Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang"

Transkript

1 Odden Borg Avis August 2009 nr. 2/14. årgang Jubilæum søndag 30. august kl på Odden, hvor den restaurerede kalkmaleridekoration fra 1500-tallets første halvdel nu kan beundres på 1. salen, midt imellem de nyophængte Willumsen-billeder

2 Formanden fortæller: Dette er et glædeligt år for Odden. Herre gården har gennemgået en omfattende renovering, og fremstår som en smuk ram me om den værdifulde samling. Samlingen er ophængt stilfuldt og gennemtænkt i de nye omgivelser. Jeg kan anbefale alle fæstebønder, som ikke har haft mulighed for at besøge Odden længe, at lægge vejen forbi til en genvisit. Der er igen åbnet mulighed for flere arrangementer, og jeg vil benytte lejligheden til at takke de trofaste hjælpere for den indsats de yder, og håber at se mange til de kommende arrangementer. Min mail og telefon er åben for alle, der har gode ideer og lyst til at bidrage med et stykke arbejde i relation til deres fag eller hobby. Vi kan se frem til et spændende efterår med aktiviteter og planer for jubilæumsåret. På glædeligt gensyn! Eivy Balling Udgiver af Odden Borg Avis: Fæstebonde under Herregården Odden Redaktion: Gerda Rump Christensen Tlf / e-post Indhold: Tilbage til hverdagen, Estrid Mark... 3 Jubilæumsinvitation... 3 Willumsen hjem, Troels Andersen... 4 Generalforsamlingen, Eivy Balling... 6 Nordal Brun, Willumsens originale skulpturdele samlet, Gerda Rump.. 12 Herregården Odden, Oddenvej 31 Åben daglig Tlf e-post Tryk: Vestergaards Bogtrykkeri Bestyrelsen 2009/2010 Eivy Balling, formand Gl. Kongevej 128 A 4.tv Frederiksberg C / Jan Balling, kasserer / sekretariat Mørkhøjvej 334 F Herlev / Jette Nedergaard, referent Kobbersholtvej 4, Mygdal 9800 Hjørring Gerda Rump Christensen, redaktør A.N. Hansens Allé Hellerup / Jens Holt Andersen Danmarksgade 9, 9870 Sindal / Suppleanter Agnes Pilgaard Kobbersholtvej 227, Astrup 9800 Hjørring / Ruth Lønskov Ved Volden 11 5.th København K

3 Af Estrid Mark, formand for Fondsbestyrelsen Odden tilbage til hverdagen Takket være dygtige håndværkere lykkedes at afslutte restaureringen af Odden indvendig, så vi kunne genåbne den 4. april. Bestyrelsen er efter ønske fra Hjørring Byråd blevet suppleret med en repræsentant for byrådet, Niss Ribergaard. Vi glæder os til at få en nær dialog med Byrådet til gavn for fremtiden. Trods nedskæringen af kommunes støtte til Odden i 2009 har det alligevel været muligt at holde åbent alle dage siden 4. april. Det skyldes i høj grad, at en række frivillige fæstebønder har meldt sig som kustoder og med stor entusiasme påtaget sig de daglige opgaver med modtagelsen af Oddens gæster, servering i caféen, rengøring, indkøb mm. Uden denne frivillige indsats var vi ikke kommet igennem I alt har 17 kustoder, frivillige og fæstebønder meldt sig på Odden. Vi håber at få økonomi til på deltid at ansætte en person, som kan løse de administrative opgaver, stå for arrangementer og koordinere arbejdet. Den store økonomiske indsats, ydet til restaureringen af Odden over 7 mil. kr. skulle gerne have lov at bære frugt, så bygning og samling kan bestå og være til glæde for såvel områdets befolkning som for de mange besøgende fra ind- og udland. Jubilæumsinvitation søndag den 30. august kl Til festlig markering af alt dette skulle det glæde bestyrelsen at invitere fæstebønder og venner søndag den 30. august kl på Odden. På denne dag vil vi samtidig markere et dobbelt jubilæum. Det er 40 år siden samlingen åbnedes i Ribe og 20 år siden dørene blev slået op på Odden. Det vil glæde os at se rigtig mange af Oddens fæstebønder og venner på dagen. Kirsten og Fondsbestyrelsen 3

4 Af Troels Andersen WILLUMSEN VENDER HJEM Et af punkterne på jubilæumsprogrammet for dagen den 30. august vil blive præsentationen af en nyerhvervelse til samlingen, et stort selvportræt af J.F. Willumsen. Det er et forarbejde til det store billede af»maleren og hans familie«fra 1912, der tilhører Nationalmuseum i Stockholm, som har deponeret det i J.F. Willumsen Museet i Frederikssund. Billedet viser maleren Willumsen ved arbejdet. Han er i færd med at portrættere en dreng, mens hans hustru Edith kommer hjem og modtages af deres to små døtre, Gersemi og Anse. Der er en helt særlig grund til at glæde sig over, at billedet nu kan føjes til samlingen. For mere end 25 år siden erhvervede Victor Petersen nemlig to andre dele af det store forarbejde, scenen med Edith og døtrene og drengen, der sidder model. Selvportrættet er den manglende, centrale del af hele kompositionen. Det har hængt så nøje sammen med billedet af Edith og pigerne, at man kan se den ene piges ly- seblå kjole fortsætte ind i siden af selvportrættet. Billedet er mere dramatisk end Willumsen plejer, det får næsten et ekspressionistisk præg. Ikke mindst paletten og penslerne, som han holder i den ene hånd, er nærmest fejet på papiret i hastige strøg. Måske kan man i hans dybsorte bukser og vest spore de indtryk, han har fået fra spansk malerkunst under parrets ophold i Spanien et år tidligere. Billedet har været i Willumsens families eje, siden det blev til. Erhvervelsen er blevet mulig takket være tilskud fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinusfonden, Beckett-Fonden, Det Obelske Familiefond og Spar Nord Revision. Øverst:»Maleren og hans familie«fra 1912, deponeret i J.F. Willumsen Museet, Frederikssund. Nyerhvervelsen, det 180x97 cm store selvportræt (fotograferet i Willumsens families hjem). Selvportrættet, nederst i midten, kan nu føjes til Victor Petersens samling på Odden, som allerede ejer to andre forarbejder, drengeportrættet nederst til venstre og Edith og døtrene nederst til højre 4

5 5

6 Generalforsamlingen l Efter formand Lisbet Jensens velkomst startede generalforsamlingen med 25 min. underholdning. I år havde vi den store glæde, at få besøg af mezzosopran Thea Hermann Palbøl, som sammen med pianist Elisabeth Jensen sang og spillede for os. Ved koncerten sang Thea fem sange. Først en hyldest til Bach s kone»bist du bei mir«, dernæst to smukke lieder af Schubert»Lachen und Weinen«og»Litanei«. Koncerten blev rundet af med Gabriel Faurés stemningsmættede»rêve d amour«og Kaj Munks digt om den blå anemone, sat i musik af Egil Harder. Da koncerten var slut, blev der serveret skipperlabskovs i den smukke Sommerstue på 1. sal, midt mellem Willumsens dejlige malerier. Derefter gik vi over til fæstebondeforeningens generalforsamling Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formand aflægger beretning 3. Kasserer aflægger regnskab 2008 og budget Vedtagelse af kontingent for

7 lørdag den 25. april 4a. Vedtagelse af bestyrelsens indstilling til regulering af vedtægter fra Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen 6. Valg af revisor 7. Behandling af indkomne forslag 8. Afsløring og overrækkelse af foreningens donationer til samlingen 9. Eventuelt Ad 1. Valg af dirigent og referent: Poul Jelsager blev enstemmigt valgt til dirigent og takkede for tilliden. Poul erklærede generalforsamlingen lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Eivy Balling blev valgt til referent. Ad 2. Formanden Lisbet Jensen aflagde bestyrelsens beretning I det forløbne år har der været en del bevægelse i antallet af fæstebønder. Nogle er kommet lidt på afstand og har meldt sig ud, men flere endnu er kommet til og lige nu er der i alt 404. Det er mange. 7

8 I alle henseender er det en stor støtte og styrke for Herregården Odden, at så mange har omsorg for stedet. Som nævnt før giver det større velvillighed fra fonde og lignende, og det bliver også til en pæn sum penge med fæstebondebidraget. En hel del af pengene bruges til at købe kunst for, så samlingen vokser hele tiden. I 2008 har Fæstebondeforeningen doneret 3 værker af Willumsen: - Bjerglandskab - Portræt af en afrikaner - Portræt af en spanier købt på Brun Rasmussens auktion til en samlet pris af kr. Derudover er der doneret 5oo stk. kataloger om samlingen. I alt kr. I forbindelse med det dobbelte jubilæum her i 2009, har fæstebønderne bekostet opstillingen af den imponerende herre Nordal Brun - i gips. Gå endelig en tur op og hils på ham i dag, selv om han først er på næste årsregnskab. Renoveringen har fyldt det meste af året, idet der ikke var mange måneder imellem slutningen på den første og begyndelsen på den næste. Den nyeste, som knap nok er færdig, er delvis finansieret med LAG-midler og fondsmidler. Resultatet er helt ovenud flot og fremstår som en virkelig smuk helhed. Det har også givet nye muligheder for at præsentere værkerne. Bl.a. med et helt nyt rum. Forhåbentlig vil mange, både fæstebønder og andre, få lejlighed til at opleve dette her i sommer. Til gengæld har der så ikke været tid og plads til arrangementer. Kun et enkelt, nemlig genåbningsfesten den 14. juni. En del fæstebønder hjalp med forberedelserne og endnu flere gjorde en indsats på selve dagen. Festen blev holdt i borggården med tale, musik og traktement, og det blev en meget festlig dag. For det meste er det også fæstebønder som har sørget for at pakke Borgavisen til forsendelse. Det har ofte været den samme trofaste lille flok. Desværre mistede vi ganske pludseligt her i efteråret Anne Marie Olsen, som var en af flokken. Hun var en dejlig, handlekraftig, frisk pige, som vi vil savne. På bestyrelsens og Fondens vegne vil jeg takke alle fæstebønder for deres støtte og ydelse, både økonomisk såvel som praktisk. Vestergaards Trykkeri skal have tak fordi de trofast og smukt trykker Borgavisen. Tak til sponsorerne i forbindelse med denne generalforsamling: Hirtshals Mejeri - Bjergby Brugs - Solbakkens Blomster og plantecenter. Tak til Lisbet Hansen og Jakob Kofoed, som i løbet af året har afsluttet deres daglige arbejde på Odden, men som stadig støtter på forskellig måde. I Fæstebondebestyrelsens lille flok vil jeg tillade mig særligt at takke de, som år efter år har ydet et stort stykke engageret arbejde. Gerda Rump, som hver gang redigerer Borgavisen, Jan Balling, som tager sig kærligt og samvittighedsfuldt af regnskaberne, og Eivy Balling, som udfører alt sekretærarbejde. 8

9 En særlig tak til Estrid Mark for altid at være opmærksom og tage fæstebondeforeningen med ind i samarbejdet, og en tak til Troels Andersen, som vi ofte ser her og arbejder sammen med i forskellige situationer. Også en tak til resten af Fondsbestyrelsen. Til sidst, som den søde lille rosin i pølseenden, tak til Kirsten for altid at interessere sig for og omfatte alle de skiftende personer, som kommer her, for altid at være parat til at hjælpe, og for hendes dejlige humør. Ad 3. Kassereren aflægger re gnskab: Jan Balling gennemgik det omdelte regnskab. Poul Jelsager gav ordet til forsamlingen for spørgsmål. Der var ingen spørgsmål, og regnskabet blev derefter godkendt. Ad 4. Vedtagelse af fæstebondebidrag for det kommende år: (skriftlig afstemning) Med henvisning til sidste års generalforsamling, hvor det blev diskuteret (og efter sigende vedtaget) at sætte fæstebondebidraget til kr. 250,00, var der spørgsmål fra en fæstebonde, hvorfor der var kommet forslag til afstemning med et beløb på kr. 225,00. Til dette blev der svaret, at der måske var sket en fortolkningsfejl, da det også blev vedtaget, at bestyrelsen skulle arbejde videre med en eventuel prisregulering. Konklusionen var, at bestyrelsen havde diskuteret begge emner, og kommet frem til kr. 225,00 (kompromis) og ingen prisregulering. Med bemærkningen om, at der kan komme en yderligere forhøjelse, besluttede fæstebonden at trække sit spørgsmål tilbage. Generalforsamlingen accepterede at indbringe beslutningen fra 2008 om en kontingentforhøjelse til kr. 250,- til en ny afstemning pga. en procedurefejl i Generalforsamlingen vedtog herefter, med 62 stemmer for, 7 imod og 2 blanke, et fæstebondebidrag på kr. 225,- om året fra Ad 4a. Vedtagelse af bestyrelsens ind stilling til regulering af vedtægterne fra 2007: Poul Jelsager gennemgik bestyrelsens udsendte forslag med alle de ændrede punkter. Det vigtigste punkt var ændring af bestyrelsens sammensætning fra 7 bestyrelsesmedlemmer til 5 (suppleanter uændret) og ændring af regler ved begæring af fradrag for gavebidrag efter skattelovens 8A. Dette blev vedtaget. Ad 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen: Poul Jelsager præsenterede den siddende bestyrelse: Lisbet Nørgaard Jensen (på valg - ønsker at fratræde) Susanne Sander (ikke på valg - ønsker at fratræde) Hasse Martinus Clausen (ikke på valg - ønsker at fratræde) Ruth Lønskov (ikke på valg - ønsker at fortsætte som suppleant) 9

10 Gerda Rump Christensen (ikke på valg) Jan Balling (på valg - ønsker genvalg) Eivy Balling (på valg - ønsker genvalg) Suppleanter: Agnes Pilgaard (ønsker genvalg) Søren Risager (ønsker ikke genvalg) Der var 2 nye kandidater til bestyrelsesposter: Jette Nedergaard Jens Holt Andersen Efter afstemningen er bestyrelsen: Gerda Rump Christensen, Jette Nedergaard, Jan Balling, Jens Holt Andersen, Eivy Balling Suppleanter: Agnes Pilgaard, Ruth Lønskov Ad 6. Valg af revisor: Jens Broen blev genvalgt. Ad 7. Behandling af indkomne forslag: Ingen indkomne forslag. Ad 8. Overrækkelse af foreningens donationer: Formanden Lisbet Jensen overrakte de 3 kunstværker til formand for Fondsbestyrelsen, Estrid Mark. Estrid fortalte om billederne, og rettede en stor tak til fæstebønderne med disse ord:»jeg vil først takke fæstebondebestyrelsen for dens arbejde i året, der er gået, og mener, at Borgavisen er en vellykket måde at formidle forbindelsen mellem samlingen, Odden og jer. Hertil kommer hjemmesiden, som formidler kendskabet til Odden og samlingen til en større kreds. For arbejdet med disse medier skal der lyde en særlig tak til Gerda og Jan. Fonden værdsætter meget alt det, som Fæstebondeforeningen har bidraget med: De 3 billeder, købt på Bruun-Rasmussens Auktioner, opsætning af Nordal Brun, katalog, der er solgt så mange af, at vi snart skal have dem genoptrykt med nyt oplag. Fonden har jo ikke mange midler, så hvad skulle vi gøre uden jer! Jeres donationer har vi og samlingens gæster fornøjelse af, og praktisk arbejde har vi fået fornøjelse af her og nu. Som mange sikkert ved, blev vi beskåret af kommunens tilskud, og bestyrelsen valgte ikke at genbesætte stillingen med en daglig leder. Vi er heldige at have nogle dygtige og ansvarlige kustoder, som får dagligdagen til at fungere. Nyt er også, at vi har fået fæstebønder ind, som gerne vil hjælpe os med nogle kustodevagter. Det ville glæde os, hvis der var endnu flere, der kunne tænke sig en vagt i ny og næ. Dette er jo en glimrende anledning til at lære samlingen endnu bedre at kende. Troels og jeg står for det mere administrative arbejde, men vi bor jo i henholdsvis Silkeborg og København. Til renoveringen har Troels været bestyrelsens tillidsmand i forhold til arkitekt og dygtige håndværkere. Det er 10

11 også Troels, der har stået for ophængningen og hvor flot, det ser ud i dag. Ja, Troels har taget det store slæb. Sidste år fortalte jeg, at Fondsbestyrelsen havde mod på endnu en fase af renovering. Nu ser I resultatet. Økonomisk er det lykkedes takket være 6 fonde: Kulturarvsstyrelsen, LAG, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden, Det Obelske Familiefond og Spar Nord. Vi fik også penge til konservatorarbejdet med kalkmaleriet, som I sikkert har set. Vi har fået nye montrer, så værkerne kommer til sin ret. Siden 2002 har vi søgt 40 fonde og fået 20 bevillinger på i alt mio. kr. I øjeblikket har vi ikke planer om nye renoveringsprojekter. Vi beklager, at vi endnu ikke er helt færdige med det indvendige, f.eks. vindueskarme. Vi mangler stadig noget udvendigt på østgavlen, toilettet, brandsikring af fyret, hoveddøren og kældernedgangshuset, plus opretning af de værste steder med brosten. Vi regner med officiel åbning i slutningen af august, herom nærmere.«ad 9. Eventuelt: Under dette punkt tog Jan ordet og udnævnte Kirsten Petersen til Borgfrue, idet fru Kirsten Petersen har en stor del af æren for, at vi har den enestående samling af J. F. Willumsen på Odden. Med disse ord sluttede generalforsamlingen, og Lisbet takkede Poul Jelsager for indsatsen og sluttede generalforsamlingen med tak for god ro og orden. Referent: Eivy Balling Poul Jelsager ledede generalforsamlingen 11

12 Biskop Nordal Brun Willumsens originale skulpturdele i gips er samlet til den næsten 3,50 m høje statue opstillet 1. sal på Odden

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis september 2008 nr. 3/13. årgang Generalforsamlingen den 26. april. Der var dækket festligt op til fæstebønderne i Læderstuen. Der var dejlig musik, skipperlapskovs, kaffe og lagkage, gaveoverrækkelse,

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang Odden Borg Avis December 2009 nr. 3/14. årgang Troels Andersen viser nyerhvervelsen, det 180 x 97 cm store selvportræt af Willumsen, et af forarbejderne til hovedværket Maleren og hans familie fra 1912

Læs mere

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Odden Borg Avis September 2010 nr. 2/15. årgang Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Formanden fortæller: Det var en fornøjelse at se mange fæstebønder til generalforsamlingen

Læs mere

Odden Borg Avis. April 2009 nr. 1/14. årgang

Odden Borg Avis. April 2009 nr. 1/14. årgang Odden Borg Avis April 2009 nr. 1/14. årgang Generalforsamling lørdag den 25. april, kl. 13.00. Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden. Vi glæder os til at se Jer og til at få en

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis December 2008 nr. 3/13. årgang J.F. Willumsens ateliervilla på Strandagervej 28 i Hellerup fik i weekenden 13.-14. september besøg af 3.000 meget interesserede gæster. Realea og Willumsens

Læs mere

Odden Borg Avis. April 2010 nr. 1/15. årgang

Odden Borg Avis. April 2010 nr. 1/15. årgang Odden Borg Avis April 2010 nr. 1/15. årgang Generalforsamling lørdag den 1. maj, kl. 13.00. Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden. Vi glæder os til at se Jer og til at få en hyggelig

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2012 nr. 3 /17. årgang

Odden Borg Avis. December 2012 nr. 3 /17. årgang Odden Borg Avis December 2012 nr. 3 /17. årgang Det nyrestaurerede maleri 65 cm x 93 cm af Odden Hovedgaard fra 1937 er malet af gårdmaleren Christian Peter Pallesen. Det er skænket af Mia Tardini, barnebarn

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Dansk Selskab for Medicinsk Fysik

Dansk Selskab for Medicinsk Fysik Odense, den 24. april 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Beretning fra fonden 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne regnskabsår

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær Referat af generalforsamling i Aktivitetsforeningen den 8. marts 2016 i Fælleshuset. Punkt 1. Valg af dirigent Som dirigent blev valgt Carsten Machon. CM havde udbedt sig mulighed for at blive fritaget

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Grenaa Kunst- og Musikforening. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Foreningens formål er i tæt samarbejde

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2010 nr. 3/15. årgang

Odden Borg Avis. December 2010 nr. 3/15. årgang Odden Borg Avis December 2010 nr. 3/15. årgang Skulpturer af den lille nøgne dreng symboliserende Willumsen selv: Tv. skulpturen mellem forældrene på gravmonumentet på Vestere Kirkegård. Th. montren med

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København for foreningen Den Kreative Skole København 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Den Kreative Skole København. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Vedtægt for Trøjborg Arkadespilforening

Vedtægt for Trøjborg Arkadespilforening Vedtægt for Trøjborg Arkadespilforening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Trøjborg Arkadespilforening Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål er at formidle

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30.

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Medborgerhuset, Kapelvej 44, 2200 København N Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse af regnskab

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Deltagere: Sanna (SANDs sekr., praktikant), René (SANDs sek.), Niels Elbrønd (E- huset, SAND Hovedstaden), Ole Svendsen (SAND Hovedstaden), Michael Høyer (Bornholm),

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup.

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 7. maj 2015, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Ditte Larsen, PA51 Bestyrelsen repræsenteret: Til stede: Formand

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia.

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. dan sl< t æk l< e m an ds I auq M Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 22 virksomheder Michael

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Ordinær generalforsamling AB Silkeborghus

Ordinær generalforsamling AB Silkeborghus Ordinær generalforsamling AB Silkeborghus Østerbrohuset Lokale 7, Århusgade 103 Lørdag den 26. april 2014 kl. 14-17 Side 1 af 9 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 26. april 2014

Læs mere