Der har jo i år været flere projekter som skulle sættes i gang og jeg vil her kort gennemgå dem og sætte status på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der har jo i år været flere projekter som skulle sættes i gang og jeg vil her kort gennemgå dem og sætte status på."

Transkript

1 3. december 2008 Ja, så er sæsonen 2008 allerede gået. Jeg ved ikke om det kun er mig, der syntes at sommeren herhjemme bliver kortere og kortere, men den går i hvert fald stærkt. Sæsonen har vejrmæssigt været rimelig, men arbejdsmæssigt for bestyrelsen har der virkelig været fart på, på flere fronter og det er stadig tilfældet. Der har jo i år været flere projekter som skulle sættes i gang og jeg vil her kort gennemgå dem og sætte status på. Det helt store projekt, som gennem hele sæsonen har taget rigtig meget tid er selvfølgelig etablering af vandmåler brønde i samtlige haver. Efter beslutningen på generalforsamlingen gik de næste 3 måneder med at undersøge alle muligheder for tilskud hos kommunen - vandværket og miljøministeriet, men desværre kom der ikke noget ud af det, som vi kunne bruge til noget. Forbundet blev kontaktet med henblik på långivning, men de havde rigeligt med etableringen af alle de nye haver rundt om i landet. Så der var kun os selv tilbage. Bestyrelsen skulle nu have kontakt til alle haver for at få afdækket hvilken løsning adgangsforhold de ønskede og det tog noget længere tid at få fat i alle end beregnet, men om ikke andet fik vi da opdateret folks adresser og telefon numre. Møder blev afholdt med VVS firmaet, alt sammen, for at få afdækket så meget som muligt, så arbejdet kan gennemføres med så få gener, samt så lidt reetablering for den enkelte som muligt. Alt dette blev afsluttet med et fælles orienteringsmøde i fælleshuset i starten af september, hvor der var rigtig godt fremmøde. Arbejdet blev sat i gang den 22/ og i skrivende stund er 75 haver færdige. Bestyrelsen følger projektet meget nøje undervejs og tager eventuelle problemer op med vvs firmaet undervejs. Jeg er helt overbevist om at alle vil blive glade, for separate målere, når først udgiften og reetableringen er vel overstået. Så vil alle pludselig selv

2 have indflydelse på deres egen udgift og dem der stadig gerne vil have grønne plæner hele sommeren samt store svømmepøl får selv lov at betale. Vvs firmaet har indtil nu fundet 5 steder hvor der har været utætheder omkring vores hovedledninger, så det er jo endnu en besparelse, på sigt. Dræn: Foreningen var blevet pålagt at etablere dræn i vejen Karsevænget 2-30, som altid har stået helt under vand efter regnskyl og dette arbejde blev sat i værk i starten af august. Inden da havde vi haft kamera gennem alle vores hoveddræn. Dette viste at vores dræn ned langs Karsevænget til Borgmester Munks Alle, var helt faldet sammen, men at drænene i Kamillevænget siden, så ganske fornuftige ud. Bestyrelsen besluttede at udskifte drænet ned langs Karsevænget i samme moment med etableringen af drænet på vejen Karsevænget Alt i alt en udgift på ca ,- kr. Fælleshuset: Bestyrelsen er mange gange i løbet af sæsonen blevet gjort opmærksom på at vores fælleshus efterhånden lignede noget, der snart var en bulldozer værdig. Vi kunne berolige alle dem der var bekymret, at der var tiltag i gang. Sonderingen gik på, om der skulle bygges lidt til huset, når vi nu skulle i gang med en større restaurering. Der er flere og flere der gerne vil benytte huset, når der skal holdes reception om dagen og vi har flere gange fået forespørgsel om adgang til køkkenet. Dette ønske har vi desværre ikke kunne imødekomme, da kontoret ikke var separeret fra køkkenet. Vi indhentede derfor flere tilbud med forskellige løsninger. Løsningen der blev valgt blev: en tømremester laver en tilbygning til huset på ca. 12 m 2, samt ny inde beklædning, og John & Knud stod for udskiftningen af beklædningen og døre - vinduer i det eksisterende hus. Det vil fremover gøre at kontoret bliver separat og køkkenet bliver udvidet lidt, så når i, fremover skal afholde reception, bliver der adgang til et dejligt køkken og selvfølgelig toiletterne. Dette arbejde er i skrivende stund tæt på afslutning, så huset er klart til sæson start. Pris alt i alt ca ,- Græs: Vi overgik jo til en ekstern græsmand ved sæson start. Det var ikke den store succes og bestyrelsen valgte at opsige kontrakten. Græs Jørgen var frisk på at starte igen og der blev indkøbt en ny græsslåningsmaskine til ham. Pris ,-. Derefter kom vores græsarealer tilbage til normal standard. Mange tak til Jørgen for, at han ville starte igen. Så alt i alt har det været en dyr sæson, men heldigvis skulle vi jo ikke ud og låne.

3 Træffetider samt opgavefordeling: Vi indførte jo en ændring sidste år, men det er desværre ikke alle der er så gode til at overholde dem, så her kommer de igen.. I sæsonen: Kontortid i foreningshuset: sidste onsdag i hver måned undtaget juli mellem 19-20, ganske som altid, men derudover er der hele året telefon træffetid hver torsdag mellem Telefon numre og opgavefordeling står i det rundsendte brev fra i sommers, samt i de nye udhængsskabe ved foreningshuset, samt selvfølgelig på foreningens hjemmeside Opstår der akutte ting, kontakter du selvfølgelig en fra bestyrelsen. Til / om bygning: Der er mange der gerne vil bygge til / om, og det er jo dejligt. Se her hvordan du skal forholde dig hvis du er en af dem: Byggereglerne: Hvis du planlægger ombygning / tilbygning, skal bestyrelsen give byggetilladelse inden du går i gang. Det gøres rent praktisk ved at du afleverer tegninger med mål og placering på grunden til bestyrelsen. Bestyrelsen vil bestræbe sig på, maximalt at have en behandlingstid på 14 dage. Hvis byggetilladelsen gives, vil du få dine tegninger retur underskrevet af Formand + 1 bestyrelsesmedlem. Bygger du uden byggetilladelse er byggeriet ulovligt, og kan i yderste konsekvens begæres revet ned. Dette vil ske i samarbejde med Glostrup kommune. En byggetilladelse er gyldig 1 år. Bliver du forsinket i dit byggeri skal du kontakte formanden for at aftale en forlængelse af tilladelsen. Når du er færdig med dit byggeri skal du melde færdiggørelse til bestyrelsen, som så vil komme ned og se om byggeriet er som det, der er givet tilladelse til. Reglerne: Du må på din grund have: Max. 80 m 2 tagoverdækkede bygninger, set ovenfra, målt inkl. 40 cm tagudhæng. Der skal være min. 40 cm, max 50 cm tagudhæng inkl. tagrende på hovedhus, dette krav er ikke gældende for skure. Derudover holder Glostrup kommune fast i reglen med max. 63 m 2 hovedhus målt på facaden. Huset skal være placeret således på grunden at der på alle sider er minimum 2,5 m fra facadebrædder til skel. Hvis du vil bygge et skur på max. 5 m 2 må skuret placeres 1 m fra skel, dog må kip højden så max. være 2.20 m Derudover må du have et fritliggende drivhus på max. 10m 2. Drivhus = glas over det hele, må IKKE bruges som skur Husk at selv om byggetilladelse gives er det dit ansvar som have ejer at du ikke overskrider max. 80 m 2 tagflade samt afstanden til skel.

4 Ordensregler: Bestyrelsen har føjet 2 nye punkter til vores ordensregler, de skal selvfølgelig godkendes på næste generalforsamling. Det ene punkt drejer sig om opbevaring af campingvogne på vores pladser og det andet går på hvornår hækken skal være klippet første gang i sæsonen. Ordensreglerne udsendes sammen med dette nyhedsbrev. Klub Ejby: Bestyrelsen havde et møde i juni måned med haverne der ligger omkring Klub Ejby, hvor vi fik en god gennemgang af de problemer haverne oplever. Det har desværre ikke været muligt at afholde et møde med den nye leder af klubben i år, men alle punkter er gennemgået pr. telefon med klubben. Der er allerede aftalt møde med klubben i maj måned Karsegartneriet: Som de fleste vel bemærkede blev det gamle mirabelle hegn ved karsegartneriet fjernet i juli måned. Dette stod jo i lokalplanen der er udarbejdet for området. Mange er blevet rigtig glade for den aften sol de nu har i deres haver. Ellers er det jo meningen, at der skal plantes ravns bøge hæk på stykket langs Karsevænget. Lidt fra vurderingsudvalget: Vi har nu siden 1. januar 2008 vurderet efter de nye vurderingsregler og hvordan er det så gået? Umiddelbart kan vi sige, at det er gået godt. Sælgerne har været tilfredse, da de nu alt andet lige får en højere vurdering end efter de tidligere vurderingsregler. Forstået på den måde, at reglerne nu bedre tilgodeser den person, der virkelig har vedligeholdt sit hus gennem årene. I forhold til tidligere kan der gives større tillæg for forbedringer, moderniseringer og vedligeholdelser og endvidere er der mere lempelige afskrivningsregler. Alt i alt positivt for den, der står for at sælge sit kolonihavehus. Påtænker du at sælge, så er der lige et par ting vurderingsudvalget vil bede dig om: Husk at tjekke den godkendte tegning af huset, om den stadig stemmer overens med husets udseende i dag. Måske er der opført en tilbygning, som ved en forglemmelse ikke er kommet med på tegningen. Skulle det være tilfældet, så få den ajourført og godkendt af bestyrelsen, for bebyggelsen kan ikke vurderes før der foreligger en godkendt tegning, der er i overensstemmelse med huset på vurderingstidspunktet.

5 Vi ønsker også på vurderingsdagen at få adgang til remmen - husets bærende bjælke. Vi beder dig derfor om at fjerne evt. rottefang 2 steder, henholdsvis mod øst og nord i en længde på ca. ½ m. Med venlig hilsen Vurderingsudvalget for Ejbylund Hussalg: Der har i år i skrivende stund været solgt 8 huse. Derudover er der 2 huse, der er overdraget til børn. Havepræmier: Bestyrelsen siger hjertelig tillykke til havepræmie vinderne 2008 og vil i starten af den nye sæson indbyde til en hyggelig aften. Tillykke til: Have 94 1.præmie Karsevænget 16 Ida & Arne Jensen Have præmie Karsevænget 30 Brigitte & Erik Frederiksen Have 84 1.præmie Kamillevænget 53E Jytte & John Karlsson Vandforbrug: Det ser i skrivende stund ud til at vi i år lander på ca m 3 og det må betegnes som et middel år. Codan Forsikring: Codan har netop varslet at de vil ændre lidt på vores kollektive forsikring. Ændringen består i, at foreningen ikke længere skal stå for alt det administrative i forbindelse med ordningen. Der vil fremover blive udstedt police på hver have, der er tilmeldt ordningen. Prisen bliver stort set den samme, den bliver index reguleret ganske som hidtil, men derudover bliver der tillagt lovbestemt stormflods afgift på i alt 40,- kr. pr. police. Codan vil udsende skrivelse til alle haver, der er med i forsikringen omkring 1. februar Bestyrelsen har tilkendegivet over for Codan, at vi gerne havde set en tidligere udmelding, til bestyrelsen om ændringen, så rygter kunne manes i jorden. Forbundet har indhentet tilbud for en kollektiv forsikring gennem Tryg og prisen for denne er 1.169,- kr. med indbosum på ,- kr. som på vores nuværende.

6 Udlån af sit kolonihavehus: Bestyrelsen har konstateret at der er nogle der i perioder udlåner sit kolonihavehus. Dette er ikke tilladt ifølge vores vedtægter. Står man med et konkret problem, så kontakt bestyrelsen, så vi kan se om der kan findes en løsning. Vinterbeboelse: Bestyrelsen skal igen gøre opmærksom på at det kun er tilladt at bebo sit kolonihavehus i weekender og kortere ferier i perioden 1. oktober 31.marts. Bestyrelsen vil de næste måneder besøge de haver, som tilsyneladende ikke overholder dette. Generalforsamlingen 2009 bliver afholdt lørdag 4.april 2009 kl , så reserver dagen allerede nu!!!!!!!! Til sidst vil jeg gerne på egne og bestyrelsens vegne ønske alle en rigtig god jul samt et forhåbentligt godt nytår. Vi ses i den nye sæson. På Ejbylund bestyrelses vegne Bent Christensen

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009.

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Generalforsamlingen startede med 1 minuts stilhed for Svend Erik Hansen, Karsevænget 4. 1. Valg af dirigent. Morten Christiansen blev valgt. 2.

Læs mere

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på.

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. De overordnede regler er beskrevet i Ballerup kommunes LOKALPLAN NR: 059, der gælder

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

H/F sundbyvang, August Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet.

H/F sundbyvang, August Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet. Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet. Efter vores fredning er den tidligere dispensation, blevet sat i bero mht. hvor meget af grundene som er bebygget incl. evt.

Læs mere

Byggeansøgning Esbjerg Kreds

Byggeansøgning Esbjerg Kreds Haveforenings navn og adresse Ansøgning om byggearbejde jf. Lejeaftale med Esbjerg Kommune Ombygning / Lovliggørelse Tilbygning Nybygning Have nr. Navn havelejer Privat adresse Postnummer Telefon nr. Havelods

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

PFH Responsum 4. Kapitel 5.01- Arbejdsdokument. Esbjerg Kommune. Bilag

PFH Responsum 4. Kapitel 5.01- Arbejdsdokument. Esbjerg Kommune. Bilag PFH Responsum 4. Kapitel 5.01- Arbejdsdokument Esbjerg Kommune Bilag 1 PFH Responsum 4. Kapitel 5.01-Arbejdsdokument Sagen handler om Esbjerg kommune. Indledningsvis skal jeg her referere til blandt andet

Læs mere

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund:

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund: Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2 Bestyrelsen har været ude for at få breve retur, fordi de ikke har modtaget en adresseændring. Derfor anbefaler bestyrelsen at det vedtages at det skrives ind i vedtægten

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Hestholm Bladet Januar 2018

Hestholm Bladet Januar 2018 Hestholm Bladet Januar 2018 2 Hestholm Bladet - Januar 2018 Hestholm Bladet - Januar 2018 Godt nytår Vil gerne starte med at ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Endnu et år er gået og endnu en

Læs mere

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune.

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune. Kapitel 3 Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune 1 Han bekræfter således at husene er 60 m2 2 Han bekræfter også at der bygges 10 m2 Skur Den, 01december 2009 sender formanden

Læs mere

1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt /bilag 2 og 6 Rettelse af pkt /bilag 2 og 6

1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt /bilag 2 og 6 Rettelse af pkt /bilag 2 og 6 Ændringsforslag til Lokalplanforslag 244 for / Fornyet høring fra 8. december- 5. januar 2019 1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt. 6.2.1/bilag 2 og 6 Rettelse af pkt. 6.2.1/bilag 2 og 6 Enderækkehuse

Læs mere

KÆDEHUSE, NØRREBRED 198-260 (LIGE NUMRE) RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSEN

KÆDEHUSE, NØRREBRED 198-260 (LIGE NUMRE) RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSEN 1. Generelle oplysninger 2. Overdækninger 3. Skodder og vinduer 4. Tilbygning 5. Pejs/brændeovn 6. Udestue 7. Tag med 18 tagrejsning 8. Hegn. 1. GENERELLE OPLYSNINGER. Kædehusbebyggelsen, Nørrebred 198-260

Læs mere

Rammer for hvad der må bygges i haven

Rammer for hvad der må bygges i haven Rammer for hvad der må bygges i haven Kære beboer i Kongshvileparken I denne informationsfolder tager bestyrelsen fat på et af de problemer, der gentagende gange er blevet drøftet på beboermøderne, og

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING Fortsættelse af nr.1. udvidet version Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www-lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 30-07-2014 PFH besøg i HF Kongedybet Besøg i have 23 a Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 1 PFH besøg i HF Kongedybet Til Att. Fra Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Palle Flebo-Hansen Dato

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Beboerinformation Måløv Park marts 2011

Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Indhold: Vinterparkering Parkeringsudvalg Postkasser Brug af grill, udendørs pejs eller bålfad Nye carporte Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Vinterparkering

Læs mere

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE Jorden som Haveforeningen Marienlyst ligger på, er ejet af Aarhus Kommune og du skal følge de retningsliner for byggeri, som er bestemt af kommunen. Der gives

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Sted: H/F Brandhøj, festpladsen. Deltagere: Advokat Mads Kofod (rådgivende for H/F Brandhøj i forbindelse med kloakeringsarbejde),

Læs mere

Gennemgang PFH - Kongedybet NYE KOLONISTER I TIDENS LØB FRA 2001-2012

Gennemgang PFH - Kongedybet NYE KOLONISTER I TIDENS LØB FRA 2001-2012 Gennemgang PFH - Kongedybet NYE KOLONISTER I TIDENS LØB FRA 2001-2012 Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Chr.gave 11 4220 Korsør www.lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

generalforsamling. Og da det jo er imod bestyrelsens anbefalinger, så stiller

generalforsamling. Og da det jo er imod bestyrelsens anbefalinger, så stiller Bestyrelsens gennemgang af sagen vedrørende dagens forslag. Jeg vil ikke gennemgå sagen kronologisk og detaljeret, men mere koncentrere mig om indholdet. Som I ved, så handler det om, at Bestyrelsen mistede

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE Jorden som Haveforeningen Marienlyst ligger på, er ejet af Aarhus Kommune og du skal følge de retningsliner for byggeri, som er bestemt af kommunen. Der gives

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2015

Bestyrelsens træffetider 2015 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2015 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Lokalplan for Solbjærget & Soldraget

Lokalplan for Solbjærget & Soldraget Lokalplan for Solbjærget & Soldraget Baggrunden for arbejdet med lokalplanen er at vi ønsker at kunne fastholde kvarterets helhedsindtryk. Dette fremgår også af vores servitut, men grundet de beslutninger

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010.

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. 1 Have 38 i Strandparken Have 38 i Strandparken Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. Huset har gennemgået

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Nyhedsbrev november 2016.

Nyhedsbrev november 2016. Nyhedsbrev november 2016. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen afholdt møde 29. november. Først og fremmest blev budgettet for 2017 gennemgået og godkendt med det forbehold, at kontingentet skal godkendes af

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

RADISEN. Kalender april - maj

RADISEN. Kalender april - maj RADISEN 15. årgang nr. 1 April 2007 31. marts Sæsonstart + oprydning alle kl. 11-14 11. april Vurdering kl. 17-19 16. april Bestyrelsesmøde (Elizabeth) bestyrelsen kl. 18.30 25. april Vurdering kl. 17-19

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af to Ekstraordinære Generalforsamlinger afholdt på Herlev skole tirsdag den 4 Februar kl. 19:30 samt torsdag den 13 Februar kl. 19:30

Læs mere

PFH Responsum 13. Kapitel 02. HF Grønland den, 09.09.2014

PFH Responsum 13. Kapitel 02. HF Grønland den, 09.09.2014 PFH Responsum 13. Kapitel 02. HF Grønland den, 09.09.2014 Sagen er en fortsættelse af PFH Responsum 13. Kapitel 01. HF Grønland den, 30.08.2014. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

PFH Responsum HF PINDEMOSEN. Palle Flebo-Hansen. Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden.

PFH Responsum HF PINDEMOSEN. Palle Flebo-Hansen. Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden. PFH Responsum HF PINDEMOSEN Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www.lovløsetidende.dk E-mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Formanden bød velkommen og konstaterede at 45 husstande var fremmødt. Efterfølgende blev "panelet" præsenteret. Fra Vibo: Dinah,

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Beretning 2015 Køkkener: Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Og det forventes at der bliver " Åbent hus " arrangement Torsdag den 8.10.2015 fra kl 19 - til ca.21

Læs mere

Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune

Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune Ved alle byggeansøgninger betales et GEBYR KR. 250,00 ÅRHUSKREDSENS KONTOR ER ÅBEN HVER TIRSDAG MELLEM KL. 17.00 19.30 RETNINGSLINIER

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

A/B Plantagen 2 Ordinær Generalforsamling 2017 Indkomne forslag

A/B Plantagen 2 Ordinær Generalforsamling 2017 Indkomne forslag 1 Legeplads efterses og moderniseres At få gjort foreningens udearealer klar til beboernes nuværende behov. Der er flyttet en del nye beboere ind, med mindre børn som benytter sandkasse og gynger. Ligeledes

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Alting pipper og pibler og når solen skinner er det dejligt i Marienlyst. Vi er snart i april og sæsonens start nærmer sig. MARTS / APRIL 2019 KALENDER 30. marts /kl

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Belek

Ejerlejlighedsforeningen Belek Ejerlejlighedsforeningen Belek Nyhedsbrev nr. 4 December 2007 Kære medlemmer Monark 1 og 2 har været meget velbesøgt i år. Ingen tvivl om at vi er den bedst etablerede Sitesi i nybyggerzonen i Belek. Haveanlæggets

Læs mere

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen Godfred Hansens Vej

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen Godfred Hansens Vej Råderetten Dine muligheder for forbedringer af boligen Godfred Hansens Vej Om råderet Som lejer har du mulighed for, at få indflydelse på netop din boligindretning og sætte dit eget personlige præg på

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Formandens beretning for OF-Lynæs 2013.

Formandens beretning for OF-Lynæs 2013. Formandens beretning for OF-Lynæs 2013. Tømmetanke. Sidste år vedtog generalforsamlingen at bestyrelsen kunne låne penge ud til medlemmer der ønskede at få gravet en tømmetank ned og tilsluttet den til

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 23.09.2016 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 Renovation Aalborg kommune sætter snart gang i en samlet fremtidig affaldsplan. Det vil også betyde ændringer for os. Fra november afskaffes storskrald-/haveaffaldsordningen.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

PFH responsum 4. Kapitel 40. -4-

PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- 0 PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- Kongedybet Gennemgang af Regler eller mangel på samme Palle Flebo-Hansen 1 PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- Vi går stramt efter reglerne.

Læs mere

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 Vi har været igennem et år med udfordringer, fornøjelser og glæder. For et års tid siden besluttede generalforsamlingen sig for at revidere vedtægterne. Det fik vi gjort efter

Læs mere

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY Denne guide skal bruges af alle beboere, der har fået stillet en have til rådighed i forbindelse med lejemål i rækkehusene

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

Jeg har modtaget din mail af 26. 02.2012. Tak for dit svar på min skrivelse til Kommunaldirektøren.

Jeg har modtaget din mail af 26. 02.2012. Tak for dit svar på min skrivelse til Kommunaldirektøren. 1 Svarskrift af 27. Feb. 2012 (Kommunaldirektøren) Til Fra Slagelse kommune Dato 27. 02.2012 Kære Iben Simone Brinkland Jeg har modtaget din mail af 26. 02.2012. Tak for dit svar på min skrivelse til Kommunaldirektøren.

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde GF Indkilden Emne: Referat fra 15. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 16. Maj 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen,

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Vejledning for byggeansøgning og tegninger

Vejledning for byggeansøgning og tegninger Vejledning for byggeansøgning og tegninger Denne dokument pakke indeholder: Vejledning Ansøgningsskema 3 tegnings mastere 1 skema for materialevalg mm. Formål og arbejdsgang: Ved enhver form for byggeri

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Byggebestemmelser / Vurderinger 2017

Byggebestemmelser / Vurderinger 2017 Byggebestemmelser / Vurderinger 2017 1. Ved ændringer af bebyggelser samt nybyggeri, skal der indhentes en tilladelse til byggeri hos vurderingsudvalget i kontorvagten, medbringende en skitsetegning over

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Kære andelshavere i A/B Syven, så er der gået et år siden der sidst var indkaldt til generalforsamling i A/B Syven. Der er sket flere ting i den mellemliggende tid, og bestyrelsen

Læs mere

B må males sort, fremstå i naturtræ eller males i den valgte grundfarve, eller grundfarven

B må males sort, fremstå i naturtræ eller males i den valgte grundfarve, eller grundfarven RENDSAGERPARKEN Retningslinier for Rendsagerparken, side 6 A. LØKKETOFTEN 1-55 OG 2-60 SAMT RENDSAGERVEJ 102-170. DESITA-HUSENE Farve Husets gavl og rem A skal males i èn af de nedenstående grundfarver.

Læs mere

Christiansgave Nyt juni 2016

Christiansgave Nyt juni 2016 Christiansgave Nyt juni 2016 Rungsted Kyst, 19. juni 2016 Kære medbeboere i Christiansgave Sommeren står for døren eller rettere sagt, sommeren kom tidligt i år. Siden generalforsamlingen i april har bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Leder 3 Forsidebilledet 4 Ny bestyrelse 4 Campingvogn 5 Hjemmesiden 5 Fordrag

Læs mere

Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Andelsboligforeningen Kyndby Huse Referat af ekstraordinær generalforsamling søndag den 9. maj 2010 kl. 13:00 i personalekantinen på Kyndbyværket Repræsenteret på ekstraordinær generalforsamling var 64 stemmeberettigede ud af i alt 140

Læs mere

Haveforeningen Skrænten

Haveforeningen Skrænten Kontortid: Haveforeningen Skrænten Hver torsdag kl. 17,30 18,00 Første gang 03 april sidste gang 23 oktober 2014 (Dog lukket Skær Torsdag + Kr. Himmelfartsdag) H/F Skræntens bestyrelse Indtil generalforsamlingen:

Læs mere

Den 26. 02.2012 ses i mail til formanden for H/F Strandparken følgende tekst (bilag 2 side 2):

Den 26. 02.2012 ses i mail til formanden for H/F Strandparken følgende tekst (bilag 2 side 2): 1 Sagen af 16. august 2012 Palle Flebo-Hansen Bilag 1 Til Cc Iben Simone Brinkland Pia Hansen Dato 16. august 2012 Hej Iben! Den 26. 02.2012 ses i mail til formanden for H/F Strandparken følgende tekst

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere