5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere"

Transkript

1 ÅRSRAPPORT FOR PERIODEN 1. JANUAR TIL 31. DECEMBER 201 DRIFTSBUDGET FOR 201 ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDES ONSDAG, DEN 2. MARTS 201 PÅ POSTGAARDEN KL MED FØLGENDE DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for Regnskab for Driftsbudget for Investeringsplan for kommende år 6. Indkomne forslag fra andelshavere 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer: På valg er Thorvald Christensen, Jørgen Simonsen, Jan Østergaard Nielsen og John Fly Sørensen. 8. Valg af suppleanter til bestyrelsen 9. Valg af revisorer 10. Eventuelt BESTYRELSEN Det specificerede regnskab ligger til gennemsyn på varmeværkets kontor 8 dage før generalforsamlingen. 1

2 Mariager Fjernvarme A M B A Klostermarken 5, 9550 Mariager CVR-nr Årsrapport for 2015

3 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 4 Regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1. januar december 6 Balance pr. 31. december 7 Noter Mariager Fjernvarme 2015

4 Ledelsesberetning Værkets hovedaktivitet er at levere varme til værkets forsyningsområde i Mariager. Varmeforsyningen gennemføres i overensstemmelse med varmeplanen, der er gældende for forsyningsområdet. Ved udgangen af 2015 har værket tilsluttet forbrugere. Salget af varme har været 12,7 % højere i 2015 end salget i Der er i årets løb solgt MWh, hvor salget i 2014 kunne opgøres til MWh. Årets samlede driftsindtægter blev på 11,7 mio. kr. Værkets produktion var 6,5 % højere i 2015 end produktionen i Der er i årets løb produceret MWh, hvor produktionen i 2014 kunne opgøres til MWh. Værkets ledningstab er dermed formindsket til 26,9 % i 2015, sammenholdt med 30,9 % i Produktionsomkostningerne faldt i 2015 med 13,8 % til 6,0 mio. kr. Faldet, der kommer trods stigende energiafgifter, har baggrund i faldende brændselspriser og et mindre ledningstab. Driftsudgifter, kapitalomkostninger og afskrivninger er opgjort til 4,7 mio. kr., hvilket er en stigning på 11,1 % i forhold til Stigningen har primært baggrund i øgede vedligeholdelsesomkostninger på værket. Nettoresultatet blev et overskud på t. kr., men følge af overførsel af overskud fra tidligere regnskabsår, er årets reelle resultat et overskud på t. kr. Af den positive resultatafvigelse for 2015 er allerede indregnet 186 t. kr. i budgettet for 2016, medens de resterende t kr. vil indgå i budgetteringen for Værkets bestyrelse betegner det opnåede resultat som tilfredsstillende. For 2016 forventer værket en fortsat tilfredsstillende udvikling i varmeleverancerne, og med baggrund i principperne om at skulle medregne tidligere års over/underskud, budgetteres der i 2016 med et underskud på 572 t. kr. Der henvises i den forbindelse til specifikationen af egenkapitalen i regnskab og noter. Værkets balance ultimo 2015 er opgjort til 5,8 mio. kr. Største post i aktiverne er anlægsaktiverne, der udgør 2,6 mio. kr. På gældssiden udgør den kortfristede gæld 2,9 mio. kr., svarende til ca kr. pr. forbruger. Der er ikke fra balancedagen og frem til i dag indtrådt forhold, som forrykker vurderingen af værkets økonomiske stilling. 1.

5 Hoved- og nøgletal Budget Realiseret Realiseret Realiseret Realiseret Realiseret t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. Resultatopgørelse Driftsindtægter Direkte produktionsomkostninger Dækningsbidrag Driftsudgifter Kapitalomkostninger inkl. afskrivn Nettoresultat Overført resultat fra tidligere år Resultat til modregning i senere budgetår Udvalgte balanceposter Anlægsaktiver Beholdninger og tilgodehavender Likvide midler Egenkapital Kortfristet gæld Langfristet gæld Balancesum Andre hoved- og nøgletal Direkte produktionsomkostninger (1.000 kr.) Produceret (MWh) Produktionsomkostninger pr. MWh (kr.) 154,09 190,37 155,57 137,65 106,23 Solgt til forbrugere (MWh) Produktionsomkostninger pr. solgt MWh (kr.) 210,82 275,58 217,98 187,63 151,67 Forbrug af biobrændsel (ton) Forbrug af olie (1.000 liter)

6 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 1. januar december 2015 for Mariager Fjernvarme A M B A. Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven samt lov om varmeforsyning. Det er vores opfattelse, at årsrapporten giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2015 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. januar december Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse. Bestyrelsen Mariager, den 29. februar 2016 Thorvald Christensen, formand Flemming Johnsen, kasserer Peter Klitgaard Jørgen Simonsen Gert Gregersen John Fly Sørensen Jan Østergaard Nielsen 3.

7 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet Til forbrugerne i Mariager Fjernvarme A M B A Vi har revideret årsregnskabet for Mariager Fjernvarme A M B A for regnskabsåret 1. januar december 2015, der omfatter regnskabspraksis, resultatopgørelse, balance og noter. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven. Ledelsens ansvar for årsregnskabet Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl. Revisors ansvar Vores ansvar er at udtrykke en konklusion om årsregnskabet på grundlag af vor revision. Vi har udført revisionen i overensstemmelse med internationale standarder om revision og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning. Dette kræver, at vi overholder etiske krav samt planlægger og udfører revisionen for at opnå høj grad af sikkerhed for, om årsregnskabet er uden væsentlig fejlinformation. En revision omfatter udførelse af revisionshandlinger for at opnå revisionsbevis for beløb og oplysninger i årsregnskabet. De valgte revisionshandlinger afhænger af revisors vurdering, herunder vurdering af risici for væsentlig fejlinformation i årsregnskabet, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl. Ved risikovurderingen overvejer revisor intern kontrol, der er relevant for virksomhedens udarbejdelse af et årsregnskab, der giver et retvisende billede. Formålet hermed er at udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke at udtrykke en konklusion om effektiviteten af virksomhedens interne kontrol. En revision omfatter endvidere vurdering af, om ledelsens valg af regnskabspraksis er passende, om ledelsens regnskabsmæssige skøn er rimelige samt den samlede præsentation af årsregnskabet. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Konklusion Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2015 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. januar december 2015 i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Udtalelse om ledelsesberetningen Vi har i henhold til årsregnskabsloven gennemlæst ledelsesberetningen. Vi har ikke foretaget yderligere handlinger i tillæg til den udførte revision af årsregnskabet. Det er på denne baggrund vores opfattelse, at oplysningerne i ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet. Mariager, den 1. marts 2016 National Revision Registrerede Revisorer a/s CVR-nr Brian Sørensen Registreret revisor 4.

8 Regnskabspraksis Årsrapporten for Mariager Fjernvarme A M B A for 2015 er udarbejdet i overensstemmelse med Årsregnskabslovens bestemmelser for virksomheder i regnskabsklasse A samt selskabets vedtægter. Regnskabspraksis er uændret i forhold til sidste år. Resultatopgørelse Driftsindtægter indregnes i resultatopgørelsen når fakturering har fundet sted. Tilslutningsafgifter behandles således: I regnskabsår uden anlægsudgifter på ledningsnettet, indregnes hele afgiften i resultatopgørelsen. I regnskabsår med anlægsudgifter på ledningsnettet, indregnes en nettoindtægt i resultatopgørelsen, medens en nettoudgift aktiveres og afskrives under ledningsnet. Direkte produktionsomkostninger omfatter kostpris for varer der er medgået til produktion i året. Driftsomkostninger indeholder udgifter til drift og vedligeholdelse af anlæg og materiel samt forsikringer og administration. Finansielle indtægter og omkostninger omfatter renter og indregnes i resultatopgørelsen med de beløb der vedrører regnskabsåret. Afskrivninger på anlægsaktiver tilsigter en systematisk afskrivning over aktivernes forventede levetid, med udgangspunkt i nettoværdien primo: Inventar og driftsmidler 5 år Ledningsnet 10 år Fjernvarmeanlæg 5-12 år Bygninger år Balance Aktiver Materielle anlægsaktiver måles til kostpris med fradrag af akkumulerede afskrivninger. Beholdninger måles til kostpriser. Tilgodehavender måles til nominel værdi. Der nedskrives til imødegåelse af forventede tab efter en individuel vurdering af de enkelte tilgodehavender. Finansielle gældsforpligtelser Finansielle gældsforpligtelser måles til amortiseret kostpris, der i al væsentlighed svarer til nominel værdi. 5.

9 Resultatopgørelse 1. januar december Note kr. kr. Tilslutningsafgifter års afgifter Varmebidrag i øvrigt Driftsindtægter Biobrændsel Olie Energiafgifter Energibesparelser El, vand, vandadditiver og renovation Direkte produktionsomkostninger Dækningsbidrag Vedligeholdelse Auto-, teleskoplæsser- og truckdrift Personaleomkostninger Forsikring og afgifter Administrationsomkostninger Driftsomkostninger Resultat før finansielle poster og afskrivninger Finansielle indtægter Finansielle omkostninger Finansielle poster, netto Afskrivninger Årets resultat Overført resultat fra 2013 (2012) Resultat til modregning i kommende år

10 Balance pr. 31. december Aktiver Note kr. kr. Inventar og driftsmidler Ledningsnet Fjernvarmeanlæg Bygninger Materielle anlægsaktiver Anlægsaktiver Beholdning af biobrændsel Beholdning af olie Beholdninger Forbrugere Andelsbeviser Moms Tilgodehavender Østjydsk Bank Sparekassen Kronjylland Jutlander Bank Likvide beholdninger Omsætningsaktiver Aktiver Passiver Egenkapital primo Overført resultat fra tidligere år Årets resultat til modregning i efterfølgende år Egenkapital Henlæggelse til kommende investeringer Henlæggelser Gæld til forbrugere Anden gæld Østjydsk Bank Varekreditorer Omkostningskreditorer Hensættelser Kortfristede gældsforpligtelser Gældsforpligtelser Passiver

11 Noter kr. kr. 1 Personaleomkostninger Lønninger Ændring i feriepengeforpligtelse Afskrivninger Inventar og driftsmidler Avance ved salg af driftsmidler Ledningsnet Fjernvarmeanlæg Bygninger Henlæggelse til kommende investeringer Materielle anlægsaktiver Inventar og Fjernvarme- Grunde og driftsmidler Ledningsnet anlæg bygninger Kostpris pr. 1. januar Tilkøb Frasalg Kostpris pr. 31. december Afskrivninger pr. 1. januar Afskrivninger solgte aktiver Årets afskrivninger Afskrivninger pr. 31. december Regnskabsmæssig værdi pr. 31. december Egenkapital Til modregning i budget for 2016 (2015) Til modregning i budget for 2016 (fra resultat 2015) Til modregning i budget for 2017 (2016) I alt til modregning i efterfølgende år Hensættelser Energibesparelser Transport og deponering af askeaffald

12 Driftsbudget for året Tilslutnings- og 20-års afgifter Varmebidrag i øvrigt Indtægter i alt Afgifter Biobrændsler Olie El, vand, vandadd., renovation Direkte produktionsomkostninger Dækningsbidrag Vedligeholdelse Personaleomkostninger Auto- og truckdrift Forsikringer og afgifter Administrationsudgifter Øvrige omkostninger i alt Driftsudgifter i alt Resultat før renter og afskrivninger Indeksregulering af lån... 0 Renteudgifter (netto) Afskrivninger Kapitalomkostninger i alt Nettoresultat Priser gældende pr. 1. januar excl. moms: Forbrug: Pr. MWh ,80 171,90 Pr. m3 2,80 2,90 Faste årlige afgifter: Pr. m2 - bruttoetageareal til og med 300 m ,80 10,40 Pr. m2 - bruttoetageareal over 300 m3... 5,90 5,20 Abonnementsafgift, pr. tilslutning , ,00 I øvrigt henvises til Mariager Fjernvarmeværk A.m.b.a.'s vedtægter Eventuelle spørgsmål vedr. priserne kan rettes til værket på Yderligere oplysninger kan hentes på

5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere

5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere ÅRSRAPPORT FOR PERIODEN 1. JANUAR TIL 31. DECEMBER 2014 DRIFTSBUDGET FOR 2015 ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDES ONSDAG, DEN 25. MARTS 201 PÅ POSTGAARDEN KL. 19.30 MED FØLGENDE DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2015/16 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (54. regnskabsår) Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den Dirigent Ordinær generalforsamling

Læs mere

Roslev Fjernvarmeselskab A.M.B.A. Møllebuen 1 7870 Roslev. ÅRSRAPPORT 1. juli 2006 til 30. juni 2007. Cvr.nr. 41160128

Roslev Fjernvarmeselskab A.M.B.A. Møllebuen 1 7870 Roslev. ÅRSRAPPORT 1. juli 2006 til 30. juni 2007. Cvr.nr. 41160128 Roslev Fjernvarmeselskab A.M.B.A. Møllebuen 1 7870 Roslev ÅRSRAPPORT 1. juli 2006 til 30. juni 2007 Cvr.nr. 41160128 Ordinær generalforsamling afholdes på Roslev Kro torsdag den 27. september 2007 kl.

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2013/14 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (52. regnskabsår) Ordinær generalforsamling afholdes torsdag den 25. september 2014 kl. 19.00 i Tjelecenterets forsamlingshus.

Læs mere

Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro CVR-nr. 17 77 97 10

Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro CVR-nr. 17 77 97 10 Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro CVR-nr. 17 77 97 10 Årsrapport for 2011/12 Ordinær generalforsamling afholdes på Hotel Søparken, den 22/8 2012, kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg Årsrapport for tiden 1. juni 2009-31. maj 2010 1. INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Side Ledelsesberetning

Læs mere

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 (31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg CVR-nr. 20 65 09 31 Årsrapport 01.01.2011-31.12.2011 13. regnskabsår (31-10-2012)

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2014/15. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr. 12868014. (53. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2014/15. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr. 12868014. (53. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2014/15 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (53. regnskabsår) agt og godkendt ordinære generalforsamling den nt Ordinær generalforsamling afholdes onsdag den

Læs mere

CVR-nr. 82 82 07 28. Vipperød Vandværker a.m.b.a. Årsrapport for 2012

CVR-nr. 82 82 07 28. Vipperød Vandværker a.m.b.a. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 82 82 07 28 Vipperød Vandværker a.m.b.a. Årsrapport for 2012 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Erklæring afgivet af uafhængig revisor 2 Ledelsesberetning Selskabsoplysninger

Læs mere

Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup. Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015

Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup. Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015 www.primarevision.dk Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr. 31 83 98 74) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015 Godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den

Læs mere

Svenstrup Vandværk A.m.b.a. CVR-nr. 20 65 25 19

Svenstrup Vandværk A.m.b.a. CVR-nr. 20 65 25 19 CVR-nr. 20 65 25 19 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Oplysninger om selskabet 4 Beretning 5 Årsregnskab 1. januar 31. december 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Årsrapport for 2013 27. regnskabsår

Årsrapport for 2013 27. regnskabsår Årsrapport for 2013 27. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling den 18.

Læs mere

Kønig & Partnere Advokatfirma I/S Amaliegade 22, 1., 1256 København K

Kønig & Partnere Advokatfirma I/S Amaliegade 22, 1., 1256 København K Kønig & Partnere Advokatfirma I/S Amaliegade 22, 1., 1256 København K CVR-nr. 26 43 86 32 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. april 2016.

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2015 29. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17.

Læs mere

BORUP STILLADSER ApS. Aldersrogade 8, København Ø. Årsrapport 1. januar december 2015

BORUP STILLADSER ApS. Aldersrogade 8, København Ø. Årsrapport 1. januar december 2015 BORUP STILLADSER ApS Aldersrogade 8, 2 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/06/2016 Carsten

Læs mere

LN ADVOKATER ADVOKATANPARTSSELSKAB

LN ADVOKATER ADVOKATANPARTSSELSKAB LN ADVOKATER ADVOKATANPARTSSELSKAB Erhvervsparken 1 9700 Brønderslev Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/05/2016

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2014. CVR.nr. 14 76 21 08

ÅRSRAPPORT 2014. CVR.nr. 14 76 21 08 ÅRSRAPPORT 2014 CVR.nr. 14 76 21 08 Årsrapportens godkendelse Således forelagt og vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling den 26. februar 2015. Dirigent: INDHOLD Side Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2015

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej

Læs mere

Vibyantenne. Årsrapport 2014

Vibyantenne. Årsrapport 2014 Vibyantenne Årsrapport 2014 Vibyantenne Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse

Læs mere

Skødshoved Bro Jollehavn (selvejende institution) CVR-nummer 76 21 56 18 --------------------------------------------------

Skødshoved Bro Jollehavn (selvejende institution) CVR-nummer 76 21 56 18 -------------------------------------------------- REVISIONSFIRMAET MICHAEL FRÆMOHS REGISTRERET REVISOR, HD HØEGH-GULDBERGS GADE 67, 8000 ÅRHUS C Skødshoved Bro Jollehavn (selvejende institution) CVR-nummer 76 21 56 18 --------------------------------------------------

Læs mere

Uhre Windpower 2 I/S. CVR-nr Årsrapport

Uhre Windpower 2 I/S. CVR-nr Årsrapport Uhre Windpower 2 I/S CVR-nr. 33 62 12 64 Årsrapport 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Interessentskabsoplysninger Interessentskabsoplysninger 2 Påtegninger Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

Holbæk Gl. Havns Beddinger, HGHB CVR-nr

Holbæk Gl. Havns Beddinger, HGHB CVR-nr Holbæk Gl. Havns Beddinger, HGHB CVR-nr. 34 65 26 43 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. marts 2015 Dirigent Havnegade 2 Postbox 5 4300

Læs mere

Gjøl Private Vandværk I/S. Årsrapport for 2012 26. regnskabsår

Gjøl Private Vandværk I/S. Årsrapport for 2012 26. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro Årsrapport for 2012 26. regnskabsår CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20.

Læs mere

Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev. Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009. CVR. nr. 18849518

Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev. Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009. CVR. nr. 18849518 Højslev Nr. Søby Fjernvarmeværk a.m.b.a. Rolighedsvej 6 7840 Højslev Årsrapport 1. juni 2008 til 31. maj 2009 CVR. nr. 18849518 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2009 Dirigent Dansk Revision

Læs mere

J. E. DISTRIBUTION ApS

J. E. DISTRIBUTION ApS J. E. DISTRIBUTION ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/06/2015 Dennis Erik Andersen Dirigent Side 2 af 10

Læs mere

Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Agnetevej Jyllinge. Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015

Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Agnetevej Jyllinge. Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015 www.primarevision.dk Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr. 51 28 46 15) Agnetevej 41 4040 Jyllinge Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015 Godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt

Læs mere

Svenstrup Vandværk A.m.b.a.

Svenstrup Vandværk A.m.b.a. Svenstrup Vandværk A.m.b.a. Pilekrogen 21, 9230 Svenstrup CVR-nr. 20 65 25 19 Indhold Bestyrelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Oplysninger om selskabet 4 Beretning

Læs mere

Andelsselskabet Verup Vandværk. Årsrapport 2012

Andelsselskabet Verup Vandværk. Årsrapport 2012 Dansk Revision Slagelse godkendt revisionsaktieselskab Tjørne Allé 2 DK-4200 Slagelse slagelse@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 58 53 22 09 CVR: DK 29 91 98 01

Læs mere

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2013

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2013 NV REVISION ApS Nålemagervej 14. 7490 Aulum Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum Årsrapport for 2013 Generalforsamling afholdes den 24/4 2014 kl. 19,15 på Hotel Aulum. Dagsorden 1. Valg af dirigent.

Læs mere

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H)

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/03/2015 Keld Vagner Jensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

MS Revision, Registreret Revisionsvirksomhed, medlem af FSR - Danske Revisorer. Indholdsfortegnelsen

MS Revision, Registreret Revisionsvirksomhed, medlem af FSR - Danske Revisorer. Indholdsfortegnelsen Bårdesø og Omegns Elforsyning AMBA Thygesensvej 9, 5450 Otterup CVR nr. 1299 5717 Årsrapport for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2013 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamlingen den 13.

Læs mere

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HOT'N COLD A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/06/2015 Lars Jensen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014. CVR-nr. 51 09 50 14

Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014. CVR-nr. 51 09 50 14 Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014 CVR-nr. 51 09 50 14 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2 Ledelsesberetning 4 Regnskabspraksis

Læs mere

KØNG BORGERFORENING. Årsrapport 2011

KØNG BORGERFORENING. Årsrapport 2011 KØNG BORGERFORENING CVR nr. 69 67 52 12 Årsrapport 2011 Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr. 43622811 (Hjemsted:

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2011 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

ANDELSSELSKABET KLITMØLLER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT

ANDELSSELSKABET KLITMØLLER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT ANDELSSELSKABET KLITMØLLER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT 2012 CVR-NR. 25 06 49 17 Indhold Påtegning og erklæring Bestyrelsens påtegning... 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet... 4 Side Årsregnskab

Læs mere

HALLBERG BOLIG A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HALLBERG BOLIG A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HALLBERG BOLIG A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/06/2015 Paul Hallber Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. 6100 Haderslev CVR-nr. 34 75 53 29 ÅRSRAPPORT 2014

Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. 6100 Haderslev CVR-nr. 34 75 53 29 ÅRSRAPPORT 2014 Allan Nielsen Finn Diederichsen Registrerede revisorer CVR-nr. 27 49 24 87 Aabenraavej 1A 6100 Haderslev Telefon: 7453 4220 mail@rnd-partner.dk www.rnd-partner.dk Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. 6100

Læs mere

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 OMEGA BYG ApS Årsrapport 1. august 2013-31. juli 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 Carsten Thomsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro

Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro Industrivej 40, 9440 Aabybro CVR-nr. 17 77 97 10 Årsrapport for 2007/08 for perioden 1. juli 2007-30. juni 2008 (12 måneder) 50. regnskabsår Ordinær generalforsamling

Læs mere

B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr Årsrapport 2012/13

B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr Årsrapport 2012/13 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr.

Læs mere

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den CPJ INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Carsten Peter Jochumsen Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Andelsselskabet Agtrup-Sdr. Bjert Vandværk, Bjert. v/frode Lund Jensen, Gyndbjerg 17, 6091 Bjert. Årsrapport for. CVR-nr.

Andelsselskabet Agtrup-Sdr. Bjert Vandværk, Bjert. v/frode Lund Jensen, Gyndbjerg 17, 6091 Bjert. Årsrapport for. CVR-nr. Jupitervej 4 DK-6000 Kolding Tlf. 76 30 18 00 Fax 75 52 29 12 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Andelsselskabet Agtrup-Sdr. Bjert Vandværk, Bjert v/frode Lund Jensen, Gyndbjerg 17, 6091 Bjert Årsrapport

Læs mere

Vester Hassing Vandværk A.m.b.a.

Vester Hassing Vandværk A.m.b.a. Årsrapport for 2014 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere Aalborg Voergaardvej

Læs mere

Bente Hedegaard ApS CVR-nr Årsrapport 2012

Bente Hedegaard ApS CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Bente Hedegaard ApS CVR-nr. 32948162 Årsrapport 2012

Læs mere

Græsted Fjernvarme A.M.B.A.

Græsted Fjernvarme A.M.B.A. 4030 Græsted Fjernvarme A.M.B.A. Cvr. nr. 42 74 25 11 Varmeregnskab for 2015/16 Uddrag af årsrapporten for samme år. Frederiksborgvej 14, 1., 3200 Helsinge - Tlf.: +45 48 39 26 00 - Mail: mj@m-jrevision.dk

Læs mere

I. O. Holding ApS Landlystvej Hvidovre

I. O. Holding ApS Landlystvej Hvidovre ES ÅRSRAPPORT 2012 I. O. Holding ApS Landlystvej 64 2650 Hvidovre CVR nr. 33163843 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 20.

Læs mere

Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk. Årsrapport. CVR. nr. 30 01 05 15

Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk. Årsrapport. CVR. nr. 30 01 05 15 Jupitervej 4 DK-6000 Kolding Tlf. 76 30 18 00 Fax 75 52 29 12 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk Årsrapport 2013 CVR. nr. 30 01 05 15 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro CVR-nr

Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro CVR-nr Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.a., Aabybro CVR-nr. 17 77 97 10 Årsrapport for 2012/13 Ordinær generalforsamling afholdes på Hotel Søparken, den 22/8 2013, kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø CVR-nr. 11 80 15 36 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. maj 2016. Hans Christoffersen

Læs mere

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg Årsrapport for tiden 1. juni 2014-31. maj 2015 1. INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Side Ledelsesberetning

Læs mere

DICKENS I/S KYSTVEJEN 57, 3, 8000 AARHUS C 2014/15

DICKENS I/S KYSTVEJEN 57, 3, 8000 AARHUS C 2014/15 Tlf.: 89 30 78 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aarhus@bdo.dk Kystvejen 29 www.bdo.dk DK-8000 Aarhus C CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DICKENS I/S KYSTVEJEN 57, 3, 8000 AARHUS C ÅRSRAPPORT Års

Læs mere

Gråsten Fjernvarme A.m.b.a. CVR-nr. 28667809. Årsrapport 2013

Gråsten Fjernvarme A.m.b.a. CVR-nr. 28667809. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Gråsten Fjernvarme A.m.b.a. CVR-nr. 28667809 Årsrapport

Læs mere

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr. 29147116

Læs mere

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg Årsrapport for tiden 1. juni 2015-31. maj 2016 1. INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Side Ledelsesberetning

Læs mere

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H)

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) Vossevangen 19 7600 Struer Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/02/2016 Keld Vagner

Læs mere

Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86 72. Årsrapport 2013

Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86 72. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Foreningen for erhvervsilkeborg CVR-nr. 33 54 86

Læs mere

Nysted Varmeværk A.m.b.a

Nysted Varmeværk A.m.b.a Nysted Varmeværk A.m.b.a Resultatopgørelse 1. juli 2008 til 30. juni 2009 Balance pr. 30. juni 2009 Ledelsespåtegning Bestyrelsen for Nysted Varmeværk A.m.b.a. har dags dato vedtaget årsregnskabet for

Læs mere

GYLLING VANDVÆRK A.M.B.A. GYLLING 8300 ODDER

GYLLING VANDVÆRK A.M.B.A. GYLLING 8300 ODDER GYLLING VANDVÆRK A.M.B.A. GYLLING 8300 ODDER ÅRSRAPPORT FOR 2014 Godkendt på ordinær generalforsamling den 25/3 2015 Dirigent CVR. NR. 33 44 01 03 1 INDHOLDSFORTEGNELSE side Selskabsoplysninger 2 Bestyrelsens

Læs mere

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr I/S Esbønderup Vandværk c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted CVR-nr. 22 78 86 12 NORDKYST REVISION I/S Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Nysted Varmeværk A.m.b.a

Nysted Varmeværk A.m.b.a Nysted Varmeværk A.m.b.a Resultatopgørelse 1. juli 2009 til 30. juni 2010 Balance pr. 30. juni 2010 Vedtaget på Generalforsamlingen den: Dirigent 1 Oplysninger om Nysted Varmeværk A.m.b.a. Stiftende generalforsamling

Læs mere

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2015 Tommy Andersen Dirigent Side 2 af

Læs mere

FISKER+ UDLEJNING ApS

FISKER+ UDLEJNING ApS FISKER+ UDLEJNING ApS Årsrapport 4. december 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2014 Anders Fisker Jørgensen Dirigent Side 2

Læs mere

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S c/o Lønberg & Leth Christensen Advokatfirma, 1263 København K CVR-nr. 12 01 16 28 Årsrapport 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Årsrapport 2015/16. KMS 1010 ApS. Mærskvejen Vemmelev CVR-nr Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den

Årsrapport 2015/16. KMS 1010 ApS. Mærskvejen Vemmelev CVR-nr Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk KMS 1010 ApS Mærskvejen 12 4241 Vemmelev CVR-nr.

Læs mere

R. Bach Poulsen Advokatanpartselskab

R. Bach Poulsen Advokatanpartselskab R. Bach Poulsen Advokatanpartselskab Langelinie Allé 35, 2100 København Ø CVR-nr. 14 41 95 86 Årsrapport for 2012 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 30. maj 2013 Som dirigent:... Randi

Læs mere

Shahin Holding ApS Toftekrogen 24 Smørumnedre 2765 Smørum

Shahin Holding ApS Toftekrogen 24 Smørumnedre 2765 Smørum ÅRSRAPPORT 2013/2014 Shahin Holding ApS Toftekrogen 24 Smørumnedre 2765 Smørum CVR nr. 32286135 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a.

Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a. Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a. Lille Ewaldsvej 5, 3100 Hornbæk CVR-nr. 64 23 58 18 UDKAST Årsrapport for 2009/10 45. regnskabsår Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. oktober 2010...

Læs mere

Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a.

Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a. Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a. Kloak og vandforsyning v/kasserer Agnes Barslund, Rasmus Nielsens vej 7, 5000 Odense C CVR-nr: 1449 3085 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Godkendt

Læs mere

Holbæk Gl. Havns Beddinger, HGHB CVR-nr

Holbæk Gl. Havns Beddinger, HGHB CVR-nr Holbæk Gl. Havns Beddinger, HGHB CVR-nr. 34 65 26 43 Årsrapport 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. marts 2014 Dirigent Havnegade 2 Postbox 5 4300

Læs mere

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2014

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2014 NV REVISION ApS Nålemagervej 14. 7490 Aulum Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum Årsrapport for 2014 Generalforsamling afholdes den 23/4 2015 kl. 19,15 i Aulum Fritidscenter. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

A/S GHI LTD. Graham Bells Vej Aarhus N. Årsrapport 1. oktober september 2015

A/S GHI LTD. Graham Bells Vej Aarhus N. Årsrapport 1. oktober september 2015 A/S GHI LTD. Graham Bells Vej 23 8200 Aarhus N Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/12/2015 Michael G. Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2012 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

Deptracker ApS CVR-nr Årsrapport 2013

Deptracker ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Deptracker ApS CVR-nr.

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 PHINI Invest ApS Mådevej 15 6700 Esbjerg CVR nr. 32833543 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og godkendt på den

Læs mere

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S ERHVERVS TRANSPORTEN A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/03/2014 Bjarne Hald-Sørensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

Guldklumpen Holding ApS Fælledvej Dragør

Guldklumpen Holding ApS Fælledvej Dragør ES ÅRSRAPPORT 2012 Guldklumpen Holding ApS Fælledvej 200 2791 Dragør CVR nr. 32148050 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den

Læs mere

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2015

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2015 Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2015 CVR-nr. 15 14 51 10 1 Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger... Ledelsespåtegning... Den uafhængige revisors erklæring... Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Resultatopgørelse for 2015

Resultatopgørelse for 2015 Resultatopgørelse for 2015 Provisioner 6.066.832 4.626 Administrationstilskud m.v. 1.617.191 1.644 Kontingenter 541.978 538 Regulering medlemsindskud 219.900 162 Transportregnskab 146.726 73 Indtægter

Læs mere

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S CVR-nr. 12 01 16 28 Årsrapport 2013/14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. november 20 14 dirigent Jan Leth

Læs mere

Sports Collage Gladsaxe CVR-nr Årsrapport 2011/12

Sports Collage Gladsaxe CVR-nr Årsrapport 2011/12 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45945000 Telefax 45945099 www.deloitte.dk Sports Collage Gladsaxe CVR-nr. 30 09 95 75 Årsrapport

Læs mere

SLOTS ØL- OG VINSTUE ApS

SLOTS ØL- OG VINSTUE ApS SLOTS ØL- OG VINSTUE ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2014 Hugo Santi Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Hals Vandværk AmbA CVR-nr. 33 63 36 10

Hals Vandværk AmbA CVR-nr. 33 63 36 10 CVR-nr. 33 63 36 10 Årsrapport for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Sundsmarkvej Sønderborg. Guderup Vandværk I/S. Årsrapport 2012

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Sundsmarkvej Sønderborg. Guderup Vandværk I/S. Årsrapport 2012 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Sundsmarkvej 12 6400 Sønderborg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Medlem af KPMG International

Læs mere

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2013

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2013 Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2013 CVR-nr. 15 14 51 10 1 Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger... Ledelsespåtegning... Den uafhængige revisors erklæring... Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Fredensborghusenes Venner. CVR-nr

Fredensborghusenes Venner. CVR-nr Fredensborghusenes Venner CVR-nr. 35 77 87 05 Årsrapport 2014 Fredensborghusenes Venner INDHOLDSFORTEGNELSE Foreningsoplysninger 1 Bestyrelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet

Læs mere

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2015

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2015 REGISTREREDE REVISORER Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum Årsrapport for 2015 Generalforsamling afholdes den 28/4 2016 kl. 19,15 på Hotel Aulum. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om

Læs mere

Résidence Massena Nice A/S CVR-nr Årsrapport 2011/12

Résidence Massena Nice A/S CVR-nr Årsrapport 2011/12 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Résidence Massena Nice A/S CVR-nr.

Læs mere

Bilzonen A/S CVR-nr Store Regnegade 12, 1. sal 1110 Købehavn K. Årsrapport 2015

Bilzonen A/S CVR-nr Store Regnegade 12, 1. sal 1110 Købehavn K. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Bilzonen A/S CVR-nr. 25611004

Læs mere

ROSKILDE BILUDLEJNING ApS

ROSKILDE BILUDLEJNING ApS ROSKILDE BILUDLEJNING ApS Årsrapport 7. marts 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/06/2013 Aldin Pepic Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a.

Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a. Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a. Grundejerforeningen v/kasserer Agnes Barslund, Rasmus Nielsens vej 7, 5000 Odense C CVR-nr: 1449 3085 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Godkendt

Læs mere

BeLi ApS. Årsrapport for Dandyvej Vejle. CVR-nr

BeLi ApS. Årsrapport for Dandyvej Vejle. CVR-nr BeLi ApS Dandyvej 19 7100 Vejle CVR-nr. 33 88 37 22 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/03 2016 Thomas Stenager Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Esbjerg Ugeavis Fond Årsrapport for 2013

Esbjerg Ugeavis Fond Årsrapport for 2013 Esbjerg Ugeavis Fond Årsrapport for 2013 CVR-nr. 77 44 45 13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9 /5 2014 Holger Refslund Dirigent Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Nysted Varmeværk A.m.b.a

Nysted Varmeværk A.m.b.a Nysted Varmeværk A.m.b.a CVR. Nr. 27 69 59 47 ÅRSRAPPORT 2013/14 Regnskab i henhold til varmeforsyningsloven Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. september

Læs mere

Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a.

Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a. Andelsselskabet Dalbybugten A.m.b.a. Digelag v/kasserer Agnes Barslund, Rasmus Nielsens vej 7, 5000 Odense C CVR-nr: 1449 3085 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Godkendt på selskabets

Læs mere

MURERMESTER JAN MOGENSEN ApS

MURERMESTER JAN MOGENSEN ApS MURERMESTER JAN MOGENSEN ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/05/2013 Robert Søe-Jensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

LMC Holding, Aabenraa ApS

LMC Holding, Aabenraa ApS LMC Holding, Aabenraa ApS CVR-nr. 31 07 62 77 Årsrapport for 2014 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. maj 2015 Som dirigent:... Lars Martens Clausen Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen Generalforsamling 18.09.13 Velkommen Generalforsamling 18.09.13 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere