PRAKTIKANT TIL ADVICE-NETVÆRK?

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRAKTIKANT TIL ADVICE-NETVÆRK?"

Transkript

1 TIL ADVICE-NETVÆRK? Har du lyst til at arbejde analytisk, strategisk og kreativt med kommunikation på et af landets førende kommunikationsbureauer? Og er du klar til at arbejde med komplekse problemstillinger hos nogle af de mest markante kunder inden for det private og offentlige? Så er du måske vores nye praktikant. At være praktikant i Advice-netværket betyder faglige udfordringer inden for alle grene af kommunikation. Vi søger til foråret 2012 praktikanter inden for følgende felter: I ADVICE A/S: branding, netværkskommunikation og kampagner analyse intern- og ledelseskommunikation politisk interessevaretagelse og presse. I ADVICE DIGITAL: research og brugerinddragelse i forbindelse med digitale løsninger udvikling af digitale løsninger fra start til slut. Som praktikant i Advice A/S og Advice Digital bliver du koblet på en række forskellige rådgivnings- og kommunikationsopgaver og du kommer til at arbejde intenst med netværksbaserede løsninger. Foretage interview Hjælpe med at afholde fokusgrupper Rapportskrivning Udarbejde og opsætte spørgeskemaer Research og informationssøgning Projektplanlægning Vi har mange års erfaring med at arbejde med praktikanter, og under praktikopholdet vil du blive tilknyttet en praktikvært. I vil løbende diskutere, hvilke opgaver du skal varetage, så det både bliver relevant for os og for dig i forhold til din uddannelsesbaggrund, erfaringer og ønsker. er velkomne. Du får lige så meget ansvar, som du kan bære, men vi giver samtidig vores praktikanter mulighed for at være det, de er under uddannelse. Er på sidste del af en relevant samfundsvidenskabelig, kommerciel, journalistisk eller humanistisk uddannelse. Har forståelse for, hvordan virksomheder, organisationer, medier og/eller myndigheder fungerer i kraft af din uddannelse eller erhvervserfaring Har lyst og mod til at byde ind med dine egne ideer og holdninger. PGAVER VIL TYPISK VÆRE AT: Har du spørgsmål til stillingerne i Advice A/S, er du velkommen til at ringe til praktikant Mikkel Stubgaard på tlf eller til praktikantkoordinator og seniorrådgiver Thomas Beck Sørensen på tlf Har du spørgsmål til stillingerne i Advice Digital er du velkommen til at ringe til direktør Mark Thomsen på tlf eller praktikantkoordinator og rådgiver Birgitte Raben på tlf Kan du genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning og CV til: dk, så vi har det senest den 11. november 2012 kl Skriv Praktik ansøgning i ens emnefelt. Skriv i ansøgningen, hvor du har set opslaget. Samtaler vil blive gennemført i uge 46 og 47 med afsæt i en lille faglig opgave. Praktikperioden begynder 29. januar 2012 og varer til den 15. juni Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der ydes et praktikstipendium.

2 TIL INTERN KOMMUNIKATION? Brænder du for intern kommunikation, og har du lyst til at prøve kræfter med udviklings- og forandringsprojekter, leder- og performancetræning, så er det vores team, du skal være en del af. Vi søger en praktikant til foråret Som praktikant hos Advice A/S bliver du koblet på en række forskellige rådgivnings- og kommunikationsopgaver og kommer til at arbejde med både private og offentlige kunder. Udarbejde udkast og give sparring på oplæg og strategier Lave analysearbejde, research og informationssøgning Skrive rapporter Foretage kvalitative undersøgelser og interview Hjælpe med at afholde kundeworkshops og fokusgrupper Udarbejde kundepræsentationer i powerpoint Er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig, kommerciel, journalistisk eller humanistisk uddannelse. Vi har i virksomheden mange forskellige uddannelsesretninger repræsenteret (medievidenskab, journalistik, kommunikation, retorik, dansk, statskundskab, scient. adm., cand.merc., sociologi osv.) Er på sidste del af din uddannelse Interesserer dig for at tænke og arbejde med internkommunikation, ledelses- og forandringskommunikation og har lyst til at afprøve dine kommunikationsevner i praksis I kraft af din uddannelse eller erhvervserfaring har forståelse for, hvordan virksomheder, organisationer, medier eller myndigheder fungerer Har lyst til og mod på at byde ind med dine egne ideer og holdninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til kontakte Puk Scharbau på Kan du genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning sammen med dit CV til dk, så vi har det senest den 11. november kl Skriv Praktik ansøgning i ens emnefelt. Samtaler vil blive gennemført i uge 46 og 47 med afsæt i en lille faglig opgave. Praktikperioden begynder 29. januar 2012 og varer til den 15. juni Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der ydes et praktikstipendium.

3 TIL STRATEGISK OG KREATIV KOMMUNIKATION? Er du analytisk og god til at skrive? Vil du være med til at planlægge og føre store kampagner ud i livet? Og har du lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen? Så er du måske vores nye kommunikationspraktikant til branding, netværkskommunikation og kampagner i forårssemestret Som praktikant hos Advice bliver du koblet på en række forskellige rådgivnings- og kommunikationsopgaver og kommer til at arbejde med både private og offentlige kunder. Udarbejde udkast og give sparring på oplæg og strategier Lave analysearbejde, research og informationssøgning Skrive tekster til f.eks. pressemeddelelser, foldere, rapporter og hjemmesider Foretage kvalitative undersøgelser og interview Hjælpe med at afholde kundeworkshops og fokusgrupper Udarbejde kundepræsentationer. Er i gang med en relevant humanistisk, kommerciel, journalistisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi har i virksomheden mange forskellige uddannelsesretninger repræsenteret (medievidenskab, journalistik, kommunikation, retorik, dansk, statskundskab, scient. adm., cand.merc., sociologi osv) Er på sidste del af din uddannelse Er god til at tænke kreativt og få nye idéer Interesserer dig for at tænke og arbejde med netværkskommunikation, kampagner og branding og har lyst til at afprøve dine kommunikationsevner i praksis Har forståelse for, hvordan virksomheder, organisationer, medier og/eller myndigheder fungerer i kraft af din uddannelse eller erhvervserfaring Har lyst til og mod på at byde ind med dine egne ideer og holdninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kommunikationsrådgiver Mille Klink på Kan du genkende dig selv, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning sammen med dit CV, så vi har det senest den 11. november kl til adviceas.dk Skriv Praktik ansøgning i ens emnefelt. Samtaler vil blive gennemført i uge 46 og 47 med afsæt i en lille faglig opgave. Praktikperioden begynder 29. januar 2012 og varer til den 15. juni Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der ydes et praktikstipendium.

4 TIL PUBLIC RELATIONS / PUBLIC AFFAIRS? Har du blik for de interessemodsætninger og positionerings-kampe, der dagligt udspiller sig overalt i samfundet? Tænker du strategisk om kommunikation, er du analytisk og god til at skrive, og har du lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen? Så er du måske vores nye praktikant i forårssemestret 2012? Advice A/S søger en praktikant, der har lyst til og mod på at assistere vores rådgivere i spændingsfeltet mellem lobbyisme, stakeholder relations, issues management, pressearbejde og kampagne PR. Dine arbejdsopgaver vil tage afsæt i det team, som arbejder med public affairs og public relations, men du kan også forvente at blive koblet på andre opgaver med både private og offentlige kunder. Udarbejde udkast og give sparring på oplæg og strategier Lave analysearbejde, research og informationssøgning Skrive tekster til f.eks. pressemeddelelser, foldere, rapporter og hjemmesider Foretage kvalitative undersøgelser og interview Hjælpe med at afholde kundeworkshops og fokusgrupper Udarbejde kundepræsentationer. Er i gang med en relevant videregående uddannelse, Er på sidste del af din uddannelse. Er samfundsinteresseret og interesseret i interessevaretagelse og strategisk pressearbejde Har forståelse for, hvordan virksomheder, organisationer, medier og/eller myndigheder fungerer i kraft af din uddannelse eller erhvervserfaring Har lyst og mod til at byde ind med dine egne ideer og holdninger. Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt Thomas Beck Sørensen på eller send din ansøgning og dit CV til så vi har det senest den 11. november 2012 kl Skriv Praktik - ansøgning i ens emnefelt. Samtaler vil blive gennemført i uge 40 og 47 med udgangspunkt i en lille faglig opgave. Praktikperioden begynder 29. januar 2012 og varer til den 15. juni Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der ydes et praktikstipendium.

5 TIL ANALYSETEAMET? I Advice bygger vi vores kommunikationsstrategiske rådgivning på ny viden og tilbyder kunderne at teste og monitorere effekten af deres kommunikation. Det har vi stor succes med, og derfor har vi brug for en praktikant i analyseteamet i foråret Praktikanten skal være med til at producere ny viden og indsigt, der kan omsættes til rådgivning, som skaber værdi for vores kunder. Du vil indgå i udarbejdelsen af forskellige analyser som målgruppeportrætter, markedsanalyser og kvantitative effektmålinger. Som en del af analyseteamet kommer du til at arbejde på tværs af de forskellige kompetenceområder i Advice, så du vil stifte bekendtskab med både strategisk kommunikation, branding og kampagner i såvel private virksomheder som i den offentlige sektor. Foretage interview Hjælpe med at afholde fokusgrupper Rapportskrivning Udarbejde og opsætte spørgeskemaer Research og informationssøgning Projektplanlægning Vi har mange års erfaring med at arbejde med praktikanter, og under praktikopholdet vil du blive tilknyttet en praktikvært. I vil løbende diskutere, hvilke opgaver du skal varetage, så det både bliver relevant for os og for dig i forhold til din uddannelsesbaggrund, erfaringer og ønsker. Læser kommunikation, medievidenskab, sociologi, statskundskab, antropologi, cand.merc eller andet med relevans for analyseområdet, f.eks. statistik, matematik eller økonomi. Er på overbygningen af din uddannelse. Har prøvet kræfter med både kvalitative og kvantitative analysemetoder og ikke mindst -værktøjer Er god til at skrive og har gode analytiske evner Kan indgå i et til tider hektisk miljø med korte deadlines Har lyst og mod til at byde ind med egne ideer og holdninger. Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at ringe til analyserådgiver Marie Als på Kan du genkende dig selv, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning sammen med dit CV, så vi har det senest den 11.november 2012 kl til: adviceas.dk. Skriv Praktik ansøgning i ens emnefelt. Samtaler vil blive gennemført i uge 46 og 47 med udgangspunkt i en mindre faglig opgave, du har løst på forhånd. Praktikperioden begynder 29. januar 2012 og varer til den 15. juni Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der ydes et praktikstipendium.

6 Er du Advice Digitals nye TIL DIGITAL KOMMUNIKATION? Brænder du for at arbejde med digital kommunikation og forretning? Vil du gerne have erfaring med og indblik i webprojekter fra A-Z? Så prøv kræfter med det både strategisk og praktisk hos Advice Digital. Vi søger en praktikant til foråret Som praktikant hos Advice Digital bliver du en del af et konsulentbureau, som arbejder med strategisk udvikling af digitale medier og webkommunikation for offentlige og private kunder. Vi er 18 medarbejdere, der er specialiseret i strategisk rådgivning, webanalyse, brugerinddragelse, prototypeudvikling og grafisk design af websites og digitale løsninger. Du kommer til at indgå i projektteams, som arbejder med webprojekter fra strategi til færdig løsning. Hjælpe til på forskellige typer projekter som corporate websites, sociale netværk, intranet, mobile applikationer mv. Deltage i koncept- og idéudviklingsfaser Bidrage til udvikling eller operationalisering af strategi Arbejde med indholdsudvikling og informationsarkitektur Give sparring på og gennemskrive oplæg og tilbud Være med til at planlægge, afholde og afrapportere workshops Kvalitetssikre webløsninger Arbejde med forskellige CMS-løsninger Være med til at styre og projektlede webprojekter Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får god mulighed for at byde ind med egne forslag og ideer. Du indgår som en naturlig del af virksomheden både fagligt og socialt. Praktikforløbet planlægger vi i samarbejde med dig, så din egen faglighed og dine ønsker kommer i spil. Vi sikrer, at du får mest muligt ud af forløbet ved at knytte dig til en praktikantvært, som sætter dig på konkrete projekter og giver dig løbende sparring undervejs i forløbet. Er i gang med din kandidatuddannelse Læser på en relevant humanistisk, it-orienteret eller merkantil uddannelse Interesserer dig særligt for digital kommunikation, digitale medier og sociale netværk Er god til at overskue og strukturere store mængder indhold Har forståelse for professionelle kunderelationer Kan arbejde selvstændigt og tager ansvar Har lyst og mod til at udfordre os og blive udfordret fagligt Har du spørgsmål, kan du ringe til direktør Mark Thomsen på eller praktikantkoordinator og rådgiver Birgitte Raben på Hvis du er interesseret i at blive praktikant, så send din ansøgning senest 11. november 2011 til Husk at angive i ens emnefelt, at du søger inden for feltet Advice Digital webkommunikation. Vi forventer at gennemføre samtaler fra uge Praktikperioden begynder 29.januar 2012 og varer til 15. juni Praktikken er 37 timer om ugen, og vi lønner gennem et praktikstipendium. Advice Digital er en virksomhed i Advice-koncernen. Vi er 18 rådgivere og designere, der alle har valgt at dyrke spidskompetencer inden for digitale løsninger og -kommunikation. Vi arbejder med research, strategi, specificering, visuelt design, formidling, forankring og synlighed for en række af landets mest interessante virksomheder og organisationer. Læs mere på advicedigital.dk JARMERS PLADS VESTER VOLDGADE 2, 2. SAL 1552 KØBENHAVN V

7 Er du Advice Digitals nye TIL RESEARCH OG BRUGERINDDRAGELSE? Er du fagligt begejstret over processer, som involverer brugere i udvikling af digitale løsninger, så prøv kræfter med det både strategisk og praktisk hos Advice Digital. Vi søger en praktikant til efteråret Som praktikant hos Advice Digital bliver du en del af et konsulentbureau, som arbejder med strategisk udvikling af digitale medier og webkommunikation for offentlige og private kunder. Vi er 18 medarbejdere, der er specialiseret i strategisk rådgivning, webanalyse, brugerinddragelse, prototypeudvikling og grafisk design af websites og digitale løsninger. Du kommer til at indgå i projektteams, som fokuserer på research, analyse og brugerinddragelse. Researche i felten eller fra skrivebordet Brugerteste og evaluere digitale løsninger Udarbejde spørgeguides og skemaer Interviewe brugere og interessenter Medvirke til fokusgrupper Skrive rapporter, opsamlinger og kundepræsentationer Være med til at planlægge, afholde og afrapportere workshops Koordinere praktiske opgaver på projekter Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får god mulighed for at byde ind med egne forslag og ideer. Du indgår som en naturlig del af virksomheden både fagligt og socialt. Praktikforløbet planlægger vi i samarbejde med dig, så din egen faglighed og dine ønsker kommer i spil. Vi sikrer, at du får mest muligt ud af forløbet ved at knytte dig til en praktikantvært, som sætter dig på konkrete projekter og giver dig løbende sparring undervejs i forløbet. Er i gang med din kandidatuddannelse Læser på en relevant humanistisk, it-orienteret eller merkantil uddannelse Har erfaringer med kvalitative og/eller kvantitative metoder til analyser, undersøgelser, tests og andre former for inddragelse af brugere eller indsamling af viden Interesserer dig særligt for digital kommunikation, digitale medier og sociale netværk Er god til at overskue og strukturere store mængder indhold Har forståelse for professionelle kunderelationer Kan arbejde selvstændigt og tager ansvar Har lyst og mod til at udfordre os og blive udfordret fagligt Har du spørgsmål, kan du ringe til direktør Mark Thomsen på eller praktikantkoordinator og rådgiver Birgitte Raben på Hvis du er interesseret i at blive praktikant, så send din ansøgning senest 11. november 2011 til Husk at angive i ens emnefelt, at du søger inden for feltet Advice Digital webkommunikation. Vi forventer at gennemføre samtaler fra uge Praktikperioden begynder 29. januar 2012 og varer til 15. juni Praktikken er 37 timer om ugen, og vi lønner gennem et praktikstipendium. Advice Digital er en virksomhed i Advice-koncernen. Vi er 18 rådgivere og designere, der alle har valgt at dyrke spidskompetencer inden for digitale løsninger og -kommunikation. Vi arbejder med research, strategi, specificering, visuelt design, formidling, forankring og synlighed for en række af landets mest interessante virksomheder og organisationer. Læs mere på advicedigital.dk JARMERS PLADS VESTER VOLDGADE 2, 2. SAL 1552 KØBENHAVN V

PRAKTIKANT TIL ANALYSETEAMET?

PRAKTIKANT TIL ANALYSETEAMET? TIL ANALYSETEAMET? I Advice bygger vi vores rådgivning om kampagner, branding og politisk kommunikation på indsigt i målgrupper og deres behov. Og vi præ-tester kommunikationsindsatser, inden de går i

Læs mere

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker!

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker! KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS Fyldt med medier, marked og mennesker! Brænder du for medier og marketing? IUM Aarhus søger to målrettede praktikanter, der brænder for medier og marketing, og som har

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

Vi søger en praktikant der brænder for byudvikling

Vi søger en praktikant der brænder for byudvikling København den 15. november 2011 Vi søger en praktikant der brænder for byudvikling Har du lyst til at omsætte din teoretiske viden om byudvikling til analyser og konkrete løsninger i et ungt og tværfagligt

Læs mere

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Få en praktikant. fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Få en praktikant. fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Få en praktikant fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Skaber værdi for både praktikant og praktiksted Få en praktikant Administrationsbacheloruddannelsen ønsker løbende at indgå

Læs mere

DM dansk magisterforening praktik. Praktik Råd og vejledning til et godt praktikforløb. dm.dk/studerende

DM dansk magisterforening praktik. Praktik Råd og vejledning til et godt praktikforløb. dm.dk/studerende 1 Praktik Råd og vejledning til et godt praktikforløb dm.dk/studerende 2 råd og vejledning til et godt praktikforløb Råd og vejledning til et godt praktikforløb Overvejer du et praktikforløb? Har du overblik

Læs mere

50 råd om udvikling, forankring, formidling, udmøntning og evaluering af relationsstrategien.

50 råd om udvikling, forankring, formidling, udmøntning og evaluering af relationsstrategien. CORPORATE RELATIONS 50 råd om udvikling, forankring, formidling, udmøntning og evaluering af relationsstrategien. Udviklingsprocessen Indsigt og analyse Kick off og planlægning Omverdens- og interessentanalyse

Læs mere

KANDIDATUDDANNELSE I FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB MED SPECIALISERING I INTERVENTION OG EVALUERING. på Syddansk Universitet

KANDIDATUDDANNELSE I FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB MED SPECIALISERING I INTERVENTION OG EVALUERING. på Syddansk Universitet KANDIDATUDDANNELSE I FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB MED SPECIALISERING I INTERVENTION OG EVALUERING på Syddansk Universitet GRAFISK DESIGN: PRINT & SIGN, SDU 1 Kandidatuddannelse i Folkesundhedsvidenskab med specialisering

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2013 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER

DELTAG I NYE MÅL 2013 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2013 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER HAVNEGADE 39 DK-1059 KØBENHAVN K T : +45 33 25 33 27 W: WWW.BJERGK.DK E : KONTAKT@BJERGK.DK 2

Læs mere

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring.

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network søger praktikanter med talent for kommunikation

Læs mere

PROFILBROCHURE. Albæk Kommunikation BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

PROFILBROCHURE. Albæk Kommunikation BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN PROFILBROCHURE Albæk Kommunikation INDHOLD Om Albæk Kommunikation Kompetencer Opgaver Ejendoms- og byggebranchen Regioner, kommuner og byer Medlemsorganisationer Kontakt Om Albæk Kommunikation Kommunikationsbureau

Læs mere

Workshop B: Lær at bruge LinkedIn

Workshop B: Lær at bruge LinkedIn Workshop B: Lær at bruge LinkedIn LinkedIn oplæg ved Dansk Journalistforbund Kreds 4 Østjylland (Netværkscafé) Hvad er Linkedin Socialt medie + meget mere! Professionelt netværk, pt. ca. 1.800.000 profiler

Læs mere

XXXXXXX XXXXXX XX. Få andel i fremtidens TV- og Medietilrettelæggere XXXXX XXXXXX. Vejledning for praktiksteder

XXXXXXX XXXXXX XX. Få andel i fremtidens TV- og Medietilrettelæggere XXXXX XXXXXX. Vejledning for praktiksteder XXXXXXX XXXXX XXXXX XXXXXX XX XXXXXMEDIEHØJSKOLENXXXXXXXX Få andel i fremtidens TV- og Medietilrettelæggere Vejledning for praktiksteder XXXXXX Kære praktiksted Som leder af professionsbacheloruddannelsen

Læs mere

Studievalg Sydjylland. Hjælper dig med valg af videregående uddannelse og karriere

Studievalg Sydjylland. Hjælper dig med valg af videregående uddannelse og karriere Studievalg Sydjylland Hjælper dig med valg af videregående uddannelse og karriere Hvem er Studievalg Sydjylland? 1 af 7 vejledningscentre under Uddannelsesministeriet Specialiseret i vejledning inden for

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Vejledning om praktik på it-teknologuddannelsen

Vejledning om praktik på it-teknologuddannelsen Vejledning om praktik på it-teknologuddannelsen - med studieretninger inden for netværk og elektronik Praktikvejledning til virksomheder i Danmark Invitation til et værdifuldt samarbejde Den 1. august

Læs mere

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK Et friskt pust, en hjælpende hånd og nye øjne på markedsføringen Hvad kan en markedsføringsøkonom studerende gøre for din virksomhed?

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1: Ydelsesbeskrivelse INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Rammeaftalen og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Inspirationskatalog. Arbejdsopgaver til en praktikant fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Inspirationskatalog. Arbejdsopgaver til en praktikant fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR Inspirationskatalog Arbejdsopgaver til en praktikant fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Uddannelsen har et meget relevant indhold i forhold til mange

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby 7070 2870 info@aw-media.dk www.aw-media.dk Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger

Læs mere

Innovation PÅ TVÆRS Odense-Svenborg forår 2017

Innovation PÅ TVÆRS Odense-Svenborg forår 2017 Innovation PÅ TVÆRS Odense-Svenborg forår 2017 Hvad er Innovation PÅ TVÆRS i UCL? Innovation PÅ TVÆRS (IPT) er et tre ugers forløb, hvor der alle dage arbejdes med et innovationsprojekt. Innovation PÅ

Læs mere

Retningslinjer for. Praktik. på Datamatikeruddannelsen

Retningslinjer for. Praktik. på Datamatikeruddannelsen Retningslinjer for Praktik på Datamatikeruddannelsen Baggrund På datamatikeruddannelsens 5. semester skal de studerende gennemføre et praktikophold i en eller flere virksomheder. Praktikken er normeret

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

Få det bedste ud af din INNOVATIONS- PRAKTIK

Få det bedste ud af din INNOVATIONS- PRAKTIK UGE 37 Få det bedste ud af din INNOVATIONS- PRAKTIK >>>>>>>> Innovationspraktik uge 37 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Innovationspraktikken er en ny og anderledes mulighed for at udveksle erfaringer mellem offentlige

Læs mere

AT ARBEJDE MED KOMMUNIKATION

AT ARBEJDE MED KOMMUNIKATION Indhold Forord.................................... 13 Del 1 AT ARBEJDE MED KOMMUNIKATION 1.1 Rådgiver, håndværker og alt-mulig-m/k............. 17 Del 2 TRIN FOR TRIN PRAKTISK KOMMUNIKATION 2.1 Strategisk

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på datamatikeruddannelsen

Information til virksomheden om praktik på datamatikeruddannelsen Information til virksomheden om praktik på datamatikeruddannelsen Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores datamatikere. Her har vi samlet information

Læs mere

Evaluering af praktikstederne E18 Koordinatorer: Inger Bruun Hansen og Anne Breumlund Antal respondenter: 37 Antal svar: nogen svar

Evaluering af praktikstederne E18 Koordinatorer: Inger Bruun Hansen og Anne Breumlund Antal respondenter: 37 Antal svar: nogen svar Evaluering af praktikstederne E18 Koordinatorer: Inger Bruun Hansen og Anne Breumlund Antal respondenter: 37 Antal svar: 28 + 1 nogen svar Hvilken position har du i relation til praktikforløbet Hvilken

Læs mere

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE Artikel af Christian Schwarz Lausten, Seismonaut 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE I takt med, at sociale netværk, debatfora og communities vinder

Læs mere

STRATEGISK PUBLIC RELATIONS Arbejde med organisationers omverdensrelationer. Anders Dybdal, Ekstern lektor, Roskilde Universitet

STRATEGISK PUBLIC RELATIONS Arbejde med organisationers omverdensrelationer. Anders Dybdal, Ekstern lektor, Roskilde Universitet STRATEGISK PUBLIC RELATIONS Arbejde med organisationers omverdensrelationer Undervisere Anders Dybdal Kommunikationsrådgiver i PR-bureauet Operate A/S Ekstern lektor i kommunikation på RUC Tidl. arbejdet

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2013 Juni 2015 Institution VID Gymnasier Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kommunikation/it

Læs mere

Hvad får du ud af workshoppen

Hvad får du ud af workshoppen Selvledelse Aarhus Universitet AC TAP gruppen 15. maj 2014 Djøf karriere- og kompetencecenter Christina Toft Hvad får du ud af workshoppen 19. maj 2014 Interview hinanden om selvledelse Alle får et kort

Læs mere

Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn

Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn Få det bedste ud af Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn Udnytter I mulighederne i LinkedIn, eller går I med en fornemmelse af, at det kunne være bedre? Hvis det sidste er tilfældet, så lad

Læs mere

Din guide til Innovation PÅ TVÆRS

Din guide til Innovation PÅ TVÆRS Din guide til Innovation PÅ TVÆRS Kære studerende. Dette er en guide for dig, der snart skal starte på Innovation PÅ TVÆRS. Her har vi samlet svarene på de spørgsmål, som vi tænker, at du har, og vi håber,

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden Karrierekampagnen Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden. DMstud. sætter nu fokus på de kompetencer

Læs mere

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM)

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) 1 Det er uddannelsens formål at uddanne professionsbachelorer inden for International

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! ...vi hjælper dig! Gode resultater kommer sjældent af sig selv.

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

Jobbeskrivelse. Kreativ & rummelig Partnerskabschef

Jobbeskrivelse. Kreativ & rummelig Partnerskabschef Jobbeskrivelse Kreativ & rummelig Partnerskabschef 1. Indledning Muskelsvindfonden søger en Partnerskabschef, som kan hjælpe virksomheder med at styrke deres værdi ved at styrke vores arrangementer. Vi

Læs mere

Kapitel 1... 3 FORMÅL... 3. Kapitel 2... 6. Kapitel 3... 9 INDHOLD... 9. Kapitel 4... 13 UNDERVISNINGSFORMER... 13. Kapitel 5... 14 EKSAMEN...

Kapitel 1... 3 FORMÅL... 3. Kapitel 2... 6. Kapitel 3... 9 INDHOLD... 9. Kapitel 4... 13 UNDERVISNINGSFORMER... 13. Kapitel 5... 14 EKSAMEN... STUDIEORDNING STUDIEORDNING PR. 1. SEPTEMBER 2009 FOR BACHELORUDDANNELSEN I MARKETING AND MANAGEMENT COMMUNICATION (BAMMC) VED HANDELSHØJSKOLEN, AARHUS UNIVERSITET Denne studieordning er udarbejdet i henhold

Læs mere

Profil. Mine kompetencer

Profil. Mine kompetencer c u r r i c u l u m v i t a e Mikkel Drejer Bertelsen Ivar Huitfeldts Gade 79, 1. mf. 8200 Aarhus N Telefon: 61 70 21 40 mail: mikkel.drejer.bertelsen@gmail.com Profiler: linkedin.com/mikkelbertelsen Artikel-eksempler:

Læs mere

BYGGET PÅ KOMPETENCER. OG KOMPETENCER NETVÆRK OG FORANDRING: HVORDAN KAN NETVÆRK FØRE TIL FORANDRING. Netværksdag 2. december 2016

BYGGET PÅ KOMPETENCER. OG KOMPETENCER NETVÆRK OG FORANDRING: HVORDAN KAN NETVÆRK FØRE TIL FORANDRING. Netværksdag 2. december 2016 BYGGET PÅ KOMPETENCER. OG KOMPETENCER Vi kombinerer altid faglig indsigt I kundernes verden med skarpe kommunikationskompetencer. Det kalder vi dobbeltkompetencer. NETVÆRK OG FORANDRING: HVORDAN KAN NETVÆRK

Læs mere

Videnskabscafé Debatsalon Fremtiden på spil

Videnskabscafé Debatsalon Fremtiden på spil Forskningens Døgn 2016 - Forslag til åbent hus-arrangmenter på universiteterne Videnskabscafé Debatsalon Fremtiden på spil Videnskabscafé En videnskabscafe er sat op som en hyggelig aften med gode venner.

Læs mere

Kommunikations- politik. December 2017

Kommunikations- politik. December 2017 Kommunikations- politik December 2017 Indhold En kommunikationspolitik for alle Fem principper for god kommunikation Målgrupper Kommunikationskanaler Det daglige kommunikationsansvar Ekstern kommunikation

Læs mere

metode på IT-Universitetet

metode på IT-Universitetet Velkommen til Formidling og metode på IT-Universitetet Efterår 2013 Dagens program 26.8.13 Præsentation af kurset samt praktisk info (herunder hjemmeside, køb af bøger, eksamen m.m.) http://formidlingogmetode.wordpress.com/

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM)

Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM) Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM) 1 HVAD ER CPHBUSINESS? Cphbusiness er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution, der sætter en stor ære i høj faglighed og i at uddanne de studerende

Læs mere

EXECUTIVE PUBLIC AFFAIRS UDDANNELSE FORMÅL MED UDDANNELSEN

EXECUTIVE PUBLIC AFFAIRS UDDANNELSE FORMÅL MED UDDANNELSEN FORMÅL MED UDDANNELSEN cdscsc EXECUTIVE PUBLIC AFFAIRS UDDANNELSE Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation og højn dine kompetencer i interessevaretagelse FORMÅL MED UDDANNELSEN

Læs mere

Fødevarer og Ledelse

Fødevarer og Ledelse Fødevarer og Ledelse 4. og 5. semesters praktik: Fødevarer og Ledelse 4. og 5. semester foråret 2018 Placering: Praktikken er en 7 ugers praktik (9,5 ECTS) og strækker sig over 1 uge på 4. semester og

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

STRATEGISK UDVIKLING OG LEDELSE AF FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER

STRATEGISK UDVIKLING OG LEDELSE AF FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER STRATEGISK UDVIKLING OG LEDELSE AF FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER FORÅR 2018 Målrettet ledere og medarbejdere på idræts- og fritidsfaciliteter som ønsker værktøjer til at styrke den daglige ledelse

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10.

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. Etablering og udvikling Erhvervsskolen Nordsjælland FAGRETNINGER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX

Læs mere

Mulighederne er mange

Mulighederne er mange Mulighederne er mange Folder til praktikanter, studentermedhjælpere eller projektskrivere praktikant Vi kan kun finde de bedste, hvis vi også selv gør vores bedste Region Syddanmark er en god arbejdsplads.

Læs mere

Ændringer på Diplom i it

Ændringer på Diplom i it Student Affairs and Programmes Direkte tlf.: 7218 5094 E-mail: aeli@itu.dk 24. marts 2015 Ændringer på Diplom i it Kære studerende på Diplom i it, IT-Universitetet i København stopper optaget på Diplom

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

Vil du være med til at omsætte brugerinddragelse til innovation i din kliniske hverdag?

Vil du være med til at omsætte brugerinddragelse til innovation i din kliniske hverdag? Vil du være med til at omsætte brugerinddragelse til innovation i din kliniske hverdag? Kurset er et samarbejdsprojekt mellem Syddansk Sundhedsinnovation, sygehusene i Region Syddanmark og Koncern HR Personaleudvikling.

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

JOURNALISTIK. Cand.Public. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet

JOURNALISTIK. Cand.Public. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet JOURNALISTIK Cand.Public. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet  Stærkere journalister Der stilles store krav til journalister i den digitale tidsalder. Stadig mere professionelle kilder forsøger med

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

STUDIEORDNING for Multimediedesigneruddannelsen. Revideret

STUDIEORDNING for Multimediedesigneruddannelsen. Revideret STUDIEORDNING for Multimediedesigneruddannelsen Revideret 01.08.2018 Indhold 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder fire nationale fagelementer... 3 2.1. Design og programmering

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE - PRAKTIKEKSAMEN - 2015

PROJEKTBESKRIVELSE - PRAKTIKEKSAMEN - 2015 PROJEKTBESKRIVELSE - PRAKTIKEKSAMEN - 2015 Studie Semester Klasse Ansvarlige undervisere Multimediedesign 4. semester msmmd13a4, msmmd13c4, msmmd13d4 Tildelte praktikvejledere Periode 5. januar 27. marts

Læs mere

Studieordning for Multimediedesigner National del August 2018

Studieordning for Multimediedesigner National del August 2018 Studieordning for Multimediedesigner National del August 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 0 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 1 2. Uddannelsen indeholder fire nationale fagelementer...

Læs mere

kvalitetsrapport for afdelingen for Energi - uddrag

kvalitetsrapport for afdelingen for Energi - uddrag kvalitetsrapport for afdelingen for Energi - uddrag Erhvervsakademiet Lillebælt Foråret 2015 en samlet præsentation af universets arbejde med kvalitetssikring herunder uddannelsernes videngrundlag, niveau

Læs mere

Information til virksomheder om praktikanter fra finansøkonomuddannelsen

Information til virksomheder om praktikanter fra finansøkonomuddannelsen Information til virksomheder om praktikanter fra finansøkonomuddannelsen Kære virksomhed, Vi håber, at du og din virksomhed sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores finansøkonomer.

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2014

DELTAG I NYE MÅL 2014 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2014 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER FLÆSKETORVET 68, 1 DK-1711 KØBENHAVN V T : +45 33 25 33 27 W: WWW.BJERGK.DK E : KONTAKT@BJERGK.DK

Læs mere

Branding og strategisk kommunikation

Branding og strategisk kommunikation Derfor står jeg her Branding og strategisk kommunikation Workshop Kirkernes Mediedag Kommunikationsrådgiver Michael Trinskjær 25. januar 2014 KOMMUNIKATØR Cand.comm., kommunikationsrådgiver; direktør Aspekta

Læs mere

Bliv diplomjournalist

Bliv diplomjournalist Bliv diplomjournalist - tag en hel uddannelse eller et enkelt modul XXXJOURNALISTIKXXXXDIGITALXK XXXANALYSEXXXWEBXXXXMOBILXXXXIDEUDVIKLINGXX KOMMUNIKATIONXXXXUDDANNELSEXXX GLOBALXXXJOURNALISTIKXXXXXXXXCORPORATEXCOMMUNICATIONXXXXXXXWEBX

Læs mere

Virk Myndighedsforum 21. marts 2018: Opsamling

Virk Myndighedsforum 21. marts 2018: Opsamling Virk Myndighedsforum 21. marts 2018: Opsamling Programmet for dagen var dette: 10.00 10.05 Velkommen 10.05-10.30 Oplæg: Den dobbelte businesscase gevinster ved databaseret optimering af brugerrejsen 10.30-11.00

Læs mere

Styrk praktikanterne Praktik for journaliststuderende

Styrk praktikanterne Praktik for journaliststuderende Styrk praktikanterne Praktik for journaliststuderende Et af journalistuddannelsens særkender er learning-by-doing traditionen. Den skal vi ikke giive slip på. Men i en verden med fokus på udvikling og

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

Oplysningsskemaet sendes til lokal udbyder af uddannelsen og lokalt uddannelsesudvalg, som sender det til PASS med deres indstillinger.

Oplysningsskemaet sendes til lokal udbyder af uddannelsen og lokalt uddannelsesudvalg, som sender det til PASS med deres indstillinger. Oplysningsskema - foreløbig til brug for godkendelse og registrering af praktiksteder ikke omfattet af koncerngodkendelser inden for pædagogisk assistentuddannelse Oplysningsskemaet sendes til lokal udbyder

Læs mere

Salon politikudvikling Hesselet

Salon politikudvikling Hesselet Salon politikudvikling Hesselet Salon: I en salon er du både deltager og medvirkende. Det er et rum til dialog, oplæg og inspiration blandt en kreds af mennesker, som har et fælles udgangspunkt og en interesse

Læs mere

JOURNALISTIK. Cand.Public. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet

JOURNALISTIK. Cand.Public. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet JOURNALISTIK Cand.Public. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet  Stærkere journalister Der stilles store krav til journalister i den digitale tidsalder. Stadig mere professionelle kilder forsøger med

Læs mere

Styr(k) praktikanterne Praktik for journaliststuderende

Styr(k) praktikanterne Praktik for journaliststuderende Styr(k) praktikanterne Praktik for journaliststuderende Et af journalistuddannelsens særkender er learning-by-doing traditionen. Den skal vi ikke giive slip på. Men i en verden med fokus på udvikling og

Læs mere

ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER

ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER Er du soldat og har en eller flere udsendelser til en international mission i bagagen? Er din kontrakt med Forsvaret ophørt eller

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Baggrund: Trepartsaftalen om trivsel

Baggrund: Trepartsaftalen om trivsel Workshop på AM 2009 Om opsøgende arbejdsmiljøindsats Rejseholdets første år den 10.11.09 Videncenter for Arbejdsmiljø s rejsehold - skal bidrage til at skabe bedre trivsel på offentlige arbejdspladser

Læs mere

First North Meddelelse. Nummer 105 29. maj 2008

First North Meddelelse. Nummer 105 29. maj 2008 First North Meddelelse. Nummer 105 29. maj 2008 København den 29. maj 2008 Notabene.net A/S skifter navn til A/S Notabene.net skifter, som annonceret i First North meddelelse nr. 97 af 22. januar 2008,

Læs mere

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2012 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Teknisk Gymnasium Skive Tekniske Skole

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Oktober 2012 Side 1 af 8 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Oplevelsesdesign - Aalborg 5 respondenter 22 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 23% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

om videre... Journalistiske arbejdspladskurser

om videre... Journalistiske arbejdspladskurser om videre... Journalistiske arbejdspladskurser Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet JOURNALISTISKE ARBEJDSPLADSKURSER Kom videre... Som noget nyt tilbyder Center for Journalistik på

Læs mere

Den vigtige kommunikation

Den vigtige kommunikation Ørenlyd Den vigtige kommunikation 2 3 VI SKABER ØRENLYD Succes handler i høj grad om at få ørenlyd, såvel privat som professionelt. Mange råber højt for at få deres budskab ud. Nogle finder på noget skørt

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Multimediedesigneruddannelsen

Multimediedesigneruddannelsen Aftale om praktik for Multimediedesigneruddannelsen Erhvervsakademi MidtVest I perioden fra: 04.01.2016 til: 01.04.2016 Mellem de tre parter: Virksomheden: Navn: Adresse: Postnr.: By: T: E: Kontaktperson:

Læs mere

Studentervæksthus UCL. Kompasset

Studentervæksthus UCL. Kompasset Studentervæksthus UCL Introduktion I Studentervæksthus UCL Skaber du noget nyt med din profession Sætter du din faglighed i spil på nye måder Lærer du at handle på dine idéer Udfordrer du dit talent Udbygger

Læs mere