2. regionsbestyrelsesmøde i Region Syddanmark Referat fra den 6. november 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. regionsbestyrelsesmøde i Region Syddanmark Referat fra den 6. november 2006"

Transkript

1 2. regionsbestyrelsesmøde i Region Syddanmark Referat fra den 6. november 2006 Mødested: Lokalet i kælderen Middelfart sygehus P. V. Tuxenvej nr. 5 den 6. november kl Fremmødte: Christian (formand), Lars (næstformand), Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Jørgen og Boye. Endvidere var tillidsrepræsentanterne (TR) fra de sygehuse i regionen, der ikke er tilknyttet Regionsbestyrelsen, inviterede. Tilstede var: Mads Fredslund, Vejle sygehus. Afbud: Rene, som samtidig udtræder af bestyrelsen, idet han har fået en overradiografstilling i Kolding, og derfor ikke mener han har tid til at være involveret i regionen. TR afbud: Mette Thomsen (Svendborg), Fraværende: Torben Frellesen (Sønderborg), Rene Gordon (OUH). Referent: Det fremsendte forslag, om at skrive referatet på bærbar pc, blev enstemmigt vedtaget. Boye skriver referatet. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden Nyt underpunkt til Punkt 3: Punkt 3 c: Redegørelse for formandsvalget d. 22. august 2006 Punkt 4 og 5 flyttes til efter punkt 9 (efter frokosten), når de inviterede TR er gået. Rene har (som nævnt) valgt at træde ud af bestyrelsen. Der skal derfor indkaldes en suppleant (1. suppleant Anne-Grethe Andersen). Pica stopper ved udgangen af året. Der skal derfor også indkaldes et nyt medlem fra de studerende. Derfor tilføjes punkt 10: Punkt 10 Indkaldelse af ny repræsentanter i regionen. Punkt 2 Godkendelse af referat fra 7. juni og september 2006 Generelt angående dagsordener fra HB: Det blev aftalt, at regionsbestyrelsen skal kvittere til Christian når dagsorden til HB-møderne udsendes. Dette for at undgå eventuelle misforståelser i forhold til HB-møderne, og for at sikre at alle har fået dagsordenen. Referatet fra den 7. juni 2006, samt regionsseminariet september Punkt 3 tilføjelse til referatet: Der udbetales et mødehonorar på kr. 2000, per heldags møde, som skal dække tabt arbejdsfortjeneste, forberedelse samt andre verserende opgaver i forbindelse med regionsarbejdet. Punkt 4, andet afsnit slettes: TR repræsentant Delegerede og FRD s næstformand skal ikke have dagsorden. Ovenstående streges samtidig i referatet fra regionsseminariet september Endvidere streges pinden tidshorisont under punktet kontaktflade til regionens TR.

2 Punkt 4 tilføjelse: Kun i tilfælde at man aktivt deltager i mødet udsendes dagsorden. (Her menes de ressourcepersoner i regionen, som bestyrelsen kan finde på at indkalde ad hoc til et bestyrelsesmøde). Punkt 4 pind, erstattes med teksten. Vedrørende referater, sender Christian en mail, til Delegerede og TR om at referat fra regionsmødet nu er tilgængelig på hjemmesiden. Punkt 6 pind 4 overskrift punkter til næste HB møde i FRD, her tilføjes: De indkaldelser og referater, der udsendes før og efter HB-møderne er til kommentarer for den samlede regionsbestyrelse. Punkt 3 Orientering ved formand Punkt 3 a. Opføling på formands/næstformandssituationen i FRD: Jannie er tilbage i formandsstolen på halvtid, Charlotte er fortsat konstitueret formand på halvtid., frem til Johnny forventer at tiltræde sin næstformandspost, når han bliver raskmeldt. Raskmelding forventes tidligst først i Punkt 3 b: Møde med samarbejdspartnere (status): CVU - dialogforum: Intet nyt til d.d., Christian forventer snart at der sker noget, idet det er mange organisationer der er involverede. FTF: FTF, Jørgen har været til møde i Kolding, hvor FTF amtskredse blev lukket, og hvor en ny FTF organisation i regionsregi blev stiftet. Jørgen blev ved lejligheden valgt som suppleant til FTFs regionsbestyrelse for DSRs næstformand Fyn, Linda Rise. Jørgen fortsætter som regionens kontaktmand. Sundhedskartellet: Christian skal til møde den , hos det Samarbejdende Sundhedskartel. DSR: Lars orienterede om samarbejdsaftalen mellem DSR og FRD i den gamle Kreds Fyn. DSR har pt. 4 kredse, så en lignende samarbejdsaftale i regionsregi har svært ved at komme i hus. Christian tager fornyet kontakt til DSR, idet de 4 DSR-kredse har haft møde den 20. september. MED aftale: MED aftaler, Der skal aftales en ny MED aftale i regionsregi, hvor repræsentanter fra DSR, FTF, FRD m.m. det fungerende regions råd skal tage det bedste fra de 4 gamle amters MED aftaler. Forhandlingerne er gået i hårknude, hvorfor det forventes at man bruger den aftale der har været gældende for Fyns Amt, med små forbedringer. Punkt 3 c: Redegørelse for formandsvalget den 22. august 2006 Der blev givet en fyldestgørende redegørelse af Christian og Lars, punktet afsluttes hermed. Beslutning: Det er blevet aftalt, at hvis lignende situationer opstår ved HB møder, kan Lars og Christian tage beslutninger og stemme derefter, for dernæst at give en orienterende mail til den resterende regionbestyrelse. Punkt 4 Økonomi i regionen Blev behandlet efter TR erne var gået.

3 Økonomien i regionen ser godt ud. Der er ikke brugt så mange penge, bl.a. fordi samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere ikke er oppe at køre endnu. Punkt 4. a. Transport og frikøb. Se rettelse til referatet under punkt 2 pind 2. Punkt 4.b. ECR Der er interne i bestyrelsen blevet diskuterede, om hvorvidt et regionsmøde kunne afholdes i Wien. Politisk set er der fra centralt hold ikke belæg for dette, idet det har været forslået før, og blevet afvist. Punktet er hermed lukket. Punkt 5 Kommunikation internt i regionsbestyrelsen. Blev behandlet efter TR erne var gået. Punkt 5. a. korrespondance Vi bør overveje vores sprog, og hvem vi sender mails til. Svarfrist på en mail, er også diskuteret i HBregi. Her blev man enige om 1 uge. Samme svar frist blev besluttet her. Punkt 5. a. Forretningsroden Der ligger en forretningsorden på hjemmesiden fra HS, denne sendes med referat til gennemsyn. Punktet tages op på næste møde. Punkt 6 Gennemgang af FRDs nye model/struktur ved Lars Jensen Øverste myndighed: Næstøverste myndighed: Lokal myndighed: HB med formand, næstformand (sekretariatet). Regionen med formand (næstformand, hvor disse forefindes) TR, som tager sig af medlemmerne på de enkelte sygehuse. Kommandovejen er fra toppen gennem de forskellige led og modsat. Undtagelser kan dog forekomme. Er medlemmet en leder, eller ansat under lederoverenskomst, går kommandovejen uden om TR og direkte til den lokale regionformand. Punkt 6.a. Gensidig forventning regionsbestyrelse og TR imellem. Kommunikation i regionsbestyrelsen bør i fremtiden forgå internt mellem regionsbestyrelsen. Christian orienterede om regionsseminariet, på Fyn og hvad der blev aftalt om lokal inddragelse i forhold til de enkelte sygehuse. Se referat fra september Mads foreslog at der i forhold til TR, blev afholdt temadage, i stedet for en deltagelse til et regionsmøde. Det vil have den fordel at man kan skræddersy en dagsorden der er bedre rettet mod TR erne, idet de IKKE har brug for at vide alt der foregår i regionsbestyrelsen. Endvidere mente Mads, at arbejdet med en samarbejdsaftale med DSR, bør opprioriteres. Endvidere bør regionsbestyrelsen arbejde videre med at få TR på de sygehuse i regionen der IKKE har TR. Punkt 6.b. Opføling på regionsbestyrelsesseminariet Det blev endvidere diskuterede, hvordan formand/næstformand og regionsbestyrelsen kunne gøre vores arbejde mere synlig ude på de enkelte sygehuse i regionen. Lars og Christian planlægger besøg på sygehusene, især er de sygehuse vigtige der pt. Ikke har TR repræsentation.

4 Besøget skal ikke kun være socialt, men eventuelt have en eller anden form for indhold i forhold til det enkelte sygehus. Tilbudet kunne også være at det enkelte sygehus kunne få besøg af hele regionsbestyrelsen hvis man ønsker det. Man kunne også tilbyde afdelinger uden TR besøg af Lars og Christian med en TR fra et andet sygehus, for derigennem at oplyse om fordelene ved at have en TR. Regionsbestyrelsesmøderne bør nok fordeles på de enkelte sygehuse rundt om i regionen. Det vil gøre regionsarbejdet bliver mere synlig. Besøget skal ikke kun være socialt, men eventuelt have en eller anden form for indhold i forhold til det enkelte sygehus. Der var enighed om at seminariet havde været godt. Seminariet havde endvidere givet regionsbestyrelsen en del værktøjer, og ideer til hvordan regionsarbejdet kunne kan optimeres. Punktet blev i øvrigt kommenterede flere gange under mødet. Punkt 7 Mammografiscreening Punkt 7. a. Sundhedsstyrelsens forslag til fremtidig uddannelse Christian orienterede om forhandlingerne vedrørende uddannelse af mammografiscreenings assistenter. Der blev endvidere diskuterede mammografiscreening og mammografiscreeningsassistenter in plenum. Punkt 8 Regionsbestyrtelsens opgaver mellem regionsmøderne Punkt 8.a. Forslag til medlems arrangement i 2007 Regionen har en del penge at gøre godt med, så økonomisk er der ikke nogen hindring for at afholde et arrangement. Anne Grethe foreslår et foredrag af Willemoese, der var med ved det nyligt afholdte TR/leder kursus i Odense. Problemet er at han koster kr Det vil kræve at han skal bruges som trækplaster, for et noget større arrangement det kunne evt. være næste regionsgeneralforsamling. Et problemet er om det vil interessere medlemmerne i regionen. Pica foreslår et foredrag om stress håndtering. Endvidere blev der foreslår et rent fagligt arrangement CR/DR, ny teknologi, firma foredrag, ny CT teknologi. Der var enighed om at et sådanne arrangementer tanger landskurset. Man kunne også afholde et rent socialt medlemsmøde i lighed med region Midtjylland og region Sjælland. Medlemsmødet kunne både være fagligt og socialt orienteret. Medlemmerne kunne også spørges, ved hjælp af en seddel på de enkelte afdelinger om hvad de er interesseret i. Det er endvidere vigtigt at sætte en dato på for arrangementet. Beslutning: Det blev besluttet at afholde et regionsarrangement den Idekatalog udarbejdes af bestyrelsen, hvorefter en seddel udsendes til de enkelte afdelinger. Dorte er tovholder på projektet.

5 Punkt 8.b. Mødekalender 2007: Christian foreslår at der afholdes flere møder i 2007 evt. hver anden måned. Det koster en del penge men der er umiddelbare fordele ved dette, som overvejer den økonomiske belastning. Der er enighed om dette synspunkt, samt for at møderne lægges før et HB møde. Der er 8 HB-møder til næste år, der foreslås, at vores møder kunne være på halvdagsbasis. Beslutning: Der skal afholdes et ekstra møde i år før HB mødet i December, den 6. december i Grinsted, kl. 09:30 til 14: marts 2007 kl. 9:00 til 15: april juni 2007 Mødekalender 2007: Møde før HB møde i August springes over. 11. oktober december Hvor møderne skal holdes er ikke aftalt, men vi arbejder videre med kontakter til de enkelte sygehuse, inden der tages beslutning om stedet. Om hvorvidt møderne er hel eller halvdags møder, aftales på et senere møde. Punkt 8.c. 25 ars jubilæum/profilering: Punktet udsættes til næste møde. Punkt 9 Eventuelt Jørgen foreslog, at vi internt i regionen, beder TR erne om at foretage en uofficiel lønstatistik, på de enkelte sygehuse. Statistikken bør bestå af følgende punkter Årsløn. Løntrin. Ansættelses norm. Funktions- og/eller kvalifikationstillæg. Der var enighed om, at det var et godt forslag, men krævede en del arbejde. Jørgen udarbejder et forslag til en seddel der kan sendes ud til de enkelte afdelinger. Punkt 10 Indkaldelse af ny repræsentanter i regionen Rene Bengtsen er ansat som overradiograf i Kolding, og har valgt at træde ud af regionsbestyrelsen. Vi er derfor nødt til at indkalde 1 suppleant: Anne Grethe Andersen til regionsbestyrelsen.

6 Endvidere stopper Pica, som repræsentant for RSD. Der vil på næste møde i december bliver der sat navn på den RSD- repræsentant, der skal afløse Pica. Punkt 11 Punkter til næste møde: Forretningsorden, forslag tages med i referatet. Lønstatistik, Jørgen kommer med et forslag 25 års jubilæum. Forslag til skabelon til nyhedsbrev. Regionens Logo: Forslag, under forudsætning, at vi må bruge Region Syddanmarks officielle logo, kan være: Næste HB møde. Samarbejdspartnere: Christian orienterer. Forslag til velkomstbrev til nye medlemmer. (Oprindeligt Rene). Mødet sluttede kl. 15:00

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Referat fra møde d. 19. september 2007

Referat fra møde d. 19. september 2007 Referat fra møde d. 19. september 2007 Mødested: Røntgen afdelingen Aabenraa Sygehus Egelund 10 6200 Aabenraa Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen,

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Referat fra den 23. april 2007

Referat fra den 23. april 2007 Referat fra den 23. april 2007 Mødested: Vejle Sygehus Kabbeltoft 25 7100 Vejle Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Jørgen Nørris Christensen og

Læs mere

Referat fra den 15. marts 2007

Referat fra den 15. marts 2007 Referat fra den 15. marts 2007 Mødested: Kolding sygehus Skovvangen 2 8 6000 Kolding Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, Jørgen Nørris

Læs mere

Referat fra møde d. 26 marts 2008

Referat fra møde d. 26 marts 2008 Referat fra møde d. 26 marts 2008 Mødested: Røntgenafdelingen Esbjerg Sygehus Finsensvej 35 6700 Esbjerg Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, og Jørgen Nørris Christensen,

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Afbud fra Lars Jensen, Mette Groes suppleant. Mødeleder Charlotte Graungaard Falkvard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt 20.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar.

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Deltagere: Charlotte Boye, Christina Thisted Høeg, Alice Munk, Karsten Eriksen, Kirsten Petersen, Anne Borgen Paulsen, Pia

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 24. juni 2010

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 24. juni 2010 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 24. juni 2010 Afbud fra Alice Munk og Lars Jensen Indkaldt suppleant Ingen suppleant fra Midtjylland, René Gordon Larsen fra Syddanmark Mødeleder Charlotte Graungaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FRD, Region Midtjylland den 16. juni 2009. Deltagere er Regionsbestyrelsen + suppleanter, TR, og delegerede + suppleanter.

Bestyrelsesmøde i FRD, Region Midtjylland den 16. juni 2009. Deltagere er Regionsbestyrelsen + suppleanter, TR, og delegerede + suppleanter. Bestyrelsesmøde i FRD, Region Midtjylland den 16. juni 2009. Deltagere er Regionsbestyrelsen + suppleanter, TR, og delegerede + suppleanter. Deltagere: Alice Munk, Anne Borgen Paulsen, Tau Vendelbo, Edith

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg

Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Konsekvenstilrettet forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Sosu Fyn 2008 02 14.docSide 1 af 5 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg

Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse: Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg:... Baggrund... 2 Formål... 2 Sammensætning,

Læs mere

, kl

, kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Syddanmark Dato for møde: 3.6. 2013, kl. 13-17.30 For referat: Dato: Esther Skovhus 10.6. 13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet

Forretningsorden for Handicaprådet Forretningsorden for Handicaprådet Valgperioden 2014-2017 I medfør af retssikkerhedsloven 37 a har Byrådet i Silkeborg Kommune nedsat et Handicapråd og i henhold til retssikkerhedsbekendtgørelsen 29 har

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Foreningen af Radiografer i Danmark (FRD)

Samarbejdsaftale mellem Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Foreningen af Radiografer i Danmark (FRD) Samarbejdsaftale mellem Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Foreningen af Radiografer i Danmark (FRD) Samarbejdsaftalen er indgået den 19. september 1973 og er sidst ændret med virkning fra 1.oktober 2005. 1 FORMÅL

Læs mere

Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune

Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune I henhold til 45, stk. 5 i Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats fastsættes: Formål 1. Det lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

REFERAT. Formanden Næstformanden

REFERAT. Formanden Næstformanden REFERAT MØDETYPE: Hovedbestyrelsesmøde MØDEDATO: 20. marts 2007 AFBUD FRA: Formanden Næstformanden Jannie Schneider Johnny Jensen MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 03-04-2007

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

REFERAT. Johnny Jensen MØDELEDER:

REFERAT. Johnny Jensen MØDELEDER: REFERAT MØDETYPE: Hovedbestyrelsesmøde MØDEDATO: 8. februar 2007 AFBUD FRA: Formanden Jannie Schneider Næstformanden Johnny Jensen MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 27-02-2007

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Mandag den Kl. 15:30 Store mødelokale

Referat Integrationsrådet's møde Mandag den Kl. 15:30 Store mødelokale Referat Integrationsrådet's møde Mandag den 23-04-2007 Kl. 15:30 Store mødelokale Deltagere: Peter Ramanandan Sithamparappillai, Kim Nguyen, Enis Mallopolci, Fadil Bucan, Kobra Karimi, Laith Sardest, Ahmet

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Fyn Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn dækker de fynske kommuner,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede

Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede Til tillidsrepræsentanten / suppleanten 22. december 2017 TR-udsendelse nr. 28: 17/18 Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede Møde for nye kandidater til de forskellige

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

28. november Rubrik. Forretningsorden Udsatterådet. Godkendt i Socialudvalget 28. november 2013

28. november Rubrik. Forretningsorden Udsatterådet. Godkendt i Socialudvalget 28. november 2013 28. november 2013 Rubrik Forretningsorden Udsatterådet Godkendt i Socialudvalget 28. november 2013 Udsatterådet i Forretningsorden Formål og opgaver 1. Rådet skal, med udgangspunkt i værdierne ansvar,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. december 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. december 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. december 2012 Afbud fra Alice Munk meldte afbud. Karsten Eriksen deltog. Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse

Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse Forretningsordenen udstikker regler for, hvordan Hovedbestyrelsen (i det følgende kaldet HB) skal udføre deres ledelsesarbejde så arbejdet udføres til

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

Specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje. Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd i Region Syddanmark

Specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje. Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd i Region Syddanmark Specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd i Region Syddanmark Forretningsorden godkendt den 28. februar 2014 1 Lovmæssig

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Vedtægter for Det Islamiske Trossamfund på Fyn. 1 Definition

Vedtægter for Det Islamiske Trossamfund på Fyn. 1 Definition Vedtægter for Det Islamiske Trossamfund på Fyn 1 Definition Det Islamiske Trossamfund (DIT) er en religiøs og folkelig samling, bestående af alle muslimer på Fyn. Den har ikke noget politisk tilhørsforhold,

Læs mere

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00 Adresse: Konferencen, Centerbygningen, Forskerparken 10, 5230 Odense M Tilstede: Jens Heimburger, Anker

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Mette Johansen, Peter Johansen, Marcus Munch. Fraværende: Line Reffelt Jørgensen (barsel),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Side 1 / 6 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen Forretningsorden Dagtilbud Højvangen 1. Valg til bestyrelsen 2. Bestyrelsens konstituering 3. Bestyrelsens møder 4. Kompetencer og ansvar 5. Ændring af forretningsorden 6. Udlevering af forretningsorden

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Fredag d. 17. Januar 2014 0. Til stede: Signe Elise Bro, Gunnar Lundsgaard, Peter Jensen, Kirsten Falkesgaard Slot og Sine Camilla Jensen. Afbud:

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Dagsorden 1. Godkendelse af dagorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi a. TRU b. AKUT c. Årskursus 2009 4. TR intro 5. Modernisering af TRU 6. TR seminar 7. Kursusanmodning

Læs mere

Bestyrelsesseminar onsdag den 3. februar torsdag den 4. februar 2016

Bestyrelsesseminar onsdag den 3. februar torsdag den 4. februar 2016 Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Bestyrelsesseminar onsdag den 3. februar torsdag den 4. februar 2016 Deltagere: Tom Ahmt, formand Aabenraa

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre 1 Organisationens navn og hjemsted 1. Organisationens navn er: LOKK Landsorganisation af Kvindekrisecentre. 2. Organisationens hjemsted følger

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Forretningsorden for Ravnshøjs bestyrelse

Forretningsorden for Ravnshøjs bestyrelse Forretningsorden for Ravnshøjs bestyrelse Indholdsfortegnelse Formål med forretningsordenen... 1 Konstituering af bestyrelsen... 1 Formands- og næstformandsposten... 1 Kassereren... 2 Sekretæren... 2 Øvrige

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Fyn Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn dækker de fynske kommuner,

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017.

Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017. Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017. Studerende fra DfL i Ollerup optages i FSL som særlige medlemmer og udgør tilsammen gruppen af lærestuderende fra DfL. Formålet

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd. For Specialuddannelsen for sygeplejersker i intensiv sygepleje. i Region Syddanmark

Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd. For Specialuddannelsen for sygeplejersker i intensiv sygepleje. i Region Syddanmark Forretningsorden for Det Regionale Specialuddannelsesråd For i Region Syddanmark 2. udgave, 2. oplag godkendt i DRS den 24. august 2000 3. udgave 2. oplag godkendt i DRS den 5.februar 2009 1 Lovmæssig

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Udkast til revideret Forretningsorden for PLO Syddanmark (Forretningsorden blev oprindeligt godkendt 10.dec. 2012)

Udkast til revideret Forretningsorden for PLO Syddanmark (Forretningsorden blev oprindeligt godkendt 10.dec. 2012) Udkast til revideret Forretningsorden for PLO Syddanmark (Forretningsorden blev oprindeligt godkendt 10.dec. 2012) 1. Mødeindkaldelse og dagsorden 1.1 Ordinære PLO-regionale møder PLO- Syddanmark fastlægger

Læs mere

Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, kl

Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, kl Generalforsamling i jordemoderforeningen Region Syddanmark, 18.05.2011 kl. 16.30 Dagsorden Valg af dirigent og referent. Aflæggelse af årsberetning. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab. Indkomne

Læs mere

Vedtægt for Nyreforeningen

Vedtægt for Nyreforeningen 1 Vedtægt for Nyreforeningen 1 Foreningens navn er Nyreforeningen. 2 Foreningen er landsdækkende inkl. Færøerne og Grønland 3 Foreningens formål er at varetage nyresyges, herunder urinvejssyges, nyredonorers

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds 1. Ribe 1.1 Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet

Læs mere