Repræsentantskabsmøde nr. 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde nr. 3"

Transkript

1 H I R Haderslev Idrætsråd Repræsentantskabsmøde nr. 3 Onsdag den 25. marts 2009 Gram Fritidscenter Bestyrelsens beretning for 2008

2 Indledning: Det er Haderslev Idrætsråd s (HIR) 3. ordinære repræsentantskabsmøde. Beretningen omfatter perioden 1. januar 2008 til 31. december På seneste repræsentantskabsmøde blev 5 foreninger godkendt som medlemmer og således er der i alt 66 medlemklubber i HIR, hvortil kommer 3 foreninger, som indstilles i aften. De 3 foreninger er: Haderslev Basketball Klub Corpia Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening Haderslev Kickboxing og med forventning om repræsentantskabets godkendelse senere i aften vil medlemstallet være på 69 foreninger, som tilsammen repræsenterer godt aktivitetsmedlemmer. Bestyrelsen har i 2008 bestået af: Bent Keller Børge Kock Hans Chr. Schmidt Jette Nielsen Kaj Ugelvig Jan B. Arentoft delvis orlov (afløst af Svend Åge Dyrholm) Kent Glumsøe Leif Petersen Lilian Højer orlov (afløst af Marianne Kehlet) Peter Chr. Jespersen Erik Hørlyk - delvis orlov (afløst af Svend Åge Dyrholm) Med supleanterne: Marianne Kehlet Svend Åge Dyrholm Revisorerne har været: Georg Thronier Hansen Vagn Mattson Allan Rosenlund suppleant Kontaktperson i forhold til miljøsager på idrætsområdet har HIR fortsat en aftale med Martin Martinsen, som varetager denne funktion.

3 Sekretær for bestyrelsen er Morten Nørby Poulsen. Beretningen vil indeholde en orientering af de aktiviteter, som HIR har været involveret i og med, samt ikke mindst et kig ind i aktiviteterne i 2009, herunder ny organisation i HIR-arbejdet samt forventninger til Idrætspolitikken, som Haderslev Kommune vil vedtage på næste byrådsmøde i løbet af de kommende dage.. Der er afholdt: 9 bestyrelsesmøder i tema-møde for Bestyrelsen i 2008 Hvortil kommer et ikke uvæsentlig antal møder i diverse udvalg Deltagelse i følgende aktiviteter/udvalg: OVERSIGT OVER HIR-POSTER UDENFOR BESTYRELSEN Leif Petersen Bestyrelsesmedlem i Foreningen Haderslev Kommunes Elitesportsudvalg Repræsentantskabsmedlem Haderslev Idræts Akademi Haderslev Kommune: Styregruppe vedr. formulering af Idrætspolitikken i Haderslev Kommune Haderslev Kommune: Arbejdsgruppe vedr. fordeling af timer/point i haller m.m. Haderslev Kommune: Arbejdsgruppe vedrørende kuglegravning af lokalefordelingsprincipperne samt regelsæt for Haderslev Ordningen Kent Glumsø Puljen til idræt for vanskeligt stillede børn ansøgningsgruppe i samarbejde med UC Syd Region Sønderjylland Schleswig SpoReg udvalg Kaj Ugelvig Haderslev Kommune: Udvalget: Bevægelse på stierne Børge Kock Haderslev Kommune: Styregruppe vedr. formulering af Idrætspolitikken i Haderslev Kommune Haderslev Kommune: Arbejdsgruppen vedrørende Vandsportsprojekter Jette Nielsen Haderslev Kommune: Arbejdsgruppe vedr. fordeling af timer/point i haller m.m. Jan B. Arentoft Haderslev Kommune: Koordinationsgruppen Unge i Vækst (P.t. på stand by) Erik Hørlyk Haderslev Kommune: Arbejdsgruppe vedrørende kuglegravning af lokalefordelingsprincipperne samt regelsæt for Haderslev Ordningen. Haderslev Kommune: Udvalget for Venskabsbyer Haderslev Kommune: Arbejdsgruppe vedr. fordeling af timer/point i haller m.m. Svend Åge Dyrholm Haderslev Kommune: Styregruppe vedr. formulering af Idrætspolitikken i Haderslev Kommune Dertil kommer arbejde med og deltagelse i: Du gør en forskel Prisen på kr til Torben Meyer, Haderslev Gymnastikforening Konference for Idrætsråd i Danmark i Kolding Indstilling til DIF af Haderslev Kommune til Årets Idrætskommune Stiftelse af prisen Årets bredde idrætsforening i samarbejde med Nordea Fonden. Prisen er på kroner og kan søges af alle HIR s medlemsklubber senest 1. april 2009.

4 Været fadder for genoplivelse af Haderslev Konferencen som forventet skal være et forum, hvor idrætsklubberne i Haderslev Kommune årligt mødes for at drøfte aktuelle idrætsanliggender. Udarbejdet 4 høringssvar til Haderslev Kommune: Haderslev Kommunes Idrætspolitik Anke vedrørende opsigelse af foreningslokale Haderslev Kommune Budget Regler for tilskud fra Haderslev Ordningen På sidste års repræsentantskabsmøde kunne jeg berette om, at bestyrelsen ville sætte fokus på udvalgte områder i 2008: 1. Aktiviteter til at skabe sammenhold på tværs af foreninger Her må vi igen melde om et område, som ikke har fået tildelt den fornødne tidsressource, og resultatet bliver derefter. Vi må konstatere, at det blev ikke 2008, hvor disse aktiviteter kom i gang. Bestyrelsen har i budget 2009 afsat penge til aktiviteter i dette område, og forhåbentlig kan en ny organisation sparke aktiviteterne i gang i Nødvendig information til foreninger og nemmere adgang til information Bestyrelsen har tidligere besluttet, at hjemmesiden skal være omdrejningspunktet for al information fra og til HIR. Og det elektroniske medie skal bruges i den forbindelse. Her spiller hjemmesiden helt naturligt en afgørende rolle. Der er arbejdet med udarbejdelse af en kommunikationspolitik et arbejde som skal finpudses og endelig besluttes. Processen var sat i gang i 2008, og hjemmesiden var under opbygning. Processen fik dog et alvorligt tilbageslag, da vi modtog besked fra vor web-master, at han ønskede at prioritere sin fritid på anden måde. Arbejdet omkring hjemmesiden har været sat på stand by, idet dette arbejde skal indgå i et større perspektiv ifølge oplægget til en ny organisation. Hjemmesiden kan dog fortsat anvendes til at finde informationer om HIR; herunder referater fra møder m.v. Tilbuddet om at modtage møde referater via elektronisk medie har fortsat gyldighed, og en del foreninger har taget i mod dette tilbud.

5 Hvis din forening vil gøre brug af ordningen skal man blot give besked til sekretæren Morten Poulsen. 3. Idrætspolitik for Haderslev Kommune HIR blev af Haderslev Kommune blevet udpeget til at være medtovholder på denne store opgave i Opgave har krævet betydelige ressourcer, men det har været en spændende og lærerig proces at arbejde med en Idrætspolotik for Haderslev Kommune. Det var skuffende at konstatere, at 2 af 3 dialogmøder om idrætspolitikken som kommunen indbød idrætsklubberne til - måtte aflyses på grund af for få tilmeldte foreninger. Senere blev borgermødet i Vojens blev gennemført og glædeligt med pæn deltagelse. Et godt møde i øvrigt med indlæg fra Team Danmark og DIF samt Haderslev Kommune - med flere spændende input til det videre arbejde. Byrådet vil på det næste byrådsmøde i løbet af få dage vedtage den første egentlige Idrætspolitik i Haderslev Kommune. Det betyder helt bestemt, at HIR skal reservere betydelige ressourcer til opfølgning og sparringsopgaver i forbindelse med udmøntning af Idrætspolitikken. HIR er parat til at påtage sig disse opgaver, men der kræver, at der etableres en ny organisation og arbejdsform i HIR. Mere herom senere. Der skal herfra lyde en stor ros til Haderslev Kommune i forbindelse med udarbejdelse af en idrætspolitik der er både visioner og udvikling i idrætspolitikken, som skal være omdrejningspunktet for udviklingen af idrætslivet i Haderslev Kommune. 4. Synliggørelse af Idrætsrådet og dets opgaver Dette område har været drøftet meget i bestyrelsen, Det er utrolig vigtigt, at HIR kan fortælle og vise, hvorfor rådet er sat i verden. Hvis ikke vi formår dette, og foreningerne ikke kan se en fordel i rådet ja så er der slet og ret ikke brug for HIR.

6 I bestyrelsen er vi dog af den opfattelse, at HIR bør bestå og være det forum for idrætsforeningerne, som medvirker til at skabe udvikling og fremgang for idrætten i Haderslev Kommune. Bestyrelsen har udarbejdet og godkendt følgende: Mission: Haderslev Idrætsråd vil arbejde for at skabe de bedst mulige forhold for foreningernes klubliv og for udøvelsen af de forskellige idrætsgrene i Haderslev Kommune. Haderslev Idrætsråd vil desuden virke for et godt forhold mellem medlemsforeningerne og varetage den samlede idræts interesser overfor kommunen og andre offentlige myndigheder og samarbejdspartnere. Med udgangspunkt i Haderslev Idrætsråds mission og ud fra en vurdering af, hvad idræsrådet kan og vil, er Vision: - at rådet udvikler sig som en stor og stærk organisation, der arbejder seriøst med opgaver og problemstillinger i relation til foreningsidrætten i Haderslev Kommune. En udvikling, der gør HIR attraktiv som samarbejdspartner; både lokalt, regionalt og nationalt. - At HIRs arbejde og resultater er af så høj kvalitet og pålidelighed, at de lokale og regionale samarbejdspartnere, vælger HIR som deres foretrukne samarbejdspartner. - at ledere, trænere, spillere og samarbejdspartnere omkring HIR oplever et fagligt attraktivt og innovativt miljø, hvor der løbende sker en udvikling - at HIR som helhed er kendetegnet ved dynamik, resultater og handlekraft. - at HIR er kendetegnet ved at kunne tiltrække og fastholde ledere med høj faglig kompetence. HIR vil fremadrettet årligt afholde 2-3 temamøder for alle medlemsforeninger, hvor aktuelle temaer kan drøftes blandt idrættens beslutningstagere. Efter arbejdet omkring Idrætspolitikken i Haderslev Kommune ser vi et klart behov for, at idrætten får et forum, hvor man kan drøfte relevante emner. Genoplivningen af Haderslev Konferencen 2009 skal ses som et resultat, at de drøftelser der har været i bestyrelsen omkring synlighed.

7 I den forbindelse er det vigtigt at sende en stor tak til politikkerne, som også så muligheden i en Haderslev Konference til at komme i direkte dialog med beslutningstagerne i idrætsverdenen. Lørdag den 25. april 2009 afholdes Haderslev Konferencen 2009 på Tørning Mølle, hvor temaet vil være: Udvikling af idrætsfaciliteter i Haderslev Kommune; herunder også nyt liv i gamle haller ved Laura Munck fra Lokale-og Anlægsfonden samt forventninger om fremtidens brug af haller ved Søren Gøtzche fra DIF. Fra Haderslev Kommune kommer udvalgsformand for Erhverv og Kultur Jens Christian Gjesing med Haderslev Kommunes intentioner i.f.t. idrætspolitikken. HIR opfordrer alle beslutningstagere i idrætsforeningerne om at slutte op om dette temamøde, hvor idrætsforeningerne også vil få mulighed for at komme med in-put til det fremtidige arbejde. Invitationer til konferencen kan også fås her i aften. Bestyrelsens initiativ til at afholde en Haderslev Konference 2008, hvor der skulle sættes fokus på Sundhed og Fritidsliv og idrætsforeningernes eventuelle bidrag til sundhedsfremme i de nye kommune måtte skuffende aflyses på grund af for få tilmeldte deltagere. Idrætsakademi Der har været drøftelser i bestyrelsen om etablering af et Idrætslederakademi i Haderslev. Med HIR som initiativtager er der afholdt indledende møde med Fredericia Idrætsleder Akademi (FIA). FIA er på vej til at blive Syddansk Idrætslederakademi (SIA), og HIR har besluttet at indlede nærmere forhandlinger med SIA med henblik på at få Haderslev med i dette arbejde. Det er aftalt, at SIA afprøver en af uddannelserne i Haderslev i I HIR ser vi frem til at fortsætte de positive drøftelser med SIA og forhåbentlig lykkes det at finde en model, hvor Haderslev-ledere kan deltage i SIA s uddannelser. Et spændende og vigtigt arbejde, som skal prioriteresi Behøver jeg at nævne, at en ny organisation og arbejdsform i HIR er bydende nødvendig. HIR-priser HIR har i samarbejde med DIF uddelt prisen Du gør en forskel, som i år blev givet til en meget overrasket Torben Meyer fra Haderslev Gymnastikforening foran et stort antal publikummer på Haderslev Fodboldstadion. Desværre har DIF meddelt, at man ikke længere kan deltage med økonomiske midler. I HIR er vi af den opfattelse, at prisen virkelig gør en forskel, og der arbejdes på at finde en ny samarbejdspartner, som kan bidrage med den økonomiske del af prisen.

8 HIR har i 2009 i samarbejde med NORDEA FONDEN indstiftet en ny pris på kroner til ÅRETS BREDDE IDRÆTSFORENING. Prisen uddeles første gang i første halvår af Indstillinger modtages fortsat frem til 1. april 2009 brochure kan fås her i aften.. HIR vil gerne takke for samarbejdet omkring disse priser og ikke mindst den økonomiske tillid, der gør det muligt at uddele disse lokale priser. Nåede vi så det vi ville og som vi havde sat Jer i udsigt? Hertil må svaret være både ja og nej. På området omkring Idrætspolitikken må vi sige, at vi er nået godt i mål, men ellers må svaret delvis og nej. På målene om synliggørelse og information er vi på vej og kan forhåbentlig i løbet af 2009 få disse opgaver sat i fokus - og realiseret. Men året 2008 har lært os, at der skal foretages ændringer i vort arbejde med hensyn til effektivitet og arbejdsform; derfor vil vi gerne drøfte en ny organisation i HIR både organisatorisk og arbejdsform: Ny organisation i Haderslev Idrætsråd. BAGGRUND: Haderslev Idrætsråd (HIR) har nu eksisteret siden september måned 2006, og HIR s arbejde har primært været rettet mod at finde sine ben i forhold til formålet med at være sat i verden. Der er udarbejdet interne forretningsgange, arbejdet på at få alle hjørner af kommunens idrætsforeninger orienteret samt lære hinandens kulturer at kende og få markedsført prisen Du gør en Forskel. HIR har fra begyndelsen været en flittig benyttet sparringspartner hos Haderslev Kommune i udvalgte spørgsmål angående idrætsanliggender. Om den forgangne periode kan der vel kort og godt siges, at HIR alene har reageret. Vi har i bestyrelsen arbejdet meget med henblik på en organisation, hvor HIR-arbejdet skulle være proaktiv, og hvor HIR var med til at sætte dagsordenen - via rådgivning og initiativer - for den udvikling, der skal være på idrætsfronten i Haderslev

9 Kommune, og dermed forbedre mulighederne for at leve op til HIR s visioner og formål. NY ORGANISATION Bestyrelsen ønsker at høre medlemsklubbernes synspunkter inden, der træffes en endelig beslutning om ændring af arbejdsfordelingen i bestyrelsen. Bestyrelsen lægger op til at der nedsættes et Forretningsudvalg (FU), som skal varetage nogle udvalgte interesseområder. Der udpeges en formand for det enkelte interesseområde - en slags områdeminister - som vil få ansvaret for udviklingen på interesseområdet. FORRETNINGSUDVALG og PROFIL FU består af arbejdende bestyrelsesmedlemmer - i etableringsfasen 6 personer. Det vil være muligt, at hente ressourcepersoner ind i de enkelte interesseområder. Bestyrelsen har udvalgt følgende 5 interesseområder: Foreningskontakt Kommunikation - intern og ekstern Natur og Miljø Kursusvirksomhed med vægt på samarbejde med bl.a. UC Syd og SIA Arrangementer - med vægt på foredrag, konferencer, fælles arrangementer for foreninger HIR s formand er født formand for FU, og leder det månedlige fællesmøde. FORUDSÆTNING En vigtig forudsætning for gennemførelse af organisationsændringen vil være, at der stilles kontor-og sekretær facilitet til rådighed. Her tænkes på etablering af et Idrætskontor, som drives af HIR med henblik på rådgivning og ordninger om hjælp til idrætsforeningernes opgaver, men hvor kommunen understøtter økonomisk. HIR ønsker herefter at ansætte og aflønne en sekretær på minimum kvart tid i en opstartsfase, hvorefter udvikling og efterspørgsel skal regulere grundlaget for et idrætskontor. BESTYRELSEN Bestyrelsen vil vedblive med at være på 11 medlemmer. Bestyrelsen mødes en gang i kvartalet, og udarbejder visioner for de enkelte interesseområder, samt forestår naturligvis - som hidtil - alle andre normale bestyrelsesopgaver.

10 Afslutning Jeg vil sluttelig gerne rette en tak til bestyrelsen for et godt samarbejde jeg fornemmer, at der er en god positiv stemning til at udføre en indsats til gavn for Idrætten i Haderslev Kommune. Også en tak til vor sekretær Morten Nørby Poulsen. Også en tak til Haderslev Kommune for en god opbakning jeg fornemmer her, at kommunen har viljen til at udvikle et frugtbart samarbejde med HIR til gavn for Idrætten i kommunen. Jeg kan forsikre for, at HIR s bestyrelse fortsat vil arbejde for af være en samarbejdspartner, hvor der sættes fokus på Information Holdninger Rådgivning Hermed vil jeg afslutte året 2008 og overgive beretningen til repræsentantskabets drøftelse. På vegne HIR Leif Petersen Formand

Repræsentantskabsmøde nr. 2

Repræsentantskabsmøde nr. 2 H I R Haderslev Idrætsråd Repræsentantskabsmøde nr. 2 Torsdag den 27. marts 2008 Vojens Fritidscenter Bestyrelsens beretning for 2007 Indledning: Det er Haderslev Idrætsråd s (HIR) 2. ordinære repræsentantskabsmøde.

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for. Viborg Idrætsråd

Vedtægter for. Viborg Idrætsråd Vedtægter for Viborg Idrætsråd 31 Vedtaget på det stiftende repræsentantskabsmøde d. 07.02. 2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Viborg Idrætsråd. Viborg Idrætsråds hjemsted er Viborg Kommune.

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-01-2009 Mødested: Kunsthuset, Det Gamle Havnekontor, Jomfrustien 52 Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision.

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Vedtægt for Vejle idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 22-04-2008 Mødested: Bevtoft Hallens Cafeteria Starttidspunkt: Kl. 20:15 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Preben Holmberg, Leif Pedersen, Allan Emiliussen

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside.

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside. Idrætsrådets nyhedsbrev nr. 2 2018, september. Idrætsrådets medlemmer: Formand Jørn Jensby (A) Hediye Temiz (B) Henrik Hertz (C) Brian Palmund (V) Hans-Carl Evers Hansen (BS72) Lasse Wilson (Albertslund

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-11-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen, Morten Jørgensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Folkeoplysningsudvalg

Folkeoplysningsudvalg REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den 19-01-2010 Mødested: Ny Hansborg Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:15 Afbud: Morten Jørgensen, John Lauridsen, Connie Andersen Fraværende:

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 13. februar 2012 kl. 16:00 20:00 i Åkirkebyhallerne Deltagere Carsten Hæstrup, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl,

Læs mere

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015 Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd Gældende vedtægt v dateret den 17. april 2015 1. Hjemsted Med henblik på at udmønte Roskilde Kommunes Eliteidrætspolitik og med en hensigt

Læs mere

Forretningsorden for DAF s bestyrelse

Forretningsorden for DAF s bestyrelse for DAF s bestyrelse Fremlagt for DAF s bestyrelse til vedtagelse på bestyrelsesmøde den 17/12 2014 Forbundets ledelse Bestyrelsen forestår ledelsen af forbundets anliggender, og skal sørge for en forsvarlig

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke 1 NAVN OG HJEMSTED Sammenslutningen af idrætsforeninger i Svendborg Kommune hedder Svendborg Idræts- Samvirke (SIS). Svendborg Idræts- Samvirkes hjemsted er Svendborg

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011

Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011 Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011 1. Foreningsundersøgelsen Vi kan med glæde konstatere, at samarbejdet med Rudersdal Kommune både hvad angår det politiske system

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus

Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus 1. Navn, hjemsted og selskabsform Fonden er stiftet af Århus Kommune på baggrund af Århus Byråds beslutning på mødet den 3. oktober 2001, og dens navn er "Fonden Eliteidræt

Læs mere

Forretningsorden for DAF s bestyrelse

Forretningsorden for DAF s bestyrelse for DAF s bestyrelse Forbundets ledelse Bestyrelsen forestår ledelsen af forbundets anliggender, og skal sørge for en forsvarlig organisation af aktiviteterne. Til de opgaver, det påhviler bestyrelsen

Læs mere

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 S i d e 2 Indhold Indledning... 3 Vision... 4 Målsætninger... 4 Politik... 4 Service... 4 Udvikling... 4 Interessenter... 5 Værdikæde... 6 Idrætsrådet Silkeborg Kommunes

Læs mere

Vedtægter for. Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER

Vedtægter for. Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER Vedtægter for Den Selvejende Institution RISHØJ IDRÆTSCENTER 1 Vedtægter for Den selvejende institution RISHØJ IDRÆTSCENTER 1 Navn. Institutionens navn er "RISHØJ IDRÆTSCENTER" med hjemsted i Køge Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen,

Læs mere

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg 1. Valg af dirigent og referent Jesper Gyldendahl / Niels Pagel 2. Beretning fra formanden 3. DFSUs sekretariat beretter 4. Året i klubberne Runde hvor

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg.

Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg. 1 Elitesport Aalborg 1 Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg. 2 Institutionens formål er: at styrke og vedligeholde talentudvikling

Læs mere

Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså

Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Regnskab til godkendelse 4. Godkendelse af nye medlemsforeninger

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Indholdsfortegnelse: Forside Side 1 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesledelsen Side 3 2 Beslutningsdygtighed Side 3 3 Partiets

Læs mere

Vedtægter for HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI, selvejende institution

Vedtægter for HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI, selvejende institution Vedtægter for HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI, selvejende institution 1 Navn Den selvejende institutions navn er HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI herefter benævnt HESA. 2 Hjemsted Den selvejende

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

Lise Steenberg Olsen: HIR har gør et godt stykke arbejde men HIR skal gå hårdere til politikkerne der mangler resultater fra dem.

Lise Steenberg Olsen: HIR har gør et godt stykke arbejde men HIR skal gå hårdere til politikkerne der mangler resultater fra dem. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev marts 2015 Referat fra repræsentantskabsmøde 2015 Valg af dirigent og referent Dirigent: Teis Melcher Referent: Kurt Nielsen Bestyrelsens beretning: Se vedhæftede beretning.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 24. oktober 2012 kl. 16:00 18:00 på Helsevej Deltagere Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Marian Lundh,

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Indbydelse. til projekt SYDDANSK IDRÆTSLEDER AKADEMI - DIF UDDANNELSESCENTER SYD

Indbydelse. til projekt SYDDANSK IDRÆTSLEDER AKADEMI - DIF UDDANNELSESCENTER SYD Indbydelse til projekt SYDDANSK IDRÆTSLEDER AKADEMI - DIF UDDANNELSESCENTER SYD April 2011 Kære kommune Danmarks Idræts-Forbund har den glæde at indbyde kommunerne i Syddanmark til at medvirke i projektet

Læs mere

Samrådene FIR, KUF, BUS, AS. Kultur og Fritid, januar 2017

Samrådene FIR, KUF, BUS, AS. Kultur og Fritid, januar 2017 Samrådene FIR, KUF, BUS, AS Kultur og Fritid, januar 2017 Frederikssund Idrætsråd (FIR) Formål FIR Frederikssund Idrætsråd (FIR) formål er at: fremme idrætslivet i kommunen, arbejde for at skabe de bedst

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger 1. Navn Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI) med hjemsted i Hillerød Kommune. Første vedtægtsgodkendelse: 10. april 1967 VEDTÆGTER 2. Formål: 2.1 HSI's formål

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslag til revision af Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslaget er udarbejdet af Bornholms Idrætsråd 20-01-2013 1 Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune Det er Bornholms Regionskommunes

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

S i d e 1. Århus Frederiksberg Odense Aalborg Viborg. Materialet er indsamlet via de 5 idrætssamvirkers hjemmesider.

S i d e 1. Århus Frederiksberg Odense Aalborg Viborg. Materialet er indsamlet via de 5 idrætssamvirkers hjemmesider. S i d e 1 5 eksempler på idrætssamvirker På det afsluttende møde i idrætsgruppen blev vi enige om overordnet at undersøge opbygningen af Idrætssamvirker 5 steder i Danmark. Det blev følgende steder: Århus

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

PROJEKTEJER: PROJEKTGRUPPEN: KONTAKTPERSON: Projekt Liv i Viuf. Viuf Medborgerforening Storgaden Viuf

PROJEKTEJER: PROJEKTGRUPPEN: KONTAKTPERSON: Projekt Liv i Viuf. Viuf Medborgerforening Storgaden Viuf PROJEKTEJER: Viuf Medborgerforening Storgaden 81 6052 Viuf PROJEKTGRUPPEN: Henrik Lindholm Susanne Hamer Tanja Dokkedahl Anja Dau Jacobsen Ole Hansen Jens Lassen Ralph Barfoed Jette Klint Erik Arvesen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Ældrerådet Mandag den 12.01.2015 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Teis Melcher Karl Posselt Ditte O Neill Anders Sørensen

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune » Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune Baggrund Kommunalbestyrelsen i Bornholms Regionskommune godkendte den 19. december 2013 en revideret idrætspolitik. Idrætspolitikken præciserer hvilke fokusområder

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforening

Torslunde-Ishøj Idrætsforening p Torslunde-Ishøj Idrætsforening Badminton Fodbold Gymnastik Petanque Støtteforening Torslunde Ishøj Idrætsforening 1. Navn og formål Foreningens navn er Torslunde Ishøj Idrætsforening (TIIF) og er hjemmehørende

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune

Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune » Idrætsstrategi for Bornholms Regionskommune Baggrund Kommunalbestyrelsen i Bornholms Regionskommune godkendte den 19. december 2013 en revideret idrætspolitik. Idrætspolitikken præciserer hvilke fokusområder

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2015: Referat

Repræsentantskabsmøde 2015: Referat Repræsentantskabsmøde 2015: Referat Dato: Onsdag den 25. februar kl. 19.00 Sted: VUC, Haderslev, Chr. X s Vej 39 6100 Haderslev. Deltagerliste: Navn(e)* Kiss Billing, Leif Billing Alex Bødiker Merete Essenbæk

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Sønderborg Iværksætter Service og Sønderborg Konference og Event

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen

Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen Jeg vil traditionen tro begynde med at orientere om medlemstallet i Foreningen Glamsbjerg: Medlemstallet er på

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME 1. Navn og Formål 1.1 Organisationen er en forening 1.2 Organisationens navn er GAME stiftet 26. oktober 2002. 1.3 Organisationen er hjemmehørende i Københavns Kommune.

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2019 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 06-09-2019 10:00 Sted: Hotel Scandic, Hadsundvej 200, Aalborg Øst. Der er ikke gruppemøder før KKR-mødet. KKR-møde kl. 10.00-12.30 med efterfølgende frokost.

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk. Strategi 2019

Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk. Strategi 2019 Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk Strategi 2019 Frivillige Rammer Indledning fra FIL s formand Anni Frisk Carlsen Med FIL s strategi 2019 er kursen sat for, hvordan FIL kan styrke

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Folkekirkens Konfirmandcenter

VEDTÆGTER. for. Folkekirkens Konfirmandcenter J.nr. 35114 VEDTÆGTER for Folkekirkens Konfirmandcenter 1. Navn, formål og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Folkekirkens Konfirmandcenter (herefter i vedtægterne også anført som Centret ). 1.2 Foreningens

Læs mere

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende Referat Gentænk borgerinddragelse Gentænk borgerinddragelse Tirsdag den 28. marts 2017 Kl. 12:00 Ebeltoft Vandrerhjem Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft Medlemmer Christian Haubuf (A) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Forum for International Cooperation

Forum for International Cooperation Vedtægter for Forum for International Cooperation Vedtaget på FIC Generalforsamlingen mandag d. 16. april 2018 1 - Hjemsted Foreningens hjemsted er Københavns kommune 2 - Vision, mission og værdigrundlag

Læs mere

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub Klubbens navn: Klubbens værdigrundlag for børn og unge Vi vil gerne være en klub: Hvor unge føler sig velkomne og nødvendige for klubbens virke, og hvor unge forsætter

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Birgit Sørensen, Børge Koch, Leif Pedersen, Connie Andersen, John Lauridsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 85 Mødested: Løjt Idrætscenter Tirsdag den 3. maj 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 85 Mødested: Løjt Idrætscenter Tirsdag den 3. maj 2016 kl Referat fra bestyrelsesmøde nr. 85 Mødested: Løjt Idrætscenter Tirsdag den 3. maj 2016 kl. 17.00 Deltagere; Jan Bundgaard, Susanne Lage, Therese Fabrin, Andreas Bonde, Erik Steen Boe, Allan Niebuhr, Kent

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller 1. Hjemsted Randers Idrætshaller er en selvejende institution med hjemsted i Randers. 2. Formål Institutionens formål er at drive idrætslokaler/ anlæg i Randers kommune, at etablere eller virke for etablering

Læs mere

FURESØ IDRÆTSRÅD Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget den 10. marts 2011

FURESØ IDRÆTSRÅD Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget den 10. marts 2011 FURESØ IDRÆTSRÅD Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget den 10. marts 2011 AGENDA 1. Præsentation af 2. Drift af egne anlæg/faciliteter 3. Kommerciel anvendelse af kommunale anlæg/faciliteter 4. Træningsfaciliteter

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Vedtægter. for Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904. Fondsregister nummer 1486

Vedtægter. for Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904. Fondsregister nummer 1486 Vedtægter for Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904 Fondsregister nummer 1486 1. Navn og hjemsted 1. Fondens navn er Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904. 2. Fonden er en selvejende institution undergivet

Læs mere