Generelle udtagelseskriterier for kamp Endelig version 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelle udtagelseskriterier for kamp Endelig version 1"

Transkript

1 Generelle udtagelseskriterier for kamp Endelig version 1 Forord Dette dokument beskriver de generelle udtagelseskriterier indenfor kamp mht. udtagelse til landshold og mesterskaber. DTaF stiller i samarbejde med udviklingscentrene, specielle tilbud til rådighed for landsholdsudøvere. Det skal bemærkes at cadet, ikke er omfattet af forbundets talensstrategi og at forbundets involvering i denne andersgruppe, derfor vil være mindre end for de øvrige aldersgrupper. Kvalifikationsperiode Mesterskabets endelige startdato benyttes til fastsættelse af kvalifikationsperioden. Bliver stævnet rykket tidsmæssigt er det altid den endelige startdato der benyttes i forbindelse med beregning af points, relevante stævner, m.v. ~ Dvs. at det er kæmperens ansvar, at have opsamlet points indenfor perioden også hvis mesterskabet rykkes en måned frem eller tilbage inden selve udtagelsen. Efter selve udtagelsen ændres der ikke på hvem der er udtagne. Kvalifikationsstævner Kun stævner i den aktuelle kategori samt sværere kategorier tæller med og der kan kun indberettes points for en kategori per stævne. Cadet kan optjene fra cadet og junior rækken Junior kan optjene fra junior og senior rækken U21 kan optjene fra junior og senior rækken (men seniorpoint prioriteres) Senior kan optjene fra senior rækken ~ Det betyder at cadet point ikke kan benyttes i forhold til et juniormesterskab (ikke samme niveau). Stævner for junior, U21 og seniorer Alle officielle WTF stævner (G-kategori) DM, NM, EM og VM WCTT eller et internationalt stævne med minimum 500 advanced deltagere og kamp med elektroniske veste Stævner for cadet Alle officielle WTF stævner (G-kategori) DM, NM, EM og VM WCTT og/eller et internationalt stævne med minimum 500 advanced deltagere og kamp med elektroniske veste Det er et krav for alle ovenstående cadet stævner, at der kæmpes med hovedkontakt for at stævnet tælle med. Der skal ligeledes opstilles i bedste række (dvs. ikke som begynder men som talent/avanceret).

2 Pointsystem Stævne Guld Sølv Bronze Vundet 2+ kamp Vundet kamp VM og EM DM NM WTF stævner (G-kategori) WCTT (*) Internationalt stævne (*) (*) Der kan for cadet samlet indberettes maksimum to stævner, dvs. enten WCTT og et internationalt stævne eller to internationale stævner i henhold til førnævnte krav. For øvrige aldersgrupper kan der samlet indberettes maksimum ét stævne, dvs. enten WCTT eller et internationalt stævne. Hvis der opnås medalje uden kamp eller hvis kæmperens første kamp er en medajle kamp som tabes, gives der ikke point for medaljen/placeringen. Ved skift af vægtklasse overføres 75 % af pointene. ~ Dvs. at hvis en kæmper har vundet sølv efter 3 vundne kampe til et WTF stævne, belønnes dette med: 7 point for sølv 2 point for første vundne kamp 2 x 3 point for to øvrige vundne kampe (2+ kampe) = 15 point Dobbelt-op stævner: De sidste 5 WTF stævner (G-kategori) afholdt på det europæiske kontinent. Dato for sidste aktuelle dobbelt-op stævne beregnes som: Mesterskabets startdato minus 9 uger til forberedelse for EM/NM og minus 13 uger til forberedelse til VM/OL Kval. Alle dobbelt-op stævner giver dobbelte points i henhold til pointsystemet. Antallet af vundne kampe regnes på samme måde som øvrige WTF stævner. ~ Denne regel er medtaget for at favorisere de kæmpere der topper op til en udtagelse og samtidigt sikre at stævnerne ligger indenfor økonomisk formåen for de fleste. WTF s kalender benyttes til at identificere, hvilke der er de fem sidste stævner på det europæiske kontinent. 100 % stævner: Alle øvrige kvalifikationsstævner der ligger i de 12 måneder frem til sidste aktuelle stævne.

3 Udtagelsesdato for mesterskaber 8 uger før NM og EM (sidste kvalifikationsstævne 9 uger før) 12 uger før VM og OL Kval (sidste kvalifikationsstævne 13 uger før) Eksempel, EM: EM s første kampdag Udtagelse af kæmpere 8 uger 9 uger Sidste mulige kvalifikationsstævne - indlevering af points, evt. +3 dage Ifølge WTF kalender Sidste 5 WFT stævner (G-kategori) på det europæsike kontinent 12 måneder Første mulige kvalifikationsstævne Eksempel, VM: VM s første kampdag Udtagelse af kæmpere 12 uger 13 uger Sidste mulige kvalifikationsstævne - indlevering af points, evt. +3 dage Ifølge WTF kalender Sidste 5 WFT stævner (G-kategori) på det europæsike kontinent 12 måneder Første mulige kvalifikationsstævne ~ Bemærk at man sagtens kan deltage i fx internationale stævner eller G-stævner udenfor det europæiske kontinent i dobbelt op perioden, men at disse stævner tæller som normalt (100%).

4 Udtagelsesdato for landshold Point opgøres 1. januar og 1. juli og næste landshold udtages en måned efter denne dato. I henhold til gældende politik for talentområdet, vil der ikke være et landshold for cadetter. DTaF stiller i samarbejde med udviklingscentrene, specielle tilbud til rådighed for landsholdsudøvere. Herudover kan forbundet tillade tilmelding af kæmpere som landshold / National Team for landsholdsudøvere. Eksempel: 1. februar - nyt landshold 1 md. 1. januar - indlevering af point - Sidste mulige kvalifikationsstævne Sidste 5 WFT stævner (G-kategori) på det europæsike kontinent Første mulige kvalifikationsstævne WTF kalender 12 måneder Indlevering af point En uge før den estimerede udtagelsesdato. Resultater sendes til TEUkamp@taekwondo.dk, inkl. dokumentation/kopi af resultatlister. Bemærk at der til nogle mesterskaber er bæltekrav. Kæmperen skal samtidigt dokumentere imødekommelse af dette eventuelle krav. Der skal kun indsendes resultater, hvis kæmperen lever op til udtagelseskravene for den pågældende gruppe.

5 Generelle udtagelseskrav Hvis flere kæmpere søger om udtagelse i samme vægtklasse, vil kæmpere der har vundet minimum 60 % af vundne kampe og point i den aktuelle klasse blive prioriteret Hvis ingen kæmpere lever op til punkt 1, vil kæmpere der har vundet minimum 30% af vundne kampe og point i den aktuelle klasse blive prioriteret Hver kæmper kan ved udtagelsen udvælge 3 stævner/mesterskaber som viser deres niveau. Minimum 2 af stævnerne skal være kæmpet i den vægtklasse man ønsker at stille op i. Ved pointlighed vurderes først antal vundne kampe i vægtklassen, derefter flest medaljer af højst karat i vægtklassen og slutteligt flest medaljer af højst karat i løbet af året. Der kan undtagelsesvist søges dispensation hvis en kæmper møder kravene og ønsker oprykning til næste ledige vægtklasse. Et ønske om dispensation skal sendes sammen med indberetningen. Hvis flere kæmpere ønsker dispensation vil sidste punkt igen blive benyttet, dog uden krav om at to af stævnerne skal være i den pågældende vægtklasse. Specielt vedr. U21 Hvis flere kæmpere søger om udtagelse i samme vægtklasse, vil kæmpere der har vundet minimum 60 % af vundne kampe og point som senior blive prioriteret ~ Denne regel skal sikre at en dygtig senior under 21 får pladsen, selv om en junior har samme pointantal, men fra juniorkampe. Krav for landshold Minimum 5 vundne kampe blandt de udenlandske stævner og internationale mesterskaber (de 12 måneder, alle kampe tæller 100 %) Minimum 30 point på ranglisten for junior, U21 og seniorer Der udtages maksimum to kæmpere per vægtklasse ud fra de generelle udtagelseskrav for junior, U21 og senior. Krav for NM Landsholdskæmpere prioriteres. Ledige pladser besættes af kæmpere ud fra de generelle udtagelseskrav. ~ Der er ikke krav til antal vundne kampe eller minimumspoints, men kæmpere på LH og sekundært kæmpere der lever op til minimumskravene for LH prioriteres Krav for EM Minimum 7 vundne kampe blandt WTF stævner (G-kategori) og internationale mesterskaber (de 12 måneder, alle kampe tæller 100 %) Minimum 40 point på ranglisten Der udtages en kæmpere per vægtklasse ud fra de generelle udtagelseskrav.

6 I en vægtklasse med en ledig plads, kan en kæmper der har vundet en WTF (Gkategori) medalje indenfor kvalifikationsperioden tildeles den ledige plads. Er medaljen vundet i et dobbelt op stævne prioriteres denne kæmper, også selv om karaten er mindre. Hvis to kæmpere har ens medaljer tildeles efter reglerne for pointlighed. ~ Hvis der opnås medalje uden kamp eller hvis kæmperens første kamp er en medajle kamp som tabes, gives der ikke point for medaljen/placeringen. ~ Specielt for U21: Hvis en juniorkæmper fx opfylder de første krav, vil der ikke være en ledig plads Talentudvikling ifm. EM: Hvis der er under 6 kæmpere der møder ovenståede kriterie, kan der undtagelsesvist udtages ekstra kæmpere op til de 6, hvor minimumkravet nedsættes til 4 kampe og 10 point og de generelle udtagelseskrav igen benyttes. ~ TEU vil gøre opmærksom på, hvis der skal indsendes resultater ifm. talentudvikling. Dvs. send kun resultater ind hvis kæmperen lever op til en af de to første kriterier. Krav for VM og OL Kval Minimum 10 vundne kampe blandt WTF stævner (G-kategori) og internationale mesterskaber (de 12 måneder, alle kampe tæller 100 %) Minimum 50 point på ranglisten Udtagelse: Der udtages en kæmper per vægtklasse Der udtages maksimum 6 kæmpere, dvs. at der kæmpes på tværs af vægtklasser og køn hvis flere opfylder kravene ~ Kravet om maksimum 6 kæmpere bliver fjernet, når det er verificeret at kravene svarer til at vi sender kæmpere af sted med det korrekte niveau. Såfremt flere end 6 lever op til kravene, kan der under særlige omstændigheder gives dispensaton og udtages flere end 6. Specielt for OL Kval (eller YOL kval) Der udtages i OL vægtklasser, i henhold til de regler som beskrives i indbydelsen Der udtages maksimum 6 kæmpere, dvs. at der evt. kæmpes på tværs af vægtklasser og køn hvis flere opfylder kravene i henhold til ovenstående regler Den kæmper der kvalificerer sig i en OL vægtklasse udtages (også hvis kæmperen i vægtklassen lige under har flere points) Det skal bemærkes at en vunden plads til OL/YOL ikke er personlig, men tilfalder Danmark. Hvis en kæmper vinder en plads, ikke er skadet og er villig til at gennemgå den seriøse forberedelse et OL/YOL kræver, sigtes der efter at lade denne junior repræsenterer Danmark.

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 14. juni 2014 Sted: TAASTRUP IDRÆTSHALLER PARKVEJ 78 2630 TAASTRUP Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan ranglisterne

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber.

Læs mere

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: TAASTRUP TAEKWONDO TTKD.DK Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 17. maj 2013 Sidste tilmelding: Dato: 20. maj 2013 8. juni 2013 Info mail sendes

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 06-06-2015 Sted: T.I.K Hallerne Parkvej 78 2630 Taastrup Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 Nyt for løberne Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 27. oktober Korsør NM cross iagttagelsesløb Jun pi. 4,5 km Jun dr. 6,0 km Kvinder 7,5 km Mænd 9,0 km 10. november Tårnby, Amager Nordisk

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Plus Cup Rødovre

Indbydelse til Begynder/Øvet Plus Cup Rødovre Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Hwarang Rødovre Taekwondo Dato: 18-10-2014 Sted: Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

1. Generelle regler a) Alle licensspillere i U12, U14, U16, U18 og senior tildeles point til ranglisten. U8 og U10 rækker er aldrig pointgivende.

1. Generelle regler a) Alle licensspillere i U12, U14, U16, U18 og senior tildeles point til ranglisten. U8 og U10 rækker er aldrig pointgivende. 1. Generelle regler a) Alle licensspillere i U12, U14, U16, U18 og senior tildeles point til ranglisten. U8 og U10 rækker er aldrig pointgivende. b) På seniorranglisterne medtages alle U14, U16 og U18

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 Introduktion FINA s internationale kvalifikationskrav og DIF s generelle danske OL-udtagelseskrav

Læs mere

Reglement Ungdomsklassifikationen

Reglement Ungdomsklassifikationen www.dgi.dk/badminton Oplevelser på spil Reglement Ungdomsklassifikationen Juli 2011/2012 DGI badminton samarbejder med Reglement for Ungdomsklassifikationen i badminton DGI badminton 1.0 Ungdomsklassifikationsudvalg

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

SPORTSPLAN FOR CHILDREN 2016

SPORTSPLAN FOR CHILDREN 2016 side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2015 JUNIOR- OG UNGRYTTERE

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2015 JUNIOR- OG UNGRYTTERE side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

SPORTSPLAN FOR PONY & CHILDREN 2018, SPRINGNING

SPORTSPLAN FOR PONY & CHILDREN 2018, SPRINGNING SPORTSPLAN FOR PONY & CHILDREN 2018, SPRINGNING Indhold Introduktion 2 Værdier 2 Formål 2 Normer for landsholdene 2 Sportslige mål 3 Udtagelseskriterier 3 Ryttergrupper 4 Udtagelsesstævner og udtagelser

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

JYSK FYNSK MESTERSKAB JU-JITSU 2010

JYSK FYNSK MESTERSKAB JU-JITSU 2010 Dato: 10. april 2010 Sted: Fredericia idrætscenter Vestreringvej 100 7000 Fredericia Indvejning: 10. april 2010 kl. 8:00 9:00 i Fredericia idrætscenter Licens: Gyldig jiu-jitsu/ju-jutsu licens medbringes

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

Indbydelse til Beg/Talent Cup - Fredericia LÄrdag den 18. september 2010

Indbydelse til Beg/Talent Cup - Fredericia LÄrdag den 18. september 2010 Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste tilmelding: ArrangÄr: 27. august 2010 Fredericia Taekwondo Klub Info mail sendes til de klubber der har tilmeldt deltagere, info Dato: LÅgges ogsç pç forbundets

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Pointtildeling. oktober DTF Turnering

Pointtildeling. oktober DTF Turnering Pointtildeling oktober 2014 DTF Turnering Pointtildeling til DTF's computerrangliste Gældende fra oktober 2014 1. Generelle regler a) Alle licensspillere i U12, U14, U16, U18 og senior tildeles point til

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

Nyhedsbrev - Kamplandsholdet

Nyhedsbrev - Kamplandsholdet 2018 NUMMER 01 Nyhedsbrev - Kamplandsholdet 07.06.2018 Indledning Indhold 1 Seneste nyt 2 Screeninger? 2 Udtagelser 2 Sportsligt indspark 3 Hovedsparket 3 Nyt fra TEU 4 Kommende stævner 4 Kommende begivenheder

Læs mere

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige.

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige. Spillesystem Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. DM Mixed, DM i mixed doubles og senior DM spilles over 8 ender. Der gives 1 point for en vunden kamp og 0 point for

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR! 2014! PONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPORTSPLAN FOR DRESSUR! 2014! PONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2014 PONY side af 1 7 SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2014 PONY Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Datoer

Læs mere

Bryderegler, på 5 minutter

Bryderegler, på 5 minutter Med denne folder, ønsker vi at gøre dig klogere på brydning, samt gøre det lettere for dig at følge med i brydekamp. Hvad er brydning? Brydning er en kampsport. Der kæmpes på en madras der er 12 x 12 meter,

Læs mere

SPORTSPLAN FOR PONYSPRING 2015

SPORTSPLAN FOR PONYSPRING 2015 side 1 af 8 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 6 Træningsplanlægning 6 Træningssamlinger

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl.

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. Nu er endnu en JGP sæson godt i gang. De foregående år har der været 8-10 stævner. Det samme er tilfældet i år. JGP stævnerne har noget grundlæggende

Læs mere

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Vision og formål Der skal etableres flere sportsbegivenheder i København, som understøtter børn og unges deltagelse i taekwondo, og med et særligt fokus på de børn og

Læs mere

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE 1 Indhold og formål Laser Association Denmark har udarbejdet disse statutter, der har til formål at muliggøre beregning af en rangliste til brug

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet Stk. 5 Aarhus Skoleskak (ÅSS) afvikler hver sæson/skoleår et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres af en række Grand Prix

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING PONY OG CHILDREN

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING PONY OG CHILDREN side 1 af 9 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Ryttergrupper 5 Udtagelsesstævner/udtagelse 2017 5 Evaluering af landshold

Læs mere

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016.

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016. # Klub/foreni ng Formål Ansøgt tilskud Idrætssamvirkets indstilling. Beslutning 1 Tailgate Talentudvikling er en væsentlig faktor i klubbernes daglige virke, hvorfor talentudvikling vil have et særligt

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP)

OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP) OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP) De tre TORM Junior Grandprix stævner I, II og III i

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SEJLUNION AFTALE OM NATIONALE KVALIFIKATIONSKRAV OG UDTAGELSESKRITERIER TOKYO 2020

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SEJLUNION AFTALE OM NATIONALE KVALIFIKATIONSKRAV OG UDTAGELSESKRITERIER TOKYO 2020 DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SEJLUNION AFTALE OM NATIONALE KVALIFIKATIONSKRAV OG UDTAGELSESKRITERIER TOKYO 2020 1 Introduktion DIF s generelle nationale kvalifikationskrav og udtagelseskriterier udgør

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

I fremtiden vil en kombination af selektering og fri tilmeldelse til STEP 1 være den mest hensigtsmæssige måde at få ryttere ind til STEP 1 på.

I fremtiden vil en kombination af selektering og fri tilmeldelse til STEP 1 være den mest hensigtsmæssige måde at få ryttere ind til STEP 1 på. Kraftcenteropbygning Struktur Den overordnede struktur for DCU s kraftcentre er beskrevet i det ovenstående kraftcenterkoncept. Det nedenstående beskriver den operationelle struktur og de forskellige årgangs-

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2016 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2016 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 25 juni 2016 Stævnenavn: Summer Cup Arrangør: Hwarang Taekwondoklub Rødovre Sted: Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, 2610 Rødovre, Denmark Sidste tilmelding:

Læs mere

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER 1 KLUBBENS PLIGT Stk. 1 Alle klubber skal, inden de sender folk til stævner, sørge for, at udøverne har kendskab til regler og markeringer, og hvorledes

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 22.01.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 25 feb. 2017 Stævnenavn: Esbjerg +Cup Arrangør: Esbjerg Taekwondo klub Sted: Sportsvej 21, 6705 Esbjerg Sidste tilmelding: 04-02-2017 Sidste frist for

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Disciplin - Bueskydning - Compound damer-herrer

Disciplin - Bueskydning - Compound damer-herrer Disciplin - Bueskydning - Compound damer-herrer 18. august 2016 Indhold Rapport for Allan Grønkjær...2 Rapport for Allan Grønkjær Email Fornavn Efternavn Status Sprog sportschef@bueskydningdanmark.dk Allan

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF KAMP STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF KAMP STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

Disciplin - Bueskydning - Recurve damer/ herrer

Disciplin - Bueskydning - Recurve damer/ herrer Disciplin - Bueskydning - Recurve damer/ herrer 18. august 2016 Indhold Rapport for Allan Grønkjær...2 Rapport for Allan Grønkjær Email Fornavn Efternavn Status Sprog sportschef@bueskydningdanmark.dk Allan

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2017 JUNIOR- OG UNGRYTTERE

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2017 JUNIOR- OG UNGRYTTERE _ side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Fremtidens ryttere 5 Udtagelsesdatoer 5 Evaluering af landshold og

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Dette dokument er fase 2 i ansøgningen til Elite Idræt Aarhus (EIA) kraftcenter-støtte. Fase 2 består af en SATE-analyse, der udfyldes af den

Læs mere

Ribe Ju-Jutsu. Ju-Jitsu Danmark inviterer til

Ribe Ju-Jutsu. Ju-Jitsu Danmark inviterer til Ribe Ju-Jutsu og Ju-Jitsu Danmark inviterer til DM 2019 RIBE RIBE JU-JUTSU Dato: Lørdag den 2. februar 2019 Sted: Ribe Fritidscenter Sportsvej 8, 6760 Ribe (Tidligere: Simon Hansens vej 8) Indvejning kl.

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Esbjerg Taekwondo Klub Dato: 28-02-2014 Sted: EFI Hallerne Sportsvej 21 6705 Esbjerg Ø Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe oversigt

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT

WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT WONDERFUL COPENHAGEN TAEKWONDO TOURNAMENT Valby-Hallen 17. August I alle klasser kæmpes med Daedo elektroniske veste. PROMOTER ORGANIZER Danish Taekwondo Federation Taekwondo Klub (Member of the National

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 31.03.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016 Elite RSG Forår 2015 Revideret forår 2016 Formål: Elitesektionen har til formål at sikre en klar og synlig struktur omkring elitearbejdet under URG således at danske gymnaster, trænere, dommere og andre

Læs mere

Indbydelse til sæsonen

Indbydelse til sæsonen Dansk Curling Forbund Turneringsudvalget www.curling.dk EM-kval 2017 Kval til OL-kval 2017 VM kval. 2018 (Kvalificerer til VM 2018) DM kval. (fælles) DM Herrer og Damer (kvalificerende til EM 2018) DM

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7 side 1 af 7 Introduktion Sportsplanen danner udgangspunkt for værdier og retningslinjer i dansk voltigering. Den er udarbejdet med inspiration fra dressurudvalgets sportsplaner for junior/yr/senior. Planen

Læs mere

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til:

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Dato: Lørdag den 4. februar 2017 Sted: Bramming Kultur- og Fritidscenter, hal 1, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkter: Indvejning fredag aften

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Sportsplan for paradressur

Sportsplan for paradressur Sportsplan for paradressur Introduktion Sportsplanens formål er at danne udgangspunkt og retningslinjer for paradressur, samt bidrage til at udvikle et program, som gør de bedste bedre, udvikler flere

Læs mere

Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby

Referat HB-møde den 9. august 2015 Idrættens Hus, Brøndby Mødestart: 10.00 Mødeslut: 19.00 (Jesper til kl. 16.45) Deltagere: Jan-Erik, Erik, Søren Herlev Jørgensen(SHJ), David, Mikael, Jan, Tarik, Jesper og Søren(SHK)(referent). Gennemgang af forretningsorden.

Læs mere

Reglement for Ungdomsklassifikationen i badminton

Reglement for Ungdomsklassifikationen i badminton Reglement for Ungdomsklassifikationen i badminton 1.0 Ungdomsklassifikationsudvalg DBF og DGI har nedsat et ungdomsklassifikationsudvalg til varetagelse af den fælles ungdomsklassifikation. Ungdomsklassifikationsudvalget

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 17 september 2016 Stævnenavn: Kamp CUP Holbæk Arrangør: Holbæk Taekwondoklub Sted: Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Sidste tilmelding: 29

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Vejledning for afvikling af guld- og sølv-ranglistestævner samt udtagelse til internationale mesterskaber

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Vejledning for afvikling af guld- og sølv-ranglistestævner samt udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Vejledning for afvikling af guld- og sølv-ranglistestævner samt udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne vejledning er ikke formelt en del af statutterne,

Læs mere

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld)

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Side 1 af 5 Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014 Danmarks Gymnastik Forbund AGG Forum 2014 URG s Elitesektions placering Dommer udvalg Økonomi udvalg Elitesektion AGG afdeling RSG afdeling DGF s Eliteudvalg URG 8 medlemmer Reglements udvalg Stævne udvalg

Læs mere