Sikkerhedskarruseldøre og Sluser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sikkerhedskarruseldøre og Sluser"

Transkript

1 Sikkerhedskarruseldøre og Sluser Et mobilitetshotspot er det område, der udgør indgangen til en besøgendes bestemmelsessted. Samtidig er det det område, hvor strømmen af medarbejdere adskilles fra strømmen af besøgende, og medarbejdere i de mest følsomme områder af bygningen adskilles fra de øvrige medarbejdere. Sikkerhedskarruseldøre og sluser kan bestemme en brugers identitet, og om vedkommende er alene, med henblik på at sikre, at de mest følsomme områder af bygningen forbliver lukkede for ikke-autoriserede personer.

2 Sikkerhed Afhængigt af bygningens sikkerheds- og kapacitetsbehov findes der mange forskellige muligheder for at styre menneskestrømmen i et mobilitetshotspot. I områder med lavere prioriteret sikkerhed kan hurtigsluser eller vendekors være en hurtig og enkel løsning. Disse mekanismer egner sig til høj kapacitet og giver et højt sikkerhedsniveau. Der er dog ingen garanti for sikkerheden, da de ikke lukker et område fuldstændigt af fra gulv til loft. Når der kræves absolut sikkerhed, er sikkerhedskarroseldøre og sluser den bedste løsning. Disse produkter lukker en indgang fuldstændigt af og giver kun adgang for én person af gangen. Afhængigt af adgangskontrolsystemet i døren kan de ikke alene sørge for, at kun én person får adgang, men tilmed bestemme vedkommendes identitet. Boon Edams sikkerhedsadgangsløsninger kan integreres med stort set alle adgangskontrolsystemer på markedet. Afhængigt af hvilken type system der er installeret, kan vores sikkerhedskarroseldøre og sluser registrere forsøg på at benytte andres autorisation til at få adgang (tailgating eller piggybacking) og bekræfte personers identitet. Fire sikkerhedsniveauer kan identificeres: Registrering af tailgating kan ske via et sensorsystem eller en kontaktmåtte med én zone Registrering af piggybacking kræver et kontaktmåttesystem med to zoner eller StereoVision til mere nøjagtig registrering Identifikation kan kun foregå nøjagtigt via et biometrisk system Selv om målet med de fleste højt sikrede adgangsløsninger er at beskytte immaterielle rettigheder eller andre fortrolige materialer, er sikkerheden for de personer, som passerer igennem dem af lige så stor vigtighed. Både Tourlock og Circlelock er udstyret med sikkerhedsbuffere, som forhindrer, at brugere bliver fanget eller ramt af dørfløjene. I nødstilfælde låses sikkerhedssystemerne op, hvorefter man frit kan gå ud. Hvis sikkerhedsniveauet skal opretholdes i en nødsituation, anbefaler vi at installere et back-up batteri, så driften kan fortsætte i tilfælde af strømsvigt. Back-up batteriet fås som ekstraudstyr. Vi kan også indstille døren til fejlsikret tilstand, hvor dørene forbliver låste.

3 Tailgating Tailgating forekommer, når uautoriserede brugere forsøger at få adgang til et sikret område ved at gå ind ad en sikkerhedskarruseldør i segmentet direkte efter det segment, som en autoriseret bruger er trådt ind i. Boon Edams Tourlock sikkerhedskarroseldøre registrerer og forhindrer tailgating, uanset hvilket adgangskontrolsystem der er integreret. Piggybacking Der er tale om piggybacking, når en person forsøger at få adgang til et sikret område ved at gå ind samtidig med en autoriseret bruger. For at kunne registrere piggybacking nøjagtigt er det nødvendigt med mere avancerede sikkerhedssystemer som f.eks. vægtsystemer eller StereoVision. Brugeridentificering I de mest følsomme områder af en bygning kan det være klogt at sikre sig, at ingen uden autorisation kan få adgang. I sådanne tilfælde kan der være brug for en sikkerhedsdør for at fastslå brugerens identitet. Vores sikkerhedssluse Circlelock kan integreres med et biometrisk system, som benytter egenskaber, der er entydige for den enkelte person, og som ikke kan gå tabt, blive glemt eller udleveret. Systemet bruger f.eks. analyse af fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller irisscanning til at sikre, at kun personer med den fornødne autorisation får adgangstilladelse.

4

5 Service De korrekte indstillinger for en sikkerhedsdør eller sluse som f.eks. Tourlock eller Circlelock afhænger af variabler, som er forskellige for hver virksomhed. Det kan f.eks. være det krævede sikkerhedsniveau, det krævede passageomfang, eller den oplevelse som den gennemsnitlige bruger i virksomheden har med sikker hedsløsninger alle kan de have betydning for, hvilket sikkerhedssystem der er mest velegnet, og hvordan dets indstillinger skal håndteres. På grundlag af vores erfaring kan Boon Edam hjælpe dig med at vælge, hvad der er den bedste løsning til din bygning. Vi kan også hjælpe med at finjustere indstillingerne ud fra den faktiske anvendelse. Boon Edams StereoVision-system gør det f.eks. muligt for os at overvåge brugen af døren og systemet i længerevarende perioder for at lave en oversigt over de problemer, der måtte forekomme. Dataene, som ikke kan kædes sammen med bestemte personer, opfylder alle bestemmelser om beskyttelse af personlige oplysninger, men sætter os i stand til at afgøre, hvilken type anvendelse som forårsager falske afvisninger eller andre problemer. På dette grundlag kan vi samarbejde med dig om at finjustere indstillinger eller give brugere den nødvendige undervisning. Boon Edam sørger for hurtig installation for at minimere gener. Efter installationen kan vi sikre fortsat korrekt drift af sikkerhedsdøren eller slusen gennem regelmæssig service og vedligeholdelse. Vores lokale serviceteam kender de lokale forhold, som forårsager slitage på indgangene til din bygning. De kan tilbyde tilpassede service- og vedligeholdelsesplaner.

6

7 Bæredygtighed Bygninger bidrager i høj grad til den globale udledning af drivhusgasser. Hos Boon Edam er vi af den opfattelse, at vi har muligheden og ansvaret for at begrænse udledningen mest muligt: Vores karruseldøre er med til at spare energi og opretholde et behageligt indendørsklima. Men vores bestræbelser på at sikre bæredygtighed standser ikke her. Vi har optimeret vores produktionsproces, hvor vi kan, for at begrænse vores produkters påvirkning af miljøet. Vi benytter miljøvenlige produktionsteknikker, hvor det er muligt, og vores råmaterialer stammer fra ansvarlige leverandører. Vi har desuden et omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Disse tiltag sikrer, at vores indgangsløsninger har en minimal samlet CO2-belastning, og en udvidet support sørger for, at de bygninger, de bruges i, bliver mere miljøvenlige. Som sådan kan vores indgangsløsninger også gøre det lettere at opnå LEED-certificering. Vi råder over detaljerede oplysninger om vores indgangsløsningers miljømæssige påvirkning, som kan bruges i LEEDcertificeringsprocessen.

8

9 Circlelock Circlelock er en sikkerhedsdør, som består af en cirkelformet sluse med to buede skydedøre. Når brugeren går ind ad døren, lukker den første dørfløj, og det indbyggede sikkerhedssystem undersøger, om han eller hun har adgangstilladelse. Hvis der gives tilladelse, åbnes den anden dørfløj, så personen kan gå ind. Denne proces giver mulighed for successiv tovejstrafik. Selv om antallet af passerende er lavere end i en hurtigsluse eller i en sikkerhedskarruseldør, giver Circlelock det bedst mulige sikkerhedsniveau. Boon Edams Circlelock findes med mange forskellige typer finish, herunder med pulverlakering eller anodiseret aluminium og med en række forskellige metalbeklædninger. Der kan ligeledes vælges indbruds- eller projektilbeskyttelse. Tourlock Med sine fire dørfløje er Tourlock en automatisk sikkerhedskarruseldør til samtidig trafik i begge retninger, både ind og ud. Døren begynder at rotere efter signal fra en kortlæser eller et andet autorisationssystem. Under sin 180 rotation kontrollerer det indbyggede sikkerhedssystem for tailgating og piggybacking. Eftersom Tourlock lukker en indgang af fra gulv til loft og kan bruges til samtidig trafik i to retninger, giver det den optimale balance mellem høj sikkerhed og et stort passageomfang, hvor op til 2 x 20 brugere kan passere gennem døren pr. minut.

10

11 Tourlock 120 Ligesom Tourlock er Tourlock 120 en sikkerhedskarruseldør. Denne version har kun tre dørfløje og kan derfor bruges til større segmenter. Den findes til både automatisk og manuel drift og er beregnet til successiv tovejstrafik. Selv om omfanget af passerende er lidt lavere, kan Tourlock 120 være den bedste løsning, når der er behov for en mere komfortabel passageoplevelse.

12 Produktoversigt Tourniket Crystal Tourniket NRG+ Tourniket Tournex Duotour Twintour Tourlock 120 Tourlock Circlelock Swinglane Speedlane Speedlane Speedlane Twinglock 900 Winglock 900 Transpalock 900 Trilock 900 Trilock 75 Trilock 60 Trilock 50 Turnlock 100 Turnlock 150 Turnlock 200 Turnlock 250 Diameter (mm) Enhedens Bredde (mm) Antal Dørvinger Kapacitet / Minut Højde (mm) (Under Stern / Barriere) Sikkerhedsniveau Handicapadgang Nødudgang* Fail Safe / Fail Secure Sammenfoldeligt Dørsæt / Barriere / / 4 3 / / 4 2 2x tripod tripod tripod tripod 3 / x x x x x x x 15 2x / / / / / / / / / / / / / / / / / / Finish Rustfri stål Pulverlakeret aluminium Eloxeret aluminium Træ Sten ** ** ** ** ** ** ** ** ** Tilbehør Indbrudssikringspakke Natlåsning Pris * Krav gælder i henhold til lokale sikkerhedsforskrifter ** Topinddækning kun

13 Circlelock Tourlock 120 Tourlock Boon Edam Denmark Buddingevej Søborg Danmark Version T info@boonedam.dk HSDP-PRB-BESABDK Boon Edam arbejder efter et princip om kontinuerlig udvikling og forbedring og forbeholder sig derfor ret til til hver en tid at ændre design og detaljer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Indgangslåger Et af de mest karakteristiske træk ved mobilitetshotspots er, at de fungerer som modtagelsessted for en bred vifte af besøgende: tilbagevendende besøgende, engangsbesøgende, besøgende i kørestol,

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Speedgates Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestemmelsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Dette kræver et system,

Læs mere

Vores Verden Drejer sig om din. Fokus På Vores Kunder. Global Miljøbelastning

Vores Verden Drejer sig om din. Fokus På Vores Kunder. Global Miljøbelastning Referencer Vores Verden Drejer sig om din Arbejdsmiljøer bliver stadigt mere globaliserede og dynamiske. I takt med denne udvikling er indgangen i mange bygninger blevet et centrum for aktiviteter. Efterhånden

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

CIRCLELOCK COMBI. YOUR ENTRY EXPERTS. HØJSIKKERHEDSSLUSE SOM TILBYGNINGSMODUL TIL EKSISTERENDE HÆNGSLEDE DØRE

CIRCLELOCK COMBI. YOUR ENTRY EXPERTS. HØJSIKKERHEDSSLUSE SOM TILBYGNINGSMODUL TIL EKSISTERENDE HÆNGSLEDE DØRE YOUR ENTRY EXPERTS. HIGH MEDIUM LEVEL LEVEL SECURITY CIRCLELOCK COMBI. HØJSIKKERHEDSSLUSE SOM TILBYGNINGSMODUL TIL EKSISTERENDE HÆNGSLEDE DØRE Circlelock Combi har alle de samme sikkerhedsfunktioner som

Læs mere

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED CURVED 2 record your global partner for entrance solutions record CURVED produkter Smuk, indbydende, imponerende

Læs mere

Aktiveringsenheder i Besam-serien

Aktiveringsenheder i Besam-serien Aktiveringsenheder i esam-serien Gør døråbningen lettere Hver automatisk døråbner skal forsynes med impulsenheder, der giver dørautomatikken signal om at åbne døren. Forskellige døre og situationer kræver

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate er specielt udviklet af Heras som en funktionel løsning til at kombinere barrieres hastighed

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Virksomhedsbrochure. Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark. T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk I www.boonedam.dk

Virksomhedsbrochure. Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark. T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk I www.boonedam.dk Virksomhedsbrochure Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk www.boonedam.dk Vores byer ændres. Vores arbejdsmåder ændres. Vores bygninger ændres. ndgangen

Læs mere

Automatisk Dørsystem Besam Slim

Automatisk Dørsystem Besam Slim Automatisk Dørsystem Besam Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim Thermo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter ønske - malet i farve i henhold til RAL-skalaen type: -, 0 eller

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer Gode grunde til at vælge Frico til din indgang Mange

Læs mere

Databehandleraftale vedrørende brug af. WinPLC og relaterede services. Version 1.0 d. 1. november Parterne. Kundenr.:

Databehandleraftale vedrørende brug af. WinPLC og relaterede services. Version 1.0 d. 1. november Parterne. Kundenr.: Databehandleraftale vedrørende brug af WinPLC og relaterede services Version 1.0 d. 1. november 2015 Parterne Kundenr.: Klinikkens navn og adresse (evt. stempel) (herefter den Dataansvarlige) og (herefter

Læs mere

EM COMFORT. Standard magnetlås

EM COMFORT. Standard magnetlås EM COMFORT Standard magnetlås EM COMFORT LINE Smart og økonomisk sikkerhed EM Comfort Line (EMC) er en serie af magnetlåse til døre, hvor der kræves sikker evakuering, kontrolleret låsning og elektrisk

Læs mere

Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer

Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer mcr PROSMOKE røgbarrierer mcr PROLIGHT BRANDVENTILATIONSLEMME

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

GS7000 2 vejs autoalarm med fjernstart

GS7000 2 vejs autoalarm med fjernstart GS7000 2 vejs autoalarm med fjernstart Egenskaber: 1. Automatisk kodning af fjernbetjening. 2. 2 fjernbetjeninger hvoraf den ene er med lcd display pager funktion og 4 knapper. 3. Fjernbetjent start. 4.

Læs mere

Besam Automatisk Dørsystem. Slim og Slim Thermo. Tilbehør og muligheder. Slim og Slim Thermo. Slim Telescopic og Slim Thermo Telescopic

Besam Automatisk Dørsystem. Slim og Slim Thermo. Tilbehør og muligheder. Slim og Slim Thermo. Slim Telescopic og Slim Thermo Telescopic Besam Automatisk Dørsystem Slim og Slim Thermo Slim og Slim Thermo Den grundlæggende version af det automatiske dørsystem Besam Slim fås også i modeller med teleskop-, panik- og reversible panikmoduler.

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim

Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim termo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver i henhold til RAL-kort Glastype:

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset Du kender det sikkert: At komme til et koldt sommerhus, hvor alt bliver sat på max. for at få varmet op hurtigst muligt. Alligevel går der som regel

Læs mere

Spar på strømmen det er op til dig. Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol

Spar på strømmen det er op til dig. Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol Spar på strømmen det er op til dig Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol Strømforbruget betyder noget spar penge med batteridrevet trådløs adgangskontrol Adgangskontrol med ledninger

Læs mere

Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien

Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Frame - Frame termo (termisk afbrudt profil) Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver

Læs mere

Smartair Anti-passback

Smartair Anti-passback Smartair Anti-passback Brug og opsætning Indholdsfortegnelse Anvendelse... 3 Definitioner... 3 Introduktion... 3 Anti-passback typer... 3 Afvist anti-passback... 3 Adgang m/log anti-passback... 5 Nulstille

Læs mere

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet 07.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

Vi holder dørene åbne for din forretning

Vi holder dørene åbne for din forretning Vi holder dørene åbne for din forretning Serviceaftaler til dine indgangsløsninger ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions 02 ASSA ABLOY Entrance Systems Service ASSA ABLOY

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Åbner alverdens døre! TORMAX REVOLVEDOOR Turn System

Åbner alverdens døre! TORMAX REVOLVEDOOR Turn System Åbner alverdens døre! TORMAX REVOLVEDOOR Turn System TORMAX Turn System CLASSIC, Hotel Intercontinental, Tyskland Karruseldøre. Den raffinerede indgangsdør. BEKVEMMELIGHED Karruseldøre byder Dem velkommen.

Læs mere

Installationsstandere

Installationsstandere Installationsstandere MULTIFUNKTIONELLE OG NEMME T INSTLLERE GLOBL SPECILIST INDEN FOR ELEKTRISK OG DIGITL INFRSTRUKTUR I BYGGEBRNCHEN Mulighed for frit at vælge Et udvidet sortiment, som dækker alle behov

Læs mere

SKYDEDØRE BRUGERMANUAL ERTAIN GLOBAL TELESKOP

SKYDEDØRE BRUGERMANUAL ERTAIN GLOBAL TELESKOP SKYDEDØRE BRUGERMANUAL ERTAIN GLOBAL TELESKOP 1 Indholdsfortegnelse: 1. Sikkerhed og miljø 3 2. Grundlæggende introduktion 3 3. Tekniske specifikationer 3 4. Generel beskrivelse 4 5. Standart funktioner

Læs mere

Den optimale sugearm for industrielle miljøer.

Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Ny teknik i kombination med nye materialer og fokus på design giver sugearm, type PR, mange nye og vigtige fordele: - Unikt letmanøvreret. - Ekstremt positionsstabil.

Læs mere

Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien

Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim termo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver i henhold til RAL-kort

Læs mere

210 Hurtigvejledning

210 Hurtigvejledning 210 Hurtigvejledning m Rider 210 Rider 210 er forsynet med et barometer som viser højde i realtid. Denne enhed har tre taster som bliver brugt til flere funktioner. Hovedfunktioner 1 TILBAGE ( ) Tryk for

Læs mere

TORMAX er en division og et registreret mærke af Landert Motoren AG

TORMAX er en division og et registreret mærke af Landert Motoren AG WT-204 dän 3.05 Der tages forbehold for tekniske ændringer TORMAX Landert Motoren AG CH-8180 Bülach-Zürich www.tormax.com info@tormax.com TORMAX er en division og et registreret mærke af Landert Motoren

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

Den optimale sugearm for industrielle miljøer.

Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Ny teknik i kombination med nye materialer og fokus på design giver sugearm, type PR, mange nye og vigtige fordele: - Unikt letmanøvreret. - Ekstremt positionsstabil.

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

ELEKTRONISK OVERLASTSIKRING

ELEKTRONISK OVERLASTSIKRING ELEKTRONISK OVERLASTSIKRING VETEC WT1-N / WT2-N / WT2-N-SL INSTALLATIONS MANUAL FOR WT1N-WT2-N WT2-N-SL 1 VIGTIG INFORMATION Denne vejledning er udelukkende rettet mod kvalificerede installatører. Disse

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

MHS 2500 MANUAL - DANSK

MHS 2500 MANUAL - DANSK MHS 2500 MANUAL - DANSK ! ADVARSEL TIPVINKEL OVER 3 FORÅRSAGER FEJL I MÅLINGEN. Begrænset 3 vinkel 3 Kardanleddene er fabriksmonterede med belastningscellen. De skal under ingen omstændigheder drejes.

Læs mere

Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE

Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE Kort beskrivelse Innovativt design 2 wirer på separate spoler Selvtilbagetrækkende, selvlåsende Hurtig og nem installation Spændvidde på op til 24 m Ingen

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE HÅG & THE ENVIRONMENT & HÅG & THE ENVIRONM VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE...VI LÅNER DEN AF VORES BØRN DET GØR VI... HÅG har en gennemgribende idé om, at alle virksomheder har et ansvar ud over

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

Altid lys, når du kommer hjem

Altid lys, når du kommer hjem PHILIPS mygarden Væglampe Bustan IR antracit LED Altid lys, når du kommer hjem Denne smukke L-formede Philips Bustan-væglampe i førsteklasses antracitgrå aluminium kaster virkningsfuldt, dæmpet, varmt

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling hydraulik CEJN MultiX Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling CEJN MultiX gør det muligt at minimere spildtid ved værktøjsskift at tilslutte hydraulikken ved resttryk at installere

Læs mere

Dette er vores mest elegante måtte pga. gummilamellerne er lavet af ny gummi, hvilket gør at de står meget skarpe i deres udtryk.

Dette er vores mest elegante måtte pga. gummilamellerne er lavet af ny gummi, hvilket gør at de står meget skarpe i deres udtryk. Altro Indgangsmåtter Over 85 % af snavset i vores bygninger stammer fra gangtrafikken og kan kun reduceres ved effektiv rensning og aftørring af skosålerne. Det rigtige valg af indgangsmåtter er derfor

Læs mere

Tysk teknik møder italiensk design

Tysk teknik møder italiensk design Elevator Technology Tysk teknik møder italiensk design Individuelt tilpasset H100 platformslift med spindelteknik 2 H100 tysk teknik møder italiensk design 3 H100 tysk teknik møder italiensk design Driftsikker

Læs mere

1. Kunden skaffer selv et antal naboer til gruppen, og belønnes med én måneds gratis abonnement for hver kunde der skaffes.

1. Kunden skaffer selv et antal naboer til gruppen, og belønnes med én måneds gratis abonnement for hver kunde der skaffes. CVR nr. 35404155 Herunder finder du NaboLink s til enhver tid gældende købs- og abonnements betingelser. Det er vigtigt, at du som potentiel ny kunde nøje gennemlæser disse før dit køb hos NaboLink ApS

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse Diameter 91 mm Ekst. antenne længde 2,77 m Kabinet: Interval Frekvens Rækkevidde op til 50 m (placeret i fri luft, foroven på biomassen) TEMPERATUR Målingsskala - 20 til 80 C Nøjagtighed +/ - 0,4 C (mellem

Læs mere

Rammer Kundeinformation

Rammer Kundeinformation Rammer Kundeinformation Rammer PN hardware har designet og produceret unikke rammer til ipad Air 2, Samsung Galaxy Tab A samt Samsung SSP DB10E-T. Rammerne er i et tidsløst design og komplimenterer ethvert

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Futura Z Aktuator til radiatorstyring

Futura Z Aktuator til radiatorstyring Futura Z Aktuator til radiatorstyring Indhold 2 AA-batterier Adapter Futura Z Aktuator til radiatorstyring Produktoverensstemmelse og sikkerhedsoplysninger Futura Z Aktuator til radiatorstyring er en batteridrevet

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI BEDRE PRODUKTER TIL EN BEDRE FREMTID Vi forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på deres liste.

Læs mere

Manual KlimaC SMS Box. Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.)

Manual KlimaC SMS Box. Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.) Manual KlimaC SMS Box Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.) Opstart Isætning af SIM kort: SIM-kortet SKAL være uden Pin-kode, koden fjernes nemmest ved at isætte SIM-kortet

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

FourMe Lounge Design Strand+Hvass

FourMe Lounge Design Strand+Hvass FourMe Lounge er et solidt og æstetisk valg til den travle lobby eller det stille venteområde. Stolen kan fås i mange farver og kombinationer, så den passer perfekt i og afspejler rummets design. Vælg

Læs mere

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring.

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring. varmestyring Smartere opvarmning ganske enkelt Det har aldrig været lettere at give boligejere oplevelsen af den ultimative integrerede opvarmning. Med Danfoss Link er hvert enkelt element, fra gulvvarmestyring

Læs mere

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE NYHED Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til dine ønsker hele året og

Læs mere

Industriporte ledhejseporte P rulleporte

Industriporte ledhejseporte P rulleporte Industriporte ledhejseporte rulleporte MakroPro and MakroPro Alu ledhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder. Solid, driftsikker og varm port Ledhejseporten er produceret

Læs mere

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION EASY MOTION OPTI MOTION OPTI MOTION LøsNinger som opfylder EN 16005 impulsgivere og sikkerhedssensorer, til automatik på hængslede- og Opfylder kravene

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Opbevarings- og transportløsninger

Opbevarings- og transportløsninger Opbevarings- og transportløsninger ÅBNE KØRESTEL - ÅBNE / LUKKEDE TRANSPORTVOGNE Den fulde forsyningsstrøm fra varelager til anvendelsessted involverer megen unødig læsning, omladning, opbevaring og plukning

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Lowara ecocirc PRO HØJ EFFEKTIVE VARMTVANDSPUMPER TIL HUSSTANDE MED AUTOMATISK UDLUFTNINGS FUNKTION OG VARMEISOLERINGS KAPSEL

Lowara ecocirc PRO HØJ EFFEKTIVE VARMTVANDSPUMPER TIL HUSSTANDE MED AUTOMATISK UDLUFTNINGS FUNKTION OG VARMEISOLERINGS KAPSEL Lowara ecocirc PRO HØJ EFFEKTIVE VARMTVANDSPUMPER TIL HUSSTANDE MED AUTOMATISK UDLUFTNINGS FUNKTION OG VARMEISOLERINGS KAPSEL ecocirc PRO varmtvandspumper til husstande. Brugs områder. De nye ecocirc PRO

Læs mere

Automatik for lineære skydedøre. 2 fløjede automatiske karruseldøre. itek 18 & 30 skydedøre itek T20 & T30 teleskop skydedøre skydedørekydedøre

Automatik for lineære skydedøre. 2 fløjede automatiske karruseldøre. itek 18 & 30 skydedøre itek T20 & T30 teleskop skydedøre skydedørekydedøre Automatik for lineære skydedøre 2 fløjede automatiske karruseldøre itek 18 & 30 skydedøre itek T20 & T30 teleskop skydedøre skydedørekydedøre KA022 serien mbm.as et udtryk for elegance dørautomatik Med

Læs mere