Nyhedsbrev nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 03. 2005."

Transkript

1 En rigtig dejlig tur til Berlin den april 2005 Nyhedsbrev nr Jørgen havde arrangeret en tur til BMW-fabrikken i Berlin i dagene april 2005 og det synes vi lød rigtig spændende, så det meldte vi os til. Herudover havde Poul, Kim og Smiley fra SMCK meldt sig til, dog blev Smiley syg og kom desværre ikke med. Vi mødtes under broen i Espergærde torsdag den 21. april kl. 8,00, hvor yderligere 3 personer som ikke er medlem af SMCK skulle med. Vi startede med at køre ned af motorvejen til Storkereden, hvor yderligere et par på BMW kom til. Så gik det videre derudad til tankstationen ved Tappernøje, hvor vi fik en kop kaffe og varme os på. Derefter gik turen til Gedser, hvor der stod 3 personer som sluttede sig til os. Nu var vi en gruppe på i alt 10 BMW-motorcykler og 14 personer. Efter en behagelig sejltur landede vi i Rostock kl. ca. 13, hvorefter turen gik til Berlin. Vi tog direkte til BMW-forretningen og derefter til motellet. Et udmærket motel med parkering til motorcyklerne i kælderen, hvor der var aflåst. Jørgen havde arrangeret at vi kunne køre i taxa rundt i Berlin torsdag aften og hele fredagen. Så torsdag aften blev i hentet for at blive kørt ind til et spisested, som var et hyggeligt bryghus, for at få noget mad og øl. Fredag morgen blev vi igen hentet af samme taxa og kørt ind til BMW-fabrikken, hvor vi fik en rundvisning i "de hellige haller". Pigerne kørte videre med taxaen ind til centrum, for at shoppe. Det var utrolig interessant at se hvordan en klump jern kunne blive til den flotteste krumtap og samling af nogle små cykler. Efter nogle timer blev vi kørt ind til centrum til pigerne for at se lidt på byen. Da vi blev kørt hjem fra den indre by fik vi en guidet tur forbi Berlin-muren og mange andre seværdigheder i byen. Om aftenen var vi igen ude at spise på et meget hyggeligt sted med rigtig god øl. Derefter skulle vi på værtshus - Klo - hedder stedet. Det var et meget sjovt sted. Alt var spøg og skæmt. Folk sad på toiletter, som stole, drak af tissekolber, ting faldt ned fra loftet og bænkene rystede - et rigtig hyggeligt sted. Lørdag havde Jørgen med BMW arrangeret en guidet tur rundt i området på vores motorcykler. Vi kørte rundt i det gamle Østtyskland, meget triste små byer at se på, men meget flot natur. Vi var hjemme på motellet sidst på eftermiddagen og tog herefter igen ind til byen for at få noget at spise. Senere på aftenen tog vi på en stor Irsk Pub og fik en enkelt øl. Søndag morgen skulle vi pakke for at køre hjem. Vi skulle nå færgen kl. 13 fra Rostock og da vi kom i land i Gedser og havde kørt til Nykøbing, kørte vi ind på en tankstation for at tanke og sige farvel til hinanden. Vi var hjemme i Græsted kl. ca. 17. Vi vil sige Annette og Jørgen tak for en rigtig god tur, godt tilrettelagt også med det gode vejr, vi havde hele tiden. Jan og Lotte..

2 Krobal på Femø 30. april 1. maj Menig 52, også kaldet Søren Højtryk eller Party Søren, havde i vinterens mørke, stille og roligt arrangeret et Krobal for alle interesserede SMCKére. Konceptet var for så vidt ganske enkelt og nyt. Denne gang skulle der også være mulighed for, at de familiemedlemmer som ikke sætter pris på MC kørsel, også kunne være med. Turen blev annonceret på et par klubaftner, og tilmeldingen var lidt begrænset, vi skulle blot betale en hel masse penge, og så skulle Party Søren nok tá sig af resten. Min kone ville godt med, hun glædede sig allerede til at komme ud og danse, jeg lovede at det skulle jeg nok være mand for, jeg har i al beskedenhed vundet en dansekonkurrence med Antik Inge, den gang vi gik i skole. Så jeg betalte pengene. Tiden nærmede sig for vores Krobal, og så var det bare lige at Party Søren torpederede den scooter, med det resultat, at hans Kawa blev totalskadet og han selv fik en voldsom asfalteksem. Kunne han nå at blive klar til turen, ville han kunne nå at skaffe sig en ny MC, eller ville han stikke af med alle pengene, ja spørgsmålene var mange, ja så mange, at Usikkerheden havde forplantet sig til Poul s kone, hun havde fået et maveonde, og meldte derfor afbud. Smøreren Tom må også há gjort sig nogle bekymringer, for han ringede og tilbød at Søren kunne låne en af hans motorcykler, men det blev ikke nødvendigt. Party Søren havde styr på situationen, Han købte sig bare en næsten ny bil, med GPS ikke at forglemme, og mødte sammen med Marianne op i den. De havde så masser af plads til festtøj samt div. Vi mødtes på Statoil som vi plejer. Kl der var foruden Marianne og Søren, Poul på sin BMW, Formanden og Sommerbeduinen Britta, Badedyret Ole, Kardan Jean og Ina på deres næsten nye Honda, og så Pegasoen og mig, endvidere stod 100manden dernede og blærede sig med hans næsten nye, bare lidt større Suzuki, og han skulle ikke engang med på turen. Men vi manglede altså Smøreren på hans fine Norton. Vi ventede og ventede, men han kom ikke, Party Søren var ved at blive utålmodig, han havde fodret GPSéren med en meget stram tidsplan, og havde derfor ikke taget højde for Smørerens forsinkelse. 100manden, havde heldigvis hans telefonnummer, vi fik ringet, og Smørerens søde kone forklarede at der skam ikke var noget i vejen med den gamle Norton, Tom kunne bare ikke nå at møde op til den aftalte tid, men han ville støde til os når vi skulle med færgen. Vi begav os på vej, kørte ad nogle smukke veje indover land, specielt syntes jeg at området omkring Tystrup Bavelse sø var et smukt område, desværre nåede vi ikke at nyde udsigten så meget, man må sige at vi var styret noget af teknologien i Party Sørens GPS. Frokosten blev indtaget på en noget ucharmerende tankstation umiddelbart efter at vi var kørt igennem et meget smukt landskab.

3 Vi kørte af den gamle Storstrømsbro, hvor der for øvrigt, ligesom i de gamle trafikradio dage med Lars E. Christiansen, var vejarbejde på. Vi kørte videre over Falster, på det flade Lolland til Kragenæs, hvorfra vi skulle sejle. På havnen sad Smørerens og min kone og drak kaffe, de var kørt i bil, men senere end os, ad motorvejen derned. Og så ventede vi atter engang på Smøreren, vi fik vore køretøjer ombord, men ventede stadig. Der blev taget kontakt til kaptajnen, han blev bedt om at holde skibet tilbage indtil Smøreren ville dukke op. Hans hustru gik rundt på havnen og spejdede efter ham, 2 minutter inden afgang, kunne vi pludselig i det fjerne høre den velkendte lyd fra den gamle Norton, som ræsede igennem byen, Smøreren nåede lige at komme ombord, som skibet lagde fra havn. Sejladsen tog 50 minutter, vi hyggesnakkede og nød turen, pludselig kom Jean i tanke om at checke benzintilstanden, og den var kritisabel, der blev spurgt til forholdene på øen, men der er altså ingen benzintank derovre!!! Vi kørte den korte vej til den meget hyggelige kro, fik udleveret vores nøgler, pakket ud på værelserne, Jean spurgte efter benzin på kroen, og fik købt et par liter af en af de lokale. Party Søren havde på ny indstillet GPSéren og vi racede øen rundt på kryds og tværs, afsluttede med en øl i krostuen. Ned på værelserne, i bad, på med festtøjet. Så mødtes vi igen på kroen sammen med to andre lidt større selskaber, vi fik en velkomstdrink, blev dernæst bænket ved nogle langborde i selskabslokalerne. Indtog en pragtfuld 3 retters menu, alt imens en klaverbokser med pophår, og en moden, lidt tøndeformet sangerinde, iført teenage dress (nederdel, et stykke med bart og en navlepircing samt en hvid top), spillede dinner musik. Maden var pragtfuld, selskabet kunne ikke være bedre, musikken skulle man lige vende sig til, men den blev bedre og bedre jo mere vi fik at drikke, og vi hyggede os gevaldigt. Da maden var blevet indtaget, blev vi bedt om at forlade lokalet for en stund, der skulle gøres klar til dans. Vi gik i krostuen, fik en bajer og returnerede til festsalen, duoen var stadig den samme, men nu spillede de bare op til dans, country og western musik var deres foretrukne, og det lød som sagt bedre og bedre, når blot ikke pophåret sang med. Det der med den vundne dansekonkurrence og Antik Inge, den var der ingen som troede på, og det kan da også godt være at jeg har glemt et par trin og takter siden min skoletid. Jeg fik nu alligevel danset med alle pigerne. Musik Lone var sød til at fortælle om det var ¾ dels takt eller andet, og det er med til at gøre dansen lidt nemmere. Min kone har gået til dans en gang for længe siden, og dengang var der ikke så mange drenge på holdet, så hun fik lov til at danse som herre, det har hun ikke helt glemt, hun styre faktisk helt vildt, så hende fik jeg da trådt nogle gange over tæerne.

4 Helt anderledes styr på det havde Poul, han fik svinget alle damerne med en meget stor naturlig autoritet, så de tilmed så ud til at nyde det, en rigtig Dansemus ham Poul. Der var gudskelov andre af SMCK s herre, som kunne trænge til lidt undervisning i dans, derfor blev det i løbet af aftenen også aftalt at vi til efteråret starter på danseskole Så glæd jer blot alle damer, til afslutningsfesten så skal vi give jer en uforglemmelig oplevelse på dansegulvet. Da Pophåret og Fløjtetønden var blevet trætte af at spille og synge for os, var klokken blevet hen ad Vi havde haft en festlig og fornøjelig aften, sluttede af med fiseren i hinandens gode selskab, og aftalte at spise fælles morgen mad om morgenen ved 9 tiden. Smøreren og Musik Lone kom lidt senere end os andre, men sådan er det jo. Vi indtog et ordentligt morgen måltid, herefter gik nogen tur, andre lagde sig lige en time mere på sengen. Badedyret Ole opsøgte de lokale i Slyngelstuen på kroen, fik hørt nogle drabelige historier bl.a. om et mord der skulle være blevet begået på kroen for mange år siden, derfor skulle der angiveligt også være et spøgelse på stedet, og Ole fik da også at vide at han var lidt af en helt, eller bare modig, at han havde turde sove på det værelse som han havde gjort. Værelset (med bad, ikke at forglemme), Ole havde sovet på, lå lige over Slyngelstuen, og mens han modtog sin heltehyldest i krostuen, begyndte vandet ganske langsomt at dryppe ned fra loftet Badedyret havde slået til igen! Det viste sig at kloak systemet på Femø simpelthen ikke er gearet til sådan en fyr som vores Ole. Nå men gryder, potter og pander blev fundet frem og stillet de forskellige steder hvor vandet dryppede ned, og Badedyret fortsatte sin snak med de lokale. Da klokken var ca kørte vi i samlet flok til færgen, sejlede tilbage til Kragenæs, hvor vi tog afsked med Marianne, Menig 52 og hans GPS, de skulle besøge hans mor som bor på de kanter. Musik Lone og Tinne kørte ad motorvejen hjem, men vi andre kørte i samlet flok efter Kadan Jean og Ina (Bagsædesoveren) til Vordingborg og Præstø. Ved havnen i Præstø mødtes vi med Suzie og Leo de var kørt os i møde, han er nu så sød ham Leo. Derfra fortsatte vi efter en kort rådslagning ad den kønne vej til Fakse og videre til Roskilde havn over Hillerød og hjem. Klokken var nu ca Og vi havde haft en pragtfuld weekend. Stor tak til Party Søren for arrangementet, jeg håber at vi igen til næste år kan gentage succesen, gerne på en anden ø. Mic.

5 Veteran træf i Græsted 15. maj. Veteran træf i Græsted i pinsen. SMCK kører fra Statoil søndag d. 15. maj kl træf i Horneby den 21. maj. 777érne holder fuldmånetræf, vi fra SMCK som vil med kører lørdag d. 21. maj kl ligeledes fra Statoil. 777érnes festplads er flyttet fra Nygård til Horneby. Tur til Tur Camp på Djursland torsdag d. 2. til søndag d.5. juni. Der startes fra Statoil torsdag morgen kl vi vil køre ned over Sjælland og hen over Fyn, hvor vi vil indtage en frokost hos nogle af John og Hannes venner. Det vil sige vi tager den lange tur, og forventer at være fremme ved tur camp sidst på eftermiddagen. Pladsen ligger i naturskønne omgivelser, der er swimmingpool, og der er mulighed for at leje de dejligste små hytter. Der er gode bade og køkken forhold, og der kan købes de dejligste retter mad for rimelige penge Der vil være tur til den Gammel by i Århus og ture i det naturskønne Djursland. Måske en tur til Expedit BMW. Henvendelse John og Jan. Aktivitetsdag på Egegården søndag den 12. juni. Aktivitetsdag på Egegården er for at profilere selve Egegården udadtil, og gøre opmærksom på de klubber og foreninger der benytter stedet. Der er i dag tilknyttet ca. 15 klubber / foreninger. Det er meningen at vi hver især får tildelt et udstillingsområde hvor vi så kan reklamere og fortælle om vores klub, om hvem vi er, og hvad vi laver, og står for.så der skal bruges frivillige som vil være interesseret i at deltage til en hyggelig dag med fremvisning af

6 motorcykler evt. kunne der arrangeres prøveture bag på nogle af cyklerne. Der vil blive serveret en bid brød senere på dagen. Jan. Lejre forsøgscenter søndag den 19. juni. Der startes fra Statoil kl Udturen foregår ad småveje til Frederikssund, hvor den første pause holdes. Videre går det over Gerlev, Skuldelev, Selsø, Skiby, Lyngby og Gevninge til Lejre. I forsøgscentret findes et cafeteria, hvor der sælges is, slik, fastfood og drikkevarer. Egen madpakke kan også medbringes. Entre til forsøgscentret er 75 kr. for voksne og 45 kr. for børn. Hjemturen foregår via Roskilde, Veksø, Ganløse og Lynge, selvfølgelig med pauser undervejs. Turens længde bliver på ca. 175 til 200 km. Forventet hjemkomst mellem kl. 17 og 18. Poul Jensen står for turen han kan eventuelt kontaktes på tlf Bjergkørsel, naturoplevelser og samvær med andre motorcyklister. Zell am Zee i Østrig juli Et dansk par, Hanna og Kaare, arrangerer motorcykelferie i Zell am Zee i Østrig og jeg prøver at skaffe deltagere fra SMCK, som vil med i uge 28 fra søndag 10. juli til lørdag 16. juli. For 6 overnatninger med morgenmad, aftensmad samt guide på turene koster det kr. i dobl. vær, mindre tillæg for enkl.vær. Turen har været annonceret i sidste nummer af Touring Nyt på side 64, hvor der også er henvisning til deres hjemmeside Her kan du læse om hele arrangementet og se oplysninger om turene, logi og alt det, man får for pengene. Man skal selv sørge for at komme til Zell am Zee og hjem igen, så derfor forsøger jeg at finde nogle at køre sammen med. Indtil nu er der to fra klubben, som har vist interesse. Hvis du har lyst til at tage med på en spændende tur til Alperne, skal du ikke vente alt for længe med at tilmelde dig. Jeg vil gerne var tur-koordinator og tilrettelægge turen derned og hjem med en enkelt overnatning begge veje, og jeg skal også gerne hjælpe dig med tilmeldingen, men så skal du give mig besked inden 25. maj på tlf eller på mail: kjeldthorsen@post.tele.dk Venlig hilsen Kjeld Thorsen.

7 Nyt fra sidste klubaften d. 4. maj I alt 21 medlemmer dukkede op, vi havde som altid en meget hyggelig aften. Kjartan har fået ny MC, en splinterny Suzukie Storm og han siger at den kan køre mere end 95 kmt. Touringsædet har han gemt fra den gl. Jawa, så mon ikke det kommer i brug igen, der er vidst noget med hans numse! Ebbe har også i år fået ny MC, de som var med på åbningsturen så den, gad vide hvilken model han skal há til næste år? Leo har igen fået nyt job, Leo Multijob. tillykke til alle tre. Pade og Kenneth nåede lige at betale kontingent. Flot drenge. 100manden arbejder altid i Weekenden, han kunne godt forestille sig at der i klubben kunne være andre end ham, som havde mulighed og kunne tænke sig at kører længere ture på hverdage. Det kunne være folk med skiftende arbejdstider, arbejdsløse eller pensionister. Er du interesseret kontakt venligst 100manden, Klaus Langgaard på telefon eller kjlanggaard@yahoo.dk Elisabeth og Ebbe bager kage til næste klubaften som er onsdag den 1. juni. Kontigent betaling. Vi mangler stadig at modtage kontingent fra enkelte, vi gør lige opmærksom på at vi har forpasset d. 1. maj, derfor skal der nu betales 150 kr. såfremt man fortsat ønsker medlemskab af klubben.

8 Faste indslag. Husk at vi mødes hver Onsdag kl Og hver Søndag kl På Statoil tanken i Espergærde, med mindre andet er bestemt. Derfra kører vi ud i det blå. Husk vores klubaften, den første onsdag i hver måned kl På Egegården i Espergærde. Har du nyheder til vores klubblad, hilses de meget velkomne, bedst er det hvis indlægget bliver skrevet i Word og mailet til Jan Wiinberg afd10@mail.dk. Har du ikke en PC er, så aflever din historie alligevel, til en fra bestyrelsen så finder vi nok også ud af det. Bestyrelsen: Formand: Jan Wiinberg Kløvermarken Espergærde Mobil afd10@mail.dk janwiinberg@stofanet.dk Næstformand: Michael Sejer Holmen Sv. Poulsensvej Espergærde Mobil Holmen@kabelmail.dk Kasserer: Ole Trier Nielsen Sv. Poulsensvej Espergærde Mobil Otn@post11.tele.dk Best. No. 1. Frank Lyby Jepsen Godthåbsvej Espergærde Mobil Fjep@novonordisk.com Best. No. 2. John Pedersen Sv. Poulsensvej Espergærde Mobil Johnhanne@pc.dk Suppleant 1. Kim Christiansen Koglevej 8 c 3060 Espergærde Mobil K.j.c@mail.dk Suppleant 2. Jan Snerle Dalager Græsted Mobil liselotte-snerle@get2net.dk Der holdes åbne bestyrelsesmøder, kl den førstkommende tirsdag efter et klubmøde. På Strandhøj, Gylfesvej 17, bygning D Espergærde. Husk også lige at klubben er i besiddelse af en bærbar PC,er, scanner, et digitalt kamera samt en 14 personers Wig-wam som lånes ud til medlemmer af klubben, kontakt Formand Jan eller Frank. Husk at give besked til formand Jan hvis der er ændringer til medlemslisten (mail og adresse) det er vigtigt at disse ting er i orden af hensyn til udsendelse af nyhedsbrevet. Klubbens hjemmeside: www. esp-senior-smck.dk

9 Leos krambod. Pegaso til salg kr. henvendelse til Mic tlf eller Nimbus med sidevogn sælges som beset Marts 1953 Pris kr. Jørgen Mobil Udstødning til Suzuki 600 Bandit til salg til årgang 2000 NY Pris 1000 kr. Udstødning Universal Titanium sport (slipon) Solgt. Kontakt Kim Gipsben tlf Til Salg: Ny Yamaha Drag Star 1100, årgang 2001, kørt km, monteret med udstyr for kr. står som ny en rigtig flot flyder, to farvet grøn, pris kr. kan evt. finansieres. Henvendelse til Jørgen Tykke Bertha mobil Til salg: Ny Yamaha XJ 600 S Diversion årgang 1997, kilometer garanti km sommerkørte km. Mørkegrøn metalic. Med sidetasker og topbox - står absolut som ny vinteropbevaret. Pris kr. Henvendelse Claus Nøhr telefon eller mobil Til salg 1 stk ny Cobra Walki Talkie, pris 250 kr. Henvendelse Poul Jensen tlf

Nyhedsbrev nr. 02. 2005.

Nyhedsbrev nr. 02. 2005. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2005. Der var indkaldt til den 8. sæsons Generalforsamling på Egegården Påske søndag, den 27 marts kl. 14.00 en dejlig solbeskinnet dag. Der var

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2008.

Nyhedsbrev nr. 07. 2008. En anderledes dag på Egegården søndag den 8. September. Nyhedsbrev nr. 07. 2008. Der var kaldt til fælles samling på Egegården, SMCK er en del af dette fællesskab, som består af 14 foreninger som bruger

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Stort tillykke til Lone og Kim, som har valgt at slå pjalterne sammen, hvilket blandt andet indebærer, at Lone nu hver aften har mulighed

Læs mere

Referat generalforsamling.

Referat generalforsamling. Referat generalforsamling. Søndag den 30-03 kl. 14.00 Nyhedsbrev nr. 02. 2008. Formanden bød velkommen og havde købt basser i anledning af generalforsamling nr. 10 altsår klubben har 10 års jubilæum. 25

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 04. 2015. Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Vi var 23 klubmedlemmer som denne onsdag havde valgt at møde op til klubaftenen, og det blev næsten lige så hyggeligt som det plejer at være.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 05. 2015.

Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Sidste klubaften d. august 2015 Vi var i alt 27 medlemmer som mødte op denne dejlige onsdagssommeraften. Formanden havde ferie, så han var blevet hjemme med hende den rødhårede

Læs mere

Referat fra SMCK`s generalforsamling.

Referat fra SMCK`s generalforsamling. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 28 Marts kl. 14.00. i den store Hestestald, der var rigtigt mange der var mødt op til generalforsamlingen på

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyt fra sidste klubaften, onsdag d.7.maj 2014 Vi nåede at blive hele 33 medlemmer af SMCK og så lige Jens, som denne lidt små våde onsdag

Læs mere

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Nyhedsbrev nr. 08. 2003. Vi var godt nok spændt på, hvor mange af SMCK`ere der ville dukke op til vores udstilling. Der skulle helst komme mere end 10 stk.

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2015.

Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Tour Kalender Eremitageslottet onsdag den 10. juni 18.30 fra Statoil v. Jan Snerle Julemærkehjemmet 27 juni fra Statoil 9.45 Biker meal i Lynæs d. 2. juli Kulhusene 9. august Egegårdstræf

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2003.

Nyhedsbrev nr. 07. 2003. Lønholtdag d. 23. august 2003 Nyhedsbrev nr. 07. 2003. Jeg var spændt som bare fanden, hvor mange ville nu møde op. På jobbet havde de spurgt hvor mange SMCKére der ville komme, stor i slaget havde jeg

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2011.

Nyhedsbrev nr. 01. 2011. Referat af S.M.C.K. Generalforsamling 2011. Nyhedsbrev nr. 01. 2011. 27. marts 2011 kl. 14.00 - Sæson 2011/12 Afholdt på Egegården, Egegårdsvej 3 B, 3060 Espergærde Tilstede: Bestyrelsen, samt et stort

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2003.

Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 30 Marts kl. 14.00. Der var lidt forvirring da bestyrelsen mødte op, det så ud til

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Lønholt dag lørdag d. 28. august. Nyhedsbrev nr. 07. 2004. Jeg var spændt, edder spændt på at se hvor mange SMCK ere der ville deltage i det årlige Lønholt marked. Derfor blev Pegasoen startet op i god

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2013.

Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Sidste klubaften onsdag d. 1. maj 2013 Selvom både Formanden og kassereren havde meld afbud, så nåede vi alligevel op på at blive 32 medlemmer som kom og hyggede os i hinandens

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

29. august 2013 - Sensommertur til Polen.

29. august 2013 - Sensommertur til Polen. Nyhedsbrev nr. 05. 2013. Nyt fra sidste klubaften d. 7. august 2013 Formanden var på ferie, så jeg fik som næstformand lov til at styre og ringe mødet ind, og det gjorde jeg næsten til tiden. Der var i

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2010.

Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Åbent hus hos MCC. Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Lørdag den 12. juni var vi inviteret til åbent hus hos vores venner fra MCC Nordsjælland. Vi var 10 stykker fra klubben som aflagde dem besøg. SMCK havde købet

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2007.

Nyhedsbrev nr. 01. 2007. Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2007. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 25-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere