Dirigenterne konkluderede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dirigenterne konkluderede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet."

Transkript

1 FOA 1 Generalforsamling den 24. november 2010 Afholdt på niveau 1, Vilhelm Thomsens Alle 9 København den 24. november 2010 Referat af generalforsamling den 24. november 2010 Deltagere: 57 stemmeberettigede Ad. 1. Valg af dirigent Allan Bertelsen og Allan Olsen valgt Generalforsamlingen tilkendegav, at det er Ok, at Allan Olsen vælges som dirigent, selv om han er en af de generalforsamlingsvalgte. Allan Olsen er indstillet på grund af forfald fra den Dennis Hindsgavl side. Dirigenterne konkluderede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Derefter orienterede dirigenterne om forslag fra Mogens Kogut som allerede er gennemgåett i repræsentantskabet. Repræsentantskabet afviser at behandle forslaget, da det allerede er behandlet på generalforsamlingen i både 2006, 2007, 2008 og På generalforsamling 2009 konkludere generalforsamlingen også, at forslaget ikke ville blive behandlet på kommende generalforsamlinger. Generalforsamlingen tilslutter sig, at forslaget ikke bliver behandlet. Mogens Kogut er i øvrigt heller ikke til stede på generalforsamlingen. Ad. 2. Valg af stemmeudvalg Dan Boye, Ove Thuesen, Henrik Wolsing Jensen, Kim Botoft Pedersen

2 Ad. 3. Repræsentantskabets beretning Den skriftlige beretning udsendt med Etteren i uddrag og har ligget på hjemmesiden siden 27. oktober 2010 Ken Petersson fremlagde den mundtlige beretning og lovede at gøre det kort International valutakrise ramte også FOA 1. Mange stillinger bliver nedlagt flere end nogen siden. Økonomi i kommuner og region ramt af store nedskæringer. Håber, at de mennesker, som nu er blevet fyret, kommer tilbage igen, da vi er sikre på, at vi skal bruge mange nye hænder fremover, hvilket alle prognoser viser. Regioner skærer ned flere gange om året, så medarbejdere sukker over, at der bliver skåret flere gange pr. år OK Skylder på forhånd, da reguleringsordningen afhænger af det private arbejdsmarked. Der har kun været små lønstigninger. Overenskomst på 1-3 år, hvor vi kan være heldige, at 2 eller 3-årig overenskomstperiode giver noget mere Grænsesager i FOA 1 Brandfolkene og BO hvor BO nu er blevet medlemmer af 3F. Forsøgt mægling, hvilket har taget tid. Der er ikke mulighed for at mægle, har mæglingsmand meldt tilbage til LO. Sagen handler om: Kan 3F optage BO? Alle tidligere sager har vist, at det ikke kan lade sig gøre. Men man kan aldrig være helt sikker. Busområdet indeholder også en grænsesag, da TF har meldt sig over i 3F. Arriva har overenskomst med FOA og 3F har overenskomst på andre anlæg. 3F indgik parallelaftale på Ryvang. Arriva tabte i Arbejdsretten, der afgjorde, at FOAoverenskomsten stadig gælder. Buschaufførerne er derfor kommet over i FOA buschauffører er blevet i FOA 1. Om vi kan varetage buschaufførernes arbejdsforhold. Faglig voldgift afgøres i morgen. Region H kan give et lignende problem på portørområdet. Nyt fælles lager i Fabriksparken. 3F har meldt til arbejdsgiveren, at deres holdning er, at det er deres OK, der gælder Kongres 2010 som sikkert ikke indskriver sig i historien som epokegørende er tvivlsomt, men FOA lægger sig forrest i debatten om fremtidens velfærdssamfund med godkendelsen af Vilje med Velfærd og de 10 bud opfordring til at læse pjecen. Anden diskussion om udtryks-/talefrihed/-ret for offentligt ansatte. Ret og pligt til at sige fra, så vores kolleger kan være en garant for velfærdssamfundet. Ole Dandanell: Beskæmmende at vores medlemmer falder ud. Mange nyansatte ansættes i løntilskud og vi får ikke altid organiseret dem. Hvor mange af Rigets portører er kommet in i FOA og er sagen afsluttet H.C. Bang: Besparelser peger tilbage på vores regering. Opfordrer til, at x ved valget sættes det rigtige sted. H.C. s arbejdsplads udsat for mange nedskæringer lige nu. Cirka 1/3 skal skæres på undervisningsmidler Svar fra Ken: Til Ole Dandanell Der kommer jævnligt nye medlemmer. Nylig kampagne gav over 20 nye medlemmer. Der vil blive målrettet kampagne igen. Det kan være svært for os at sikre, at nye ansatte bliver ekstraordinært ansatte.

3 Svar fra Klaus Gerschanoff: Arbejdsgivere undlader at aftale med TR, når der ansættes jobtilskudspersoner. Og det er muligt at stoppe det, hvilket er lykkedes i Københavns Kommune. Opfordrer TR til at sende sager ind, hvis arbejdsgiver ikke overholder spilleregler og undlader at inddrage TR. Forbundet tager gerne sagerne Jens Anker Clausen: Overgangsaftale mellem LPSF og FOA. Aftale genoptages mellem LPSF og FOA er der ved at komme gang i. Ærgerligt, at der nu kommer ny sag. Det går ud over medlemmer og også organisationerne, når vi slås om medlemmerne. Ønsker, at FOA og 3F fremover vil arbejde sammen i stedet for at slås. 57 stemmer for 0 undlader Ad. 4. Årsregnskab Regnskabet har ligget til afhentning i FOA 1 og er ellers udleveret ved indcheckning på generalforsamlingen Jesper Hesselholdt fremlagde hovedpunkterne i årsregnskabet Regnskabet er godkendt i foråret af både bilagskontrollanter og revisorer Overskud på ca kr, som foreslås hensat til Ejendomsfonden Regnskabspraksis ingen ændringer Resultatopgørelse o Overskud kr 2008: kr o Kontingenter kr ca kr større end sidste år skyldes især tilgangen af brandfolk fra BO o Uddannelsesmidler indtægter steget pga deltagere fra andre afdelinger o Lønninger: Steget med kr i fht men mere end kr lavere end budgetteret. Skyldes især at stilling som medlemskonsulent ikke er besat o Egenkapital kr Budget 2011 Stort set i balance uændret medlemstal, forventer større salg af kurser, uændret personaleforbrug og lokaleleje Men som set af generalforsamlingsmateriale foreslås kontingentstigning pga ansættelse af ny sagsbehandler Kontingent er steget fra 178 til 206 kr indtil 2009 Hvis kontingentet havde fulgt: Prisudvikling ville kontingent være steget til 229 kr (2009) Lønudviking ville kontingentet være steget til 277 kr (2009 og 291kr i 2010)

4 Ole Dandanell hvorfor stigning på blad og lommebøger. Svar fra Jesper: Ny lommebog til brandfolkene og generelle stigninger er grunden 57 stemmer for 0 undlader Ad. 5. Fremtidige aktiviteter Fokusområderne fremlægges af Steen Vadgaard Repræsentantskabet fremsætter forslag om følgende fokusområder: 1. FOA 1 vil i de kommende generalforsamlingsperioder fokusere på i fællesskab med øvrige FOA-afdelinger at forbedre kvaliteten og/eller øge serviceringen af medlemmer og tillidsvalgte gennem øget samarbejde 2. FOA 1 vil i den kommende generalforsamlingsperiode arbejde for at bedre TR-vilkårene. I generalforsamlingsperioden vil FOA 1 indhente og samle oplysninger om vores tillidsrepræsentanters vilkår. Få overblik over eksempelvis: a. Hvor mange medlemmer repræsenterer TR b. Dækker de et spredt geografisk område c. Hvor mange udvalg sidder de i, o.s.v. Vi vil så optage forhandlinger for de TR, som har de ringeste vilkår. 3. FOA 1 vil i den kommende generalforsamlingsperiode arbejde med en afklaring af samarbejdet og forventningerne mellem tillidsrepræsentanterne og FOA 1. Kim Olsen 7 FOA-afdelinger i Region H har et samarbejde bl.a. kursusrække. Godt at udveksle erfaringer fra arbejdspladserne og få et fornuftigt samarbejde Niels Mortensen ønsker AMR indskrevet selv om det allerede kan være tanken Svar fra Steen Til Kim glæder at der allerede er et samarbejde Til Niels godt forslag, men det kommer en kende for sent. Vi har stor forståelsen for holdningen, men det bliver en stor mundfuld lige nu. Bør tages op i repræsentantskabet senere. Niels Mortensen ønsker, at AMR fremover får samme muligheder og trækker ellers forslaget Kim Olsen til det 3. punkt. Modigt at tage den diskussion om afklaring af samarbejdet, så det kan blive belyst, hvad der er muligt i FOA 1, så vi også undgår de diskussioner, der går på forventninger.

5 55 stemmer for 2 undlader Ad. 6. Indkomne forslag Kontingentstigning Fremlægges af Jesper Hesselholdt. Repræsentantskabet foreslår, at det månedlige kontingent for et fuldtidsmedlem stiger med 15 kr. fra 206 kr. til 221 kr. pr måned. Hovedparten (11 kr.) af kontingentstigningen skyldes ønsket om ansættelse af yderligere en faglig sagsbehandler i FOA 1. Baggrunden for forslaget er, at repræsentantskabet ikke mener, at personaleressourcerne hænger sammen med opgavemængden. Dette medfører en utilstrækkelig medlemsservice, og giver sig blandt andet udslag i for lange vente- og sagsbehandlingstider. Repræsentantskabet ser ingen mulighed for i stedet at reducere i opgavemængden, og ser heller ingen mulighed for at finde tilsvarende besparelser i budgettet. Den sidste del af kontingentstigningen skyldes lukning af et budgetunderskud i 2011 (1 kr.) og ønsket om muligheden for at kunne tilbyde yderligere medlemsaktiviteter (3 kr.). Kontingentet har været holdt i ro på 206 kr. siden Ole Dandanell. Kan personen beskæftiges 100 %? Kunne der købes arbejdskraft ad hoc til enkelte opgaver? Dennis Østerberg. Formand for klub, hvor en del kunne finde på at melde sig ud herunder tjenestemænd. Dårligt signal at sætte kontingentet op. Der kan være gode grunde til det blot ikke lige nu H.C. Bang: En af grundene er, at der er så mange, der netop nu bliver fyret. Tjenestemændene går heller ikke ram forbi Niels Mortensen tidligere er kontingentet holdt i ro. Støtter op om forslaget, da der er behov for bedre service. Bjarne Biel: Støtter op om forslaget Svar fra Jesper: Til Ole Dandanell. Jesper er overbevist om, at der vil være fuldt arbejde nok til at fylde en stilling op. At ansætte fra gang tril gang vil være dyrt.

6 Er enig i, at det ikke er godt med kontingentforhøjelse, men det er nødvendigt, da der er flere arbejdsopgaver end før Per Rasmussen: I første omgang imod kontingentforhøjelse, men er kommet til den erkendelse, at det aldrig bliver det rigtige tidspunkt at indføre kontingentforhøjelse. Det er nødvendigt med den nuværende arbejdsbyrde Ove Thuesen: Henviser til forrige punkt, hvor der er nye arbejdsbyrder. Støtter derfor kontingentforhøjelse. 53 stemmer for 1 imod 3 undlader Mulighed for udbetaling af beskattet telefontilskud til generalforsamlingsvalgte Fremlægges af Ken Petersson. Repræsentantskabet foreslår, at der til generalforsamlingsvalgte, der benytter egen telefon til arbejdsrelaterede opkald, kan udbetales et beskattet telefontilskud til dækning af omkostningerne Henrik Wolsing Jensen: Hvor meget? Svar fra Jesper kr i alt for alle pr. år 51 stemmer for 6 undlader Godkendelse af klubber Fremlægges af Claus Windfeld. Repræsentantskabet stiller forslag om godkendelse af: Klub for mellemledere ved Københavns Brandvæsen, jævnfør forhåndsgodkendelse på repræsentantskabsmødet den 2. december 2009

7 Klub for portørerne på Rigshospitalet, jævnfør forhåndsgodkendelse på repræsentantskabsmødet den 12. april stemmer for 0 undlader Ad. 7. Valg På ordinært valg er: Faglig sekretær Allan Olsen villig til genvalg o Der er ikke indkommet øvrige kandidater Allan Olsen genvalgt Fanebærer Kjeld Klysner Nielsen ønsker ikke genvalg. o Repræsentantskabet har modtaget tilsagn fra Lars Skov, at han opstiller til posten o Der er ikke indkommet øvrige kandidater Lars Skov valgt Ken Petersson afsluttede generalforsamlingen, takkede dirigenterne for god ledelse af generalforsamlingen Spørg ind Niels Mortensen: Ros os selv, afdelingen, de valgte og ansatte, TR af og til overvejer nogle af de nævnte at holde, men bliver. Dennis Østerberg: Frederiksberg Kommune vil gerne købe SOSU-afdelingens hus (og KLS). Skal vi sammenlægges. Svar til Dennis fra Ken: Tanker om sammenlægninger mellem FOA-afdelingerne. KLS og FOA 1 har talt sammen om at flytte sammen men ikke sammenlægges. Planer på stand by. Derfor tænkes der i ny plan om at flytte sammen med flere afdelinger herunder SOSU. Har derfor ikke noget konkret bud lige nu men sandsynligt, at det bliver en model sammen med KLS. SOSU formodentlig i gang med en model, hvor de bor til leje mens FOA 1 er mere til at bo i ejerbolig. Frederiksberg Kommune er også interesseret i KLS hus. Allan Bertelsen: En fornøjelse at være dirigent. Tak til deltagerne.

8 Jørgen Poulsen, pensionistklubben: Mangler medlemmer og vil gerne have de kommende efterlønnere som medlemmer. Desværre er tendensen nedadgående. Kommende efterlønnere er velkommen til at komme og checke os ud. Dirigent Dirigent Referent Allan Bertelsen Allan Olsen Claus Windfeld

Generalforsamling i FOA 1 onsdag den 28. november Referat af generalforsamlingen

Generalforsamling i FOA 1 onsdag den 28. november Referat af generalforsamlingen Generalforsamling i FOA 1 onsdag den 28. november 2007 Referat af generalforsamlingen 1. Valg af dirigenter 2. Valg af stemmeudvalg 3. Repræsentantskabets beretning 4. Årsrapport 5. Fremtidige aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling den 19. november 2015

Generalforsamling den 19. november 2015 Generalforsamling den 19. november 2015 Valby den 19. november 2015 Referat af generalforsamling Generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Repræsentantskabets beretning 4. Årsregnskab

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 16-17. september 2010 i FOA 1, Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby Dato: 28. september 2010 Udarbejdet af: CW Tilstede 1. Temadrøftelse om FOA 1 s fremtid i regionen Side 3 2. Målsætning

Læs mere

Efter generalforsamlingen fortsættes med punktet: Spørg ind

Efter generalforsamlingen fortsættes med punktet: Spørg ind Generalforsamling i FOA 1 Valby den 25. november 2009 Referat af generalforsamling den 25. november 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Repræsentantskabets beretning 4. Årsregnskab

Læs mere

Ad. 2. Valg af stemmeudvalg Per Olsen, Niels Mortensen, Carsten Madsen, Peder Simonsen

Ad. 2. Valg af stemmeudvalg Per Olsen, Niels Mortensen, Carsten Madsen, Peder Simonsen Generalforsamling i FOA 1 onsdag den 26. november 2008 Referat af generalforsamlingen 1. Valg af dirigenter 2. Valg af stemmeudvalg 3. Repræsentantskabets beretning 4. Årsrapport 5. Fremtidige aktiviteter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1.. Velkomst fra formanden. Side 2.. Brug de tillidsvalgte. Side 3.. Hvad kan du bruge FOA 1 til

Indholdsfortegnelse. Side 1.. Velkomst fra formanden. Side 2.. Brug de tillidsvalgte. Side 3.. Hvad kan du bruge FOA 1 til Velkommen til FOA 1 Indholdsfortegnelse Side 1.. Velkomst fra formanden Side 2.. Brug de tillidsvalgte Side 3.. Hvad kan du bruge FOA 1 til Side 4.. Valgte og ansatte i FOA 1 Side 5.. Valgte og ansatte

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Kassen er tom. Der har ikke været justeret i flere år, så pris- og lønfremskrivninger får betydninger.

Kassen er tom. Der har ikke været justeret i flere år, så pris- og lønfremskrivninger får betydninger. Referat af generalforsamling i FOA 1 Torsdag den 20. november 2014 Valby den 20. november 2014 Til stede: 45 medlemmer Ad. 1. Valg af dirigenter Dennis Hindsgaul og Reiner Burgwald Ad. 2. Valg af stemmeudvalg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling i FOA 1 mandag den 24. april 2006 kl

Ordinær generalforsamling i FOA 1 mandag den 24. april 2006 kl Ordinær generalforsamling i FOA 1 mandag den 24. april 2006 kl. 17.00 København den 26. april 2006 Dagsorden: 1. Valg af dirigenter 2. Valg af stemmeudvalg 3. Repræsentantskabets beretning 4. Årsrapport

Læs mere

Generalforsamling 19. april 2005 i FOA 1 s lokaler på Vilhelm Thomsens Allé Valby niveau 1. Referat af generalforsamling den 19.

Generalforsamling 19. april 2005 i FOA 1 s lokaler på Vilhelm Thomsens Allé Valby niveau 1. Referat af generalforsamling den 19. Generalforsamling 19. april 2005 i FOA 1 s lokaler på Vilhelm Thomsens Allé 9 2500 Valby niveau 1 Referat af generalforsamling den 19. april 2005 Til stede: 70 stemmeberettigede og 1 pensionist Ad. 1 Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Afdelingsoplysninger 3. Årsregnskabets godkendelse Valgte bilagskontrollanter 4 Repræsentantskabet 5. Revisionspåtegning 6. Ledelsesberetning 7

Afdelingsoplysninger 3. Årsregnskabets godkendelse Valgte bilagskontrollanter 4 Repræsentantskabet 5. Revisionspåtegning 6. Ledelsesberetning 7 Årsregnskab for 2013 Indholdsfortegnelse Side Afdelingsoplysninger 3 Årsregnskabets godkendelse Valgte bilagskontrollanter 4 Repræsentantskabet 5 Revisionspåtegning 6 Ledelsesberetning 7 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 16. august 2011 i FOA 1, Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby Dato: 22. august 2011 Udarbejdet af: CW Tilstede 1. Velkomst (SV) Side 3 2. HB-møde (SV) 3. TR-møder punkt fra sidste

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i LØS 2018

Referat af generalforsamling i LØS 2018 Referat af generalforsamling i LØS 2018 Vi mødes i Pakkeriet i Spinderihallerne (Vejle) d. 12.05.2018 til Landsforeningen for Økosamfunds årlige generalforsamling, der i år afholdes i forbindelse med Folketræffet

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Ordinær generalforsamling i FOA 1

Ordinær generalforsamling i FOA 1 Ordinær generalforsamling i FOA 1 Tirsdag den 11. april 2000 på Center Domus Vista Pkt. 1. Valg af dirigent: Velkomst ved formand Dennis Kristensen, der indledte med at fortælle om at repræsentantskabets

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 72 Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra ekstraordinært

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 2. december 2009 i FOA 1, Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby Dato: 4. februar 2010 Udarbejdet af: CW Tilstede 1. Velkomst (KPP) Side 3 2. Forrretningsorden og konstituering (CW)

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2016

Repræsentantskabsmøde 2016 Lørdag d. 16. april 2016 på Hellebjerg Idrætsefterskole - cirka 30 deltog i mødet 1. Valg af dirigent. Henning Christiansen blev foreslået og valgt. Han kunne konstateret at repræsentantskabsmødet var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem Rødding Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 21. marts 2011 kl. 15.00 Mødet startede med organisationsbestyrelsesmøde og efterfølgende repræsentantskabsmøde, på Jels Motel

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

REFERAT. FOA 1 - Repræsentantskabet. Dato: kl. 9:00 Allégade 10, 2000 Frederiksberg Arkivsag: 17/133725

REFERAT. FOA 1 - Repræsentantskabet. Dato: kl. 9:00 Allégade 10, 2000 Frederiksberg Arkivsag: 17/133725 REFERAT FOA 1 - Repræsentantskabet Dato: 01.06.2018 kl. 9:00 Sted: Allégade 10, 2000 Frederiksberg Arkivsag: 17/133725 Tilstede: Ken Patrick Petersson (), Jesper Hesselholdt (), Flemming Bertelsen (),

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 2. juni 2010 i FOA 1, Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby Dato: 5. juli 2010 Udarbejdet af: CW Tilstede 1. Velkomst (KPP) Side 3 2. Forretningsorden Endelig godkendelse (CW) Side

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011 Pkt. 1 valg af dirigent/referent: Ole Halkiær Jørgensen, HK 355, valgt som dirigent. Maya Lykke Nielsen, bestyrelsen, valgt som referent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat: 1. Valg af dirigent Formand Flemming Nielsen Byder velkommen. Jens Peter Pedersen indstilles

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland generalforsamling

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland generalforsamling Beslutningsreferat fra generalforsamling Torsdag den 22. november 2018 kl. 18.00 22.00, Latinerly Sct. Mathiasgade 78, Viborg 1. Formand Brian Poulsen Jensen bød de fremmødte velkommen. Brian oplæste navne

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat Afdelingsgeneralforsamling onsdag den 6. oktober 2010

Referat Afdelingsgeneralforsamling onsdag den 6. oktober 2010 Referat Afdelingsgeneralforsamling onsdag den 6. oktober 2010 Referent Tina Hesel og Kisser Jensen Dagsorden 1. Formalia a) Valg af 2 dirigenter Dags dato: 12.10.2011 Mødets dato: 06.10.2010 Godkendt d:

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005 Vedtægter for Holbæk Odsherred Stiftet 1. januar 2005 Sidst ændret den 29-03-2016 1 Afdelingens navn og hjemsted Holbæk-Odsherred afdeling i Fagligt Fælles Forbund, der dækker Holbæk og Odsherred kommuner.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3 Halsnæs Ny Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 8. december 2014 kl. 18.30 i festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere