Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen."

Transkript

1 Afdelingsmøde for afd Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 46 velkommen. 1. Valg af dirigent. KTH blev valgt til dirigent. 2. Fremlæggelse af beretning KTH startede med at fortælle om byggeprocessen. Byggeriet var under tidspres lige til det sidste. Der har været og er også stadig, nogle problemer i afdelingen, bl.a. med vand i haverne. Vandet skyldes hovedsagligt en kunstig sø, som er opstået under byggeriet, men også de store mængder nedbør. Kommunen er i øjeblikket i fuld gang med udbedring af problemerne med vandet. KTH forsikrede de fremmødte, at skader i haverne vil blive udbedret i løbet af foråret. Byggeriets anskaffelsessum er ca. en halv million over budget. Dette svarer til under 2 %. Der blev forklaret om afdelingens viceværter. Som skrevet i lejekontrakten, er afdelingen uden de sædvanlige viceværtydelser. D.v.s. beboerne skal selv passe haver, slå græs og klippe hække. Det blev sagt af beboerne, at der ikke er sket snerydning overhovedet i afdelingen. Det undrede KTH sig over, da det er grundejerforeningens ansvar, at veje ryddes. Der blev spurgt, om de udbedringer der sker efter man er flyttet ind, vil give ekstra omkostninger for afdelingen. KTH forklarede at man endeligt skal henvende sig, hvis der er ting som skal udbedres og dette selvfølgeligt ikke vil give ekstra omkostninger, hvis det er mangler ved byggeriet. Der blev i forsamlingen nævnt flere mangler, som mangler at blive udbedret. LP bad dem, der har mangler om, at skrive dem op. LP vil gerne have liste fra beboerne på de ting, som endnu ikke er udbedret. Denne liste må gerne sendes til LP på mail. Der blev spurgt, om man ikke modtager kopi af indflytningsrapport og mangelliste. Mange mente ikke de havde modtaget en sådan. LP vil undersøge sagen. Der er problemer med mug og fugt i skurene. En tømrer har sagt til en beboer, at han mente de var færdige med udbedring, men der er stadigt fugtproblemer. Én havde fået at vide, at man først kan gøre noget ved problemet, når vejret bliver bedre. Der blev talt en del om trægulvet i boligerne. Gulvet rejser sig og der bliver store revner.

2 Der er noget på fliserne som ikke kan vaskes i mange af boligerne. LP forklarede, at dette skal skrives på indflytningsrapporten. Godkendelse af afdelingens budget 2016 Budgettet for 2016 blev gennemgået. Via et diagram med procentvis opdeling, blev der forklaret, hvilke udgifter der er faste og hvilke der kan røres ved. KTH gennemgik tallene i budgettet og forklarede hvad de forskelle poster består af. Der blev spurgt om ikke det er et stort beløb, der er sat af til almindelig vedligeholdelse. KTH forklarede, at tallet er nogenlunde, som i andre afdelinger med rækkehuse. Viser det sig, at beløbet er alt for stort, vil man selvfølgeligt revurdere i et kommende budget. Der blev talt en del om valget af ståltag på boligerne. Nogle mente, man burde have valgt anden tagløsning. Det larmer når det regner, men det mente man dog også kunne være regn som rammer inddækningen. Budgettet medfører ikke huslejestigning. Budgettet er allerede godkendt af Kommunen, men budgettet blev også enstemmigt godkendt af forsamlingen. 3. Behandling af indkomne forslag: 1. Stakit ved og omkring terrasse. Forslagsstiller forklarede, at han mener beboerne skal have medindflydelse på materialet af det fag, som man opsætter mellem terrasserne. Boligforeningen vil betale stakittet, men beboerne skal selv opsætte og vedligeholde det. KTH supplerede med, at Boligforeningen beslutter hvilket form for stakit og i hvilken form for materiale, der skal købes. Ønsker man på et senere tidspunkt, at opsætte yderligere stakitfag i haven, skal det være det samme, som det mellem terrasserne, men måske i en anden højde. Der blev spurgt, om man må opsætte hegn foran husene. LP svarede, at man kan kontakte hende og så vil hun komme og kigge på det. Konklusionen blev, at der bliver købt et fag hegn til hver bolig, som placeres mellem terrasserne. Boligforeningen bestemmer typen. 2. Glas- og flaskecontainer ved parkeringspladser Der er mulighed for at få en sådan container, men den koster penge. En af beboerne mente, at det cirka vil koste 6000,- om året at have en sådan container. Containerne vil optage en plads på hver parkeringsplads, hvor de opsættes. De fremmødte blev enige om, at man selv vil skaffe sig af med flasker og glas og dermed ikke anskaffe containere i afdelingen. 3. Carport Forslagsstiller vil gerne vide priser og interesse for eventuelle carporte. KTH anbefalede, at afdelingen venter et par år med at investere i overdækkede p- pladser, til afdelingen har opsparet penge, i stedet for at skulle ud og optage lån på nuværende tidspunkt.

3 Der blev spurgt om der kan blive lavet en legeplads. KTH fortalte, at der jo er en legeplads i grundejerforeningen, som man frit kan benytte. Hvis afdelingen selv ønsker legeplads, skal det vedtages på et afdelingsmøde. Konklusionen er at overdækkede p-pladser er en god idé, så det vil man vende tilbage til på et senere tidspunkt. 4. Granitskærver mellem fortovet og vejen Dette område blev ikke færdiggjort inden indflytning. Det var meningen at der skulle sås græs, men det er ikke gjort endnu. Nogle havde et ønske om hegn ud mod vejen, der var også nogle som havde ønske om et par fliser mellem fortovet og vejen, samt granitskærver. LP forklarede, at det jo er meningen, at man skal følge fortovet hen til p-pladsen. KTH nævnte at der var 2 muligheder: 1. Græs med lille flisegang ud mod vejen. 2. Granitskærver. Der var lidt snak for og imod de 2 løsninger. Herefter var der enstemmigt ønske om grus eller sten. Der var et ønske om små træer plantet i stenbedene. Hvis man ønsker at opsætte hegn ved sin bolig, skal man altid kontakte Boligforeningen, før man udfører arbejdet. Der var en diskussion om, man må stille forslag i løbet af et afdelingsmøde. KTH oplyste at forslag, i henhold til vedtægterne, skal fremsendes senest 2 uger før mødet og offentliggøres senest 1 uge før mødet. Der blev spurgt om man må fylde drænene omkring husene op. KTH forklarede, at man ikke må fylde dem op, for så forsvinder en del af drænets funktion. KTH sagde at man godt må lægge riste efter forudgående godkendelse fra Boligforeningen. 5. Vand i haverne. Der er store problemer med vand i haverne. Forslagsstiller tror ikke på, at grunden er grubbet og det er byggesjusk mener han. KTH forklarede, at vi har fået klart at vide, at der er grubbet. Kommunen vil afhjælpe problemerne og Boligforeningen vil herefter reetablere haverne. Der var en del diskussion om grunden er grubbet eller ej. KTH forklarede at vi har undersøgt hvad vi kan. Der blev spurgt om Kommunen er færdig med deres arbejde. LP svarede, at de ikke er færdige, da de ikke kan arbejde med jorden endnu, da der stadigt er meget vådt. Hvis der efter Kommunens arbejde, stadigt er problemer, vil man selvfølgeligt finde ud af, hvad der så skal gøres i samarbejde med folk, som har forstand på disse ting. Boligforeningen vil gøre hvad vi kan, for at løse problemet. Der blev spurgt om, hvorfor der er hul i hækken. Der blev forklaret at hullet er lavet med vilje, for at man kan komme ind i haven. I samråd med Boligforeningen, er det muligt at isætte havelåge for egen regning. 4. Valg af beboerrepræsentanter og suppleanter: KTH forklarede om beboerrepræsentanternes rolle i afdelingen. Rikke Skjoldborg, som tidligere har været repræsentant, forklarede, hvad hun har oplevet, at en

4 beboerrepræsentant kan gøre og være behjælpelig med i en afdeling. Rikke Skjoldborg, Gitte Bruun, Anne Techow og John Jensen ønskede at være beboerrepræsentanter. De fire personer fortalte hver især hvorfor de ønsker at være beboerrepræsentanter og hvad de vil gøre som repræsentant. Afdelingen må kun have 3 repræsentanter, så der var kampvalg med håndsoprækning. Stemmerne faldt således Rikke Skjoldborg: 4 stemmer Gitte Bruun: 3 stemmer Anne Techow: 4 stemmer John Jensen: 3 stemmer Der var herefter afstemning ved håndsoprækning om det var Gitte Bruun eller John Jensen der skulle være den 3. repræsentant. John Jensen fik flest stemmer og dermed er Rikke Skjoldborg, Anne Techow og John Jensen valgt som repræsentanter indtil Gitte Bruun blev herefter valgt som suppleant i afdelingen. 5. Eventuelt: Lys ved døren tænder og slukker på mærkelige tidspunkter. LP forklarede at man vil kigge på timeren i lamperne. Låse ruster. Både skur og entrédørslåse ruster. Dette skal skrives på mangellisten og der vil herefter blive kigget på det. Der var en snak om prisen på vandafledningsafgift. Dette er meget dyrt mente flere. KTH anbefalede, at man kontakter Mariagerfjord Vand. Nogle havde kontaktet Mariagerfjord Vand, men der havde man fået at vide, at man ikke skulle regne med at få penge tilbage. Det er dog sådan, at har man betalt for mere vand, end man har brugt, vil man få penge tilbage. Det samme gælder varme. Man har mulighed for at kontakte leverandøren og få ændret sit acontobeløb, hvis man mener beløbet slet ikke svarer til forbruget. Der var en del snak om varmesystemet. Der er blevet lovet en gennemgang af hvordan systemet virker med hver enkelt lejer. LP noterede og dette vil blive gjort. Der blev spurgt om hvorfor vinduerne dugger udvendigt. Der blev forklaret, at dette kun er et godt tegn, da der dermed ikke sker varmespild p.g.a lavenergiruder. Der blev spurgt til rygeforbuddet. Nogle mener dette forbud skal ophæves. KTH forklarede, at man selvfølgeligt har ret at tage emnet op på et afdelingsmøde som et forslag, men han forstod ikke hvorfor man lejer en røgfri bolig og derefter ønsker at ændre dette. Parkeringspladsen ved enden (ved nr. 39) er fyldt med sand. LP vil sørge for at sandet bliver fejet op. Der blev spurgt, hvor lang tid man skal vente på at viceværten. LP forklarede, at viceværten vurderer hvor akut problemet er, men en uge må være max ventetid.

5 Der var interesse i, at afdelingen evt. får en repræsentant i grundejerforeningen. Dette kunne evt. være både en beboer og en repræsentant fra boligforeningen. Der var ikke yderligere til eventuelt.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 15. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 8. september 2016 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Torsdag, den 3. september 2015 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 20 fremmødte fra afd. 27 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 20 fremmødte fra afd. 27 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 27 Hohøje 1-97. Torsdag, den 17. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Karina Karlsen og vicevært

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Mandag den 7. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Jette Christensen, vicevært

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 8. september 2016 kl. 13.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP) og Karina

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen, inspektør Steen Nørgaard, inspektør Thomas Petersen, Karina

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 13. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Onsdag, den 7. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Mandag, den 7. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP) og

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 22. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Steen Nørgaard (SN), Thomas

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 15 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 15 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært Jørgen Thomsen

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK)

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

6340 Kruså. B) - Preben Hansen, Parkvej 8, foreslår at der foretages varmetjek med termisk kamera på boligerne (bilag vedlagt)

6340 Kruså. B) - Preben Hansen, Parkvej 8, foreslår at der foretages varmetjek med termisk kamera på boligerne (bilag vedlagt) AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AFDELING 2, Kruså og Smedeby 6340 Kruså den 18. marts 2012 Beboerne i afdeling 2, Kruså og Smedeby Beboermøde i multisalen, Grænsehallerne, Harkærvej 3a, 6340 Kruså, den 27.

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen. Afdelingsmøde for Reberbanen 1-9 afdeling 15. Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 8. April 2014 kl. 19.30 Kristian Nors Skov byder velkommen på vegne af bestyrelsen og fortæller, at det ekstraordinære afdelingsmøde er varslet korrekt.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Grøndalsvej 20 A-B-C-D afd. 10. Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH startede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 14. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 54, AFHOLDT DEN 20. SEPTEMBER 2016 I FÆLLEHUSET, SOLSIKKEHAVEN 24, KOLDING

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 54, AFHOLDT DEN 20. SEPTEMBER 2016 I FÆLLEHUSET, SOLSIKKEHAVEN 24, KOLDING REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 54, AFHOLDT DEN 20. SEPTEMBER 2016 I FÆLLEHUSET, SOLSIKKEHAVEN 24, KOLDING Der var mødt 33 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Mogens Hinrichsen Fra administrationen:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Britt Espensen og vicevært Jørgen Thomsen (JT).

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Britt Espensen og vicevært Jørgen Thomsen (JT). Afdelingsmøde for afd. 27 Hohøje 1-97. Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Britt Espensen og vicevært

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Anne Marie Bornholdt Nils Randlev Hundebøl Mariann Nørhede Niels Kjær Elsebeth

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 Dagsorden: REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 1. Velkomst 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Godkendelse af endelig dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Direktør Steffen Espersen indledte mødet

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Referat af afdelingsmødet for BKÅ afd. 46,

Referat af afdelingsmødet for BKÅ afd. 46, Referat af afdelingsmødet for BKÅ afd. 46, Fælleshuset i Vistoftparken, 8471 Sabro mandag den 28. august kl. 19:00, 2014 Fremmøde: 23 beboere, repræsenterende 18 husstande 1. Robert Thorsen (afd. 72) valgt

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Tilstede: 15 husstande REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Velkomst ved afdelingsbestyrelsen Thomas Hansen, formand bød velkommen. 15 ud af 33 lejemål var til stede ved mødet. Valg af dirigent Thomas Hansen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 23 fremmødte Joan Nielsen Britta

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

Grundejerforeningen Krudthuset

Grundejerforeningen Krudthuset Grundejerforeningen Krudthuset 19. marts 2013 Ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Charlotte Simonÿ som dirigent. Charlotte Simonÿ (nr. 14) blev

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Til/Afgang: Ingen beboerudskiftning i 2012. Aktiviteter: Arbejdsdagen i 2012 og ikke den vi havde i sidste uge. Vejret var godt og arbejdet bød traditionen tro på reparation

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46 Side 1 af 5 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 65 MØDEDATO:20.4.2017 TIDSPUNKT: 19:00 MØDESTED: Hjortshøj Lokalcenter Så mange beboere deltog: 30 Antal udleverede stemmesedler:

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Vedligeholdelse af din bolig

Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelsesreglement A med NI-beløb for afdeling 1-3074 Signalgården Din afdeling har valgt at vedligeholde Almen Bolig+ familieboligerne efter A-ordning med normalistandsættelsesbeløb

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Beretning 2015 Køkkener: Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Og det forventes at der bliver " Åbent hus " arrangement Torsdag den 8.10.2015 fra kl 19 - til ca.21

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Deltagere: ca. 81 beboere ( 69 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Katherina blev valgt til dirigent, som konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtigt.

Katherina blev valgt til dirigent, som konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtigt. Ordinært afdelingsmøde i afd. 16, Stengården 20. september 2017 Afholdt den: 31. august 2017 Til stede: 31 beboere fra 29 boliger Fra SØB: Lars Simonsen Referent: Charlotte Konstantin-Hansen 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere