Midtfyns Gymnasium Holmehøjvej Ringe Danmark. Telefon: adresse: post@mfg.dk Hjemmeside:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtfyns Gymnasium Holmehøjvej 4 5750 Ringe Danmark. Telefon: 62 62 25 77 E-mail adresse: post@mfg.dk Hjemmeside: www.mfg.dk"

Transkript

1 Ledelsesberetning Institutionsoplysninger Institutionen Midtfyns Gymnasium Holmehøjvej Ringe Danmark Telefon: adresse: post@mfg.dk Hjemmeside: CVR-nr.: Regnskabsår: 1. januar december Hjemstedskommune: Faaborg-Midtfyn Bestyrelse Daglig ledelse Svend Aage Koch-Christensen, formand Herdis Hanghøi Bjarne Nielsen Lisbeth Bundesen Claus Michelsen Helle Stryhn Hans Erik Pedersen Birgitte Herløv Madsen Ida Tønnesen Malte M. Olsen Søren Hvarregaard Institutionens formål Bankforbindelser Institutionens formål er at udbyde uddannelsen til studentereksamen (stx). Danske Bank A/S Revision KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Englandsgade Odense C Danmark CVR

2 Præsentation af institutionen Mission Midtfyns Gymnasium er en almengymnasial uddannelsesinstitution, der udbyder stx for unge i det midtfynske område og en særlig tilrettelagt stx for unge med ASF. Vi er i henhold gymnasiebekendtgørelsen almendannende og studieforberedende. Midtfyns Gymnasium gør elever til studerende Vision Det er Midtfyns Gymnasiums vision at være en innovativ, moderne uddannelsesinstitution der kan tilbyde elever og medarbejdere et inspirerende, fagligt udfordrende læringsmiljø præget af fællesskab, internationalt udsyn og den nyeste informationsteknologi. Vi vil arbejde målrettet på at undervisningen har et fagligt og pædagogisk højt niveau. Vi vil arbejde målrettet på at skabe et rummeligt læringsmiljø hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd; et læringsmiljø med plads og udfordringer til både den fagligt ambitiøse og den fagligt mere søgende elev. Vi vil arbejde målrettet på at skabe et spændende studiemiljø, såvel fysisk som fagligt, der stimulerer eleverne lyst til faglig fordybelse og videreuddannelse. Vi vil fortsat udfordre og udforske de muligheder og perspektiver der ligger i inddragelsen af den nyeste informationsteknologi (it) i undervisningen, bl.a. ved at udvikle nye former for virtuel undervisning. Vi vil fortsat arbejde målrettet med at skabe internationale kontakter og samarbejdspartnere for at kunne give vores elever et stærkt globalt perspektiv i deres uddannelse. Værdier Midtfyns Gymnasium lægger vægt på at være en levende skole, hvor eleverne med deres forskellige erfaringsbaggrund har plads til at udfolde og udvikle sig både fagligt og socialt. Der er på skolen en åben og fri atmosfære, og omgangsformen imellem elever og ansatte er uhøjtidelig, ligefrem og præget af ansvar og gensidig respekt. Disse rammer ser vi som en vigtig forudsætning for, at dagligdagen kan blive oplivende, oplysende og oplevelsesrig både i det faglige fællesskab og i sociale sammenhænge uden for undervisningen. Vi finder det værdifuldt at udvikle elevernes evne og mod til at gå ud i livet som handlekraftige, selvstændige og demokratiske mennesker med viden og indsigt erfaret gennem aktiv deltagelse i hele skolens liv. Midtfyns Gymnasium ønsker gennem stadige refleksioner over mål og midler at skabe et dynamisk uddannelsesmiljø baseret på et solidt fagligt funderet fællesskab, som elever og lærere sammen har ansvar for. Gennem pædagogisk udviklingsarbejde og styrkelse af elevernes studiekompetencer tilstræber vi at stimulere lysten til at stille hinanden og sig selv over for nye erkendelser til gavn for den videre uddannelse og personlige udvikling.

