Fordelene ved at være franchisetager i REMA 1000

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fordelene ved at være franchisetager i REMA 1000"

Transkript

1

2 1 Hvad er franchising? En franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun to parter: franchisegiver og franchisetager. Franchisegiveren er et stort firma, som fx REMA 1000, franchisetageren er den person, der får tilladelsen til at tjene penge under REMA 1000 s navn. Den vigtigste forskel og fordel ved franchiseløsningen er, at franchisetageren selv ejer sin forretning. Han eller hun er selvstændigt erhvervsdrivende og dermed direktør i sit eget firma. Franchisegiveren indgår en kontrakt med franchisetageren. Heri beskrives de formelle rammer for deres gensidige samarbejde. For eksempel hvad franchisegiveren har af ansvar og forventninger, hvad franchisetageren har af muligheder og forpligtelser, samt hvad der er de økonomiske målsætninger og succeskriterier. Der er klare fordele for franchisetager; Man er selvstændig og har selv ansvaret for, at forretningen bliver en succes, men da man overtager REMA 1000-navnet, er man allerede kendt fra første dag. Alle ved, hvad de kan regne med at finde i ens forretning - hvilke varer, hvilke tilbud, hvilken service. Man har et forspring i markedet fra første dag. Der er klare fordele for franchisegiver; I stedet for at ansætte en butiksansvarlig, indgår man en aftale med en selvstændigt erhvervsdrivende, som er mere motiveret og optaget af, at alting går godt, da det jo er franchisetagers egen forretning. På den måde sikrer franchisegiver sig, at brandet løbende bliver båret videre af de bedste kræfter i branchen. Det er derfor ingen tilfældighed at franchising er blevet så udbredt et fænomen. Det er en win-win situation. Fordelene ved at være franchisetager i REMA 1000 Franchising kan gøres på flere måder. Hvert selskab har bygget sit eget system op. Det er dét, man fastsætter i kontrakten, og det er dét, man som franchisetager skal vurdere sin kommende franchisegiver på. Så lad os se på, hvad REMA 1000 kan tilbyde dig som franchisetager. Hos REMA 1000 siger vi, at franchising er frihed sat i system en balancegang mellem frihed og system. Vi tror på, at hvis vi giver dig mere frihed, bliver du mere motiveret og får nemmere ved at leve op til dit ansvar som franchisetager. Derfor er vores franchisesystem i høj grad baseret på gensidig tillid.

3 2 Den indledende investering Når du overtager en REMA 1000-forretning, skal du lægge et indskud på kr. Disse kr. er din forretnings egenkapital. Sammenlignet med andre franchises er dette startbeløb meget lavt. Vi sætter det lavt, fordi vi tror på dem, vi ansætter. Vi mener ikke, at det er disse penge, der kommer til at afgøre om du bliver en god franchisetager eller ej. Om du skal låne én eller to millioner eller kun kr. i banken, skal ikke være din motivation for at blive franchisetager hos REMA Du skal blive franchisetager hos os, fordi du brænder for at banke en succes på benene, og fordi du mener, du har noget godt at bidrage med til REMA Selvstændig, men ikke alene Som franchisetager hos REMA 1000 bliver du en del af et meget stort netværk. Netværket af kolleger, medarbejdere på hovedkontoret samt din regionschef mødes for at dele erfaringer, diskutere strategi og komme med gode idéer til hinanden. Vi snakker med hinanden ikke om hinanden. Der er altid nogle, du kan spørge, hvis du er i tvivl og alle vil være interesserede i at hjælpe dig, for når man er en del af en kæde, er den ene forretnings succes afhængig af den andens. Hjælper man andre, hjælper man også sig selv. Så ja, det er din forretning, du er direktør, men du er heldigvis ikke alene. Stærke kræfter i ryggen REMA 1000 i Danmark er drevet af REMA 1000 Danmark A/S (en del af norske Reitangruppen). Det vil sige, at det er REMA1000 Danmark A/S, der har rettighederne til at drive REMA1000 brandet i Danmark. Reitangruppen er en stor organisation og en topprofessionel spiller på detailområdet. Udover REMA 1000 driver Reitangruppen også 7-eleven, de to kioskkæder Narvesen i Norge og Pressbyrån i Sverige samt YX og Uno-X kæden. I Danmark driver vi også Reitan Distribution, der dels er lager og leverandør til REMA 1000-butikkerne og dels er logistikpartner for Statoil, 7-eleven, Løvbjerg m.fl. For dig betyder det, at du får et tæt samarbejde med en erfaren partner, der kender hvert hjørne og hver krog af det skandinaviske marked. Vi assisterer dig løbende på alle relevante områder og du kan overlade de lidt kedeligere opgaver som fx regnskab til os, så du kan koncentrere dig om din øverste chef: kunden.

4 3 Du kommer også til at nyde godt af REMA 1000 s gode indkøbsaftaler. Vi har nogle af de bedste indkøbere i branchen, så du kan få et både dækkende og inspirerende sortiment på hylderne. Og sidst, men ikke mindst sørger vi for, at du får en solid oplæring i butiksdrift, så du er ordentligt klædt på til at stå på egne ben. Del af en succeshistorie REMA 1000 er en vinderkultur. Vi plejer at sige, at vi både er kollegaer og konkurrenter på samme tid og det er det, der giver os det drive, der skal til for at blive succesfulde. Vi tør fejre vores sejre, og vi rejser os efter nederlag. Alle franchisetagere er del af et team med de samme interesser og mål. Vi hviler ikke på laurbærrene, men skaber rum for nye ideer og innovative tanker. Det er dét, der gør os anderledes. REMA 1000 Danmark er den kæde i Danmark, der har haft den største vækst de senere år. Det er os, de andre kæder kigger over skulderen, når de vil have opskriften på succes. For det er os, der skubber flest grænser, vi tør gøre tingene anderledes. Og det er dét fællesskab og dén ånd, du bliver en del af. Du kommer til at blive en aktiv spiller, der skal være med til at definere, hvad REMA 1000 er og hvad det skal være i fremtiden. Med andre ord: REMA 1000 er, hvad du gør det til. Det er hårdt arbejde at være franchisetager det vil vi ikke lægge skjul på. Det er ikke alle, der er egnet til jobbet. Som øverste chef for din forretning er det dig, der har ansvaret for at hyre og fyre, for at kunderne er tilfredse, at medarbejderne er motiverede, hylderne er fyldt op, butikken er ren og for at der er nogle til at tage aftenvagten og det kan sagtens blive dig. Til gengæld er der også en gulerod. Det er muligt at tjene godt allerede dit første år som franchisetager. Når balancen mellem tillid og ansvar bliver nået, er der ingen andre franchisesystemer, der genererer så gode resultater i forhold til kapital og risiko. Vi ridser her kortfattet fordelene ved at være franchisetager hos REMA1000 op: Lille investering, stor tillid Stærkt brand Del af et vinder-team Grundig oplæring i drift og styring Løbende sparring og rådgivning Unikt produktudvalg, gode indkøbsaftaler og fælles markedsføring Mange kollegaer du er aldrig alene Regnskab herunder administration af løn - håndteret af REMA 1000 Danmark

5 4 Løn som købmand Din løn kommer til at hænge sammen med økonomien i din butik går det godt, tjener du mere, går det dårligt, tjener du mindre. Det aftales ved indgåelse af franchiseaftalen, hvor meget du kan trække ud til dig selv i løn. Du får udbetalt lønnen på månedsbasis og typisk med et fast beløb hver måned, så du er uafhængig af sæsonudsving i butikkens resultater. Der er for alle butikkers vedkommende budgetteret med en årlig franchisetagerløn, der gør det muligt at drive forretningen som selvstændig forretningsenhed. Indtjeningen er afhængig af butikkens omsætning samt andre variabler, og der er ingen øvre grænse. Hvis der er underskud? Det kan være, du kommer i den situation, at forretningen går dårligt, og du får negative resultater. Så sker der det, at REMA 1000 Danmark sammen med dig analyserer, hvad der er årsag til den dårlige udvikling, og hvad der skal til for at rette op på økonomien. Det kan være, at underskuddet kun skyldes en isoleret del af din forretning, som så skal ses efter i sømmene. I ganske få tilfælde kan REMA 1000 Danmark bede franchisetageren genetablere egenkapitalen med nye kapitalindskud. Har du til gengæld et stort overskud i din butik, vil der naturligvis være mulighed for at hæve dette efter den gældende lovgivning. Selvangivelse klarer du selv Selv om REMA 1000 Danmark håndterer administrationen af forretningens økonomi, er vi ikke din personlige revisor. Din private selvangivelse er dit eget ansvar, og det står dig frit for at vælge en revisor til at klare arbejdet.

6 5 Kontraktens udformning: franchiseaftalen og ansvarsfordeling Når du er franchisetager hos REMA 1000, betyder det, at du er selvstændig i REMA 1000 Danmark A/S franchisesystem. REMA 1000 Danmark opretter et ApS i dit navn det er dit, og det er dig, der er direktør. REMA1000 Danmark laver så en franchiseaftale med dit ApS, hvori det fremgår, at du som direktør for dit ApS er franchisetageren, og at det er dig, der har ansvaret for driften af butikken. Her gennemgår vi de forskellige dele af den formelle side af samarbejdet. 5-årig franchiseaftale Når begge parter har underskrevet franchiseaftalen, er samarbejdet blevet til virkelighed. Aftalen forpligter begge parter med udførlige beskrivelser af ansvarsfordeling en rar ting at have på plads fra start, så man ved, hvad man kan forvente af hinanden. Aftalen varer i 5 år, hvorefter den revurderes - som udgangspunkt vil der være mulighed for at forlænge kontrakten. Det er også muligt at skifte til en anden og større butik i løbet af kontraktperioden. Her ser vi på dine evner frem for, hvor lang tid du har været i kæden. Der kan altså sagtens være kort vej til toppen. Hvis du skal i betragtning til at have en større butik, ser vi typisk på følgende: Forståelse for REMA 1000-konceptet, kultur og værdier Selvstændighed Konsekvente og gode butiksstandarder Gode økonomiske resultater God personaleledelse og interesse for personalets uddannelse Solid og veltilrettelagt butiksadministration, herunder opfølgning på regnskaber samt overholdelse af relevante og gældende lovkrav, herunder egenkontrol, arbejdsmiljø m.m. Godt samarbejde med kæden og øvrige købmænd, herunder villighed til implementering af nye koncepter, kampagner m.m. Kontrakten kan naturligvis godt opsiges, inden de 5 år er gået. Opsigelsesvarsler fremgår af kontrakten, men hvis en franchisetager ønsker at stoppe, er det i begge parters interesse at afslutte samarbejdet hurtigt. REMA 1000 DANMARK vil derfor typisk forsøge at være fleksibel og imødekomme en opsigelse med forkortet varsel. Når samarbejdet mellem REMA 1000 DANMARK og franchisetagere ophører, vil der blive udarbejdet et afsluttende regnskab, og du vil få udbetalt din egenkapital.

7 6 Franchisegivers ansvar REMA1000 DANMARK har som franchisegiver et overordnet ansvar for, at rammerne for hver enkelt butik er så gode som muligt. Det inkluderer følgende forpligtelser: Etablering og ombygning af butikker Markedsføring af REMA 1000 Fordelagtige kædeaftaler på varekøb, forsikringsordninger og serviceaftaler Produktudvikling, prisoprettelser og reguleringer Månedlige nøgletal og udarbejdelse af regnskaber Udbetaling af løn til medarbejderne Uddannelse af franchisetagere og medarbejdere Løbende butiksbesøg med rådgivning om drift af en REMA 1000 Franchisetagers ansvar Du har først og fremmest ansvaret for din egen succes. Det er din butik. Men du har også et ansvar over for REMA 1000 Danmark og REMA 1000-konceptet. Du skal: Til enhver tid forsøge at opnå størst mulig omsætning i butikken Sikre at butikken og dens personale lever op til de krav og standarder, der er en del af konceptet Være en del af det daglige liv i din butik Lægge kr. i indskud Betale en månedlig franchiseafgift til REMA 1000 Danmark, der er afhængig af butikkens omsætning Være arbejdsgiver for dine medarbejdere med de pligter, der følger med dette Have forståelse for og formidle REMA 1000-konceptet, kultur og værdier Drive butikken på egen hånd Skabe gode økonomiske resultater Gennemføre solid og veltilrettelagt butiksadministration, herunder opfølgning på regnskaber samt overholdelse af relevante og gældende lovkrav, herunder egenkontrol, arbejdsmiljø m.m. Have et godt samarbejde med REMA 1000 og øvrige købmænd, herunder villighed til implementering af nye koncepter, kampagner m.m.

8 7 Træning og set-up Når du overtager din butik, har du 1000 ting at tænke på. Derfor starter vi med at give dig et grundigt træningsprogram. Det overordnede mål: At du bliver fortrolig med mekanismerne i driften og styringen af en REMA 1000-butik. Træningsprogrammet bliver en blanding af teori på hovedkontoret og praktik hos en af vores erfarne franchisetagere. Denne træningsperiode skal du se som en investering: perioden er ulønnet. Udover træningsprogrammet kommer du også til at følge REMA 1000 Danmarks lederuddannelse, der består af en række lederudviklings-kurser i løbet af dine første år som franchisetager. Det er et krav, at du tager dig tiden til at deltage i dette, da vores holdning er, at man aldrig bliver færdig med at udvikle sig som leder. REMA 1000 discount med holdning Vi skal efterleve REMA-filosofien enkelt, hurtigt og billigt og gennem kvalitet, lave priser, hyggelige og dygtige medarbejdere, skal vi være danskernes foretrukne discountbutik Kvalitet, lave priser, hyggelige og dygtige medarbejdere kalder vi for KLHD. KLHD bygger på, at ethvert koncept skal have kvalitet som et af de bærende elementer sådan er det også i REMA. Ved kvalitet forstår vi kvalitet på: varerne, tjenester/service, renhold/orden og mennesker. Udover kvalitet skal vi have lave priser. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi konstant fokuserer på at gøre tingene så enkle og rationelle som muligt. Det er de lave omkostninger, der gør, at vi kan sælge varerne billigt og samtidig tjene penge. Når vi kombinerer kvalitet og lave priser med hyggelige og dygtige medarbejdere medarbejdere der kender konceptet og er i stand til at markedsføre det så har vi opskriften på, hvordan vi når vores vision. Som der står i værdigrundlagets første punkt, så kan vi ikke blive bedst til alt på én gang. Og i vores forretningsidé er der også særligt fokus på et par af områderne. Under kvalitet er der særlig fokus på kvalitet i rengøring, orden og beklædning, og under hyggelige og dygtige medarbejdere er der særligt fokus på vores servicestandarder. Vi skal være så dygtige til at gennemføre handlingerne i vores fokusområder, at vi ikke bare er på niveau med vore discountkonkurrenter, men vi skal være i særklasse bedre. Alle beslutninger, der træffes i vores system, skal vurderes i forhold til vores forretnings-id.

9 8 Vores værdier I REMA 1000 Danmark sikrer vi et fælles fodslag gennem vores værdisæt, der er defineret af Odd Reitain, manden bag REMA 1000 og Reitangruppen. Det består af otte budskaber, som du helt sikkert kommer til at høre mere til, hvis du bliver franchisetager hos os: Vi rendyrker vores forretningsidé Vi holder en høj forretningsmoral Vi skal være gældfri Vi motiverer til en vinderkultur Vi skal være positive og offensive Vi snakker med hinanden og ikke om hinanden Kunden er vores øverste chef Vi skal have det morsomt og lønsomt

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000 Købmand i Del 1 Hvad er franchising? Et franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Overvejelser ved valg af grossist og detailhandel Grossist

Overvejelser ved valg af grossist og detailhandel Grossist Overvejelser ved valg af grossist og detailhandel Grossist Detailhandel Har grossisten et solidt og geografisk bredt net af butikker som kunder? Passer vore varer ind i grossistens sortiment (pris, kvalitet,

Læs mere

Ny og sund livsstil og succes som selvstændig hos bailine - et gennemarbejdet franchisekoncept

Ny og sund livsstil og succes som selvstændig hos bailine - et gennemarbejdet franchisekoncept Ny og sund livsstil og succes som selvstændig hos bailine - et gennemarbejdet franchisekoncept SMERTE OG SLANKEKLINIK VÆGTTAB KOSTVEJLEDNING OPSTRAMNING SMERTELINDRING bailine er stolt over at kunne tilbyde

Læs mere

På Vej -møde. Ekspansion af dit brand igennem franchising. Program

På Vej -møde. Ekspansion af dit brand igennem franchising. Program På Vej -møde Gratis netværksmøde for eksisterende og kommende franchisegivere Næste møde: 5. oktober kl. 14.30 17.00 FranchisePartner og Franchise Danmark (tidligere Dansk Franchise Forening) inviterer

Læs mere

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013)

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013) Performance : 3,84 (3,79) Importance : 3,90 (3,94) Respondenter : 414 (360) Organisation 3,53 (3,38) 5.0 Økonomi 3,84 (3,68) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,03 (3,98) 3.0 Kunder / Foreninger / Samarbejdspa 3,66

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

REMA 1000 Marketing og CSR strategi. Anders Jensen

REMA 1000 Marketing og CSR strategi. Anders Jensen REMA 1000 Marketing og CSR strategi Anders Jensen Scenen 2005 3,6 mia. kr. i omsætning en af de mindste dagligvarekæde 136 butikker Markedsandel 3,2% Blandt de laveste image-scorer i dagligvaresektoren

Læs mere

Vi har brugt 18 år på at begå næsten alle de fejltagelser, man kan begå som selvstændige...

Vi har brugt 18 år på at begå næsten alle de fejltagelser, man kan begå som selvstændige... Vi har brugt 18 år på at begå næsten alle de fejltagelser, man kan begå som selvstændige...? t e d l i t d i Har du t Alle vores erfaringer har vi brugt på en forretningsmodel, der kan give dig friheden

Læs mere

Af Peter kvetny t A l e n 38 Iværksætteren

Af Peter kvetny t A l e n 38 Iværksætteren t a Har du først fundet de helt rigtige medarbejdere, melder der sig et nyt spørgsmål: hvordan får du dem til at blive? Det er ikke nogen let opgave og det er dyrt, når dygtige medarbejdere forlader butikken.

Læs mere

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus.

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus. 1 HARRY FILM Hos Elgiganten har du alle tiders mulighed for at forme din egen karriere og du vil i din tid hos os, blive udfordret på både personlige og faglige kompetencer. Du er lige nu i gang med CAT

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Økonomi. ECCO Sko A/S 2. Store tal i koncernregnskabet 3. Butiksregnskabet 4. Butiksdriften 5. Ejerforhold i detailledet 6.

Økonomi. ECCO Sko A/S 2. Store tal i koncernregnskabet 3. Butiksregnskabet 4. Butiksdriften 5. Ejerforhold i detailledet 6. Økonomi ECCO Sko A/S 2 Store tal i koncernregnskabet 3 Butiksregnskabet 4 Butiksdriften 5 Ejerforhold i detailledet 6 Fra ko til sko 7 damkjær & vesterager 1 ECCO Sko A/S ECCO er en familieejet virksomhed

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning Praktikpladssøgning Opgave Kom i gang med ansøgningerne 1.1. Hvad er der af muligheder for at finde aktuelle jobopslag? List minimum 5 muligheder op, for at finde aktuelle stillinger. 1.1.1 Hvad vil det

Læs mere

Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Bestyrelseshåndbogen Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Bliv franchisetager. Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK

Bliv franchisetager. Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK Bliv franchisetager Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK Salg af spydstegte BBQ kyllinger, sandwich og tilbehør Salg af frisksmurte sandwich, friskbrygget kaffe og kage

Læs mere

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min.

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min. Bilag til: HHX Afsætning A Eksamen nr. 1 Forberedelsestid: 30 min. - Se video: Intro - Forbered opgaven - Se video: Eksamen 1 - Diskuter elevens præstation og giv en karakter - Se video: Votering - Konkluder

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10 M E R K U R A N D E L S K A S S E T I D S S K R I F T F O R N Y B A N K K U L T U R N R. 2 2 0 1 5 PENSIONSMEDLEMMER FRAVÆLGER FOSSIL ENERGI 14 SÆT OPSPARINGEN I FREMTIDENS BÆREDYGTIGE TEKNOLOGI 18 TEMA:

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

Introduktion til vores nye 2021-strategi

Introduktion til vores nye 2021-strategi Introduktion til vores nye 2021-strategi Indhold Introduktion 1 Vejen mod 2021 Vores udgangspunkt 3 Syv spor Sådan når vi vores mål 2 For enden af vejen Vores målsætninger 4 Ballast til rejsen Kapitaludvidelse

Læs mere

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør CSR-rapport for 2016 Forord Kort om Feicon Ledelsessystemer hvad er det? Feicons identitet Politik for certificeringer Mål og indsatser Feicons interessenter CSR Rapporten Forord I 2013 blev Feicon ApS

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

FORRETNINGSPLAN FOR IVÆRKSÆTTERNE

FORRETNINGSPLAN FOR IVÆRKSÆTTERNE FORRETNINGSPLAN FOR IVÆRKSÆTTERNE Vejledning for udarbejdelse Kommuneqarfik Sermersooq, Erhvervsudviklingsafdelingen Udarbejdelse af en forretningsplan. En forretningsplan er en beskrivelse af den virksomhed,

Læs mere

Skræddersy din Franchise

Skræddersy din Franchise Skræddersy din Franchise - så den passer til din stil Verdens førende tæppe- og møbelrens - I al beskedenhed... Hvad er Franchising? EU definition: En helhed af industrielle ejendomsrettigheder til : varemærker,

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Silkeborg Kommune 2015-2020 - Vejen til mere rummelighed, livskvalitet og vækst

Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Silkeborg Kommune 2015-2020 - Vejen til mere rummelighed, livskvalitet og vækst Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Silkeborg Kommune 2015-2020 - Vejen til mere rummelighed, livskvalitet og vækst Forestil dig en virksomhed, der tjener penge på almindelige markedsvilkår

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Rekruttering Try & Hire Vikar din medspiller på arbejdsmarkedet Dialog skaber kontakt Kontakt knytter mennesker Medarbejderne ApS er et landsdækkende

Læs mere

Handlingsplan for skolepraktikken på ZBC 14.oktober 2010

Handlingsplan for skolepraktikken på ZBC 14.oktober 2010 Handlingsplan for skolepraktikken på ZBC 14.oktober 2010 Aktivitet Ansvarlig mere i SKP, hvilket giver mere viden om afdelinger og tættere opfølgning på uddannelsesmål inkl. rokering mellem afdelinger

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor Din revisor er en mulighed for at få råd og vejledning om, hvordan du optimerer din virksomhed. Det betaler sig. Din revisor er meget mere end revision

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

Nyd livet hele livet. Bliv selvstændig franchisetager

Nyd livet hele livet. Bliv selvstændig franchisetager Nyd livet hele livet Bliv selvstændig franchisetager Om JobTeam JobTeam er et særdeles velkonsolideret, danskejet Vikar- og Rekrutteringsbureau, der siden 1997 har drevet virksomhed med hovedkontor i Esbjerg.

Læs mere

MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ

MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ Mission 2 Vision 3 Oms 3,9b Strategiudvikling 4 JYSK VALUES 5 JYSK LEADERSHIP 6 1 MISSION JYSK ønsker at gøre tingene på sin egen måde. Derfor har JYSK skabt et fundament

Læs mere

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto 1 Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende faktor. Vi skal sammen sikre, at det netop er Elgiganten

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Få mere ud af det du allerede har. Sammen kan vi blomstre

Få mere ud af det du allerede har. Sammen kan vi blomstre Få mere ud af det du allerede har Sammen kan vi blomstre Vækst vokser indefra I en tid, hvor bankerne er lukkede, selvom de har åbent, og kunderne kigger mere på prisskiltene end på brødene, er det tid

Læs mere

Fart på karrieren. Elev i rema1000

Fart på karrieren. Elev i rema1000 Fart på karrieren Elev i rema1000 Kan du li detailhandel? Vil du være en af del af Danmarks hurtigst voksende discountkoncept? Er du ambitiøs? Har du gå-på-mod og sans for at arbejde med mennesker? Hvem

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON

NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON Naturlige eller økologisk certificerede ingredienser Hvem vil ikke gerne være sund, bæredygtig og skøn på samme tid? De fleste er efterhånden bekendt med det bæredygtige

Læs mere

Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund

Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund Jacob Kjær en af Danmarks mest erfarne CFO er HAR ORDET Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund CFO en og økonomifunktionen står over for stigende krav. Nøglen til succes som CFO handler om

Læs mere

Koncern Personalepolitik

Koncern Personalepolitik Koncern Personalepolitik Personalepolitik med omtanke Et menneske er skabt ej for sig selv alene. Sådan lyder de allerførste ord i den første udgave af den avis, der 2. januar 1767 blev begyndelsen til

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Sælg din ide og sælg dig selv

Sælg din ide og sælg dig selv Workshop 4 BlueInnovationCamp Sælg din ide og sælg dig selv Hans Peter Wolsing iværksætterkoordinator hpw@vhnordjylland.dk Jeg har valgt at sige noget om 3 ting: Markedsføring i alt Præsentation af idé

Læs mere

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI

VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI VÆKST VIA INNOVATIV STRATEGI Erhvervsudviklingsdøgn 14. maj 2014 Brands4kids A/S, Erik Andreæ 1 AGENDA 4Brands4kids A/S 4Fra drøm til virkelighed.! 4Et strategisk valg 4Innovation i tøjbranchen findes

Læs mere

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Første møde med Poul Bendixen d.16-11-09 uge 47 Kaufman ideen: Kaufmann har været i tankerne De er lidt mere lokal, men mere den frække hund! Nerve vil gerne

Læs mere

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

v/ Statsaut. revisor Morten Ovesen

v/ Statsaut. revisor Morten Ovesen v/ Statsaut. revisor Morten Ovesen Tlf.: 96 23 54 00 Økonomi styres af den som tager beslutning med virkning for økonomien. - det er ikke ægtefællen! - det er ikke bogholderen! - det er ikke revisoren!

Læs mere

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, Brønnøysund 17. april Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, Brønnøysund 17. april Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse. Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, Brønnøysund 17. april Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.dk Kompetencestrategi Kurser Efteruddannelse Videreuddannelse Hvordan

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

1. Kan outplacement-udbyderen tilbyde sparring til lederne, der skal opsige medarbejdere? Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere og kom

1. Kan outplacement-udbyderen tilbyde sparring til lederne, der skal opsige medarbejdere? Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere og kom 1. Kan outplacement-udbyderen tilbyde sparring til lederne, der skal opsige medarbejdere? Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere og kommunikere en opsigelse til sine medarbejdere. Det er

Læs mere

Organisationsmanual SIKA RENGØRING A/S. Organisationen bag SIKA Rengøring A/S

Organisationsmanual SIKA RENGØRING A/S. Organisationen bag SIKA Rengøring A/S Organisationsmanual SIKA Organisationen bag SIKA Rengøring A/S 1 En robust organisation SIKA Rengøring A/S blev grundlagt i 2001 af Richard, Elisabeth og Bent Hansen, som har mere end 30 års praktisk og

Læs mere

Stærke virksomheder i et stærkt samfund

Stærke virksomheder i et stærkt samfund Stærke virksomheder i et stærkt samfund D É T A R B E J D E R D I FO R D É T A R BEJ D ER D I FO R Stærke virksomheder i et stærkt samfund Danmark skal være verdens bedste land at leve i og verdens bedste

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

Brødrene Dahl Ved Benny Mikkelsen & Rasmus Skov

Brødrene Dahl Ved Benny Mikkelsen & Rasmus Skov Brødrene Dahl Ved Benny Mikkelsen & Rasmus Skov Saint-Gobain divisioner Omsætningsfordeling 2010 190 000 ansatte i 64 lande Innovative Materials (23%) Building Distribution (43%) High Performance Materials

Læs mere

DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET

DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET KRAV OPPEFRA: SÆLG SÆLG SÆLG! Detailhandlen er under pres i Danmark. Det betyder, at vi som virksomhed

Læs mere

CUSTOM GROUP Freelance salg, salgsledelse eller salgstræning

CUSTOM GROUP Freelance salg, salgsledelse eller salgstræning CUSTOM GROUP Freelance salg, salgsledelse eller salgstræning Introduktion til en styrket og stigende omsætning i din virksomhed. Tak for din interesse for at møde os. Jeg har hermed fornøjelsen af at præsentere

Læs mere

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1 Tilbud du ikke plejer at få Side 1 Side 2 Vores opskrift på succes. Stædighed og gode forbindelser. Med mere end 50 års erfaring med tilbudsformidling og et kundegrundlag i millionstørrelsen kan vi eksponere

Læs mere

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE More than a job 3 "ENHVER KAN FEJE ET GULV ELLER SKRÆLLE EN KARTOFFEL." Du har måske oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner.

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

Ledelse. Hovedkonklusion. 7. maj 2015

Ledelse. Hovedkonklusion. 7. maj 2015 7. maj 2015 Ledelse Hovedkonklusion I forbindelse med projektet Effektiv drift har vi gennemført ca. 60 interviews. Vi har talt med ejendomsfunktionærer, driftschefer og beboerdemokrater. Disse interviews

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER

PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER PROFIL OPTIK STILLER SKARPT PÅ MEDIEINVESTERINGERNE DIRECT MAIL SPILLER LIGE OP MED TV OG LOKALAVISER Profil Optik har både direct mail, tv og lokalaviser med i mediemixet. Via salgsmodellering har kæden

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler

Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler RealMæglerne -handler med omtanke! Hvem er RealMæglerne? Grundstenen til det, der skulle blive til RealMæglerne, blev lagt i 1988 under navnet foreningen

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

Sammen bygger vi kvalitetsoplevelser

Sammen bygger vi kvalitetsoplevelser Sammen bygger vi kvalitetsoplevelser ACUTUS Team giver dig 10 nye muligheder for at vokse ACUTUS Team er garant for kvalitetshåndværk. Sammen bygger vi oplevelser, du føler stolthed over. Bliv en synlig

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden?

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? DETAILUDDANNELSE - HORSENS 2014 MODUL BESKRIVELSER FORMÅL: I en hård konkurrence situation er det nødvendigt konstant at fokusere på forretningens

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB

STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB Her er forløbet du har ventet på! Et samlet forløb med de vigtigste elementer for at drive en god og bæredygtig forretning. Deltagere: Ledere/ledende medarbejder/indehavere

Læs mere

The Innovation Board. Odense, den 7. januar 2014. Henrik Karlsen, partner. Copyright. tirsdag den 7. januar 14

The Innovation Board. Odense, den 7. januar 2014. Henrik Karlsen, partner. Copyright. tirsdag den 7. januar 14 The Innovation Board Odense, den 7. januar 2014 Henrik Karlsen, partner Vores mission Vi skal hjælpe virksomheder med at styrke deres konkurrenceevne gennem strategiske, systematiske og værdiskabende tilgange

Læs mere

DERFOR SKABER MELLEMLEDERNE HOS KD GRUPPEN LANGT BEDRE RESULTATER NU

DERFOR SKABER MELLEMLEDERNE HOS KD GRUPPEN LANGT BEDRE RESULTATER NU DERFOR SKABER MELLEMLEDERNE HOS KD GRUPPEN LANGT BEDRE RESULTATER NU Mellemlederne hos KD Gruppen brugte for meget tid på drift og detaljer. De løb hurtigere og hurtigere for at nå mere og mere selv, mens

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

Velkommen til Skive Kommune

Velkommen til Skive Kommune Velkommen til Skive Kommune Skive i tal år 2016 Borgere i kommunen: 46.600 Ledighed: 2,5 % I Skive by: 20.500 Areal: 690 m 2 Arbejdspladser: 22.000 Kystlinje: 190 km Arbejdspladser i Skive Kommune: 4.500

Læs mere

Når din iværksætterdrøm skal gøres til virkelighed

Når din iværksætterdrøm skal gøres til virkelighed Når din iværksætterdrøm skal gøres til virkelighed Steen Bielefeldt Iværksætter konsulent Sønderborg Iværksætter Service Sønderborg Iværksætter Service, Erhvervskonsulent 3 år Brandt Nordic A/S, Produkt-/marketingchef

Læs mere

Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten?

Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten? Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten? Oplæg af Kirstine Rechendorff, Ennova Ennova A/S Hvorfor engagement? - fordi det er win-win For virksomheden: For medarbejderen: Fastholde medarbejderne

Læs mere

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab (Det anbefales at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Interessenterne Aftalen indgås mellem underskrevne Deltagers navn Adresse Tlf.

Læs mere

ØKONOMI. Årets resultat 2. JYSK i europæisk top 10 3. Balancens aktivside 4. Balancens passivside 5. Mål 6. Balanced scorecard 7

ØKONOMI. Årets resultat 2. JYSK i europæisk top 10 3. Balancens aktivside 4. Balancens passivside 5. Mål 6. Balanced scorecard 7 ØKONOMI Årets resultat 2 JYSK i europæisk top 10 3 Balancens aktivside 4 Balancens passivside 5 Oms 3,9b Mål 6 Balanced scorecard 7 Udvikling i omsætning 8 Butiksudvikling: koncern 9 Butiksudvikling: JYSK

Læs mere

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Det forpligter at rådgive om penge, pension og investeringer Hvad er forskellen på Bankpension og andre pensionsselskaber? Der er flere, men en af

Læs mere

SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER

SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER FortiusFitness.dk GARANTI FOR RESULTATER Velkommen til det første skridt i retning af den krop, du ønsker Et forløb hos Fortius Fitness er et samarbejde, hvor alt er

Læs mere

Revision af frie skoler

Revision af frie skoler Vi har specialiseret os i... 90167145216418+51228672+91773+977123+724 9470912560915790167145216418+51228672+ 773+977123+7249+5687735987738935779385 39+8677689t743689+773698+776398+77469+ 7389+84789+81378983817398+87798+768189

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Det vil glæde mig...

Det vil glæde mig... s Det vil glæde mig... Kære leder Det vil være en glæde for mig sammen med Dig - at designe en unik workshop tilpasset din virksomhed og jeres udfordringer Lad Dig inspirere af workshops, som andre allerede

Læs mere

Mission, vision og forretningsidé

Mission, vision og forretningsidé Mission, vision og forretningsidé Vision for ECCO A/S 2 Vision og mission for detailhandel 3 Fra ko til sko 4 Danske rødder 5 Forskellige forretningstyper 6 damkjær & vesterager 1 Vision for ECCO A/S ECCOs

Læs mere

lindab we simplify construction En af Danmarks bedste arbejdspladser

lindab we simplify construction En af Danmarks bedste arbejdspladser En af Danmarks bedste arbejdspladser Post-lunch DIP Energi booster Kollega til 5200 dejlige kollegaer Mentor Adm. Direktør for Lindab A/S Leder Cykler og løber Mor til 20Bestyrelsesmedlem års jubilar i

Læs mere

En smagsprøve på Jyske Bank

En smagsprøve på Jyske Bank En smagsprøve på Jyske Bank 1 Vi vil gøre en forskel for dig Det er svært på skrift at overbevise dig om, at du skal blive kunde i Jyske Bank. Vi skal opleves i virkeligheden. Men forhåbentlig kan vi inspirere

Læs mere

Virksomhedskultur og værdier. Hvad er resultatet af god ledelse?.og af dårlig?

Virksomhedskultur og værdier. Hvad er resultatet af god ledelse?.og af dårlig? Virksomhedskultur og værdier Hvad er resultatet af god ledelse?.og af dårlig? Ledernes Hovedorganisation August 4 Indledning Meget moderne ledelsesteori beskæftiger sig med udvikling af forskellige ledelsesformer,

Læs mere

Forretningsplan for. [Specialbutik]

Forretningsplan for. [Specialbutik] Forretningsplan for [Specialbutik] Nærværende skabelon for Forretningsplan for [Specialbutik] har været anvendt i praksis i forbindelse med ansøgning om banklån og kassekredit på i alt kr. 550.000 Enhver

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation ECCO en dansk familievirksomhed 2 En multinational organisation 3 Hvem vil have os? 5 En mand og hans drøm 6 ECCO ejer hele værdikæden 7 ECCOs læderproduktion 8 damkjær & vesterager

Læs mere

Akademiet for Talentfulde unge. Business Battle. 3. Og 5. august 2015

Akademiet for Talentfulde unge. Business Battle. 3. Og 5. august 2015 Akademiet for Talentfulde unge Business Battle 3. Og 5. august 2015 I skal konkurrere mod hinanden i at drive virksomhed Sammen! Hold mod hold. - især i starten vil det være op ad bakke - for der får I

Læs mere