Ulandssekretariatets Informationsindsats

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ulandssekretariatets Informationsindsats"

Transkript

1 Ulandssekretariatets Informationsindsats perioden maj oktober 2010 Kunstudstillingen Crossover starter sin landsdækkende turné i København

2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Resumé... 3 Kampagnen Anstændigt arbejde Fokus på unges fremtidsmuligheder i Asien Crossover i Brøndsalen, Frederiksberg Fyraftensarrangementer i udstillingshalen Brøndsalen Den rejsende udstilling Crossover vist i tre forbundshuse Den mobile udstilling Crossover blev set landet over Den mobile udstilling Lastbilen kommer på gaden igen Den rejsende udstilling besøger Erhvervsuddannelserne Koncertturné med filippinske Vigo-Band... 9 Filippinsk særudstilling:... 10!!!! Den filippinske fotograf Nana Buxani s billeder blev vist på udstillingen Crossover - her et billede af våbenproduktionen i Filippinerne.!! "!

3 Resumé Ulandssekretariatet er med oplysningskampagnen Anstændigt arbejde blevet mere synligt i det offentlige rum og er nået ud til en større målgruppe. Kampagnen er blevet eksponeret for hele personer hvoraf vi har haft direkte kontakt med Dette publikum har oplevet den filippinske kunstudstilling Crossover og/eller det filippinske Vigo-Band. Kunstudstillingen Crossover, som præsenterer moderne, filippinsk samtidskunst og fantastiske fotografier, har rejst Danmark tyndt både som mobil og rejsende udstilling. Den mobile udstilling har i LOs store, røde kampagnelastbil besøgt 15 byer på Sjælland og i Jylland og blev en stor succes med et direkte besøgstal på personer. Aktiviteterne har været koordineret og bakket op af LO s lokale organisationer, og er et godt eksempel på hvordan synergien mellem det faglige og de ressourcer som Ulandssekretariatet kan bidrage med, resulterer i kontakt til offentligheden og en højere profil for alle parter. Den rejsende udstilling skal endvidere besøge syv erhvervsskoler landet over, hvor ca elever både vil få fornøjelse heraf og samtidig få en indsigt i fagbevægelsens værdigrundlag og aktiviteter. På nuværende tidspunkt har den rejsende udstilling været udstillet en måned på Svendborg Erhvervsskole og hænger netop nu på Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse i Slagelse. Begge steder har eleverne vist stor interesse for udstillingen, og den har skabt debat om fagforeningernes betydning i ind- og udland. Dermed kan Ulandssekretariatets oplysningskampagner være det kreative link mellem de unge og fagbevægelsen. Farverige malerier og tankevækkende fotografier kan i samspil med ULS informationsmateriale indfange de unge og informere dem om fagbevægelsen på en alternativ måde. Denne anderledes informationstilgang for at nå ud til en bredere og ikke mindst yngre målgruppe understøttes af koncertturnéen med det filippinske Vigo-Band. Dette band skal spille på otte uddannelsessteder og i pumpehuset med et samlet, estimeret besøgsantal på ca personer. Ulandssekretariatet har fået støtte af Styregruppen (med repræsentanter fra bl.a. BUPL, DLF, 3F, Uddannelsesforbundet, SL og NNF) til oplysningskampagnen Anstændigt arbejde, som vi har formået at få bredt ud til en større målgruppe (i alt personer). Vi har i kampagnen haft særlig fokus på de unge ved at være synlige på erhvervsskolerne og pædagoguddannelserne og ikke mindst gennem valg af Pumpehuset som sidste koncertsted. At indfange og informere en større målgruppe er en langvarig proces, og det vil derfor fortsat være en prioritet i Ulandssekretariatets kommunikationsstrategi det næste halvår. Opmærksomheden henledes endvidere på vores filippinske særudstilling, som fagforeningerne kan booke evt. sammen med et fyraftensarrangement i den kommende tid - jf. side 10.! #!

4 Kampagnen Anstændigt arbejde Bilag 6.1 Ulandssekretariatets programrelaterede oplysningskampagne Fokus på unges fremtidsmuligheder i Asien Med Fokus på unges fremtidsmuligheder i Asien vil Ulandssekretariatet og vores samarbejdspartnere i Sydøstasien delagtiggøre et dansk publikum i nogle af de udfordringer, som unge i Asien står over for i dag i forhold til uddannelse, beskæftigelse, globalisering, fremme af demokrati og social dialog. Ulandssekretariatet vil med sin oplysningskampagne bidrage til at sætte de unges fremtidsmuligheder i Filippinerne og i de øvrige lande i Asien på dagsordenen i Asien såvel som Danmark. Derigennem vil ULS formidle viden og holdninger til, hvad der skal til for at give de unge i Asien bedre fremtidsmuligheder. Det er også målet, at Ulandssekretariatet gennem aktiviteterne kan pege på nye handlemuligheder for solidaritet og støtte i forhold til de unge i Asien og påvirke relevante politiske beslutninger. Gennem de mangeartede aktiviteter ønsker Ulandssekretariatet, at bidrage til at give et mere nuanceret og levende billede af Asien, som en verdensdel, der trods store sociale og økonomiske problemer også rummer dynamik, vilje, energi og håb for en bedre fremtid. Kampagnen finder sted rundt omkring i Danmark fra februar 2010 til april 2011 og består af en bred vifte af aktiviteter: Udstillinger med samtidskunst og kunsthåndværk fra Sydøstasien Koncerter og musik-workshops med filippinske og danske musikere Filmforevisninger Forelæsninger Dialogmøder Udgivelse af temamagasinet Anstændigt arbejde Udvikling af en webbaseret kommunikationsplatform! $!

5 2 Crossover i Brøndsalen, Frederiksberg Kampagnen Anstændigt arbejde blev skudt i gang fredag den 26. februar 2010 med åbningen af kunstudstillingen Crossover i Brøndsalen på Frederiksberg. Ved åbningen blev der holdt taler af FTF s formand, Bente Sorgenfrey, ULS sekretariatsleder Mads Bugge Madsen og Centerleder for CKU Jens Kåre Rasmussen. Udstillingen Crossover byder på moderne samtidskunst og farverige tekstiler fra Filippinerne. Samtidig indgik en fotoudstilling af den kvindelige, filippinske fotograf Nana Buxani også som et element i Crossover. Dato Antal besøgende pers pers pers pers pers pers pers pers pers pers personer Udstillingen var åben fra 26. februar til 7. marts 2010 og blev i alt besøgt af personer. 3 Fyraftensarrangementer i udstillingshalen Brøndsalen I forbindelse med udstillingen Crossover i Brøndsalen arrangerede Ulandssekretariatet tre fyraftensarrangementer for personale fra Socialpædagogernes Landsforbund og CO-industri samt kursister ved Metalskolen Jørlunde. Arrangementerne bød på forevisning af udstillingen Crossover samt præsentation af og forelæsning om, hvilke udfordringer fagbevægelsen står over for i Filippinerne. Samtidig fortalte Ulandssekretariatet om baggrund, indhold og målsætning for oplysningskampagnen Anstændigt arbejde. Endelig blev Ulandssekretariatets film Fra Filippinerne til Hong Kong også vist med stor succes. De vellykkede arrangementerne blev afsluttet med Thai buffet og levende filippinsk musik. deltog knap 100 mennesker i de tre dage. Deltagere til Fyraftensarrangementet Socialpædagogernes Landsforbund CO-industri Metalskolen Jørlunde Antal besøgende 25 pers. 22 pers. 52 pers. 99 personer! %!

6 4 Den rejsende udstilling Crossover vist i tre forbundshuse Efter udstillingsperioden sluttede i udstillingshallen Brøndsalen, blev udstillingen Crossover derefter præsenteret i tre forbundshuse: Lokalitet Fremvisningsperiode Antal besøgende DLF - Danmark Lærerforenings forbundshus pers. BUPL- Forbundet for pædagoger og pers. Klubfolks forbundshus FTFs forbundshus pers personer blev udstillingen set af personer på disse tre steder. 5 Den mobile udstilling Crossover blev set landet over Det kom fart over feltet i juni og juli måned 2010, hvor LOs store, røde kampagnelastbil kørte rundt på Sjælland og Jylland med udstillingen Crossover. Den mobile udstilling tiltrak megen opmærksomhed i alle de byer, hvor lastbilen gjorde holdt. Overalt strømmede nysgerrige forbipasserende til for at se nærmere på malerierne og fotografierne ligesom besøget adskillige gange blev omtalt i de lokale medier. Pressen skrev eksempelvis: Kreativitet, energi og vilje skrev Østvendsyssel Avis. Byrådsmedlem Hildo Rasmussen (A) og formand for fritids- og kulturudvalget Eskild Sloth Andersen (A) var begge begejstrede for aktiviteten skrev Østvendsyssel Avis. Førstnævnte siger endvidere i interviewet: Ulandssekretariatets arbejde ude i verden illustrerer på glimrende vis, at skal et folk have bedre levevilkår, så handler det om en stærk fagbevægelse og solidaritet blandt arbejderne. Kunsten og kulturen giver nemlig den frihed og forståelse, der er en forudsætning for kampen mod urimelige og uanstændige vilkår, fortæller Hans Andersen, formand for LO-Horsens, til Horsens Folkeblad. Hvad enten du interesserer dig for Filippinerne, fagbevægelsen eller for spændende malerier og fotografier vil du få dig en oplevelse skrev Viborg Nyt. Den mobile udstilling gæstede LO-huset på Islands Brygge/København, EUC Nordvestsjælland/ Holbæk, Rådhuspladsen/ København, Sorø, Ringsted, Jystrup, Frederiksberg Have, Karrebæksminde, Rødhus Klit/ Pandrup, Asaa Havn/Dronninglund, Thisted, Løgstør, Randers og Horsens. Avis Ringstedavisen Weekend Østvendsyssel Avis Ugeavisen Viborg Nyt Thisted Dagblad Randers Amtsavis Horsens Folkeblad Oplag stk stk stk stk stk stk stk.! &!

7 Den mobile udstilling Crossover rundt i lastbilen Dato Lokalitet Antal besøgende 14. juni 2010 LO Islands Brygge 75 pers. 15. juni 2010 Rådhuspladsen, København 450 pers. 16. juni 2010 EUC Holbæk 175 pers. 17. juni 2010 Sorø, Torvet 225 pers. 18. juni 2010 Ringsted, Torvet 200 pers. 18. juni 2010 Jystrup, Gaudi Galleriet 50 pers. 19. juni 2010 Frederiksberg Have 400 pers. 20. juni 2010 Karrebæksminde 350 pers. ved Smålandshavet 10. juli 2010 Rødhus Klit, Pandrup 450 pers. 11. juli 2010 Frederikshavn 550 pers. 12. juli 2010 Asaa 400 pers. 13. juli 2010 Thisted 480 pers. 14. juli 2010 Løgstør 550 pers. 15. juli 2010 Randers 650 pers. 16. juli 2010 Horsens 580 pers personer Den mobile udstilling er blevet set af omkring personer, og beskrevet i seks aviser med et samlet oplag på eksemplarer. Den mobile udstilling Crossover i LOs kampagnelastbil ved Karrebæksminde, juni Den mobile udstilling Lastbilen kommer på gaden igen På baggrund af de særdeles gode erfaringer med den mobile udstilling Crossover er det lykkedes endnu en gang at låne LOs kampagnelastbil. Ulandssekretariatet vil således 28. marts april 2011 atter rejse rundt med udstillingen Crossover, og denne gang besøge endnu flere erhvervsskoler landet over. I forbindelse med besøgene vil kampagnebrochurer, temamagasinet Anstændigt Arbejde og andet informationsmateriale om Ulandssekretariatets arbejde blive uddelt til lærere, studerende og andre besøgende.! '!

8 7 Den rejsende udstilling besøger Erhvervsuddannelserne I perioden august 2010 til marts 2011 rejser Ulandssekretariatet rundt med udstillingen Crossover, som udstilles en måned ad gangen på erhvervsskoler landet over. I forbindelse med udstillingen får lærere, de studerende og andre besøgende indsigt i Ulandssekretariatet virke. Dette sker gennem uddeling af kampagnebrochurer, temamagasinet Anstændigt Arbejde og andet informationsmateriale om Ulandssekretariatet arbejde i Asien, Afrika samt Central- og Latinamerika. Uddelt informationsmateriale: Ulandsmagasinet Anstændigt Arbejde Kampagnebrochure: FOKUS, Anstændigt Arbejde i Filippinerne Turnéplan for den rejsende udstilling Crossover: Fremvisningsperiode Lokalitet Antal elever 31. aug. 27. sep Erhvervsskolen, Svendborg 600 pers. 27. aug. 25. okt Selandia - Center for Erhvervsrettet Uddannelse, Slagelse 700 pers. 25. okt. 15. nov Engelsholms Højskole,(Bredsten), Vejle 200 pers. 15. nov. 06. dec Center for Erhvervsrettet Uddannelse, Esbjerg 900 pers. 14. dec. 17. jan Tekniske skole, Silkeborg 850 pers. 17. jan. 14. feb Herningsholm Erhvervsskole, Herning pers. 14. feb. 14. mar Erhvervsskolen Nordsjælland, Hillerød pers pers. Denne turné vil på sigt resultere i, at estimeret elever ser udstillingen Crossover på deres daglige gang på erhvervsskolerne. Derigennem vil de unge blive opmærksom både på Ulandssekretariatet virke samt fagforeningernes betydning. Samtidig vil der komme et antal besøgende udefra, som vil øge kendskab til Ulandssekretariatet yderligere. Billede fra Crossover på Selandia i Slagelse! (!

9 8 Koncertturné med filippinske Vigo-Band Den 25. oktober 2010 ankommer det seks mand store filippinske jazz-pop-hiphop orkester Vigo til Danmark. Bandet bringer et nyt kunstnerisk element ind i Ulandssekretariatets programrelaterede oplysningskampagne Anstændigt Arbejde - fokus på unges fremtidsmuligheder i Asien. Koncertturnéen forløber i perioden 27. oktober 6. november Organisationen DJBFA danske sangskrivere og komponister har bidraget med del-finansiering og logistisk- samt teknisk planlægning. Endvidere er turnéen koordineret og planlagt i samarbejde med PLS (Pædagogstuderende Landsammenslutning) og nedenstående pædagoguddannelsesinstitutioner, og koncerterne vil blive afholdt på en række af disse institutioner rundt om i landet. I forbindelse med koncerterne vil orkestermedlemmerne også forelæse og deltage i dialogmøder under temaet: Unge filippineres udfordringer og forhåbninger i relation til uddannelse, job og deltagelse i demokratiske processer. Endvidere vil kampagnebrochurer, temamagasinet Anstændigt Arbejde og andet informationsmateriale om Ulandssekretariatet arbejde i Asien, Afrika samt Central- og Latinamerika blive uddelt til lærerne, studerende og andre besøgende. Turnéen tilrettelægges i samarbejde den unge danske sanger og musiker Thomas Buttenschøn, som om muligt vil indgå i koncerterne, og derved blive et led i kulturudvekslingen. Det er endvidere tanken, at han i efteråret 2011 skal give koncerter i Filippinerne sammen med Vigo for Ulandssekretariatets samarbejdspartnere: PSLINK og ACIW samt deres medlemmer der. Turnéplan for Vigo i Danmark: 27. oktober 2010 Pædagoguddannelsen, University College Lillebælt, Jelling 28. oktober 2010 Pædagoguddannelsen, University College, Kolding 29. oktober 2010 Pædagoguddannelsen, VIA University College, Randers 1. november 2010 Pædagoguddannelsen, University College Syddanmark, Esbjerg 2.november 2010 Pædagoguddannelsen Peter Sabroe, Via University College, Århus 3. november 2010 Pædagoguddannelsen, University College Lillebælt, Odense 4. november 2010 Pædagoguddannelsen JYDSK, Via University College, Risskov 5. november 2010 Pædagoguddannelsen Via University College, Risskov 6. november 2010 Pumpehuset, København Et estimeret besøgstal lyder på 300 personer pr. uddannelsessted og 600 gæster til koncerten i Pumpehuset, hvilket vil resultere i et samlet besøgstal på ca personer.! )!

10 Filippinsk særudstilling: Ulandssekretariatet kan tilbyde en særudstilling med filippinsk samtidskunst og fantastiske fotografier af Nana Buxani for en pris af 6000 kr. for en 14-dages periode. I forbindelse med fremvisningen er det endvidere muligt at arrangere et fyraftensarrangement om baggrund, indhold og målsætning for oplysningskampagnen Anstændigt arbejde. Dette arrangement koster 5000 kr. og her til kommer 150 kr. pr. deltager for mad og drikkevarer. Til dette fyraftensarrangement kan vi tilbyde følgende thailandske menu: o Forret: Yam Fennikel salat af fennikel, tomater, skalotteløg, thai-urter, mild chili og lime o Hovedret: Gaeng Dang red curry med landkylling, auberginer og jasminris o Til maden serveres øl, vand og/eller vin alt efter ønske Skema for fremtidig booking: Fagforening: Datoer for særudstilling: Ønskes fyraftensarrangement Send en mail på mail@loftf.dk for at booke særudstillingen (evt. med fyraftensarrangement)! *+!

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Kolding B: Næstved C: Svendborg D: København E: Odense F: Helsingør G: Frederikshavn H: Aarhus I: Herning J: Ålborg K: Silkeborg L: Randers M: Fredericia N: Hillerød O: Køge P: Horsens

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Køge B: Holstebro C: Ålborg D: Frederikshavn E: Vejle F: Horsens G: Viborg H: Aarhus I: Silkeborg J: Hillerød K: Herning L: Sønderborg M: Næstved N: Roskilde O: Kolding P: Helsingør Q:

Læs mere

Jan Aug Dec Mar Okt Nov Apr Sep Feb 2017

Jan Aug Dec Mar Okt Nov Apr Sep Feb 2017 Jul 2015 Aug 2015 Sep 2015 Okt 2015 Nov 2015 Dec 2015 Jan 2016 Feb 2016 Mar 2016 Apr 2016 Maj 2016 Jun 2016 Jul 2016 Aug 2016 Sep 2016 Okt 2016 Nov 2016 Dec 2016 Jan 2017 Feb 2017 Mar 2017 Apr 2017 Maj

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog September 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog September 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jan14 jul14 sep14 43.807 41.264 41.216 45.563 44.419 45.301 44.894 51.006 48.516 48.087 44.165 48.069 49.837 46.200 47.201 50.043

Læs mere

Jan Maj Apr Dec Sep Nov Okt Mar Feb 2017

Jan Maj Apr Dec Sep Nov Okt Mar Feb 2017 Nøgletal for Joblog Af nedenstående figur 1 og tabel 1 fremgår dækningsgraden for Joblog blandt dagpengemodtagere, jobparate kontanthjælpsmodtagere og åbenlyst uddannelsesparate uddannelseshjælpsmodtagere.

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk December 2013 okt12 nov12 dec12 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 aug13 nov13 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 174.639 227.252

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk November 2013 okt12 nov12 dec12 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 174.639 227.252 279.758 333.495

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen September 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen September 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jan14 jul14 sep14 43.885 44.299 59.665 55.599 52.613 52.506 53.737 49.458 49.296 53.911 51.577 48.324 47.469 47.228 44.013 48.410

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen Juli 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen Juli 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jul14 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 48.324 99.901 47.469 47.228

Læs mere

Mesterskaber i Skills for unge elektrikere

Mesterskaber i Skills for unge elektrikere Mesterskaber i Skills for unge elektrikere i elbranchen I forbindelse med udvælgelsen af kandidater til DM i Skills for unge elektrikere fastholder Dansk El Forbund og TEKNIQ, at der afholdes udtagelseskonkurrencer

Læs mere

Tak fordi, du vil svare på spørgsmålene og på den måde hjælpe med at gøre

Tak fordi, du vil svare på spørgsmålene og på den måde hjælpe med at gøre Tak fordi, du vil svare på spørgsmålene og på den måde hjælpe med at gøre uddannelsen endnu bedre. Gik du på den samme erhvervsskole under hele dit uddannelsesforløb? Hvilken erhvervsskole gik du på? (1)

Læs mere

Andel registrerede 1., 2. og 3. fællessamtale

Andel registrerede 1., 2. og 3. fællessamtale Jul 16 Aug 16 Sep 16 Okt 16 Nov 16 Dec 16 Jan 17 Feb 17 Mar 17 Apr 17 Maj 17 Jun 17 Jul 17 Aug 17 Sep 17 Okt 17 Nov 17 Dec 17 Jan 18 Feb 18 Mar 18 Apr 18 Maj 18 Jun 18 Jul 18 Aug 18 Sep 18 Nov 18 Dec 18

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2016

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2016 jan14 feb14 mar14 apr14 maj14 jun14 jul14 aug14 sep14 okt14 nov14 dec14 jan15 feb15 mar15 apr15 maj15 jun15 jul15 aug15 okt15 jun16 aug16 sep16 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023

Læs mere

Nedenfor ses en oversigt over de institutionsfordelte kvoter for hver uddannelse.

Nedenfor ses en oversigt over de institutionsfordelte kvoter for hver uddannelse. Bilag 1: Oversigt over institutionsfordelte kvoter i 2020 Nedenfor ses en oversigt over de institutionsfordelte kvoter for hver uddannelse. 25. oktober 2019 Sagsnr.: 19/12665 1) Beklædningshåndværker EUC

Læs mere

Tabel 15 - hele Antal kursister fordelt på FKB'ere og institutioner i HAKL

Tabel 15 - hele Antal kursister fordelt på FKB'ere og institutioner i HAKL FKB Administration AMU-Djursland 15 0,0 BEC Business Education College (Ballerup EUC) 1.180 1,8 2.099 3,9 2.677 2,8 Bornholms Erhvervsskole 5 0,0 Business College Horsens 704 1,1 975 1,8 2.238 2,3 1.965

Læs mere

Andel registrerede 1., 2. og 3. fællessamtale

Andel registrerede 1., 2. og 3. fællessamtale Tabel 1: Antal dapengemodtagere som har fået 1., 2. og 3. fælles jobsamtale. Juli 2016 - Okotober 2018. Beskrivelse Til at belyse andelen af dagpengemodtagere, som har fået hhv. 1., og 2. og 3. fælles

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2016

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2016 jan14 feb14 mar14 apr14 maj14 jun14 jul14 aug14 sep14 okt14 nov14 dec14 jan15 feb15 mar15 apr15 maj15 jun15 jul15 nov15 apr16 jun16 jul16 aug16 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 31.178

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, april 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, april 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 31.178 41.138 39.988 38.638 46.013 48.560

Læs mere

Svar på spørgsmål 39 (Alm. Del) 17. januar 2005 I brev af 6. januar 2005 har udvalget stillet mig følgende spørgsmål:

Svar på spørgsmål 39 (Alm. Del) 17. januar 2005 I brev af 6. januar 2005 har udvalget stillet mig følgende spørgsmål: Uddannelsesudvalget UDU alm. del - Offentlig Folketingets Uddannelsesudvalg Svar på spørgsmål 39 (Alm. Del) 17. januar 2005 I brev af 6. januar 2005 har udvalget stillet mig følgende spørgsmål: Spørgsmål

Læs mere

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 456 1. december 2008 Dato: 27. november 2008 BRK/KA/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige lejligheder Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats. 3. Kvartal 2017

Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats. 3. Kvartal 2017 1 Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats 3. Kvartal 2017 Om integrationsindikatoren AXCELFUTURES INTEGRATIONSPROJEKT HVEM ER MÅLGRUPPEN 19.000 nytilkomne flygtninge

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2013 nov11 dec11 jan12 feb12 mar12 apr12 maj12 jun12 jul12 aug12 dec12 19.010 24.494 Antal downlån 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juli 2014 Dato: 24. juni 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juli 2014 Dato: 24. juni 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 640 1. juli 2014 Dato: 24. juni 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra januar 2004 til september 2018

Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra januar 2004 til september 2018 jan-4 sep-4 maj-5 jan-6 sep-6 maj-7 jan-8 sep-8 maj-9 jan-1 sep-1 maj-11 jan-12 sep-12 maj-13 jan-14 sep-14 maj-15 jan-16 sep-16 maj-17 jan-18 sep-18 F A K T A Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere

Læs mere

AMU-udbydere og VUC ere fordelt på dækningsområder for de nye VEU-centre

AMU-udbydere og VUC ere fordelt på dækningsområder for de nye VEU-centre AMU-udbydere og VUC ere fordelt på dækningsområder for de nye VEU-centre Regioner Geografiske dækningsområder for VEU-centre Kommuner AMU-udbydere fra januar 2010 og VUC ere Region Nordjylland Dækningsområde

Læs mere

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 463 1. april 2009 Dato: 19. marts 2009 Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige lejligheder Til brug for næste måneds undersøgelse om ledige lejligheder

Læs mere

Anlægsstruktør. Flisemontør. Murer

Anlægsstruktør. Flisemontør. Murer pr. 31/01. 2015 CELF 14 11 30 Den jydske Haandværkerskole 14 14 Erhvervsskolen Nordsjælland 17 20 EUC Nord 20 21 43 EUC Nordvest 10 5 15 EUC Nordvestsjælland 12 28 41 EUC Sjælland 9 6 39 56 EUC Syd 8 12

Læs mere

Se yderligere bemærkninger nederst i dokumentet. Der tages forbehold for fejl. Antal. LO-Storkøbenhavn 1305 2 0,2 % 207 18,9 %

Se yderligere bemærkninger nederst i dokumentet. Der tages forbehold for fejl. Antal. LO-Storkøbenhavn 1305 2 0,2 % 207 18,9 % Den 20. maj 2009 3UDNWLNSODGVV JHQGHHOHYHUPDUWVIRUGHOWSn/2 VHNWLRQHU Denne opgørelse baserer sig på praktikpladstal for marts måned 2009. Tallene er offentliggjort af Undervisningsministeriet, og beregningerne

Læs mere

Befolkningsfremskrivning. Annika Klintefelt

Befolkningsfremskrivning. Annika Klintefelt Befolkningsfremskrivning Annika Klintefelt Disposition Eksempler på usikkerhed Fremskrivning 2016 2 3 At spå om fremtiden Hvor mange vil indvandre? Fødes? Dø? Udvandre? Køn, alder, herkomst Og fordeling

Læs mere

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Info om projektet A Technicolor Dream Part 4 En festival hvor computer og kreativitet møder mennesker til spændende samvær og udfoldelse. Vi sigter mod at det kommende Campus

Læs mere

Bygningsstruktør Kloakrørlægger Tagdækker. Anlægsstruktør. Brolægger

Bygningsstruktør Kloakrørlægger Tagdækker. Anlægsstruktør. Brolægger pr. 31/01. 2015 AMU Nordjylland 57 36 94 Campus Bornholm 30 31 CELF 26 34 7 69 139 Den jydske Haandværkerskole 211 214 Erhvervsskolen Nordsjælland 68 216 286 Erhvervsskolerne Aars 5 5 EUC Nord 50 141 191

Læs mere

Baggrund, mål og indsats v. Steen Nielsen d. 5/ FFI og IAK - en del af DI

Baggrund, mål og indsats v. Steen Nielsen d. 5/ FFI og IAK - en del af DI Baggrund, mål og indsats v. Steen Nielsen d. 5/10 2017 FFI og IAK - en del af DI F R E M S T I L L I N G S I N D U S T R I E N Medlemmerne Antal virksomheder i alt: 1.347 Antal ansatte i alt: 90.542 Her

Læs mere

Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra januar 2004 til oktober 2018

Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra januar 2004 til oktober 2018 jan-4 sep-4 maj-5 jan-6 sep-6 maj-7 jan-8 sep-8 maj-9 jan-1 sep-1 maj-11 jan-12 sep-12 maj-13 jan-14 sep-14 maj-15 jan-16 sep-16 maj-17 jan-18 sep-18 F A K T A Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: januar 2015 Dato: 19. december 2014 BRK/ENI/RKP/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: januar 2015 Dato: 19. december 2014 BRK/ENI/RKP/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 657 1. januar 2015 Dato: 19. december 2014 BRK/ENI/RKP/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

- Godschauffør - Renovationschauffør - Flyttechauffør - Lager og transport - Lager og logistik - Kranfører

- Godschauffør - Renovationschauffør - Flyttechauffør - Lager og transport - Lager og logistik - Kranfører Udbud af RKV i forhold til erhvervsuddannelserne på transportområdet. TUR har anmodet skolerne om at udfylde nedenstående skema. Skemaet giver et landsdækkende overblik over hvor og hvordan virksomheder

Læs mere

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 475 1. september 2009 Dato: 27. august 2009 BRK/KA/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige lejligheder Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats. 4. Kvartal 2017

Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats. 4. Kvartal 2017 1 Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats 4. Kvartal 2017 Om integrationsindikatoren AXCELFUTURES INTEGRATIONSPROJEKT HVEM ER MÅLGRUPPEN 19.000 nytilkomne flygtninge

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: november 2014 Dato: 22. oktober 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: november 2014 Dato: 22. oktober 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 651 1. november 2014 Dato: 22. oktober 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2013 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 174.639 227.252 279.758 333.495 400.849 454.760 504.218 553.514 680.956 735.210 789.368 109.377

Læs mere

Antal. LO-Storkøbenhavn 1352 53 4,1 % 307 29,4 % BEC Business Education College 33-2 -5,7 % -32-49,2 % Niels Brock 8-10 -55,6 % -1-11,1 %

Antal. LO-Storkøbenhavn 1352 53 4,1 % 307 29,4 % BEC Business Education College 33-2 -5,7 % -32-49,2 % Niels Brock 8-10 -55,6 % -1-11,1 % Den 22. juni 2009 3UDNWLNSODGVV JHQGHHOHYHUDSULOIRUGHOWSn/2 VHNWLRQHU Denne opgørelse baserer sig på tal for perioden april måned 2009. Tallene er offentliggjort af Undervisningsministeriet, og beregningerne

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: april 2015 Dato: 24. marts 2015 BRK/ENI/RKP/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: april 2015 Dato: 24. marts 2015 BRK/ENI/RKP/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 670 1. april 2015 Dato: 24. marts 2015 BRK/ENI/RKP/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: november 2013 Dato: 23. oktober 2013 BRK/ENI/RKP/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: november 2013 Dato: 23. oktober 2013 BRK/ENI/RKP/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 615 1. november 2013 Dato: 23. oktober 2013 BRK/ENI/RKP/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev november-december 2015

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev november-december 2015 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev november-december 2015 Juleevent på KARAVANA Torsdag d. 3.december havde vi premiere på KARAVANAs juleforestilling. Kompagniet spillede for en

Læs mere

Fakta om uddannelser til hele Danmark. Fakta. side 1/10

Fakta om uddannelser til hele Danmark. Fakta. side 1/10 22. august 2018 Danske Professionshøjskoler Ny Vestergade 17 st. tv. 1471 København K Tel. 3338 2200 uc-dk@uc-dk.dk danskeprofessionshøjskoler.dk Fakta Fakta om uddannelser til hele Danmark Indhold Fakta

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juli 2015 Dato: 25. juni 2015 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juli 2015 Dato: 25. juni 2015 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 684 1. juli 2015 Dato: 25. juni 2015 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: december 2014 Dato: 27. november 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: december 2014 Dato: 27. november 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 653 1. december 2014 Dato: 27. november 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 457 1. januar 2009 Dato: 18. december 2008 BRK/KA/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige lejligheder Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk.

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk. Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Køge B: Holstebro C: Ålborg D: Frederikshavn E: Vejle F: Horsens G: Viborg H: Aarhus I: Silkeborg J: Hillerød K: Herning L: Sønderborg M: Næstved N: Roskilde O: Kolding P: Helsingør Q:

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Statistikrapport december 2010 Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker,

Læs mere

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk.

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Rapporten indeholder tal for dels individuelle biblioteker, og dels

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: august 2015 Dato: 30. juli 2015 BRK/ENI/RKP/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: august 2015 Dato: 30. juli 2015 BRK/ENI/RKP/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 685 1. august 2015 Dato: 30. juli 2015 BRK/ENI/RKP/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk.

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Rapporten indeholder tal for dels individuelle biblioteker, og dels

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juni 2014 Dato: 23. maj 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juni 2014 Dato: 23. maj 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 638 1. juni 2014 Dato: 23. maj 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Byggeriets Uddannelser. Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Elever i skolepraktik Februar Murer. Tømrer

Byggeriets Uddannelser. Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Elever i skolepraktik Februar Murer. Tømrer Februar Campus Bornholm 7 7 CELF 39 43 Den jydske Haandværkerskole 11 11 Erhvervsskolen Nordsjælland 6 21 27 EUC Nord 4 15 19 EUC Nordvest 5 7 EUC Nordvestsjælland 4 7 11 EUC Sjælland 20 22 EUC Syd 15

Læs mere

Tabel 2 - hele 2010 - Kernemålsaktivitet på FKB'ere og godkendte udbydere og andre udbydere

Tabel 2 - hele 2010 - Kernemålsaktivitet på FKB'ere og godkendte udbydere og andre udbydere Godkendt institution Afholdende institution Samlet 2010 (ÅE) FKB 2205 Finansiel rådgivning og forsikring 183407 CPH WEST - Uddannelsescenter København Vest 183407 CPH WEST - Uddannelsescenter København

Læs mere

Byggeriets Uddannelser. Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Elever i skolepraktik Juli 2018 Murer. Tømrer

Byggeriets Uddannelser. Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Elever i skolepraktik Juli 2018 Murer. Tømrer Juli 2018 Campus Bornholm 7 7 CELF 50 55 College360 6 6 Den jydske Haandværkerskole 18 18 Erhvervsskolen Nordsjælland 14 17 EUC Nord 23 26 EUC Nordvest 4 5 9 EUC Nordvestsjælland 18 21 EUC Sjælland 7 15

Læs mere

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk.

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk. Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: august 2014 Dato: 15. juli 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: august 2014 Dato: 15. juli 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 643 1. august 2014 Dato: 15. juli 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk.

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. NY Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Rapporten indeholder tal for individuelle biblioteker, og tal og

Læs mere

21. april Temadrøftelse om uddannelsesinstitutioner med faldende elevtal

21. april Temadrøftelse om uddannelsesinstitutioner med faldende elevtal 21. april 2010 Temadrøftelse om uddannelsesinstitutioner med faldende elevtal Uddannelsesinstitutionerne i Region Syddanmark Udfordring: Eleverne søger generelt til de større byer og væk fra de små byer

Læs mere

Fuldtidspersoner maj-13. feb-15. aug-11. dec-13. jan-11. okt-12. jul-14. mar-12

Fuldtidspersoner maj-13. feb-15. aug-11. dec-13. jan-11. okt-12. jul-14. mar-12 jan-4 aug-4 mar-5 okt-5 maj-6 dec-6 jul-7 feb-8 sep-8 apr-9 nov-9 jun-1 jan-11 aug-11 mar-12 okt-12 maj-13 dec-13 jul-14 feb-15 sep-15 apr-16 nov-16 jun-17 jan-18 F A K T A Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere

Læs mere

Emne: Ledige boliger pr. 1. november 2015 Nr.: 695

Emne: Ledige boliger pr. 1. november 2015 Nr.: 695 ORIENTERER Emne: Ledige boliger pr. 1. november 2015 Nr.: 695 Dato: 4. november 2015 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledighedsdata fra Huslejeregisteret Landsbyggefonden har

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: maj 2015 Dato: 27. april 2015 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: maj 2015 Dato: 27. april 2015 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 675 1. maj 2015 Dato: 27. april 2015 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: maj 2014 Dato: 28. april 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: maj 2014 Dato: 28. april 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 635 1. maj 2014 Dato: 28. april 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: februar 2015 Dato: 27. januar 2015 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: februar 2015 Dato: 27. januar 2015 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 660 1. februar 2015 Dato: 27. januar 2015 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

KARRIERE I REJSE SUCCESFULDE SYDDANMARKS

KARRIERE I REJSE SUCCESFULDE SYDDANMARKS SYDDANMARKS SUCCESFULDE KARRIERE I REJSE RESULTATER 5. AFRAPPORTERING 1. SEP. 2018-28 FEB. 2019 Karriere i Syddanmark fortsætter de gode takter Karriere i Syddanmark projektet fokuserer på, hvordan de

Læs mere

Tabel 2-2011 og 2012 - Kernemålsaktivitet på FKB'ere og godkendte udbydere og andre udbydere

Tabel 2-2011 og 2012 - Kernemålsaktivitet på FKB'ere og godkendte udbydere og andre udbydere 2205 Finansiel rådgivning og forsikring 2236 Administration og assistance i tandklinikken HANSENBERG 0,14 Haderslev Handelsskole 0,32 0,46 HANSENBERG 1,08 Herningsholm Erhvervsskole 0,31 Tech College Aalborg

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Statistikrapport oktober 21 Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker,

Læs mere

Figur 1. Antal fuldtidspersoner i kontanthjælpssystemet. Sæsonkorrigeret. Fuldtidspersoner Fuldtidspersoner dec-13. okt-12.

Figur 1. Antal fuldtidspersoner i kontanthjælpssystemet. Sæsonkorrigeret. Fuldtidspersoner Fuldtidspersoner dec-13. okt-12. jan-4 aug-4 mar-5 okt-5 maj-6 dec-6 jul-7 feb-8 sep-8 apr-9 nov-9 jun-1 jan-11 aug-11 mar-12 okt-12 maj-13 dec-13 jul-14 feb-15 sep-15 apr-16 nov-16 jun-17 jan-18 F A K T A Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere

Læs mere

Fuldtidspersoner feb-15. maj-13. dec-13. aug-11. okt-12. jan-11. jul-14. mar-12

Fuldtidspersoner feb-15. maj-13. dec-13. aug-11. okt-12. jan-11. jul-14. mar-12 jan-4 aug-4 mar-5 okt-5 maj-6 dec-6 jul-7 feb-8 sep-8 apr-9 nov-9 jun-1 jan-11 aug-11 mar-12 okt-12 maj-13 dec-13 jul-14 feb-15 sep-15 apr-16 nov-16 jun-17 jan-18 F A K T A Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: oktober 2013 Dato: 26. september 2013 BRK/ENI/LKS/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: oktober 2013 Dato: 26. september 2013 BRK/ENI/LKS/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 613 1. oktober 2013 Dato: 26. september 2013 BRK/ENI/LKS/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2012

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2012 37.383 37.383 35.261 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 72.644 107.487 138.294 172.071 210.534 256.568 296.605 336.876 53.444 49.802 45.839 46.149 47.913 52.807 59.176 56.703 63.216 127.691

Læs mere

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk.

Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Månedlig statistikrapport netmusik.dk-support leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på netmusik.dk. Rapporten indeholder tal for dels individuelle biblioteker, og dels

Læs mere

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. De lokale uddannelsesudvalg summary

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. De lokale uddannelsesudvalg summary Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013 De lokale uddannelsesudvalg summary De lokale uddannelsesudvalg skal bygge bro mellem erhvervslivet og erhvervsskolerne, og derfor omfatter undersøgelsen

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk September 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk September 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 73.550 Antal downlån 183.271 234.746 292.919 358.357 446.329 520.736 594.286 okt12 48.119 42.786 58.514 Antal

Læs mere

Fusioner mellem ungdomsuddannelsesinstitutioner 1999-2013

Fusioner mellem ungdomsuddannelsesinstitutioner 1999-2013 Fusioner mellem ungdomsuddannelsesinstitutioner 1999-2013 Tabellen viser, hvilke fusioner ungdomsuddannelsesinstitutionerne har foretaget fra 1999-2013. Tabellen er ordnet alfabetisk efter den bestående

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: september 2015 Dato: 27. august 2015 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: september 2015 Dato: 27. august 2015 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 688 1. september 2015 Dato: 27. august 2015 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Foreløbig plan for de regionale indsatser i EN AF OS 2014/2015 (de regionale indsatser er tæt forbundet med de nationale spor)

Foreløbig plan for de regionale indsatser i EN AF OS 2014/2015 (de regionale indsatser er tæt forbundet med de nationale spor) Foreløbig plan for de regionale indsatser i EN AF OS 2014/2015 (de regionale indsatser er tæt forbundet med de nationale spor) Viborg, d. 15. august 2014 Sommer 2014 Periode Indsatsområder Arrangementer

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 73.550 86.670 183.271 Antal downlån 234.746 292.919 358.357 446.329 520.736 594.286 680.956 48.119 42.786 58.514

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, januar 2018

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, januar 2018 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 jul16 sep17 nov17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728

Læs mere

Region Nordjylland 5 forløb

Region Nordjylland 5 forløb Region Nordjylland 5 forløb Forløb 1 Yderligere 01-12-2015 30-11-2016 Aalborg Universitetshospital, psykiatrien 1. halvår i Psykosesøjle, 2. halvår i Akutsøjle 01-12-2016 30-11-2017 Aalborg Universitetshospital,

Læs mere

Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Brolægger

Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Brolægger Indgåede uddannelsesaftaler i perioden 1/1. 31/1. 2015 CELF 7 Den jydske Haandværkerskole 16 16 Erhvervsskolen Nordsjælland 16 17 Erhvervsskolerne Aars EUC Nord 15 15 EUC Nordvest 7 9 EUC Nordvestsjælland

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: oktober 2014 Dato: 24. september 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: oktober 2014 Dato: 24. september 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 650 1. oktober 2014 Dato: 24. september 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Bygningsstruktør Kloakrørlægger Tagdækker. Anlægsstruktør. Brolægger

Bygningsstruktør Kloakrørlægger Tagdækker. Anlægsstruktør. Brolægger pr. 31/7. 2016 AMU Nordjylland 51 26 78 AMU-Fyn 14 6 20 Campus Bornholm 29 29 CELF 30 25 14 80 149 Den jydske Haandværkerskole 7 197 204 Erhvervsskolen Nordsjælland 76 217 295 Erhvervsskolerne Aars 5 5

Læs mere

KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen

KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen ÅRBOG 2018 2018 var et år med fokus på Kunstbygningens nye internationale relationer. I foråret kom den internationale biennale for europæisk samtidskunst JCE Biennalen

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Svar på spørgsmål 30 (Alm. del): I brev af 5. oktober 2018 har udvalget efter ønske fra Benny Engelbrecht (S) stillet mig følgende spørgsmål:

Svar på spørgsmål 30 (Alm. del): I brev af 5. oktober 2018 har udvalget efter ønske fra Benny Engelbrecht (S) stillet mig følgende spørgsmål: Finansudvalget 2018-19 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 30 Offentligt Finansudvalget Christiansborg Ministeren Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf.: 33 92 50 00 E-mail: uvm@uvm.dk www.uvm.dk

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 sep17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170

Læs mere

Bilag: Erhvervsuddannelserne

Bilag: Erhvervsuddannelserne Bilag: Erhvervsuddannelserne Dette bilag viser hvordan tilmeldingen til erhvervsuddannelserne fordeler sig på erhvervsuddannelsesinstitutionerne for 2014 og 2015. Bilaget indeholder 26 tabeller. Tabel

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, august 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, august 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 jul17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 sep16 mar17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds maj 2013 i % Ledighed i alt

Læs mere

Anlægsstruktør. Flisemontør. Murer

Anlægsstruktør. Flisemontør. Murer pr. 31/3. 2016 CELF 11 22 40 Den jydske Haandværkerskole 22 22 Erhvervsskolen Nordsjælland 12 20 32 EUC Nord 18 27 45 EUC Nordvest 10 11 21 EUC Nordvestsjælland 14 29 44 EUC Sjælland 10 5 39 55 EUC Syd

Læs mere

Månedsvis udvikling i bruttoledigheden i Hjørring kommune fra januar juli

Månedsvis udvikling i bruttoledigheden i Hjørring kommune fra januar juli Ledighed og beskæftigelse - juli 216 1 Månedsvis udvikling i bruttoledigheden i Hjørring kommune fra januar 214 - juli 216 2.5 2. 2. 1.75 1.5 1. 1. 1.266 1.138 1.51 75 5 jan feb mar apr maj jun jul aug

Læs mere

Byggeriets Uddannelser. Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Elever i skolepraktik November 2018 Murer. Tømrer

Byggeriets Uddannelser. Bygningsstruktør. Anlægsstruktør. Elever i skolepraktik November 2018 Murer. Tømrer November 2018 CELF 30 33 Den jydske Haandværkerskole 13 13 Erhvervsskolen Nordsjælland 20 20 EUC Nord 11 13 EUC Nordvest 5 EUC Nordvestsjælland 7 9 EUC Sjælland 16 17 EUC Syd 14 15 HANSENBERG 16 16 Herningsholm

Læs mere