3 Antal medarbejdere fordelt efter primære kompetencer Akademikere 84,91% 84,78% 85,29% 81,50% Pædagogikumkandidater 4,82% 4,47% 3,34% 5,14% Administrativt personale 7,23% 7,59% 8,02% 9,93% Pedeller 3,04% 3,16% 3,35% 3,43% 100,00% 100,00% 100,00% 100,00% Årets faglige resultater Dimittender sommeren 2013: 156 Karaktergennemsnit v. studentereksamen Midtfyns Gymnasiums studenter opnåede et karaktergennemsnit på 7,2 (mod 6,8 i 2012) ved årets studentereksamen. Resultatet for stx for den samlede Region Syddanmark var 7,1. Midtfyns Gymnasiums gennemsnit ligger således lidt over gennemsnittet for regionen. Overgangsfrekvenser til videregående uddannelser Siden 2008 har gymnasierne modtaget tilbagemelding fra Studievalg Fyn om, hvorledes studenter fra det pågældende gymnasium har søgt ind på videregående uddannelser i samme år. Der er tale om studenter med dimittend år for flertallets vedkommende inden for de foregående to år, og medtages de sidste 4 år er næsten alle indbefattet. Overgangsfrekvenserne for hhv. 2008, 2011, 2012 og 2013 ser således ud: Korte videregående uddannelser 3% 7% 5% 5% Mellemlange videregående uddannelser 51% 35% 32% 39% Lange videregående uddannelser 46% 58% 63% 54% Kunstnerisk uddannelse 2% Kategorien kunstnerisk uddannelse er ny. Talentarbejde Midtfyns Gymnasium deltager i de fynske gymnasiers samarbejde Akademiet for Talentfulde Unge. I det forløb, der startede januar 2014, deltager 9 elever fra Midtfyns Gymnasium. I januar 2014 dimitteredes det andet hold ATU ere på Fyn, som startede i Dimissionen blev afholdt på SDU med taler af bl.a. universitetets rektor Jens Oddershede. Fra Midtfyns Gymnasium var tilmeldt og gennemførte 10 elever forløbet. Midtfyns Gymnasium har deltaget i Projekt Forskerspirer med 3 elever, -dog uden at nogle af disse gik videre i konkurrencen om at blive Årets Forskerspire.

4 En attraktiv skole Optag og årselevtal har på Midtfyns Gymnasium haft en stigende tendens de sidste år. En forklaring på dette er demografien: ungdomsårgangene har været stigende. Men det midtfynske område har også haft en stigende overgangsfrekvens til stx (2006: 33,6%; 2011: 40,1%). Imidlertid faldt overgangsfrekvensen i 2012 til 38,0. En mulig forklaring herpå var, at et stigende antal elever i kommunen valgte at gå i 10. klasse. Midtfyns Gymnasium/Faaborg Midtfyn Kommune kunne dog i 2013 glæde sig over den højeste gymnasiefrekvens på Fyn, nemlig 46,5%. Dette opfatter vi som et tegn på, at gymnasiet har et godt ry. Midtfyns Gymnasium har gennemført en række initiativer for at skabe en attraktiv skole. Her skal nævnes bl.a.: lektiecafeer, et moderne undervisningsmiljø (modernisering af de fysiske rammer), udstrakt brug af it i undervisningen, udstrakt internationalt samarbejde, systematisk kvalitetsarbejde i forhold til undervisningen, et velrenommeret socialt miljø og en kantine med sund kostpolitik. Skolen har de sidste år gennemført en omfattende renovering af bygningsmassen. Naturfagsafdelingen er ombygget og indviet december I 2012 kunne et nyt kantinekøkken tages i brug, og i foråret 2013 kunne et nybygget musikhus og samt ombygninger i kælderen under blok 2, herunder et nyt auditorium tages i brug. Efter sommerferien 2013 blev et nyrenoveret studieområde i fællesområdet taget i brug. En rummelig skole Midtfyns Gymnasium har siden 2011 udbudt stx for unge med Aspergers syndrom. I sommeren startede den tredje klasse i afdelingen, således at vi nu fra 2013 er oppe på fuld kadence. I hver klasse går op til 10 elever, ligesom der er ekstra tilbud om lektiehjælp, mentorstøtte ol. Fysisk holder aspergerafdelingen til i blok I. Organisatorisk er ansat en projektleder med ansvar for aspergerafdelingen. Sommeren 2014 dimitteres det første hold studenter. En attraktiv arbejdsplads Institutionens grundlag består af en højt uddannet medarbejderstab, der kan levere en god uddannelse for eleverne. Til at opnå dette vil den nyeste teknologi og undervisningsform blive anvendt i undervisningen. Lærerne får løbende udskiftet medarbejder pc og suppleret med nødvendigt (i relation til arbejdsudøvelsen) udstyr, og der er opsat interaktive tavler i alle klasseværelser. Lærerne modtager løbende efteruddannelse i pædagogisk it, herunder brugen af de interaktive tavler. For til stadighed at kunne levere en god uddannelse for elever og kursister er det afgørende, at institutionen kan rekruttere og fastholde medarbejdere med et højt uddannelsesniveau. For at opnå dette mål har skolen udarbejdet en særdeles attraktiv personalepolitik. I denne indgår bl.a. en højt prioriteret efteruddannelsespolitik, ligesom skolen i 2013/14 har fastholdt et stort efteruddannelsesbudget. I 2012 har skolen etableret lærerarbejdspladser, således at alle lærere har fået tilbudt en fast arbejdsplads på skolen.

5 Overenskomst 2013 Med OK13 ophævedes alle bestemmelser vedr. lærernes arbejdstid. Lærerne blev underlagt normale arbejdsvilkår for akademikere i staten, dvs. at alle dele af arbejdstiden blev underlagt ledelsesretten på den enkelte institution og ikke underlagt centrale aftaler. Alle eksisterende bestemmelser om eksamen, elevtid, overtid og undertid bortfaldt. I stedet er der fastlagt en årlig arbejdstid på 1924 (incl. ferier, helligdage mm.) og en gennemsnitlig ugenorm på 37 timer. Planlægningen af den enkelte lærers arbejdstid foregår ved drøftelser mellem ledelsen og den enkelte medarbejder. Vi har udarbejdet et Ledelses- og administrationsgrundlag for arbejdstilrettelæggelse, som har til formål at synliggøre værdier, procedurer og principper for arbejdstilrettelæggelsen. Ledelses- og administrationsgrundlaget er bilag til skolens personalepolitik. Ledelsesgrundlaget hviler på to søjler: på den ene side de ledelsesmæssige rammer, ressourcetildelingen og fordelingen af arbejdsopgaver blandt lærerne; på den anden side forventningen om, at lærerne ud fra en professionel selvledelse styrer og udvikler undervisningen og elevernes læringsaktiviteter. Målsætninger for den konkrete udmøntning af arbejdstilrettelæggelsen er at styrke Midtfyns Gymnasium som en attraktiv uddannelsesinstitution og som en attraktiv og udviklende arbejdsplads ved bl.a. at have fokus på kvalitet i opgaveløsningen til stadighed at gennemføre pædagogisk udviklingsarbejde at give lærerne rum for stor autonomi i opgaveløsningen - individuelt og i teams. at udvise økonomisk ansvarlighed Ledelsesprincipperne udmøntes således: 1 Rammer udmeldes af ledelsen 2 Dialog om opgaver og anvendelse af arbejdstid i forhold til opgavens mål 3 Opgaverne gennemføres 4 Porteføljedialoger med leder 5 gange pr. år. En af samtalerne er ordinær MUS, og yderligere en samtale er koblet til opgavefordelingen for det kommende år. Årets økonomiske resultat Resultat Årets resultat på 275 tkr. anses for at være tilfredsstillende. Resultatet var på 604 tkr. i 2012 og er således 329 tkr. mindre i Der var budgetteret med et resultat på 496 tkr. Afvigelsen i forhold til budgettet skyldes primært, at der er optaget en klasse mere end forventet pr. 1/8 2013, samt at der er afholdt flere omkostninger til bl.a. kursusudgifter, vedligeholdelse samt anskaffelse af nyt inventar. Resultatet er ligeledes præget af øgede lønomkostninger på grund af OK13 samt af en dispositionsbegrænsning på 124 tkr.

6 Hoved- og nøgletal mio. mio. mio. mio. mio. kr. kr. kr. kr. kr. Resultatopgørelse Omsætning 49,4 47,1 43,8 41,5 37,5 Omkostninger 48,2 45,6 42,4 39,5 37,2 Resultat før finansielle poster 1,2 1,4 1,4 2,0 0,3 Finansielle poster -0,9-0,8-0,8-0,5 0,2 Årets resultat 0,3 0,6 0,6 1,5 0,4 Balance Anlægsaktiver 39,7 37,2 30,7 20,3 1,7 Omsætningsaktiver 11,2 9,3 13,2 13,1 11,0 Balancesum 50,9 46,5 43,9 33,4 12,7 Egenkapital 2,2 1,3 1,1 1,8 0,3 Langfristede gældsforpligtelser 33,1 28,1 28,4 17,9 0,2 Kortfristede gældsforpligtelser 15,7 17,1 14,4 13,7 12,2 Pengestrømsopgørelse Driftsaktivitet 0,8 3,6 0,0 3,1 2,9 Investeringsaktivitet -3,4-8,2-12,8-19,4-0,2 Finansieringsaktivitet 6,0 1,1 11,2 18,2-0,3 Pengestrøm, netto 3,4-3,6-1,6 1,9 2,4 Nøgletal Overskudsgrad (%) 0,6 1,3 1,4 3,5 1,1 Likviditetsgrad (%) 71,7 54,3 92,0 95,7 90,4 Soliditetsgrad (%) 4,3 2,8 2,6 5,4 2,7 Finansieringsgrad (%) 83,3 75,6 92,6 88,3 9,1 Årselever Årselever i alt

7 Definitioner og opgørelsesmetoder og nøgletal Overskudsgrad = Årets resultat x100 Omsætningen Likviditetsgrad = Omsætningsaktiver x100 Kortfristet gæld Soliditetsgrad = Egenkapital ultimo x 100 Samlede aktiver Finansieringsgrad = Langfriste t gæld x100 Materielle anlægsaktiver Forventninger til det kommende år Budgettet for 2014 udviser et forventet resultat på kr Der forventes et optag på 6 klasser samt en ny aspergerklasse.

8 Målrapportering Udviklingen i væsentlige parametre Gennemførelsesprocenter mv. Uddannelse Antal elever Procent STX mv. Årgang Tilgang Modtagne Afgivne Gennemførelse Gennemførelsesprocent Start ,27 Start ,36 Start ,70 Start Start Start Skolen anser en gennemførelsesprocent på 90,70 som tilfredsstillende. Det er skolens mål at fastholde en høj gennemførelsesprocent. Skolen har de seneste år konstateret faldende frafald. Dette ses som et produkt af de mange initiativer, der er iværksat vedr. fastholdelse. Disse initiativer vil blive fastholdt og udbygget i de kommende år. På trods af dette udviser gennemførelsesprocenterne fra de sidste tre år ikke en retlinet udvikling. Dette kan kun tilskrives tilfældige fluktuationer i elevpopulationen. Gennemførelsesprocent ifølge UNI-C s database Disse statistisk opgjorte tal er fejlbehæftede, vi har derfor valgt, efter aftale med Undervisningsministeriet, at opgøre gennemførelsesprocenten efter samme retningslinjer som tidligere udmeldt af Undervisningsministeriet.

Midtfyns Gymnasium Holmehøjvej 4 5750 Ringe Danmark. CVR-nr.: 29 55 39 20 Regnskabsår: 1. januar - 31. december Hjemstedskommune: Faaborg-Midtfyn

Midtfyns Gymnasium Holmehøjvej 4 5750 Ringe Danmark. CVR-nr.: 29 55 39 20 Regnskabsår: 1. januar - 31. december Hjemstedskommune: Faaborg-Midtfyn Ledelsesberetning Institutionsoplysninger Institutionen Midtfyns Gymnasium Holmehøjvej 4 5750 Ringe Danmark Telefon: 62 62 25 77 Telefax: 62 62 15 21 E-mail adresse: post@midtfyns-gym.dk Hjemmeside: www.midtfyns-gym.dk

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Resultatopgørelse Omsætning Note 1 - Statstilskud Undervisningstaxameter Fællesudgiftstilskud Bygningstaxameter Øvrige driftsindtægter Særlige tilskud

Resultatopgørelse Omsætning Note 1 - Statstilskud Undervisningstaxameter Fællesudgiftstilskud Bygningstaxameter Øvrige driftsindtægter Særlige tilskud Resultatopgørelse Omsætning Note 1 - Statstilskud Undervisningstaxameter Fællesudgiftstilskud Bygningstaxameter Øvrige driftsindtægter Særlige tilskud Kostafdeling Andet (bl.a. konsulentordning) Statstilskud

Læs mere

Vejledning om udarbejdelse af årsrapport for 2012 for statsfinansierede selvejende institutioner under Ministeriet for Børn og Undervisning

Vejledning om udarbejdelse af årsrapport for 2012 for statsfinansierede selvejende institutioner under Ministeriet for Børn og Undervisning Vejledning om udarbejdelse af årsrapport for 2012 for statsfinansierede selvejende institutioner under Ministeriet for Børn og Undervisning Institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Vejledning om udarbejdelse af. Årsrapporten 2014. under Undervisningsministeriet

Vejledning om udarbejdelse af. Årsrapporten 2014. under Undervisningsministeriet Vejledning om udarbejdelse af Årsrapporten 2014 for statsfinansierede selvejende institutioner under Undervisningsministeriet Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen 28. januar 2015 Journalnummer: 131.00M.271 Forord...

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2013/14

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2013/14 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2013/14 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

PwC's benchmarkanalyse for gymnasier for Rødovre Gymnasium

PwC's benchmarkanalyse for gymnasier for Rødovre Gymnasium PwC's benchmarkanalyse for gymnasier for 2015 Til ledelsen på de almengymnasiale institutioner i Danmark 15. august 2016 PwC's benchmarkanalyse for gymnasier 2015 Vi har her fornøjelsen at sende dig PwC

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

FOLKEHØJSKOLERNES REGNSKAB 2017

FOLKEHØJSKOLERNES REGNSKAB 2017 FOLKEHØJSKOLERNES REGNSKAB 2017 SKOLER KOMBINERET MED EFTERSKOLER INDGÅR IKKE Indledning Folkehøjskolerne tilbyder voksne elever undervisning og samvær på en lang række forskellige kurser. Kurserne har

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 11. juni 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 11. juni 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 11. juni 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2010/11

Rektors resultatlønskontrakt for 2010/11 Rektors resultatlønskontrakt for 2010/11 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed i Svendborg Gymnasium & HFs (SG) opgavevaretagelse samt understøtte

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Forretningsudvalgets møde den 15. juni 2010. Sag nr. 5. Emne: Uddannelsesprojekter. 4 bilag

REGION HOVEDSTADEN. Forretningsudvalgets møde den 15. juni 2010. Sag nr. 5. Emne: Uddannelsesprojekter. 4 bilag REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets møde den 15. juni 2010 Sag nr. 5 Emne: Uddannelsesprojekter 4 bilag Koncern Regional Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Til: Telefon 4820 5000 Direkte 4820

Læs mere

FOLKEHØJSKOLERNES REGNSKAB 2016

FOLKEHØJSKOLERNES REGNSKAB 2016 FOLKEHØJSKOLERNES REGNSKAB 2016 SKOLER KOMBINERET MED EFTERSKOLER INDGÅR IKKE Indledning Folkehøjskolerne tilbyder voksne elever undervisning og samvær på kurser, hvis hovedsigte er folkelig oplysning.

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2011

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2011 NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2011 (5. regnskabsår) Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr.

Læs mere

Kvartalsrapport. 1. kvartal KVARTALSRAPPORT 1K Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal

Kvartalsrapport. 1. kvartal KVARTALSRAPPORT 1K Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal Kvartalsrapport Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal 2014 1. kvartal - 2015 17. april 2015 Hoved- og nøgletal TELE Greenland Koncernen, finansielle hoved- og nøgletal 1K 2015 1K 2014 Ændring

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus CVR-nr Årsrapport 2008

Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus CVR-nr Årsrapport 2008 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98796000 Telefax 98796001 www.deloitte.dk Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus CVR-nr.

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber områder for perioden 2019 til 2022 Formål med de strategiske fikspunkter Oversigten skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen Oversigten skal understøtte

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Rapport over målopfyldelsen af resultatlønskontrakt for skoleåret

Rapport over målopfyldelsen af resultatlønskontrakt for skoleåret Rapport over målopfyldelsen af resultatlønskontrakt for skoleåret 2011-2012 Studieparathed. Indikatorer for dette resultatmål er gennemførselsprocenter og karakterer som indberettes til UVM. Da Odder Gymnasium

Læs mere

Den selvejende institution Handelsskolen Silkeborg 1

Den selvejende institution Handelsskolen Silkeborg 1 Den selvejende institution Handelsskolen Silkeborg 1 Den selvejende institution Handelsskolen Silkeborg 2 Den selvejende institution Handelsskolen Silkeborg 3 Den uafhængige revisors påtegning Til bestyrelsen

Læs mere

Regnskabssammendrag 2012

Regnskabssammendrag 2012 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere

Visioner og værdier for Mariagerfjord gymnasium 2016

Visioner og værdier for Mariagerfjord gymnasium 2016 Visioner og værdier for Mariagerfjord gymnasium 2016 Skolens formål Mariagerfjord Gymnasium er en statslig selvejende uddannelsesinstitution, der udbyder de ungdomsgymnasiale uddannelser hf, htx og stx

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport kvartal 2016

Delårsrapport kvartal 2016 Delårsrapport 1.-3. kvartal 2016 Resultat før skat blev i 3. kvartal 204 mio. kr. og for årets første 9 måneder et underskud på 243 mio. kr. I halvårsregnskabet blev IC2-flåden og 5 IC4-togsæt nedskrevet

Læs mere

Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer

Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer Døesvej 70-76 7500 Holstebro Telefon 99 122 222 Værdigrundlag for UCH Uddannelsescenter Holstebro indgår med sine uddannelser i en værdikæde og ønsker

Læs mere

Folkehøjskolerne aflægger regnskab i henhold til bestemmelserne i bekendtgørelse nr. 1234 af 04/12/2006.

Folkehøjskolerne aflægger regnskab i henhold til bestemmelserne i bekendtgørelse nr. 1234 af 04/12/2006. 1. Indledning Folkehøjskolerne tilbyder voksne elever undervisning og samvær på kurser, hvis hovedsigte er folkelig oplysning. Undervisningen gennemføres inden for rammerne af et kostskolemiljø jf LBK

Læs mere

Folkehøjskolernes regnskab 2013

Folkehøjskolernes regnskab 2013 1. Indledning Folkehøjskolerne tilbyder voksne elever undervisning og samvær på kurser, hvis hovedsigte er folkelig oplysning. Undervisningen gennemføres inden for rammerne af et kostskolemiljø jf LBK

Læs mere

BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE

BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE Strategiplan BG på vej mod 2020 og BG s første 150 år Mission På BG uddanner vi unge uddannelsesegnede, så de opnår størst mulig studiemæssig kompetence og personlig og almen dannelse. Det gør vi ved at

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013-2014 Basisrammen: A. Indsatser der skal udvikle undervisningens indhold og form. Gymnasiet: 1. Almen studieforberedelse. Den nye organisering af almen studieforberedelse

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2010

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2010 NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2010 (4. regnskabsår) R, s Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr.

Læs mere

1. Optimering af arbejdsvilkår for personalet på SOSU Fyn på baggrund af de aftalte rammer og ressourcer

1. Optimering af arbejdsvilkår for personalet på SOSU Fyn på baggrund af de aftalte rammer og ressourcer 2018.01.30 Bestyrelsens strategiske fokusområder frem til 2020. Overordnet har bestyrelsen besluttet i særlig grad at gøre Social- og Sundhedsskolen Fyn til attraktiv skole for ambitiøse elever og kursister.

Læs mere

PwC's benchmarkanalyse for gymnasier for 2014. Rødovre Gymnasium

PwC's benchmarkanalyse for gymnasier for 2014. Rødovre Gymnasium PwC's benchmarkanalyse for gymnasier for 2014 Til ledelsen på de almengymnasiale institutioner i Danmark 21. september 2015 PwC's benchmarkanalyse for gymnasier 2014 Vi har her fornøjelsen at sende dig

Læs mere

f,å,wæ. Ledelsesberetning -/{. \ Hoved- og nøgletal '&* 2001 { 2006 Artal årselever i regnskabsåret: 2t l0 t4 l8 t4 l8 l7,6

f,å,wæ. Ledelsesberetning -/{. \ Hoved- og nøgletal '&* 2001 { 2006 Artal årselever i regnskabsåret: 2t l0 t4 l8 t4 l8 l7,6 Prins Henriks Skole (Lycde Francøis de Copenhtgue) Årsrapport for 10 Ledelsesberetning Hoved- og nøgletal tkr. 10 0 '&* f,å,wæ. -/{. \ "&" 01 { 06 Artal årselever i regnskabsåret: Folkeskolen Skolefritidsordningen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2017 Aarhus, 28. februar 2017 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Bestyrelsen

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2012 (6. regnskabsår) Algade 76, 1., 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk,

Læs mere

Sektorregnskab for voksenuddannelsescentre 2009

Sektorregnskab for voksenuddannelsescentre 2009 Sektorregnskab for voksenuddannelsescentre 2009 1. Indledning Voksenuddannelsescentrene omfatter institutioner, der er godkendt af undervisningsministeren til at udbyde og varetage undervisningen til studentereksamen,

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2015

Rektors Resultatlønskontrakt 2015 Rektors Resultatlønskontrakt 2015 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2009

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2009 NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2009 (3. regnskabsår) RSM plus Statsautoriseret revisionsaktieselskab Algade 76, 1, DK-4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166

Læs mere

Nyborg Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni ADP:f.:

Nyborg Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni ADP:f.: Nyborg Havn A/S CVR-nr. 25 37 88 22 Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2018 ADP:f.: Selskabsoplysninger ADP:/: Selskabet Bestyrelse Nyborg Havn A/S Lindholm Havnevej 27 5800 Nyborg Hjemstedskommune:

Læs mere

Folkehøjskolernes regnskab 2014

Folkehøjskolernes regnskab 2014 1. Indledning Folkehøjskolerne tilbyder voksne elever undervisning og samvær på kurser, hvis hovedsigte er folkelig oplysning. Undervisningen gennemføres inden for rammerne af et kostskolemiljø jf LBK

Læs mere

NOTAT. Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020

NOTAT. Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020 NOTAT Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020 (version 4 2.1.2015) Dette er Esnords nye vision, mission og værdier, godkendt af bestyrelsen den 3. december 2014. Kapitlet vil indgå i

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Regnskabssammendrag 2013

Regnskabssammendrag 2013 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere

Vejledning om udarbejdelse af. Årsrapporten under Undervisningsministeriet

Vejledning om udarbejdelse af. Årsrapporten under Undervisningsministeriet Vejledning om udarbejdelse af Årsrapporten 2017 for statsfinansierede selvejende institutioner under Undervisningsministeriet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet 9. januar 2018 Sagsnr.: 17/16825 Forord...

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Sofiehøj Friskole Att.: Ledelsen Hornsherredvej Kirke Hyllinge. 28. oktober Regnskabsanalyse for 2014

Sofiehøj Friskole Att.: Ledelsen Hornsherredvej Kirke Hyllinge. 28. oktober Regnskabsanalyse for 2014 skoler@bdo.dk www.bdo.dk/skoler Statsautoriseret revisionsaktieselskab Birk Centerpark 7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 70 Att.: Ledelsen Hornsherredvej 446 4070 Kirke Hyllinge 28. oktober 2015 Regnskabsanalyse

Læs mere

Roskilde Handelsskole Større og stærkere Strategi 2020

Roskilde Handelsskole Større og stærkere Strategi 2020 Roskilde Handelsskole Større og stærkere Strategi 2020 I de seneste år er der sket meget inden for uddannelsessektoren med implementeringen af store reformer, planlægningen af nye og med bortfald af aktiviteter,

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2014 (8. regnskabsår) Algade 76, 1., 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk,

Læs mere

Folkehøjskolernes regnskab 2015

Folkehøjskolernes regnskab 2015 1. Indledning Folkehøjskolerne tilbyder voksne elever undervisning og samvær på kurser, hvis hovedsigte er folkelig oplysning. Undervisningen gennemføres inden for rammerne af et kostskolemiljø jf LBK

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2008

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2008 NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2008 (2. regnskabsår) RSM plus Statsautoriseret revisionsaktieselskab Algade 76, 1, DK-4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C. Børkop Vandværk A.m.b.A.

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C. Børkop Vandværk A.m.b.A. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk tet er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Vejledning om udarbejdelse af årsrapport for erhvervsakademier

Vejledning om udarbejdelse af årsrapport for erhvervsakademier Bilag 2 Vejledning om udarbejdelse af årsrapport for erhvervsakademier December 2018 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Årsrapportens formål... 3 1.2 Regelsæt... 3 1.3 Årsrapportens struktur...

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Fredericia Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni 2018 ADP:C

Fredericia Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni 2018 ADP:C Fredericia Havn A/S CVR-nr. 25 27 69 22 Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2018 ADP:C Selskabsoplysninger ADP:f.' Selskabet Bestyrelse Fredericia Havn A/S Centerhavnsvej 13 7000 Fredericia

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015 Halvårsrapport Perioden 1. januar 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal... 5 Ledelsespåtegning... 6 Resultatopgørelse... 7 Balance...

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Søvej 6 4900 Nakskov Skolekode 367.008 Årsrapport 1. januar - 31. december (9. regnskabsår) plus P/S statsautoriserede revisorer er medlem af -netværket og driver virksomhed under

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Den Selvejende Institution Kolding Realskole. Årsrapport 2013. CVR-nr. 82 96 81 13

Den Selvejende Institution Kolding Realskole. Årsrapport 2013. CVR-nr. 82 96 81 13 Den Selvejende Institution Årsrapport 2013 CVR-nr. 82 96 81 13 Desud onens Koldin Skolel Vi erkl om fri ringen Indhold Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæringer 4 Ledelsesberetning 6 Beretning

Læs mere

Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december

Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december NASDAQ OMX Copenhagen A/S nr. 5 / 2015 Aarhus, 27. februar 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 www.re-cap.dk Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december 2014 Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. kvartal Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Halvårsrapport. 1. halvår HALVÅRSRAPPORT Højt halvårsresultat grundet omsætningsfremgang og modtaget erstatning vedr. søkabelbrud i 2013

Halvårsrapport. 1. halvår HALVÅRSRAPPORT Højt halvårsresultat grundet omsætningsfremgang og modtaget erstatning vedr. søkabelbrud i 2013 Halvårsrapport Højt halvårsresultat grundet omsætningsfremgang og modtaget erstatning vedr. søkabelbrud i 2013 1. halvår - 2015 31. juli 2015 Hoved- og nøgletal TELE Greenland Koncernen, finansielle hoved-

Læs mere

CVR-nr. 19 05 27 02. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 31/03 2014. Dirigent

CVR-nr. 19 05 27 02. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 31/03 2014. Dirigent Byens Netværk CVR-nr. 19 05 27 02 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 31/03 2014 Dirigent Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning Den uafhængige

Læs mere

Resultatmål 2015/ 16

Resultatmål 2015/ 16 Resultatmål 2015/ 16 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Dirigent 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 CARLSBERG FINANS A/S Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 Delårsrapport 30. juni 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Indstilling I henhold til Undervisningsministeriets brev af 10. juni 2010 (bilag 3.3.1) bemyndiges bestyrelsen til at indgå en resultatlønskontrakt

Læs mere

Bilagsmateriale - bestyrelse

Bilagsmateriale - bestyrelse Bilagsmateriale - bestyrelse Budget 2015 VUC Aarhus Forudsætninger til budget 2015 Årselever Bilag 1. Årselever Resultatopgørelse Bilag 2. Bilag 3. Bilag 4. Bilag 5. Bilag 6. Bilag 6.A. Samlet budget VUC

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2007

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF. Årsrapport 2007 NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2007 (1. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Ledelsesberetning Generelle oplysninger

Læs mere

STRATEGI Version

STRATEGI Version STRATEGI 2018-2022 1 Forord til strategi 2018-2022 Neden for følger strategi 2018-2022 for EUC Nordvestsjælland. Strategien bygger på følgende fem principper: 1. Vores arbejde understøtter altid den overordnede

Læs mere

Vision og strategi SVENDBORG GYMNASIUM & HF 2014-17

Vision og strategi SVENDBORG GYMNASIUM & HF 2014-17 Vision og strategi 2014-17 A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk På Svendborg Gymnasium & HF tager vi udgangspunkt i, at de enkelte elever opnår

Læs mere

KOPI. Den selvejende Institution "Parkhallen" Årsrapport for Langmarksvej 47, 8700 Horsens. CVR-nr

KOPI. Den selvejende Institution Parkhallen Årsrapport for Langmarksvej 47, 8700 Horsens. CVR-nr Den selvejende Institution "Parkhallen" Langmarksvej 47, 8700 Horsens CVR-nr. 13 55 48 38 Årsrapport for 2014 Godkendt på bestyrelsesmødet, den Som dirigent:... Indholdsfortegnelse KOPI Ledelsesberetning

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 3. februar 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 3. februar 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 3. februar 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

Den selvejende Institution "Parkhallen"

Den selvejende Institution Parkhallen Langmarksvej 47, 8700 Horsens CVR-nr. 13 55 48 38 Godkendt på bestyrelsesmødet, den 18. marts 2016 Som dirigent:... Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Skolekode 367.008 Årsrapport 2013 (7. regnskabsår) Algade 76, 1., 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk,

Læs mere

Vindenergi Danmark amba UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011

Vindenergi Danmark amba UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011 Vindenergi Danmark amba CVR-NR. 21 97 35 05 UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011 12. REGNSKABSÅR 1 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for 2011 for Vindenergi Danmark amba.

Læs mere

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF

NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 NAKSKOV GYMNASIUM OG HF Søvej 6 4900 Nakskov Skolekode 367.008 (10. regnskabsår) STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International

Læs mere

Kvalitetsarbejdet i de gymnasiale uddannelser ESB-netværket 9. november 2017

Kvalitetsarbejdet i de gymnasiale uddannelser ESB-netværket 9. november 2017 Kvalitetsarbejdet i de gymnasiale uddannelser ESB-netværket 9. november 2017 Trine Rhein-Knudsen Læringskonsulent STUK trine.rhein-knudsen@stukuvm.dk Dagsorden Lovkomplekset og reformens intentioner Hvad

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2008/09 Tivoli, den 15. august 2008 Delårsrapport

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Uddannelses- strategi

Uddannelses- strategi Uddannelsesstrategi 2 I hænderne holder du et vigtigt redskab til at bygge Næstveds fremtid Fremtiden skal bygges med teknologi, med værktøj, med fingerfærdighed og med kloge hoveder. Fremtiden skal bygges

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. marts 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. marts 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. marts 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere