Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej."

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 286 Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej KONGSBAK INFORMATIK April 1987

2 Arhus kommune Lokalplan nv.: Omrade til offentlige formal, 286 institutioner o. lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej Statistikområde/distrikt nr.: 4.8 Registreringskortblad nr.: Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor April 1987

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 286 Område til offentlige formål. institutioner og lignende mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej. INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Beskrivelsen. Lokalplanens indhold Illustrationsplan... bilag 1 Lokalplanens retsvirkninger RedegBrelsen Lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den avrige planlægning for området... Udsnit af kommuneplanen for Arhus kommune... bilag 2 3 Lokalplanen l Formål... 2 Område... 3 Anvendelse... 4 Udstykning Trafikforhold Teknisk forsyning... 7 Bebyggelsens omfang og place'ring Bebyggelsens udseende Ubebyggede arealer Stsjforhold Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse Grundejerforening Ophævelse af lokalplan... Lokalplankort... bilag 3 Matrikelkort... bilag 4 Vedtagelsespåtegninger :

5 1.1 B E S K R I V E L S E N. Denne lokalplan gælder for et område mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej i Vejlby, som det fremgår af illustrations- planen, bilag 1. Området, der er ca m2 stort og for stsrstedelens vedkommende kommunalt ejet, skal anvendes til offentlige formål og institutioner, f.eks. uddannelsesinstitutioner, vandværk, frikirker, kursusejendomme, hoteller og lignende, som der med tiden måtte vise sig behov for. Bebyggelse i området må hsjst opfsres i 2 og 3 etager, og skal placeres inden for byggefelter, som er udlagte på arealet. Der er dog mulighed for at opfsre mindre bygninger, læskure og lignende uden for disse felter. Bebyggelsesprocenten for området er fastsat til maximalt 50, d.v.s., at der må opfsres et etageareal svarende til halvdelen af den pågældende grunds areal. (De nærmere bestemmelser om beregning af etagearealet og grundstykkets areal er fastsat i bygningsreglementet). Bebyggelsen skal endvidere opfares med nogenlunde ens materi- aler på tage og ydervægge. Der udlægges areal til veje og stier og der etableres beplant- ning i forbindelse med disse. Der etableres et sammenhængende friareal på tværs af grund- skel, således at de forskellige bebyggelser synsmæssigt kommer til at ligge i en stor park. Lokalplanen indeholder også bestemmelser om, at der skal stiftes en grundejerforening, som skal varetage grundejernes fæl- les interesser, herunder vedligeholdelse af friarealerne i om- rådet.

6

7 1.2 Lokalplanens retsvirkninger. Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at by- rådet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplan- området skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Anvendelse, der har uændret. været lovlig forinden, kan fortsætte Lokalplanen indebærer heller ikke, at de indeholdt i planen, skal etableres. anlæg m.v., der er Lokalplanen gælder forud for bestemmelser i private byggeser- vitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter, der ikke er foreneligt med planen. Lokalplanen kan kun andres ved en ny lokalplan. Byrådet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i planen. Når en eventuel dispensation ber8rer omboendes interesser, skal disse underrettes om den påtænkte dispensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med eventuelle bemærkninger herom, fsr dispensationen gives.

8 2.1 2 R E D E G B R E L S E N. I dette afsnit redegsres for lokalplanens forhold til kommune- planen og til den svrige planlægning for området. KOMMUNEPLANEN. I kommuneplan for Arhus kommune, er lokalplanom- rådet beliggende i delområde F. For dette delområde gælder fslgende planintentioner og rammebestemmelser: Planintentioner Det er hensigten, at fastholde området til offentlige formål, skoler og institutioner. Rammebestemmelser 1. Områdets anvendelse fastlægges til offentlige formål. 2. Bebyggelsesprocenten for den aktuelle ejendom må ikke overstige Bebyggelsen må ikke opfares med mere end 3 etager. 4. Bygningshsjden må ikke overstige 10,O m rammer for Arhus kommune. Lokalplanområdet er endvidere omfattet af 515-rammerne for Arhus kommune - område QFQ.4 - der udlægger området til of- fentlige formål. Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med kommuneplanens og 515-rammernes bestemmelser. Anden planlægning Den sydlige del af lokalplanområdet er omfattet af lokalplan nr Denne lokalplan bestemmer, at området kun må anvendes til byggeri for Arhus ksbmandsskole. Da denne anvendelsesbestemmelse anses for alt for snæver, er det fundet formålstjenligt at ophæve lokalplan nr. 153 og lade området indgå i nærværende lokalplan, med dennes mere omfattende anvendelsesbestemmelser for offentlige formål.

9 2.2 OVERORDNEDE VEJ- OG STIFORHOLD. Den vestlige del af lokalplanområdet vejbetjenes fra Skejbygårdsvej, der forlsber mellem Skejbyvej og Randersvej. Den sstlige del af lokalplanområdet vejbetjenes fra Vejlby Centervej, som har forbindelse til Grenåvej og Randersvej. Lokalplanområdets stisystem giver mulighed for færdsel gennem området og tilsluttes det omkringliggende stisystem med forbindelser til Vejlby, Skejby og Randersvej. KOLLEKTIV TRAFIK. Området er ved lokalplanens udarbejdelse busbetjent af linie 11 på Skejbygårdsvej, samt linierne 11, 22, 53, og 94 på vej lby Centervej. STBJMÆSSIGE FORHOLD. De stsjmæssige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens stsjbestemmelser. Området er primært belastet af trafikstsj fra Vejlby Centervej og Skejbygårdsvej. På baggrund af den nordiske beregningsmodel for vejtrafikstsj er stsjniveauet i området i en afstand på 10 m fra midten af Vejlby Centervej beregnet til 65dB(A) på dsgnbasis. I en afstand på 10 m fra midten af Skejbygårdsvej er stsjniveauet beregnet til 59dB(A) på dsgnbasis. For at lokalplanens bestemmelser om stsjforhold kan overholdes, er det en forudsætning, at der i området ikke udlægges areal til boligbebyggelse, opholdsarealer, uddannelsesinstitutioner, daginstitutioner, skoler eller lignende stsjfslsom bebyggelse inden for en afstand på 35 m fra midten af Vejlby Centervej og 17 m fra midten af Skejbygårdssvej. Inden for en afstand på 55 m fra midten af Vejlby Centervej og 21 m fra midten af Skejbygårdsvej må denne form for bebyggelse ikke opfsres i mere end 1 etage. Tilsvarende må denne bebyggelse ikke opfsres i mere end 2 etager indenfor en afstand på 65 m fra midten af Vejlby Centervej og 21 m fra midten af Skejbygårdsvej.

10 2.3 For kontorer og hoteller, gælder, at bebyggelse i 1 etage ikke må opfsres indenfor en afstand på 20 m fra midten af Vejlby Centervej og 10 m fra midten af Skejbygårdsvej. Bebyggelse i 2-3 etager må ikke opfsres indenfor en afstand på 30 m fra midten af Vejlby Centervej og 10 m fra midten af Skejbygårdsvej. De angivne afstande fra Vejlby Centervej og Skejbygårdsvej for bebyggelse i mere end 1 etage, angiver en mindsteafstand fra vejmidten til facader parallelt med vejen og med oplukkelige vinduer. Ved en anden udformning eller orientering af bebyggelsen kan afstandskravene eventuelt reduceres. Ved placering af bebyggelsen indenfor de på lokalplankortet, bilag 3 viste byggefelter er de af stsjhensyn fastsatte krav om mindsteafstande til Vejlby Centervej og Skejbygårdsvej overholdt for bebyggelse i op til 3 etager. LEDNINGSANLÆG. I forbindelse med vandværket findes der både vand- og el-ledninger nedgravede i lokalplanområdet. Ledningerne er sikrede ved tinglyste deklarationer. Oplysninger herom kan indhentes hos arhus kommunale Værker. TEKNISK FORSYNING. Elforsyning skal ske fra: Arhus kommunale Værker, Bautave j 2, 8210 Arhus V Belysning af færdselsarealer skal ske efter gældende cirkulærer og normer for vejbelysning.

11 2.4 Vandforsyning og varmeforsyning skal Arhus kommunale Værker, Bautave j 2, 8210 arhus V. ske fra: Vandforsyning til brandslukning udfares ved opstilling af brandhaner på vejene i området. Kloakforsyning skal ske i henhold til gældende vedtægt herom og ved stadsingenisrens kontor, hygiejnisk afdeling, Thorsvej 2, 8230 Abyhaj. For den nordvestlige del af lokalplanområdet skal regnvand afledes via eksisterende ledning ved skellet til Institut for ergo- og fysioterapeuter til det offentlige vandlab, Egåen. Spildevand skal afledes via eksisterende ledning ved skellet til Institut for ergo- og fysioterapeuter til Risskov renseanlæg, hvor den fornadne kapacitet er til stede. For den sydastlige del af lokalplanområdet skal regnvand afledes via eksisterende ledning ved Vejlby Centervej til det offentlige vandlab Egåen. Spildevand skal afledes via eksisterende ledning ved Vejlby Centervej til Risskov renseanlæg, hvor den fornadne kapacitet er til stede.

12

13 3.1 3 L O K A L P L A N N R 286 OMRADE TIL OFFENTLIGE FORML, INSTITUTIONER OG LIGNENDE MELLEM SKEJBYGARDSVEJ OG VEJLBY CENTERVEJ. 6 1 FORMAL. Lokalplanen har til hovedformål at sikre: at området anvendes til forskellige offentlige formål og institutioner af varierende omfang. at der fastlægges et bebyggelsesmsnster, som tager hensyn både til hsjdeforskellene og til vandtårnets synsmæssige dominans i området. at der sikres et sammenhængende grant friareal på tværs af grundskel. at der udlægges veje og stier. 5 2 OMRADE. Lokalplanområdet er afgrænset som vist på matrikelkortet, bilag 4, og omfatter fslgende matrikelnumre: 2-, a 55- d og del af bg 2-, 2-, samt bu offentligt stiareal, Vejlby by, Vejlby samt alle parceller der efter den udstykkes i området. Se fodnote. 6 3 ANVENDELSE. Stk. 1 Området må kun anvendes til offentlige formål og institutioner samt formål der kan ligestilles hermed (vandværk, kirker, uddannelsesinstitutioner, kursusejendomme, hoteller idræts- og udstillingshaller og lignende). 1. Den npljagtige grænsedefinition findes på materiale hos Stadsing. Forvaltningsafdelingen.

14 3.2 Stk. 2 Der kan i området i forbindelse med den enkelte ejendom opfsres eller indrettes en bolig for bestyrer, forstander, portner eller anden person i tilknytning til ejendommens drift. Stk. 3 I området kan med godkendelse fra magistratens 2. afdeling, opfsres bygninger til områdets tekniske forsyning, når de ikke har mere end 30 m* bebygget areal og normalt ikke er hsjere end 2 m over terræn, og når de udformes i harmoni med den svrige bebyggelse. 6 4 UDSTYKNING. Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den på bilag 3 viste retningsgivende udstykningsplan. 2 eller flere ejendomme kan dog med magistratens 2. afdelings godkendelse slås sammen og bebygges samlet, såfremt intentionerne, der er vist på illustrationsplanen - bilag 1 - bibeholdes. 5 TRAFIKFORHOLD. Stk. 1 På lokalplankcr::e::, bilag 3, er med raster vist de area1e.r der udlagges til: Vej A-B m bred Vej C-D og E-D-F m brede Vendeplade i pkt. A Cykel- og gangsti a-b-c-d, e-f og g-h... 5 m brede Se fodnote. Der skal sikres areal til stiforbindelser mellem den offentlige sti i lokalplanområdets sydvestskel og henholdsvis pkt. A og pkt. E. Der skal sikres areal til en stiforbindelse mellem stien langs lokalplanområdets nordsstskel og pkt. F. Kålbyvej nedlægges som privat fællesvej i henhold til vejlovgivningen.

15 3.3 Stk. 2 Oversigtsarealer, begrænset af oversigtslinier som beskrevet i fodnote 1, må ikke benyttes på en måde, der kan gsre det vanskeligere at tilvejebringe arealerne. Stk. 3 Der skal udlægges og anlægges parkeringsarealer i henhold til "Retningslinier for anlæg af parkerings- arealer i Arhus kommune". Parkeringsarealerne skal placeres indenfor de på bi- lag 3 viste felter. Er der behov for yderligere parkeringsarealer, skal disse ligeledes placeres inden for den enkelte ejen- dom, i princippet som vist på bilag 1. illustraitonsplanen, 5 6 TEKNISK FORSYNING. Nybyggeri skal tilsluttes Arhus kommunale Værkers fjernvarmeværk på værkets til enhver tid gældende betingelser. 5 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Stk. 1 Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 50. Stk. 2 Alt byggeri placeres inden for de på lokalplankor- tet, bilag 3, viste byggefelter uanset at bygningsreglementets bestemmelser om hsjder i forhold til skel derved overskrides. Se fodnote 2. Mindre bygninger såsom læskure, cykelskure eller lignende, kan dog placeres uden for de angivne byg- gefelter. Fodnote 1: Ved vejtilslutningen til Vejlby Centervej er det forudsat, at der tilvejebringes en oversigt i forhold til cykelstien på 2,5 m x 45 m og i forhold til klrebanen på 2,5x 95 m, målsat i forhold til vejreglerne- den sterste afstand langs cykelstien henholdsvis Vejlby Centervej. Ved vej A-B's skæring med sti a-b-c-d- er det forudsat, at der tilvejebringes en oversigt på 2,5 x 45 m, målsat i forhold til vejreglerne - den storste afstand langs stien. Ved vej A-B's tilslutning til Skejbygårdsvej, er det forudsat, at der tilvejebringes en oversigt på 2,5 x 95 m, målsat i henhold til vejreglerne - den stlrste afstand langs Skejbygårdsvej. Fodnote 2: Ved placering af bebyggelsen indenfor byggefelterne, er de af stejhensyn fastsatte krav til mindsteafstande til Vejlby Centervej og Skejbygårdsvej overholdt for bebyggelse i op til 3 etager.

16 3.4 Stk. 3 Ved sammenlægning af ejendomme kan byggefeltet udvides til et sammenhængende felt, som angivet på lokalplankortet, bilag 3. Stk. 4 Al byggeri langs nordostsiden af vej A-B samt langs vestsiden af vej E-D-F skal tage udgangspunkt i byggefeltets afgrænsning nærmest vejene og derfra bygge bagud på ejendommene, som vist i princippet på illustrationsplanen, bilag 1. Stk. 5 Bebyggelse må ikke opfores med mere end 2 og 3 etager foruden eventuel kælder i en udstrækning, som angivet på lokalplankortet, bilag 3. Stk. 6 Intet punkt af en bygning må være mere end 8,5 m og 10 m over terræn for henholdsvis 2 og 3 etages bebyggelse, målt efter det til enhver tid gældende bygningsreglements regler. Dette gælder dog ikke for skorstenspiber, ventilationsror og klokketårne eller lignende. Stk. 7 Terrænreguleringer må kun finde sted efter tilladelse fra bygningsmyndigheden. Regulering på indtil 0,5m i forhold til eksisterende terræn eller til et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn og ikke nærmere skel end O, 5 m kan dog finde sted uden tilladelse. 8 BEBYGGELSENS UDSEENDE. Stk. 1 Skiltning og reklamering må kun finde sted med magistratens 2. afdelings tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Stk. 2 Terranbelysning samt dennes udformning må kun udfsres ef-ter forudgående godkendelse af magistratens 2. afdeling, Stk. 3 Udvendige bygningssider skal hovedsageligt udfares som rodt murværk.

17 3.5 Stk. 4 Tagmaterialer skal være rsde tegl, tagpap, metalplader eller glaspaneler. Tagene kan fremtræde som en blanding af flade og skrå tagflader. Det skal tilstræbes, at samle ventilationsindtag og -afkast på tagene, så disse gives et ordentligt udseende. 9 UBEBYGGEDE AREALER. Stk. 1 Der etableres beplantning i tilknytning til vej A-B og stierne a-b-c-d, e-f og g-h i en udstrækning som vist på lokalplankortet, bilag 3. Der skal udarbejdes een samlet beplantningsplan for disse vej- og stiforlsb. Beplantningen skal udfares af robuste danske træar- ter som f.eks. ask, eg, ahorn, fuglekirsebær, selje- r0n, der plantes som hejstere, str cm eller hsjstammede træer, str Af samme plantevalg og -st8rrelser skal der etable- res ny beplantning i tilknytning til Vejlby Center- vej. Se fodnote 1. Stk. 2 Der må ikke opsættes hegn mellem de enkelte ejendomme bortset fra parcellerne syd-vest for vej A-B. Eventuel hegning må kun foretages i umiddelbar nærhed af bygninger og da kun som en bygningsmæssig del af disse. Arealet mellem bygningerne skal - uden synlige ejendomsskel - henligge i græs med enkelte lavere buske og træer i efter en samlet plan udarbejdet af Arhus kommune. Beplantningen skal etableres i samlede felter af planter i skovplantest8rrelse. Arterne skal være robuste danske plantearter som nævnt under stk. 1 samt f.eks. arter af tjsrn, hassel, hyld, mirabel, slåen og lignende. Se fodnote 2. Fodnote 1: DGa!vnte beplantninger etableres af Århus kommune i forbindelse med byggemodningen. Fodnote 2: Der gores opmærksom på, at beplantningen skal respektere de på bilag 3 viste vandledninger i jord, samt deklarationerne i forbindelse med disse.

18 3.6 Stk. 3 Plan for beplantning af veje, stier og friarealer samt for udformning af parkeringsarealer herunder belægningsmaterialer skal via Bygningsinspektorat NORD indsendes til godkendelse ved Stadsingenisrens kontor og Park- og kirkegårdsforvaltningen St~jforhold. Stk. 1 Det skal sikres, at det konstante udendsrs stsjniveau, som trafikstsj påfsrer boligbebyggelse, opholdsarealer, uddannelsesinstitutioner, daginstitutioner, skoler og lignende stsjf0lsom bebyggelse ikke overstiger 55dB(A) på dsgnbasis. Stk. 2 Det skal sikres, at det konstante udendsrs stsjniveau, som trafikstaj påfarer kontorer og hoteller ikke overstiger GOdB(A) på dsgnbasis. Stk. 3 Det skal sikres, at det konstante indendsrs stsjniveau i kontorer, daginstitutioner o. 1. der ikke er omfattet af bygningsreglementets krav om facadeisolering mod stsj, ikke overstiger 35dB(A) på dsgnbasis FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE. Stk. 1 Fsr ny bebyggelse tages i brug, på den enkelte grund, skal grundens andel i den i 9, stk. 2 nævnte beplantning være etableret. Stk. 2 FOr ny bebyggelse tages i brug, skal den i 5 6 nævnte tilslutning til fjernvarmeforsyningen have fundet sted GRUNDEJERFORENING. Stk. 1 Der skal stiftes en forening til at varetage de fælles grundejerinteresser i lokalplanområdet.

19 3.7 Stk. 2 Ejere af arealer, der efter lokalplanens endelige vedtagelse udstykkes eller kan udstykkes, skal være medlemmer af denne grundejerforening. Stk. 3 Andre grundejere i området har derimod ret - men ikke pligt - til at være medlem. Stk. 4 Grundejerforeningen skal stiftes, når mindst halvdelen af de medlemspligtige grundejere eller magistratens 2. afdeling snsker det - dog senest når halvdelen af de i lokalplanen forudsete nye grunde er solgt. Stk. 5 Foreningen har pligt til at vedligeholde de vej- og stiarealer, der ikke overtages som offentlige med tilhsrende anlæg samt de private friarealer, som ligger mellem de 2 rækker byggefelter langs vej E-D-F vej A-B. Foreningen kan selv fastsætte nærmere regler herfor. Stk. 6 Foreningen skal stedse holde magistretens 2. afde- ling underrettet om sin addresse OPHÆVELSE AF LOKALPLAN. Den under 9. februar 1983 af byrådet vedtagne lokalplan nr. 153 for et område til Arhus K~bmandsskole ved Vejlby Centervej i Vejlby ophæves af nærværende lokalplan.

20

21

22 3.8 Foranstående forslag til lokalplan nr. 286 er vedtaget i msdet den 5. M, /986 Foranstående er vedtaget som lokalplan nr. 286 i mcddet den 8. 'spck /S87 Vedtagelsen af lokalplanen er offentliggjort den. 29. april d98?.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Århus Kommune Lokalplan nr.: Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001 743 forslag Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Vilhelm Becks Vej Kaj Munks Vej Vidtskuevej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 Århus Kommune Lokalplan nr. 673 Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 KONGSBAK INFORMATIK Februar 2005 Århus Kommune Lokalplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 12. ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT LSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 12. ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT LSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT. 1978 8LSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 12 for et område beliggende syd for Frederikssundsvej (landevej nr. 522) og vest for Ring Syd,

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 623 Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme Lokalplan nr.: 623 Statistikområde/distrikt

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 670 Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby KONGSBAK INFORMATIK Marts 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til ungdomsboliger ved 670 Oldjordsvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 12 Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE 1. BESKRIVELSEN Denne lokalplan gælder et område ved Herredsvej i Vamdrup. Området, der er ca. 5.400 m 2 stort, er ved planens udarbejdelse

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Landbrugsskole beliggende ved Herredsvej - Sydvest for Skejby Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 888 og 907 (se kortet på næste side) August 2012 Del aflyst i

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 130 Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Århus kommune Lokalplan nr,: Tæt-lav boligområde ved Bageskov Hovej i Viby 130 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET Bosager Bakkesvinget Bakkedraget Bosager Udsigten Frederikparken Joachimparken LOKALPLAN NR. 2-9906 FOR BOSAGER-OMRÅDET Omfartsvejen Bosager Arnkilgade Nr. Havnegade Als Sund Aabenraavej Station Chr. X's

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 Århus Kommune Lokalplan nr. 281 Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 August 1986 Arhus kommune,lokalplan nv.: Erhvervsområde ved 281 Osthavnsvej,

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Lokalplan nr. 284 12. november 1999 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Ændringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommen ifølge Planlovens 18 kun

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere