SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi torsdag den 21.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi torsdag den 21."

Transkript

1 SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi torsdag den 21. marts 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved, Dorthe Hansen, Ann Louise Skovgaard Nielsen. Fraværende med afbud: Ture Andersen, Kamilla Kielsgaard, Mie Green Jensen, Sandie Amalie Lilltorp, Pia Thomsen(ej stemmeret). Referent: Anne-Lise Mortensen Dagsorden 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat fra 11./14. februar 2013 a) Opfølgning på igangsatte opgaver 3) Orientering fra Studieleder*) 4) Orientering fra Sekretariatet 5) Merit- og dispensationsansøgninger*) 6) Udbud af fag i E13 7) Evalueringer*) 8) Orientering om faglig forening (Ann Louise og Kamilla) 9) Mødedato i april 10) Evaluering af Åbent Hus 11) Forretningsorden for Studienævnet*) 12) Henvendelse fra Maja Sigurd Pilesjö vedr. faget Børn uden verbalt sprog *) 13) Fordeling mellem kvote 1- og kvote 2-ansøgere*) 14) Studienævnets brug af fagansvarliges udtalelser 15) Opdatering af Vejledning skriftlige hjemmeopgaver *) 16) Forslag til optimering af SDU Klinik*) 17) Planlægning af fremtidige Studieordningsændringer 18) Eventuelt 19) Næste møder: Ad. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af et ekstra punkt Udbud af fag i E13. Punktet blev placeret efter pkt. 5 Merit og dispensationsansøgninger. Ad. 2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den februar 2013 blev godkendt. Ad. 2 a Opfølgning på igangsatte opgaver ÅMG: Studieordningsændringerne er færdiggjort og sendt til Fakultetet.

2 Der er bevilget midler til et projekt under Den studerende i centrum. Projektet er planlagt til at starte i E13. Mere om dette på næste møde. Ad. 3 Orientering fra Studieleder DH: Den første Faglig Café blev afholdt den med pæn tilslutning. Oplæg omkring studieophold i Australien. Næste café er planlagt til med oplæg fra en Ungeguide fra Høreforeningen. Fagligvejleder Anja Lykke Olsen har sagt op pr Der skal hurtigst muligt ansættes en ny Fagligvejleder. DH + ÅMG + ALO laver jobopslag. ALO har efterfølgende ændret opsigelsesdatoen til Møde med aftagerpanel for Logopædi Der var 7 repræsentanter fra aftagergruppen og SDU var repræsenteret ved MP, ÅMG, DH, MGJ, og ALSN. Der er planlagt møde med aftagerpanel for Audiologi den Jytte Isaksen er overgået til at være Videnskabelig Assistent og vil være til rådighed med nogle timer. Humanistisk Fakultet uddeler en undervisningspris igen i Fristen for at indstille en heltidsansat forsker/underviser til prisen er kl Studie-og undervisningsmiljøvurdering 2013: HR-service udsender link til spørgeskema til alle studerende. Fristen for at svare er DH laver et opslag på BB med en opfordring til at besvare spørgeskemaet, da det er en mulighed for de studerende for at få indflydelse på forholdene på SDU. Henvendelse fra underviseren i Audiologi: Der er mulighed for 4 instruktor timer til undervisning i læsning af audiogrammer for Pædagogiske Audiologer semester. DH organiserer undervisningen Henvendelse fra 2 studerende på 2. semester af Kand. i Audiologopædi vedrørende placering af undervisningen i faget Identifikation af og indsatser for børn med typisk eller afvigende sprogtilegnelse. Undervisningen er placeret meget sent i semesteret og på enkelte lørdage. DH besvarer henvendelsen.

3 Ad. 4 Orientering fra Sekretariatet Vibeke Bennedsen har nu været på SDU 2 torsdage formiddage. Ad. 5 Merit- og Dispensationsansøgninger Følgende ansøgninger blev behandlet: 04-13: Ansøgning om merit for faget Psykologi pba fagene Psykologi og Pædagogik på Pædagoguddannelsen. Afslag (enstemmigt) : Ansøgning om overflytning fra 2008-studieordning til 2011-studieordning, Audiologi KA. Ej behandlet retur til ansøger : Ansøgning om dispensation til at deltage i praktikforløb uden at have bestået alle 5. semesters fag.(mangler Audiopædi II, Høreapparatbehandling og Sprog- og Talevanskeligheder hos børn). Godkendt (gælder for alle studerende) : Ansøgning om endelig godkendelse af merit for Valgfag + del af Videregående Logopædi pba faget Læsning I, KUA. Godkendt : Ansøgning om endelig godkendelse af merit for dele af Videregående Logopædi pba faget Læsning I, Skriftsproglige færdigheder, KUA. Godkendt : Ansøgning om udsættelse af afleveringsfrist for speciale. Godkendt + 3 mdr. (enstemmigt) : Ansøgning om udsættelse af afleveringsfrist for speciale med 1 mdr. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om endelig godkendelse af merit for UTI + 3 dele Videregående Logopædi pba fag ved Universitetet i Lund. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om endelig godkendelse af merit for Åbent Fag 15 ECTS pba faget Læsning I, KUA. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om dispensation til afvikling af Praktikforløb på 5. sem. i Grønland. Ej behandlet retur til ansøger pga manglende oplysninger : Ansøgning om udsættelse af afleveringsfrist for speciale. Godkendt +1½ mdr. (enstemmigt) : Ansøgning om ændring af eksamensform for hele holdet i Psykolingvistik ved eksamen S13 til Portfolio projektopgave med 4 delopgaver, der afleveres samlet. Mulighed for gruppeeksamen. Godkendt (enstemmigt) under forudsætning af, at alle tilmeldte studerende underskriver ansøgning : Ansøgning om merit for fag på 2007-studieordningen 30 ECTS pba fag på studieordningen. Godkendt (enstemmigt). Ad. 6 Udbud af fag i E13 Det blev vedtaget enstemmigt, at udbyde følgende fag (Valgfag/Videregående Logopædi) i E13: Neonatal screening og sprogudvikling hos børn med høretab (VF)

4 Læsning II (Videregående Logopædi) At leve med kommunikationshandicap, klienter og pårørende (Videregående Logopædi) Alternativ og supplerende kommunikation (Videregående Logopædi) Intervention overfor børn med sprog/talevanskeligheder (F14). DH sender fagbeskrivelser til Studienævnets medlemmer. Ad. 7 Evalueringer Videnskabsteori Godkendt. Høreapparatbehandling og tilpasning Godkendt. Bemærkninger vedr. lærebog og undervisning 4 timer ad gangen tages til efterretning. Hørelsens fysiologi og patofysiologi Godkendt. Videregående Akustik Godkendt. Børneaudiologi Godkendt. Sammentælling + underskrifter fra 2 studerende mangler. Signalanalyse Godkendt. Samlæsning med Biologistuderende diskuteres med fagkredsen. ÅMG vender tilbage. Videregående Audiologiske Målemetoder Godkendt. Audiologi for Logopæder Godkendt. Bemærkninger om overlap i tidspunkt med undervisning i andre VF undersøges af DH. Projektorienteret forløb (LO + PA): DH kontakter MP for evaluering. Projektorienteret forløb (TA): Godkendt. Der arbejdes med baggrundsfag (Audiologiske Målemetoder) + underviserstab. Psykolingvistik & Sprogtilegnelse for audiologer: Godkendt. Psykolingvistik & Sprogtilegnelse I: Godkendt.

5 Cochlear Implant: Godkendt. Introduktion til Audiologopædi: Evalueringen er foretaget mundtligt. Referat mangler. DH kontakter underviser. Teoretisk og Anvendt Sprogvidenskab I: Godkendt. Mødet afsluttet kl Resterende punkter på dagsordnen udsættes til næste møde. DH laver ny doodle for fastsættelse af mødedato i april. Mødet fastsat til kl i mødelokale Sokrates. Øvrige mødedatoer er: Tirsdag den 14. maj 2013 kl i mødelokale Sokrates Mandag den 3. juni 2013 kl i mødelokale Lysningen, stuen.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi tirsdag den 23.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi tirsdag den 23. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 23.04.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi tirsdag den 23. april 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 30. september 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 27.02.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 11. februar og torsdag den 14. februar 2013 Til stede: Rineke Brouwer,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 08.12.14 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. december 2014 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Rineke Brouwer,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 26.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 26. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 28.01.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 26. januar 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.05.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. maj 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov Leth,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i pædagogisk audiologi Gælder for studerende, der skal i klinik i studieåret 2012/2013

Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i pædagogisk audiologi Gælder for studerende, der skal i klinik i studieåret 2012/2013 Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i pædagogisk audiologi 2011 Gælder for studerende, der skal i klinik i studieåret 2012/2013 Der er indgået en aftale med CRS (Center for Rehabilitering

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/ol Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.09.07 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. september 2007 kl. 8.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller

Læs mere

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 5. marts 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved

Læs mere

Referat. Emne: Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl Sted: Mødelokale 402, WP19, 3. sal.

Referat. Emne: Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl Sted: Mødelokale 402, WP19, 3. sal. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Emne: Studienævn for Audiologi 15. september 2017 Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Deltagere: Mødelokale 402, WP19, 3. sal Studieleder Ågot

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Referat. Peter Møller Juhl, Sille Vilain Meulengracht og Simon Blanco Lon With. Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Referat. Peter Møller Juhl, Sille Vilain Meulengracht og Simon Blanco Lon With. Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 2. november 2018 Sted: Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved (ÅMG) Klinisk Institut Sille Vilain

Læs mere

Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008

Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 STUDIEORDNING 2006 Audiologi med specialiseringer i Pædagogisk og Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 UDDANNELSEN ER UDBUDT AF STUDIENÆVN FOR AUDIOLOGI OG LOGOPÆDI,

Læs mere

Adjunkt Tobias Neher (TN) Observatør Studerende Simon Blanco Lon With (SBLW)

Adjunkt Tobias Neher (TN) Observatør Studerende Simon Blanco Lon With (SBLW) Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 21. februar 2019 Emne Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt 18. februar. 2019, kl. 9.00-12.30 asharnoldus@health.sdu.dk T +456550 1299 Sted

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 24.05.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 10. maj 2006 kl. 13.30 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Referat. Emne: Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt: 16. april 2018 kl Sted: Lokale WP19, 1.

Referat. Emne: Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt: 16. april 2018 kl Sted: Lokale WP19, 1. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt: 16. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Lokale 19.11 WP19, 1. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

STUDIEORDNING 2006 Logopædi ODENSE BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008

STUDIEORDNING 2006 Logopædi ODENSE  BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 STUDIEORDNING 2006 Logopædi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 UDDANNELSEN ER UDBUDT AF STUDIENÆVN FOR AUDIOLOGI OG LOGOPÆDI, SOM HØRER UNDER DET HUMANISTISKE FAKULTET ODENSE

Læs mere

Faglig vejleder Thipiha Rubachandran Studiesekretær Vibeke Bennedsen (VB) Klinisk Institut

Faglig vejleder Thipiha Rubachandran Studiesekretær Vibeke Bennedsen (VB) Klinisk Institut Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 23. januar 2019 Emne Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt 14. januar 2019, kl. 11.00-14.30 asharnoldus@health.sdu.dk T +456550 1299 Sted Inviterede

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Referat af punkt Punkt Økonomiske muligheder studiestart blev rykket op som punkt efter Orientering.

Referat af punkt Punkt Økonomiske muligheder studiestart blev rykket op som punkt efter Orientering. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 3. september 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 Studienævn for: Cand Negot Dato: 01-10-2015 Tidsrum: 14:15-17 Lokale: Lysningen stuen Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 /MF Tilstede: Studienævn: Mette Lund Kristensen, Julie

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008

Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 STUDIEORDNING 2007 Audiologi med specialiseringer i Pædagogisk og Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 UDDANNELSEN ER UDBUDT AF STUDIENÆVN FOR AUDIOLOGI OG LOGOPÆDI,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Ramme for projektorienteret forløb på kandidatuddannelsen

Ramme for projektorienteret forløb på kandidatuddannelsen Ramme for projektorienteret forløb på kandidatuddannelsen Tanken bag det projektorienterede forløb er, at du som studerende får (mere) praksiserfaring inden for det audiologiske/logopædiske område. Det

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 04. september 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Dorte Haubek (medlem) Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent:

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet ved INSS MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2008 Forum Studienævnet ved

Læs mere

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 26. april 2012 kl i lokale 1.20

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 26. april 2012 kl i lokale 1.20 Referat fra møde i Torsdag den 26. april 2012 kl. 10.00-14.00 i lokale 1.20 Tilstede: Jesper Piihl, Teit Lüthje, Inge Langhave, Anne Hougaard Rasmussen, Nicolai Nyenstad Petersen, Josefine Munk Damgaard,

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat. J.nr. ipoetzsch

Referat. J.nr. ipoetzsch J.nr. ipoetzsch Referat Emne: Studienævnet for Kandidatuddannelsen i Fysioterapi Dato og tidspunkt: Den 17. maj 2016 kl. 13.00 15.00. Sted: Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M, IOB, Bygn.

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

REFERAT. Dagsorden. Referat Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et orienteringspunkt Valg 2016

REFERAT. Dagsorden. Referat Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et orienteringspunkt Valg 2016 REFERAT Emne: Møde i Studienævn for Kandidatuddannelserne i Jordemodervidenskab, Ergoterapi og Klinisk sygepleje Dato og tidspunkt: Den 11. november 2015 kl. 8.00 11.00 Sted: WP17, 1. sal. Lokale 17.124

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 16. december 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 16. december 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 18. december 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 16. december 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Referat. Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 10. december 2018 kl Mødelokale Hjernen (402), WP19, 3. sal

Referat. Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 10. december 2018 kl Mødelokale Hjernen (402), WP19, 3. sal Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi 18. december 2018 Dato og tidspunkt: 10. december 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Deltagere: Mødelokale Hjernen (402), WP19, 3.

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

for studerende Campus Odense SAMFUNDSVIDENSKAB

for studerende Campus Odense SAMFUNDSVIDENSKAB Kontaktbog Miljøplanlægning for studerende Campus Odense SAMFUNDSVIDENSKAB 2 Velkommen til din fremtid Vi er glade for at byde dig velkommen til Syddansk Universitet, hvor vi sætter en ære i at have den

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSSTUDIER

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSSTUDIER ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSSTUDIER Mødenr.: 05-2014 Dato: 25. juni 2014 Sted: Kolding, lokale S 35 Starttidspunkt: 10.00 Sluttidspunkt: 10.55 Udsendt

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 13. april 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Catalin Maria Frydendal, Stina Schultz

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Referat Møde: Aftagerpanelmøde - Audiologi Tidspunkt: 24. november 2014 kl. 12.30-16.30 Sted: F-bibliotek

Referat Møde: Aftagerpanelmøde - Audiologi Tidspunkt: 24. november 2014 kl. 12.30-16.30 Sted: F-bibliotek Afdeling: Øre-Næse-Halskirurgisk Afdeling F Udarbejdet af: Vibeke Bennedsen Sagsnr.: E-mail: vibeke.bennedsen@rsyd.dk Dato: 24. november 2014 Telefon: 6611 3333 Referat Møde: Aftagerpanelmøde - Audiologi

Læs mere

Der indstilles til at Studienævnet godkender tidligere referat

Der indstilles til at Studienævnet godkender tidligere referat Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Du indkaldes hermed til studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet Mandag den 7. oktober 2019 2019 kl.: 13.00-15.00, Fib. 4 lokale 1.06 Mødet

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. MARTS 2013 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 6. marts 2013 Sted: ØF

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014.

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 20. august 2014 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Historie, Klassiske Studier og Marinarkæologi fredag den 8. februar 2013 kl i mødelokale 6.

Referat af møde i Studienævn for Historie, Klassiske Studier og Marinarkæologi fredag den 8. februar 2013 kl i mødelokale 6. Historiestudiet Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2110 E-mail: dbl@sdu.dk 11-02-2013 J. nr.: Ref.: PGM/dbl Referat af møde i Studienævn for Historie, Klassiske Studier og Marinarkæologi fredag den

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

MØDEINDKALDELSE STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING

MØDEINDKALDELSE STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING MØDEINDKALDELSE STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING Mødenr.: 10-2010 Dato: 08. december 2010 Sted: Kolding, lokale K 2.51. Starttidspunkt: 10.00 Sluttidspunkt: 12.00 Udsendt af: Karin Esmann

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Tilstedeværende: Hans Viggo Godsk Pedersen, Ole Hammerslev, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Anders Daniel Møller, Charlotte Langer Søndergaard,

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet, mandag den 2. juni 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 2.09, NJV 8A Til stede: Ulla Steen (ST), Sten Bønsing (SB), Jesper Melgaard

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

14. Kulturanalyse 1: Kulturforståelse og interkulturel kommunikation (Cultural Analysis 1)

14. Kulturanalyse 1: Kulturforståelse og interkulturel kommunikation (Cultural Analysis 1) Rettelsesblad til studieordning for bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og arabisk 2011 samt bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog 2011 Rettelserne vedrører timetal

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 09. oktober 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen (medlem), Brian Møller Andersen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Historie, Klassiske Studier og Marinarkæologi fredag den 18. januar 2013 kl i mødelokale 6.

Referat af møde i Studienævn for Historie, Klassiske Studier og Marinarkæologi fredag den 18. januar 2013 kl i mødelokale 6. Historiestudiet Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2110 E-mail: dbl@sdu.dk 25-01-2013 J. nr.: Ref.: PGM/dbl Referat af møde i Studienævn for Historie, Klassiske Studier og Marinarkæologi fredag den

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde afholdt mandag den 4. februar 2019 kl.: :00, Fib. 4, lokale 1.06.

Referat af Studienævnsmøde afholdt mandag den 4. februar 2019 kl.: :00, Fib. 4, lokale 1.06. Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn af Studienævnsmøde afholdt mandag den 4. februar 2019 kl.: 10.00-12:00, Fib. 4, lokale 1.06. Deltagere i mødet: Liselotte Madsen (LLM), Sten Bønsing (SB), Thomas

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl i lokale 1.20

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl i lokale 1.20 Referat fra møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl. 10.00-14.00 i lokale 1.20 Tilstede: Jesper Piihl, Elin B. Sørensen, Teit Lüthje, Inge Langhave, Mette Husum Dalstrup,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af EKSTRAORDINÆRT studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 9. april 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen (ST), Sten Bønsing (SB),

Læs mere

Referat. Faglig vejleder Thipiha Rubachandran. Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Referat. Faglig vejleder Thipiha Rubachandran. Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 25. juni 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved

Læs mere

REFERAT. Lektor Marcel Lysgaard Lech, (MLL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt.

REFERAT. Lektor Marcel Lysgaard Lech, (MLL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt. REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Onsdag d. 28. juni kl. 10.01- Sted: Mødelokale 6 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM), Lektor

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Referat. Møde i studienævn for idræt og sundhed. Dato og tidspunkt: 8. oktober 2018 kl Mødelokale 6 - IOB. Karen Søgaard (KS)

Referat. Møde i studienævn for idræt og sundhed. Dato og tidspunkt: 8. oktober 2018 kl Mødelokale 6 - IOB. Karen Søgaard (KS) Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for idræt og sundhed Dato: 29. oktober 2018 Dato og tidspunkt: 8. oktober 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: Deltagere: Mødelokale 6 - IOB

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 8. maj 2012

Referat af møde i Studienævn for Jura den 8. maj 2012 Referat af møde i Studienævn for Jura den 8. maj 2012 Tilstedeværende: Ole Hammerslev, Hans Viggo Godsk Pedersen, Bugge T. Daniel, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Michael Buch Christensen, Josephine

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Studieordning for Bacheloruddannelsen i Jura BA

Studieordning for Bacheloruddannelsen i Jura BA SYDDANSK UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studieordning for Bacheloruddannelsen i Jura BA Denne studieordning er udarbejdet med hjemmel i Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 698

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere