VA Afdeling 10, Hyldespjældet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VA Afdeling 10, Hyldespjældet"

Transkript

1 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. marts 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL)Laila Kiss (LK), Henning Larsen (HL), Sif Enevold (SE), Marianne Pedersen(MP), BO-VEST: Jesper Handskemager (JES), ejendomsleder, Bente Eskildsen (BE), sekretær Afbud: Jørgen Lou Dirigent: Sif 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af følgende tilføjelser: Forretningsorden tilføjes under pkt. 5 JES har modtaget vaskeri notat fra Electrolux tilføjes under pkt. 12 Ansøgning om midler til håndarbejdsaktivitet tilføjes under pkt. 12A 2. Post: Se postlisten nedenfor 3. Udvalgsreferater: Afdelingsbestyrelsen den 4. februar, udsendt af BE GMU den 2. februar 2016, udsendt af FU 4. Behandling af Regnskab 2015 udsendt af JES Jes orienterede om driftregnskabet, der samlet viser et overskud på knapt ,. Overskuddet kan fordeles over 3 år i driftbudgettet for at hindre udsving, således at 0% huslejestigning kan fastholdes (på 6. år). Besparelser på renovation og vaskeri skyldes færre udgifter. Afdelingen har indbetalt for meget til udamortiserede lån, så de ekstra indbetalinger tilbageføres til afdelingen. Et større forbrug på renholdelse (det grønne område), samt på lønudgifter og lavere renteindtægter påvirker regnskabet negativt. På konto 116 er nogle store poster som kørende materiel og Vaskeri ikke brugt i 2015, men er udskudt til På konto 118 ses en besparelse (udlejning, rengøring,) måske fordi en del af udgiften er omposteret til konto 114. Ligeledes konstaterede AB en mindre uoverensstemmelse i det uddybende regnskab og beboeraktivitetskontoen. VH oplyste, at der på konto 119 (Beboeraktivitet-regnskab) findes revisorpåtegning om difference mellem indtægts- og udgift konto for Café regnskabet. Derfor er der en forklaring indskrevet i Cafeens regnskab. Salg af aluminium figurerer ikke i regnskab og er ligeledes påtalt af revisionen. VH forklarede omkring regler og formål med intern og ekstern revision. Beslutning: Regnskab blev godkendt af AB og fremlægges på beboermøde den 17/3.

2 5. Planlægning af regnskabsbeboermøde den 17/3 - Gennemgang af Hyldetryk, herunder godkendelse af AB s beretning, Sif eftersender afsnit om helhedsplan og arbejdsprogram. Dagsorden til beboermødet blev vedtaget med følgende ændringer: VH gjorde opmærksom, at hun opdaterer pkt. 2 fra Byggemøde afholdt d.d. med en redegørelse fra BYG om helhedsplanen. Cafe + udlejning under pkt. 3 flyttes til pkt. 5 Beretninger. Under pkt. 4 er de 2 tidligere omtalte forslag om solceller samt ønske om udendørscafé på Torvet. Udendørscafé kan ikke anbefales pga fortiden omkring Torvet. Det har været svært at undgå at det bliver tilholdssted for forskellige grupper. Vedr. solceller er AB s holdning positiv enten som kollektiv eller individuel råderet men det skal indtænkes ift Helhedsplan tilføjes af VH. De eksisterende solcelleprojekter i Hyldespjældet er opsat i baljer, men fremtidige anlæg bør afvente Helhedsplanens forslag til tag løsninger. AB og GMU kontakter forslagsstilleren. Ifm gennemgang af ABs beretning blev foretaget mindre rettelser og tilføjelser; Der var enighed om, at projektet med Tårnet desværre har fejlet, og det er beklageligt men en kendsgerning. Der arbejdes på en løsning i BYG. Afsnittet om Driften (JES) blev gennemgået med mindre ændringer og bemærkninger. VH laver kommentarer mm til regnskab og budget. I afsnittet om Helhedsplan og opfølgning på arbejdsprogram tilføjes små overskrifter af hensyn til overskueligheden. Beslutning: Beretning blev godkendt af AB. VH redegjorde for en revisionspåtegning i Caferegnskab ang. kassedifference. Det er svært at undgå differencer, når så mange passer Cafeen. Cafe-Gitte er inde over med mere instruktion. Skulpturudvalgets regnskab er underskrevet af PZ, fordi Ole K (intern revisor) er inhabil. I Husdyrudvalgets beretning fremgår, at der opsættes yderligere 4-5 nye standere AB var enige om, at de finansieres over en driftkonto (115). Udgiften er ca ,-. Deadline for indkomne forslag er 3/3. Forretningsordenen skal være den gamle model igen (ikke den digitale udgave). - Fordeling af praktiske opgaver Opgaver med tryk og uddeling er fordelt på sidste AB møde. De øvrige opgaver fordeles som følger: PZ: Frugt og kage, LK, HL og MP: borde, stole, kaffe, JL: Beboerindtjek, VH og SE: oprydning Driften sørger for forretningsorden, stemmesedler og beboerliste til indtjek.

3 6. Håndværkerfradrag i almene boliger JES foreslog, at retningslinier for HV fradrag skrives i HP. Han orienterede om reglerne om bopligt (man må ikke være fraflyttet), og at beboeren selv skal stå for arbejdets udførelse, men der opstod tvivl omkring, hvilke forbedringsarbejder, der kan godkendes i almene boliger. JES undersøger i BO-VEST. 7. Kriterier for udlejning af supplementsrum er godkendt af Kommunalbestyrelsen Indstillingen er behandlet og godkendt af Albertslund kommune, men der var utilfredshed med, at AB ikke er blevet underrettet om godkendelsen. JES rykker BO-VEST. 8. Legepladser, kr på budget 2016 VH vil genindkalde Legepladsudvalget for at få ideer til anskaffelser. Bl.a. mangler der at blive opsat en rutsjebane på den nordiske legeplads. Det annonceres på FB og Hyldespjældets hjemmeside. HL foreslog indhegning af fodboldbanen, men det var der ikke tilslutning til. JES foreslog et aflastningsdræn på fodboldbanen, idet det er en billigere løsning - måske som oversøisk, men Helhedsplanen påvirker også området, så det må komme senere. VH orienterer løbende AB, og der tages senere stilling til, om evt. forslag skal godkendes på beboermødet. 9. Status på tårnet JES oplyste, at Niras, der har rådgivet om løsningsforslag, er rykket for et tilbud på at stå for entreprisen af Jesper Rasmussen, Bo-Vest. 10. Tømning af minicontainere AB har bemærket, at minicontainerne i de sidste måneder har været ret overfyldte i weekenderne. JES ønsker fremadrettet at få underretning, når det konstateres. HL har observeret, at det er meget andet end husholdningsaffald. VH spurgte til miljøturen, og at ejendomsfunktionærerne melder tilbage, når det flyder med affald for at finde en løsning. Hvis det er muligt at finde de konkrete beboere, må de gøres opmærksom på affaldssorteringen, og hvad der skal bringes til genbrugsgården. JES påtænker selv at rundere for at følge op. 11. Henvendelse fra Hedemarken om samarbejde vedr. huskunstnerprojekt, udsendt af FU SE orienterede om projektet, der handler om at bringe unge og ældre sammen. Der var enighed om, at ideen om kompetenceudveksling er spændende, men lige nu har vi meget at se til med helhedsplanen og det kommende 40 års jubilæum. AB fandt henvendelsen fra Albertslund boligsociale center (ABC) positiv, men der var enighed om at takke nej på grund af øvrige igangværende projekter. 12. Orientering fra Driften, herunder - Ny førstemand

4 JES orienterede om ændring i stillingsopslag, der har været en succes. Der var usædvanlig mange kvalificerede ansøgere, og der er udvalgt en 57 årig mand som kommer fra KAB og forventes at starte den 15/3. VH spurgte om, hvorfor der var fjernet en hems i flyttebolig? JES oplyste, at det sker, hvis de ikke er godkendte. AB ønskede, at emnet tages op næste gang. VH spurgte til JES intentioner om at henvende sig til beboere, der har opmagasineret effekter ud for deres bolig. Han præciserede, at det drejer sig om skrald og ødelagte effekter og noteres også ifm miljøture. Jes informerede om et nyt skema for registrering af tidsforbrug på de enkelte drift opgaver, der indføres i de kommende måneder. Gruskassen er blevet påkørt, og en beboer har påtaget sig skylden, men da der påtænkes at ændre den med en mere hensigtsmæssig lukning, er erstatning ikke relevant. - Ansøgning om hegn mod cykelsti og bolig. AB var enige om, at hegn mod cykelsti ikke skal skiftes af Driften, men afvente helhedsplanen medmindre det er meget faldefærdigt. Brædder kan stadig udleveres. Ligeledes kan det ikke godkendes, at Driften laver hegn mod beboerbetaling, men beboeren henvises til at kontakte en tømrer. - Vaskeri: JES orienterede om en ny tilstandsvurdering, han netop havde modtaget. Det fremgår, at nogle maskiner har lidt slidte lejre og motorer, men maskinerne fungerer generelt godt. AB blev derfor enige om, at udskiftningen udskydes, medmindre der kommer flere reparationer. AB ønskede at se statistik på, hvor meget hver enkelt maskine har kørt, og punktet tages med på næste AB-møde. Notatet blev taget til efterretning, og udskiftning udskydes indtil videre pga lave reparations omkostninger og kan evt. flyttes til næste års budget. VH skriver om det i Hyldeposten, og det tages op igen efter sommerferien. 12a Ansøgning om elektrisk stofskærer og lås på højskab i Aktivhuset. HL fremlagde en ansøgning fra 2 beboere, der holder kreativ aften en gang om måneden i Aktivhuset. De ansøger derfor om elektrisk stofskærer ca ,- samt om at få sat lås på et højskab. AB var enige om, at imødekomme ansøgningen. Beslutning: Stofskærer bevilges på Diversekontoen. Driften sørger for skabslås. HL underretter ansøgerne. 13. Meddelelser og nyt fra udvalgene LK har forsøgt at indkalde motionsudvalget, men det er ikke lykkedes pga mange afbud og meget lille fremmøde. HL har været til klunsermøde med fokus på nyt affaldssystem og oplyste, at nogle klunsere uddannes til at supportere beboerne med sortering. De har også drøftet muligheden af tirsdagslukning i vintermånederne.

5 Husdyrudvalget har svært ved at holde styr på kæledyrene, fordi de ikke får besked om fraflytninger og derfor ikke kan ajourføre deres hundekartotek. Det blev aftalt, at de ajourføres med mail fra Driften (BE). Husk jubilæumsmøde på søndag den 6. marts. 14. Eventuelt PZ efterlyste at få underretning, når afdelingen har fået en ny regnskabsmedarbejder tilknyttet. 15. Kommende møder og kurser mm: Agenda Center 20 års jubilæum den 9. marts kl. 16 Biblioteket HL + LK Beboermøde den 17. marts Afdelingsbestyrelsesmøde den 7. april Boligpolitisk Forum den 27. april kl i Askerød Afdelingsbestyrelsesmøde den 12. maj 16. Punkter til kommende afdelingsbestyrelsesmøder - Driftens opgaver, herunder fra ny affaldsordning - Byggeregnskab Høker 2 - HEMS regler for godkendelse og overdragelse - Statistik på vaskeforbrug på hver enkelt vaskemaskine Postliste pr. 28. februar 2016 Nyhedsbrev BO-VEST februar 2016 Nyhedsbrev om affaldsordninger fra Agenda Centeret REF: Bente Eskildsen

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. april 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Jørgen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. september 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Jørgen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL) BO-VEST: Ejendomsleder

Læs mere

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl. 19.30 i beboerhuset, Store Torv 7 Der deltog 21 husstande Derudover deltog Ejendomsleder Jesper Handskemager,

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. maj 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Laila Kiss (LK), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede VA afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 4. september 2014 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ), Jørgen Lou (JL) og Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. april 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 15. august 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Nina Rytter (NR) og Per Zoffmann Jensen (PZ) og Jørgen Lau (JL) BO-VEST: Michael

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): ), Vinie Hansen (VH), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter Kristensen

Læs mere

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 VH bød på afdelingsbestyrelsens vegne, velkommen til beboermødet. Der var 31 husstande med 62 stemmer til stede på beboermødet. 1) Formalia Valg af dirigent:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ), Sif Enevold (SE) Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017 Møde med Dina Staal kl. 17.00 18.30 om digitalt beboerdemokrati AB-møde kl. 19.00 22.00 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Laila

Læs mere

Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7

Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 Der deltog 24 husstande Derudover deltog: Ejendomsleder Bjarne Karlsen, Gadekæret Dina Staal, BO-VEST Vinie Hansen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Peter

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. marts 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Henning Larsen (HL)

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermødet den 26. september 2018 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 18 husstande var repræsenteret/36 stemmer 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter og stemmeudvalg, godkendelse

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL) Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017 Kl. 17.30-19.00: Råderetskatalog og vedligeholdelsesreglement (Kl. 17.30-20.00) Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB):

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. august 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

Punkt 0. Velkomst til MN og HB og udlevering af nøgler til AB kontoret m.m.

Punkt 0. Velkomst til MN og HB og udlevering af nøgler til AB kontoret m.m. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 4. maj 2010 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Katja Eggertsen (KE), Per Zoffmann (PZ), Mette Nielsen (MN) og Henrik Borgstrøm

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 7. november 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Marianne Bahl (MB), Nina Rytter (NR), Per Zoffmann (PZ) og Jørgen Lou (JL)

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. februar 2016 Kl. 18.00-19.00: Møde om grønt regnskab med GMU og Mikkel Ellung Larsen fra BO-VEST Deltagere: Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermødet d. 26. april 2010 21 deltagere fordelt på 18 husstande og dermed 36 stemmer. Dirigent: Ole Kristensen (OK) Referent: Henning Larsen 1 Vinie Hansen fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen,

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 6. marts 2014 Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ) og Jørgen Lou (JL) Fraværende med afbud: Sif Enevold (SE) og Nina Rytter (NR)

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ Emne: Afdeling: Byggeudvalgsmøde. VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 23. maj 2013 kl. 17.30 18.45 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor. Til stede: Byggeudvalg: Vinie Hansen

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære beboermøde, afholdt tirsdag d. 25. marts 2014 i Cafeen. Tilstede var 34 husstande repræsenteret med i alt 68 stemmer, dog var der fra punkt 4, 33 husstande og dermed 66 stemmer

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 9. januar 2014 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Nina Rytter (NR), Marianne Bahl (MB) (deltog kun under punkt 4), Per Zoffmann

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor.

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor. REFERAT AF BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 17.05.2018 kl.18:00 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 23. maj 2018 /KRO Fase: Tilretning af helhedsplan

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 19.3.2015 1 Der var 48 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermøde den 27. september 2017 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 26 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 354 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 1 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen, Per Zoffmann, Anne Tittmann, Victoria Dahl, Sif Enevold BO-VEST: Afdelingsleder Michael Jensen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl. 19.00 i beboerhuset, Store Torv 7 25 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 349 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08.

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08. REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdt den: 07.02.2019 kl.19:00 til kl. 20.30, Hyldespjældets ejendomskontor. 08. FEBRUAR 2019 /KRO Fase: Rådgiverudbud Fase 4 Sags

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter Møller Nielsen (PM), Pia

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 8. januar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Nina Rytter (NR), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Mødedato: 9. februar 2011 Til stede: Afdelingsbestyrelsen v/ Henrik Christiansen, Henning Ipsen, Kim S. Jørgensen, Preben Jensen og Kurt

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2012

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2012 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2012 Tilstede Ikke tilstede Dagsorden sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Hassan Ameri (HA), Ivan

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 19. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. Munch Sarah Bloch Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Søren Hvas Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Kim Krogh

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære budgetbeboermøde, afholdt mandag d. 10. september 2012. Tilstede var 27 husstande repræsenteret med i alt 54 stemmer. Vinie Hansen (VH) fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen.

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære budgetbeboermøde, afholdt mandag d. 9. september 2013. Tilstede var 24 husstande repræsenteret med i alt 48 stemmer. Vinie Hansen (VH) fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Gentofte Ejendomsselskab Onsdag den 19. december 2018 kl. 9 mødelokale 258 Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter Boligselskabet ) - Ole Lund Petersen, formand

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

VILH. KIERS KOLLEGIUM

VILH. KIERS KOLLEGIUM Kollegiekontoret i Aarhus 24. oktober 2018 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for VILH. KIERS KOLLEGIUM Møde nr. 42 fredag den 23. oktober 2018 Referat af møde nr. 42 i Vilh. Kiers

Læs mere

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD. 316-0 DEN 06. JANUAR 2019 KL. 10.00-15.00 Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling 316-0. Da vi skal lave indkaldelse til afdelingsmødet og have alt

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Dagsorden. Revideret Repræsentantskabsmøde Mandag den9. maj 2011, kl. 18.00 Bondehuset, Doktorhaven, Rødovre

Dagsorden. Revideret Repræsentantskabsmøde Mandag den9. maj 2011, kl. 18.00 Bondehuset, Doktorhaven, Rødovre Udsendt #JobInfo revideret Criteria=AKB_Rødovre# den 2. maj 2011 Revideret Repræsentantskabsmøde Mandag den9. maj 2011, kl. 18.00 Bondehuset, Doktorhaven, Rødovre Repræsentanter Formand Klaus Lind Bentsen,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Boligforeningen Give Afdeling 13652

Boligforeningen Give Afdeling 13652 Boligforeningen Give Afdeling 13652 Referat af afdelingsmøde afholdt den 12. september 2017 Så mange beboere deltog: Der deltog 46 beboere fordelt på 40 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Torsdag den 12. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 10. Torsdag den 12. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 10 Torsdag den 12. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 1

Beboermøde. Afdeling 1 Beboermøde Afdeling 1 Dagsorden beboermøde afdeling 1 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning ved formand Palle Christensen 5. Orientering om afdelingens årsregnskab

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A.

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Kim L. og Poul Erik under pkt. 1 Knud Erik, Ole Dorthe,

Læs mere