Referat af bestyrelsesmøde i FN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i FN"

Transkript

1 Dato: Mandag d. 22.september kl Sted: Rådet Mødeleder: Cecilie Referat af bestyrelsesmøde i FN 1. Siden sidst Formanden fortalte at, hun ikke har hørt nærmere om den ønskeliste som blev diskuteret til sidste møde. Det forventes at det bliver den nye bestyrelse der kommer til at arbejde videre med dette. Formanden og formanden for FB har været ude og snakke med de nye studerende og hørt nærmere hvor mange der havde kendskab til FN/FB. Der findes et USB-stik med filer fra alle tidligere formænds filer på, men det er muligt det er gået tabt. Det er nu muligt at ansøge om at komme i minipraktik i mellemugerne. 2. Jubilæum Ulrik informerede bestyrelsen om at der var lavet et budget, fundet mad og drikke, men JA vil kun støtte med kr. 5000, hvilket vil sige at vi dårligt kan få dækket mad for det beløb. Så pt. mangler vi penge til at afholde arrangementet. Bestyrelsen diskuterede flere forskellige løsninger, og kom frem til at man vil holde en reception, hvor der vil være snacks og velkomstdrink. Datoen vil stadig være d. 17/ Budget Årets resultat for regnskabsåret 2013/2014 blev et underskud på kr Der var blevet budgetteret med et underskud på kr Grunden til denne forskel har især været præget af svag ansøgning i rejselegater og at der ikke er blevet brugt så meget på arrangementer. 4. Deadline fra Studenterrådet Vi har informeret Studenterrådet at vi ikke kan nå at stille nogen op inden d. 24/9. Dette har de ikke givet svar på. 5. Legatansøgninger

2 Der er kommet tre ansøgninger, den første fra Arne der har været i Oxfordshire og har foretaget nogle forsøg til bachelorprojekt. Han søger om at få dækket udgifter til flybillet, kr Kristoffer har ansøgt fordi han har været i Schweiz, fordi han har lavet speciale, han ansøger kr. 1500, til at dække udgifter samt medlemskab. Line Henborg har på 2. år af sin kandidat haft et semester på University of Queensland. Hun søger om kr Alle er medlem og har opnået ects point. Alle ansøgninger blev godkendt at bestyrelsen. 6. Interessegrupperansøgninger Ingen nye ansøgninger, men interessegrupperne der stiller op til interesseløb vil modtage kr Der er i alt 6 interessegrupper der deltager. IFSA får betalt sit medlemskab af hovedorganisationen, regning lyder på EUR Forberedelse til generalforsamling 2014 Nikolaj og Marie får styr på et programhæfte. Pelle Frederik vil gerne være dirigent. Der er styr på forberedelsen til GF Der er blevet spurgt om generalforsamlingen bliver holdt på engelsk. Bestyrelsens svar til dette er at generalforsamlingen bliver på dansk, da alle udvalg der bliver opstillet til, til generalforsamlingen og vedtægterne er på dansk. Bestyrelsen er kommet med et oplæg om forslag til vedtægtsændringer til generalforsamlingen, som kan ses i bilag A. Forslåede ændringer er markeret med rødt. Opdatering fra campusråd: Campusrådet vil holde en oprydningsdag af mødelokale 1, da der er blevet bevilliget kr til at forny mødelokale 1. Der skal dog holdes møde med Sciencerådet da det er dem der lejer lokalerne. Maja, Marie Sax og Marie vil deltage i dette møde. 8. Evaluering af bestyrelsens arbejde Formanden vil udarbejde et årshjul og så har hvert bestyrelsesmedlem skrevet en tekst til en almanak.

3 Nikolaj kom med et forslag om at der skal laves tidsplan til de forskellige punkter på dagsordnerne fremover. Benita kom med et forslag omkring at man kan lave et google-dok til at opskrive opgaver under, så alle fra bestyrelsen kan gå ind og se hvilke opgaver der skal være løst til næste møde, drop box er også en mulighed. Referater skal muligvis fremover godkendes af bestyrelsen. Det bliver også fremover Sekretæren der fremover skal stå for at sætte personer på åbent kontor og madlavning. 9. Åbent kontor d.23sep og d.30sep Benita, Mathias, Marie, Ulrik og Nikolaj tager d. 23. sep. Benita, Maja og Mathias tager d. 30. sep. 10. Datoer: Deadline Jord og Viden: Jord og Viden vil gerne have en årsberetning fra interessegrupperne inden den 7. okt. 9.oktober: Overdragelsesmøde kl.18: Møde mellem tidligere og nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, så posterne kan blive overdraget på forsvarlig vis. Mødet vil ligge kl 18, men der vil være mad kl Eventuelt Nikolaj informerede bestyrelsen om at Dansk Agronomforening holder Agronombal d. 17. april 2015, og at det med stor sandsynlighed vil blive holdt på Fyn eller i Jylland. Der blev snakket om at FN julefrokost d. 13. dec. muligvis vil blive flyttet til Marmorhallen for at der vil kunne være flere pladser.

4 Bilag A Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 4. oktober 2013 Foreningens navn 1 Foreningens officielle danske navn er "Foreningen af Naturressourcestuderende", som forkortes "FN". Stk. 2 Internationalt hedder foreningen Union of Natural Resource Students, forkortet UN Stk. 3 Foreningen er hjemmehørende på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Formål 2 FN har til formål at danne rammen om sociale og faglige arrangementer på tværs af årgange og studieretninger. Stk. 2 Endvidere har FN til opgave at koordinere, formidle, diskutere og pleje medlemmernes interesser i kollegiale organer bl.a. JA. Stk. 3 Foruden at pleje medlemmernes interesser i ovennævnte organer varetager FN også alle studerendes interesser på de i bilag 1 nævnte uddannelser i de kollegiale organer på Københavns Universitet. Medlemskab 3 Alle studerende, der betaler kontingent til foreningen, er medlemmer. Stk. 2 FN er kollektivt medlemmer af Frederiksberg Campusråd og JA. FN er endvidere et fagråd under Studenterrådet (SR) på Københavns Universitet. Regler for disse medlemskaber må søges i vedtægterne for de respektive foreninger og råd. Stk. 3 Kontingentets størrelse fastsættes af generalforsamlingen, som ligeledes tager beslutning om opkrævningsformen. Stk. 4 Foreningen kan som passive medlemmer optage alle tidligere studerende fra Københavns Universitet Foreningens organer 4 Foreningens organer er Generalforsamlingen, Bestyrelsen, Uddannelsespolitisk Forum, interessegrupperne, FNAT samt diverse udvalg. Stk. 2. Nye udvalg og interessegrupper kan oprettes med bestyrelsens godkendelse. Generalforsamlingen 5 Generalforsamlingen er FN s øverste myndighed. Beslutninger taget på en generalforsamling kan kun omstødes af en generalforsamling. Den ordinære generalforsamling indkaldes af bestyrelsen og afholdes en gang årligt i bedst mulig koordination efter Campusrådet, KU s valgprocedure og andre aktuelle forhold. Stk. 2 Adgang til generalforsamlingen har alle Stk. 3 Beslutningsdygtig og lovligt indkaldt er enhver generalforsamling, hvor indkaldelse samt opslag af dagsorden er foretaget mindst 10 dage før afholdelsen.

5 Stk. 4 Opslag skal anbringes følgende steder: På FN s opslagstavle i Vandrehallen, i FN s lokale, på FN s hjemmeside samt på Sladderspalten. Stk. 5 Ændringer af foreningens vedtægter kan kun foretages på en lovligt indkaldt generalforsamling (jvf. stk. 3 og 4) og kun når et flertal af de afgivne stemmer er for forslaget. Forslag til vedtægtsændringer skal afleveres til bestyrelsen senest syv dage før generalforsamlingen og derefter offentliggøres. Vedtægtsændringsforslag kan kun stilles af medlemmer af FN. Ligeledes skal andre punkter som ønskes optaget på dagsordenen være bestyrelsen i hænde syv dage før generalforsamlingen. Dagsorden på den ordinære generalforsamling 6 På den ordinære generalforsamling fremlægger formanden FN s årsberetning til diskussion og godkendelse. Stk. 2 På den ordinære generalforsamling fremlægger FN s kasserer et revideret regnskab samt et budgetforslag for det kommende regnskabsår til godkendelse, herunder fastsættes det kommende års medlemskontingent. Stk. 3 Generalforsamlingens dagsorden skal som minimum indeholde: 1. Valg af dirigent 2. Formalia a. Valg af to referenter b. Valg af to stemmetællere c. Godkendelse af referat fra sidste ordinære generalforsamling d. Konstatering, hvorvidt generalforsamlingen er lovligt indkaldt e. Godkendelse af dagsorden 3. Formandens årsberetning diskussion og godkendelse. 4. Godkendelse af det reviderede regnskab. 5. Godkendelse af budget, herunder kontingentfastsættelse. 6. Godkendelse af vedtægtsændringer. 7. Valg af: a. Bestyrelse, herunder: formand, næstformand, kasserer, sekretær, to menige medlem, arrangementskoordinator, PR-koordinator, ruskontakt, interessegruppe-kontakt, en Sciencerådsrepræsentant, campusudvalgsrepræsentant og UPF formand b. To foreningsrevisorer plus en suppleant c. En redaktør for FNAT 8. Valg af repræsentanter til kollegiale organer: a. Valg til studienævn plus suppleanter 1. Studienævn for Biologi og Husdyrvidenskab 2. Studienævn for Geovidenskaber og Planlægning 3. Studienævn for Naturressourcer og Miljø b. Valg til undervisningsudvalg Institut for Geovidenskab og naturforvaltning (IGN) Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRU) Institut for Produktionsdyr og Heste (IPH) Institut for klinisk veterinær- og husdyrvidenskab(ikvh) Kemisk Institut (KIKU) Institut for Plante- og Miljøvidenskab (PLEN) Biologisk Institut (BIO) c. Valg til institutråd 1. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO)

6 2. Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning 3. Institut for Plante og Miljøvidenskab 9. Valg af repræsentanter til fagkyndige råd/tværfaglige udvalg: a. Husdyr bachelor b. Animal Science Kandidat 10. Valg af repræsentanter til udvalgene: Science undervisningspris b. Scienceråds-puljen 11. JA s studenterrepræsentation ( 3 rep. for 1 år) 12. Andre repræsentanter: a. 1 rep. i Bestyrelsen for Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi for 1 år b. 1 rep. i Bestyrelsen for Center for Skov og Landskab for 1 år c. 1 rep. i Dansk Forstkandidatforening for 2 år + suppleant d. 1 rep. i Dansk Agronomforening for 1 år + suppleant e. 1 rep. I Dansk Hortonomforening for 1 år + suppleant f. 1 rep. i Rådgivende Udvalg for Skov- og skovprodukter g. 1 rep. i Rådgivende Udvalg for Planlægning og friluftsliv 13. Behandling af indkomne forslag 14. Evt. Stk. 4 Den ordinære generalforsamling markerer skiftedatoen for medlemmerne af bestyrelsen i FN. Stk. 5. Såfremt beretning, budget eller regnskab forkastes af generalforsamlingen, pålægges det bestyrelsen at indkalde til ekstraordinær generalforsamling inden årets udgang med tidsfrister og procedurer jf. 5 stk. 3 og 4. Ekstraordinær generalforsamling 7 Såfremt mindst 1/5 af foreningens medlemmer ønsker det, skal en ekstraordinær generalforsamling finde sted. Ønsket skal rettes skriftligt til bestyrelsen, som i øvrigt selv efter behov kan foranledige indkaldelsen, såfremt 2/3 af bestyrelsens medlemmer forlanger dette. Stk. 2. For en ekstraordinær generalforsamling gælder de samme regler som for den ordinære generalforsamling mht. beføjelser, indkaldelse og forretningsorden. 5 stk. 3 og 4. Valgprocedure 8 Valgbare er de personer, der er medlem af FN. Stk. 2 Valgbare til FN s bestyrelse er medlemmer af FN, som er indskrevet på en af de i bilag 1 nævnte uddannelser. Stk. 3 Stemmeberettigede er de på generalforsamlingen fremmødte medlemmer af FN. Stk. 4 Alle studerende på de i bilag 1 nævnte uddannelser er valgbare til studienævn, undervisningsudvalg, institutråd samt Sciencerådsrepræsentant.

7 Stk. 5 Alle studerende på de i bilag 1 nævnte uddannelser har stemmeret på generalforsamlingen for så vidt angår opstilling af kandidater til studienævn, undervisningsudvalg, institutråd og til valget af Sciencerådsrepræsentant. Til de resterende poster har kun medlemmer stemmeret. Stk. 6 Personvalgene på generalforsamlingen foregår ved skriftlig afstemning på udleverede stemmesedler og afgøres ved simpelt flertal. I tilfælde af stemmelighed gentages valghandlingen blandt de med stemmelighed; er der fortsat stemmelighed foretages lodtrækning ved dirigenten. Stk. 7 Andre valg end personvalg foregår skriftligt, såfremt blot en af de fremmødte ytrer ønske om det. Stk. 8 Såfremt en af de valgte repræsentanter afgår før næste ordinære generalforsamling, indtræder en suppleant. Referat af generalforsamlingen 9 Referater af generalforsamlinger tjener som juridisk bindende dokumentation ved realisering af vedtægterne og de trufne beslutninger. Stk. 2 Beslutninger, navne og udvalg skal anføres entydigt og i overensstemmelse med de i vedtægterne anvendte benævnelser for foreningsposter og udvalg. For personnavne gælder, at både fornavne og efternavne skal anføres. Stk. 3 Referater skal altid underskrives af referenterne selv og den valgte dirigent. Bestyrelsen 10 Den daglige ledelse af FN varetages af bestyrelsen. I tiden mellem to generalforsamlinger er bestyrelsen den øverste besluttende myndighed. Stk. 2. Bestyrelsen består af de i 6 stk. 3 nr. 6a nævnte personer. Stk. 3. Formanden indkalder til møde i bestyrelsen, så ofte man finder det fornødent, eller når tre bestyrelsesmedlemmer forlanger det. Stk. 4. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når flertallet af dens medlemmer er til stede. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. Stk. 5. Bestyrelsen forpligter sig til at informere om dennes igangværende aktiviteter. Stk. 6. Den afgående bestyrelse har ansvar for, at der er kandidatgrundlag til dannelse af en ny bestyrelse samt til kollegiale organer. Stk. 7. Den afgående bestyrelse har ansvar for at køre den nye bestyrelse i stilling til videre arbejde. Stk. 8. Det pålægges bestyrelsen at holde kontakt til Uddannelsespolitisk forum, interessegrupper og udvalg samt repræsentanter i kollegiale organer som har relation til de i bilag 1 nævnte uddannelser. Stk. 9. Hvis et bestyrelsesmedlem fratræder sin post i utide, er det bestyrelsens ansvar at indsætte en ny. Ligeledes er det bestyrelsens ansvar at indsætte en ny, hvis en person fratræder sin post i andre udvalg, valgt på generalforsamlingen. Dette gælder dog ikke for repræsentanter i studienævn eller akademisk råd.

8 Uddannelsesudvalg 11 Alle FN s repræsentanter i institutråd, undervisningsudvalg og studienævn udgør UPF. Formålet med UPF er at løfte niveauet og engagementet i institutråd, undervisningsudvalg og studienævn ved gensidig sparring, inspiration og samarbejde. Interessegrupper og udvalg 12 Interessegrupperne og udvalgenes formål er at danne rammen om faglige såvel som sociale arrangementer inden for disses område. Stk. 2 Indmeldelse i interessegrupper og udvalg foregår ved at tilmelde sig den pågældende interessegruppe eller udvalgs mailingliste. Interessegrupperne og udvalgene er åbne for alle. Stk. 3 Interessegrupperne og udvalgene fastsætter selv struktur og virke, men skal dog som minimum have én kontaktperson, hvortil bestyrelsen kan rette henvendelse. Stk. 4 Interessegrupperne og udvalgene kan søge økonomisk støtte hos bestyrelsen. Støtte ydes udelukkende til medlemmer af FN. Stk. 5 IAAS og IFSA er internationale interessegrupper i FN. FNAT 13 FNAT har til formål at formidle aktuel social, faglig og studenterpolitisk relevant information til medlemmerne. Redaktionen er ansvarlig for udgivelsen af FNAT én gang per blok. Stk. 2 Ansvarlig for FNAT er den på generalforsamlingen valgte redaktør. Den øvrige redaktion er et åbent udvalg. Regnskab og revision 14 Regnskabsåret går fra den 1. oktober til den 30. september. Stk. 2 Kun kassereren er ansvarlig for regnskabsføringen og kassebeholdningen. For foreningens forpligtelser hæfter kun foreningens egenkapital. Stk. 3 Kassereren fremlægger efter foranledning en oversigt over den økonomiske situation for den øvrige bestyrelse. Stk. 4 Det pålægges revisorerne at foretage mindst to kasseeftersyn årligt. Stk. 5 Det reviderede regnskab forelægges på den ordinære generalforsamling til godkendelse. Vedtægtsændringer 15 Til ændring af vedtægterne kræves et flertal af de fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Foreningens opløsning 16 FN s opløsning kan kun ske på en korrekt indkaldt generalforsamling. Stk. 2. Punktet kan kun optages på dagsorden, hvis flertallet af foreningens medlemmer har fremsat skriftligt forslag herom. Stk. 3. FN s beståen afgøres ved simpelt flertal blandt de fremmødte FN-medlemmer Stk. 4. Ved foreningens ophør skal bestyrelsen inden 14 dage efter generalforsamlingen indkalde foreningens medlemmer, der træffer endelig bestemmelse om anvendelse af foreningens midler, og forvaltning af de under foreningen henlagte legatmidler. Ikrafttræden: Disse vedtægter er gældende fra den 3. oktober 2014.

9 Bilag 1 Studieretninger som Foreningen af Naturressourcestuderende repræsenterer på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet: Naturressourcer (BA) Jordbrugsøkonomi (BA) Husdyrvidenskab(BA) Agricultural Economics (Jordbrugsøkonomi) Agricultural Development Agriculture (Agronomi) Environmental Chemistry and Health (Miljøkemi og Sundhed) Environmental- and Natural Resource Economics (Miljø- og naturressourceøkonomi) (ENRECO) Paresitology (Parasitologi) Forest and Nature Management (Skovbrug) Animal Science Nature Management

Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 26. oktober 2012

Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 26. oktober 2012 Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 26. oktober 2012 Foreningens navn 1 Foreningens officielle danske navn er "Foreningen af Naturressourcestuderende", som forkortes "FN". Stk. 2 Internationalt

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Foreningen af Naturresourcestuderende (FN) Dato: Fredag den 2.oktober 2015 kl 12.30. Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formalia a. Valg

Læs mere

FORENINGEN AF NATURRESSOURCESTUDERENDE. Dyrlægevej Frederiksberg C

FORENINGEN AF NATURRESSOURCESTUDERENDE. Dyrlægevej Frederiksberg C Foreningen af Naturressourcestuderende Generalforsamling den 7.10.2016 Forslag til vedtægtsændringer: 1 Foreningens officielle danske navn er "Foreningen af Naturressourcestuderende", som forkortes "FN".

Læs mere

Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 2. oktober 2015

Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 2. oktober 2015 Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 2. oktober 2015 Foreningens navn 1 Foreningens officielle danske navn er "Foreningen af Naturressourcestuderende", som forkortes "FN". Stk. 2 Internationalt

Læs mere

NAVN STK. 1 STK. 2. Foreningen har hjemsted på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. FORMÅL STK. 1

NAVN STK. 1 STK. 2. Foreningen har hjemsted på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. FORMÅL STK. 1 VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR SCIENCERÅDET, OPDATERET 7. JANUAR 2015 NAVN 1 Foreningens navn er SCIENCErådet ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet (herefter SCIENCE). Internationalt

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

IVSA Danmarks vedtægter er vedtaget i 1995

IVSA Danmarks vedtægter er vedtaget i 1995 IVSA Danmarks vedtægter er vedtaget i 1995 Revideret på ordinær generalforsamling i: 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010 1 Kapitel 1: Navn 1. Stk.1. Foreningens

Læs mere

IVSA Danmarks vedtægter er vedtaget i 1995

IVSA Danmarks vedtægter er vedtaget i 1995 IVSA Danmarks vedtægter er vedtaget i 1995 Revideret på ordinær generalforsamling i: 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009 1 Kapitel 1: Navn 1. Stk.1. Foreningens navn

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81

Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81 Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er, Poulstrup Vrejlev Sport 81, stiftet den 7. april 1981 og har hjemsted i Hjørring kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Skytteforening

Vedtægter for Ballerup Skytteforening Vedtægter for Ballerup Skytteforening 1 Navn og hjemsted Ballerup Skytteforening er stiftet den 24. maj 1948 og har hjemsted i Ballerup Kommune. Foreningen er tilsluttet Københavns Skytteforbund og herigennem

Læs mere

3 Foreningens hjemsted er Københavns kommune, Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet.

3 Foreningens hjemsted er Københavns kommune, Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet. KAPITEL 1 NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er The European Law Student Association Copenhagen med binavn ELSA Copenhagen. Foreningens officielle forkortelse vil være ELSA Cph. Foreningen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for Grimstrup IF

Vedtægter for Grimstrup IF Vedtægter for Grimstrup IF 1. Foreningens navn og hjemsted A. Foreningens navn er Grimstrup Idrætsforening (forkortet Grimstrup IF). Foreningen er stiftet under navnet Grimstrup-Hjortkær-Roust Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001.

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Vedtægter for Herning Løbeklub 1 Navn og Hjemsted Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Foreningen er medlem af Dansk Atletik Forbund (DAF), og

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Vedtægter for Rideklubben Tyrsig

Vedtægter for Rideklubben Tyrsig Vedtægter for Rideklubben Tyrsig 1 Navn og hjemsted Foreningen Rideklubben Tyrsig er stiftet i 2017 og har hjemsted i Hjørring kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Rideforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15

GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15 GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15 REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formalia 3. Formandens årsberetningen diskussion og godkendelse 4. Godkendelse af det reviderede

Læs mere

Dartklubben Juelsminde Bulls

Dartklubben Juelsminde Bulls Dartklubben Juelsminde Bulls (foreningens navn) 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 26. feb. 2018 og har hjemsted i Hedensted kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Dart Union(specialforbund/unioner)

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017

Horsens Bridgeklub af 2017 Vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Horsens Bridgeklub af 2017 og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931,

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

SJOV SENIOR MOTION VEDTÆGTER

SJOV SENIOR MOTION VEDTÆGTER 1: Foreningens navn, hjemsted og stiftelse. Foreningens navn er Sjov Senior Motion med hjemsted i Lejre kommune. Foreningen er stiftet den 29. august 2000. 2: Foreningens formål. Foreningens formål er

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Borgerlige Jurister

Vedtægter for Foreningen for Borgerlige Jurister Vedtægter for Foreningen for Borgerlige Jurister Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Foreningen for Borgerlige Jurister på Aarhus Universitet, i daglig tale forkortet FBJ. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Odense Håndboldklub af 1977 (O.H. 77)

Vedtægter for Odense Håndboldklub af 1977 (O.H. 77) Vedtægter for Odense Håndboldklub af 1977 (O.H. 77) Odense Håndboldklub af 1977 er stiftet ved en sammenlægning af Gymnastikforeningen Frem s håndboldafdeling (stiftet i april 1938) og Idrætsforeningen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål 1 Navn og hjemsted Foreningen Ulsted Klatreklub er stiftet den 30/9-2011 og har hjemsted på houvej 198, 9370, Hals, Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet

Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»juridisk Alumneforening Syddansk Universitet«. Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Juridisk Institut,

Læs mere

Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted

Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted Vedtægter for Gigtforeningens Oplysningskreds Ringsted 1 Foreningens navn og hjemsted GOK-Ringsted, Gigtforeningens oplysningskreds. Bestyrelsesmappe 3.0 Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Vedtægter ELSA Copenhagen

Vedtægter ELSA Copenhagen Vedtægter ELSA Copenhagen KAPITEL 1 NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er The European Law Students Association Copenhagen med binavn ELSA Copenhagen. Foreningens officielle forkortelse vil være

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for Foreningen CCC

Vedtægter for Foreningen CCC Vedtægter for Foreningen CCC Indhold Navn og tilhørssted... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Kontingent... 4 Bestyrelse... 5 Hæftelse... 6 Formue... 6 Regnskab og revision... 7 Generalforsamling... 7 Indkaldelse...

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Lund Havn

Vedtægter for foreningen Lund Havn Vedtægter for foreningen Lund Havn 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lund Havn, og hjemsted er Lund Gade, 4673 Rødvig Stevns. Beliggenhed: 55 0 14,3 N. 12 0 18,2 E. Havneområde. Det til havnen hørende

Læs mere