Generalforsamling i Kano- og Kajakklubben Gudenå lørdag den 6. februar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Kano- og Kajakklubben Gudenå lørdag den 6. februar 2016"

Transkript

1 Generalforsamling i Kano- og Kajakklubben Gudenå lørdag den 6. februar 2016 Velkomst ved Tommy Kjær Ca. 40 deltagere, inkl. bestyrelsen Referent: Linda Kirkeby Lauridsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Carsten Grøngaard blev valgt. Generalforsamlingen er lovlig indkaldt og beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning (se bilag) Beretningen blev godkendt. Jeanett Nielsen supplerede med oplysning om, at klubben har modtaget midler fra TrygFonden til indkøb af 30 nye redningsveste, som leveres mandag den 8. februar. 3. Beretninger fra udvalgene Materialeudvalget - Martin Thomsen Broerne har været oppe og underlag udskiftet med ædeltræ, hvilket Poul Ibsen-From og Heine Christensen har været behjælpelige med. Reparation af kajakker i foråret og det samme i december. Medlemmer er meget velkomne til at melde sig som hjælpere til reparationsarbejder. Den digitale rapportering af skader fungerer fint trods Martins skepsis fra starten. Kajakpolo-udvalget Casper Vangsøe Der er for en rimelig pris etableret et opbevaringsrum til veste. Fire nye kajakpolo-medlemmer startede i september. Den 25. september tog et par kajakpolo-udøvere del i Schools on the run-arrangement skoleelever kunne deltage i forskellige sportsgrene, hvoraf kajakpolo var en af dem. Vi er velkomne igen i Indkøb af ny polo-kajak, hvorefter vi har 12 i alt. Der har været 32 træninger i årets løb. Gennemsnitlig medlemsdeltagelse har været 9-10 pr. gang.

2 Svømmeudvalget Anne Marie Pape P.t. har vi 7 livreddere på livredderholdet der ønskes gerne flere, hvorfor Anne Marie opfordrede medlemmerne til at melde sig. Velkommen når der startes op igen til august. Børne-, junior- og ungdomsudvalget Niels Ulrik Teisner Blandt børn og unge kaldes klubben for Kage- og kajakklubben Det går fantastisk på børne-/junior- og ungdomsholdet, som i alt består af medlemmer. Der er lidt udskiftning mange er stabile andre mindre stabile. Niels Ulrik roste instruktører og hjælpere for deres store engagement ligesom forældrene er meget aktive specielt med kagelevering. Man har i årets løb deltaget i Kajakrallyer i Nibe, Skive og Randers spændende at se nyt ro-vand. I Tour de Gudenaa deltog David, Martin og Philip Kudahl, Bjørn K. Simonsen, Søren Ø. Ravn og Anders Schmidt. I DM Maraton deltog Philip Kudahl og Bjørn K. Simonsen. Ambitioner om at få mange deltagere med til Paddle Battle Cup deltes ikke af mange. Ingen deltog i PBC passer måske ikke så godt til vores roere. Specielt Philip Kudahl, Søren Ø. Ravn og Bjørn K. Simonsen ønsker større udfordringer, og Jesper Schmidt har beredvilligt stillet sig til rådighed for yderligere træning tak til Jesper for stor indsats indtil nu. 2. pinsedag gennemførtes traditionen tro rotur fra Ulstrup/Langå og hjem til Randers med efterfølgende hygge i klubhuset. Mulighed for støtte fra DKF til aktiviteter. Det har været overvejet at udvide kajak-rally-konceptet med ekstra aktiviteter, men det kniber med ressourcer til dette. Kører videre som det er nu. Niels Ulrik sluttede med at takke alle involverede for hjælp i den forgangne sæson ikke mindst Henning Sørensen. I sæsonen 2016 kommer til at mangle et par instruktører, hvorfor Niels Ulrik opfordrede medlemmerne til at melde sig som hjælper for børn og unge. Bådudvalget Henrik Bach Christensen Der er foretaget klarlægning af både samt overblik over både, der roes i. De ældste og ringeste både skal udskiftes. Kalkulation for kapitalbehov udarbejdet og bruges ved budgetlægning. Vi har både, som er udtjent mere eller mindre. Proces for udskiftning er i gang. I 2015 er indkøbt 4 nye både + en børnebåd. Ved Standerstrygningen blev en del både bortauktioneret, men det var ikke det vilde beløb, der kom ind ved den lejlighed. Vi skal prøve at afhænde de gamle både på anden vis. Henrik udarbejder salgsliste.

3 Vi har en række gamle kap-både, som ikke anvendes. Der skal nyere både til. Henrik er alene i båd-udvalget og der opfordredes til at melde sig til udvalget. Bemærkning fra Niels Ulrik Teisner: Nogle begyndere har efterlyst en oversigt, der viser forskellen på bådene. Henrik er i gang med den og efterlyste nogle, der kunne være med til at lave en sådan liste. Bemærkning fra Casper Vangsøe: Salg af kajakker kan ske via FB. Henrik oplyste, at der ER solgt et par stykker ad denne vej. 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for godkendelse, og derefter budgettet for indeværende år Brian Jensen kunne ikke deltage i generalforsamlingen, hvorfor Anja Boll foretog fremlæggelsen af regnskab og budget. Indledende bemærkninger: Senere på Generalforsamlingen vil blive gennemgået et punkt omkring kontingent-fastlæggelse. I forhold til budgettet er det forudsat, at forslaget godkendes. Der opspares kr. til nyt klubhus. Der afsættes kr. til indkøb af nye både. Bemærkninger til regnskabet: Overskud blev lidt højere end budgetteret, realiseret 166 tkr. mod 120 tkr. Budgettet for 2016 er sat lidt lavere pga. færre medlemmer ved årets start medlemmer. Budgetteret tilskud fra kommunen for 2016 lidt mindre grundet færre medlemmer. Der er budgetteret med samme antal nye medlemmer som i Salg af klubtrøjer er ikke medregnet. Der er ikke budgetteret med tilskud til Kajakcity-maraton der kan søges igen. Bygningssiden: Ikke været de store udgifter til vedligeholdelse, forsikring og nøgler. Budgetteret med en lille stigning i 2016 til el og vand. Kajakker og rekvisitter: Budgetteret udgift til pagajer og veste er lidt mindre end i Inventar: I 2015 sat nye skabe op i opholdsrum.

4 Budgetteret med i Aktiviteter: Stævner ingen afsted i 2015 (hvilket ikke var helt korrekt, idet Johnny Schmidt oplyste, at Jesper Schmidt har deltaget i DM i maraton, men har selv betalt startgebyr og kørsel). Kajakpolo brugt penge til kajak. Børne- og ungdomsholdet billige i drift budget sat ned. Klubdrift budget holder klubblad sat ned fra 3 til 2 udgivelser. Administration budgetteret med lidt mere end i 2015 porto, lidt til møder, telefoni m.v. Alt i alt er der budgetteret med lidt mindre udgifter i 2016 og samlet set budgetteret med mindre resultat for Balance pr. 31. december 2015 Bygninger og inventar i alt: Likvid beholdning i alt: Årsregnskabet blev godkendt. 5. Rettidigt indkomne forslag (dvs. er bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen) Indkomne forslag: Bestyrelsen foreslår ændring af klubbens sikkerhedsbestemmelser (se bilag) Baggrund for forslag: Sikkerhedsbestemmelser vedtaget sidste år er taget alvorligt af medlemmerne, men to ting hvorvidt frigivne roere må ro alene på åbent vand og i mørke - har givet anledning til snak vedr. EPP 2. Casper Vangsøe bemærkede, at han ikke har været på begynderkursus og ror i øvrigt sjældent på åen. Hvad gør han i forhold til EPP2-bevis? Hertil svaredes, at der skal dokumenteres niveau som EPP2. Hvis man ER frigivet, har man dokumentation. Der mangler formentlig opdatering vedr. dette på DKF s hjemmeside. Flemming Drescher nævnte, at man sagtens kan ro hos os selv - men ikke i en anden klub - uden bevis. Gennemførelse af EPP2-bevis er nødvendigt. Henrik Bach oplyste, at hvis man f.eks. vil ro Tour de Gudenaa skal man have ro-kendskab svarende til EPP2-niveau og kortet gør det nemmest at bevise, at man har niveauet.

5 Niels Ulrik Teisner nævnte, at EPP-systemet efterhånden har været gennemført i mange år og har for langt de flestes vedkommende været en formsag at gennemføre. Keld mente, at det kunne være svært at registrere og tungt at vedligeholde, om medlemmerne har og bibeholder EPP2-niveau. Niels Ulrik mente ikke, at prøven skal aflægges hvert år, men hvis man skal med på ture og låne grej fra klubben, så er det fornuftigt at sige, at man f.eks. i seneste kalenderår har roet til en vis rutine. Der skal ikke tænkes administration. Problematikken omkring den fornødne sikkerhed og rutine kan evt. tages op ved næste bearbejdning af bestemmelserne. Der var bred enighed om, at bestyrelsens forslag er et godt skridt på vejen. Der var ligeledes enighed om, at det er klubbens ansvar at sætte rammerne, men det enkelte medlems eget ansvar at være up-to-date til at ro på diverse vande. Steffen Madsen spurgte, om bestemmelserne i de med rødt markerede felter SKAL overholdes. Begyndere var i tvivl om, hvorvidt de måtte ro eller ej i vinter. Jeanett Nielsen kvitterede med, at dette spørgsmål kommer op hvert år. Skal nok tages op hvert efterår. Georg Bentsen bemærkede, at det er positivt, at man har indført EPP2-beviset. Tidligere skulle man være to på vandet, og man fik ingen nøgle. Tommy nævnte afslutningsvist, at reglerne har to formål dels roernes sikkerhed i klubben og dels, at vi sætter niveau for begynderes brug af grej. Bestyrelsens forslag til ændringer blev enstemmigt vedtaget. Jarl Udsen foreslår opsætning af web-kamera Forslag om, at der sættes et web-kamera op på klubhuset, som peger ud over åen således, at vi via internettet kan se, hvordan ro-forholdene er. Karsten Boll har undersøgt regler for web-kamera. Hvis vi skal kunne se vandet, vil vi kunne se personer, der kommer forbi, og det må vi ikke. Alternativt skal det sidde helt ude ved vandet. Brian Kragh mente, at bådebroen ikke er et offentligt sted. Vi skal ikke spørge, men bare opsætte kamera. Bodil Nielsen spurgte i den forbindelse, om det kunne have betydning, hvis stien blev lukket, som det er planlagt. Poul Ibsen-From foreslog at sætte kameraet højere oppe evt. på flagstangen. Der var enighed om, at forslaget om et web-kamera er godt men regler for det bør undersøges nøje. Heidi Grøngaard Mikkelsen supplerede med, at det gælder som en registrering og skal anmeldes og godkendes.

6 Der diskuteredes lidt frem og tilbage om, hvad vi gør, hvis vi kan få lov til at sætte et kamera op, og det blev besluttet, at under betingelse af, at det kan lade sig gøre, er forslaget vedtaget, og bestyrelsen har mandat til at arbejde videre med det. Jarl Udsen foreslår opsætning af sæbedispensere (med indhold) i baderum Forslag ikke godkendt. 6. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen indstiller, at vi hæver kontingentet. Nuværende - årligt Fremover årligt Senior Familie Junior Passiv Gæst Kassereren havde lavet et grundigt forarbejde, og der fremvistes en liste over en del klubbers kontingenter, hvoraf kunne ses, at Gudenaa ligger i den billigste halvdel i forhold til de andre klubber. Tommy Kjær nævnte, at forhøjelsen er et udslag af, at vi så kan bibeholde kajak-bestanden samt lægge til side til nyt klubhus. Casper Vangsøe spurgte, om kontingentet vil falde, når klubhus er bygget, hvortil Tommy svarede, at kontingentfastsættelse hvert år behandles ud fra, hvad der er i pipeline. Der er lagt en plan for opsparing til klubhus, og det er et par år siden, vi havde kontingentstigning sidst. Kontingentforhøjelsen blev herefter enstemmigt vedtaget. 7. Valg af formand Tommy blev genvalgt. 8. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer Annemette Bering stiller op til bestyrelsen som afløser for Anja Boll. Annemette blev valgt og Brian Hvid Jensen blev genvalgt. 9. Valg af 2 suppleanter Heidi Grøngaard Mikkelsen og Anne Holme blev genvalgt.

7 10. Valg af revisorer Brian Kragh og Ida Jensen blev genvalgt. 11. Eventuelt Nyt klubhus Tommy fortalte om planerne for det nye klubhus. Vi har p.t kr. mål inden vi begynder at søge om tilskud er, at vi vil have kr. selv det gør det nemmere at søge fonde. Formentlig om et par år kan vi begynde. I 2016 opstilles krav og forventninger til det nye klubhus bestyrelsen vil meget gerne have medlemmers input og idéer. Kommunen skal søges. Arealudvidelse er ikke muligt det må ikke være større end nu, set fra vandet. Haft besøg af arkitekt-praktikanter fra Aalborg universitet, som vil komme med forslag til byggeriet. Det er stort set gratis at bruge studerende, som kan bruge opgaven som en slags projekt. De har fået lokalplaner og plantegninger, taget billeder m.v. det koster os kun kørsel og øvrige driftsudgifter. Projektet fremlægges af de studerende formentlig en gang til efteråret, men vi skal nok på et tidspunkt have en rigtig arkitekt på opgaven. Færdigt projekt skal foreligge primo 2017 så vi kan komme i gang med at indhente priser og tilskud hos fonde, byggetilladelser og øvrige myndighedsgodkendelser. Grunden, huset ligger på, er lejet grund, så der skal også genforhandles lejekontrakt med kommunen, så vi har en periode, der kan bruges til noget. Håber på et GO ultimo 2017, så vi har et nyt klubhus i foråret Der bliver formentlig en periode med bad i åen og omklædning i containere. Der blev opfordret til, at medlemmerne sender idéer og ønsker til huset og indretningen til bestyrelsens via mail. Ny begynderkursus-struktur Niels Ulrik Teisner gennemgik oplæg til nyt begynder-struktur (se bilag) Begrundelse for den nye struktur: Mere kvalitet i begynderkurserne og fastholdelse af begynderne. Vigtige points ved ny struktur: Holdånd på holdene er vigtig. Det vil blive muligt at bruge instruktørressourcerne bedre. Indmeldelse efter første uge gør, at vi kun bruger ressourcer på indmeldte roere.

8 Karsten Boll spurgte: Hvordan håndteres det efter uge 26, hvis 40 stiller op? Der lægges op til, at man SKAL komme tirsdage og torsdage. Niels Ulrik: Vi tror, det er et luksusproblem. Erfaringer fra 2015 siger, at der max. har været 6-7 personer, men tror dog, at der nok kommer flere efter den nye struktur. Georg Bentsen spurgte: Gøres der noget specielt for andetårs-begyndere? Niels Ulrik: Har overvejet en opsamling for tidligere års begyndere. Håber, at nogen vil hjælp til på et opsamlingsheat. Henrik Bach Christensen bemærkede, at det var hans indtryk, at ca. halvdelen er interesseret i at melde sig ind i klubben, hvilket også erfaringen siger. I 2015 er ca. 30 meldt ind. Peter Grøn spurgte, om vi har kajakker nok til så mange, hvortil Henrik og Tommys svarede, at så må begyndere også kunne ro i røde både. Steffen foreslog, at der evt. laves et vinterforberedelseskursus i efteråret, hvilket også Merete Hansen, som er begynder fra 2015, ytrede ønske om. Karen Galatius spurgte, om begyndere, der ikke melder sig ind, får noget yderligere, hvortil svaredes, at vi kan give et EPP1-bevis. Jan Kudahl foreslog herefter, at de så evt. kan give et yderligere beløb for at få EPP2-bevis. Der er introduktionsmøde for begyndere den 27. april kl. 19. Begynderholdene er i uge 20, 21, 23 og 24 og der er taget højde for helligdage på nær en enkelt. Niels Ulrik Teisner oplyste afslutningsvis, at udvalget bag den nye begynder-struktur desværre var kommet til at afkoble vores egentlige begynderudvalg Annemette og Esben. De ER efterfølgende informeret. Instruktører Casper Vangsøe mente, at Instruktør-indsatsen er forskellig og burde ensrettes. Niels Ulrik Teisner oplyste, at Per Spejder kommer i klubben lørdag den 16. april og laver et 6-timers kursus for os primært for nye instruktører. Trine Jørgensen spurgte, om vi selv kan uddanne instruktør 1 ere. Niels Ulrik Teisner svarede, at det kan vi. Man øver sig som hjælpere på begynderholdene, hvorefter Per Spejder-dagen sparker instruktøruddannelsen i gang. Vi tilstræber at gøre instruktør 1 erne færdige inden årets begynderhold. Instruktør 1 ere kan instruere og hjælpe, men det er instruktør 2 ere, der har ansvaret for holdet. Niels Ulrik Teisner slog fast, at tidligere års hjælpere har gjort et godt stykke arbejde, og det er ikke et must at uddanne sig til instruktør 1 er for at være hjælper. Uddannelsen er for at give instruktør 1 erne flere redskaber i hånden.

9 Flemming Drescher har udarbejdet en liste over de hjælpere/instruktører, der har været tidligere. Nye kan skrive sig på og alle skal skrive på, hvad de har lyst til fremover. Niels Ulrik Teisner anbefalede interesserede instruktører at melde sig til Instruktør-weekend i Kerteminde i maj. Betales af klubben og kan varmt anbefales. Førstehjælpskursus Der afholdes et førstehjælpskursus (max. 15 deltagere) søndag den 6. marts kl i klubhuset. Flemming Drescher har et link, hvor man kan melde sig til. Kurset er et must for at få instruktør 1-bevis! Sidst, men ikke mindst: uddeling af pokaler ved Tommy Herrernes km-pokal: Johnny Schmidt km Damernes km-pokal: Heidi Mikkelsen km Ungdom km-pokal: Philip Kudahl km Børn km-pokal: David Kudahl 443 km Årets begynder: Georg Bentsen 413 km Handikap: Philip Kudahl Bemærkelsesværdighedspokalen: Lone og Jan Kudahl for fælles vandgang til klubmesterskabet Derudover blev der uddelt vingaver: Martin - som tak for indsatsen som bådreparatør, bænk- og bordreparatør. Anja - som tak for arbejdet i bestyrelsen Henrik - som tak for arbejdet med kajak-materialet Niels Ulrik - som tak for stort børne-/ungdoms- og begynder-arbejde Annemarie Pape - som tak for arbejdet som livredder Tak for i år Dirigent: Tak for forholdsvis god ro og orden.

lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00

lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00 Indbydelse til generalforsamling i Kano- og Kajakklubben Gudenå lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00 i klubhuset Fællesningen er rykket til kl. 11.00 og der er gule ærter kl. 13.00 Dagsorden i henhold

Læs mere

Generalforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 1. februar 2014. Referat. Der blev uddelt kilometerpokaler

Generalforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 1. februar 2014. Referat. Der blev uddelt kilometerpokaler Generalforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 1. februar 2014 Referat Der blev uddelt kilometerpokaler Børn David Lauridsen Ungdom Søren Ravn Damer Ina Nielsen Herrer Johnny Schmidt Begynder Agnieszka

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Gudenå Glimt. Medlemsblad for Kano- og Kajakklubben GUDENAA April 2016. Beretning for 2015... 3. Generalforsamling... 6

Gudenå Glimt. Medlemsblad for Kano- og Kajakklubben GUDENAA April 2016. Beretning for 2015... 3. Generalforsamling... 6 Gudenå Glimt Medlemsblad for Kano- og Kajakklubben GUDENAA April 2016 Beretning for 2015... 3 Generalforsamling... 6 Ny struktur for begynderhold... 14 Power-girls... 16 Kilometerstatistik... 18 Klubbens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen ved Kano- og Kajakklubben Gudenaa den 25. februar 2012.

Referat af generalforsamlingen ved Kano- og Kajakklubben Gudenaa den 25. februar 2012. Referat af generalforsamlingen ved Kano- og Kajakklubben Gudenaa den 25. februar 2012. Dagsorden ifølge klubbens vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Eventuelle beretninger fra udvalg

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Referat af Efterårsgeneralforsamling 2008-10-25 1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Dagsorden ifølge lovene. 2. Formandens beretning for sæsonen. Formanden

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer.

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer. Generaforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 6. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Esben blev valgt Generalforsamlingen er lovlig indkaldt og beslutningsdygtig 2. Formandens beretning (Se

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse. 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op.

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 7. OKTOBER 2007 1. Valg af dirigent Kasper Østerbye blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

4. Regnskab (2015) med revisorpåtegning fremlægges til godkendelse

4. Regnskab (2015) med revisorpåtegning fremlægges til godkendelse Generalforsamling - Grundejerlauget Sønderby Dato: 18. april 2016 kl. 19.30 Sted: TAB Sønderbys festlokale, Sønderby Torv Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune.

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune. Love for Roskilde Fjords Kajakklub stiftet d. 6. november 1976 Tilsluttet: Sjælland-Lolland Falster Kajakkreds Dansk Kano- og Kajakforbund Dansk Idrætsforbund Roskilde Idrætsunion 1. Klubbens navn er Roskilde

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS REFERAT 9. marts 2015 Deltagere: Skjold: Morten Eld, Trine Færch MKC: Max, Jørn Maler Viking: Carsten Buus (repræsenterer også Den Blå Rambla i dag), Ejlev

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere