Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2016"

Transkript

1 1 Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2016 Indhold 1.Forord Virksomhedsplan for Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter udarbejdes anden gang i april Planen udarbejdes af centerlederen på vegne af SKFCs bestyrelse, således at bestyrelsen får et bedre overblik og et fremadrettet værktøj til planlægning og kommende beslutninger. Planen vil blive offentliggjort på SKFCs hjemmeside og Frederikshavn Kommunes hjemmeside, således at brugere og andre interesserede kan orientere sig om SKFCs faciliteter, aktiviteter og fremtidsplaner. 2. Virksomhedens rammer Adresse og stamdata: SKFC er beliggende på matr. Nr. 456G, Kirkevej 19, 9990 Skagen. Idrætshallen blev indviet den 18. november 1972 og svømmehallen den 28. oktober 1977 ved midler, der blev tilvejebragt ved indsamling blandt en bred kreds af foreninger og virksomheder i den daværende Skagen Kommune. Skagen Kultur- og Fritidscenter er en erhvervsdrivende fond, der er undtaget fra lov om erhvervsdrivende fonde efter erhvervsfondslovens 1, stk. 5. Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter er underlagt tilsyn af Frederikshavn Kommune. Formål: Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter har til formål at virke til gavn for idræts- fritids- og kulturlivet i Frederikshavn Kommune. Formålet kan opnås ved at drive haller og aktiviteter i naturlig forbindelse hermed, herunder ved afholdelse af konferencer, lejrskoler, træningslejre, messer, musikarrangementer og andre kulturaktiviteter samt overnatningsvirksomhed. Formålet skal endvidere opnås ved at kultur- og fritidscenteret kan virke som klubhus for brugerforeningerne. Forudsætninger: SKFC har gode forudsætninger for at betjene klubber, foreninger og skoler pga. sin store kapacitet med idrætshal, gymnastik- og dansehal, kampsportshal (fitnesshal pr. 1. september 2016), svømmehal, store mødelokaler, stor kapacitet i køkkenet og overnatningsmulighed for op til 275 personer alt sammen under ét tag. Den gode beliggenhed midt i Skagen by giver samtidig optimale muligheder for at fylde centret med kulturbegivenheder som Skagen Festival,

2 2 teaterforestillinger, kunst- og antikmesser og turistbesøg af mange lejrskoler, træningslejre i fodbold, svømning, håndbold, badminton, cykling, m.m. Organisation: Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer, som udpeges eller vælges på følgende måde: 3 medlemmer udpeges af Skagen Erhvervsforening, heraf en på lige årstal og to på ulige årstal. Indtræden sker i maj måned. 1 medlem udpeges af Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune med indtræden i maj måned i lige årstal. 1 medlem vælges af de skoler, der er brugere af kultur- og fritidscenteret med indtræden i maj måned lige årstal. 1 medlem vælges af de foreninger, der er brugere af kultur- og fritidscenteret. Centerleder sørger for indkaldelse og afvikling af valg. Indtræden sker i maj måned ulige årstal. 1 medlem udpeges af Frederikshavn Kommune på byrådets konstituerende møde. Medarbejderne i Skagen Kultur- og Fritidscenter kan vælge at udpege en medarbejderrepræsentant. Repræsentanten vil være observatør og har ingen stemmeret. Indtræden sker i maj måned i ulige årstal. Bestyrelsen konstituerer sig selv med et formandskab bestående af formand og næstformand. Den af byrådet udpegede repræsentant kan ikke vælges som formand for fondens bestyrelse. Til drift af centeret ansætter bestyrelsen en centerleder. Bestyrelsen godkender en stillingsbeskrivelse for centerlederen, der bemyndiger centerlederen til at varetage de daglige forretninger i driftsmæssig henseende, herunder ansætte lønnet medhjælp og fastsætte vilkårene herfor. Bestyrelsen afholder ordinært møde 8 gange årligt med ca. 1½ måneds mellemrum. Bestyrelsen afholder herudover møder såfremt et bestyrelsesmedlem ønsker det. Centerlederen er sekretær for bestyrelsen og skriver referat af alle bestyrelsesmøder. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Fonden tegnes i alle forhold af formand/centerleder eller i formandens fravær af næstformand / centerleder eller i centerlederens fravær af formand / næstformand. Fysiske rammer: Der er m2 bestående af a) Idrætshal (1972) med 575 faste siddepladser, godkendt til personer, gymnastik- og dansehal, godkendt til 250 personer (1984), kampsportshal / fitnesshal (1984), godkendt til 100 personer, store mødelokale, godkendt til 120 personer, mødelokale Glashuset, godkendt til 80 personer, samt 5 klublokaler / lederrum med 5 faste sovesofaer og 8 køjerum med 98 faste køjer med springmadrasser. Der er mange depotrum, 6 omklædningsrum, foyer med offentlige toiletter, handikaptoilet og handikapelevator, kontor, m.m. b) Svømmehal (1977) med 6 baner i 25 m bassin, 2 børnebassiner, 70 m vandrutsjebane, 1m og 3m vipper og 2 saunaer i de to omklædningsrum, billetsalg / kiosk og café med 30 pladser samt automat til sodavand og slik. c) Køkken (1972), anretter køkken, fryse- og kølerum, cafeteria med plads til ca. 50 personer.

3 3 På grunden er der et stort græsområde med 10 borde / bænke. Kommunen ejer en stor parkeringsplads ved centret, hvor der også er mange cykelstativer. Nøgletal 2016: Svømmehal udlejet: faste brugere 35 t/uge, offentligt åbent 18 t/uge + træningslejre og stævner Idrætshal udlejet: faste brugere 42 t/uge + turneringskampe, messer, kulturarrangementer, m.m. Små haller: faste brugere 18/uge + kulturarrangementer, fester, træningslejre, m.m. Køkken og værelser (103 faste senge madrasser): ca overnatninger med helpension Økonomi 2015: Årsregnskabet for 2015 viser et overskud på kr. i forhold til det budgetterede overskud på kr. Resultatet er tilfredsstillende, og det er kr. bedre end det i januar 2015 udarbejdede og godkendte budget for En sammenligning med årsregnskabet for 2011, der viste et underskud på kr., 2012, der viste et underskud på , 2013, der viste et overskud på kr., og 2014, der viste et overskud på kr. godtgør, at den positive udvikling er fortsat i Budgetåret 2015 var på flere områder et svært år. Der er sket følgende med større økonomisk betydning: 1. Afdrag på det rentefrie lån i Frederikshavn Kommune er fortsat. Der er afdraget kr. i Klubber og skolers faste lejemål i SKFC blev fra august igen (ligesom i august 2013 og 2014) reduceret som følge af ønsker om færre timer til skolerne og lavere aktivitet i klubberne. Det svarer til et fald i indtægter igen, nu på ca kr. i Der var store vedligeholdelsesudgifter i det 44 år gamle center på m2. Der er derfor bl.a. gennemført fem energiprojekter, der er finansieret ved optagelse af et nyt kommunegaranteret lån i Kommunekredit på kr., ekskl. moms. Disse forbedringer af bygningerne var ikke budgetterede. 4. Det samlede beløb til andre vedligeholdelser af anlægget blev alligevel på ca kr., ekskl. moms, hvor der i alt var budgetteret med kr., ekskl. moms. 5. Tilskuddet fra Frederikshavn Kommune til SKFC var igen reduceret i Reduktionen var kr. fra kr. i 2012 til kr. i 2013, yderligere kr. til i 2014 og endelig med ca kr. til kr. i 2015, dvs. med ca kr. over tre år. Der er tale om løbende priser, så reduktionen over 3 år skal tillægges ca. 6% pris- og lønstigning, dvs. en reel reduktion på ca kr. pr. år efter tre år. På positivsiden er der desuden sket følgende af større økonomisk betydning: 1. Personalereduktionen, der sparer ca kr. pr. år fungerer stadig i Den langfristede gæld på de gamle lån er i 2015 reduceret med kr. før optagelse af det nye energilån på kr.

4 4 3. Antallet af udlejninger til lejrskoler, træningslejre m.m. er øget fra i 2013 til i 2014 og til overnatninger med helpension i Bestyrelsen og ledelsen er fortsat i en tæt og positiv dialog med Frederikshavn Kommune om centrets økonomi. Der sendes hver tredje måned tilsynsrapport med resultatopgørelse, likviditet, vedligeholdelsesinitiativer, forventninger til årsresultatet og beskrivelse af aktiviteter. Økonomi 2016: Budget for SKFC, godkendt af bestyrelsen den 15. december 2015: Tilskuddet fra Frederikshavn Kommune: kr. Resultat i Idrætshallen: kr. Resultat i Svømmehallen: kr. Resultat i Køkken: kr. Renter m.v.: kr. Afdrag på lån (afskrivninger): kr. Forventet resultat i 2016: kr. 4. Status på virksomhedens egne mål Statusbeskrivelse / Opfølgning på forrige virksomhedsplan Målsætning 1: Overskud på driften af SKFC: Denne målsætning er opfyldt i både 2013, 2014 og Målsætning 2: Flere aktiviteter og større indtægter fra klubber og skoler i kommunen: Denne målsætning er ikke opfyldt, da der er færre aktive i klubberne og mindre køb af timer fra skolerne på grund af besparelser hér. Målsætning 3: Flere aktiviteter og større indtægter fra lejrskoler og træningslejre: Denne målsætning er opfyldt, idet antallet af overnatninger med tre måltider om dagen er steget fra i 2013 til i 2014 og igen til i 2015, svarende til en stigning på 70 % på to år. Dette skyldes især markedsføring af, at SKFC har en velfungerende organisation og service, hvor der er svømmehal, idrætshaller, køkken og overnatningsfaciliteter under samme tag. Målsætning 4: Reduktion af udgifter til lønninger af det faste personale og afløsere med ca. 1 mio. kr. pr. år. Denne målsætning er opfyldt medio 2013 og fastholdt i 2014 og 2015.

5 5 Målsætning 5: Bedre vedligeholdelsesstandard af bygningerne indvendig og udvendig: Målsætningen er nået, idet der er brugt kr., ekskl. moms, ekstraordinært på fem energiprojekter. Kommunen har garanteret for energilån i Kommune Kredit. Herudover er der brugt ca kr., ekskl. moms, over vedligeholdelsesbudgettet og ca kr., ekskl. moms over kontoen for nyanskaffelser. Målsætning 6: Afvikling af langfristet gæld i et hurtigt tempo: Denne målsætning er opfyldt i 2015, hvor den langfristede gæld er reduceret med kr. samtidig med at kassekredittens maksimumtræk er reduceret med kr. Der er dog pr. 31. december 2015 optaget et nyt energilån på kr. i Kommunekredit Målsætning 7: Køkkenet effektiviseres, så det fortsat laver god mad, giver flot service og samtidigt genererer overskud: Denne målsætning er opfyldt i både 2013, 2014 og Mål og resultatkrav Se statusbeskrivelsen ovenfor. Opmærksomhedspunkter Der har været opmærksomhed på opfyldelse af de 7 målsætninger ovenfor. 5. Virksomhedsplanen og de politiske mål 2016 Opfølgning på forrige virksomhedsplan Se ovenfor. Politiske prioriteringer fokusområder SKFC har i perioden 1. juli december 2015 opfyldt alle de økonomiske og juridiske målsætninger og prioriteringer i Totalløsningen for SKFC ( Genopretningsplanen ) fra juni 2012, som Frederikshavns kommunes økonomiudvalg og byråd vedtog på møder den 27. juni Opfølgning Centerlederen har pr. 28. april efter ønske fra kommunens embedsmænd - udarbejdet en skriftlig redegørelse om SKFCs resultater i 2014 (Årsrapport 2014) sammenlignet med genopretningsplanens økonomiske målsætninger og prioriteringer fra juni Der er desuden udarbejdet tilsynsrapporter for hvert af de fire kvartaler i 2015, jf. det skærpede økonomiske tilsyn, der er formuleret i SKFCs driftsaftale. Tilsynsrapporterne er godkendt af SKFCs bestyrelse og efterfølgende taget til efterretning af kommunens Kultur- og Fritidsudvalg

6 6 6. Virksomhedens fremtidsplaner og udviklingsmål 2016 Fokusområder Målsætning 1: Overskud på driften af SKFC i Målsætning 2: Fastholdelse af skolernes leje af idrætshal og svømmehal (antal timer i skoleåret) og udvikling af nye aktiviteter med nye / andre lokale klubber om leje af lokaler. Målsætning 3: Flere aktiviteter og større indtægter fra lejrskoler og træningslejre. Målsætning 4: Fortsættelse af udbedring af revner i mur i svømmehallens kælder ( ) og opfyldelse af vandkvalitetsbekendtgørelsen ( ). Gennemførelse af investeringerne i henhold til vandkvalitetsbekendtgørelsen inden den 1. juli 2017 ved optagelse af nyt kommunegaranteret energilån medio Gennemførelse af en række andre lønsomme energiforbedringer finansieret ved samme låneoptagelse. Målsætning 5: Afvikling af kommunens krav om skærpet økonomisk tilsyn og indgåelse af normal driftsaftale. Udviklingsmål Målsætning 6: Gennemførelse af Aftale af 15. december 2015 med Sport og Fitness Dit Center Skagen om anvendelse af kampsportshallen til fitnesscenter fra september Målsætning 7: Fortsat udvikling af samarbejdet om medarbejdere og kunder med Skagen Sportscenter, Skagen Stadion, Skagen Festival, Skagen Marathon og Kulturhus Kappelborg. Målsætning 8: Udvikling af samarbejdet med SKFCs bedste udenbys kunder m. h. p. flere overnatninger: Danske skoler på lejrskoler, Danske klubber på træningslejr, Indre Østfold Reisebyrå (N) på træningslejre i fodbold, Olka Sportsresor (S) på træningslejre i svømning m.v., Sports International (S) på træningslejre i fodbold og evt. ny samarbejdspartner i Danmark m. h. p. træningslejre i håndbold. Målsætning 9. Fortsat udvikling af bedre samarbejde, bedre service og bedre intern kommunikation hos medarbejdere, afløsere og frivillige.

7 7 Forbedringstiltag a) Der udvikles kontrakter med arrangører om årlige messer i ugerne 28, 31 og 46, en oktoberfest i uge 39 - og med Kulturhus Kappelborg om flere teaterforestillinger og kulturprojekter med overnatning og halv pension (f.eks. kulturskole i uge 30-31). Der gennemføres en pædagogkonference i september b) Målrettet markedsføring. Der samarbejdes med fitnesscenteret om kunder i svømmehallen. Der udsendes tilbud og lejrskolebrochure til alle danske skoler, der har været her før (perioden ) og tilbud og træningslejrbrochure til svømmeklubber, håndboldklubber og badmintonklubber, der har været her før ( ). c) Der gennemføres udskiftning af tag D og udskiftning af facaden mod nord samt renovering af lokalet inden Sport og Fitness Dit Center Skagen flytter ind i kampsportshallen i september. d) Der foretages yderligere forbedringer af klimaskærmen, finansieret af energilån. Det handler om energibesparelser, bedre arbejdsvilkår for ansatte og mulighed for at fastholde gamle kunder og tiltrække nye. Iværksættelse og risikovurdering Alle forbedringstiltag vil blive iværksat og forsøgt gennemført. Risici: a) SKFC er afhængig af at kommunen fastholder niveauet for tilskud på minimum 2016-niveau, inkl. pris- og lønregulering årligt, og at kommunens institutioner fortsat ønsker at bruge SKFC på mindst samme niveau som i januar kvartal b) SKFC er afhængig af, at kommunen medio 2016 bevilger garanti for lån i Kommune Kredit til renoveringer og energiforbedringer, jf. ny ansøgning af den 25. april SKFC er især helt afhængige af, at det er muligt at lånefinansiere Captura anlæggene og den nye hovedpumpe, således at vandkvalitetsbekendtgørelsens krav kan imødekommes senest den 1. juli c) SKFC er afhængig af, at kunderne er interesseret i at deltage i arrangementer og de markedsførte tilbud, f.eks. svenske sportsrejser til Skagen, kulturskole på Kappelborg, m.m. Skagen Kultur- og Fritidscenter, den 19. april Centerleder Johan Hessellund Godkendt på bestyrelsesmøde i Skagen Kultur- og Fritidscenter, den 25. april 2016.

Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2017

Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2017 1 Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2017 Indhold 1.Forord Virksomhedsplan for Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter udarbejdes tredje gang i april 2017. Planen udarbejdes af centerlederen

Læs mere

Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2015

Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2015 1 Virksomhedsplan for Skagen Kultur- og Fritidscenter, 2015 Indhold 1.Forord Virksomhedsplan for Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter udarbejdes første gang i begyndelsen af 2015. Planen udarbejdes af

Læs mere

Virksomhedsplan 2015 for

Virksomhedsplan 2015 for Virksomhedsplan 2015 for Skagen Sportscenter Drachmannsvej 32 9990 Skagen Planen udarbejdes til Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune og er fremsendt til Uffe Borg, Center for Kultur og Fritid.

Læs mere

Pengeinstitut Nordjyske Bank reg. 7535 kt. 2001608

Pengeinstitut Nordjyske Bank reg. 7535 kt. 2001608 Virksomhedsplan 2015 Virksomhedsplanen for det kommende år, fremsendes til Kultur og Fritidsudvalget samt institutionens bestyrelsesmedlemmer, senest medio januar det pågældende år. Virksomhedsplanen er

Læs mere

Udkast Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne

Udkast Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne Udkast 14.12 2016 Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne Navn, hjemsted og formål 1. Institutionens navn er Næstved Hallerne. Institutionens hjemsted er Næstved Kommune. Næstved Hallerne

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

SKAGEN KULTUR- OG FRITIDSCENTER (SELVEJENDE INSTITUTION) ÅRSRAPPORT

SKAGEN KULTUR- OG FRITIDSCENTER (SELVEJENDE INSTITUTION) ÅRSRAPPORT Tlf: 96791900 skagen@bdo.dk www.bdo.dk BODStatsautoriseret revisionsaktieselskab Spliidsvej 25 A, Box 170 OK-9990 Skagen CVR-nr. 20222670 SKAGEN KULTUR- OG FRITIDSCENTER (SELVEJENDE INSTITUTION) ÅRSRAPPORT

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

Vedtægter for TOBAKKEN (januar 2014) Rød tekst = ny tekst. Vedtægter for TOBAKKEN(godkendt i SLU ) Grøn tekst = tekst udgår 1 Navn og hjemsted

Vedtægter for TOBAKKEN (januar 2014) Rød tekst = ny tekst. Vedtægter for TOBAKKEN(godkendt i SLU ) Grøn tekst = tekst udgår 1 Navn og hjemsted Vedtægter for TOBAKKEN(godkendt i SLU 13.12.06) Grøn tekst = tekst udgår 1 Navn og hjemsted Vedtægter for TOBAKKEN (januar 2014) Rød tekst = ny tekst 1 Navn og hjemsted TOBAKKEN er en selvejende institution.

Læs mere

ÅRSRAPPORT CVR-NR. 40 75 01 18. Tlf: 96791900 skagen@bdo.dk www.bdo.dk

ÅRSRAPPORT CVR-NR. 40 75 01 18. Tlf: 96791900 skagen@bdo.dk www.bdo.dk Tlf: 96791900 skagen@bdo.dk www.bdo.dk BOD Statsautoriseret revisionsaktieselskab Spliidsvej 25 A, Box 170 OK-9990 Skagen CVR-nr. 20222670 SKAGEN KUL TUR- (SELVEJENDE OG FRITIDSCENTER INSTITUTION) ÅRSRAPPORT

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 4. december 2013 Tid 16:00 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Jens Porsborg, Hanne Bøgsted Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Jens Porsborg

Læs mere

Vedtægter. for. Gesten Fritidscenter

Vedtægter. for. Gesten Fritidscenter Vedtægter for Gesten Fritidscenter 1 Institutionens navn er Gesten Fritidscenter. Gesten Fritidscenter er en selvejende institution med hjemsted i Gesten i Vejen Kommune. 2 Institutionens formål er at

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 8. april 2014 Tid 14:00 Sted Hjørring Rådhus NB. Mødet afholdes på Hjørring Rådhus, Springsvandspladsen 5, lokale 209. Henvendelse i receptionen ved

Læs mere

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt 1 Foreningens navn og hjemsted Den almennyttige forenings navn er: Ørbæk Midtpunkt. Institutions hjemsted er: Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, Nyborg Kommune 2 Formål Ørbæk Midtpunkts

Læs mere

FUNDATS 1 / 5. for den selvejende institution Vodskov Kultur & Idrætscenter

FUNDATS 1 / 5. for den selvejende institution Vodskov Kultur & Idrætscenter FUNDATS for den selvejende institution Vodskov Kultur & Idrætscenter 1 - Navn og hjemsted Institutionens navn er Vodskov Kultur & Idrætscenter, Brorsonsvej 3a, 9310 Vodskov. 2 - Institutionens formål Institutionens

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

NOTAT. Udvidelser og opgraderinger i og ved Vejen Idrætscenter. Baggrund

NOTAT. Udvidelser og opgraderinger i og ved Vejen Idrætscenter. Baggrund UDVIKLING & ERHVERV Kultur & fritid Dato: 20-10-2014 Kontaktperson: Henning Steen Jensen Dir. tlf.: 7996 6380 E-mail: hsj@vejenkom.dk NOTAT Udvidelser og opgraderinger i og ved Vejen Idrætscenter Baggrund

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 13. maj 2015 Tid 16:00 Sted Kulturhuset Kappelborg, Skagen NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne Kvist (A)

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

NOTAT. Sagsfremstilling til mødet den Sag: P Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur

NOTAT. Sagsfremstilling til mødet den Sag: P Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur Sagsfremstilling til mødet den 17 12 2008 Sag: 04.04.00-P20-7-08 Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur 05-12-2008 Indledning Der har siden medio 2007 været arbejdet på at skabe rammer for etablering

Læs mere

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Gældende fra Indhold 1. Formål 2. Generelle bestemmelser 3. Drift og vedligehold 4. Adgang til idrætsfaciliteterne 5. Budget

Læs mere

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og Vedtægter Vedtægter for Brugerråd ved Rudersdal Kommunes aktivitetscentre for pensionister og efterlønsmodtagere. Brugerrådets formål 1 Brugerrådets formål er at udgøre en lokal brugerorganisation, der:

Læs mere

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011 Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011 Indhold Side 1 Forside Side 2 Prisliste Side 3 Indledning, budget grundlag Side 4 Driftbudget Side 5 Hal leje Side 6 Halfordeling 1. & 2. kvartal Side 7 Halfordeling

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel Varde kommune Kultur og Fritid Bytoften 2 6800 Varde vardekommune@varde.dk Nørre Nebel, den 8. Februar 2016 Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter. Fyrtårn Tommerup Fonden

Vedtægter. Fyrtårn Tommerup Fonden Fyrtårn Tommerup 4. oktober 2013 Vedtægter for Fyrtårn Tommerup Fonden 1. Fondens navn: 1.1. Fondens navn er FYRTÅRN TOMMERUP FONDEN. 1.2. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 2. Fondens hjemsted: 2.1.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for brugerinddragelse på idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune.

Styrelsesvedtægt. for brugerinddragelse på idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune. Styrelsesvedtægt for brugerinddragelse på idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune. Brugerinddragelse på idrætsanlæggene sker på tre niveauer: Brugerbestyrelsen, der inddrager brugerne i ansvaret for den overordnede

Læs mere

Budgetforslag

Budgetforslag Maj 2018 Indhold Samlet oversigt...3 Aktivitetsområde : Idræt og Sundhed...4 FF2019-001 Reduktion i tilskud til vedligeholdelse af 3 tennisbaner og rengøringstilskud til foreninger.4 FF2019-002 Reduktion

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne HH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

VEDTÆGTER. Hald Ege Idrætscenter

VEDTÆGTER. Hald Ege Idrætscenter 4. maj 2015 VEDTÆGTER f o r Hald Ege Idrætscenter (CVR-nr. 10218179) 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Hald Ege Idrætscenter. Institutionen er selvejende og dens hjemsted er Hald Ege, Viborg Kommune.

Læs mere

Kulturskolen Syddjurs. September 2014

Kulturskolen Syddjurs. September 2014 Kulturskolen Syddjurs September 2014 Indhold 1. Navn og status... 3 2. Formål... 3 3. Indhold... 3 4. Kulturskolens ledelse og daglige drift... 3 5. Bestyrelsens sammensætning... 4 6. Bestyrelsen opgaver

Læs mere

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Midtjysk Turisme

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Midtjysk Turisme Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Midtjysk Turisme 1 Navn og hjemsted Fondens navn er MIDTJYSK TURISME Fondens hjemsted er XXXX Kommune 2 Stifter Region Midtjylland 3 Formål Fondens formål er aktivt

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Den selvejende Institution Aalbæk Kulturhus. Dens hjemsted er Skagen Kommune under adressen Møldamvej 9 b, 9982 Aalbæk.

VEDTÆGTER. for. Den selvejende Institution Aalbæk Kulturhus. Dens hjemsted er Skagen Kommune under adressen Møldamvej 9 b, 9982 Aalbæk. VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Aalbæk Kulturhus Navn, hjemsted og formål: l. Institutionens navn er: Den Selvejende Institution Aalbæk Kulturhus.. Dens hjemsted er Skagen Kommune under adressen

Læs mere

Vedtægter. For Musikskolen i Frederikshavn Kommune. December 2013 VEDTÆGTER, MUSIKSKOLEN I FREDERIKSHAVN KOMMUNE

Vedtægter. For Musikskolen i Frederikshavn Kommune. December 2013 VEDTÆGTER, MUSIKSKOLEN I FREDERIKSHAVN KOMMUNE Vedtægter For Musikskolen i Frederikshavn Kommune December 2013 1 1. Navn og status Musikskolen i Frederikshavn Kommune 2. Formål Gennem udvikling af elevernes kreative evner inden for musikalske udtryk

Læs mere

1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune.

1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune. S/I Ry Hallerne Vedtægter ændringer 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Det er RH s formål

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune.

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter 1. Institutionens navn er Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. 2. Institutionens

Læs mere

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen Forretningsorden Dagtilbud Højvangen 1. Valg til bestyrelsen 2. Bestyrelsens konstituering 3. Bestyrelsens møder 4. Kompetencer og ansvar 5. Ændring af forretningsorden 6. Udlevering af forretningsorden

Læs mere

Vedtægter Sønderborghus

Vedtægter Sønderborghus Vedtægter Sønderborghus 1 Navn og hjemsted Sønderborghus er en selvejende institution. 2 Formål Sønderborghus har hjemsted i Sønderborg Kommune. Den selvejende institution har til huse i bygning ejet af

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vejlby-Risskov Hallen E/F STIFTERE NAVN, HJEMSTED OG SELSKABSFORM

VEDTÆGTER. for. Vejlby-Risskov Hallen E/F STIFTERE NAVN, HJEMSTED OG SELSKABSFORM 1. VEDTÆGTER for Vejlby-Risskov Hallen E/F 1 STIFTERE Den selvejende institution Vejlby-Risskov Hallen er stiftet af Vejlby-Risskov Kommune, Vejlby Idræts-Klub, Idrætsklubben Skovbakken, Vejlby-Risskov

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Navn hjemsted og formål: 1 Institutionens navn er "ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER". Institutionens hjemsted er i Viborg kommune.

Læs mere

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F.

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Mødedato: 21. november 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 17:00 Fraværende: Peter Christensen, Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Sørensen 21. november

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. marts 2015 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. marts 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Ansøgning om tilskud til

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 10. april 2013 Tid 18:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Jens Porsborg Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Jens Porsborg (C) Frode Thule

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

24. september 2014. ---------- Budgetoverslag ----------- Budgetforslag

24. september 2014. ---------- Budgetoverslag ----------- Budgetforslag Resultatbudget 2015-2018 - Inkl.ændringsforslag og tekniske ændringer Budgetområder mio. kr. Regnskab Forventet regnskab Budgetforslag 24. september 2014 Netto-mio. kr. 2013 2014 2015 2016 2017 2018 Det

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

STIFTELSESOVERENSKOMST

STIFTELSESOVERENSKOMST STIFTELSESOVERENSKOMST Morsø Kommune og Region Nordjylland Jernbanevej 7 Niels Bohrs Vej 30 7900 Nykøbing Mors 9220 Aalborg Ø har d.d. stiftet en Selvejende Institution Kulturmødet Mors med hjemsted i

Læs mere

Nordsjællands Park og Vej

Nordsjællands Park og Vej Nordsjællands Park og Vej Samarbejdsaftale for et 60-fællesskab mellem Helsingør og Fredensborg Kommuner 1. januar 2014 1 60 aftale Byrådene i Helsingør og Fredensborg kommuner indgår med virkning fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SPORT & EVENT PARK ESBJERG

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SPORT & EVENT PARK ESBJERG VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SPORT & EVENT PARK ESBJERG 1 VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SPORT & EVENT PARK ESBJERG 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Sport & Event Park Esbjerg.

Læs mere

Mejrup gymnastik og ungdomsforening

Mejrup gymnastik og ungdomsforening Side 1 af 7 Regnskab: Mejrup gymnastik og ungdomsforening Dato: 01-01-2012-31-12-2012 Mejrup gymnastik og ungdomsforening 11 Cykling Resultatopgørelse Indtægter kiosk 902 Varesalg m/moms 903 Varesalg arrangementer

Læs mere

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter)

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Driftsoverenskomst Mellem Holbæk Kommune 0899 Kommuneservice (herefter kaldet Holbæk Kommune) og Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Mellemvang 27 4300 Holbæk Cvr. nr. 24191982

Læs mere

Vedtægter for Fonden Roskilde Sprogcenter

Vedtægter for Fonden Roskilde Sprogcenter Vedtægter for Fonden Roskilde Sprogcenter Juni 2008 Navn, hjemsted og formål 1 Fonden Roskilde Sprogcenter er en selvejende institution med hjemsted i Roskilde kommune. Fondens egenkapital udgøres af kontant

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Nærværende forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i

Læs mere

KULTUR- & FRITIDSHUSET SKOLEGADE 54, 6700 ESBJERG

KULTUR- & FRITIDSHUSET SKOLEGADE 54, 6700 ESBJERG VEDTÆGT for Den selvejende institution KULTUR- & FRITIDSHUSET SKOLEGADE 54, 6700 ESBJERG ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Navn og Hjemsted

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje // Revideret 2018 Indholdsfortegnelse Reviderede principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2018... 3 Hvem kan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 1. Godkendelse af referat fra sidste møde - Referatet er godkendt 2. Bemærkninger til dagsordenen - Punktet økonomi rykkes frem 3. Nyt fra formanden

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Vedtægter for. Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER

Vedtægter for. Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER Vedtægter for Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER 1 Vedtægter for Den selvejende institution RISHØJ IDRÆTSCENTER 1 Navn. Institutionens navn er "RISHØJ IDRÆTSCENTER" med hjemsted i Køge Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Iht. 14 i Vedtægt for den selvejende institution af 1. januar 2019 er følgende forretningsorden fastsat: 1. Bestyrelsens konstituering 1.1.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

DRIFTSINDTÆGTER I ALT

DRIFTSINDTÆGTER I ALT Revideret Forslag 1 Forslag 2 budget 09 budget 2010 Budget 2010 2010 2011 Udlejning til foreninger 900.000 910.000 910.000 910.000 910.000 Udlejning til institutioner 1.200.000 1.250.000 1.250.000 1.250.000

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe Hallerne FH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg Vedtægter for Fonden Rytmisk Musik Esbjerg 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Rytmisk Musik Esbjerg. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 4. februar 2015 Tid 16:00 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Bjarne Kvist, Ole Rørbæk Jensen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne Kvist

Læs mere

Vedtægter for Foreningen White Water Viborg

Vedtægter for Foreningen White Water Viborg Foreningen White Water Viborg Vedtægter for Foreningen White Water Viborg 1 Navn Foreningens navn er Foreningen White Water Viborg 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Viborg Kommune 3 Foreningens formål

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

Driftsbudget. - Eksisterende Hal - Ny Hal - Varmvandsbassin

Driftsbudget. - Eksisterende Hal - Ny Hal - Varmvandsbassin Driftsbudget - Eksisterende Hal - Ny Hal - Varmvandsbassin Resultatopgørelse Lejeindtægter 378.050 757.000 1.816.000 Tilskud kommune 472.958 200.000 50.000 Øvrige tilskud og arrangementer 40.000 25.000

Læs mere

Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet

Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet 1 Navn og hjemsted 1.1 Den selvejende institutions navn er Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet. 1.2 Hjemstedet er

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Indledning Den selvejende institution Ryslinge Hallerne består af tre haller i Kværndrup, Ryslinge og Gislev. Institutionens højeste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION. "Horsens Badminton Hal

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION. Horsens Badminton Hal FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "Horsens Badminton Hal 1 1 INSTITUTIONENS NAVN OG HJEMSTED: 1.1. Institutionens navn er Horsens Badminton Hal, der er en selvejende institution. 1.2.

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

4. Siden sidst ved TJ og VH, orienteringspunkter. Delvist lukket.

4. Siden sidst ved TJ og VH, orienteringspunkter. Delvist lukket. Valdemar Haumand, referat dagsorden nr.30, side 1 d.16. december 2014 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat dagsorden bestyrelsesmøde d.16.12.2014, kl.14.00. Mødet afholdt i Grenaa Idrætscenters

Læs mere

FUNDATS. for FONDEN WONDERFUL COPENHAGEN

FUNDATS. for FONDEN WONDERFUL COPENHAGEN FUNDATS for FONDEN WONDERFUL COPENHAGEN 1 NAVN 1.01 Fondens navn er "Fonden Wonderful Copenhagen". 1.02 Fonden udøver tillige virksomhed under navnene "Fonden Greater Copenhagen Convention and Visitors

Læs mere

Vedtægter for partselskabet. Bridgehuset

Vedtægter for partselskabet. Bridgehuset Vedtægter for partselskabet Bridgehuset 11.09.2016 1/7 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Kapitalforhold... 3 4 Partselskabets opløsning... 4 5 Hæftelse... 4 6 Partbeviser... 4

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Aarby Fritidscenter Melbygade 2 C 4400 Kalundborg Aarby Fritidscenter er en selvejende institution med hjemsted i Kalundborg Kommune. 1 2 Institutionens formål

Læs mere

Det Nye Svømmecenter i Skanderborg

Det Nye Svømmecenter i Skanderborg Det Nye Svømmecenter i Skanderborg Muligheder for finansiering Forudsætninger Anlægsudgiften er beregnet til ca. 68 mio. kr. inkl. moms Heraf byggelånsrenter for ca. 5 mio. kr. og moms udgør 13 mio. kr.

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Indholdsfortegnelse 001. Orientering om status på biblioteksområdet 108 002. Takster 2009 - Biblioteksområdet 109 003. Politisk

Læs mere

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune 1. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 28. april 2011 Tid 16:30 18.30 Sted NB. Fraværende ML-FRE-Rådhus 0.23 Presse, borger, VIP rum Ordinært møde Bent H. Pedersen, Jens Porsborg,

Læs mere

Institutionens navn er "Houlkærhallen" med hjemsted i Houlkær, 8800 Viborg.

Institutionens navn er Houlkærhallen med hjemsted i Houlkær, 8800 Viborg. Navn og hjemsted: Institutionens navn er "Houlkærhallen" med hjemsted i Houlkær, 8800 Viborg. Formål: Institutionen har til formål at opføre og drive en idrætshal til brug for idræts- og ungdomsforeninger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Arbejdstitel (herefter benævnt Institutionen). Dens hjemsted er Tønder Kommune.

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere