Center for Personlig Udvikling Viborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Center for Personlig Udvikling Viborg"

Transkript

1 Center for Personlig Udvikling Viborg Forårsprogram 2017

2 CPU Viborgs Nytårsgave til medlemmer Center for Personlig Udvikling, Viborg, fejrer det nye år ved at invitere alle medlemmer til koncert og hygge. Vi starter med en times koncert og slutter af med at hygge og ønske hinanden et godt nytår. Aftenener kun for medlemmer, der har betalt for Betal på billetto eller medbring en hundredkroneseddel. Nytårskoncert mandag den 9. januar 2017, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset, Stationen, I begyndelsen lagde tågen sig omkring mig som et tykt tæppe. Jeg kunne intet se! Sagte hørte jeg en stemmes kalden. Den var dragende, mystisk og insisterende. Hvor kom den fra? I min ensomhed var denne længselsfulde kalden det eneste der brød tavsheden. Jeg var omsluttet af den tætte tåge. Hvis jeg blot vovede at bevæge mig, ville jeg da kunne finde retningen, der vil føre mig til stemmens land? Message from Avalon er et eventyr i musik og ord, der poetisk fortæller om vejen gennem det ukendte, tågede landskab, frem til tærsklen til den Gyldne tid, hvor tågen letter, og budskabet fra Sjælen kan høres klart. Med Yasha som guide, sange og kompositioner med og uden ord, skrevet og komponeret af Sukul og Yasha, gør en koncert til en intens, nærværende og healende oplevelse. Du kan lytte til noget af Yasha og Sukuls musik på deres hjemmeside Tilmelding og køb af medlemskab Se forårets program for CPU på

3 Familieopstilling Ved Doris Elisabeth Fischer cert. Familieopstiller, social-/talepædagog, højskolelærer og forfatter Foredrag tirsdag den 24. januar 2017, kl til Familieopstilling er en metode til at bearbejde forhold og mønstre i familien og andre systemer eller organisationer, som hæmmer vækst og trivsel for den enkelte. I mange tilfælde gentager problematikkerne sig i den samme familie fra generation til generation, når ikke de bliver set og løst. Familieopstilling handler om at forbinde det, der har været adskilt og om at finde den rigtige plads i sin familie og i livet. Opstillingerne kan bruges til alle former for ubalancer, som kan opstå i familien og hos den enkelte. For eksempel ved skilsmisse, dødsfald, adoption, sygdom, depression og andre psykiske lidelser. Ikke mindst er den effektiv til familier med børn, der har vanskeligheder. Metoden giver redskaber og løsninger til den enkelte, til familier, virksomheder og andre organisationer i krise. Foredraget vil give et indblik i en metode, som efterhånden bliver brugt verden over. Temaerne vil være samhørighed, samvittighed, bevægelse, rangorden, forviklinger, nye løsninger og kærlighed. Under foredraget vil der løbende vises forskellige konstellationer og løsninger. Foredraget bliver dermed levende og giver mulighed for oplevelser og svar på spørgsmål. Læs mere om Doris Elisabeth og familieopstilling: Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

4 Demo og clairvoyance aften Ved Tone Marie Berge Foredrag tirsdag den 7. februar 2017, kl til Det norske Medie Tone Marie - kendt fra bogen Budbringeren - Tone Marie vil på denne klarsynsdemonstration fortælle, hvordan et medium arbejder. Hun vil overbringe hilsner og beskeder fra vores afdøde slægtninge, venner og bekendte til nogen af de fremmødte på let forståelig norsk / dansk. Et medie ved aldrig hvor mange besøgende der kommer på en sådan aften eller til hvem de kommer. Det er op til dem på den anden side. Tone Marie arbejder som medium og har gjort det de sidste 14 år. Hun går for at være en af Norges dygtigste medier og hun formidler hilsnerne med masser af kærlighed og humor. Hun er meget træfsikker i sine beskrivelser. Hun har udviklet sine evner over mere end 40 år og har fået undervisning af bl.a. Marion Dampier- Jeans. Hun har sittings i sit hjem. Hun afholder kurser/workshop indenfor clairvoyance og mediumskab, hvor du kan lære om de forskellige teknikker og hvad de forskellige ting er. Hun har arbejdet i store dele af Norge og nu her i Danmark, hvor hun bor i Frederikshavn. Læs mere om Tone Maries arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

5 Mærk budskaberne fra englene Ved Ingeborg Hjortsballe Foredrag tirsdag den 21. februar 2017, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset, Stationen, Englene er her, og de er her for at guide og vejlede os. Hør om, hvordan du kan få beskeder fra de engle, der følger dig. Gennem en guided meditation, får du mulighed for at få kontakt med din engel. Ingeborg vil give clairvoyante beskeder fra englene til dem, hun kan nå blandt publikum. Det kan omhandle: hvilke muligheder, der venter på at åbne sig for dig guidning til at komme den vej, din sjæl gerne vil hvor du er lige nu i din udvikling hvad du skal lære af situationen Læs mere om Ingeborgs arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

6 Klarsyn - i Åndernes selskab Ved Christian Viborg, clairvoyant medium Foredrag tirsdag den 7. marts 2017, kl til Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde videre bringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familie og venner fra den åndelige verden. Efterfølgende er der clairvoyante beskeder til deltagerne. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. Læs mere om Christians arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer af foreningen, 125 kr. for ikke-medlemmer. Billetkøb:

7 Healing - brobyggeren mellem sjæl og sundhedsvæsen Ved Marzcia Techau biolog, spirituel medie og healer. Foredrag tirsdag den 21. marts 2017, kl til Marzcia Techau fortæller om hendes mange års erfaringer med healing, både af fysisk sygdom og psykiske problemer. Hvad er healing, hvad kan det bruges til? Der vil også berettes om oplevelser fra en tur rundt på forskelige Engelske hospitaler, hvor healingen længe har været tilbudt fx. kræftpatienter på nogle hospitaler eller i tilknytning til dem. Kan vi i Danmark lære noget af det? Til slut, vil der blive guidet en healingsmeditation, som du kan bruge derhjemme til selvhealing. En form for healing til husbehov. Marzcia Techau er biolog, spirituel medie, healer og forfatter til bogen Når ånderne banker på Hun er kendt fra TV3 serien Ånderne vender tilbage, Ånderne banker på, TV 2 serien healing den sidste udvej, DR 2 Tema lørdag, og Puk og det mystiske Danmark på TV 2. Læs mere om Marzcias arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

8 Klarsynsaften Ved John Calmar, clairvoyant, hypnotisør og indviet Shaman Foredrag torsdag den 6. april 2017, kl til Som altid starter John med en guidet meditation. Meditationen er til for at skabe fred i krop, sind og sjæl, så du kan modtage den energi og healing, der kommer, når kontakten til den åndelige verden er blevet åbnet. Et budskab kan være fra en af dine åndelige hjælpere, dit totemdyr eller fra kære som er gået over på den anden side. Budskaber kan også være omkring din fysiske og psykiske tilstand eller et godt råd til din helse. Det er ikke mig, der bestemmer, hvad der kommer igennem, og hvem det kommer til, men det er mig, der formulerer det. Et budskab fra den åndelige verden er altid pakket ind, så kun du ved hvad det betyder. John Calmar er født clairvoyant og har i mere end 30 år hjulpet mennesker over hele verden med clairvoyant rådgivning. John Calmar har læst psykologi, er indviet shaman og er desuden uddannet hypnotisør. Til sammen giver det John Calmar en unik mulighed for at rådgive og hjælpe mennesker ind på den rette vej og opnå en større forståelse for deres situation. Læs mere om Johns arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

9 Fra sygdom til helbredelse Ved psyke-, krop- og helbredsterapeut Dorte Trønninge Foredrag tirsdag den 18. april 2017, kl til Hvordan kom jeg af med astma, allergi for heste, hunde, katte, nikkel, en irriteret tyktarm og ledsmerter. Hvad skabte symptomerne. Hvad var årsagen? Denne aften vil jeg fortælle hvilke konflikter der ligger bag vores symptomer. Min egen helbredelse og hvad der ligger bag bl.a. gigt og ledsmerter, eksem, hælesporer, mave/tarm og meget mere. Jeg har egen klinik i Hinnerup. Arbejder hver dag med kroppens signaler og årsager. Og så underviser jeg terapeutstuderende på Life Academy i Aarhus og studerende på Chok Release Master uddannelsen i København. Kom til en spændende aften, hvis du er nysgerrig på, hvad der skaber sygdom, hvad du selv kan gøre, og på at høre min historie. Det er en god ide at medbringe papir og pen hvis du vil notere de indsigter og redskaber du får. Læs mere om Dortes arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

10 Fra særlig sensitiv til stærk intuitiv! Ved Anne Lyngsholm van der Ploeg Foredrag tirsdag den 2. maj 2017, kl til Særlig sensitivitet er ikke en diagnose! Det er heller ikke et svaghedstegn! Det er nærmere et vidnesbyrd om, at menneskeheden er på vej et nyt sted hen til en intuitiv tidsalder. Samtidig er det et symptom på, at det enkelte menneske har mistet forbindelsen med sin egen autentiske kerne, sin krop, sin sjæl og sit hjertes stille hvisken. Dette er omdrejningspunktet for foredraget, hvor psykoterapeut Anne Lyngsholm van der Ploeg fortæller om hendes mangeårige erfaringer med sensitive børn, stressede og sensitive klienter og sætter det ind i historier fra hendes egen personlige udvikling fra stresset sensitiv til stærk intuitiv. Foredraget tager dig med på en rejse ind i den sensitive verden og de udfordringer sensitive står overfor i det moderne samfund og vil også tage dig med ind i forståelsen af sensitivitet fra et intuitivt og spirituelt perspektiv. Ud over viden, hverdagstips og sensitive fortællinger byder foredraget også på en guidet meditation, hvor du får genskabt kontakten til din autentiske kerne og får mærket fordelene ved at have et sensitivt og intuitivt nervesystem. Læs mere om Annes arbejde på og besøg hendes App Hjernefitness v/ Energi2flow Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

11 Hvorfor tænke småt, hvis det kan være stort? Ved Marianne Tiffanie Kirkskov spirituel læge, kinesiolog, foredragsholder og healer Foredrag mandag den 15. maj 2017, kl til Rejsen til Assisi i april 2016 blev til med et inderligt ønske fra Marianne om at hjælpe ny, ægte feminin energi frem i alle mennesker på hele jorden. Hør den personlige historie om egne indre og ydre oplevelser på rejsen med en meget tålmodig veninde De blev herset rundt i byen af hendes egne universelle inspirationer. Til magiske oplevelser, udfordringer, og kærlighedsenergi ud over alle grænser. Ja - selv til healing på en parkeringsplads Mærk selv resultatet: modtag dybe, transformerende, feminine healingsenergier fra Assisi via guidet meditation energier du bagefter kærligt kan smitte andre med og bringe videre ud i verden... Et levende, intenst foredrag krydret med lysbilleder. Læs mere om Mariannes Tiffanies arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

12 Til dig der ønsker den indre balance og styrke Ved Zalina clairvoyant, medie og englehealer - Zalinas Kilde Foredrag mandag den 29. maj 2017, kl til Der er lagt op til en spændende aften når Zalina fortæller om, hvordan hun bruger de nyeste metoder inde for chakraviden og arbejder tæt sammen med engle og opstegne Mestre. Zalina har sit eget firma Zalinas Kilde, hvor hun blandt andet underviser private personer og uddanner nye healere og clairvoyante. Zalina er den første i Danmark, der underviser i de 12 chakrasystemer, som hun vil fortælle om, samt demonstrere, hvordan de virker. Denne aften byder både på guidet meditation og clairvoyante beskeder til deltagere blandt publikum. Det er ikke alle, der kan forvendte at få en besked. Aftenen sluttes af med en skøn fælleshealing og spørgsmål. Zalina giver med englene i ryggen beskeder ud fra chakra- og energifelter, og hun kanalisereder beskeder. Der kan forventes en meget smuk og humoristisk aften. Læs mere om Zalinas arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

13 Hvordan frigør vi personlighedens korsfæstelse? Ved B. Kim Pedersen clairvoyant, uddannet i bl.a. attitude-astrologi og hermetisk kabbalah Foredrag mandag den 12. juni 2017, kl til Korset har altid fascineret og inspireret mennesket, men først med den esoteriske astrologi og med videnskaben om de tre kors, har vi måske fundet et nyt redskab for forståelsen af sjælen og Ånden. Til dette foredrag vil du komme til at få et indblik i lærdommen og forståelsen af personlighedens kors, og hvad der sker, når de enkelte kors mødes. Her tænkes på kriser, udviklinger og områder for gunstig ekspansion. Der kræves ingen forkundskaber end interessen for astrologi og personlig, sjælelig og åndelig udvikling. B. Kim Pedersen har igennem mange år arbejdet med trancekanalisering, og har undervist i teosofi, esoterisk astrologi og psykologi, samt holdt foredrag om livets mysterier. Derudover har han beskæftiget sig med en bred vifte af forskellige åndsvidenskabelige teorier, Martinus, kabbalah, tarot, ritualer, ceremonier og meget andet. Læs mere om Kims arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

14 Om Center for Personlig Udvikling (CPU) CPU er en forening med fokus på spirituelle emner. Vi afholder foredrag 2 gange om måneden med lang sommer- og julepause. Vores motto er Sammen højner vi energien. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til: cpuviborg@gmail.com. Køb billet til foredragene via Biletto: Hvis der ikke er udsolgt, kan der også kontant købes billet i døren. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt. Vores hjemmeside kan du finde på Facebook: Hvert arrangement har en begivenhedsside, som du kan dele. Tilmeldinger på Facebook er fint, så dine Facebookvenner kan se det, men det gælder ikke som en reel tilmelding. Andre spirituelle arrangementer i Viborg og omegn med mulighed for samvær og samkørsel: facebook.com/#!/groups/ / Skriv et opslag, hvis du leder efter nogen at følges/køre med. Indmeldelse i foreningen kan ske på foredragsaftener ved kontant betaling eller under hvert arrangement på Biletto. Medlemskort udleveres. Årligt kontingent for medlemskab er på 100 kr. som opkræves i januar. Efter 1/7 er kontingentet på 50 kr. Hjælp os gerne med at blive mere kendt i Viborg og omegn. Du kan jo tage en veninde eller ven med til foredrag. Du er også meget velkommen til at hænge opslag op på din arbejdsplads, i dit lokale supermarked eller bibliotek! Opslagene findes på hjemmesiden under foredrag:

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Efterårsprogram 2016 Lever du det liv din sjæl ønsker sig? Lær at lytte til hvad din sjæl fortæller dig Ved Ianneia Meldgaard Foredrag mandag den 29. august 2016,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. juni 2014 Klarsynsaften ved clairvoyant John Calmar Torsdag den 14. august 2014, kl. 19.00 til 21.00 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen,

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2016 Søren Hauge Thomas Breinholt Marianne Tiffanie Kirkskov Kim Pedersen Christian Viborg Mandag, 29. august Søren Hauge: Tør du åbne hjertet? Mandag,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere Selvhypnose for os der vil lidt mere ved Jan Backe Mandag den 6. januar 2014, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, lokale 7, 2. sal, Viborg Vil du have mere ud af livet? I virkeligheden

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. januar 2015 DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK! ved Peer Heissel Foredrag torsdag den 22. januar 2015, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct.

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/02 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Forårsprogram 2019 Nytårskur med nytårsritual CPU inviterer til nytårskur den 9. januar 2019. Borgerhuset Stationen, Ll Sct Hans gade 7-9, Salen 1. sal, Viborg. Fra

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2017 Eskild Tjalve Thomas Breinholt Søren Hauge Kim Pedersen 28. august Eskild Tjalve Den guddommelige plan med dit liv 25. september Thomas Breinholt Hvad

Læs mere

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Naturhelbrederen Dit alternativ... UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Clairvoyance er at kunne se et andet menneskes energifelt. Har du evnerne og lysten til at hjælpe

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2015 Søren Hauge Martin Guldberg Marianne Tiffanie Kirkskov Robby Curdorf Thomas Breinholt Christian Viborg Vild Spiritualitet Liv og død i Johann Sebastian

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

VELKOMMEN TIL QIBEL EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

VELKOMMEN TIL QIBEL EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH VELKOMMEN TIL QIBEL EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH UNDERVISER B. Kim Pedersen Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens

Læs mere

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer 1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer Holstebro 2014 Sjælsro Skolerne V. Helle Nemborg Velkommen til Sjælsro Velkommen til Clairvoyant Healer uddannelsen. Det glæder mig, at du fandt vejen

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

Sommer Retreat i Svendborg 2. 6. juli 2008. Bestil brochure eller læs nærmere på hjemmesiden. P r o g r a m

Sommer Retreat i Svendborg 2. 6. juli 2008. Bestil brochure eller læs nærmere på hjemmesiden. P r o g r a m Sommer Retreat i Svendborg 2. 6. juli 2008 Bestil brochure eller læs nærmere på hjemmesiden. P r o g r a m Februar - juli 2008 Teosofisk Fellowship København Teosofisk Fellowship København Sankt Peders

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Foredrag Lørdag den 24. oktober

Foredrag Lørdag den 24. oktober Foredrag Lørdag den 24. oktober Lokale 1 Kl. 12.00 PROvækst v/hasel Strange Pedersen STAND 100 Fra urmenneske til velfærd Et kort indblik i hvilke udfordringer vores krop og psyke har i et velfærdssamfund

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Guddommelig Moderenergi

Guddommelig Moderenergi Guddommelig Moderenergi Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra i Chalice Well, Avalon. Alle fotos i bogen taget af Lucindra i Fatima og Avalon. Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl

Læs mere

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland >HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland Åndsvidenskab Clairvoyance Terapi og Foredrag Esoterisk Healing Filosofi Psykologi og Sociologi Healeruddannelse trin 1-21 DEN nye tids HEALERE Telefon 7461

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag!

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag! Inspirationsuge Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland >HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland Åndsvidenskab Clairvoyance Terapi og Foredrag Esoterisk Healing Filosofi Psykologi og Sociologi Healeruddannelse trin 1-21 DEN nye tids HEALERE Telefon 7461

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Program for CPU Viborg september 2013

Program for CPU Viborg september 2013 Program for CPU Viborg september 2013 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e- mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr. eller arrangement, navn

Læs mere

P r o g r a m. August 2008 - januar 2009. Teosofisk Fellowship København

P r o g r a m. August 2008 - januar 2009. Teosofisk Fellowship København P r o g r a m August 2008 - januar 2009 Teosofisk Fellowship København Teosofisk Fellowship København Sankt Peders Stræde 27B, 3. sal, 1453 København K www.teosofiskfellowship.dk En kort introduktion til

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE fra Gigtforeningen

PRESSEMEDDELELSE fra Gigtforeningen PRESSEMEDDELELSE fra Gigtforeningen Foredrag med læge Jerk Langer om antiinflammatorisk kost. Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen

Læs mere

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag.

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Mini ebog af Lina Starcke Larsen Copyright 2015 Kære Læser, Jeg ønsker dig god fornøjelse med læsningen af min mini e-bog. Juni 2015 Med venlig

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015 NY UDDANNELSE Af SonjA Bruun Juli 2015 Kursusdage for dig, der gerne vil være i dit hjerte, være ét med dit hjerte og leve herfra som din egen spirituelle energicoach. Kursusdage for dig der ØNSKER og

Læs mere

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus Tid: Mandag den 9. marts kl. 14.00 21.00 Tirsdag den 10. marts kl. 10.00 17.00 Pris: Kr. 2.500,- Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Forudsætninger:

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Den sibiriske shaman Ahamkara tilbyder på tredje år et uddannelsesforløb i Danmark. Uddannelsen består af i alt 7 moduler på to dage i en weekend,

Læs mere

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens forneden såvel som foroven, i himlen som

Læs mere

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Ved Rikke Hertz Det er min vision at bringe det spirituelle ind i erhvervslivet,

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft - en udviklingsrejse for kvinder Unikt gruppeforløb september-oktober 2019 - en udviklingsrejse for kvinder LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft er et unikt gruppeforløb

Læs mere

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft - en udviklingsrejse for kvinder Unikt gruppeforløb september-oktober 2019 - en udviklingsrejse for kvinder LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft er et unikt gruppeforløb

Læs mere

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen HOME SOUL POWER Merete Nørgaard Ranvita la Cour Gitte Jørgensen Soul retreat på Bali 12. - 19. februar 2017 med Merete Nørgaard, Ranvita la Cour & Gitte Jørgensen vil du med til bali? Har du lyst til at

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse 02/09 KL. 08.00- "Ro på, Fredericia" - en 08.45 02.09 Yoga i kroppen - Iyengar Yoga

Læs mere

Recoveryskolen Aarhus

Recoveryskolen Aarhus Recoveryskolen Aarhus Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Foråret 2017 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Rammen for kurserne er recovery. Recovery handler om at komme sig, om at skabe en meningsfuld

Læs mere

Spirituelle Vandreture:

Spirituelle Vandreture: Nyhedsbrev November 2014 www.lonebisgaard.dk Kære Mennesker. Vinteren og de mørke dage har indtaget vores lille land og for nogle kan det manglende lys være udfordrende. Husk på at bjørne går i hi og det

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

ARVELIG TARMKRÆFT OG GENTESTNING v/ Inge Bernstein, MD, Ph.d. - HNPCC-registret, Gastroenheden, Hvidovre Hospital. Hvordan tæmmer man tarmen?

ARVELIG TARMKRÆFT OG GENTESTNING v/ Inge Bernstein, MD, Ph.d. - HNPCC-registret, Gastroenheden, Hvidovre Hospital. Hvordan tæmmer man tarmen? DEN 25. MARTS 2009 - FRA KL. 18.30 21.00 I SUNDHEDSCENTRET FOR KRÆFTRAMTE ARVELIG TARMKRÆFT OG GENTESTNING v/ Inge Bernstein, MD, Ph.d. - HNPCC-registret, Gastroenheden, Hvidovre Hospital Til den yngre

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning

Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning Rådgivning Information Indsigt Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning www.clairvoyantforeningen.dk Hvad er clairvoyance Clairvoyance er formidling af råd fra den åndelige verden

Læs mere

Bob Moore's arbejde med healing

Bob Moore's arbejde med healing Bob Moore's arbejde med healing Program for de 3 dage Fredag den 24. februar 17.00-19.00 Ankomst og indkvartering 19.00-20.00 Workshoppen starter med en kort præsentation af deltagerne efterfulgt af en

Læs mere

Esoterisk Sommerskole Aarhus 2016

Esoterisk Sommerskole Aarhus 2016 Esoterisk Sommerskole Aarhus 2016 Det er en stor fornøjelse for Center for Esoterisk Astrologi atter at kunne invitere til Esoterisk Sommerskole i Aarhus i juli 2016, hvor landets førende esoterikere,

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Forårsprogram 2014 Hanne Østergaard Klaus Aarsleff Søren Hauge Kim Pedersen Florencio Jette Harthimmer Forårsprogram 2014 De Positive Budskaber Helle Nemborg Jens Erik

Læs mere

Hvis vi levede i Utopia, havde vi ikke brug for ledere.

Hvis vi levede i Utopia, havde vi ikke brug for ledere. Hvis vi levede i Utopia, havde vi ikke brug for ledere. Nils Villemoes Verden venter - på Konference den 22. august 2016 Teori U og fremtidens læring og udvikling Så er programmet for årets Phønix konference

Læs mere

Yderligere omtale af enkelte foredrag på messen:

Yderligere omtale af enkelte foredrag på messen: Foredrag på Helsemessen I Parkhallen, Kolding 29. og 30. oktober 2011. Åbningstider: kl. 10-17 begge dage ENTRE: kr. 60,- /dag incl. alle foredrag. 40 behandlerstande og 20 foredrag herunder med bl.a.

Læs mere

Basis uddannelsen. Sund Sind & Sjæl. Få et nyt liv på den fede måde med - et liv du vil elske at leve med

Basis uddannelsen. Sund Sind & Sjæl. Få et nyt liv på den fede måde med - et liv du vil elske at leve med Basis uddannelsen Sund Sind & Sjæl Få et nyt liv på den fede måde med - et liv du vil elske at leve med Skole for Mental Sundhed v/huset Øjerson Vesterbro 18, 2. th. 9000 Aalborg Tlf. 6016 6206 www.husetøjerson.dk

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER R E C O V E R Y C O L L E G E KURSUS KATALOG VINTER FORÅR 2018 FOTO: HELLE FISKER V E J L E Velkommen til Recovery College Vejle Recovery College Vejle tilbyder kurser, workshops og lignende aktiviteter

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Foredrag på messen i Odense Congress Center 20. og 21. februar 2016

Foredrag på messen i Odense Congress Center 20. og 21. februar 2016 Foredrag på messen i Odense Congress Center 20. og 21. februar 2016 Nærmere omtale af enkelte foredrag kan ses på ophæng ved foredragslokalet NB: Forbehold for ændringer! Alle foredrag slutter 10 min.

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 41 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Skolelederen Fremlysninger Børnenes Kontor julehjælp Varsling om prisstigning! " # $ % # # & ' % # # ' ( ) % # # * +!

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet.

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Hvert kursus koster kun kr. 2000,- uanset om det er på to, fire eller seks dage. Der er 21 kurser

Læs mere

P r o g r a m. Februar - juli 2009. Teosofisk Fellowship København. Teosofisk Fellowship København

P r o g r a m. Februar - juli 2009. Teosofisk Fellowship København. Teosofisk Fellowship København Teosofisk Fellowship København Sommerskole i Svendborg 1.-5. juli 2009 Bestil brochure eller se hjemmesiden P r o g r a m Februar - juli 2009 Teosofisk Fellowship København Sankt Peders Stræde 27B, 3.

Læs mere