malina M. Stevns Indhold: Analyse af eksisterende website Koncept og idé

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow WORKFLOW & PRODUKTION WEBSITE NATURSPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet dette fiktive website der kunne være en mulighed for en nyopstartet spejderforening.

Læs mere

KYOTO.DK ANALYSE OG REDESIGN. Malene Rostgaard Rasmussen Camilla Skov Sørensen Thomas Juul Mathias Vangsgaard

KYOTO.DK ANALYSE OG REDESIGN. Malene Rostgaard Rasmussen Camilla Skov Sørensen Thomas Juul Mathias Vangsgaard KYOTO.DK ANALYSE OG REDESIGN Website: juuul.dk/kyoto.html Password: kea Malene Rostgaard Rasmussen Camilla Skov Sørensen Thomas Juul Mathias Vangsgaard 2 ANALYSE, KOMMUNIKATION Hvad vil siden og hvem forsøger

Læs mere

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk 1.semester Multimediedesign Gruppe:Alba,Jacqueline,NadiaogAnneMai Uge40 Gruppeopgave Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk Link til redesign af webside: http://nadiacah.com/uge40/landingpage.html Hvem

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk Link til redesign af webside: http://nadiacah.com/uge40/landingpage.html Hvem er afsenderen? - Feelgoodbackery Hvem er målgruppen? - Den moderne familiemor - Det moderne-fællesskabsorienterede

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST Hjemmesidedesign og udvikling www.mads-pj.dk/clothesly MADS PADKÆR JØRGENSEN - GRAFISK DESIGN Side 1 af 13 DOKUMENTATION OPGAVE Opgaven jeg stillede mig

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen GRAFISK DESIGN Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Total redesign af hjemmeside til Trademark Textiles A/S, både layout og kodning af side. Trademark textiles

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

GRUPPE. Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund

GRUPPE. Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund GRUPPE 7 Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund INDHOLDSFORTEGNELSE Analyse af eksisterende website...kommunikation...responsive design...kommunikation og

Læs mere

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16 GRAFISK WORKFLOW Indhold Grafisk workflow Procesbeskrivelse Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 2 Html, css og seo 6 Grafisk workflow Opgaven At skabe et nyt og

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

WORKFLOW & PRODUKTION

WORKFLOW & PRODUKTION OPGAVE Jeg har lavet et fiktiv website for en hundekennel. Det er mit bud på hvordan sådan en eventuelt kan se ud. PROGRAMMER Photoshop Dreamweaver Illustrator WORKFLOW & PRODUKTION KENNEL BISCO Dokumentation

Læs mere

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk Grafisk workflow Se siden her: www.cormas.dk Dokumentation 4 Procesbeskrivelse 5 Inspirationssøgning 6 Skitser 8 Layout i Photoshop 9 Farver 10 Font 11 Flowchart 12 Wireframe 13 Storyboard 14 kontakt.html

Læs mere

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website Sarah Winther, Hold B Dato: 18 sep. 2015 Kunde: Subsero Projekt: Ugeopgave 38 Kreativ Brief Case: Digitalt bureau: www.subsero Hvem er afsenderen? Sarah Winther

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL:

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL: MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël Unique Landscapes URL: http://sillenoel.com/uniquelandscapes/index.html 1 7. Ekspertvurdering Kvalitetsvurdering af Unique Landscapes nuværende website.

Læs mere

Grafisk Design. rafisk Design

Grafisk Design. rafisk Design rafisk Design Svendeprøve 2016 Opgaven I forbindelse med at ReklameTryk ville lancere en webshop skulle vores hjemmeside opdateres. Den skulle fremstå enkelt, lys og nem at navigere rundt på og samtidig

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

Feelgood Bakery Re-design. Jaqueline, Elisabeth, Caroline & Nathalie Gruppe 4

Feelgood Bakery Re-design. Jaqueline, Elisabeth, Caroline & Nathalie Gruppe 4 Feelgood Bakery Re-design Jaqueline, Elisabeth, Caroline & Nathalie Gruppe 4 Københavns Erhversakadami Multimedie Design Marts 2016 Re-design af Feelgood Bakery http://www.nathalieskaarup.dk/feelgoodbakery/feelgood/

Læs mere

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS GRA b DESIGN. HEARTS & MINDS HVAD, HVORFOR OG HVORDAN? HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ? Opgaven gik ud på at, udfra udleveret trykt materiale skulle lave et fuldt og responsivt hjemmeside design. Sitet er lavet

Læs mere

Grafisk Workflow. hovedforløb 2

Grafisk Workflow. hovedforløb 2 Grafisk Workflow hovedforløb 2 WORLD OF FURNITURE Forside.wrapper width: 95%; margin: 0 auto; box-shadow: 0px 0px 25px #888888; Image slider carousel 5 sekunder .button span.button span:after.button:hover

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside GRAFISK DESIGN Hjemmeside AFSENDER Dansk design ANSVAR FOR OPGAVELØSNING Jeg har haft ansvaret for at opgaven er blevet løst, og at den har overholdt de krav som jeg selv har stillet til den skal opfylde,

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal Webdesign til fodboldportal REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldporta, pl.dk. Hjemmesiden skal indeholde rigtig mange

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen Pia Jensen cph-pj103@cphbusiness.dk 1. semester eksamensprojekt MUL-A 2013 mul33.itkn.dk/eksamensprojekt/index.html EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR 2014 Lærere: Thomas Hartmann Jesper Hinchely Ian

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine FRISØR VEST Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine Case 3: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine. Beskrivelse af gruppens tidsplan Trello: Vi har benyttet

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

Grafisk. Workflow. Side 1

Grafisk. Workflow. Side 1 Grafisk Workflow Side 1 http://mediegrafiker-ats.dk/15gt33med/freja/hotelinger/ Side 2 Kunde: Inger Marie, Hotel Inger Målgruppe: Aldersgruppe mellem 30-50 år. Hvad har jeg bidraget med? Mit bidrag til

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

Redesign af hjemmeside

Redesign af hjemmeside FeelGood Bakery Redesign af hjemmeside Af Christian Severin, Kasper Bartholin, Michelle Demir & Julie Løchte - september 16 REDESIGN AF HJEMMESIDE 1 Analyse af FeelGood Bakeries hjemmeside Feelgood Bakery

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

Website projekt 3, 2. semester. Responsive design. Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk. Mark Halding www.markhalding.dk

Website projekt 3, 2. semester. Responsive design. Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk. Mark Halding www.markhalding.dk Website projekt 3, 2. semester. Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk Mark Halding www.markhalding.dk Peter Konrad http://cph54.webkn.dk/ Anders Rein www.andersrein.dk Responsive design Projekt: www.andersrein.dk/projekter/hjemmesider/responsiv

Læs mere

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum Erhversakademiet Lillebælt OEAMM18FDA 1.semester d. 08.03.2018 Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum prototype: video i ZIP-fil Gruppe 5 medlemmer: Simon Tagge, Sofie Florczak, Mathias Bøgedal, Anne

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP

OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP OPGAVEN OG AFSENDER: Weloveorganic.com er en forholdsvis ny virksomhed, der pånuværende tidspunkt udelukkende sælger økologisk tøj til kvinder. På længere sigt ønsker

Læs mere

OPGAVEBESKRIVELSE. Grafisk design process for Kolding Motion, logo, frontend hjemmeside samt t-shirt og skilt.

OPGAVEBESKRIVELSE. Grafisk design process for Kolding Motion, logo, frontend hjemmeside samt t-shirt og skilt. 01. OPGAVEBESKRIVELSE Grafisk design process for Kolding Motion, logo, frontend hjemmeside samt t-shirt og skilt. OPGAVE Re-design Kolding Motions logo, nyt layout til deres hjemmeside samt kodning. Ny

Læs mere

Grafik & Billede weloveorganic.com webshop

Grafik & Billede weloveorganic.com webshop Grafik & Billede weloveorganic.com webshop Opgaven og afsender: Weloveorganic.com er en forholdsvis ny virksomhed, der pånuværende tidspunkt udelukkende sælger økologisk tøj til kvinder. På længere sigt

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

Grafisk produktion og workflow

Grafisk produktion og workflow Grafisk produktion og workflow Helle Nicolaysen svendeprøve juni 2016 Kunde (fiktiv) Bomholt er en virksomhed der laver og sælger plankeborde og som nu ønsker en helhedsorienteret grafisk designlinje,

Læs mere

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE BRILLIANT BIKINIES WEBSITE MARÍ DYRMOSE OPGAVEN OPGAVEBESKRIVELSE Brilliant Bikini kompagniet skulle have designet og programmeret en website, hvor de kunne præsentere deres

Læs mere

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK DOKUMENTATION MARIA SKAU MADSEN WWW.BY-M.DK INDHOLDSFORTEGNELSE OPGAVE BESKRIVELSE.... 5 RESEARCH.... 5 DESIGN.... 5 SPECIFIKATIONER DET TRYKTE MEDIE.... 5 NUVÆRENDE IDENTITET... 6 PRIMÆR OG SEKUNDÆR MÅLGRUPPE....................6

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 NAVN PÅ OPGAVEN KERNEOMRÅDE SVENDEPRØVE 2013 Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 Beskrivelse af opgaven I min fritid modtog jeg en opgave, som bestod i, at redesigne og kode et

Læs mere

AMANDA ABIGAIL PEDERSEN MARIA THOMSEN SOFIE MAI SØRINE SKOV KRUSE

AMANDA ABIGAIL PEDERSEN MARIA THOMSEN SOFIE MAI SØRINE SKOV KRUSE THE A-TEAM AMANDA ABIGAIL PEDERSEN MARIA THOMSEN SOFIE MAI SØRINE SKOV KRUSE ANALYSE KOMPOSITION Siden virker rodet, og der mangler sammenhæng mellem valget af fond og baggrundsbilledet på landingpagen.

Læs mere

afsender Aarhus Folk Festival

afsender Aarhus Folk Festival GRAFISK DESIGN Hjemmeside Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Design af hjemmeside i wordpress fra start til slut til mindre festival i Aarhus område. En stor udfordring var at lave programmeringen så

Læs mere

Anvendte programmer GRAFISK DESIGN. Produkt og målgruppe. Designkrav. Process

Anvendte programmer GRAFISK DESIGN. Produkt og målgruppe. Designkrav. Process Grafisk Design Produkt og målgruppe Design af website til Bewooden Furniture som laver handmade træmøbler. Bewooden ønsker at få lov til at vise deres unikke design af træmøbler frem. Hertil skal der

Læs mere

Se hjemmesiden på:

Se hjemmesiden på: Se hjemmesiden på: www.share-connect.dk Dokumentation Opgavebeskrivelse Det lokale erhvervsnetværk, Share & Connect skulle have designet og programmeret sin nye hjemmeside, hvor de ville kunne have mulighed

Læs mere

Redesign af websitet CPH Fashion Pool

Redesign af websitet CPH Fashion Pool Redesign af websitet CPH Fashion Pool Gruppe 12 Malene, Clara, Ann-Sofie & Signe Indhold: Formål Teori: Hvordan analyserer man en webside? Analyse af eksisterende website Persona for den valgte målgruppe

Læs mere

GRAFISK DESIGN GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW

GRAFISK DESIGN GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW 2 RE-DESIGN AF BOARDASSURE.DK Jeg har et enkeltmandsfirma, hvor jeg laver opgaver uden for mit arbejde i Presidents Institute. En af de opgaver jeg har løst, var en opdatering

Læs mere

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio: Michell Aagaard Dranig

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio:   Michell Aagaard Dranig Portfolio Udvikling af min portfolio Link til portfolio: http://dranigdesign.com/ CPH-MD267@CPHBUSINESS.DK ind på en af undersiderne, kom home finde ud af, hvad mit eksamensprojekt Udvikling af min portfolio

Læs mere

DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015

DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015 DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015 KATHRINE AMALIE RUSSELL HARDER CPH BUSINESS ACADEMY MUL-B 1 Indledning Til vores eksamens projekt fik vi til opgave at redesigne vores Wordpress portfolio som var

Læs mere

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET 02 Indledning. Dette oplæg indeholder oversigt over farvevalg og -symbolik Fleggaard Leasing samt relaterede forretningsområder, herunder Fleggaard

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Responsiv website - Mockup

GRAFISK DESIGN. Responsiv website - Mockup GRAFISK DESIGN I denne fiktive opgave skulle vi skabe et online portfolio til fotografen Sofia. Kravet var en forside, samt en galleri side, og websitet skulle kunne bruges på bade mobil og desktop. Billederne

Læs mere

Dokumentation. Inspiration S34 S35. Opgavens art Fiktiv opgave af opbygning af en hjemmeside.

Dokumentation. Inspiration S34 S35. Opgavens art Fiktiv opgave af opbygning af en hjemmeside. Grafisk Design Dokumentation Inspiration Opgavens art Fiktiv opgave af opbygning af en hjemmeside. Kort om opgaven Hjemmesiden, skulle være oplysende om produkter og virksomheden, den skulle være enkel

Læs mere

1 Robbins, Jennifer N.: Learning Web Design, s. 41

1 Robbins, Jennifer N.: Learning Web Design, s. 41 I designarbejdet forbundet med at udvikle en hjemmeside, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser over hvilken optimale skærmstørrelse man designer til, da dette har konsekvens for den efterfølgende

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Designmanual for websider

Designmanual for websider Designmanual for websider 31. marts 2009 Version 1.1. Denne manual beskriver de gældende retningslinjer for Aalborg Universitets websider. Det vil sige websider der benytter aau.dk i domænenavnet er omfattet

Læs mere

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 2 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN 01. BRIEFING GRAFISK DESIGN 01. Briefing 02.

Læs mere

Grafisk workflow 3. Hovedforløb

Grafisk workflow 3. Hovedforløb Grafisk workflow 3. Hovedforløb 3. Hovedforløb Grafisk workflow Dreamweaver Opgavebeskrivelse Højbakkegaard har brug for en hjemmeside, som kan vise hvad gården har at byde på, deres unikke vine og faciliteter

Læs mere

Projekt om Københavns Musikteater

Projekt om Københavns Musikteater Projekt om Københavns Musikteater Spørgsmål og områder til første vejledning Vi har tænkt os at lave et redesign af Københavns Musikteaters hjemmeside med følgende undersider: o Forside o Forestillinger

Læs mere

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11 GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 G H1 H2 H3 H1 SIDE 1 / 11 IDENTITET, LOGO OG WEBSITE Brainstorm 1. Foreningen skal have ny identitet, logo og website. beskæftiger sig med økologi og bæredygtighed.

Læs mere

Bag om projekterne. Flow 1 Flow 2 Flow 3 Flow 4 Flow 5. Her kan du navigere dig rundt i opgaven: (Note: the following will be in Danish)

Bag om projekterne. Flow 1 Flow 2 Flow 3 Flow 4 Flow 5. Her kan du navigere dig rundt i opgaven: (Note: the following will be in Danish) Bag om projekterne (Note: the following will be in Danish) Hvad kan jeg finde her? I dette dokument får du et kronologisk indblik i processen bag mine skole projekter: hvad mine idéer var, hvad jeg har

Læs mere

GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN

GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN Dokumentation OPGAVEN Opgaven står i af få redesignet IME fondens online profil og dertil hørende kampagner samt tilbud de kører online. IME s hovedside skal

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere