REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købeniiavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben og -segl samt fornyelser, udslettelser, overdragelser og andre ændringer i stedfundne registreringer. Abonnementsprisen for årgangen er 25 kr. Abonnement modtages af alle postkontorer. I direktoratet for patent- og varemærkevæsenet, København, sælges enkelte numre for en pris af 50 øre for hvert påbegyndt antal 4 sider, nummeret indeholder. Nr årgang april A. Registrerede mærker Varemærker. THERHOS Reg nr Anmeldt den 1. september 1953 kl. 12^4 af Thermos (1925) Limited, fabrikation, London i Storbritannien, og registreret den 6. april 1957 for beholdere af glas, metal og plastic, flasker, herunder isolationsflasker, isolationskriikker og -glas og dele og erstatningsglas til sådanne beholdere, picnic udstyr i kasser eller beholdere, kasser, bakker, knive, gafler, skeer og andre artikler til picnic udstyr, beholdere til flydende luft og varer af glas til videnskabeligt brug og til brug i laboratorier. (Registreringen omfatter ikke keramiske artikler samt varme- og kogeapparater). Mærket er i henhold til anmeldelser af 2. oktober 1907, 11. januar 1907 og 25. marts 1937 registreret i London under numrene , , , , , , i klasserne 8, 13, 14, 15 bl. a. for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, Købenliavn. Reg nr Anmeldt den 16. februar 1957 kl. 12 af FL OZON El-Kunst v/ W. Schou, fabrikation, København, og registreret den 6. april s. å. for elektriske ozonapparater.

2 158 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 15. februar 1957 kl. ll^o af Ceres Bryggerierne (Østjydske Bryggerier Aktieselskab), fabrikation, Århus, og registreret den (). april s. å. for øl af enhver art. Mærket er udført i farver. Reg nr Anmeldt den 16. februar 1957 kl. lo^«af Aktieselskabet Det Danske Medicinal- & Kemikalie-Kompagni, fabrikation og handel, København, og registreret den 6. april s. å. for alle slags kunstige sødestoffer og sukkervarer.

3 Reg nr Anmeldt den 20. februar 1957 kl. IC^ af rogo Jørgen Sønnichsen, groshandel, Sønderborg, og registreret den 0. april s. å. for dainestrømper. 159 Reg nr Anmeldt den 21. februar 1957 kl af fcarté Kai Henriques, fabrikation, København, og registreret den fi. april s. å. for eau de cologne, sæbe, parfume, kosmetiske midler, æteriske olier, hårvand og tandplejemidler. Reg nr af Tootal Broadhurst Lee Company Limited, fabrikation og handel, Manchester i Storbritannien, og registreret den 6. april s. å. for tekstilvarer og erstatningsstoffer herfor, varer fremstillet heraf samt beklædningsartikler. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Anmeldt den 21. februar 1957 kl. 12 TOQTAI A Reg nr Anmeldt den 21. februar 1957 kl. I Y OSAN 12"! af A/S Hotaco, fabrikation, Holbæk, og registreret den 6. april s. å. for konserveringsmidler mod fugt, forrådnelsessvamp og husbukke. Reg nr Anmeldt den 27. marts 1956 kl. 12 af MIMpRVA Nordisk Tekstil Væveri A/S (Nordisk Fjerfabrik, Aktieselskab), fabrikation, Odense, og registreret den 6. april 1957 for poplin, twill, gabardine, flonel, stout, drejl, satin, lagenlærred, dynebetræksstoffer, metervarer og fyldemateriale til fremstilling af dyner, tæpper og madrasser, metervarer til spædbørnsudstyr samt spædbørnsudstyr fremstillet af metervarer. (Registreringen omfatter ikke fodbeklædning). Reg nr Anmeldt den 4. juli 1956 kl. 12«5 af United Merchants and Manufacturers, Inc., a corporation of the State of Delaware, fabrikation og handel, New York i De Forenede Stater, og registreret den 6. april 1957 for metervarer af bomuld, rayon, uld eller blandinger deraf, plasticfolier i metermål med overtræk af klæbemidler, bøjelige plasticfolier og trykfølsomme plasticklæbebånd. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 14. februar 1957 kl. 1^ ROM I II lo^^ af Niels Larsen A/S, fabrikation, Svejbæk, og registreret den 6. april s. å. for animalsk stoppemateriale til brug i madrasser til sport, gymnastik og sygeterapi.

4 160 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. SÅRFORBINDING Reg nr Anmeldt den 3. februar 1954 kl. 10 af T. J. Smith & Nephew, Limited, fabrikation, Hull i Storbritannien, og registreret den 6. april 1957 for medicinske og kirurgiske plastre, bandager og forbindinger. Mærket er udført i farver. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman- Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 19. september 1956 kl. ^Aj MONA 1154 af Norsk Hydro-Elektrisk Kvælstofaktieselskab, fabrikation og handel, Oslo i Norge, og registreret den 6. april 1957 for naturlige og kunstige gødningsmidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 27. jnarts 1956 registreret i Oslo den 30. juli s. å. under nr i klasse 3 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 27. marts 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Norge. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. georg plange's diamant Reg nr Anmeldt den 19. november 1956 kl af Firmaet Georg Flange, fabrikation og handel,hamburg-wilhelmsburg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 6. april 1957 for hvedemel. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 18. januar 1957 kl. 11^5 procion af Imperial Chemical Industries Limited, fabrikation og handel, London i Storbritannien, og registreret den 6. april s. å. for farver og farvestoffer til brug i tekstil- og læderindustrien. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København.

5 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 161 a/s aage lichtingers specialfabrik for cerutter Reg nr Anmeldt den 12. december 1956 kl. ll^o af Aktieselskabet Aage Lichtinger, fabrikation, København, og registreret den 6. april 1957 for cerutter. Reg nr Anmeldt den 14. december 1956 kl. 10 af Walter Evans & Company Limited, fabrikation, Derby i Storbritannien, og registreret den 6. april 1957 for bomiilds-sygarn på spoler eller ruller. wsom fuldmægtig er anmeldt: Grosserer Carl P. A. Storm, København. Anmeldt den 18. december 1956 kl. llsi af I A M I KJ Reg nr Spiesshofer & Braun Exportgesellschaft, fabrikation, Heubach/ Wiirttemberg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 6. april 1957 for korsetvarer samt bestanddele deraf. Mærket er i henhold til anmeldelse af 23. februar 1953 registreret i Tyskland den 6. juli 1954 under nr i klasse 3 d bl. a. for ovennævnte vareart. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 4. januar 1957 kl. 11 af Dr. Reeordati-Laboratorio Farmacologico S. p. A., fabrikation og handel, Milano i Italien, og registreret den 6. april s. å. for farmaceutiske, veterinære, hygiejniske og diætetiske produkter, plastre, desinfektionsmidler, tandaftryksog tandfyldematerialer og ukrudts- og skadedyrsbekæmpelsesmidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 5. oktober 1956 registreret i Roma den 10. november s. å. under nr i klasse 5 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 5. oktober 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Italien. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentbureauet Wibert & Stocklund, København.

6 162 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anineldl den 2(1. december 1956 kl af Knud Munkholm, fabrikation, Ålborg, og registreret den 6. april 1957 for kemisk-tekniske artikler, herunder medicinalvarer, beklædningsgenstande, næringsmidler samt trævarer. Mærket er udført i farver. i Husic Keg nr Anmeldt den 8. januar 1957 kl. 12''5 af Firmaet Høng Produkt v/ H. & K. Bagger Hansen, fabrikation og handel, København, og registreret den 6. april s. å. for alle varearter. Reg nr Anmeldt den 17. januar 1957 DOCC WOOD kl. l()3o af Firmaet E. Nobel, fabrikation og handel, ^ ^ København, og registreret den 6. april s. å. for råtobak, shagtobak, cigarer og cerutter. Reg nr Anmeldt den 22. februar 1957 kl. p ~ ["Y SIN G 1026 af samme, og registreret den 6. april s. å. for råtobak og forarbejdede tobaksvarer, cigaretpapir samt artikler for rygere.

7 163 Reg nr Anmeldt den 22. februar Dl AMTADORES 1957 kl af samme, og registreret den 6. april s. å. for råtobak og forarbejdede tobaksvarer, cigaretpapir samt artikler for rygere. Reg nr Anmeldt den 25. januar 1957 kl. 11^5 ^XARI^II af Quartz & Silice Société Anonyme, fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 6. april s. å. for glas, glas til brug ved fremstilling af instrumenter, apparater og tilbehør til kærnespaltningsindustien og den industri, som benytter radioaktive stoffer, navnlig glas til fabrikation af optik til iagttagelse af radioaktive grundstoffer, herunder glas til metalloskopi af uran, glas til fabrikation af ruder til iagttagelse af det indre af kærnefysiske apparater, glas til fabrikation af apparater indeholdende vædsker beregnet på at udstråles i en atomstabel. (Registreringen omfatter ikke toiletartikler og parfumerivarer). Mærket er i henhold til anmeldelse af 25. oktober 1956 registreret i Seine under nr i klasserne 9, 19 og 21 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 25. oktober 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Frankrig. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 31. januar 1957 kl. ll^'^ af Aktiebolaget Celloplast, fabrikation, Norrkoping i Sverige, og registreret den 6. april s. å. for klæbestrimler. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 22. februar 1957 kl. PA^^OMAT 114«af Hansella-Werke Albert Henkel A. G., fabrikation, Viersen/Rheinland i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 6. april s. å. for emballeringsmaskiner. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Lehmann & Ree, København.

8 164 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 11. februar 1957 kl. Ipo af Nydalon A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 6. april s. å. for strømpevarer. Reg nr Anmeldt den 12. februar 1957 kl. lo''^ af J. & P. Coats Limited, fabrikation, Paisley i Skotland i Storbritannien, og registreret den 6. april s. å. for kantebånd. Mærket er udført i farver. Som fuldmægtig er anmeldt: Grosserer Carl P. A. Storm, København. WIDTH RIÅDMi IK [gdiro(s)flto FAST COLOUR Reg nr Anmeldt den 27. februar 1957 kl. lo"^ stålon at Skandmavisk Handelsagentur A/S, groshandel, København, og registreret den 6. april s. å. for manufakturvarer, herunder særlig strømper.

9 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 165 Reg nr Anmeldt den 16. februar 1957 kl. 10^6 af Firmaet Dana-Sko v/ Edvin og Arne Jacobsen, fabrikation, København, og registreret den 6. april s. å. for alle varearter. Reg nr Anmeldt den 18. februar 1957 kl. lo^o af Grundig Radio-Werke G. m. b. H., fabrikation, Fiirth (Bay.) i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 6. april s. å. for radio-, fjernsyns-, bånd- og trådoptagerapparater, elektroniske måleapparater og dele deraf. Fortrinsret er begært fra den 8. januar 1957, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Tyskland. Som fuldmægtig er anmeldt: Varemærkekonsulent E. Henriksen, København. GRUnOIG Reg nr Anmeldt den 19. februar 1957 kl. 1155> af Paasch & Larsen, Petersen, Aktieselskab, fabrikation og handel, Horsens, og registreret den 6. april s. å, for mejeriudstyr og indretninger til montering af mejerier, herunder mejerimaskiner, mælkebehandlingsapparater og ostefabrikationsværktøj, mælkevejeapparater, pumper, pasteuriseringsapparater, kølere, beholdere og tanke, smørkærner, ælteapparater, osterøremaskiner, transportapparater, haner og fittings samt luftkompressorer, alt beregnet til mejeribrug.

10 166 Reg nr Anmeldt den 20. februar 1957 kl. lisi Franck und Kathreiner Gesellschaft mit beschrankter Haftung, fabrikation, Ludwigsburg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 6. april s. å. for kartoffelpræparater til fremstilling af kartoffelretter. Mærket er i henhold til anmeldelse af 24. september 1956 registreret i Tyskland den 3. december 1956 under nr i klasse 26 a for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 24. september 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Tyskland. Mærket er udført i farver. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 27. februar 1957 kl. 11^6 VITA^FL af Etablissement d'exploitation de Produits Chimiques Spécialisés Chimex, fabrikation og handel, Vaduz i Liechtenstein, og registreret den 6. april s. å. for hårplejemidler, hårglansmidler, parfumerivarer, toiletmidler og kosmetiske midler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 22. december 1956 registreret i Liechtenstein under nr. 663 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 22. december 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Liechtenstein. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København.

11 167 Reg nr Anmeldt den 27. februar 1957 kl. hermostyp 1157 af samme, og registreret den 6. april s. å. for parfumerivarer og kosmetiske produkter, toiletmidler og midler til hudens pleje. Mærket er i henhold til anmeldelse af 28. december 1956 registreret i Liechtenstein under nr. 672 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 28. december 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Liechtenstein. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 22. februar 1957 kl. Ql JRPAQTA! 1151 af Surfastal Limited, fabrikation, Birmingham i Storbritannien, og registreret den 6. april s. å. for stålnet i celleform til forstærkning af asfalt, beton og lignende. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 7. marts 1957 kl. 10"3 T A M 1^ F R af Firmaet Poul Weeke & Co., fabrikation, København, og registreret den 6. april s. å. for alle slags farver, lakker og ler og dertil hørende fortyndere. Reg nr Anmeldt den 22. august 1955 kl. 12<'i RAYMAR af Petmar Industries Limited, fabrikation, Batley i Yorkshire i Storbritannien, og registreret den 6. april 1957 for tæpper, måtter, linoleum og andre gulvbelægningsmaterialer, voksdug, tapet og andre vægbeklædningsmaterialer. (Registreringen omfatter ikke gummi eller varer, som helt eller hovedsageligt består af gummi). Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 10. august 1956 kl af Kellogg Company, a corporation of the State of Michigan, fabrikation, Battle Creek i Michigan i De Forenede Stater, og registreret den 6. april 1957 for fødevarer, herunder fødevarer af korn samt ingredienser til fødevarer. (Registreringen omfatter ikke margarine). Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Arne Rahbek Christoffersen, fabrikation og handel, Herning, og registreret den 6. april 1957 for strikvarer til damer. (Registreringen omfatter ikke støttende beklædningsgenstande, korsetter og korseletter). Anmeldt den 24. februar 1956 kl. 10"5 af I II jon B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m. v. Fornyede er i medfør af lov nr. 101 af 7. april : Reg nr. 128, Reg nr. 1081, 1167,

12 168 Reg nr. 303, 312, 314, 317, 318, 320, 321, Reg nr. 1318, 1324, 1326, 1327, Reg nr. 287, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 301, 302, 305, 307, 309, 310, 314, 315, 316, Reg nr. 2005, 2008, 2009, Udslettede er i medfør af samme lovbestemmelse: Reg nr. 4, 7, Reg nr. 1158, 1177, Reg nr. 1311, 1314^ 1322, 1330, 1331, 1339, 1340, Reg nr. 1997, 1999, 2001, 2006, 2010, 2011, 2014, 2015, , 2023, 2025, 2026, 2027, Udslettet er i medfør af samme lovs 12 efter vedkommendes begæring : Reg nr Overdragne er i medfør af samme lovs 8: Reg nr. 24 fra Svend Erik Vilhelm Albertsen, Lyngby, til Knud Danielsen, Lyngby, Reg nr. 607 fra D.A. De Graafs Handel en Industrie Dagra C.V., Diemen i Holland, til N.V. Dagra, Diemen i Holland, Reg nr. 519 fra Systémi A/S, Aarhus, til Specialtrykkeriet Koh-I-Noor A/S, Odder. Ændring af navn; Reg nr. 196 fra Aktiengesellschaft der Eisen- und Stahlwerke, vorm. Georg Fischer, Schaffhausen i Schweiz, til Georg Fischer Aktiengesellschaft, Schaffhausen i Schweiz, Reg nr. 417, nr. 426 og nr. 484 fra Puiseux, Boulanger & Cie., Manufacture de Caoutchouc Michelin, Clermont-Ferrand i Puy de Dorne i Frankrig, til Manufacture de Caoutchouc Michelin (Robert Puiseux & Cie), Clermont-Ferrand (Puy de Dome) i Frankrig, Reg nr. 417, nr. 426 og nr. 484 fra Manufacture de Caoutchouc Michelin (Robert Puiseux & Cie), Clermont-Ferrand (Puy de Dorne) i Frankrig, til Compagnie Generale des Etablissements Michelin, Clermont-Ferrand (Puy de Dome) i Frankrig, Reg nr. 607 fra C.V.D.A. de Graafs Handel & Industrie Dagra v/h D.A. de Graafs Handelmaatschappij Dagra N.V., tevens handelende onder den naam Dagra C.V., ook zaken doende onder den naam Société Commerciale & Industrielle D.A. de Graaf»Dagra«, Société en commandite, Diemen i Holland, til D.A. De Graafs Handel en Industrie Dagra C.V., Diemen i Holland. Ændring af bopæl: Reg nr. 84 (Imperial Chemical Industries Limited) fra London og Slough i Buckinghamshire i England, til London i Storbritannien. Som fuldmægtig er anmeldt; For reg nr. 84 (Imperial Chemical Industries Limited, London i Storbritannien): Patentkonsulent Chas. Hude, København. Trykt i Bianco Lunos Bogtrykkeri A-S, Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patent Tidende Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patenttidende Indholdsfortegnelse Almindeligt tilgængelige patentansøgninger 22 stk. 2... 766 Ansøgningsregister... 767 Navneregister...

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 19. 09. årgang. 2000-10-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede mærker.

A. Registrerede mærker. registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 37 ker, fællesmærker,

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærltevæsenet, København, og indeiiolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmaerker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

KVALITETEN AF DANSK EKSPORT

KVALITETEN AF DANSK EKSPORT i:\december 99\kvalitet-av.doc Af Anita Vium - Direkte telefon: 33 55 77 24 December 1999 RESUMÉ KVALITETEN AF DANSK EKSPORT På langt sigt er det uholdbart udelukkende at fokusere på lønudviklingen og

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives at Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesniærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udj^ives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Tabelsamling. Innovation i dansk erhvervsliv Innovationsstatistik Revideret 2. december 2004

Tabelsamling. Innovation i dansk erhvervsliv Innovationsstatistik Revideret 2. december 2004 Innovation i dansk erhvervsliv Innovationsstatistik 2002 Tabelsamling Revideret 2. december 2004 Udgivet af: Dansk Center for Forskningsanalyse Aarhus Universitet Finlandsgade 4 8200 Århus N Tlf. 8942

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 35 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal.

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Eksportrådets statistik over SMV-eksporten er nu opdateret med 2014-tal. Eksportstatistikken, der er udviklet

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 02. 09. årgang. 2000-01-28 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 46 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Nr årgang Dansk Patenttidende

Dansk Patent Tidende. Nr årgang Dansk Patenttidende Dansk Patent Tidende Nr. 27. 104. årgang. 1998-07-06 Dansk Patenttidende Dansk Patenttidende Indholdsfortegnelse Almindeligt tilgængelig patentansøgninger 22 stk. 2... 770 Meddelte patenter... 771 Ansøgningsregister...

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESiMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESiMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESiMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG Erhvervsudvalget ERU alm. del - Bilag 12 Offentligt GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG 11. februar 2005 /EBR/PVS Forslag til ændring af Kommissionens forordning (EF) nr. 2869/95 om de gebyrer, der

Læs mere

T R A P H O L T A F D E L I N G E N F O R M O D E R N E D A N S K M Ø B E L D E S I G N

T R A P H O L T A F D E L I N G E N F O R M O D E R N E D A N S K M Ø B E L D E S I G N V E R N E R P A N T O N L Y S E T O G F A R V E N T R A P H O L T A F D E L I N G E N F O R M O D E R N E D A N S K M Ø B E L D E S I G N INDHOLD / CONTENT Forord Preface 4 8 Verner Panton Lyset og farven

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Å REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlttøren for patent- og varemærkevæsenet, Københiavn, og indeliolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fa'llesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER m Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 17. 16. årgang. 2007-09-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 17. 16. årgang. 2007-09-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 17. 16. årgang. 2007-09-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlttøren for patent- og varemærltevæsenet, Købenliavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesma>rker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlctøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indehiolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

A. Registrerede mærker. Varemærker.

A. Registrerede mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. Ivøbenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 27 ker, fællesmærker,

Læs mere