Bestyrelsen har på sit møde den 29. oktober 2014 drøftet orienteringsnotatet fra Teknik- og Miljøforvaltningen om selskabets fremtid.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen har på sit møde den 29. oktober 2014 drøftet orienteringsnotatet fra Teknik- og Miljøforvaltningen om selskabets fremtid."

Transkript

1 31. oktober 2014 Til Teknik- og Miljøforvaltningen, Byens Drift Svar på skrivelse af fra TMF vedr. proces for afvikling af AS I/S Bestyrelsen har på sit møde den 29. oktober 2014 drøftet orienteringsnotatet fra Teknik- og Miljøforvaltningen om selskabets fremtid. Bestyrelsen er af den opfattelse, at der fortsat er et stort udviklingspotentiale for Amager Strandpark, og at der fortsat vil være behov for at forankre dette arbejde lokalt. Vi mener dette arbejde skal prioriteres og selskabet skal fortsætte. Det er med til at brande København og skabe rekreative værdier for byens borgere og gæster. Nedenfor har vi oplistet en række resultater gennem de forgangne år og en række visioner for Strandparken for de kommende år. Det er derfor vigtigt, at Strandparken prioriteres, og at fokus på Strandparkens udvikling fastholdes, herunder ikke mindst medarbejdernes viden og kompetencer. Vi håber, at ejerkommunerne ønsker at prioritere udviklingen af Amager Strand og lade selskabet fortsætte dette udviklingsarbejde. Endelig bemærker bestyrelsen, at der i forlængelse af nedenstående og tidligere fremsendt materiale ikke synes at være en økonomisk gevinst uden serviceforringelser til følge ved en afvikling af selskabet. Beskrivelse af de nødvendige færdiggørelsesprojekter 1. Udvikling af Havkajakvejområdet: Området langs Havkajakvej er strandens primære byggefelt for strandforretninger med helårsåbent. I dag er alle bygninger midlertidige og nedslidte, og udenomsarealerne ligger som ubehandlede grusflader. Området fremstår rodet og ufærdigt. Der foreligger i Amager Strandpark I/S en bestyrelsesgodkendt udviklingsplan for området. I den indgår: - Vand og afløb til hele byggefeltet (el findes). - Etablering af Kanalpromenaden - Trappeforbindelse fra Lagunebroen - Grønne mellemrum mellem bygningerne - Møblering af området med parkinventar til leg og ophold. - Omdannelse af Havkajakvej, så den får et grønt profil - Designmanual for bygninger og udearealer ved Havkajakvej Pris: Projektets elementer er endnu ikke prissat, men det kan ske inden udgangen af Permanente badebroer (broerne er projekteret, materialerne indkøbt og kontrakt indgået) - Udspringsø v. eksisterende badebro (fundament er opført). - Badebro ved Strandstation 2 Pris: 0,65 mio. kr.

2 3. Legepladser - Der er ingen legepladser på Amager Strand, hvilket er stærkt efterspurgt af strandgæsterne. Der foreligger et projekt til en kæde af stedspecifikke kunstlegepladser, som oprindeligt er udviklet til Nordeafonden. Projektet er prissat. Pris: 1-4 mio. kr. (afhængigt af antallet af kunstlegepladser). 4. Multianvendeligt sandflugtshegn - Amager Strandvej er plaget af sandflugtsproblemer ud for strandsportsarealet på Amager Strand. Det eksisterende sandflugtshegn er helt nedslidt, og kan ikke længere repareres. Et nyt sandflugtshegn kan kombineres med siddemøbler ved strandsportsarealet. Der foreligger prissat skitseprojekt. Pris: 1 mio. kr. 5. Belysning af adgangsvej til Naturcentret - Den ca. 500 m lange adgangsvej til Naturcentret, Badeanstalten Helgoland og den Blå Foreningsby er uden belysning. Alle tre funktioner benyttes året rundt, også i de mørke timer. Der er udarbejdet prissat belysningsprojekt. Pris: 0,9 mio. kr. 6. Belysning til Femøren og videre til strandøen - Den ca. 500 meter lange adgangsvej til Femøren er uden belysning. Stien er en hovedadgangsvej ved store arrangementer på Amager Strand. Pris: Projektet er ikke prissat, men det kan ske inden udgangen af Forsyning af byggefeltet ved 5 eren m. el/vand/kloak - Uden forsyning med el/vand/kloak er byggefeltet værdiløst og kan ikke sættes i spil. Byggefeltet er et af de mest attraktive på Amager Strand. Pris: Projektet er ikke prissat, men det kan ske inden udgangen af OBS: Alle priser er ex moms og er opgivet under forudsætning af, at Amager Strandpark I/S varetager projektledelse, så ekstraudgifter til projektledelse andet steds i TMF undgås. Bestyrelsens øvrige bemærkninger til selskabsafviklingen Bestyrelsen forholder sig skeptisk til de to fremlagte hovedargumenter for nedlæggelsen, som fremgår som værende afvikling af udviklingsarbejdet og mulighederne for besparelser. Vedr. afviklingen af udviklingsarbejdet: Ovenstående liste er udviklingsprojekter, som under alle omstændigheder er nødvendige på stranden, eller som er så langt fremskredne, at en tilbagerulning vil være lig med tilsætning af offentlige midler. Amager Strandpark I/S s erfaring er, at det er befordrende, at disse udviklingsarbejder forankres i et lokalt udviklingssekretariat, der udelukkende har Amager Strand som fokus. Herved udnyttes den igennem otte år opbyggede helhedstænkning, og samarbejdet med til de lokale interesseorganisationer bevares.

3 Vedr. muligheden for besparelser: Der er intet der tyder på, at Amager Strandpark i dag er dyrere at drive end de øvrige parker i København. Driften er på kontrakt og således prissat efter markedet. De besparelser, som TMF har forslået, er entydige serviceforringelser, hvor nogle af de ting, der gør Amager Strandpark unik, spares bort. Endvidere er der i den af TMF opstillede liste, der har været forelagt politikerne i TMU den 2. juni 2014 med besparelsesmuligheder på 1 mio. kr., ikke taget højde for tabet af de ydelser, som Amager Strandpark I/S selv har stået for. En liste over den økonomiske konsekvens af disse punkter ses nedenfor: Værdi af arbejde genereret af Amager Strandpark I/S: Værdi af projektledelse ( ): 0,8 mio. kr. Opnåede fonds/puljemidler ( ): 1 mio. kr. Værdi af egenfinansierede udviklingsprojekter ( ): 1 mio. kr. Værdi af driftstilskud fra Frederiksberg Kommune (årligt): 0,3 mio. kr. Gennemsnitlig årlig værdi genereret af Amager Strandpark I/S: 1,4 mio. kr. Med venlig hilsen Bestyrelsen, Amager Strandpark I/S

4 Til medlemmer af Teknik- og Miljøudvalget. Udtalelse vedr. proces for evt. nedlæggelse af Amager Strandpark I/S Amager Øst Lokaludvalg Kvarterhuset lok. 417 Jemtelandsgade København S EAN nummer Vi har i Amager Øst lokaludvalg erfaret at der pt. er en proces i gang der har til formål at afklare, om Amager Strandpark fortsat skal fungere som drifts og udviklingsselskab for strandparken eller om opgaverne skal overgå til Københavns kommunes forvaltning. Vi har i Amager Øst Lokaludvalg gennem i en længere periode haft et konstruktivt samarbejde om udvikling af Amager Strandpark, hvilket bl.a har ført frem til etablering af Den Blå Foreningsby og det nye Naturcenter, som er ved at blive bygget. De processer vi i den forbindelse har haft med strandparkens administration og bestyrelse har været baseret på gensidig tillid og borgerdialog. Vi hører stort set kun rosende omtale af strandparken og det er vores opfattelse, at driften af strandparken bliver varetaget på bedste vis. Vi har noteret os, at Teknik og Miljøforvaltningen til mødet i TMU d. 2.6 har fået godkendt at Teknik og Miljøforvaltningen arbejder på at integrere Amager Strandpark I/S funktion med drift og udvikling af Strandparken i Teknik og Miljøforvaltningen, og at man fremlægger et forslag til endelig politisk beslutning desangående. Vi har noteret os, at man har fremlagt en tidsplan hvorefter de politiske beslutninger skal tages inden udgangen af dec. måned Vi har slutteligt noteret os, at Amager Strandparks bestyrelse mener, at selskabet Amager Strandpark I/S skal fortsætte. Amager Øst lokaludvalg har drøftet sagen og ønsker at udtrykke følgende. Vi ser ikke Amager Strandpark som færdigudviklet bl. a. kan nævnes: Hele Havkajakområdet er midlertidigt og bør udvikles inden for en kortere periode. Der mangler stadig broer og legepladser Der mangler belysning til Naturcentret og Helgoland Der mangler belysning til Femøren og videre til Strandøen Der mangler udvikling af det sidste byggefelt på det nordlige område Sagsnr Dokumentnr Det er nødvendigt at fastholde fokus på disse udviklingsopgaver, Amager Øst Lokaludvalg er en uafhængig lokal forsamling, der er oprettet af Københavns Kommune. Lokaludvalget fungerer som bindeled mellem københavnerne i bydelen og politikerne på Københavns Rådhus.

5 hvilket bedst sker i en lokalt forankret organisation, der systematisk inddrager borgerne i både idefase såvel som udviklingsfase. Vi er desuden af den opfattelse, at de anførte besparelser på 1 mio kr. er overdrevne og uigennemførlige uden at forringe driften væsentligt. Ulemperne ved en kommunalisering er på den anden side undervurderet hvilket Amager Strandparks bestyrelse på udmærket vis har gjort rede for. Vi vurderer, at en kommunalisering vil medføre at både borgere og foreninger vil opleve ændringen som en forringelse. I dag kan man med et enkelt klik få kontakt med administrationen, og få afklaret sine spørgsmål til udvikling og brug af strandparken. I en kommunal organisation vil vejene være mindre overskuelige. Der er en risiko for, at det lokale netværksarbejde, som er bygget op gennem flere år, vil kunne gå tabt og at de lokale foreninger vil opleve det som mere kompliceret at skulle indgå aftaler med kommunen om brug af og udvikling af Strandparken på et helhedsorienteret og tværfagligt grundlag. Vi vil derfor anbefale, at man udskyder spørgsmålet om en evt. nedlæggelse af Amager Strandpark I/S til det nødvendige udviklingsarbejde er færdiggjort. Vi anbefaler, at man i forbindelse med en evt. afvikling af Amager Strandpark I/S på et senere tidspunkt overvejer andre driftsmodeller, som tager højde på de lokale interesser der er forbundet hermed. Vi anbefaler at man på det tidspunkt inddrager Amager Øst Lokaludvalg i de processer, der skal føre frem til afklaringen. Med venlig hilsen Ole Pedersen formand Amager Øst lokaludvalg. Side 2 af 2

04. maj Sagsnr Bilag 2. Dokumentnr

04. maj Sagsnr Bilag 2. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Drift BILAG 4. maj 218 Bilag 2 Forslag til udviklingsprojekter til fysisk forbedring af Amager Strandpark i 219 Sagsnr. 218-12332 Dokumentnr. 218-12332-2

Læs mere

Sagsnr Amager Øst Lokaludvalg Att.: Formand Ole Pedersen. Dokumentnr

Sagsnr Amager Øst Lokaludvalg Att.: Formand Ole Pedersen. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 23-07-2015 Amager Øst Lokaludvalg Att.: Formand Ole Pedersen Sagsnr. 2015-0145742 Dokumentnr. 2015-0145742-4 Svar til Lokaludvalget vedr.

Læs mere

Den Blå Foreningsby på Amager Strand

Den Blå Foreningsby på Amager Strand Den Blå Foreningsby på Amager Strand Januar 2013 Den Blå Foreningsby Øresund bådebro Jollerampe Fremtidig byggemulighed Til Helgoland Øresundsstien Udarbejdet af JJW arkitekter med støtte fra Amager Øst

Læs mere

Bilag 1 - Prioriteret liste over udviklingsprojekter på Amager Strand og beskrivelse med parkbrugerrådets tilkendegivelser

Bilag 1 - Prioriteret liste over udviklingsprojekter på Amager Strand og beskrivelse med parkbrugerrådets tilkendegivelser Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 1 - Prioriteret liste over udviklingsprojekter på Amager Strand og beskrivelse med parkbrugerrådets tilkendegivelser Økonomiskema over samtlige foreslåede projekter

Læs mere

Høringssvar vedr. lokalplanforslag for Amager Strandpark

Høringssvar vedr. lokalplanforslag for Amager Strandpark KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Øst Lokaludvalg TMF BU CBP Byplan Syd 22. november 2018 Sagsnr. 2018-0270795 Høringssvar vedr. lokalplanforslag for Amager Strandpark Dokumentnr.

Læs mere

Lokaludvalget havde den 21. januar et borgermøde om sagen. Ca. 60 borgere deltog. En opsummering af synspunkterne:

Lokaludvalget havde den 21. januar et borgermøde om sagen. Ca. 60 borgere deltog. En opsummering af synspunkterne: Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Lokaludvalget er blevet bedt om et høringssvar vedrørende

Læs mere

Vedrørende egen driftundersøgelse om BR 19/07 cykelrute langs søerne

Vedrørende egen driftundersøgelse om BR 19/07 cykelrute langs søerne Teknik- og Miljøforvaltningens direktion Rådhuset, 1. sal, vær. 34 Postboks 444 1505 København V 04-11-2009 Sagsnr. 2009-60034 Brev er d.d. fremsendt pr. e-mail. Vedrørende egen driftundersøgelse om BR

Læs mere

I HØRINGSPERIODEN. Bilag 3B. Offentlig høringsperiode fra den 22. marts til den 19. april 2018

I HØRINGSPERIODEN. Bilag 3B. Offentlig høringsperiode fra den 22. marts til den 19. april 2018 henvendelser MODTAGET I HØRINGSPERIODEN Til Lybækgade forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 187 Offentlig høringsperiode fra den 22. marts til den 19. april 2018 Bilag 3B Høringssvar Besvarelser indkommet

Læs mere

Oversigtsplan. DELOMRÅDE 1 A Eksisterende forhold. Prøvestenen. Bedding Lille Helgoland Institution. Strand. Forening Forening. Forening.

Oversigtsplan. DELOMRÅDE 1 A Eksisterende forhold. Prøvestenen. Bedding Lille Helgoland Institution. Strand. Forening Forening. Forening. røvestenen Bedding Lille Helgoland Institution Strand Forening Forening Forening Fritløbsområde for hunde Eksisterende midlertidigt boldbur Eksisterende toiletbygning Adgangsvej Kolonihaver Kolonihaver

Læs mere

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner.

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 4. juli 2018 Bilag 1 Overblik over den politiske behandling Borgerrepræsentationen den 1. oktober 2015 Afstemningsprogram til budgetforslag

Læs mere

Til Børne- og Ungdomsforvaltningen. Sagsnr Dokumentnr

Til Børne- og Ungdomsforvaltningen. Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Handicaprådet NOTAT Til Børne- og Ungdomsforvaltningen Høringssvar vedr. sammenlægning af Grupperne og Familiekurserne Handicaprådet takker for det fremsendte høringsmateriale. 09-05-2014

Læs mere

Referat fra første parkbrugerrådsmøde 2016, Amager Strandpark Den 23. august 2016 kl , Islands Brygge 37

Referat fra første parkbrugerrådsmøde 2016, Amager Strandpark Den 23. august 2016 kl , Islands Brygge 37 Teknik- og Miljøforvaltningen d. 31. august 2016 Referat fra første parkbrugerrådsmøde 2016, Amager Strandpark Den 23. august 2016 kl. 17.00-19.00, Islands Brygge 37 Kære parkbrugerråd Tak for et godt

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

I HØRINGSPERIODEN. Bilag 3A. Offentlig høringsperiode fra den 21. marts til den 18. april 2018

I HØRINGSPERIODEN. Bilag 3A. Offentlig høringsperiode fra den 21. marts til den 18. april 2018 henvendelser MODTAGET I HØRINGSPERIODEN Til Carlsgade forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 138 Offentlig høringsperiode fra den 21. marts til den 18. april 2018 Bilag 3A Høringssvar Besvarelser indkommet

Læs mere

Forslag til lokalplan Valby Idrætspark med kommuneplantillæg.

Forslag til lokalplan Valby Idrætspark med kommuneplantillæg. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Til Teknik- og Miljøudvalget Forslag til lokalplan Valby Idrætspark med kommuneplantillæg. Notat om grønne arealer i Valby Idrætspark I Teknik- og Miljøudvalgets

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøforvaltningen

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøforvaltningen Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen

Læs mere

Høring af udkast til skybrudspakke 2018 hos Københavns Lokaludvalg frem til d. 30. august 2016.

Høring af udkast til skybrudspakke 2018 hos Københavns Lokaludvalg frem til d. 30. august 2016. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 28-06-2016 Følgebrev til Lokaludvalgene Sagsnr. 2016-0261185 Dokumentnr. 2016-0261185-2 Høring af udkast til skybrudspakke 2018 hos Københavns

Læs mere

Indkomne svar om vejnavne til seks haveforeninger

Indkomne svar om vejnavne til seks haveforeninger Indkomne svar om vejnavne til seks haveforeninger Hf. Navn Navn Dato Hf. Ingers Minde Nina Østerbye 21.11.2016 Hf. Ingers Minde Anni Østergaard Nielsen 21.11.2016 Hf. Ingers Minde Mona Birgit Mangor 23.11.2016

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalgets beslutning i mødet den 1. oktober 2018

Teknik- og Miljøudvalgets beslutning i mødet den 1. oktober 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 7. februar 2019 Bilag 1 - Overblik over den politiske behandling Beslutninger og orienteringer Økonomiudvalget den 23. oktober 2018

Læs mere

Økonomiforvaltningen har sendt et nyt koncept for bydelsplaner i høring hos lokaludvalgene med svarfrist den 1. marts 2016.

Økonomiforvaltningen har sendt et nyt koncept for bydelsplaner i høring hos lokaludvalgene med svarfrist den 1. marts 2016. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Økonomiforvaltningen Økonomiforvaltningen har sendt et nyt koncept for bydelsplaner

Læs mere

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!.

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. december

Læs mere

Tak for din henvendelse fra den 21. februar 2017 om udarbejdelse af lokalplaner og lokalplantillæg.

Tak for din henvendelse fra den 21. februar 2017 om udarbejdelse af lokalplaner og lokalplantillæg. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Klaus Mygind, MB Svar på spørgsmål om udarbejdelse af lokalplaner og lokalplantillæg 03-03-2017 Sagsnr. 2017-0102791 Dokumentnr. 2017-0102791-2 Kære Klaus

Læs mere

Indre By Lokaludvalgs overordnede kommentarer Københavns blå og grønne områder må ikke betragtes som potentielle byggegrunde.

Indre By Lokaludvalgs overordnede kommentarer Københavns blå og grønne områder må ikke betragtes som potentielle byggegrunde. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har sendt lokalplanforslaget

Læs mere

I dette bilag beskrives den ansøgningsprocedure og politiske proces, som frigadeprojekterne skal igennem for at blive realiseret.

I dette bilag beskrives den ansøgningsprocedure og politiske proces, som frigadeprojekterne skal igennem for at blive realiseret. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 21. marts 2018 Forsøg med frigader Bilag 3 Regler, proces og praksis (governance) I dette bilag beskrives den ansøgningsprocedure

Læs mere

TM14 Supplerende finansiering til Mimersparkens kvarterhus

TM14 Supplerende finansiering til Mimersparkens kvarterhus KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen BUDGETNOTAT Den 22. februar 2018 TM14 Supplerende finansiering til Mimersparkens kvarterhus Baggrund Københavns Kommune har tidligere vedtaget, at der i

Læs mere

En ny skole er på vej i Ørestad. Det er vi rigtig glade for i Amager Vest Lokaludvalg.

En ny skole er på vej i Ørestad. Det er vi rigtig glade for i Amager Vest Lokaludvalg. Børne- og Ungeudvalget Københavns Kommune Sundholmsvej 8 2300 København S E-mail F91J@okf.kk.dk www.avlu.dk Henvendelse vedr. borgerinddragelsen ifm. skoleplanlægning En ny skole er på vej i Ørestad. Det

Læs mere

- To mål videreføres direkte og fire mål videreføres delvist i Fællesskab København.

- To mål videreføres direkte og fire mål videreføres delvist i Fællesskab København. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Orientering om videreførelse af mål fra visionerne Miljømetropolen og Metropol for Mennesker til visionen

Læs mere

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 3. januar 2019 Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Dispensationer i Ørestad City Nord og Ørestad Syd Forvaltningen

Læs mere

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 06-07-2015 Sagsnr. 2015-0137435 Dokumentnr. 2015-0137435-1 SUPPLERENDE HØRING Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

Bilag 4 - Kommentarer til Opsummering af Foranalysen (bilag 3) fra Valby Lokaludvalg og de berørte grundejere

Bilag 4 - Kommentarer til Opsummering af Foranalysen (bilag 3) fra Valby Lokaludvalg og de berørte grundejere KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik BILAG 4 16. april 2018 Bilag 4 - Kommentarer til Opsummering af Foranalysen (bilag 3) fra Valby Lokaludvalg og de berørte grundejere Tirsdag

Læs mere

Til Teknik- og Miljøudvalget Til Økonomiudvalget. Sagsnr Dokumentnr

Til Teknik- og Miljøudvalget Til Økonomiudvalget. Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Til Økonomiudvalget Holdepladser for turistbusser i det centrale København I Budget 2017 (H15) fremgår at terrorsikringen

Læs mere

I HØRINGSPERIODEN. Bilag 4. Offentlig høringsperiode fra den 15. november 2017 til den 10. januar Til Østergade 27 forslag til lokalplan

I HØRINGSPERIODEN. Bilag 4. Offentlig høringsperiode fra den 15. november 2017 til den 10. januar Til Østergade 27 forslag til lokalplan henvendelser MODTAGET I HØRINGSPERIODEN Til Østergade 27 forslag til lokalplan Offentlig høringsperiode fra den 15. november 2017 til den 10. januar 2018 Bilag 4 Høringssvar Besvarelser indkommet på anden

Læs mere

Amager Øst Lokaludvalg Drøftelsesnotat til lokaludvalgsmøde den 21. marts 2019 vedrørende Nordøstamager

Amager Øst Lokaludvalg Drøftelsesnotat til lokaludvalgsmøde den 21. marts 2019 vedrørende Nordøstamager KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Øst Lokaludvalg NOTAT 13. marts 2019 Amager Øst Lokaludvalg 2019 - Drøftelsesnotat til lokaludvalgsmøde den 21. marts 2019 vedrørende Nordøstamager

Læs mere

Bilag 4 Henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 4 Henvendelser modtaget i høringsperioden Bilag 4 Henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Vesterbro og Kgs. Enghave Lokaludvalg byensudvikling@tmf.kk.dk 12. april 2019 Sagsnr. 2019-0080410

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

13. marts Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Sofie Wedum Withagen

13. marts Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Sofie Wedum Withagen KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT 13. marts 2019 Sagsnr. 2019-0066376 Dokumentnr. 2019-0066376-2 Intern høring af Forslag til Kommuneplan 2019 - Skabelon til høringssvar

Læs mere

15. marts Sagsnr Dokumenter med kommentar fra By & Havn til forkortet tidsproces. Dokumentnr

15. marts Sagsnr Dokumenter med kommentar fra By & Havn til forkortet tidsproces. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 15. marts 2018 Dokumenter med kommentar fra By & Havn til forkortet tidsproces Jakob Næsager (C) har forud for Teknik- og Miljøudvalgets

Læs mere

Projektforslaget er præsenteret for Østerbro Lokaludvalg på deres møde 16. august 2017.

Projektforslaget er præsenteret for Østerbro Lokaludvalg på deres møde 16. august 2017. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Udførelse af Anlæg Bilag 6 19-09-2017 Bilag 6. Høring af Østerbro Lokaludvalg Projektforslaget er præsenteret for Østerbro Lokaludvalg på deres

Læs mere

Bilag 4: Beskrivelse af scenarier for konkurrenceudsættelse

Bilag 4: Beskrivelse af scenarier for konkurrenceudsættelse KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen 20. maj 2019 Bilag 4: Beskrivelse af scenarier for konkurrenceudsættelse Indledning På baggrund af ændringsforslag ÆF3 vedr. indstilling på TMU-mødet

Læs mere

Budgetnotat vedrørende overførelse af Miljøpunkterne til Lokaludvalgene, sammenlægning af Ældrerådene og sammenlægning af frivillighedscentrene.

Budgetnotat vedrørende overførelse af Miljøpunkterne til Lokaludvalgene, sammenlægning af Ældrerådene og sammenlægning af frivillighedscentrene. Økonomiforvaltningen Center for Økonomi og HR NOTAT Budgetnotat vedrørende overførelse af Miljøpunkterne til Lokaludvalgene, sammenlægning af Ældrerådene og sammenlægning af frivillighedscentrene. Baggrund

Læs mere

Opfølgning på driftsprojekter og hensigtserklæringer 3. kvartal

Opfølgning på driftsprojekter og hensigtserklæringer 3. kvartal KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT 26. september 2017 Til Økonomiudvalget Opfølgning på driftsprojekter og hensigtserklæringer 3. kvartal Rapportering Økonomiudvalget besluttede

Læs mere

7. Bilag. Delområde 1A - Eksisterende forhold. DELOMRÅDE 1 A Eksisterende forhold NORD. Delområde 1A - Eksisterende forhold. Prøvestenen.

7. Bilag. Delområde 1A - Eksisterende forhold. DELOMRÅDE 1 A Eksisterende forhold NORD. Delområde 1A - Eksisterende forhold. Prøvestenen. Delområde 1A - forhold røvestenen Lille Bedding Institution Strand Forening Forening Forening Fritløbsområde for hunde midlertidigt boldbur toiletbygning Adgangsvej Kolonihaver Kolonihaver Kolonihaver

Læs mere

Referat og notat til Teknik- og Miljøudvalgets møde den 3. december 2018 kan findes på dette link.

Referat og notat til Teknik- og Miljøudvalgets møde den 3. december 2018 kan findes på dette link. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Til Lokaludvalgene i de tidsbegrænsede zoner 13. december 2018 Ændring af tidsbegrænsede zoner - tidsrum og/eller tidsbegrænsningens

Læs mere

Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar. Sagsnr

Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 5 Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar Høringssvar vedr. Svanemøllerutens 3. etape (af

Læs mere

Sagsnr Dokumentnr Opgavebeskrivelse Mjølnerparken. Sagsbehandler Flemming Hansen

Sagsnr Dokumentnr Opgavebeskrivelse Mjølnerparken. Sagsbehandler Flemming Hansen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Anlæg og Udbud NOTAT 13-03-2015 Sagsnr. 2015-0059253 Opgavebeskrivelse. 00120810 Mjølnerparken Indledning Mjølnerparken er i dag et isoleret

Læs mere

Plads og Lommepark på Frederikssundsvej og grøn forbindelse i Husum

Plads og Lommepark på Frederikssundsvej og grøn forbindelse i Husum KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Plads og Lommepark på Frederikssundsvej og grøn forbindelse i Husum Teknik- og Miljøudvalget behandlede den 9. oktober 2012 indstilling

Læs mere

Projektaftale mellem. Områdefornyelsen Husum. Center for Park og Natur. og Center for Anlæg. Lommepark Husum

Projektaftale mellem. Områdefornyelsen Husum. Center for Park og Natur. og Center for Anlæg. Lommepark Husum Projektaftale mellem Områdefornyelsen Husum Center for Park og Natur og Center for Anlæg om Lommepark Husum Projekt nr.: 00912 Projektaftalens e-doc sagsnr. 2012-30449 Juni 2012 Parterne Imellem: Områdefornyelsen

Læs mere

Én indgang for frivilligheden i København. Vision. Hvorfor. Hvordan 03-08-2011. Sagsnr. 2011-95219

Én indgang for frivilligheden i København. Vision. Hvorfor. Hvordan 03-08-2011. Sagsnr. 2011-95219 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Én indgang for frivilligheden i København Vision Visionen er, at alle, der arbejder med frivillighed i København, gennem et center for

Læs mere

Høringssvar til Kapacitetsplan 2018 for Harrestrup Å

Høringssvar til Kapacitetsplan 2018 for Harrestrup Å KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Vanløse Lokaludvalg TMF BF CKT Klimatilpasning Vest 22. januar 2019 Sagsnr. 2018-0327181 Høringssvar til Kapacitetsplan 2018 for Harrestrup Å Dokumentnr.

Læs mere

Årsplan for det lokale miljøarbejde i 2018 Plan for Vesterbro Lokaludvalgs borgerinddragende og formidlende miljøarbejde i 2018

Årsplan for det lokale miljøarbejde i 2018 Plan for Vesterbro Lokaludvalgs borgerinddragende og formidlende miljøarbejde i 2018 Årsplan for det lokale miljøarbejde i 2018 Plan for Vesterbro Lokaludvalgs borgerinddragende og formidlende miljøarbejde i 2018 For 2018 foreslår sekretariatet, at Lokaludvalget fokuserer på følgende:

Læs mere

NOTAT Bilag 2: Oversigt over politiske beslutninger om nyt bycykelsystem. Sagsnr

NOTAT Bilag 2: Oversigt over politiske beslutninger om nyt bycykelsystem. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik NOTAT Bilag 2: Oversigt over politiske beslutninger om nyt bycykelsystem 6. juni 2007: Medlemsforslag om bycykler (stillet af Morten Kabell,

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget 2. maj 2016, Startredegørelse for Postgrunden Teknik- og Miljøudvalget behandlede startredegørelse for Postgrunden.

Teknik- og Miljøudvalget 2. maj 2016, Startredegørelse for Postgrunden Teknik- og Miljøudvalget behandlede startredegørelse for Postgrunden. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 17. september 2018 Bilag 1 - Oversigt over den politiske behandling Beslutninger og orienteringer Sagsnr. 2018-0247832 Dokumentnr.

Læs mere

Der er udarbejdet et bilag med illustrationer af projektet og dispensationerne, se afsnittet Yderligere information, side 3.

Der er udarbejdet et bilag med illustrationer af projektet og dispensationerne, se afsnittet Yderligere information, side 3. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 25-02-2015 Sagsnr. 2015-0034554 Dokumentnr. 2015-0034554-4 Naboorientering Vestre Teglgade 2-6 I forbindelse med opførelse af en boligkarré

Læs mere

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret Nørrebro Lokaludvalg Nørrebrogade 208 2200 København N Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret Nørrebro Lokaludvalg vil gerne takke Trafik- og Miljøudvalget

Læs mere

Fastsættelse af parkeringsdækning for biler i forslag til lokalplan for Skolen ved Sundet.

Fastsættelse af parkeringsdækning for biler i forslag til lokalplan for Skolen ved Sundet. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 4 19. april 2018 Parkeringsnotat Fastsættelse af parkeringsdækning for biler i forslag til lokalplan for Skolen ved Sundet. Sagsnr.

Læs mere

Borgerrepræsentationen, den 11. december 2014, vedtagelse af Kommuneplanstrategi Den sammenhængende by

Borgerrepræsentationen, den 11. december 2014, vedtagelse af Kommuneplanstrategi Den sammenhængende by KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen TMF Stab NOTAT 19. april 2018 Bilag 1: Overblik over den politiske behandling Borgerrepræsentationen, den 11. december 2014, vedtagelse af Kommuneplanstrategi

Læs mere

Indsigelser overfor plan for ombygning og forhøjelse af Hotel Scandinavia

Indsigelser overfor plan for ombygning og forhøjelse af Hotel Scandinavia Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sundholmsvej 8 2300 København S E-mail FI8W@okf.kk.dk www.avlu.dk Indsigelser overfor plan for ombygning og forhøjelse af Hotel Scandinavia

Læs mere

Til Teknik og Miljøudvalget, Københavns Kommune, Købehavns Rådhus. Byggeriet på Provstevej 5, København NV

Til Teknik og Miljøudvalget, Københavns Kommune, Købehavns Rådhus. Byggeriet på Provstevej 5, København NV Til Teknik og Miljøudvalget, Københavns Kommune, Købehavns Rådhus Byggeriet på Provstevej 5, København NV side 1 / 4 Bispebjerg Lokaludvalg har fulgt sagen nøje fra start. Vi har også tilkendegivet vores

Læs mere

Sidst i brevet kan du se, hvordan du indsender dine eventuelle bemærkninger.

Sidst i brevet kan du se, hvordan du indsender dine eventuelle bemærkninger. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Bilag 3 20. marts 2018 Sagsnr. 2018-0080909 Dokumentnr. 2018-0080909-4 Naboorientering - fældning af bevaringsværdigt træ Konsortiet Friis

Læs mere

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Vest Lokaludvalg 18. januar 2019 Sagsnr. 2016-0350417 Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse Dokumentnr. 2016-0350417-15

Læs mere

Åben. BYCENTERUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Onsdag den 5.

Åben. BYCENTERUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Onsdag den 5. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Onsdag den 5. februar 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Medlemmer Fra forvaltningen Erik Mollerup (V), Axel Bredsdorff (L),

Læs mere

Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K. 6. februar 2013. Sagsnr. 2013-1415. Dokumentnr. 2013-75170

Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K. 6. februar 2013. Sagsnr. 2013-1415. Dokumentnr. 2013-75170 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Park og Natur Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K Forslag om af dækningsgrave i jeres bydel 6. februar 2013 Sagsnr. 2013-1415

Læs mere

I denne hvidbog gennemgås de 10 indsigelser, der kom i høringsperioden, med forvaltningens bemærkninger og indstilling.

I denne hvidbog gennemgås de 10 indsigelser, der kom i høringsperioden, med forvaltningens bemærkninger og indstilling. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT 22-01-2015 Bilag 4, hvidbog for forudgående offentlighed, kommuneplantillæg om almene boliger Folketinget vedtog den 26. februar 2015

Læs mere

Høringsnotat for høring af Agenda 21-strategi Bæredygtige sammenhænge

Høringsnotat for høring af Agenda 21-strategi Bæredygtige sammenhænge KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen NOTAT Bilag 2: Høringsnotat for høring af Agenda 21-strategi 2016-2019 Bæredygtige sammenhænge Indledning Agenda 21-strategien Bæredygtige sammenhænge har

Læs mere

Hvor skal de grønne parker ligge på Vesterbro?

Hvor skal de grønne parker ligge på Vesterbro? KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Skabelon til intern høring af Kommuneplanstrategi 2018 Udvalg: Vesterbro Lokaludvalg Kontaktperson: Thomas Egholm, formand for Vesterbro Lokaudvalg

Læs mere

Bilag 1. Afmelding af Teknik- og Miljøudvalgets planer, politikker og strategier

Bilag 1. Afmelding af Teknik- og Miljøudvalgets planer, politikker og strategier KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 1. Afmelding af Teknik- og Miljøudvalgets planer, politikker og strategier Med udgangspunkt i nedenstående kriterier foreslås

Læs mere

Indkøbspolitik for Teknik- og Miljøforvaltningen

Indkøbspolitik for Teknik- og Miljøforvaltningen Indkøbspolitik for Teknik- og Miljøforvaltningen 2011-2014 Indledning Indkøbspolitikken for Københavns Kommune 2011-2014; Fælles indkøb mere velfærd, fastlægger de overordnede målsætninger og principper

Læs mere

5. december Sagsnr

5. december Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Berostillelse af tilladelser i de københavnske parker Statsforvaltningen afgav den 18. oktober 2016

Læs mere

Udvikling af området omkring Solvangcentret Beboerworkshop den 12. maj 2014

Udvikling af området omkring Solvangcentret Beboerworkshop den 12. maj 2014 Udvikling af området omkring Solvangcentret Beboerworkshop den 12. maj 2014 Indhold Baggrund Formål Deltagere Arbejdsområde Opgave Gruppe 1 Gruppe 2 Forslag fra beboer Rolf Unneland Opsamling 2 3 4 5 6

Læs mere

Bispebjerg Lokaludvalg kan acceptere scenarie K men mener, at der skal skaffes flere midler.

Bispebjerg Lokaludvalg kan acceptere scenarie K men mener, at der skal skaffes flere midler. Bilag 5 01148 Nordvestpassagen - Notat om høringssvar Scenarie J og K har været i høring hos Bispebjerg Lokaludvalg, Nørrebro Lokaludvalg, Dansk Handicap Forbund og Københavns Politi(bilag A og bilag B).

Læs mere

1. Administrative konsulentydelser og strategisk rådgivning

1. Administrative konsulentydelser og strategisk rådgivning Bilag 12 - Anvendelse af administrative konsulentydelser Dette notat er en opgørelse over Teknik- og Miljøforvaltningens anvendelse af konsulentydelser i første halvår af 2013. Med budgetaftalen for 2011

Læs mere

Bilag 4 Notat fra NIRAS. Notat fra NIRAS

Bilag 4 Notat fra NIRAS. Notat fra NIRAS Bilag 4 Notat fra NIRAS Notat fra NIRAS Der er forskellige konsekvenser såfremt, at der ikke opnås de ansøgte dispensationer for broerne og vanddybderne under. Det er afgørende for HOFORs spildevandshåndtering

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen

Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.d k Tlf. 60 37 80 58 Teknik- og Miljøforvaltningen har sendt et udkast til forskrift for udendørs

Læs mere

Bilag 2 høringssvar og øvrige forslag. Liste over høringssvar:

Bilag 2 høringssvar og øvrige forslag. Liste over høringssvar: Bilag 2 høringssvar og øvrige forslag Liste over høringssvar: Dato Navn 18.8.2017 Amager Vest Lokaludvalg 31.8.2017 Christianshavns Lokaludvalg 4.9.2015 Indre By Lokaludvalg 19.9.2017 Realdania By og Byg

Læs mere

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 Link til ansøgning I september 2015 afholdes det første internationale certificerede

Læs mere

Høringssvar vedr. Københavns Kommunes Agenda 21-plan 2008-2011

Høringssvar vedr. Københavns Kommunes Agenda 21-plan 2008-2011 Økonomiforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljø Høringssvar vedr. Københavns Kommunes Agenda 21-plan 2008-2011 28-04-2008 Sagsnr. 2008-50032 Dokumentnr. 2008-211820 Under forudsætning

Læs mere

Implementering af ny strategi for 2220 medarbejdere i Københavns Kommune Pernille Andersen, administrerende direktør Teknik- og miljøforvaltningen

Implementering af ny strategi for 2220 medarbejdere i Københavns Kommune Pernille Andersen, administrerende direktør Teknik- og miljøforvaltningen Implementering af ny strategi for 2220 medarbejdere i Københavns Kommune Pernille Andersen, administrerende direktør Teknik- og miljøforvaltningen Udgangspunktet var 3 temaer og intet andet Den sammenhængende

Læs mere

Bach Gruppen, som ejer ejendommene ovenfor, har fået udarbejdet et nyt projekt, som Bach Gruppen ønsker at opføre bygning H på området.

Bach Gruppen, som ejer ejendommene ovenfor, har fået udarbejdet et nyt projekt, som Bach Gruppen ønsker at opføre bygning H på området. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning BILAG 1 Til ejere, lejere og brugere af ejendommene Ørestads Boulevard 4-5 Svend Aukens Plads 1, 3, 5, 7, 9 og 11 Njalsgade 58,

Læs mere

Endnu bedre ville det være, hvis stien langs Søerne blev ført under de krydsende, meget trafikerede gader.

Endnu bedre ville det være, hvis stien langs Søerne blev ført under de krydsende, meget trafikerede gader. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Borgerrepræsentationen Teknik- og Miljøforvaltningen Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Læs mere

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd Udkast 12. juni 2015 Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd mellem Udviklingsselskabet By og Havn I/S og Københavns Kommune Indhold ASGER JORNS ALLÉ SOM AKTIV HOVEDGADE...

Læs mere

Henvendelse vedrørende dispensation fra tillæg nr. 3 til lokalplan nr. 310 "Teglværkshavnen.

Henvendelse vedrørende dispensation fra tillæg nr. 3 til lokalplan nr. 310 Teglværkshavnen. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Niels E. Bjerrum, MB Henvendelse vedrørende dispensation fra tillæg nr. 3 til lokalplan nr. 310 "Teglværkshavnen. 4. oktober 2017 Sagsnr.

Læs mere

1. Vision og Udviklingsstrategi for X bydel <Beskrivelse af vision for bydelen, status, tendenser og udviklingsprincipper for bydelen>

1. Vision og Udviklingsstrategi for X bydel <Beskrivelse af vision for bydelen, status, tendenser og udviklingsprincipper for bydelen> KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT 08-11-2011 Bilag 4 Udfyldelse af skabelon for bydelsplan med arbejdsdeling Proces: LU udfylder og afleverer til Center for Byudvikling

Læs mere

Høringssvar fra Amager Øst Lokaludvalg vedr. Lokalplanforslag Sundbyøster Skole

Høringssvar fra Amager Øst Lokaludvalg vedr. Lokalplanforslag Sundbyøster Skole Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Amager Øst Lokaludvalg Kvarterhuset lok. 417 Jemtelandsgade 3 2300 København S E-mail ssn@okf.kk.dk Høringssvar fra Amager Øst Lokaludvalg vedr. Lokalplanforslag

Læs mere

Forvaltningen foreslår, at der udmøntes 53,927 mio. kr. af de uforbrugte anlægsmidler fra tidligere aftaler på parkeringsområdet, jf. tabel 1.

Forvaltningen foreslår, at der udmøntes 53,927 mio. kr. af de uforbrugte anlægsmidler fra tidligere aftaler på parkeringsområdet, jf. tabel 1. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 08-06-2017 Bilag 3. Forslag til udmøntning af uforbrugte anlægsmidler fra tidligere p-aftaler Dette notat uddyber forslag til anvendelse

Læs mere

Økonomiforvaltningens anbefaling til tilføjelser til Movias forslag til nyt lokalt busnet

Økonomiforvaltningens anbefaling til tilføjelser til Movias forslag til nyt lokalt busnet KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT 23. marts 2018 Økonomiforvaltningens anbefaling til tilføjelser til Movias forslag til nyt lokalt busnet Økonomiforvaltningen har, på

Læs mere

Til Kultur og Fritidsudvalget. Sagsnr Dokumentnr Høringssvar - Udviklingsplan for Valby Idrætspark 2028

Til Kultur og Fritidsudvalget. Sagsnr Dokumentnr Høringssvar - Udviklingsplan for Valby Idrætspark 2028 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Til Kultur og Fritidsudvalget Høringssvar - Udviklingsplan for Valby Idrætspark 2028 Kultur- og Fritidsudvalget besluttede at udsætte

Læs mere

København Grønne visioner

København Grønne visioner København Grønne visioner Centerchef Jon Pape Center for Park og Natur februar 2011 Oversigt 1. København - overordnet set 2. Mit daglige arbejde - Center for Park og Natur 3. Visionen og målene 4. Nogle

Læs mere

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 10. april 2018.

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 10. april 2018. DAGSORDEN Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 15. maj 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

UDKAST. Samarbejdsaftale mellem. Nørrebrohallen, Danmarks Idrætsforbund i regi af Copenhagen Moves og Økonomiforvaltningen/Center for Byudvikling

UDKAST. Samarbejdsaftale mellem. Nørrebrohallen, Danmarks Idrætsforbund i regi af Copenhagen Moves og Økonomiforvaltningen/Center for Byudvikling UDKAST Samarbejdsaftale mellem Nørrebrohallen, Danmarks Idrætsforbund i regi af Copenhagen Moves Økonomiforvaltningen/Center for Byudvikling 26-03-2008 Sagsnr. 2008-32809 Dokumentnr. 2008-161593 Sagsbehandler

Læs mere

Havnegade. Stadsgraven/Christmas Møllers Plads. Nyhavn / Mindeankeret. Til Teknik- og Miljøudvalget. Sagsnr

Havnegade. Stadsgraven/Christmas Møllers Plads. Nyhavn / Mindeankeret. Til Teknik- og Miljøudvalget. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Anlæg og Udbud BILAG 2 Til Teknik- og Miljøudvalget Drikkevandsfontæner - placering af fontæner Teknik- og Miljøudvalget ønskede at godkende

Læs mere

Høringssvar vedr. organisering af fritidsinstitutionspladser ved Kirsebærhavens Skole.

Høringssvar vedr. organisering af fritidsinstitutionspladser ved Kirsebærhavens Skole. Københavns kommune Børne- og Ungdomsudvalget Att: www.blivhoert.kk.dk København den 31. maj 2013 Høringssvar vedr. organisering af fritidsinstitutionspladser ved Kirsebærhavens Skole. LFS mener, at de

Læs mere

Amager Strandpark I/S. Islands Brygge 37 2300 København S. www.amager-strand.dk mail@amagerstrand.net

Amager Strandpark I/S. Islands Brygge 37 2300 København S. www.amager-strand.dk mail@amagerstrand.net Årsregnskab 2011 2011 Amager Strandpark I/S Islands Brygge 37 2300 København S www.amager-strand.dk mail@amagerstrand.net EAN nr. 5798009491145 CVR nr. 27339131 Interessenter Købehavns Kommune 95,6 % Frederiksberg

Læs mere

Høringssvar vedr. Kommuneplanstrategi offentlig høring

Høringssvar vedr. Kommuneplanstrategi offentlig høring Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Att. Marc Jørgensen Sundholmsvej 8 2300 København S E-mail ZH3T@okf.kk.dk www.avlu.dk Høringssvar vedr. Kommuneplanstrategi 2014 - offentlig høring Amager Vest

Læs mere

Til Økonomiudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Til Økonomiudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen CF 3. kontor - Integration og Vækst NOTAT Til Økonomiudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Kvartalsvis status på antallet og

Læs mere

Naboorientering ændring af bevaringsværdig bygning og overskridelse af byggefelt på Amager Strandvej 122

Naboorientering ændring af bevaringsværdig bygning og overskridelse af byggefelt på Amager Strandvej 122 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning 29-09-2017 Sagsnr. 2017-0249573 Dokumentnr. 2017-0249573-1 Naboorientering ændring af bevaringsværdig bygning og overskridelse

Læs mere

Vedr. anmodning fra Christianshavns Lokaludvalg om drøftelse af Multihallen på mødet i Teknik- og Miljøudvalget den 28. februar 2011.

Vedr. anmodning fra Christianshavns Lokaludvalg om drøftelse af Multihallen på mødet i Teknik- og Miljøudvalget den 28. februar 2011. Vedr. anmodning fra Christianshavns Lokaludvalg om drøftelse af Multihallen på mødet i Teknik- og Miljøudvalget den 28. februar 2011. Baggrund: På baggrund af vedlagte brev af 27. januar fra Christianshavns

Læs mere

26. september Sagsnr Bilag 1 - Fastsættelse af servicemål. Dokumentnr Sagsbehandler Pernille Klemens Orth

26. september Sagsnr Bilag 1 - Fastsættelse af servicemål. Dokumentnr Sagsbehandler Pernille Klemens Orth KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 26. september 2017 Bilag 1 - Fastsættelse af servicemål Lokalplanprocessen ser således ud: Sagsnr. 2017-0196393 Dokumentnr. 2017-0196393-3

Læs mere

Konferencen To verdener mødes 2. juni 2008 København

Konferencen To verdener mødes 2. juni 2008 København København Sekretariatschef Bente Lykke Sørensen, Udviklingssekretariatet for De Bynære Havnearealer, Århus Kommune De Bynære Havnearealer Teknik og Miljø Århus Kommune De Bynære Havnearealer Teknik og

Læs mere

Kære André Just Vedgren

Kære André Just Vedgren From: TMFKP BA Rådhuspost Sent: 23. oktober 2017 14:53 To: 'andre@avlu.dk' Cc: Anne Sofie Sand Subject: Politikerspørgsmål om den nedlægningstruede Nabohave i Telemarksgade - 2017-0309324 Attachments:

Læs mere

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen OKF Sikker By Brønshøj-Husum Lokaludvalg Kobbelvænget 65 2700 Brønshøj Telefon 3881 1049 Direkte telefon 26771049 E-mail kch@okf.kk.dk EAN nummer 5798009800176 Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

Læs mere