DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært."

Transkript

1 1 DMRU Delegeret forsamling 2015 Referat DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. Til stede var 12 medlemmer Leif Svinth Christensen MMRK DMRU nord jysk sekr. Peter Broe HMK DMRU nord jysk suppl. Jørgen Erik Jørgensen OMR DMRU Fynsk sekr. Helge Christofffersen OMR Flemming Lindbaum HMRC Thomas Ludvigsen Brian Skovsende Henning Hein RRO ESR ESR Jan Pieler ESR DMRU sydjysk suppl. Per Thaudal Preben Rasmussen MMRK HMRC Stephen Wagstaffe HMRC DMRU syd jysk sekr. Da hver klub har 2 stemmeberettigede, blev Jan Pieler bisidder for ESR og Stephen Wagstaffe for HMRC. Derefter opgjort at der var 10 stemmeberettigede. Dagsorden iflg. Vedtægterne

2 2 1. Valg af dirigent og referent. Jørgen Erik Jørgensen bød velkommen til de fremmødte. Grundet kraftig snevejr var DMRU formanden Erik Noltensmejer, Racefun, og Sjælland sekr. Rene Glæsel, Woodracing strandet i Roskilde og Slagelse, hvorfor de ikke var nået frem. Telefonisk kontakt flere gange under mødet. I henhold til dagsorden blev der forsøgt valgt en dirigent. Ingen meldte sig, hvorfor Jørgen Erik Jørgensen opfordrede til at holde en god mødekultur. Som referent valgte forsamlingen Jan Pieler. 2. Formandens beretning. Grundet at formanden Erik Noltensmejer ikke var mødt frem blev denne ikke fremlagt. 3. Kassererens beretning. Kasserer Jørgen Erik Jørgensen gennemgik regnskabet udsendt sammen med dagsorden og indkomne forslag. Jørgen Erik forklarede, at der var skruet ned for præmiebudgettet, og hvorfor der var et negativt årsresultat på kr. 372,23. Forklaret via bilag B, oversigt over forhåndstilmeldte til DM løb gennem år 2015, herunder eftertilmeldte til samme løb. Regnskabet udviste ikke løbsafgifter for sidste DM løb for 1/24 S16D og 1/32 Open ved HMK den 15. november, og at der ikke var opkrævet kr. 50,- udover startgebyr for eftertilmeldte til løbet, som reglerne ellers tilskriver. Forsamlingen drøftede, hvad der bør ske, når en deltager eftertilmelder sig, og om DMRU skulle være barsk og indkræve de ekstra kr. 50,- for dem som tilmeldte sig efter tilmeldingsfristen udløb ( normalt 10 dage). Af dette beløb opkræver DMRU kr. 30,-. Dog skal en eftertilmeldt ikke betale kr. 50,- pr tilmeldt klasse, men alene kr. 50,- selv om der deltages i 2 klasser på dagen. Jørgen Erik pointerede, at det er den arrangerende klubs ansvar at indkræve beløbet, sammen med de øvrige tilmeldingsgebyrer for forhåndstilmeldte.

3 3 Forsamlingen udtalte, at for 2016 præciseres det, at reglerne for eftertilmelding skal overholdes, med fordeling kr. 30,- til DMRU og kr. 20,- til arrangerende klub. Herefter drøftelse om regnskabet forskellige udgifter, herunder køb af domænenavnet DMRU. Kassebeholdning pr er på ,09. Regnskabet godkendt. 4. indkomne forslag. Indkomne forslag blev behandlet i den nr. orden/række, som de var opstillet i jf. de udsendte materialer til brug for delegeretforsamlingen. a) DM klasser for år Drøftelse om 1/24HardbodyGT-klassen skulle bestå sammen med Scaleauto-klassen, og om GT-klassen skulle køres efter gtmos regler. Konklusionen blev, atscaleautoog GT-klassen fortsætter i år 2016 og udvalget for klasserne udarbejder et reglement for GT- klassen inden den 1. december /24 Can Am og Retro F1 fortsætter uændret i året Drøftelse om 1/24 Hardbody Classic, da der var aflyste løb i 2015 grundet manglende tilmelding. MMRK er eneste klub, der har søgt løb i klassen i år Konklusionen blev, athardbody Classic med både A og B klasse fortsætter uændret for år Slotklasserne 1/24 S16D drøftet og delegeretforsamlingen var enige om, at junior og senior slås sammen til et mesterskab, og køres efter Seniorreglerne fuldt ud både hvad angår chassis og production karosser. Det betyder, at JK Can Am karosser ikke kan anvendes i år Konklusionen blev, at Slotklassen S16D fortsætter i år 2016 som ét mesterskab. Slotklasse 1/32 Open fortsætter uændret i året SCX digital klasser fortsætter uændret for år 2016.

4 4 4b. Indkomne forslag i øvrigt. Forslag 1 stillet af Erik Noltensmejer vedr. vedtægter 16, om der bl.a skulle sættes minimumstal for antal tilmeldte deltagere for at kunne gennemfører et løb ( alle klasser) og om den afholdende klub i forhold til antal tilmeldte kørere stille med resterende nødvendige antal påsættere for at gennemfører løbet. Lang drøftelse vedr. minimum antal kørere i forhold til aflysning af et løb, eller om det som i år 2015 er op til arrangerende klub at beslutte en aflysning. Forsamlingen henstiller at 10 dages reglen overholdesfor tilmelding forud for løbsdato, og det blev drøftet hvornår seneste tidspunkt for aflysning, her blev 5 dage nævnt. Forslaget sat til afstemning: 7 stemmer imod og 3 undlod at stemme ikke vedtaget. Forslag 2 stillet af OMR vedr. vedtægter 3a, afsnit 6, om klasseudvalg tilknyttes for 1 år ad gangen. OMR uddybede deres forslag og oplyste, at et udvalg dog kunne genvælges på delegeretforsamlingen for næste år. Ved et løb i en klasse, kunne et klasseudvalg vælges/indsættes for klassen gældende for samme kalenderår. Skal tilføjes nuværende tekst i 3a. Forslag at stemme om blev: udvalg vælges for et kalenderår ad gangen. Forslaget sat til afstemning: 10 stemmer for vedtaget. Forslag 3 stillet af MMRK vedr. vedtægter 3a, om klasseudvalgs beføjelser for bedre at kunne sikre udvikling af de omhandlende klasser. I forslaget ønsker MMRK at sikre at udvalget for en klasse også fastlægger løbskalender for den aktueller klasse/r Drøftelse om ansøgningsmåde udvalg eller klub. Der blev argumenteret for og imod og om hvornår en evt. vedtagelse af forslaget skulle gælde fra ( år 2016 eller år 2017) MMRK stillede ændringsforslag til tekst, som blev: For at sikre en dynamisk struktur, kan de forskellige klasser under A, B, og C (se 2) tilknyttes udvalg, som varetager den løbende styring og udvikling af det tekniske

5 5 reglement for klasserne, bland andet m.h.t. fortolkning af vognreglement og fastlæggelse af løbskalender. Det samme udvalg kan varetage en eller flere klassers interesser. Vedr. fastlæggelse af løbskalender skal dette være gældende fra år Forslaget sat til afstemning: 5 stemmer for og 3 imod. 2 undlod at stemme vedtaget. Forslag 4 stillet af MMRK vedr. vedtægter 15, om klasseudvalgs beføjelser for at sammensætte en løbskalenderudfra kendskab til deltagernes ønsker og med mulighed for at spørge de klubber, der ikke lige har fået indsendt en ansøgning til DMRU. Vil skabe grobund for god udvikling af sporten. Drøftelse af hvordan forslaget kunne tilpasses det netop vedtagne i forslag 3 at kunne fastlægge hvilke baner og klubber, der kunne afvikle DM-løb, og som klasseudvalget kunne planlægge en løbskalender efter. Ændringsforslag og tilpasning af nuværende tekst i vedtægter, idet nuværende tekstindhold fastholdes og tilføjes forslagets erstatningstekst. (Se MMRK forslag side 1 af side 2 i det udsendte materiale) Tekst der tilføjes: For hver klasse, hvor der er udpeget et udvalg, er det udvalgets opgave i samarbejde med de interesserede klubber og baner at fastlægge en løbskalender for klassen/r. Løbskalenderen skal ligge fast 14 dage efter Delegeretforsamlingen og offentliggøres på Hvis der ikke findes et udvalg for klassen, bestemmes løbskalenderen på Delegeretforsamlingenudfra de indsendte ønsker om løb. Forslaget herefter sat til afstemning: 6 stemmer for, ingen stemmer imod, 4 undlod at stemme. Forslag 5 stillet af Jørgen Erik Jørgensen, bestyrelsesmedlem, vedr. vedtægter 16, om enkeltløb med DMRU DM status. Skal gælde for enkeltløb med godkendt DM status. JEJ oplyste, at forslaget er fremsat udelukkende udfra økonomiske betragtninger. Forslaget tekst blev efter drøftelser tilpasset med accept fra forslagsstiller således:

6 6 For enkeltløb med DMRU DM status. DMRU regler for tilmelding er gældende, dog med 14 dages tilmeldingsfrist af hensyn til præmiebestillinger. Tilmeldingsminimum er 15 deltagere med afregning af kr. 30,- pr deltager til DMRU, dog min.kr. 600,- ( som er til præmier) for at løbet kan få DM status. Forslaget sat til afstemning: 10 stemmer for. Forslag 6 stillet af OMR, vedr. vedtægter 11 Point løbsafvikling for Scale og Slot. Forslaget stillet udfra en efter OMR mening skæv fordeling af DM baner og hvilket løb der er tællende til et mesterskab. Drøftelser vedr. det rimelige i at en landsdel, hvor en bane er beliggende, skal være afgørende for om et løb er tællende. Reglerne forskriver hvor mange løb/afdelinger af et klassemesterskab, der er tællende alt efter antal afviklede løb i en DM klasse. Eks. Slot klasse med 5 DM løb, hvor 3 er tællende, forslog OMR at 1 løb på Sjælland skulle være tællende uanset om nuværende regler, hvor de 3 bedste løb er tællende i DM pointregnskabet. Påpegede at de foreslåede regler har været praktiseret i SCX klasserne i indeværende år. Forslaget trukket tilbage af OMR. 4c. Løbskalender for det kommende år. Forsamlingen drøftede baners godkendelse og syn, og om hvordan excel skema herfor skulle udfyldes og sendes til DMRU. Når skemaet er udfyldt gemmes det på ens egen PC, og derefter sendes som fil til DMRU. Drøftelser udfra den udarbejdede provisoriske løbskalender for 2016 i 3 varianter. Herunder antal af afdelinger i hver klasse med DM status, og hvor mange antal DM løb ( forskellige klasser) hver medlemsklub kan få tildelt i et år.

7 7 Der er for året 2016 anmeldt/ansøgt 9 afdelinger til Scaleauto og forsamlingen var af den mening, at dette er for mange løb og burde minimeres. Woodracing havde søgt om løb i Scaleauto og Can Am og Retro F1 men annulleret sin ansøgning den 10. november af ukendte årsager. X-kolonnen i den provisoriske kalender blev valgt. SCX klasserne har udpeget deres løbsdatoer og ikke medregnet i X kolonnen. Udfra den valgte kolonne udgår 3 klubbers ansøgning om Scaleauto løb, så antal afdelinger i denne klasse bliver 6 stk. De klubber der udelades fra Scaleauto løb i 2016 får fortrinsret til DM løb i samme klasse i året Dette er OMR ESR - HMRC. DMRU gennemgår og bearbejder datoer for afvikling af DM i Classic. 5. Valg af formand. Erik Noltensmejer har erklæret sig villig til genvalg 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Sjællands repr. Rene Glæsel villig til valg Jylland Syd repr. Stephen Wagstaffe villig til genvalg. ESR forslog Jan Pieler, ESR som repr. For Jylland Syd. Stephen Wagstaffe trak sit kandidatur. Jan Pieler, ESR villig til at modtage valg Som suppleanter: Sjælland ingen kandidater og derfor vakant. Suppleant Fyn modtog John Petterson valg Suppleant Nord Jylland modtog Peter Broe valg Suppleant Syd Jylland modtog Stephen Wagstaffe valg

8 8 7. Valg af 2 revisorer. Bjarne Godfredsen og John Petterson valgt med akklamation. 8. Fastsættelse af kontingent, startgebyrer og andre udgifter. Ingen ændringer forslået. Uændret. 9. Eventuelt. ESR ønsker at DMRUs bestyrelse skal se på brugen af motorer i Slot S16D klassen, herunder hvordan disse kan trimmes jf. nuværende reglement og om Pro Slot motor PS 2104, der er blueprintet og med S16D anker fra fabrikken og andre fjedre, kan godkendes som den er, til brug i klassen. Herefter tak for god disciplin under mødet og for god ro og orden. Tak til Stephen for mødearrangementet. Mødet afsluttet ca. kl Jan Pieler Referant

9 9

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Referat

Dansk Mini Racing Union. Referat 1 Dansk Mini Racing Union Delegeretforsamling den 27. november 2016 Referat 2 DMRU Delegeretforsamling 2017 Referat. DMRU Delegeretforsamling 2017 blev afholdt søndag den 26. november 2017 i Fælleshuset

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2016.

DMRU Delegeretforsamling 2016. DMRU Delegeret forsamling 2016 blev afholdt søndag den 27. november 2016 Skolevej 4, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 17 medlemmer: Thorkild Hjorth SSLOT Claus

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2018.

DMRU Delegeretforsamling 2018. DMRU Delegeret forsamling 2018 blev afholdt søndag den 25. november 2018 I Fælleshuset, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 15 medlemmer: Peter Larsen KMRC Lasse

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært.

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. 3. Kassererens beretning. Referat fra DMRU Delegeretforsamling 2011. DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2011 Vedtægter VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Dansk Mini Racing Union er en organisation/union for alle Mini Racing sportens

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2019 v

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2019 v Dansk Mini Racing Union 2019 Vedtægter DMRU 2019 v.1.0-1 - BESTYRELSE 2019 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Vedtægter DMRU 2017 v.1.0-1 - BESTYRELSE 2017 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.1/04

mail NEWSLETTER nr.1/04 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.1/04 Race i januar 08. JLMS 1:32, Blue Tornado 17. SLEMC 3-Nord, Aalborg 24. NASCAR Træf, OMR (AFLYST)

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2016 v.3a - 1 -

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2016 v.3a - 1 - Dansk Mini Racing Union 2016 Vedtægter DMRU 2016 v.3a - 1 - BESTYRELSE 2016 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU Dansk Mini Racing Union 2015 Vedtægter DMRU 2015-1 - BESTYRELSE 2014 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord Leif

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2012 Vedtægter VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Dansk Mini Racing Union er en organisation/union for alle Mini Racing sportens

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU Dansk Mini Racing Union 2014 Vedtægter DMRU 2014-1 - BESTYRELSE 2014 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 juuljan@hotmail.com 7430 Ikast Jylland-Nord Peter Broe Tlf. 21 31

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 eller højere. DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 nr.3/05 Tilstede: Jan Juul NNSR (bestyrelsen)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION

VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION 1 Navn. Unionens navn er Dansk Model Sports Union (DMSU). Unionens hjemsted er Holbæk Kommune. 2 Medlemskab af andre organisationer. Ingen for nuværende. 3 Unionens

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2012 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg glæder mig til at se rigtigt mange af jer deltage i dette års Delegeretforsamling i DMRU. Igen i år er DMRU vært ved en mindre frokost,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 21. januar 2016. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0 Dansk Mini Racing Union 2019 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016) Side 1 / 7 Dirigentvejledning til Divisionsrådsmøde Opdateret marts 2016 Generelt om afstemning Divisionsrådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Divisionsrådet er divisionens øverste

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 9. marts 2010 kl. 19.00 i Middelfart-salen på Kulturøen, 5500 Middelfart. Dagsorden iflg. 5a i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2)

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2019 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet udgøres af de fremmødte personer,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 17. januar 2019. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi

NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi Stiftelsesdokument Mellem de gode borgere Birgitte Bonnerup, OPU, Zanne Lorenzen, Proces ApS og Steen Visholm, MPO, er

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Stiftet den 7. oktober 1964 Revideret og vedtaget på den ordinære generalforsamling 6. marts 1994, 28. marts 2009 og 26. februar 2011 Motto: At tjene

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger

Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger 1. Navn Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI) med hjemsted i Hillerød Kommune. Første vedtægtsgodkendelse: 10. april 1967 VEDTÆGTER 2. Formål: 2.1 HSI's formål

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Vedtaget på ordinær generalforsamling den 21.10.99

Vedtaget på ordinær generalforsamling den 21.10.99 1 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 21.10.99 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er : PROSA/SAS. Foreningen af EDB-folk i SAS, Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2. FORMÅL 1. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere