Releasenote november 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Releasenote november 2014"

Transkript

1 Releasenote november 2014 Generelle funktioner Leverandørfelt påkrævet på ydelser Linjeskift i datavisninger Printknap Filtre på indsatskataloget MedCom Autosignatur på medcom Indlæggelsesrapport Kalender Print af kalender - aftaler Ikke visiterede ydelser med frekvens 0 per dag Ikke visiterede ydelser planlagt med ændret tid Ikke visiterede ydelser ved borgersøgning Felt fokus på aftaler og besøg SKS-koder default på aftalerne Klik på rutekolonne i kalender Outlook integration Icalfeed med alle brugerens aftaler Medicin Værdispringshandling på FMK MobilOmsorg Nyheder SMS notifikation til borgerne Nyt værktøj og brugergrænseflade til logværktøj Nye prisfelter og takstregulering Nye prisfelter Takstregulering Datakonvertering Nye/Opdaterede manualer

2 Generelle funktioner Leverandørfelt påkrævet på ydelser Hidtil har det ikke været angivet, at det var påkrævet at sætte en leverandør på ydelser, alligevel har man ikke kunne gemme en ydelse uden at vælge en leverandør. Det er nu ændret, så det fremover vil være påkrævet at angive leverandøren på ydelser. Linjeskift i datavisninger En tidligere ændring havde medført, at linjeskift ikke frem gik på diverse notater i datavisninger. Det er nu ændret, så linjeskift igen fremgår. Printknap Vi har ændret hvordan printknappen fungerer, fremover vil hele knappen udløse rullemenuen. Dermed er det ikke længere nødvendigt at klikke på pilen for at få vist valgmulighederne. Dette gælder for printknappen på kalenderen, borgerens forløb og for Gem og send brev -knappen for Doc2mail. Filtre på indsatskataloget Indsatskataloget er flyttet ud i sin egen kolonne under menuén Administration. Under overskriften Indsatskatalog vil der fremgå tre faste filtre af indsatskataloget (se endvidere den røde markering på nedenstående skærmbillede): Alle Svarende til det nuværende indsatskatalog Aktive Viser kun aktive ydelser Ydelser med pris Viser kun ydelser (både aktive og inaktive) oprettet ud fra en af følgende ydelsesmodeller: Frekvensmodel med pris Ressourcemodel med pris Betalingsmodel (abonnement) - kun tilgængelig med Opkrævningsmodulet Betaingsmodel (engangs) - kun tilgængelig med Opkrævningsmodulet Betalingsmodel (Frekvens) - kun tilgængelig med Opkrævningsmodulet Bemærk: I alle visninger, vil alle ydelser være forbundet til roden af indsatskataloget. Samtidig er det fx. muligt at oprette en ydelse ud fra en ydelsesmodel med pris under en ydelse oprettet ud fra en anden ydelsesmodel. I dette

3 tilfælde vil ydelsen med den anden ydelsesmodel også være en del af visningen ydelser med pris. Dette kan fx. ses på nedenstående screenshot, hvor Betalingsmodel (mad) er en ydelse med pris, men både (1)Øvige og (2)Madservice er oprettet ud fra en anden ydelsesmodel. Det samme gør sig gældende hvis der er aktive ydelser under en inaktiv ydelse. Her vil den inaktive ydelse også blive vist i filtret med aktive ydelser. MedCom Autosignatur på medcom Vi har tilføjet autosignatur på MedCom, så der ligesom på adviser vil stå: Venlig hilsen, Navn, Stillingsbetegnelse: Den vil fremgå de steder, hvor der er en tekstboks til medcoms, dvs.: Korrespondance, Epikrise samt besvarelse af Medcoms:

4 Indlæggelsesrapport Information om medicinansvar bliver i dag medsendt, hvis kommunen er ansvarlig for en borgers medicin (borgeren har en aktiv medicinliste), men har kommunen ikke medicinansvar bliver der ikke medsendt nogen information. Dette et nu ændret til, at informationen Medicinansvar: Nej medsendes når kommunen ikke er ansvarlig for borgerens medicin. Kalender Print af kalender - aftaler Vores ændrede fremvisning af aftaler i kalenderen, er nu blevet overført til print også, således at aftaler vises på samme måde på print, som de gør i kalenderen. Det vil sige, vi har tilpasset baggrundsfarven, farveindikationer på højre kant vises, og borgerens navn vises, hvis der kun er en borger tilknyttet aftalen. Bemærk: Heldagsaftaler vil blive vist i selve kalender og ikke i medarbejder kolonnen. Ikke visiterede ydelser med frekvens 0 per dag Når en ikke visiteret ydelse ses i borgerens indsatsfolder har der tidligere været angivet 0 i besøg per dag (intet angivet i checkbokse for morgen, middag og aften), har besøget hidtil fremgået som 0 per dag. Det har vi ændret, så hvis ydelsen ikke har angivet besøg per dag, vil det som standard blive ændret til 1 besøg per dag. Er det ment som flere besøg per dag, må brugeren rette det fra borgerens forløb. Bemærk: Har ydelsen en ugentlig, månedlig eller årlig frekvens, men står angivet som 0 i hverdag og 0 i weekend vil det tælle som 0 besøg, og vil derfor fremgå som 0 besøg i indlæggelsesrapporten. Vi arbejder på at løse dette. Ikke visiterede ydelser planlagt med ændret tid Hvis en ikke visiteret ydelse bliver planlagt med en anden tid end den tid der er defineret på ydelsen i Indsatskataloget, har det hidtil været den planlagte tid der er fremgået af ydelsen. Efter ønske har vi ændret dette, så det nu vil være den visiterede tid der vil fremgå når man åbner den ikke visiterede ydelse. Den planlagte tid vil derimod blive vist som et automatisk genereret notat i højre side:

5 På den måde er det hensigten at gøre det lettere for visitatoren at vurdere, hvorvidt den anmodede ydelse er den rette i det pågældende tilfælde. Hvis ydelsens visiterede tid var sat til 0, vil den planlagte tid fremgå i feltet visiteret tid Ikke visiterede ydelser ved borgersøgning Når en borger er blevet søgt frem i kalenderen, har det hidtil kun været muligt at se visiterede ydelser. Det har vi nu ændret, så ikke visiterede ydelser nu også vil fremgå. Disse vil blive placeret nederst på listen.

6 Felt fokus på aftaler og besøg Det har hidtil været et problem, at rullemenuen for aftaletype og besøgstype har været i fokus (markeret) som aktivt felt, når aftaler eller besøg er blevet åbnet. Dette har medført, at besøgstypen eller aftaletypen har kunne ændres ved et uheld ved at holde musen over feltet og scrolle på musen. For at undgå dette har vi ændret hvilket felter der er valgt når man åbner aftaler og besøg, så det fremover vil være minutfeltet for starttid. Dermed undgår vi den ovennævnte fejl, samtidig med at det er hurtigere at rette starttidspunktets minuttal, hvis aftalen/besøget skal rykkes et vist antal minutter. SKS-koder default på aftalerne Det er nu muligt at tilføje default ydelseskoder til pladsholdere i forløbene. Det betyder, at der i forbindelse med registrering på aftalerne kan tages udgangspunkt i de allerede foreslåede ydelseskoder. Klik på rutekolonne i kalender Ved tryk på rutekolonnen har der hidtil opstået en fejl, som har gjort at besøgene ikke blev indlæst. Det er nu rettet, så besøg også bliver indlæst, når man kun ser en rutekalender. Outlook integration Icalfeed med alle brugerens aftaler Vi har tilføjet et ekstra Icalfeed, så det nu er muligt at hente alle brugeres aftaler, besøg og medarbejderaftaler, dog kun for en enkelt bruger. Feedet hentes ved at åbne: unikke id/ Ovenstående link henter alle aftaler, besøg og medarbejderaftaler for brugeren i dennes standard kalendervisning, for at hente fra en anden visning indsættes navnet på en visning efter den sidste / Bemærk: Vi henter ikke information om borgerne i Icalfeeds, så der vil ikke stå hvor eller hos hvem besøg ligger, kun hvilken type kalenderaftale (planlagt besøg for besøg eller overskrift for aftaler og medarbejderaftaler), start - og sluttidspunkt, samt brugerens navn. Medicin Værdispringshandling på FMK I en kortere periode har brugere ikke fået privatmarkerede ordinationer vist, når de lavede en FMK værdispringshandling. Denne fejl er nu rettet, så de privatmarkerede ordiationer igen bliver vist, når en bruger foretager en værdispringshandling. De privatmarkerede ordinationer har et lille ikon med en hængelås ud for præparatnavnet. Nedenfor vises en værdispringshandlingspopup hvor pamol er privatmarkeret.

7 MobilOmsorg Borgerens besøg samme dag Det er nu blevet muligt, i MobilOmsorg, at se om en borger får besøg af andre samme dag. Hvis en borger får besøg af andre medarbejdere samme dag vil det står i kørelisten. Der vil stå navnet på den person der skal udføre besøget og det planlagte starttidspunkt.

8 Nyheder SMS notifikation til borgerne Der er nu mulighed for at sende sms-notifikationer til borgeren. Frigivelsen sker i faser som beskrevet nedenfor. Fase 1: Notifikation på baggrund af aftaler. I denne fase er tidsintervallet kodet direkte i systemet, sms-notifikationen afsendes kl dagen før aftale tidspunktet. Frigives i November 2014 Fase 2: Sms-notifikation på baggrund af både aftaler og ydelsesbaserede besøg. Her kan der i individuelle aftaler/besøge angives tidsinterval for afsendelse af sms-notifikationen. Frigivelse i Januar 2014 Markedsteamet kan kontaktes vedrørende aftale om tilkøb af dette modul. Nyt værktøj og brugergrænseflade til logværktøj Der er udviklet nyt værktøj og brugergrænseflade til logværktøjet. I vil modtage invitation til åbne kurser i anvendelse af det nye værktøj. Nye prisfelter og takstregulering Det er nu muligt at oprette fremtidige takstreguleringer på ydelser oprettet ud fra en af følgende ydelsesmodeller: Frekvensmodel med pris Ressourcemodel med pris Betalingsmodel (abonnement) - kun tilgængelig med Opkrævningsmodulet Betaingsmodel (engangs) - kun tilgængelig med Opkrævningsmodulet Betalingsmodel (Frekvens) - kun tilgængelig med Opkrævningsmodulet Nye prisfelter I forbindelse med introduceringen af takstreguleringen, er der blevet oprettet følgende nye prisfelter på ydelserne. Det drejer sig om: På ydelserne i indsatskataloget Katalogpris Pris, som den visiterede ydelse vil blive født med som aktuel pris - standardpris. Feltet er default sat til skjult på den visiterede ydelse Leverandørpris Hvis en specifik leverandør har en anden takst en den, som angives som katalogpris, så kan denne angives som leverandørpris. En leverandørpris for en given leverandør, vil slå igennem på den visiterede ydelse hvis denne leverandør tilføjes som leverandør. Dvs at ydelsens aktuelle pris vil skifte til værdien på leverandørprisen.

9 Feltet er default sat til skjult på den visiterede ydelse På de visiterede ydelser Aktuel pris Den pris, som ydelsen koster på nuværende tidspunkt (se rød firkant på nedenstående skærmbillede) Caseflow vil automatisk ændre den aktuelle pris i forbindelse med en takstregulering. Fx hvis en ydelses aktuelle pris svarer til katalog prisen og der er oprettet en takstregulering, som skal slå igennem 1. janar. så vil den visiterede ydelses aktuelle pris automatisk blive opdateret 1. januar. Lås Aktuel pris Hvis prisen på den visiterede ydelse ikke skal opdateres i forbindelse med takstregulering, så skal der sættes flueben i denne checkbox. Herved vil den pris, som pt er angivet i feltet aktuel pris blive låst, og den vil derfor ikke ændre sig hverken som følge af takstregulering eller hvis en perioden for pris overskrides

10 Borgerspecifik pris Hvis der aftales en særskilt pris for en borgers ydelse, som skiller sig ud fra henholdsvis kaatalogpris og leverandørpris, så skal den oprettes som en borgerspecifik pris. Aktuel pris vil automatisk blive opdateret til at svare til den borgerspecifikke pris, når der oprettes sådan en og man er indenfor den borgerspecifikke pris start- og slutdato. Takstregulering Selve oprettelsen og reguleringen af taksterne foregår ved at klikke på navnet på prisen. Navnet er et link og er angivet med blå understreget skrift. Herved åbnes en popup, hvor én til flere takster kan angives, med forskellige tidsperioder. For hver takst skal angives: Takst Startdato Slutdato (ikke obligatorisk) For leverandørpris skal desuden angives den leverandør, som der oprettes en pris for. Ved klik på det grønne kryds, kan der tilføjes flere takster. Det er dog ikke muligt at oprette to takster med tidsoverlap. Dvs den ene takst skal have en slutdato, som ligger før, startdato på den nye pris. Når skæringsdatoen for to priser indtræffer, vil caseflow automatisk opdatere ydelserne (i indsatskataloget og i borgerens indsatsfolder) med de nye takster. BEMÆRK: Historik af takstregulering på borgeren vil først blive tilgængelig med december releasen. Ændringer der foretages inden da, vil ikke blive vist i ydelsernes historik.

11 Se desuden manual for takstregulering. Datakonvertering Eksisterede priser er blevet konverteret til de nye prisfelter, således at Eksisterende priser fra indsatskataloget bliver oprettet som katalogpriser Eksisterende priser på borgerens ydelse, hvis forskellig fra katalogprisen, bliver oprettet som borgerspecifik pris Hvis der på borgerens ydelse ingen pris er, men der eksistere en katalog pris sættes borgerspecifik pris til 0,00 kr Hvis der ingen priser eksisterer hverken på borgerens ydelse eller i indsatskataloget så oprettes der ingen pris i de nye prisfelter Alle priser der bliver oprettet i de nye prisfelter får en startdato svarende til ydelsens startdato. For at muliggøre at kommunen kan tjekke konverteringen, har vi midlertidig bibeholdt de tidligere prisfelter. De har nu labels: Hvor var Pris pr enhed, står der nu: Pris pr enhed (inaktiv) Hvor var pris, står der nu: Pris (inaktiv) De tidligere prisfelter er ikke redigerbare, og felterne vil indenfor nær fremtid blive fjernet fra brugergrænsefladen. Nye/Opdaterede manualer Manual MOBILOMSORG version 1.6.pdf Manual Takstregulering version 1.0.pdf (vil først blive frigivet ved opdatering til live) Manual FMK version 1.1.pdf

Releasenote September 2014

Releasenote September 2014 Releasenote September 2014 Generelle funktioner Inaktive rullemenuer vises nu som inaktive Aktivitetslisten Visninger baseret på bestillinger Oprydning af Medcom visninger Skemastatus i aktivitetslistens

Læs mere

CaseFlow Releasenote april 2015

CaseFlow Releasenote april 2015 CaseFlow Releasenote april 2015 Generelle funktioner Kalender Skift til næste periode i kalenderen Sammenkædning af besøg Fakturering af SMS-påmindelser Medicin Egne præparater Fejlbesked ved print Tekstrettelse

Læs mere

Releasenote August 2014

Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Moduler Aftaler - fortsat fra juli release Aftale pladsholder Aftaleserier Medcom Tilføj DGOP (genoptræningsplan) til eksisterende forløb Indlæggelsesrapport

Læs mere

Release note - Juni. Sikkerhed

Release note - Juni. Sikkerhed Release note - Juni Sikkerhed Log in Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nu ikke længere muligt for browseren at gemme brugeres password til CaseFlow. Browserne vil dermed heller ikke automatisk foreslå

Læs mere

Release note februar 2015

Release note februar 2015 Release note februar 2015 Generelle funktioner Datafletning af ydelser med frekvens hver Inaktive ægtefæller nu aktiveret til forebyggende hjemmebesøg Medcom Print af udskrivningsrapporten Medicin Dosering

Læs mere

Nexus Mobil version 2

Nexus Mobil version 2 Nexus Mobil version 2 Personalevejledning Indhold Login og synkronisering... 2 Grundlæggende funktioner... 3 Navigationsbjælken... 3 Borgerbanner... 3 Borgersidens elementer... 4 Kørelisten... 4 Hente

Læs mere

FMK integration i Avaleo Omsorg. 18. marts 2015/ Version 1.5

FMK integration i Avaleo Omsorg. 18. marts 2015/ Version 1.5 FMK integration i Avaleo Omsorg 18. marts 2015/ Version 1.5 1 Revisionshistorik Revisionsnummer Revisionsdato Opsummering af ændringer 1.0 03.07.2014 1.1 05.11.2014 Præcisering af afsnittet Suspenderet

Læs mere

Historikken viser ikke organisationens tilknyttede aktiviteter, roller eller brugere og ændringer af disse.

Historikken viser ikke organisationens tilknyttede aktiviteter, roller eller brugere og ændringer af disse. Caseflow releasenote CaseFlow version 3.27 Maj 2015 Generelle funktioner Historik på organisationsenheder Medicin Medicinprint Fast medicinprint Egne præparater Ret tilknyttede planlagte ydelser Flytning

Læs mere

Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation. Marts 2015 / version 1.9

Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation. Marts 2015 / version 1.9 Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation Marts 2015 / version 1.9 1 Revisionshistorik Revisionsnummer Dato Opsummering af ændringer 1.0 Okt. 2013 Version 1.0 frigivet. 1.1 Nov. 2013 Tilføjet

Læs mere

MANUAL - NEXUS OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL. Oprettelse af ny borger. Stamdata. Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus

MANUAL - NEXUS OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL. Oprettelse af ny borger. Stamdata. Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus Oprettelse af ny borger Stamdata For alle borgere, der modtager indsatser fra Sundheds- og omsorgsområdet i Norddjurs Kommune, gælder

Læs mere

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2 4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS 1 4.1 Introduktion til kanalen 1 4.2 RSS kanalside 1 4.2.1 Hvad er et spot? 2 4.2.2 Opret et nyt spot 2 4.2.3 Aktivt og inaktivt spot 4 4.2.4 Rediger et spot

Læs mere

NOVAX manual Indhold

NOVAX manual Indhold Indhold Journalen... 3 Notater... 3 e-boks... 3 Emner til korrespondancebrev... 3 Notat med frase... 3 Visning af slettemarkerede notater... 4 Tilføj/Fjern vedhæftning fra et notat... 5 DDV... 6 FMK...

Læs mere

Nexus Mobil. Personalevejledning

Nexus Mobil. Personalevejledning Nexus Mobil Personalevejledning Indhold Grundlæggende funktioner... 2 Navigationsbjælken... 2 Borgerbanner... 2 Borgermenu... 3 Borgermenuen giver adgang til 5 elementer man kan skifte imellem... 3 Køreliste...

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

Funktionsmanual for FINANS

Funktionsmanual for FINANS Funktionsmanual for FINANS Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for finans, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner. FAKTURERING...

Læs mere

Hvordan opretter jeg en indsats?

Hvordan opretter jeg en indsats? Hvordan opretter jeg en indsats? Nexus web Åben borger (via søgefelt eller borgerlister) Check at borger har Grundforløb Sundhed og Omsorg samt at Grundforløbet er tilført forløb FSlll Klik på Plan og

Læs mere

EG Clinea Version 19.1

EG Clinea Version 19.1 EG Clinea Version 19.1 side 1 af 12 Indledning EG Clinea version 19.1 understøtter udvidet mulighed for fremadrettet at kunne sende recepter elektronisk via FMK fra modulet Medicin i EG Clinea på præparater

Læs mere

Gennemgå borger i EOJ efter gældende vejledninger og tjeklister

Gennemgå borger i EOJ efter gældende vejledninger og tjeklister Plejebolig EOJ-vejledning 1 - Sagsåbning Gennemgå borger i EOJ efter gældende vejledninger og tjeklister Kontroller, at følgende forløb er tilføjet på borgeren, hvis ikke, tilføj: Grundforløb FSIII forløb

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

Servicebrev BørneIntra 2.15 (Web og App)

Servicebrev BørneIntra 2.15 (Web og App) Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev BørneIntra 2.15 (Web og App) Der vil være ændringer inden for de nedenstående områder Kundeservice Tel. 44 60 10 00 Fax 44 60 47 56 www.kmd.dk CVR-nr. DK 26911745

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Medarbejder oprettelse i Nexus

Medarbejder oprettelse i Nexus Medarbejder oprettelse i Nexus Nexus web Medarbejder oprettelse: Afhængig af hvilke opgaver medarbejderen skal løse, kan oprettelse i EOJ systemet Nexus omfatte én eller flere opsætninger. Fælles for alle

Læs mere

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1 Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III Version 1 Indhold KLs procesmodel... 3 Tilføj Grundforløb... 4 Tilføj Forløb... 5 Opret Organisationsenhed... 6 Tilknyt bruger... 7 Opret Årsager

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg

Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg Tirsdag den 4. december / Torsdag den 6. december 2018 AutoCore Salg opdateres med nyt Finansieringsmodul til håndtering af Leasing- og Købekontrakter: - Beregning

Læs mere

Tips & Trick. Indhold. Autosignatur Hjælpemiddel oversigt Besøgsnotat og Observation PN-medicin Medicin...

Tips & Trick. Indhold. Autosignatur Hjælpemiddel oversigt Besøgsnotat og Observation PN-medicin Medicin... Indhold Autosignatur... 2 Hjælpemiddel oversigt... 3 Besøgsnotat og Observation... 4 PN-medicin... 4 Medicin... 4 Advis / opgave... 4 Log-in overblik... 7 Pneumoni sygepleje intervention (Task force pneumoni)...

Læs mere

FSlll - Hvordan opretter jeg en indsats?

FSlll - Hvordan opretter jeg en indsats? FSlll - Hvordan opretter jeg en indsats? Oprette indsats Åben borger (via søgefelt eller borgerlister) Check at borger har Grundforløb Sundhed og Omsorg samt at Grundforløbet er tilført forløb FSlll Klik

Læs mere

Medicin i Nexus. Medicininformation: Skal udfyldes for at kunne receptforny og genbestille.

Medicin i Nexus. Medicininformation: Skal udfyldes for at kunne receptforny og genbestille. Indholdsfortegnelse Der skal ALTID udfyldes følgende, før du kan komme i gang med medicin i Nexus:... 2 Medicininformation:... 2 Tilknyt til FMK/opdatere FMK... 3 Opret lokalt medicinskema i Nexus/opdater

Læs mere

Fælles Medicin Kort (FMK) Instruks for arbejdsgange

Fælles Medicin Kort (FMK) Instruks for arbejdsgange 1 Fælles Medicin Kort (FMK) Instruks for arbejdsgange Formål: At reducere antallet af medicineringsfejl, der opstår på grund af manglende eller ukorrekt kommunikation om borgers medicinering. at reducere

Læs mere

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre.

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Her gennemgås et salg, der overføres til fakturadelen, hvorfra fakturaen afsendes / udskrives.

Læs mere

Medicin i Nexus. Medicininformation: Skal udfyldes for at kunne receptforny og genbestille.

Medicin i Nexus. Medicininformation: Skal udfyldes for at kunne receptforny og genbestille. Indholdsfortegnelse Der skal ALTID udfyldes følgende, før du kan komme i gang med medicin i Nexus:... 2 Medicininformation:... 2 Tilknyt til FMK/opdatere FMK... 3 Opret lokalt medicinskema i Nexus/opdater

Læs mere

Rambøll CARE. Vejledning til MobileCare Basis Version Gladsaxe Kommune

Rambøll CARE. Vejledning til MobileCare Basis Version Gladsaxe Kommune Vejledning til Version 2.03 Gladsaxe Kommune Indhold LOGGE PÅ...3 STARTBILLEDE = MENU...4 DAGSPLAN...5 1. Start besøg... 6 2. Kørelisteoplysninger, klik på klokkeslæt... 7 3. Advis på den enkelte, klik

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

7.0 Velkommen til manualen for kanalen Gæsteliste Introduktion til kanalen Gæsteliste kanalside Hvad er et spot?

7.0 Velkommen til manualen for kanalen Gæsteliste Introduktion til kanalen Gæsteliste kanalside Hvad er et spot? 7.0 Velkommen til manualen for kanalen Gæsteliste 1 7.1 Introduktion til kanalen 1 7.2 Gæsteliste kanalside 1 7.2.1 Hvad er et spot? 2 7.2.2 Opret et nyt spot 2 7.2.3 Aktivt og inaktivt spot 3 7.2.4 Rediger

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Beskrivelse af KMD Nova ESDH version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 14

Beskrivelse af KMD Nova ESDH version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 14 rs BESKRIVELSE AF RELEASE 1.8.1 KMD NOVA ESDH Side 1 af 14 Forord KMD frigiver release 1.8.1 af KMD Nova ESDH den 16.02.2018. Denne release håndterer primært en uhensigtsmæssighed med Outlook-integrationen,

Læs mere

Releasenote til Jobcenter Planner il Superbrugere. 4. februar 2013

Releasenote til Jobcenter Planner il Superbrugere. 4. februar 2013 Releasenote til Jobcenter Planner Vejledning t pr. il Superbrugere 4. februar 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Kirsten Vestergaard Oprettet den 1. februar 2013 Godkendt af Pia Poulsen Godkendt

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Brugervejledning Digital Post

Brugervejledning Digital Post Brugervejledning Digital Post 1. Forsiden Forsiden af Digital Post er det centrale billede i systemet. Her listes brevene efterhånden som de modtages. De fleste relevante oplysninger vises her. 1.2. Kolonner

Læs mere

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum Vejledning BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner Version 1.0 August 2011 Byggecentrum Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Introduktion...4 Formålet med denne vejledning...

Læs mere

Medicin i Nexus. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Medicin i Nexus. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse FMK-Tilknytning... 2 MEDICININFORMATION... 2 Tilknyt til FMK/opdatere FMK... 3 Opret lokalt medicinskema i Nexus/opdater allerede eksisterende:... 5 REGISTRER AT

Læs mere

En liste, hvor der kun kan angives et svar. En dropdown menu, hvori kun et svar kan vælges

En liste, hvor der kun kan angives et svar. En dropdown menu, hvori kun et svar kan vælges Huskeseddel til uv-evaluering 1. Sådan oprettes en undersøgelse Klik på ikonet Surveys og dernæst det grønne plus Ny undersøgelse. Navngiv din undersøgelse og vælg under Basic options, om der skal være

Læs mere

Manual KMD Nexus, oprettelse af brugere

Manual KMD Nexus, oprettelse af brugere Manual KMD Nexus, oprettelse af brugere Manual KMD Nexus, oprettelse af brugere via AD Generelt for alle faggrupper 1- Administration i menulinjen 2- Organisation, brugere, sikkerhed 3- Opret bruger -

Læs mere

2. 3. 4. 5. 1 6. 7. 8. 9. 10. 12. 13. Se dit værktøjs placering på et oversigtskort. Tryk på et værktøjsikon, for at gå til data vedr. netop dette værktøjsspecifikation. 2. Liste visning af dine værktøjer,

Læs mere

Indhold. Valg af effektuering...4. Ændring af effektuering midt i en dispenseringsperiode...5. Ved seponering...5

Indhold. Valg af effektuering...4. Ændring af effektuering midt i en dispenseringsperiode...5. Ved seponering...5 Indhold Oprette og opdatere FMK...2 Tilretning af medarbejder fejl ved FMK-opdatering...2 Lokal ordination...3 Dispensering...3 Flytning af ordinationer mellem Anden medicin og Medicin dispenseret til

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

BESKRIVELSE AF ÆNDRINGER OG NY FUNKTIO- NALITET I EASYVIZ RIS VERSION 7.2. Vejledning til EasyViz RIS. Version 7.2

BESKRIVELSE AF ÆNDRINGER OG NY FUNKTIO- NALITET I EASYVIZ RIS VERSION 7.2. Vejledning til EasyViz RIS. Version 7.2 BESKRIVELSE AF ÆNDRINGER OG NY FUNKTIO- NALITET I EASYVIZ RIS VERSION 7.2 Vejledning til EasyViz RIS Version 7.2 INDHOLD 1 Ændringer til arbejdslister og generelle ændringer...3 Antal standardundersøgelser...3

Læs mere

FRAVÆRSSTATISTIK MANUAL

FRAVÆRSSTATISTIK MANUAL FRAVÆRSSTATISTIK MANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION...2 KOM I GANG...4 Log ind...4 Menu og navigering...5 Søgning... 7 Datavælger...11 UNDERVISERSTATISTIK...14 Hold du har undervist...15 Fag du har

Læs mere

Kalender med mailingliste

Kalender med mailingliste Kalender med mailingliste Side 1 af 11 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet Moduler. Tryk på Installer udfor Kalender. Side 2 af 11 Nu dukker nedenstående

Læs mere

Kort introduktion til Avaleo CaseFlow. Privatpraktiserende fysioterapeuter

Kort introduktion til Avaleo CaseFlow. Privatpraktiserende fysioterapeuter Kort introduktion til Avaleo CaseFlow Privatpraktiserende fysioterapeuter Indhold 3 Kort introduktion til CaseFlow 4 Dine egne stamdata 5 Eksempel på korrekt oprettet borger 6 Oprettelse af et træningsnotat

Læs mere

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag.

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag. Kom godt igang med job: Jobmodulet er bygget op omkring sager og jobkort dvs. man starter, med at oprette et jobkort og derefter opretter man et job under sagen, som man så tildeler til en bruger/udfører.

Læs mere

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet Brugervejledning til Videreuddannelsessekretariatet UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 MIN PROFIL... 2 ÆNDRING AF KODEORD... 3 SKIFT PROFIL/ BRUGERRETTIGHEDER... 4 BRUGERE... 6 NULSTIL LOGIN... 11

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

CRM Partner quick guide

CRM Partner quick guide CRM Partner quick guide I CRM er der en række forskellige aktiviteter til at registrere hvad der sker omkring en kunde: Telefonopkald indgående/udgående Mail Brev Kalender aftale Opgave Fax Aktiviteterne

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Afstem og synkroniser mellem FMK og SP

Afstem og synkroniser mellem FMK og SP Afstem og synkroniser mellem FMK og SP 1. Ambulante forløb: Vælg Plan. (I det indlagte Vælg Vis journal ) Følgende skærmbilleder gælder for ambulante (for indlagte, gå til punkt 75 (yes: syv fem ;-) )

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012 Vejledning Aktiviteter Opdateret 20. februar 2012 Indhold Indledning... 3 Automatisk dannelse af aktiviteter... 4 Årskalender... 4 Dan aktiviteter... 5 Vælg lærere... 6 Opret aktiviteter... 7 Godkend aktiviteter...

Læs mere

Brugermanual for ledere til RMUK. - Region Midtjyllands system til registrering af udviklingssamtaler og kurser

Brugermanual for ledere til RMUK. - Region Midtjyllands system til registrering af udviklingssamtaler og kurser Brugermanual for ledere til RMUK - Region Midtjyllands system til registrering af udviklingssamtaler og kurser Version Februar 2014 Denne manual beskriver de funktioner der er relevant for dig som leder.

Læs mere

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10 Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til Svejsevisitering Indhold Oprettelse af kursister i testsystemet... 2 Opret Booking... 5 Kursisten tager test... 10 Læreren

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.3

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.3 Fraværsplanlægning og registrering Når man som medarbejder registrerer ferie, skal det godkendes. Derfor, når medarbejderen har foretaget sin registrering, sendes der automatisk en anmodning til kontorchefen,

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

EG Clinea Version 16.4

EG Clinea Version 16.4 EG Clinea Version 16.4 Ændringer og nye funktioner til medicinmodulet FMK 1.4.4 Medicinkortet har overordnet set samme opbygning som FMK 1.4.0. De visuelle ændringer og nye funktioner er i punktform herunder,

Læs mere

EG Clinea Version 16.4

EG Clinea Version 16.4 EG Clinea Version 16.4 side 1 af 13 Indledning EG Clinea 16.4 er nu klar. Det er en version, der indeholder et opdateret Medicinmodul, hvor kravene, der sættes af Sundhedsdatastyrelsen, til FMK version

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Fælles medicinkort... 2 Oprettelse af henvisninger... 2 Adviseringer... 4 Laboratoriesvar-funktion... 4 Fritekstsøgning i notater...

Fælles medicinkort... 2 Oprettelse af henvisninger... 2 Adviseringer... 4 Laboratoriesvar-funktion... 4 Fritekstsøgning i notater... Indhold Fælles medicinkort... 2 Oprettelse af henvisninger... 2 Adviseringer... 4 Laboratoriesvar-funktion... 4 Fritekstsøgning i notater... 4 Søgning... 5 Gendannelse af paneler... 6 Kommunikation...

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

Vejledning til Arbejdsmiljødatabasen. Side 1 af 21

Vejledning til Arbejdsmiljødatabasen. Side 1 af 21 Vejledning til Arbejdsmiljødatabasen Side 1 af 21 Indhold Introduktion til Arbejdsmiljø-databasen... 3 Dokumentation af arbejdsmiljøarbejdet... 3 Et område for hver arbejdsmiljøgruppe og for hvert ledelsesområde...

Læs mere

MANUAL. Debitorrykkere

MANUAL. Debitorrykkere MANUAL Debitorrykkere Version 1.0 Dato 02.05.2013 Indholdsfortegnelse 1 Forudsætninger... 3 2 Debitorrykker... 3 2.1 Opret og udskriv rykkere... 5 2.2 Proforma rykker... 5 3 Opsætning... 6 Side 2 af 6

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Kursusmateriale. Introduktion til Captia. Elektronisk Sags og DokumentHåndtering, ESDH. Aalborg Universitet

Kursusmateriale. Introduktion til Captia. Elektronisk Sags og DokumentHåndtering, ESDH. Aalborg Universitet Kursusmateriale Introduktion til Captia Elektronisk Sags og DokumentHåndtering, ESDH Aalborg Universitet Indhold ESDH projektet på AAU... 3 Captia cirklen... 4 Captia... 5 Navigering... 6 1: Åbne en sag...

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

CleanIT Care. Brugervejledning. Hvad hvis. Version

CleanIT Care. Brugervejledning. Hvad hvis. Version CleanIT Care Brugervejledning Hvad hvis Version 28.03.2011 Indledning... 2 Medarbejdere... 2 Ansættelse... 2 Fratrædelse... 2 Sygdom og andet fravær... 2 Kommuner / Erhvervs- og Selskabsstyrelsen... 3

Læs mere

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12 INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 OFFENTLIGGØRELSE 4 KOORDINATION 5 AKTIVITETSKALENDER 5 NY AKTIVITET 5 MASSEOPRET 7 OVERSIGTER 8 UDSKRIFTER 9 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10

Læs mere

FMK... 2 Receptfornyelser fra hjemmeplejen Godkendelse af FMK kommunikation Konfiguring af journalen... 37

FMK... 2 Receptfornyelser fra hjemmeplejen Godkendelse af FMK kommunikation Konfiguring af journalen... 37 Indholdsfortegnelse FMK... 2 Præparatvælgeren... 3 Undgå dobbeltordinationer på FMK... 4 Knapper i FMK... 4 Opret ny medicin uden genudlevering... 5 Opret ny medicin med genudlevering... 8 Opret ny medicin

Læs mere

Guide til PlaNet v1.11. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.11. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.11 Original skrevet af: Sidst opdateret 20-08- 2015 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning

Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygger- eller miljøansøgning

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Kom godt i gang... 2 Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Opret ny medicin... 9

Kom godt i gang... 2 Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Opret ny medicin... 9 FMK vejledning 1. Kom godt i gang... 2 2. Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Rettigheder i FMK... 4 Genvejstaster... 4 Højrekliksmenuer... 5 Præparatvælgeren... 7 3. Opret ny medicin... 9 Dosering...

Læs mere

Releasenote til Jobcenter Planner pr. 5. marts 2018

Releasenote til Jobcenter Planner pr. 5. marts 2018 Releasenote til Jobcenter Planner pr. 5. marts 2018 Version: 1.0 Oprettet den 26. februar 2018 Den 5. marts 2018 vil der være foretaget følgende ændringer i Planner: 1. ADMINISTRATION... 3 1.1: MENUPUNKTET

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

TIDSHÅNDTERING I PROMARK SEKRETÆRENS OPGAVER

TIDSHÅNDTERING I PROMARK SEKRETÆRENS OPGAVER TIDSHÅNDTERING I SEKRETÆRENS OPGAVER 1 Indhold 1. Sekretærens opgaver i ProMark... 2 2. Sådan registrerer du egen projekttid og eget fravær... 2 3. Sådan kontrollerer du, om alle uger i en måned er lukket

Læs mere

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S, 2008 Indholdsfortegnelse 1. Skrivebordet... 3 2. Flytte rundt m.m.... 4 3. Log ind... 6 4. Valg af database... 7 5. Rudernes størrelse... 8 6. Kolonner... 9 7.

Læs mere

NOVAX vejledning 2016

NOVAX vejledning 2016 Edifact-kommunikation... 2 Indbakke... 4 Godkendelse af indgående kommunikation... 4 Besvarelse af indgående kommunikation... 5 Udbakke... 6 Godkendelse af udgående kommunikation... 6 Ikoner i Udbakke

Læs mere

Releasenote til JobKon 29. juni 2015

Releasenote til JobKon 29. juni 2015 Releasenote til JobKon Vejledning til pr. Superbrugere 29. juni 2015 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet den 25. juni 2015 Den 29. juni 2015 vil der være foretaget følgende ændringer i JobKon: 1. GENERELT...

Læs mere

Vejledning til Jobloggen

Vejledning til Jobloggen Vejledning til Jobloggen Indhold: Hvad finder du på jobloggens forside? s. 2 Sådan opretter du en log om jobsøgning s. 3 Sådan ændrer du status på en log s. 7 Sådan vedhæfter du en ansøgning til en log

Læs mere

Vejledning til vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejledning til vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for

Læs mere

Selektro CCM App. Brugermanual. Selektro CCM App Brugermanual DK. Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup. Copyright Selektro A/S 2017

Selektro CCM App. Brugermanual. Selektro CCM App Brugermanual DK. Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup. Copyright Selektro A/S 2017 Selektro CCM App Brugermanual Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup Selektro CCM App Brugermanual DK Copyright Selektro A/S 2017 0881-1344006 V01 Indhold 1 Beskrivelse... 1 1.1 Funktion... 2

Læs mere

Undersøgelsessvar-funktionen... 2

Undersøgelsessvar-funktionen... 2 Indholdsfortegnelse Undersøgelsessvar-funktionen... 2 Fanen Manglende undersøgelsessvar... 2 Oversigten... 3 Bestilling af laboratorieprøver... 4 Udestående... 5 Gul status... 5 Grøn status... 6 Blå status...

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

NOVAX vejledning 2016

NOVAX vejledning 2016 Edifact-kommunikation... 2 Indbakke... 4 Godkendelse af indgående kommunikation... 4 Besvarelse af indgående kommunikation... 5 Udbakke... 6 Godkendelse af udgående kommunikation... 6 Ikoner i Udbakke

Læs mere

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012 Web MTC manual Version 1.1 08-11-2012 1 Revisioner: Version 1.0, 11-10-2012: Oprettelse af dokument Version 1.1, 08-11-2012: Afsnit om udskrivning af rapport tilføjet. 2 Indhold Sideopbygning... 5 Startside...

Læs mere

Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile

Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile ersttt BRUGERVEJLEDNING 2019 Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk

Læs mere

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering er et værktøj til fakturering af kunder, som har faste aftaler eller abonnementer. Løsningen er inkluderet i Mamut Enterprise

Læs mere

EazyProject lokalestyring

EazyProject lokalestyring EazyProject lokalestyring Brugermanual Version 1.1 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til EazyProject... 3 1.1 Om... 3 1.2 Support... 3 1.3 Daglig brug af EazyProject... 3 1.3.1 Print af

Læs mere