Til afdelingsledelsen. Hvilke Vagtplanlægningssystemer gør vi brug af i HEV?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til afdelingsledelsen. Hvilke Vagtplanlægningssystemer gør vi brug af i HEV?"

Transkript

1 Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Til afdelingsledelsen Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel Fax Hvilke Vagtplanlægningssystemer gør vi brug af i HEV? Nærværende notat er udarbejdet med henblik på at skabe et overblik over, hvilke produkter vi i dag gør brug af i HEV i forbindelse med vagtplanlægningen i afdelingen samt information om, at der i regionen er taget initiativ til at iværksætte et projekt, hvor der sættes regionalt fokus på arbejdstilrettelæggelse og vagtplanlægning Dato Kontaktperson Anna Bruun Olesen Tel Anna.Bruun.Olesen@vest.rm.dk Sagsnr Side 1 Der gøres pt. brug af 2 forskellige udbydere af vagtplanlægningssystemer i HEV - Silkeborg Data og Altiplan. Silkeborg Data: Silkeborg Data udbyder diverse systemer, som kan understøtte vagtplanlægningen i afdelingerne, i forhold til hvem der møder ind hvornår. Der gøres nedenfor kort gøre rede for, hvilke systemer Silkeborg Data udbyder, hvad de kan bruges til, samt hvem der i HEV gør brug af systemerne og på hvilken måde. MinTid MinTid er en udvidelse af den traditionelle vagtplanlægning, da MinTid giver mulighed for, at medarbejderne kan få indflydelse på egen arbejdstid. Det betyder, at arbejdspladsen og medarbejderne i fællesskab skal opstille rammer for vagtplanlægningen, så medarbejderen helt eller delvist får indflydelse på planlægningen af arbejdstiden. Medarbejderne har i Mintid mulighed for at ønske vagter og/eller fravær til en kommende planperiode. Inden en afdeling starter op med MinTid, er det vigtigt, at der er indgået aftaler om, hvad det er medarbejderne kan/må ønske, så spillereglerne bliver kendte og ens for alle, ligesom afdelingen med fordel kan lade en sådan aftale gå gennem LMU. Eksempler på typiske spørgsmål der skal drøftes er: Kan medarbejderne kun ønske fraværsdage og ikke vagter? Kan medarbejderne ønske vagter og fraværsdage til en helt blank plan?

2 Kan medarbejderne kun ønske vagter på hverdage, da weekenderne er forudbestemt via et rul? Skal der ønskes et vist antal aftenvagter i en normperiode eller ligger aftenvagterne fast i rullet? Hvor lang tid i forvejen skal medarbejderne ønske? Når medarbejderne har ønsket, hvor lang tid har planlæggeren så til at lave selve vagtplanen, inden der skal gives svar tilbage? Osv Ønskerne i MinTid overføres automatisk til tjenestetid, hvori planlæggeren kan påbegynde sit arbejde med at få vagtplanen til at gå op. Systemet giver medarbejderen en rækker muligheder og fordele, da de kan: indberette ønsker om vagter og frihed alt efter, hvilke regler der gør sig gældende i den pågældende afdeling se, hvor mange der skal være på arbejde i en given vagt se sit afspadserings- og ferieregnskab se sit normtimeregnskab se den endelige plan, når den er færdig se planen, som har været overført til løn osv Side 2 MinTid er tænkt som et system, specielt til brug for det personale, der har skiftende arbejdstider. Det kan være en belastning for et familieliv, når enten mor eller far har skiftende arbejdstider, og her er MinTid tænkt som et system, der kan tilgodese medarbejdernes individuelle behov, ved at de kan ønske vagter og fravær til en kommende planperiode, og derved have mere indflydelse på egen arbejdstid. Fordelen for planlæggeren i afdelingen er, at han/hun får et overblik over medarbejdernes ønsker til en planperiode og kan planlægge derudfra. Kan ønskerne opfyldes, vil antallet af gule sedler og telefonbeskeder i forhold til ønsker om ændringer til en vagtplan højst sandsynlig blive minimeret. Overordnet set skal MinTid mere betragtes som et personalegode end et planlægningsværktøj til hjælp for planlæggeren. Planlæggerne skal bruge stort set den samme tid på at lægge vagtplanen som før indførelsen af MinTid, til gengæld har medarbejderne haft mulighed for at få indflydelse på egen arbejdstid, hvilket øger medarbejdernes tilfredshed. Der er pt. 27 afsnit på MinTid og 4 afsnit er i proces.

3 Vi oplever at ønsket om at komme på MinTid breder sig som ringe i vandet blandt medarbejderne rundt om i afsnittene, da medarbejderne gerne vil have mere indflydelse på egen arbejdstid. Samtidig får de adgang til at se en række data på sig selv, eksempelvis normtime-, afspadserings- og ferieregnskabet. Tjenestetid: Tjenestetid er et vagtplanlægningssystem, som kan bruges til selve vagtplanlægningen i afdelingen samt efterfølgende afrapportering af endelig arbejdsskema til løn, når ugen er gået. Systemet giver endvidere en oversigt over normtime-, ferie- og afspadseringsregnskabet. Systemet giver planlæggeren mulighed for at udfærdige grundplaner til udrulning samt indsætte en minimumsbemanding. Indsættes minimums-bemanding, kan systemet vise, om denne bemanding overholdes i forhold til den planlægning, der er lavet. Side 3 Tjenestetid har været brugt i HEV i mange år, hvilket også betyder, at alle afdelinger gør brug af systemet. Det er dog meget forskelligt, hvor meget afdelingerne udnytter systemet lige fra at udnytte det fuldt ud med elektronisk planlægning via hjælp fra grundplaner og minimumsbemanding, til at planlægningen sker på papir med efterfølgende indtastning i tjenestetid. Udnyttelse af systemet i afdelingerne afhænger bl.a. af afdelingens størrelse, behovet for vagter på forskellige tidspunkter af døgnet, planlæggerens alder og flair for IT-systemer. Der er en tendens til, at nye og yngre planlæggere har større lyst til at forsøge sig med mulighederne. Generelt skal det dog siges, at det fornemmes, at de forskellige afdelinger planlægger og bruger systemet i forhold til de behov, de har. MiniTid: Silkeborg Data har udviklet en App, MiniTid, som gør, at medarbejderen altid kan se sin opdaterede vagtplan på sin mobil. Er medarbejderen ansat på en afdeling, som også kører MinTid, kan medarbejderen udover sin opdaterede vagtplan på sin mobil se: informationer om den enkelte vagt ansættelsesinformationer sin normtimeopgørelse hvor meget ferie man har til gode hvor mange omsorgsdage man har til gode

4 Medarbejderne har altså som ekstra gode mulighed for at se en række data på sin mobil, såfremt afdelingen gør brug af MinTid. Det skal dog bemærkes, at indtil videre kan App`en kun hentes ned på en Iphone. Har man ikke en Iphone, har man ikke mulighed for at gøre brug af MiniTid. Silkeborg Data arbejder på at få funktionaliteten udbredt, så også Android mobiler kan hente App`en, da det er et kæmpe ønske fra medarbejderne. Altiplan Altiplan udbyder systemet HosInfo, som hos os bruges af røntgenafdelingen. Systemet kan understøtte vagtplanlægningen i afdelingerne i forhold til de funktioner afdelingen skal have dækket. HosInfo: I Røntgen afdelingen gør de brug af systemet HosInfo. Systemet bruges til at bemande røntgen afdelingens funktioner. Side 4 Afdelingen ajourfører HosInfo med oplysninger om, hvilke kompetencer de forskellige medarbejdere har, herunder hvilke funktioner de har kompetencer til at udføre i prioriteret rækkefølge. HosInfo trækker oplysninger fra Tjenestetid, i forhold til hvilke medarbejdere, der er på arbejde på hvilke dage, hvorefter HosInfo kommer med forslag til, hvilke medarbejdere, der skal arbejde med hvilke funktioner, alt efter kompetencer, på en given dag. Evt. ændringer i forhold til tjenestetid indtastes manuelt efterfølgende. Der er med andre ord ingen integration fra HosInfo til Tjenestetid, kun den anden vej. Systemet giver et godt overblik, og en god fordeling af ressourcerne. Det kræver, at tjenestetid hele tiden er ajourført med bl.a. fraværsoplysninger, da HosInfo ellers vil tro, at medarbejderen er på arbejde og derved planlægger vedkommende til en funktion. Det er dog ligeså vigtigt, at HosInfo er opdateret med medarbejdernes kompetencer, da HosInfo ellers vil kunne komme til at planlægge med en medarbejder, som ikke har de rigtige kompetencer til en given funktion. Styrkelse af arbejdet med arbejdstilrettelæggelse på lægeområdet: HR/Personalechefkredsen i Region Midtjylland har nedsat en regional arbejdsgruppe vedr. arbejdstilrettelæggelse med hovedvægt på lægeområdet. Hospitalsenheden Vest deltager med 2 medarbejdere fra HR i denne gruppe.

5 Formålet med arbejdsgruppen er, at sætte regionalt fokus på arbejdstilrettelæggelse og vagtplanlægning, og derved være med til at sikre den bedst mulige udnyttelse af arbejdskraftressourcerne, og samtidig etablere et regionalt netværk med henblik på at øge kompetenceniveauet på området, sikre vidensdeling og gensidig læring, afdække evt. behov for nye hjælpeværktøjer mm, samt medvirke til en bedre uddannelse af vagtplanlæggerne ved. f.eks at yde støtte til de decentrale brugere, afvikling af specifikke kursusforløb, være tovholder for udvikling af undervisningsmateriale osv. Første møde i gruppen var 21. februar Inden dette møde, var medlemmerne af netværksgruppen på besøg hos egne afdelinger for at høre, hvordan vagtplanlægningen præcis foregår hos dem og høre lidt om, hvordan de tænker den optimale vagtplanlægning bør foregå, hvem har opgaven, bør opgaven ligge et andet sted eller i samarbejde med andre, er undervisningen god nok osv. Første møde blev brugt til at skitsere de arbejdsgange, som medlemmerne af netværksgruppen havde mødt på sine besøg i afdelingerne. Side 5 For HEV skete tilbagemeldingerne på baggrund af besøg hos lægerne i hhv. Gyn/Obs., Ortopædkirurgisk, AKUT-afdelingen, Børneafdelingen, Medicinsk og Neurologisk. Næste møde i arbejdsgruppen er 20. marts 2013, hvor en ledende overlæge, en vagtplanlægger og en sekretær fra èn af hospitalerne ved Region Midtjylland vil deltage.

Lederforum 25. oktober 2013 kl , Mødelokale 4, Regionshospitalet

Lederforum 25. oktober 2013 kl , Mødelokale 4, Regionshospitalet Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Deltagere: Økonomichef Preben L. Sørensen HR-chef Lasse P. Hansen Plan- og sekretariatschef Poul Michaelsen Kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen Koordinator

Læs mere

Arbejdstidsaftale kort fortalt

Arbejdstidsaftale kort fortalt Arbejdstidsaftale kort fortalt Kommenteret udgave af arbejdstidsaftalen med tilhørende eksempler og lønarter. 4 Normperiode og søgnehelligdage Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer pr. uge

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 0

Indholdsfortegnelse. Side 0 Quickguide Indholdsfortegnelse 1. Navigering i MinTid - generel beskrivelse... 1 2. Fanen MinTid... 2 3. Fanen Ønsker... 3 3.1 Generelt om ønsker... 3 3.2 Se dine ønsker og afdelingens behov... 6 3.3

Læs mere

1. Navigering i MinTid - generel beskrivelse

1. Navigering i MinTid - generel beskrivelse Mi nt i d Qui c k g ui de Indholdsfortegnelse 1. Navigering i MinTid - generel beskrivelse... 1 2. Fanen MinTid... 2 3. Fanen Ønsker... 3 3.1 Generelt om ønsker... 3 3.2 Se dine ønsker og afdelingens

Læs mere

Informationsbrev om TULE og APV

Informationsbrev om TULE og APV Hospitalsenheden Vest Staben HR Afdelingsledelser Arbejdsmiljøgrupper Tillidsrepræsentanter Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Informationsbrev

Læs mere

Procedure Plejeboligområdet

Procedure Plejeboligområdet Procedure Plejeboligområdet Emne: Vagtplanlægning, inklusiv sommerferie, FO og helligdage Henvender sig til: Plejepersonale i plejebolig området. Normal vagtplanlægning: Vagtplanlægning er afdelingslederens

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om hospitalernes brug af personaleresurser

Rigsrevisionens notat om beretning om hospitalernes brug af personaleresurser Rigsrevisionens notat om beretning om hospitalernes brug af personaleresurser Oktober 2018 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om hospitalernes brug af personaleresurser (beretning

Læs mere

Notat. Antallet af medarbejdere i borgernes hjem, når det modtager hjemmehjælp og evt. hjemmesygepleje.

Notat. Antallet af medarbejdere i borgernes hjem, når det modtager hjemmehjælp og evt. hjemmesygepleje. Til: Social og Sundhedsudvalget BALLERUP KOMMUNE Dato: 10. november 2014 Tlf. dir.: 2535 2893 E-mail: eth@balk.dk Kontakt: Elisabeth Thuesen Bredahl Sagsid: 27.36.04-G01-8-14 Notat Antallet af medarbejdere

Læs mere

December Planlagte ændringer i den lægelige vagtstruktur ved HE Midt 2016

December Planlagte ændringer i den lægelige vagtstruktur ved HE Midt 2016 Hospitalsenhed Midt HR Heibergs Allé 6 Postboks 130 DK-8800 Viborg www.hospitalsenhedmidt.dk December 2015 Planlagte ændringer i den lægelige vagtstruktur ved HE Midt 2016 Indledning I det følgende er

Læs mere

Statusliste for SD Tjenestetid, Vikarbooking og MinTid Den 7. december 2016

Statusliste for SD Tjenestetid, Vikarbooking og MinTid Den 7. december 2016 Statusliste for SD Tjenestetid, Vikarbooking og MinTid Den 7. december 2016 Statusliste for SD Tjenestetid, Vikarbooking og MinTid Generel information På statuslisten kan du få et samlet overblik over

Læs mere

Quickguide Vikarbooking Timelønnede vikarer

Quickguide Vikarbooking Timelønnede vikarer Quickguide Vikarbooking Timelønnede vikarer Indholdsfortegnelse: 1. Logge på vikarportalen (MinTid)... 1 2. Forklaring af vikarportalen... 2 3. Indberette til vikarservice at jeg kan arbejde i fanebladet

Læs mere

Referat fra møde i Sikkerhedsorganisationen. Onsdag, den 29. september 2010 kl. 12.00 til 13.30. I kaffestuen i pavillonen i Herning.

Referat fra møde i Sikkerhedsorganisationen. Onsdag, den 29. september 2010 kl. 12.00 til 13.30. I kaffestuen i pavillonen i Herning. Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 www.regionmidtjylland.dk Referat fra møde i Sikkerhedsorganisationen. Onsdag, den 29. september 2010 kl. 12.00 til

Læs mere

SDVIDEN. Randers Kommune. optimerer og undgår økonomiske konsekvenser

SDVIDEN. Randers Kommune. optimerer og undgår økonomiske konsekvenser SDVIDEN Randers Kommune optimerer og undgår økonomiske konsekvenser SD TJENESTETID Dialogbaseret procesoptimering i Randers Kommune På rådhuset i Randers er der fokus på kompetenceudvikling af medarbejdere

Læs mere

Digitalisering af arbejdstidsplanlægning

Digitalisering af arbejdstidsplanlægning Digitalisering af arbejdstidsplanlægning Baggrund Rudersdal Kommune ønskede en planlægning af arbejdstiden, der er tilpasset borgernes behov. Det betyder bl.a., at medarbejderne er på arbejde på de tidspunkter,

Læs mere

Vejledning til ledere sådan godkender du.

Vejledning til ledere sådan godkender du. Vejledning til ledere sådan godkender du. Dine medarbejdere indberetter kørsel, foretager valg i forhold til udbetaling af 6. ferieuge, og hvis afdelingen benytter arbejdstidsplaner, kan der indberettes

Læs mere

VÆR PÅ VAGT. tjek alt omkring din arbejdsplan

VÆR PÅ VAGT. tjek alt omkring din arbejdsplan VÆR PÅ VAGT tjek alt omkring din arbejdsplan 1 KØBENHAVN 2019 Vær på vagt tjek alt omkring din arbejdsplan VÆR PÅ VAGT tjek alt omkring din arbejdsplan Der er meget, du skal forholde dig til, når du er

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om hospitalernes brug af personaleresurser. September 2015

Notat til Statsrevisorerne om beretning om hospitalernes brug af personaleresurser. September 2015 Notat til Statsrevisorerne om beretning om hospitalernes brug af personaleresurser September 2015 18, STK. 4-NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning nr. 10/2014 om hospitalernes

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 8.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 8.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 8.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på medarbejdernet/mintid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden

Læs mere

Daginstitution Personale Institutionernes Daglige Administration

Daginstitution Personale Institutionernes Daglige Administration Daginstitution Personale Institutionernes Daglige Administration Indholdsfortegnelse Institutionens stamdata... 3 Bruger... 3 Opret personale... 3 Personaleliste... 4 Normperiode, stillingskategorier og

Læs mere

Delvis syg kan kun indberettes i samlede perioder af 1 uge. Delvis syg indberettes derfor hver uge for en medarbejder, der har dette sygefravær.

Delvis syg kan kun indberettes i samlede perioder af 1 uge. Delvis syg indberettes derfor hver uge for en medarbejder, der har dette sygefravær. Vejledning til indberetning af delvis syg. For at delvis sygdom kan afføde korrekte dagpengeskemaer til ydelse af refusion fra medarbejderens bopælskommune, skal dette indberettes på en særlig måde. Denne

Læs mere

Brugermanual. Egne notater. Side 1. Udgivet april 2007

Brugermanual. Egne notater. Side 1. Udgivet april 2007 1. Ugentlig overførsel til Løn- og Personaleafdelingen...2 1.1. Godkend til løn...2 1.2. Oversigt over godkendelser...2 2. Opdatering af persondata...2 3. Sådan gør du, når du får en ny medarbejder...3

Læs mere

FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK. Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet

FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK. Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet 1. INDLEDNING Faxe Kommunes nærværpolitik er en del af Faxe Kommunes Personalepolitik,

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest nyhedsbrev December 2014 Teknisk Afdeling introducerer hermed afdelingens nyhedsbrev, som påtænkes udgivet hvert kvartal. Vi håber fra ledelsens side af, at det kan være med til at give noget information

Læs mere

SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration

SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration Indholdsfortegnelse Institutionens stamdata... 3 Bruger... 3 Opret personale... 4 Personaleliste... 4 Normperiode, stillingskategorier og stillingsbetegnelser...

Læs mere

FERIE OG AFSPADSERING

FERIE OG AFSPADSERING FERIE OG AFSPADSERING Sagsøkonomi, planlægning og prognose AutoPilot Indhold 1 Automatisk beregning af ferie og afspadsering...3 2 Overtidsmodeller...4 2.1 Ingen honorering af overarbejde...4 2.2 Honorering

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 9.1

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 9.1 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 9.1 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på medarbejdernet/mintid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden

Læs mere

Seniorpolitik, HEV

Seniorpolitik, HEV 1.1.0.3. Seniorpolitik, HEV Formål Patientgruppe/Patientforløb/Anden målgruppe Definition af begreber Fremgangsmåde Baggrund Forudsætninger og krav Procesbeskrivelse Dokumentation Ansvar Referencer Formål

Læs mere

Nyhedsbrev. Hospitalsenheden Vest. Teknisk Afdeling

Nyhedsbrev. Hospitalsenheden Vest. Teknisk Afdeling Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Teknisk Afdelings ledelse Sommer 2015 Kalenderen siger, at sommeren burde være forestående, så det regner vi bestemt med, at den er, på trods af kølig og ustadig vejr. Redaktionen

Læs mere

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2012 kl , Udvalgsværelse 2, Herning. 1. Godkendelse af dagsorden.

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2012 kl , Udvalgsværelse 2, Herning. 1. Godkendelse af dagsorden. Mødedeltagere: Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G. Iversen Lønmedarbejder Kate Gahner Larsen Sekretær Kirsten Klejnstrup (afbud) HR-chef

Læs mere

Brugervejledning til indberetning af planlagt fravær og raskmeldinger (KMD Web App)

Brugervejledning til indberetning af planlagt fravær og raskmeldinger (KMD Web App) Brugervejledning til indberetning af planlagt fravær og raskmeldinger (KMD Web App) Hvilket fravær skal jeg selv indberette? Alt planlagt fravær skal være godkendt af leder før indberetning. Alt planlagt

Læs mere

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Som uddannelseslæge i praksis, skal du selv foretage indberetning af fravær, f.eks. sygdom, ferie, barsel, omsorgsdage, kursus osv. Det

Læs mere

Til medlemmer af Implementeringsgruppen BØRN & UNGE, SOMATIK

Til medlemmer af Implementeringsgruppen BØRN & UNGE, SOMATIK Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Til medlemmer af Implementeringsgruppen BØRN

Læs mere

Tirsdag d.21. marts, onsdag d. 22. marts og torsdag d. 30. marts 2017 KL TIL KL

Tirsdag d.21. marts, onsdag d. 22. marts og torsdag d. 30. marts 2017 KL TIL KL 1 Kastrup den 17. marts 2017 HK Luftfart SAS har indgået en 3-årige overenskomst med SAS gældende fra den 01. marts 2017 og frem til udgangen af februar 2020. Vi har været igennem 14 forhandlingsmøder

Læs mere

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat Hospitalsenheden Vest Staben HR HR-chef Lasse P. Hansen Plan- og sekretariatschef Poul Michaelsen Økonomichef Preben L. Sørensen Kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro

Læs mere

Sundhedsstyregruppen. Notat om den fremtidige neuro-rehabiliteringsindsats i Region Midtjylland

Sundhedsstyregruppen. Notat om den fremtidige neuro-rehabiliteringsindsats i Region Midtjylland Regionshuset Viborg Sundhedsstyregruppen Sundhedsplanlægning Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Notat om den fremtidige neuro-rehabiliteringsindsats i

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

Hvis ja til nedsat aktivitet: Hvilke ændringer?

Hvis ja til nedsat aktivitet: Hvilke ændringer? Dato: Øre,næse,hals afdelingen, Hospitalsenheden Vest Holstebro 1. maj Øre,næse,hals afdelingen, Hospitalsenheden Vest Holstebro 11. maj Øre,næse,hals afdelingen, Hospitalsenheden Vest Holstebro 5. juni

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

VELKOMMEN I PRAKTIK TEMA. Velkomstfolder til pædagogstuderende, der skal i praktik i Stevns Kommune

VELKOMMEN I PRAKTIK TEMA. Velkomstfolder til pædagogstuderende, der skal i praktik i Stevns Kommune VELKOMMEN I PRAKTIK TEMA Velkomstfolder til pædagogstuderende, der skal i praktik i Stevns Kommune VELKOMSTFOLDER VELKOMMEN TIL PÆDAGOGSTUDERENDE I STEVNS KOMMUNE Kære pædagogstuderende Velkommen til

Læs mere

Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest

Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretariatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Høringssvar vedr. besparelseskatalog fra HMU ved Hospitalsenheden Vest Dato

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra møde 2. september Referatet godkendes

1. Godkendelse af referat fra møde 2. september Referatet godkendes Hospitalsenheden Vest RH-HV HR Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk REFERAT Møde i arbejdsgruppen omkring personalepolitiske emner rettet mod DNV-Gødstrup Tirsdag

Læs mere

Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl Auditoriet Herning

Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl Auditoriet Herning Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl 12.30 14.00 Auditoriet Herning Dagsorden: 1. Information om diverse mail fra koordineringsteamet 2. Information fra regionalt møde d.

Læs mere

Medtime Klinisk Vagtplanlægning Det handler om bedre og hurtigere planlægning for læger og sygeplejersker i Sundhedssektoren

Medtime Klinisk Vagtplanlægning Det handler om bedre og hurtigere planlægning for læger og sygeplejersker i Sundhedssektoren Medtime Klinisk Vagtplanlægning Det handler om bedre og hurtigere planlægning for læger og sygeplejersker i Sundhedssektoren Beretning til Statsrevisorerne om styring af aktivitet på sygehusene Rigsrevisionen,

Læs mere

Vagtplanlægning i dagtilbud

Vagtplanlægning i dagtilbud Vagtplanlægning i dagtilbud Business case Projektets formål Formålet med projektet er, at skabe et grundlag for effektiv udnyttelse af ressourcerne i daginstitutionerne ved at indføre et vagtplanlægningssystem.

Læs mere

Bilag 1: Evaluering af pilotprojekt om fleksibel arbejdstid

Bilag 1: Evaluering af pilotprojekt om fleksibel arbejdstid Bilag 1: Evaluering af pilotprojekt om fleksibel arbejdstid Beskrivelse af projektet På Byrådets møde den 13. marts 2017 blev forslaget om fleksibel arbejdstid for de ansatte i Ringsted Kommune videresendt

Læs mere

Aktivitet i Akutafdelingen skadestuer og sengeafsnit

Aktivitet i Akutafdelingen skadestuer og sengeafsnit Hospitalsenheden Vest Administrationen Ledelsessekretariatet Gl. Landevej 1 DK-4 Herning Tel. +45 2 22 hec@ringamt.dk www.vest.rm.dk Aktivitet i Akutafdelingen 2 - skadestuer og sengeafsnit Indhold: 1.

Læs mere

Brugervejledning til indberetning af planlagt fravær og raskmeldinger (KMD Browser App)

Brugervejledning til indberetning af planlagt fravær og raskmeldinger (KMD Browser App) Brugervejledning til indberetning af planlagt fravær og raskmeldinger (KMD Browser App) Hvilket fravær skal jeg selv indberette? Alt planlagt fravær skal være godkendt af leder før indberetning. Alt planlagt

Læs mere

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Hospitalsenheden Vest Staben Strategi og Plan Projektsekretariatet DNV Gødstrup Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Gl. Landevej 61, Bygn 08 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 8750 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Værd at vide pr. 1/1-2014 Når du er ansat som fysio- og ergoterapeut i Rehabiliteringsafdelingen

Værd at vide pr. 1/1-2014 Når du er ansat som fysio- og ergoterapeut i Rehabiliteringsafdelingen Værd at vide pr. 1/1-2014 Når du er ansat som fysio- og ergoterapeut i Rehabiliteringsafdelingen 1. INDLEDNING...1 2. ARBEJDSTID...1 3. PAUSER...1 4. PÅLAGT OVERARBEJDE...1 5. PÅLAGT MERARBEJDE...1 6.

Læs mere

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening.

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening. Hospitalsenheden Vest Staben Mødedeltagere: Sekretær Annette S. Poulsen Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Lønmedarbejder Dorthe Bach Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G.

Læs mere

Ferie- og fraværsregistrering i SLS

Ferie- og fraværsregistrering i SLS Ferie- og fraværsregistrering i SLS Side 1 af 16 De generelle regler om registrering af fravær er beskrevet i Fraværsregistrering i HR-Løn I denne vejledning vil du kunne læse om hvordan du foretager registreringer

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl. 12.30 15.00 Deltagere: Karen Vilsgaard, Anette Frahm,

Læs mere

Patientansvarlig læge

Patientansvarlig læge Patientansvarlig læge Amager og Hvidovre Hospital Else Smith 21. September 2017 Patientansvarlig læge nationalt og regionalt Den 6. april 2017 offentliggjorde Danske Regioner Hvidbog for den patientansvarlige

Læs mere

Bilag 2: Arbejdstid, ferie og opgavefordeling for lærere og bh. klasseledere

Bilag 2: Arbejdstid, ferie og opgavefordeling for lærere og bh. klasseledere Bilag 2: Arbejdstid, ferie og opgavefordeling for lærere og bh. klasseledere Indledning Udgangspunktet for planlægning af lærernes og børnehaveklasseledernes arbejdstid er LOV 409 og bilag 1.1. om arbejdstid.

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Ballerup Hjemmepleje Høringsspørgsmål vedr. budgetforslag og sparekatalog Ballerup Kommune

Ballerup Hjemmepleje Høringsspørgsmål vedr. budgetforslag og sparekatalog Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Høring Lokal-MED Ballerup Hjemmepleje Hjemmeplejen Telegrafvej 4, 2.sal 2750 Ballerup Tlf.: 44 77 33 40 www.ballerup.dk Dato: 09.09.2016 Ballerup Hjemmepleje Høringsspørgsmål vedr. budgetforslag

Læs mere

Analyse af spørgeskemadata om motionstilbuddet på DNV- Gødstrup

Analyse af spørgeskemadata om motionstilbuddet på DNV- Gødstrup Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV Strategi og Plan Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Analyse af spørgeskemadata om motionstilbuddet på DNV- Gødstrup Resumé

Læs mere

Klinisk IT flytter til Holstebro

Klinisk IT flytter til Holstebro nyhedsbrev Nr. 4 2. marts 2012:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Klinisk IT flytter til Holstebro I forbindelse med arbejdet med samling af Stabens funktioner er der i Stabens ledelse set på muligheder for

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelseskoordinerende Yngre Læge

Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelseskoordinerende Yngre Læge Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelseskoordinerende Yngre Læge Stillingsbetegnelse Ansættelsessted Organisatorisk placering Løn- og ansættelsesvilkår Hospitalsenheden Vest Uddannelseskoordinerende

Læs mere

Afdelingen for Kommunesamarbejde

Afdelingen for Kommunesamarbejde Projekt Implementering af den gode og Formål Formålet med projektet er via udarbejdelse af er, at: Sikre målrettede, sammenhængende og effektive sforløb for patienter, der har behov for efter udskrivning

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev

Social- og sundhedsassistentelev Social- og sundhedsassistentelev på Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Velkommen som elev ved Hospitalsenhed Midt Denne pjece er ment til dig, der er social- og

Læs mere

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30 Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Dorthe Thagaard, Uddannelsesansvarlig jordemoder Flemming Bandholm Jakobsen, Koordinator i Studieafsnittet (afbud) Gitte Østergaard Poulsen, Uddannelsesansvarlig ergoterapeut

Læs mere

VORDINGBORG KOMMUNE - SKOLER Forståelsespapir vedrørende arbejdstid på skoleområdet fra august 2014 udgave 21.02.2014

VORDINGBORG KOMMUNE - SKOLER Forståelsespapir vedrørende arbejdstid på skoleområdet fra august 2014 udgave 21.02.2014 VORDINGBORG KOMMUNE - SKOLER Forståelsespapir vedrørende arbejdstid på skoleområdet fra august 2014 udgave For at skabe tydelighed, tryghed og klarhed i denne forandringsproces har skoleledere, kommunen,

Læs mere

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan Til medlemmerne af Implementeringsgruppen Sundheds-IT og Digitale arbejdsgange Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Læs mere

ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4

ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4 ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4 Konstruktion af arbejdsplan. Gruppekoordinatoren udarbejder tjenesteplaner i samarbejde med lederen. Der udarbejdes 6 uger ad gangen. Alle afgiver ønsker om frihed senest

Læs mere

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes.

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Politiets Tryghedsambassadør -koncept

Politiets Tryghedsambassadør -koncept FOREBYGGELSESSEKRETARIATET & OPERATIV FOREBYGGELSE Politiets Tryghedsambassadør -koncept Nordsjællands Politi Side / Baggrund for konceptet Mange kriminalitetsudfordriger kan ikke løses af politiet alene,

Læs mere

Lægesekretærelev. på Hospitalsenhed Midt. Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel

Lægesekretærelev. på Hospitalsenhed Midt. Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Lægesekretærelev på Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Velkommen som elev ved Hospitalsenhed Midt Denne pjece er ment til dig, som lægesekretærelev på Hospitalsenhed

Læs mere

Referat fra 1. møde i spor 1 overbelægningsproblematikken i HEV:

Referat fra 1. møde i spor 1 overbelægningsproblematikken i HEV: Hospitalsenheden Vest Strategi og Plan Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat fra 1. møde i spor 1 overbelægningsproblematikken i HEV: Den akutte patient

Læs mere

Vejledning til TR om lokalaftaler

Vejledning til TR om lokalaftaler Vejledning til TR om lokalaftaler 1 Side 2 af 8 REGIONEN Indledning... 3 Kompetence... 3 Lokalaftalens indhold... 4 Hjemmel... 4 Opgørelsesperiode... 4 Daglig arbejdstid... 4 Arbejdstidsbestemte ydelser...

Læs mere

I Hjemmeplejen har det været drøftet på flere møder i MED-regi og med forslag om flere mellemløsninger

I Hjemmeplejen har det været drøftet på flere møder i MED-regi og med forslag om flere mellemløsninger GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen - Analyse og Udvikling Den 10. februar 2014, rev. 26.02.2014 Bolette Rørdam Notat om vagtplanlægning i Hjemmeplejen bilag 3 Vagtplan drøftelser og beslutninger

Læs mere

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Introduktion HB Bus App er et system til at indberette din arbejdstid til lønafdelingen. HB Bus App en ligger på din mobiltelefon og holdes automatisk

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemandingsplanlægning i opnås den optimale fordeling af medarbejderressourcerne i forhold til virksomhedens produktions-, job- og aktivitetsbehov. IDENTIFIKATION AF OPGAVER DER SKAL LØSES OG HVORNÅR

Læs mere

Tværsektoriel Audit Henvisninger og Epikriser

Tværsektoriel Audit Henvisninger og Epikriser Hospitalsenheden Vest Regionshospitalet Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling kvalitetogudvikling@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Tværsektoriel Audit Henvisninger og Epikriser Hospitalsenheden Vest og almen

Læs mere

Vejledning til TR om lokalaftaler

Vejledning til TR om lokalaftaler Vejledning til TR om lokalaftaler 1 Side 2 af 9 KOMMUNER Indledning... 3 Kompetence... 3 Lokalaftalens indhold... 4 Hjemmel... 4 Opgørelsesperiode... 4 Daglig arbejdstid... 4 Arbejdstidsbestemte ydelser...

Læs mere

Region Midtjylland. Godkendelse af etableringen af budgettet for Indkøb og Logistik. Bilag. til Regionsrådets møde den 22. august Punkt nr.

Region Midtjylland. Godkendelse af etableringen af budgettet for Indkøb og Logistik. Bilag. til Regionsrådets møde den 22. august Punkt nr. Region Midtjylland Godkendelse af etableringen af budgettet for Indkøb og Logistik Bilag til Regionsrådets møde den 22. august 2007 Punkt nr. 31 Regionshuset Viborg Regionsøkonomi Skottenborg 26 Postboks

Læs mere

Spareplan 2015-2019. Dias til mødet mellem Hospitalsenheden Vest og kommunerne i Vestklyngen, 1. juli 2015

Spareplan 2015-2019. Dias til mødet mellem Hospitalsenheden Vest og kommunerne i Vestklyngen, 1. juli 2015 Spareplan 2015-2019 Dias til mødet mellem Hospitalsenheden Vest og kommunerne i Vestklyngen, 1. juli 2015 Koncernledelsen i Region Midtjylland V. hospitalsledelsen, HEV www.regionmidtjylland.dk Budget-

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Brugerrådsmøde d. 8 februar 2017 Nye medlemmer De betydningsfulde pårørende www.regionmidtjylland.dk Program Velkomst v/ Ida og medformand Birgit Hagen Præsentation af nye medlemmer og bordet rundt om

Læs mere

Initiativer vedr. arbejdstilrettelæggelse i psykiatrien

Initiativer vedr. arbejdstilrettelæggelse i psykiatrien Psykiatri og Social Administrationen Til Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Sekretariat, kommunikation og HR Tingvej 15 Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 Psykiatrisocial@rm.dk www.ps.rm.dk

Læs mere

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne.

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Generelt. Status på MidtEPJ gradueres på følgende måde

Generelt. Status på MidtEPJ gradueres på følgende måde MidtEPJ Nødprocedurer Hospitalsenheden Vest Herning Klinisk IT Kontoret Overgade 24 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 8730 He.Epj-Kontoret@rm.dk www.vest.rm.dk Generelt Dette dokument er en specialplan til

Læs mere

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Introduktion HB Bus App er et system til at indberette din arbejdstid til lønafdelingen. HB Bus App en ligger på din mobiltelefon og holdes automatisk

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Hospitalsenheden VEST 2. læringsseminar 10. maj 2017 www.regionmidtjylland.dk Hvilke mål og indsatsområder har vi arbejdet med i perioden? Afdelingen for Hjertesygdomme: Målsamtaler for patienter Klokketimen

Læs mere

SDVIDEN. Dialogbaseret procesoptimering Find nye ressourcer i vagtplanen

SDVIDEN. Dialogbaseret procesoptimering Find nye ressourcer i vagtplanen SDVIDEN Dialogbaseret procesoptimering Find nye ressourcer i vagtplanen FIND LUFT i grundplanerne og frigiv ressourcer Hele organisationen ved, at budgetterne skal overholdes. Organisationen kender nøgletallene,

Læs mere

Vagtplanlægning KONSULENT DAG. Bedre vagtplaner giver mere for lønkronerne

Vagtplanlægning KONSULENT DAG. Bedre vagtplaner giver mere for lønkronerne KONSULENT DAG Vagtplanlægning Bedre vagtplaner giver mere for lønkronerne KONSULENTDAG Vagtplanlægning Nye vinkler på din planlægning betaler sig Du har sikkert oparbejdet gode arbejdsgange, og du har

Læs mere

Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet

Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet 1 Indhold 1. Login på privat computer... 3 1.1 Login på arbejdscomputer... 3 1.2 Login på Ipad... 5 2. Registrering af fravær... 6 2.1 Indberetning

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om udmøntning af 5 mio. kr. i budget 2008 til uddannelse af flere anæstesisygeplejersker i Region Midtjylland

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om udmøntning af 5 mio. kr. i budget 2008 til uddannelse af flere anæstesisygeplejersker i Region Midtjylland Region Midtjylland Orientering om udmøntning af 5 mio. kr. i budget 2008 til uddannelse af flere anæstesisygeplejersker i Region Midtjylland Bilag til Forretningsudvalgets møde 8. januar 2008 Punkt nr.

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Individuel udviklingssamtale Fokus på livsfaser

Individuel udviklingssamtale Fokus på livsfaser Individuel udviklingssamtale Fokus på livsfaser Livsfasepolitik I Region Midtjyllands livsfasepolitik defineres det, at vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for alle medarbejdere, uanset hvilken

Læs mere

BUA 2010 for Akutafdelingen

BUA 2010 for Akutafdelingen for Akutafdelingen FOKUSOMRÅDE: 1. Faglig kvalitet 1.1. Dokumenteret faglig kvalitet, gennem monitorering af patientforløb og journalaudit Akutafdelingens primære undersøgelse, dvs. plan for det videre

Læs mere

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Holstebro, Teknisk Afdeling Dato: 16 februar 2015 Klokkeslæt:

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Holstebro, Teknisk Afdeling Dato: 16 februar 2015 Klokkeslæt: Deltagende: Sektionsleder René Edslev Tømrer Per Rechnitzer Elektriker Thomas Kirketerp Afbud: Sektionsleder Søren Krogh Christiansen Referent: Sektionsleder René Edslev Dagsorden 1. Dagsordenspunkter

Læs mere

Få svar på spørgsmål om eksempelvis vagtplan, ferie og fridage og dine rettigheder ved mer- og overarbejde som kommunalt ansat med vagtskema.

Få svar på spørgsmål om eksempelvis vagtplan, ferie og fridage og dine rettigheder ved mer- og overarbejde som kommunalt ansat med vagtskema. Ergoterapeutforeningen Arbejdstid kommuner Få svar på spørgsmål om eksempelvis vagtplan, ferie og fridage og dine rettigheder ved mer- og overarbejde som kommunalt ansat med vagtskema. For ansatte med

Læs mere

Administrationsgrundlag for folkeskolerne i Guldborgsund Kommune

Administrationsgrundlag for folkeskolerne i Guldborgsund Kommune Administrationsgrundlag for folkeskolerne i Guldborgsund Kommune 2018-2019 Angiver grundlaget for fælles administration og forståelse af arbejdet med lærernes og børnehaveklasseledernes (efterfølgende

Læs mere

Psykiatri og Social Administrationen. Kvalitet Tingvej 15 Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel

Psykiatri og Social Administrationen. Kvalitet Tingvej 15 Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel Psykiatri og Social Administrationen Kvalitet Tingvej 15 Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 Psykiatrisocial@rm.dk www.ps.rm.dk Oplæg til drøftelse af sundhedsopgaven på det sociale område På

Læs mere

Referat. Se liste. Referat fra Lederforum fredag 13. marts 2009 kl i mødelokale 3, Administrationen, Regionshospitalet Holstebro

Referat. Se liste. Referat fra Lederforum fredag 13. marts 2009 kl i mødelokale 3, Administrationen, Regionshospitalet Holstebro Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Se liste Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 hec@ringamt.dk www.rm.dk Referat fra Lederforum fredag 13. marts 2009 kl. 11.00-13.00

Læs mere

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter og kvalitetshændelser.. Aktivitetsrapport..... APP løsningen.. Alarmer

Læs mere

Notat vedr. status for overbelægning på de medicinske afdelinger

Notat vedr. status for overbelægning på de medicinske afdelinger Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Hospitalsplanlægning Skottenborg 26 Til forretningsudvalget den 1uar 29 DK-88 Viborg Tel. +45 8728 5 kontakt@rm.dk www.regionmidtjylland.dk Notat vedr. status for

Læs mere

Forslag. Til decentral arbejdstidsaftale for pædagogisk personale på Behandlingscentret Stjernehusene - Bodil Hjorts Vej 7.

Forslag. Til decentral arbejdstidsaftale for pædagogisk personale på Behandlingscentret Stjernehusene - Bodil Hjorts Vej 7. Forslag Til decentral arbejdstidsaftale for pædagogisk personale på Behandlingscentret Stjernehusene - Bodil Hjorts Vej 7. Vodskov 1. Formål Formålet med decentralarbejdstid er, at kunne tilgodese brugerne

Læs mere

Koncern HR Organisation, Ledelse og Procesoptimering. Virksomhedsgrundlag. Region Midtjylland. Koncern HR Organisation, Ledelse og Procesoptimering

Koncern HR Organisation, Ledelse og Procesoptimering. Virksomhedsgrundlag. Region Midtjylland. Koncern HR Organisation, Ledelse og Procesoptimering Koncern HR Organisation, Ledelse og Procesoptimering Virksomhedsgrundlag Region Midtjylland Koncern HR Organisation, Ledelse og Procesoptimering Koncern HR, Organisation, Ledelse og Procesoptimering er

Læs mere

REFERAT. HMU-møde. Onsdag 13. april 2011 kl Hotel Fjordgaarden, Ringkøbing. Hospitalsenheden Vest

REFERAT. HMU-møde. Onsdag 13. april 2011 kl Hotel Fjordgaarden, Ringkøbing. Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0999 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk REFERAT af HMU-møde Dato 30-04-2011 Bent Nørgaard Tanderup Tel. 45 7845 8620

Læs mere