BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER"

Transkript

1 PRÆSENTERER TOTALLØSNING med TURBÅND- og BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel. : Fax : Mail : info@dkcadgang.dk Web :

2 CENTRAL PC (server) ADMINISTRATION HOVEDKONTOR P- OMRÅDER Lokaliteter med adgang via brugermedier Forlystelser Vandland / Svømmehal Sportshal / Stadion Koncertområder Hotel og camping Restauranter m.v. SALGS- KIOSK 1 SALGS- KIOSK 2 SALGS- KIOSK 3 SALGS- KIOSK 4 SALGS- KIOSK 5 SALGS- KIOSK n Fritstående terminaler for bl.a. : UPLOAD af beløb m.v. på brugermedier SALDO-CHECK af beløb brugermedie BILLET-, BÅND og PLASTKORTKØB VAREKØBS- AUTOMATER UDGANGSLÆSERE Elektroniske og PC-baserede spil, internetadgang m.v. Lokaliteter med adgang og betaling via brugermedier som betaling for forbrug af tid, mængde m.v. Solcenter - Sauna Selvbetjeningsvaskeri Fitness og Wellness El, vand, gas og varme m.v. FASTE BETALINGSTERMINALER med betaling via brugermedier og/eller kontanter og kredit- og dankort. OGSÅ PERSONALEBETJENTE BILLETSALG Registrering af billetter ved indgang til... BÆRBARE BETALINGSSYSTEMER BILLETBYSTEMER ADGK-SYSTEMER PERSONREGISTRERING

3 CENTRAL PC (server) Denne computer indeholder alle softwarepakker og har tilsluttede centralenheder for hver af de enkelte softwarepakker, der er med i den kundespecifikke løsning for området. Styrer alt vedrørende kommunikation til og fra salgskiosker og til selve den overordnede administration af systemerne. Samtidig styrer den oprettelser, sletninger, vedligehold m.v. af brugerdatabaser for alle de brugermedier, der er med i ordningen, herunder såvel armbånd som plastkort (også ID-kort), tags og billetter samt eventuelle PIN-koder. Den centrale PC kan have alt det samme udstyr tilsluttet som salgskioskerne. Men normalt fungerer den kun som server for systemet, men har dog internetadgang for blandt andet remote-kontrol, styring og overvågning samt for bl.a. internetbooking m.v. af billetter til events, for års-, sæson- og "kuponhæfte"-kort, for bestillinger og betalinger for disse samt for armbånd m.v. Tilsuttet hardware i administration og i salgskiosker kan være : * Central, lokal PC - med eventuelt PC-netværk og printernetværk * Kasseterminaler for betalinger med kontanter, kort og brugermedier. * Disse kan have tilsluttede stregkodelæsere for f.eks. varenumre. * Der kan sættes "ubegrænset" antal kasseterminaler i det samme netværk. * Bordlæsere og encodere for såvel RFID-medier som stregkoder. * Kundedisplays - også interaktive. * Fotoautomater for personalefri køb af billede til plastkort med ID. * Fotoudstyr til personalebetjent fotografering m.v. for køb af plastkort med ID. * Armåndprintere /-encodere af RFID og udskrivning af stregkode på medier. * Plastkortprintere /-encodere af RFID og udskrivning af foto-id på kortene. * Billetprintere, der også kan kode billetter, der har en RFID-transponder. * Andre printere for diverse udskrifter og kvitteringer m.v. * RFID-læsere (faste eller håndbårne) til Read/Write af RFID-transponder. * Intercom-masterstation for samtale med terminaler i området, herunder i parkeringsområderne og i de fritstående termianler og automater samt evt. i de enkelte lokaliteter (forlystelser, værelser, restauranter m.v.) Fra den centrale PC (server) er der, som sagt, kommunikation til salgskiosker - men udover denne kommunikationslinie, er der også en linie ud til de andre systemer i området - herunder til kundebetalte parkeringsområder, til debetbetalte parkeringsområder, til parkeringsområder for personale, for VIP's, for busser m.v. Desuden kommunikationslinier til alle de andre systemer og til stand-alone terminaler og stand-alone automater i området. Disse terminaler og automater kan dog også have direkte kabelforbindelse med den centrale PC (server), hvis dette foretrækkes. Også kommunikationslinier til eventuelle elektroniske og PC-baserede spil og PC-anvendelse med f.eks. Internetadgang o.s.v. - også dette kan ske enten via IP eller direkte kabling til den centrale PC (server) hvis man ønsker.

4 PARKERINGSOMRÅDER Denne centralenhed (eller dataserver) sørger for kommunikation til alle enheder i parkeringsområderne, styrer, kontrollerer og overvåger alle disse enheder og sørger for f.eks. alarmer ved for mange, eller for lidt penge eller papir i terminalerne og meget andet. Tilsluttet hardware i parkeringsområderne kan være : * Indkørselsterminaler - kan udstede billet ved indkørsel. * Bomsystemer, porte eller pullerter. * Fuldautomatiske betalingsstationer - læser indkørselsbillet og returnerer denne. * Manule, personalebetjent betaling for parkeringsopholdet. * Udkørselsterminaler - kan "sluge" billetter ved udkørsel. * Brugermedielæsere for debet- eller forudbetaling af parkeringsopholdet. * Trafiklys, blinklys og lamper. * Displays. * Pladsanvisningstavler. * Tællesystemer. * Tavler (analoge eller digitale) for visning af status af pladser i P-området. * Detektorer. * Fotocellesystemer. * Induktive sløjfer til nedgravning i jorden. * Trykknapbetjening af bomme, porte og pullerter. * Fodpedalbetjening af bomme, porte og pullerter. * Radiohåndsenderbetjening af bomme, porte og pullerter. * Radiomodtagere (indbygget i automatik for bomme, porte eller pullerter). * Eksterne antenner for radiobetjening af bomme, porte eller pullerter. * Terminaler for visning (via indkørselsbilletten), hvor man har parkeret. * Nummerplade-registrering. * Video- og TV-overvågning. * Alarmsystemer. * Intercomsystemer med under-stationer for samtale med administrationen. * Nødkaldeanlæg og nød-telefonsystemer. * Højttalersystemer. * On-line styring, kontrol og overvågning af hele parkeringssystemet lokalt. * Denne On-line kan også foretages af eksternt vagtfirma. * Alle parkeringsområder kan være for kort- og/eller langtidsparkering. * I såvel ind- og udkørselsterminaler samt i betalingssationerne kan indbygges brugermedielæsere, som læser brugermedier (armbånd, kort, tags eller billetter (som alle kan have en specialstatus hvad angår betalingsog rabatbetingelser m.v.). DKC ApS kan levere et fremtidssikret system, der er i designmæssig og kvalitetsmæssig top og til en konkurrencedygtig pris. Al hardware i parkeringssystemerne er smukke og brugervenlige og alle er i velkendt tysk topkvalitet og udførelse. Software for parkeringssystemerne importerer/eksporterer data til og fra den centrale PC og derudover laves softwaren meget kundespecifikt, også hvad angår betalingssystemer m.v. Få tilsendt specialbrochure over parkeringssystemerne.

5 BRUGERMEDIE - SYSTEMERNE Denne centralenhed sørger for kommunikation m.v. til alle brugermedielæsere i området. Læserne anvendes for adgang/udgang til/fra udvalgte lokaliteter, så som kontorer, hotelværelser, garderobebokse, caravans og hytter, forlystelser, vandland og svømmehaller, idrætshaller og stadions, koncertområder, parkeringsanlæg samt til betalingssystemer i forlystelser, restauranter, hotel, campingplads, butikker og andre steder. Læsning af brugermedierne sker ved håndbårne eller faste læsere, der kan registrere og validere brugermedierne, kan læse og skrive i disses chip samt kan give signal til døre, porte, bomme, låger, pullerter, drejlåger, personmøller og tælleapparater m.v. om at give den pågældende gæst adgang/udgang - eller nægte dette (af forskellige årsager). Alle håndbårne læsere er letvægtslæsere, ergonomiske og lette at betjene. De kommunikerer med en lokal computer, som igen kommunikerer med centralenheden, der igen kommunikerer med den centrale PC (server). Kommunikationen er naturligvis lynhurtig, driftsikker og effektiv. BÆRBARE BETALINGS-, ADGANGS-, BILLET- og REGISTRERINGSSYSTEMER Disse styres, kontrolleres og overvåges af centralenhed 4. Systemerne anvendes ved f.eks. Midlertidige parkerings- og koncertområder, ved sightseeing- og udflugtsbusser, havnerundfarter m.v. Hardwaren består af bærbare enheder for billetudskrivning, kvitteringsprinter, brugermedielæsning og enhederne er batteridrevne og alle har en batterilader og der medfølger enm såkaldt dockingstation, som kan kommunikere og give data videre til en lokal computer, der sender alt videre til den centrale PC (server). Systemerne arbejder off-line, men kan - optionelt i nogle tilfælde - arbejde on-line. ELEKTRONISKE og PC-BASEREDE SPIL PC-ADGANG, INTERNET-BRUG m.v. Disse spil anvendes meget af folk i alle aldre, og man kan sørge for at ikkeønskede personer bruger disse (og man kan altid se, HVEM, der bruger disse samt hvornår og hvor længe dette sker) ved hjælp af brugermedielæsere, der åbner for adgangen til disse spil og PC'ere m.v. Når ens mængde af tid, ture, beløb eller points nærmer sig minimumsbeløb (eller 0), kan gives en besked om dette på et display med en lydgiver (option). Disse spil og computere styres kontrolleres og overvåges også af centralenhed 4.

6 FRITSTÅENDE TERMINALER og AUTOMATER Centralenhed 4 sørger for kommunikation med alle fritstående terminaler og automater i området : hvorefter der gives signal (alarm) når man anvender bruger- UPLOAD- TERMINALER Disse 2 terminaler kan eventuelt være i èn og samme enhed. SALDO- CHECK- TERMINALER BILLET- og PLASTKORT TERMINALER VAREKØBS- AUTOMATER ARMBÅND- DISPENSER / PRINTER / ENCODER UDGANGS- LÆSER med "SLUGE"- funktion På disse kan man lægge beløb, tid, ture eller points ind på sit brugermedie (plastkort eller armbånd - eller optionelt på tags). Betaling sker v.h.a. sit kredit- eller dankort. Optionelt kan der lægges kredit ind på brugermedierne med angivelse af kreditmaksimum. Optionelt kan der også være et minimumsbeløb på mediet, mediet ved køb i f.eks. butikker, restauranter eller vareautomater. På disse kan man indlæse sit brugermedie og på en skærm kan man se sin saldo. Er saldoen for lille kan man indlægge nye mængder i UPLOAD-enheden. I disse terminaler kan man slippe for at stå i kø i salgs- kioskerne og købe sit plastkort eller sin billet i disse terminaler. Betaling sker v.h.a. kredit- eller dankort. Kan man ikke bruge dette, må man gå til salgskioskerne og købe brugermedierne på traditionel vis og betale med kort eller med kontanter til personalet. I disse kan man købe diverse varer og betale for disse med sit brugermedie - optionelt med kontanter. En yderligere, meget dyr, option kan være betaling med kredit- og dankort. I visse situationer kan der leveres terminaler, der kan udstede, printe og kode armbånd med RFID eller med stregkode - eller begge dele. Hør nærmere herom. Betaling for køb af disse sker med kredit- og dankort. Hvis man ikke kan dette, må man gå til salgskioskerne og købe båndene på tradfitionel vis og betale for disse med kontanter eller med kort til ekspedienten. Nogel steder ønsker man at anvende RFID-medierne - eller nogle typer af disse (f.eks. armbånd og plastkort) igen og igen. Ved udgange kan man placere en udgangslæser, der er en motoriseret enhed, der trækker mediet ind, læser det og enten skyder det ud til gæsten, eller det kan falde ned i et magasin for genbrug. Man kan dermed spare penge på medierne.

7 Internet (Bookingsystemer, Remote m.v.) Parkeringsområder med kundebetalt ophold Betalingsterminaler /Kasseapparater for salgskiosker, restauranter, butikker m.v. PC-netværk. Lokale printernetværk kan også tilsluttes PCnetværket. Bærbare terminaler for registrering af og betaling med såvel brugermedier som kredit- og dankort CENTRAL PC (server) Bærbare printere og batcterminaler for registrering af brugermedier og som billetprintere lokalt Billetter Printer-netværk for kodning og udskrivning af : Turarmbånd Plastkort Andre printere Motor udgangslæser Læsere / scannere for registrering og adgangskontrol til diverse lokaliteter Håndbårne RS-232 læsere RS-232 faste og Desktop-læsere Scannere og bordlæsere for andre datamedier end RFID Docking med RS232 til net. Håndbårne, trådløse batchterminaler med direkte docking eller via IRDa / Bluetooth. Konsol- og PC-spil Terminaler og Automater ude i omådet Vareautomater Infoterminaler. Internetog PC-brug Upload for indlæg af tid, ture, beløb m.v. på medie Køb af billet, plastkort eller armbånd Check af saldo på brugermedie Fotoautomat for bl.a. plastkort med ID Der er vist produkteksempler på enheder - der kan være tale om andre typer designs m.v.

8 BRUGERMEDIER ARMBÅND LF - HF - UHF WB 1 WB 2 WB 3 I specialpapir med bærestykke. RFID-chip'en ligger imellem bærestykke og selve armbåndet. Hvis armbåndet klippes eller skæres over, duer det ikke mere. Armbåndet kan kun tages af hånden, hvis det klippes eller skæres over. Armbåndet lukkes ved at en snip tages af og lægges ind over resten af båndet (selvklæbende). Armbåndet kan leveres uden tryk og kan leveres med tryk i alle farver. Armbåndet kan leveres i 12 standard-bundfarver. Der kan printes en stregkode på båndet, hvis dette ønskes. Andre informationer, så som dato, klokkeslæt, løbenummer m.v. kan også printes på båndet. Ved udprintning af båndet kan det også kodes - eller det kan være med unikke, faste koder, der så styres softwaremæssigt. Vinyl-, PVC- og silikonebånd kan leveres. Med eller uden snaplukning. Kan leveres således at de ophører med at virke, hvis de tages af hånden. Båndene kodes - normalt - via en bordlæser. Enkelte typer bånd kan kodes, samtidig med udstedelsen. Enkelte båndtyper kan der også printes på. Normalt leveres disse bånd uden tryk eller med fortrykte tekster. Ved udgang fra området kan være en motoriseret læser, hvori båndet lægges og derefter enten "sluges" så det kan bruges igen, eller udtedes igen til gæsten, hvis dette er nødvendigt. Færdige bånd, der er helt lukkede og kodes og udstedes af personalet. Kan tages direkte rundt om ankel eller håndled. Denne type bånd er normalt siliconebånd og meget brugt i vandland m.v. Ved udgang fra området kan være en motoriseret læser, hvori båndet lægges og derefter enten "sluges" så det kan bruges igen, eller udtedes igen til gæsten, hvis dette er nødvendigt. PLASTKORT LF - HF - UHF RC 1 I kreditkortstørrelse og i forskellige tykkelser. Med eller uden fortryk. Kan fortrykkes i alle former og designs. Med indbygget RFID-chip og kan også leveres som ID-kort. BILLETTER LF - HF - UHF TI - x Mange materialer, størrelser, tykkelser og designs. Alle med indbygget RFID-chip og eventuelle billetnumre m.v. Med eller uden fortryk. Kan fortrykkes i alle former og designs. Leveres i ruller eller i kasser med såkaldt fan-folding. BRIKKER LF - HF - UHF TA x Mange udgaver i flere forskellige materialer, designs og kvalitet. Alle emd indbygget RFID-chip og hul til at sætte brikken i en nøglering.

9 ARMBÅND PLASTKORT BILLETTER BRIKKER ADGANGSKONTROL BETALINGSTERMINALER VAREKØB i BUTIKKER KØB i RESTAURANTER KØB i VAREAUTOMATER FORBRUGS-REGISTRERING TRANSPORT PATIENT-DATA TIDS- og JOBKONTROL Som man kan se, kan alle brugermedierne anvendes til alle tænkelige formål, men normalt anvendes armbånd til vådområder (svømmehal og lign.) samt til forlystelser i Tivoli og lignende steder, plastkort normalt til betaling, køb og adgangskontrol. Billetter anvendes normalt til adgang til f.eks. bio, teater, koncert, idrætsbegivenheder m.v. og brikkerne anvendes normalt som en kombination mellem kort og armbånd. I samme anlæg kan der være alle former for brugermedier i gang på samme tid. Men der er intet, der forhindrer at anvende det samme medie til alle funktioner. Dog skal der aftales nærmere omkring dette, da det jo er yderst vigtigt, at såvel gæsterne som administrationen har en fælles glæde og et fælles udbytte af brugermedierne og at de funktioner, man ønsker at brugermedierne skal kunne give adgang og ret til, reelt set også er løsninger, der kan lade sig gøre fysisk, økonomisk og ergonomisk. Under alle omstændigheder kan DKC garantere, at alle behov og krav bliver tilgodeset og at der fortælles grundigt om såvel muligheder som begrænsninger i anvendelsen af både brugermedier og læsere/terminaler herfor. Dette indebærer, at De får den optimale løsning - herunder også en forsvarlig og fremtidssikret løsning - der forhåbentlig også passer til det budget, De har til den stillede opgave.

10 PCnetværk HUB PRINTERE /-ENCODERE For udprintning (og evt. kodning) af : * Armbånd * Billetter * Labels * Plastkort Fremstilling af kort m. foto-id BORD-/DESKTOP- og HÅNDLÆSERE Internet Lokal controller Læsere Åbning af dør, port, personmølle, bom m.v. CENTRAL PC (server) KASSETERMINALER I salgskiosker, restauranter, butikker m.v. Indbygget PC Printere/encodere for udskrivning af : * Visse typer armbånd * Plastkort * Billetter * Labels PARKERINGSOMRÅDER DataServerCentral Indkørselsterminaler Udkørselsterminaler Betalingsautomater Skilte Trafiklys Tællesystemer o.m.a. Åbning af bomme, porte, pullerter m.v. LOKAL CONTROLLERS For "normalt" adgangskontrolsystem Lokale controllers Læsere Displays, lamper, lydgivere Åbning af døre, porte, låger, bomme, pullerter m.v. FRITSTÅENDE TERMINALER og AUTOMATER For betalinger, udstedelse af brugermedier, varekøb, golfbolde m.v., start af motorer Lokale controllers med indbygget PC med touch-skærm og integreret tastatur for hver enhed Printere/encodere og dispensere Betalingssystemer (også med kreditkortterminaler) Brugermedielæsere BÆRBARE og MOBILE ENHEDER for billetudstedelse, læsning af brugermedier og betalinger Lokal controllers / PC-enheder Rapport- Docking- Læsere og betalingsterminaler printere stationer Udskrivning af kvitteringer og billetter

11 PRODUKTER PCW-1 Lokal controller PCW-1 Med indbygget computer, touch-skærm og integreret tastatur. I/O-tilslutninger for : * RFID-læsere og stregkodescannere (RS232/USB) * Display, lydgiver og lamper * Rapportprinter * Lokal PC * RS232/RS485 til central PC (server) * Internet/Ethernet/WiFi/WLAN-forbindelse til central PC (server) * Åbning af dør, port, bom, pullert, personmølle, tælleapparat m.v. PCW-2 Anvendes i terminaler med : * Betaling for upload * Betaling for billetter * Betaling for plastkort * Betaling for armbånd * Saldocheck af indestående på brugermedier * Upload af beløb, tid og ture på brugermedier Lokal controller PCW-2 Som PCW-1, men med yderligere tilslutningsmuligheder til BETALINGS- og REGISTRERINGSDELE med : * Mønt-indkast * Seddellæser * Kredit- og dankortbetaling * Kvitetringsprinter * Billetprinter/-encoder * Plastkortprinter/-encoder * Armbåndprinter/-encoder * Byttepengeudregning PCW-controller som fritstående model på stander eller som bordmodel - eller til indbygning i væg AKS-1 Lokal controller AKS-1 Anvendes som regel i mere traditionelt adgangskontrolsystem for bl.a. registrering ind/ud og normal dataopsamling. I/O-tilslutninger for : * RFID-læsere og stregkodescannere (RS232) * Display, lydgiver og lamper * Åbning af dør, port, bom, pullert, personmølle, tælleapparat m.v. * RS232/RS485 til central PC (server) * Rapportprinter Lokal controllere i TRM-serien Anvendes ofte i forlystelsesparker og lignende steder. I/O-tilslutninger for : * RFID-læsere og stregkodescannere (RS232) * Display, lydgiver og lamper WEB * Åbning af dør, port, bom, pullert, personmølle, tælleapparat m.v. Andre modeller i denne serie. Kan være stand-alone enheder for 1, 2 eller 3 lokaliteter. * RS232/RS485 til central PC (server) * Rapportprinter

12 Kasseterminaler Til salgskiosker, forretninger, reaturanter, butikker m.v. Standardudgave med følgende features : * Indbygget Windows-computer * Touch-skærm med integreret tastatur * Kundedisplay * Medfølgende kasseskuffe * Standard software KT-1 I/O tilslutningsmuligheder : * Armbåndprintere/-encodere * Plastkortprintere/-encodere * Billetprintere/-encodere * Køkkenprintere * Andre printere * Bordlæsere * Håndlæsere Options : * Kredit- og dankortterminal kan tilsluttes * Vandalsikkert glas * Større touch-skærm * Større kundedisplays * interaktive kundedisplays * Kundespecifikke softwarepakker og -løsninger * Kvitteringsprinter * Bonprinter * Ubegrænset antal KT-enheder kan sidde i et netværk * Tilslutning til en lokal, central PC (lokal server) * Tilslutning til central PC (central server) * Internetforbindelse Garderobebokse Med en enkelt lokalcontroller, der har forbindelse til den centrale PC (server) - eller som stand-alone systemer, alle med låger, der åbnes via et brugermedie. Kan også leveres med åbning via nøgle eller møntindkast. Vaskemaskiner Betales via brugermedier til læser, der er tilsluttet en lokal controller. Optionelt med poletautomat. Vareautomater På samme måde som garderobebokse. Solarium Golfbolde- automater På samme måde som vareautomater, vaskemaskiner og garderobe-/opbevaringsbokse Med lokalcontroller og brugeremdielæser

13 PARKERINGSSYSTEM For kundebetalt ophold på parkeringsområdet INDKØRSELSTERMINALER * Med kundedisplay * Udleverer en billet med magnetstribe eller med stregkode * Også indkørsel med kredit- og dankort * Også indkørsel med brugermedier fra ADGK-sýstemerne SLIM P-IN ADG IN-R CRE IN STD IN UDKØRSELSTERMINALER * Med kundedisplay * "Sluger" billetten ved udkørsel * Også udkørsel med kredit- og dankort * Også udkørsel med kredit- og dankort SLIM P-UD ADG UD-R CRE UD STD UD BETALINGSTERMINALER * Med kundedisplay * Betaling med mønter Options : * Betaling med sedler * Betaling med fremmed valuta SLIM PAY PAY COMP PAY PMA * Byttepengeudregning * Betaling med kredit- og dankort * Betaling med brugermedier fra ADGK-systemerne * Intercom i alle typer terminaler * Intercom-hovedstation på centralt sted BOMsystemer * Manuel, personalebetjent, betalingssystem * Skilte, trafiklys og tællesystemer * Plads-dirigering og -anvisning Armlængder op til 6 meter Fotoceller Sløjfe-detektorer Induktive sløjfer Tællesystemer "Gardin" til bomarme Gummiliste til bomarm Radiomodtagere Radiohåndsendere Tilslutning af læsere m.v. og meget, meget mere Andre options i parkeringssystemerne : Nødtelefon og alarmopkald - Nummerpladeregistering ved ind- og udkørsel - Tællesystemer - Skilte og displays (analoge og digitale - også grafiske)

14 BRUGERMEDIELÆSERE Alle læsere kan tilsluttes såvel lokal controllere som kasseterminaler. RFID-læsere Med direkte kabel til lokalcontroller. Fastmonterede eller håndbårne. Dette er blot nogle af de mange typer af læsere - nogle er for read-only andre er read/write Det samme gælder for de nedenfor viste batchterminaler. RFID-batchterminaler og trådløse terminaler for dataopsamling alene Med Bluetooth til docking - eller med direkte docking - eller med IR til docking Dockingstation kan være tilsluttet en lokal rapportprinter (via RS232/USB/Bluetooth) Dockingstation kan være tilsluttet en lokal controller. Lokal controller kommunikerer med den centrale PC (centrale server). Lokal controller kan også kommunikere med en lokal PC (lokal server med PC-netværk). Udgangs-motorlæsere Anvendes ved udgange med kontrolleret passage via f.eks. personmøller m.v. og hvor man ønsker at genbruge visse brugermedier. Den motoriserede læser kører brugermediet ind, læser dette og hvis det skal gemmes for senere brug, falder det ned i et magasin og hvis gæsten/brugeren skal (og må) anvende det igen, skydes det ud igen til vedkommende. Der er flere type at vælge imellem - alle mere eller mindre avancerede. Som standard er der kun den motoriserede læser. Som options kan nævnes : Display, kodetastatur, thermostatstyret varmelegeme m.v.

15 BÆRBARE ENHEDER TU 1-A Enhed for bl.a. optagelse af ordrer - for tjenere ved bordene m.v. PDA med farveskærm og indlagt program for den aktuelle opgave. Kan være med datakommunikation til kasseterminaler. Kan være med datakommunikation til lokal controller. Eller med en dockingstation, tilsluttet en af ovennævnte enheder. Enheder for upload af chipkort/rfid-kort (1A) og for udskrivning af billet/kvitetring OG upload (2A). RFID POS-enhed, der kan BU-CM 1-A BU-CM 2-A PIDION udskrive kvittering/billet og har indstikslæser for chipkort/rfid-kort. Leveres med dockingstation til kommunikation med lokal controller eller med kasseterminal. BRX RP-1 Enhed bestående af bæretaske i håd plast, indeholdende batchterminal, printer, batterioplader samt kabler og stik. Kommunikerer med lokal controller via RS232/USB - eller som stand-alone enhed. Yderst robust enhed, der kan tåle fald fra selv store højder. BRX CAXO Bærbar printer med genopladelig batteripakke, kabler og stik. Kan udskrive i op til A4-størrelse. Kredit- og dankortterminal For betalinger med kredit- og dankort. Enheden er med indbygget kvitteringsprinter og med tastatur for PIN-koder samt stort, let læseligt display.

16 DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Denmark Tel : PARKERINGSOMRÅDER FORLYSTELSER Fax : RESTAURANTER Mail : info@dkcadgang.dk Web : BUTIKKER TOTALLØSNINGER for FORLYSTELSESPARKER FERIECENTRE GOLF RESORTS BADELANDE m.v. Mobilnet Internet RS232/485 WiFi HOTEL CAMPING VANDLAND IDRÆTSHAL STADION KONCERT og TEATER SOLARIUM FITNESS / WELLNESS PC-brug og INTERNET-adgang PC- og KONSOLSPIL RS232 RS485 eller WiFi eller GSM/GPS eller Modem Op til 4 centralenheder for styring og kontrol af alle systemerne DKC systems CENTRAL PC (server) med f.eks. : * Lokalt PC-netværk * Lokalt printer-netværk * Tilsluttede desktoplæsere * Internet-forbindelse etc. * Enkelt- eller flerbrugerløsning * Multi-anlæg system samt anturligvis alle relevante softwarepakker og -løsninger, som kunden har behov for. VAREAUTOMATER KLUBLOKALER BIBLIOTEK UDLEJNINGSMATERIEL MUSEUM og PARK HAVNERUNDFART FÆRGE FISKEBÅD PUT'N'TAKE FISKESØ GOLFBANE MINIGOLF og TENNIS BILLARD og POOL

17 Central enhed 1 ADGANGSKONTROL Lokale controllere eller Med følgende tilslutningsmuligheder : K A S S E S Y S T E M E R P R I N T E R E Billetprinter (og evt. encoder) Turbåndprinter og -encoder Plastkortprinter og -encoder Eventuelt med udstyr for fremstilling af plastkort med foto-id Andre printere DKC systems Lokale, centrale PC's (Lokale servere) ALLE FORMER FOR LÆSERE OG SCANNERE for læsning og registrering af brugerdatamedier (armbånd, plastkort, billetter og tags) RFID-læsere for LF-HF-UHF-MIFARE CHIPKORTLÆSERE STREGKODESANNERE Fastmonterede, håndbårne med kabel, håndbårne trådløse samt mobile og bærbare kombiløsninger med printere også. BÆRBARE ENHEDER for BETALINGER med og REGISTRERINGER af BRUGERMEDIER i form af RFID-kort, armbånd, tags eller billetter i form af CHIPKORT samt i form af billetter m.v. med stregkoder PDA for læsning af RFID / chipkort Batchterminaler for læsning af stregkoder eller RFID Enhed med batchterminal og printer for udskrivning af kvitteringer

18 BETALINGSSYSTEMER Central enhed 2 Lokale controllere KASSESYSTEMER og KASSETERMINALER Terminal med : "Ubegrænset" antal på hver lokation. * Indbygget Windows PC "Ubegrænset" antal lokationer * Indbygget touch-skærm * Påbygget kundedisplay * Tilhørende kasseskuffe * Dankortterminal kan tilsluttes * Ekstra kundedisplay kan tilsluttes * Diverse læsere kan tilsluttes * Alle former for printere kan tilsluttes * Indlagt relevant software Docking stationer Internet Udstedelse af og køb af f.eks. billetter, kort eller armbånd. Betales med kredit- /dankort. Tjenerenheder Lokale controllere i hver enhed Upload og saldocheck af indestående på brugermedier (RFID, chipkort) og betaling for upload med kredit- og dankort. PBS o.lign. via GSM/GPS Bærbare Dankort-terminaler med indbygget kvitteringsprinter og SIM-kort.

19 PARKERINGSANLÆG Central enhed 3 Bom Bom Bom Indkørselsterminal Indkørselsterminal Indkørselsterminal Betalingsterminal Betalingsterminal Betalingsterminal Bom Bom Udkørselsterminal Udkørselsterminal Udkørselsterminal Bom Også manuel, personalebetjent kassefunktion samt en masse ekstra udstyr - i form af bl.a. SKILTE - TRAFIKLYS - PULLERTER - PORTE - TÆLLESYSTEMER - HORN, SIRENER og KLOKKER - NØD- og PORTTELEFON - INTERCOM o.m.a.

20 PC-SPIL, INTERNETADGANG, VASKERI, SOLARIUM, VAREAUTOMATER, GARDEROBEBOKSE m.v. Central enhed 4 Lokale controllere i hver enhed Info-displays f.eks. på messeområder, restauranter m.v. Gratis, men med brugermedielæser. Internetstationer, bookingterminaler og reservationssystemer og betaling for brugen af disse via brugermedier (RFID eller chipkort) Solarium Betaling via brugermedier (armbånd, plastkort, billetter eller tags) Diverse vareautomater, golfbolde-automater, drikkeautomater m.v. Betalinger sker via brugermedier (armbånd, plastkort eller tags) Vaskeri Betaling via forskellige brugermedier (armbånd, plastkort eller tags) Stand-alone enhed for Garderobe- og PC-adgang opbevaringsbokse. og -brug. Åbnes med bruger- Betaling via mønter eller poletter. medier (armbånd, Dette system kan også anvendes plastkort, tags eller ved f.eks. kopimaskiner m.v. billetter. Optionelt med mønter.

21 PARKERINGSSYSTEM Lokal PC Bordlæser TOTAL SYSTEM Registrering og Adgangskontrol Forbrugsregisteringssystemer Betalingssystemer Internet-booking og reservationssystemer ADGANGSKONTROL Lokal dataserver Manuel betalingskasse Indkørselsterminaler Bomme m.v. Udkørselsterminaler Fuldautomatiske betalingsterminaler Lokal PC Bordlæser Lokale controllere Brugermedielæsere ind og/eller ud Udgangstryk Displays Lydgivere Billetsystemer Dockingstationer Batchterminaler m.v. DIVERSE AUTOMATER og MASKINER Lokale controllere Brugermedielæsere Kvitteringsprintere Lokal, central PC (server) med internetforbindelse og med forbindelse til alle systemer i området samt med bl.a. : * PC-netværk * Printernetværk * Bordlæsere * Softwarepakker * Tids- og jobkontrol * Tilstedeværsmarkering * Systemer for at finde og lokalisere personer og produkter med RFID UPLOAD- og BETALINGSTERMINALER Lokale computere Internetforbindelse Lokal controllere Brugermedielæsere Billet- og kvitteringsprintere Kreditkortlæsere MOBILE REGISTRERINGSSYSTEMER Lokale computere Dockingstationer Mobile printere Mobile læsere

22 RFID-systemets opbygning Trådløs kommunikation 2, 3, 4,5 eller 6 ledere - afhængig af læsertype. Anbefalet kabel er PTS (parsnoet, skærmet). Central PC (server) DKC systems Internet for IP-system og for andre applikationer. Brugermedier Kablet kommunikation Læsere (R/W - R) Controller Administration RS232 / RS485 / Internet / Modem / Trådløs RF Centralenhed Brugermedier kan være billetter, tags, armbånd eller plastkort med indlagt RFIDtransponder. Diverse læseafstande til læsere - alt efter opgave og miljø. Læsere kan være fastmonterede, være med direkte kabling til controller - eller være trådløse med RF til controller eller som batchterminal med dockingstation til controller, eller en såkaldt PDA - også med dockingstation. 1 x controller pr. dør/adgang - hver kan have op til 2 læsere tilsluttede. Op til 200 controllers kan tilsluttes hver centralenhed på kontoret. Den centrale PC eller en server med PCnetværk, har indlagt relevant software for antal adgange og er modulopbygget hvad angår antal brugere. Flere centralenheder kan kobles sammen og flere anlæg (på andre lokaliteter) kan kommunikere med den centrale PC. SE I ØVRIGT SPECIALMATERIALE OM ADGANGSKONTROLSYSTEMERNE

23 LÆSER Netværk : RS232/RS485 IP-baseret Modem Trådløs RF LÆSER LÆSER RS 232 TAGS (brugermedier) : For ID m.v. Kommunikerer med læser LÆSER LÆSERE : Kommunikerer med tags. Sender data til server (PC). Styrer døråbning m.v. Centralenhed CENTRAL PC (SERVER) : Kommunikerer med centralenhed for systemerne D4501, 4520 og Software for brugere og adgange. Sporer tags. Tager aktion ved registrering af tags. o.m.a. Aktive RF- God, brugervenlig PC-software Aktive IRlæsere Mobile løsninger for såvel stregkoder og RFID Central PC (server) PC-netværk Printer-netværk Internetforbindelse Remote control m.v. Passive RFIDlæsere Stregkodescanner og kombinerede scannere for både stregkoder og RFID

24 FORLYSTELSER FORLYSTELSER FORLYSTELSER FORLYSTELSER FORLYSTELSER FORLYSTELSER FORLYSTELSER RESTAURANTER RESTAURANTER BARER BARER RESTAURANTER BARER BARER BARER BARER BARER FORLRETNINGER FORRETNINGER PC-SPIL KONSOL-SPIL BORD-SPIL INTERNET PC-ADGANG TELEFAX KOPIMASKINE DØRE PORTE BOMME ADMINISTRATION HOVEDKONTOR CENTRAL PC (SERVER) HAVNERUNDFART HAVNERUNDFART og og BUSSER BUSSER og og BUSSER BUSSER KRYDSTOGTSKIB FÆRGE FÆRGE SPORTSHAL STADION TEATER og BIO KONCERT VARE- VARE- AUTOMATER AUTOMATER VARE- AUTOMATER VARE- VARE- AUTOMATER AUTOMATER TERMINALER TERMINALER i området TERMINALER i området TERMINALER i området TERMINALER i området i området HOTEL - MOTEL FORBRUGS- REGISTRERING el-gas-vand-varme-maskiner m.v. CAMPINGPLADS BADELAND SALGS SALGS KIOSKER SALGS SALGS KIOSKER INFO INFO INFO DISPLAYS SOLARIUM FITNESS WELLNESS

25 Til næste lokal controller Åbning af : dør, port, låge, bom, pullert, solarium, vand, el, gas, drejelåge, personmølle, tælleapprat m.v. Central enheder Lokal controllere Bordlæsere Læsere og scannere Displays, lydgivere og lamper Dagsrapportprintere Billetprintere/-encodere Bord- Dagsrapportprintere Armbåndprintere/-encodere læsere Plastkortprintere/-encodere Billetprintere/-encodere Armbåndprintere/-encodere Andre printere Plastkortprintere/-encodere Terminaler i området Andre printere Med indbygget lokal controller Touch-skærm Integreret tastatur i skærm Betalingssystemer med indbygget Windows-PC, touchskærm integreret tastatur dankortterminal kasseskuffe Brugermedielæsere Vareautomater kundedisplay Betaling med kreditkort og lignende enheder : Læsere og scannere kan tilsluttes Kvitteringsprinter Med indbygget lokal controller Kvitteringsprintere kan tilsluttes Brugermedielæsere Bon- og køkkenprintere kan tilsluttes Options : Varedispensere Tjener-enheder kan tilsluttes Møntindkast Bærbare enheder for betalinger med kreditkort kan tilsluttes Seddellæser Options : Bærbare enheder for betalinger med brugermedier kan tilsluttes Byttepengeudregning Mønt-/poletindkast Større kundedisplays - ogs interaktive kan leveres Encodere for brugermedier Betaling med kreditkort Lysaviser og reklamestander kan leveres

26 Traditionelt adgangskontrol for døre, porte, låger, bomme, pullerter, tælleapparater, drejelåger, personmøller m.v. Restauranter, Butikker Betalingssystemer Uploadterminaler for indlægning af beløb på brugermedier Terminaler for saldocheck på brugermedier Terminaler for køb af billetter, kort og armbånd (evt. tags) Vareautomater og-dispensere Parkeringssystemer Forlystelser CENTRAL PC (Server) HOVEDKONTOR ADMINISTRATION SALGSKIOSKER Alt relevant software ligger her Lokalt PC-netværk Bordlæsere og håndbårne læsere Armbåndprintere /-encodere Plastkortprintere /-encodere Billetprintere /-encodere Andre printere Betalingskasser /-terminaler / kasseapparater Kvitteringsprintere Kundedisplay og info-terminaler Bookingsystemer - også via internet TSC 1 DZS Hver TSC kommunikerer med de enkelte lokaliteter På hvert af disse steder er der en eller flere lokal- controllers, der styrer alle former for læsere, printere, åbner døre, personmøller, bomme m.v. samt har en masse andre features. TSC 2 DZS kommunikerer med alle terminalerne i parkeringssystemet og med bomme m.v. TSC 3 Udover de ovenfor nævnte områder, anvendes adgangskontrolsystemerne også i bl.a. : Campingplads Sportshal, minigolf, tennis m.v. Solarium, Vaskeri, Maskiner, Udlejningsobjekter Koncertområde PC-adgang, Internetadgang, Forbrug af vand, el, gas, varme Hotel, Motel Badeland, Ferieland Stadion Bio, Teater Museer og parker PC-spil, Konsolspil, Bordspil Havnerundfart, Bus, Krydstogtskib

27 CENTRAL ADMINISTRATION HOVEDKONTOR CENTRAL PC (server) Internet Lokalt PC-netværk Bordlæsere Lokalt Printer-netværk Fremstilling af plastkort med foto-id Betalingssystemer SALG af armbånd, plastkort og billetter Lokalt, central, PC (lokal server) Diverse terminaler i området Se næste side Lokalt PC-netværk Lokalt Printer-netværk Bordlæsere Betalingssystemer Fremstilling af plastkort med foto-id Diverse automater i området Bordlæser Lokalt controller LOKALITETER FORLYSTELSER Læsere Rapportprinter Displays Lydgivere Lamper Standalone kasseapparat Betalingssystemer Lokal PC Åbning af Personmøller - Drejelåger - Tælleapparater - Bomme - Døre - Porte - Pullerter m.v. Billetprinter Kvitteringsprinter Se næste side Diverse andet i området Se næste side Brugerbetalte PARKERINGSOMRÅDER DataServerCentral Ind- og udkørselsterminaler Fuldautomatiske betalingsstationer Manuel, personalebetjent, betalingssystem Åbning af Bomme Pullerter Porte Skilte - Trafiklys - Tællesystemer - Alarmer - Remote - Pladshenvisning - Nummerplade ID o.m.a.

28 CENTRAL PC (server) Internet Saldocheck terminaler Lokal controller Brugermedielæser Vareautomater Forbrugsregistrering af el, gas, vand m.v. Lokal controller Brugermedielæser Åbning af ventiler m.v. Internet Brugermedielæser Betaling med kredit- og dankort Kvitteringsprinter Options : * Betaling med mønter * Betaling med sedler * Byttepengeudregning Internet Upload terminaler Internet Lokal controller Betaling med kredit- og dankort Kvitteringsprinter Options : * Betaling med mønter Internet Internet * Betaling med sedler Lokal controller * Byttepengeudregning Betaling med kredit- og dankort Kvitteringsprinter Armbånddispenser - eller Plastbånddispenser - eller Billetdispenser Internet Brugermedieautomater Saldocheck og uploadterminaler Lokal controller Brugermedielæser Vareudlevering Internet Options : * Betaling med mønter * Betaling med sedler * Byttepengeudregning Options : * Kvitteringsprinter * Betaling med mønter * Betaling med sedler PC- og internet, spil m.v. * Betaling med kredit- og dankort Lokal controller Option : Internet * Byttepengeudregning Brugermedielæser Polet-/møntautomat

29 Totalsystem for adgang, betaling o.m.a. CENTRAL PC (server) med bl.a. : * Diverse softwarepakker * Lokalnet for PC-enheder og for printere m.v. * Der kan også være samme udstyr som i kiosker og i de andre salgssteder. KIOSKER og RESTAURANTER UPLOAD-/BILLET SALDO- SALGSSTEDER BUTIKKER TERMINALER TERMINALER Betalinger med Betalinger med Til at indlægge beløb, tid, Kun til at se sin kontanter og med kontanter, brugermedier og eller ture på brugermedier saldo på ens kredit-, kunde- og Dankort kredit-, kunde- og Dankort og for billetudstedelse brugermedie Kasseterminaler Kasseterminaler Computer med Touch-skærm Computer Armbåndprintere Faste kvitteringsprintere Billetdispenser Touch-skærm Plastkortprintere Køkken- og bonprintere Brugermedie-motorkortlæser Brugermedielæser Billetprintere Bærbare betalingsenheder Varmelegeme Varmelegeme Andre printere Bærbare kvitteringsprintere Betaling med kredit-, Ingen betalinger Fremstilling af ID-kort Trådløse tjenerenheder kunde- og Dankort Bordlæsere for RFID Stregkodelæsere Disse 2 terminaler kan kom- Bordlæsere for stregkoder Brugermedielæsere bineres i det samme kabinet Saldocheck og upload Saldocheck og upload PARKERINGS- FORLYSTELSER SOLARIUM VARE- HOTEL og ANLÆG BIO, KONCERT m.v. VASKERI AUTOMATER CAMPINGPLADS Ind-/udkørselsterminaler Computer Computer Brugermedielæser Bomme, porte og pullerter Autom. betalingsterminaler Brugermedielæsere Brugermedielæser Køb af varer og Computer Bomme, pullerter og porte Kundedisplays og lydgivere Timerbokse betaling med Bookingsystemer Brugermedielæsere Kasseterminaler Tidsbestillingstavle brugermedier. Betalingsterminaler Tælle-og guidesystemer Saldoterminaler Mønt-/poletautomater Optionelt kan Brugermedielæsere Displays og skilte Billetprintere og -systemer Solarie- og maskinstyring betaling med Stregkodelæsere Trafiklys og lydgivere Kvitterings-/logprintere Drikkeautomater kredit,- kunde Låse- og adgk.systemer Opmærkningssystemer Åbning af personmølle m.v. Saldocheck og Dankort leveres Bærbare betalingsystemer Saldocheck Saldocheck og upload

30 FORLYSTELSES- PARKER med anvendelse af turbånd/ turkort, og billetter med stregkoder og/eller RFID BOLIGER- og KONTORER med anvendelse af kort eller tags med stregkoder og/eller RFID BADELANDE og SVØMMEHALLER med anvendelse af turbånd og billetter med stregkoder og/eller RFID STADIONS med anvendelse af turbånd, kort, tags og billetter med stregkoder og/eller RFID IDRÆTSHALLER med anvendelse af turbånd, kort, tags og billetter med stregkoder og/eller RFID Internet Remote Alarmer Overvågning DKC Systemer ADMINISTRATION med central PC (server) og relevante softwarepakker - herunder også bookingsystemer FITNESSCENTRE med anvendelse af turbånd, kort og billetter med stregkoder og/eller RFID SOLCENTRE med anvendelse af turbånd, kort og billetter med stregkoder og/eller RFID TERAPILOKALER med anvendelse af kort og billetter med stregkoder og/eller RFID PARKERINGSANLÆG med kundebetalt ophold i P-området CAMPINGPLADS med anvendelse af armbånd, kort, billetter m.v. med stregkoder og/eller RFID KONCERTER med anvendelse af armbånd, kort, billetter m.v. med stregkoder og/eller RFID

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer.

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer. DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej 415 Telefax : +45 5663 3611 DK-4690 Haslev www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk TOTALSYSTEM Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg,

Læs mere

MAPT STANDARD SYSTEM

MAPT STANDARD SYSTEM DKC ApS Vordingborgvej 415 Telefon : 5663 3511 info@dkcadgang.dk DK-4690 Haslev Telefax : 5663 3611 www.dkcadgang.dk MAPT STANDARD SYSTEM ( Mobile Access Control, Payment & Ticketing ) Mobilt system for

Læs mere

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Billet-, saldocheck -, upload- og betalingsterminaler KASSE Ethernet - eller RS232/485/422 Adgangskontrolsystem RFID-læsere Stregkodelæsere Læsere for

Læs mere

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum.

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum. Restaurant Reception MULTI ARENA STADION CAMPING PLADS HOTEL Minimarked Grill- og iskiosk Restaurant CAMPING PLADS Toiletter HERRER Baderum HERRER Baderum DAMER Toiletter DAMER 3 5 4 8 6 0 9 7 3 POOL OMRÅDE

Læs mere

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk Web : www.dkcadgang.dk Præsenterer CLS - systemerne HOVEDKONTOR CENTRAL PC (server)

Læs mere

Eksempel på TUP-terminaler

Eksempel på TUP-terminaler Eksempel på TUP-terminaler i f.eks. forlystelsespark, vandland, museum m.v. Central administration PC-netværk Internet Intranet Mobilnet Central PC (server) switch Turbåndprintere /-encodere Plastkortprintere

Læs mere

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER BILLETSYSTEMER BILLET- AUTOMATER med PRINTERE og BETALING GRUPPE BILLETTER PERSONALE-BETJENT BILLETKØB KØRSELS- VEJLEDNINGER HENVISNING TIL PLADS NR. ABONNEMENT FORDELE FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v.

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. DKC ApS Vordingborgvej 415, 4690 Haslev Tel. : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. Effektive, sikre

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 3000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Et af DKC s adgangskontrolsystemer hedder 3000. Det er et

Læs mere

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort VASKERILØSNINGER for selvbetjente vaskerier Løsning 1 * Display og 8 funktionstaster * Udstedelse af RFID-kort * Genopladning af beløb på RFID-kort * Betaling for kort og genopladning med kontanter og

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

Diverse andre produkter

Diverse andre produkter Diverse andre produkter B 50 BÆRBARE LØSNINGER DKC leverer en masse trådløse og bærbare løsninger for såvel betalinger som datafangst, læser af brugermedier o.m.a. Se iøvrigt på de næste sider. Android

Læs mere

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM EasiPos er opbygget med industriel standardhardware og flere forskellige touch-skærme kan tilbydes - lige fra low-cost CRT-skærme til passive og aktive LCD-skærme. Håndholdt udstyr, bl.a. PDA's og scannere

Læs mere

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE Sikkerhed - frem for alt Med løsninger, der tilpasses DERES behov DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk BILLETTERMINALER

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk ADGANGSKONTROL BETALINGSTERMINALER BILLETTERMINALER KORTSYSTEMER PARKERINGSSYSTEMER TURBÅND / TURPAS /

Læs mere

Med udstyr for læsning af stregkoder eller RFID-transponders

Med udstyr for læsning af stregkoder eller RFID-transponders Adgangskontrol Bomme og pullerter Parkeringsbøjler Turbåndsystemer Billetsystemer Alle former for plastkort Vordingborgvej 415, Dalby DK-4690 Haslev - Danmark Telefon : (45) 5663 3511 Telefax : (45) 5663

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

PRÆSENTERER FRIJS OEM - PRINTERE. Til indbygning i diverse kabinetter m.v. KIOSKog BILLETPRINTERE

PRÆSENTERER FRIJS OEM - PRINTERE. Til indbygning i diverse kabinetter m.v. KIOSKog BILLETPRINTERE PRÆSENTERER FRIJS OEM - PRINTERE BILLETPRINTERE KIOSKPRINTERE KIOSKog BILLETPRINTERE Til indbygning i diverse kabinetter m.v. Billet- og betalingsløsninger med motoriserede OEM enheder af dispensere, printere,

Læs mere

SVØMMEHAL System EMS ENTRY

SVØMMEHAL System EMS ENTRY SVØMMEHAL System EMS ENTRY Med følgende integrerede løsninger for Adgangskontrolanlæg Betalingssystemer Tællesystem m.v. BAR Diverse udgange til f.eks. : Varmtvandsbassin SPA-pool Solarium Restaurant Fitness

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e -

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e - Kasseløsning - V i g ø r d e t l e t t e r e - CompuCash samler alle opgaver i restauranten, butikken og kiosken i ét og samme system. Vi tilbyder en helt unik program tilpasning - både til den enkelte

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer

ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer DBM 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Siden 1986 har DIGIT adgangskontrolsystemer været markedsført

Læs mere

Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER

Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER Præsenterer løsninger for CAMPING PLADSER og AUTOCAMPERPLADSER Trafiklys og skilte m.v. Bomsystemer EMS ENERGY "MASTER" EMS ENERGY "SLAVER" EMS CLEAN Stander for tømning af toiletcassette fra autocamper

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

ARTEMA HYBRID. Danmarks nye kvalitetsterminal. underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig

ARTEMA HYBRID. Danmarks nye kvalitetsterminal. underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig ARTEMA HYBRID Danmarks nye kvalitetsterminal underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig DATABLAD for ARTEMA HYBRID Egenskaber Alt i én Artema Hybrid er en alt i én-terminal

Læs mere

Det Selvbetjente Bibliotek

Det Selvbetjente Bibliotek Det Selvbetjente Bibliotek Self Operated Library (SOL) Cordura A/S har udviklet en række software- og hardwareprodukter, der tilsammen gør det muligt for mindre biblioteksfilialer at have åbent uden fysisk

Læs mere

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med Hotel er det muligt

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker Kort System - v i g ø r d e t l e t t e r e - Adgangskontrol Forbrugsmåling Billettering Betaling CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker løsning med custom-fit software, der

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.:

DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Betalings- og billetsystemer Systemer for kundebetalte parkeringsanlæg Udstyr for Autocamperparkering Bomanlæg

Læs mere

V-R Brugermanual til Casio PREMIUM app

V-R Brugermanual til Casio PREMIUM app V-R Brugermanual til Casio PREMIUM app INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Start af programmet... 3 2. Log på... 4 3. Visning med eller uden numerisk tastatur... 5 4. Registrering af varer... 7 At ændre antallet på

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

TEKNIK BETALINGSLØSNING

TEKNIK BETALINGSLØSNING BETALINGSLØSNING godik cpos event kasseterminal med skuffe og integreret betalingsterminal Topmodel til Danmarks bedste pris CPOS Event Kasseterminal DCH 6800. Designet til udendørs brug med IPP350 Dankortterminal,

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light Montering 1. Piccolo Light kan installeres uden brug af kommunikation via GSM, men installeres et SIM-kort i enheden, vil man bl.a. kunne få alarmer som sms og email.

Læs mere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM informationstavle: trapperegister, to-vejskommunikation og vaskeristyring Elektronisk to-vejskommunikation med beboerne Med

Læs mere

DK-Unit Point version 2.xx til PWE 37

DK-Unit Point version 2.xx til PWE 37 Beskrivelse af DK-Unit til Point Yomani og Xenta Dankort terminaler DK-Unit programmet er udviklet til at kunne benyttes sammen med forskellige applikationer, hvor man ønsker at kunne danne en Dankort

Læs mere

DK-Unit Point version 1.xx

DK-Unit Point version 1.xx Beskrivelse af DK-Unit til Point Yomani og Xenta Dankort terminaler DK-Unit programmet er udviklet til at kunne benyttes sammen med forskellige applikationer, hvor man ønsker at kunne danne en Dankort

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt!

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt! Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5 Vigtigt! I forbindelse med installation af dankort terminalen, skal du på den computer hvor dankort

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal.

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal. Forside. Indhold.. Opstart/afslutning af kasseterminal.. Gennemfør salg a. Ekspedient nr. b. Kontant salg. c. Dankort salg 4. Gennemfør salg NFC. 5. Fejltastning, samt retursalg a. Returner salg (Kun muligt

Læs mere

U n i C o r e. I n s t a l l a t i o n s - v e j l e d n i n g

U n i C o r e. I n s t a l l a t i o n s - v e j l e d n i n g Dokument nr.: 103-230-0001A/- dansk Side nr.: 1 Copyright 1993 Crysberg A/S U n i C o r e I n s t a l l a t i o n s - v e j l e d n i n g Crysberg A/S Phone: +45 4913 8303 E-mail: mail@crysberg.dk Oldenvej

Læs mere

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum.

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum. G S M K E Y M o b i l t e l e f o n s o m n ø g l e o g a d g a n g s k o n t r o l R U K O G S M K E Y - T R Å D L Ø S S T Y R I N G A F S I K R I N G O G A D G A N G S K O N T R O L Nu får danske virksomheder

Læs mere

Brugervejledning PBS Flexi Mobil

Brugervejledning PBS Flexi Mobil Brugervejledning PBS lexi Mobil 1 GOD ORNØJELSE MED DIN NYE LEXI MOBIL! PBS lexi Mobil terminalen gennemfører transaktioner lynhurtigt stort set hvor som helst. Terminalen er baseret på den nyeste teknologi,

Læs mere

GO RFID - armbånd PRÆSENTERER. til FORLYSTELSESPARK, VAND-/BADELAND, KONCERTOMRÅDER, STADIONS, MESSER m.v.

GO RFID - armbånd PRÆSENTERER. til FORLYSTELSESPARK, VAND-/BADELAND, KONCERTOMRÅDER, STADIONS, MESSER m.v. Telefon :5663 3511 www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk PRÆSENTERER GO RFID - armbånd til FORLYSTELSESPARK, VAND-/BADELAND, KONCERTOMRÅDER, STADIONS, MESSER m.v. Er et barn, eller måske en barnevogn, blevet

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

3 /SPORING / Produkter

3 /SPORING / Produkter 3 /SPORING / Produkter - Udført i et robust og enkelt design. Alt er indeholdt i én pakke. Du kan bruge enheden til lejlighedsvis overvågning ved at tilslutte enheden til køretøjets 12V stik eller til

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

GO RFID - armbånd PRÆSENTERER. til FORLYSTELSESPARK, VAND-/BADELAND, KONCERTOMRÅDER, STADIONS, MESSER m.v.

GO RFID - armbånd PRÆSENTERER. til FORLYSTELSESPARK, VAND-/BADELAND, KONCERTOMRÅDER, STADIONS, MESSER m.v. Telefon :5663 3511 www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk PRÆSENTERER GO RFID - armbånd til FORLYSTELSESPARK, VAND-/BADELAND, KONCERTOMRÅDER, STADIONS, MESSER m.v. Er et barn, eller måske en barnevogn, blevet

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

BAS 920. Datablad. BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk

BAS 920. Datablad. BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk BAS 920 BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk BAS 920 tilhører en familie af frit programmerbare kontrollere designet til at være skalerbare fra helt små til meget store

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Januar 2018 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Vejeterminaler. Vejeterminaler 1

Vejeterminaler. Vejeterminaler 1 Vejeterminaler Vejeterminaler 1 DV PRO Betjeningsterminalen er opbygget fleksibelt og modulært for at tilfredsstille ethvert behov indenfor selvbetjent identifikation og dataformidling. DV PRO er markedets

Læs mere

Med Galaxys årskort og medlemssystem får du mu- king, bar/café- og butikskassesystem baseret på touch-

Med Galaxys årskort og medlemssystem får du mu- king, bar/café- og butikskassesystem baseret på touch- POS, Point of Sale Galaxy Pass Modul Point-of-Sale systemet Galaxy er et high-end billet, boo- Galaxy Pass Modul, giver dig mulighed for at sælge, ad- Med Galaxys årskort og medlemssystem får du mu- king,

Læs mere

GSM / SMS dør/port kontrol enhed

GSM / SMS dør/port kontrol enhed 11-07-2013 GSM / SMS dør/port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm

Læs mere

Installationsvejledning til Countertop ict220e

Installationsvejledning til Countertop ict220e Installationsvejledning til Countertop ict220e Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0124 1. Indledning

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

BETALINGSLØSNING. Powered by

BETALINGSLØSNING. Powered by BETALINGSLØSNING Powered by Indholdsfortegnelse CPOS Event kasseterminal CHD 6800 CPOS Event kasseterminal med magnetkort CHD 8800 3 CHD 8 Håndholdt mobilkasseterminal 4 Stationær Dankort terminal ICT

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem...

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Vaskerimaskiner Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Infrastruktur i hjemmet og begreber

Infrastruktur i hjemmet og begreber Infrastruktur i hjemmet og begreber Indholdsfortegnelse Ordliste... 2 Accesspoint... 2 DHCP... 2 DSL... 2 Ethernet... 2 Firewall... 2 Flatrate... 2 Hub... 3 IP... 3 IP-adresse... 3 IP-filtrering... 3 IP-forwarding...

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre.

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Moderne elektroniske skabs og dørlåse. For aktivering med PIN kode, berøringsfri taks eller kort, Eller kombination heraf. Kan programmeres med forskellige

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Pollerens web-server interface. Version 1.0 Revision 090513

UniLock System 10. Manual til Pollerens web-server interface. Version 1.0 Revision 090513 UniLock System 10 Manual til Pollerens web-server interface Software PCS125 Version 1.0 Revision 090513 Polleren har indbygget en web-server, der stiller en række funktioner og data til rådighed for eksterne

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M ES 25 - ES 25HS - ES 25 M Bomhus af aluminium, blå/hvid. Bomarm med gummipolstret underkant og røde reflekstriber Bomarmlængde Max. spærrebredde ES 25 2.500 mm 2.280 mm 1,4 sek. ES 25HS 2.500 mm 2.280

Læs mere

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S MANUAL TIL OPSTART AF JCDS WEBBASEREDE INFO-SKÆRM Denne lille folder beskriver kort, hvordan du tilkobler din nye info-skærm PC til et trådløst netværk.

Læs mere

Forhandlermøde, juni 2007 Søren Vallø Business Development Manager

Forhandlermøde, juni 2007 Søren Vallø Business Development Manager Forhandlermøde, juni 2007 Søren Vallø Business Development Manager Præsentation gennemgang Gennemgang af de nye ting i version 2.5.2 Mamut ServiceSuite Planning Næste service release 15. august Mamut ServiceSuite

Læs mere

ADGANGSKONTROL. Skræddersy dine sikkerhedsbehov med Jantars uendelige muligheder. Prisvenlige kvalitetsprodukter med højt sikkerhedsniveau

ADGANGSKONTROL. Skræddersy dine sikkerhedsbehov med Jantars uendelige muligheder. Prisvenlige kvalitetsprodukter med højt sikkerhedsniveau PRODUKT KATALOG ADGANGSKONTROL Skræddersy dine sikkerhedsbehov med Jantars uendelige muligheder Prisvenlige kvalitetsprodukter med højt sikkerhedsniveau MED JANTAR ER DU ALTID GARANTERET ET HØJT SIKKERHEDSNIVEAU

Læs mere

Svendeprøve Projekt Tyveri alarm

Svendeprøve Projekt Tyveri alarm Svendeprøve Projekt Tyveri alarm Påbegyndt.: 8/2-1999 Afleveret.: 4/3-1999 Projektet er lavet af.: Kasper Kirkeby Brian Andersen Thomas Bojer Nielsen Søren Vang Jørgensen Indholds fortegnelse 1. INDLEDNING...3

Læs mere

ENTRY/EXIT SERVER. Teknisk beskrivelse

ENTRY/EXIT SERVER. Teknisk beskrivelse ENTRY/EXIT SERVER Teknisk beskrivelse Document: Entry-Exit Server - Teknisk Beskrivelse 001 Created: 03/03/2005 Revision: 03/03/2005 1 Revisioner: Dato Init Beskrivelse 03/03/2005 JaJ Første udgave. Entry/Exit

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser

READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser READX-EM&MF WIEGAND slave kodetastatur & proxlæser Installations manual Ver. 2018-09-24 INDHOLD Introduktion 3 Kassens indhold 4 Installation 5 Tilslutninger 6 Wiegand dataformat 7 Vare nummer 8 Kodeliste

Læs mere

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock Projekt PRJ177 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem...

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Professionelle vaskeriløsninger Elegant administrations fri løsning med MobilePay betaling Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl220g

Installationsvejledning til Mobile iwl220g Installationsvejledning til Mobile iwl220g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0127 1. Indledning Før

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Digital Verdensklasse Vision & strategi for digital teknologi i BørneRiget

Digital Verdensklasse Vision & strategi for digital teknologi i BørneRiget Digital Verdensklasse Vision & strategi for digital teknologi i #1 Integreret leg Verdens bedste hospital for børn, unge og fødende #2 Designet til hverdagen #3 Se mig, spørg mig, lad mig #4 Den Gode Rejse

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere