copyrigth: Ørslev Specialrejser A/S VORDINGBORG KOMMUNE REJSE- OG TURPROGRAM 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "copyrigth: Ørslev Specialrejser A/S VORDINGBORG KOMMUNE REJSE- OG TURPROGRAM 2015"

Transkript

1 copyrigth: Ørslev Specialrejser A/S VORDINGBORG KOMMUNE REJSE- OG TURPROGRAM 2015

2 Det er med fornøjelse, at vi hermed præsenterer Rejseprogrammet for 2015, der som noget ny i år, dækker hele Vordingborg kommune, hvor lokalafdelingerne i Vordingborg, Møn og Præstø samarbejder om deres 1 dagsudflugter og rejser. I år er der arrangeret 6 rejser og 9 endagsture, hvor der tilbydes et alsidigt program, med noget for ehver smag. Vi har i de forgangne år haft et godt samarbejde med Ørslev Gruppe og Specialrejser A/S, og dette samarbejde fortsætter. Vi ser frem til et aktivt og spændende rejseår Praktisk information Bestilling: Rejser og endagsture skal bestille hos Ørslev Rejser på telefon (åbningstid mandag til fredag kl til kl ) eller på mail: trine@orslev.dk. Opgiv venligst tur-nummer. Priser: Alle priser på rejser og ture er inkluderet Ældresagens Turhjælper. Rejser: Ved bestilling af rejser fremsendes der et rejsebevis fra Ørslev Rejser, og der skal betales et depositum, 8 dage efter modtagelse af beviset. Restbeløbet skal betales 30 dage før afrejse. Oplysninger om indbetalingen fremgår af det tilsendte Rejsebevis. Tilmeldingsfristen fremgår under de enkelte rejser. Ørslev formidler også afbestillingsforsikring på 6 % af rejsens pris. Ønskes rejseforsikring skal man kontakte en rejsekonsulent fra Ørslev. Da priserne kan variere. Det gule sygesikringskort dækker IKKE længere ved sygdom og tilskadekomst på rejser i udlandet ej heller transporten hjem, men erstattes af det blå sygesikringskort, hvilket man skal være i besiddelse af ved rejser i udlandet. Endagsture: Bestilling af endagsture, skal ske senest 1 måned før turens dato. Ved bestilling af endagsture, fremsendes der ligeledes et rejsebevis fra Ørslev Rejser, og hele beløbet skal indbetales senest 30 dage før afrejse. Såfremt ovenstående beløb ikke er indbetalt rettidigt, vil bestillingen blive annulleret. Annullering: Evt. annullering af rejser og/eller èndagsture efter indbetaling, skal ligeledes ske til Ørslev Rejser.

3 TUR 1 Påsketur til Harzen (Goslar) 2. april til 6. april 2015 Dag 1: Efter endt opsamling sejler vi med Rødby færgen kl Ved ankomst til Puttgarden gør vi vores første stop ved en grænsebutik, hvor der er mulighed for at handle lidt ind, inden vi fortsætter mod Goslar. Undervejs besøger vi det spændende skibshæveværk i Scharnebeck, eller rettere en skibselevator af kæmpe dimension. Den forbinder to kanaler, som ligger forskudt 38 meter i højden. Vi ankommer til vores hotel, Ramada Bären, i Goslar sidst på eftermiddagen, hvor der er velkomstdrinks og middag på hotellet Dag 2: Morgenbuffet på hotellet. Efter morgenmaden begynder vi dagen ved markedspladsens imponerende bygninger og pladsens klokkespil, der viser minedriftens historie. Efter at have hørt klokkespillet kl starter vores byvandring gennem Goslars smalle gader med de over 1000 gamle skæve, små bindingsværkshuse bygget gennem 400 år. Vi besøger Hellig Kors Hospice fra 1254, den første sociale institution i Goslar og den største bevarede bygning fra middelalderen, i dag rummer den små butikker med lokalt kunsthåndværk. Der bliver også tid til frokost på egen hånd, inden vi kører til Hexentanzplaz i Thale, hvor der er fotopause. Hexentanzplatz ligger i et af de mest naturskønne områder i det østlige Harzen og er et eftertragtet ferie- og udflugtsmål med en formidabel udsigt over de skovklædte bjerge i Harzen. Efter at have nydt området i Thale kører vi til den smukke by Quedlinburg, hvor der er tid på egen hånd, inden vi returnerer til vores hotel i Goslar. Middag på hotellet.

4 TUR 1 fortsat Dag 3: Morgenmad på hotellet. Først kører vi til Wernigerode, hvor vi går en lille byrundtur med rejselederen, og der er tid til frokost på egen hånd. Derefter tager vi med Harzer Schmalspuhrbahn fra Wernigerode til Drei Annen Höhe. Harzer Schmalspurbahn har eksisteret i over 100 år, og er med sine 132 km spor Tysklands største veteranjernbane, der årligt transporterer mere end 1.1 mill. passagerer. Vi slutter turen i den lille landsby Drei Annen Höhe, hvor bussen venter på os. Vi kører retur til Goslar via Torfhaus-Altennau-Hanenklee. Undervejs stopper vi og nyder en kop kaffe. Middag på hotellet med Folklore og underholdning Dag 4: Morgenbuffet på hotellet. Dagen begynder med en panoramatur gennem flere af Harzens små bjergbyer, såsom Lautenthal og Wildemann. Vi slutter ved bjergværksbyen Clausthal Zellerfeld, der er kendt for at have Tysklands største trækirke. Frokost på egen hånd. Der gøres et sidste stop, inden vi når hotellet ved Sølvminerne i Rammelsberg, de ligger cirka 11 km uden for Goslar. Rammelsberg-minen er på UNESCO-listen og omdannet til en række spændende museer. Oplev udstillingerne med bl.a. mineraler og kunst fra Harzen og få en fornemmelse af, hvordan det var at være en minearbejder. Vi kommer på en seniorvenlig rundvisning, der varer 75 min., hvor det er muligt at have sin rollator med. Eftermiddagen på egen hånd til hygge og afslapning, inden der bydes på påske gallamiddag på hotellet. Dag 5: Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning på egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl og kører derefter retur til opsamlingsstederne. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 3588,- Enkeltværelsestillæg 525,- kr. Tilmelding senest d. 15. februar Prisen inkluderer: Transport i 4 **** turistbus, 4 x overnatninger, 4 x morgenbuffet, 4 x middage på hotellet, 3 x håndmadder på udrejsedagen, Dansk rejseleder på hele rejsen, samtlige entreer iht. program, Gratis kaffe i bussen på hele rejsen, Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden, 1 chauffør jvf. køre-/hviletidsbestemmelserne.

5 TUR 2 Jægerspris Slot Torsdag den 9. april 2015 Efter endt opsamling kører vi til Jægerspris Slot som Kong Frederik VII erhvervede d. 21. april 1854, på sin hustru, Louise Danner s fødselsdag og indrettede til privatbolig. Det blev siden hen enkesæde for grevinde Danner. I 1866, tre år efter kongens død, åbnede grevinden dele af slottet for publikum med det krav, at stuerne skulle stå uændrede som evigt minde om den folkekære konge. Efter rundvisning på slottet kører vi til Gerlev Kro og spiser frokost, hvorefter vi kører til Skuldelev Dukkemuseum og Legetøjssamling. Kaffe og kage nydes i/ved bussen på hjemturen. Pris: kr. 560,- pr. person TUR 3 Holland Blomsterparade 22. april 26. april 2015 Dag 1: Efter endt opsamling sejles med Rødby Færgen kl Efter ankomst til Puttgarden gør vi vores første stop ved en grænsebutik, hvor der er mulighed for at handle lidt ind, inden der fortsættes via Hamburg Bremen og Osnabrück til byen Amersfoort. Forventet ankomst til hotel Van der Valk Amersfoort, ca. kl Middag på hotellet.

6 TUR 3 fortsat Dag 2: Morgenbuffet på hotellet. Kl afgang fra hotellet mod Noordwijk-Sassenheim, det er her, de smukke vogne til paraden opbygges af hundrede frivillige, som pynter dem med millioner af blomster. Vi nyder en kop kaffe, imens vi beundrer det flotte arbejde. Kl køres til den berømte blomsterpark, Keukenhof, i det vestlige Holland. Parken byder på 32 hektar park inddelt i mange temaer og typer. Mulighed for at der kan købes frokost og blomsterløg til egen have. Tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen. Middag på hotellet. Dag 3: Turen går nordpå til Nordøstpolderne, som er Hollands største inddæmmede område anlagt for at få mere landbrugsland. Vi kører gennem landsbyerne Staphorst og Rouveen, med de karakteristiske farver grøn, blå og hvid ligger som på en snor over en strækning på ca. 12 km. Vi kører til landsbyen Giethoorn, også kaldet Hollands Venedig på grund af byens mange kanaler, som man kan sejle på gennem landsbyen med de små flade både, som var det eneste transportmiddel for mange af byens beboere. Vi får frokost og en genstand. Midt på eftermiddagen køres retur til Amersfoort, med et stop i byen Kampen, hvor der er lidt tid på egen hånd til at nyde havnemiljøet og de hyggelige shopping gader. Middag på hotellet. Dag: 4: Morgenbuffet på hotellet. Vi står tidligt op for at besøge verdens største og mest berømte blomsterauktion Alsmeer. Hver dag skifter 19 mill. blomster ejer på få sekunder og sendes ud i den store verden. Det er et farverigt skue ud over de mange blomster, der på vogne eller bånd køres frem i hallerne. Derefter køres mod Noordwijk, hvor vi gør ophold i en mindre by, hvorfra man kan se og nyde CORSO Blomsterparaden, der kommer forbi. Vi fortsætter til Amsterdam, hvor der startes med en times sejltur gennem de mange kanaler og ud i Amsterdams store havn. Efterfølgende vil der være tid på egen hånd til at spise frokost for egen regning og til at shoppe lidt i Amsterdam. Midt på eftermiddagen kører vi retur mod hotellet, med stop undervejs, hvor vi nyder naturen og en kop kaffe (inkluderet i prisen). Tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Middag på hotellet.

7 TUR 3 fortsat Dag 5: Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark (på denne afgang bliver Rejselederen på destinationen, det vil sige ingen rejseleder med hjem,men der er Ældresagens turhjælper selvfølgelig. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning på egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl , og kører derefter retur til opsamlings-stederne. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 4190,- Enkeltværelsestillæg 1225,- kr. Tilmelding senest d. 23. februar Prisen inkluderer: Transport i 4 **** turistbus, 4 x overnatninger, 4 x morgenbuffet, 4 x middage på hotellet, 3 x håndmadder på udrejsedagen, Dansk rejseleder på udrejsen og destinationen samtlige entreer iht. program, Gratis kaffe i bussen på hele rejsen, Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden, 1 chauffør jvf. køre-/hviletidsbestemmelserne.

8 TUR 4 Stevns Fortet Torsdag, d. 7.maj 2015 Efter endt opsamling kører vi til det østligste Sjælland, hvor vi besøger Stevnsfortet, som det så ud under Den Kolde Krig, hvor det var en hemmelig brik i Danmarks og NATO s forsvar. Vi får en rundvisning som tager os 18 meter ned under jorden til fortet, der er sprængt ind i kalklandet. På turen i de lange underjordiske gange fortælles historien om Fortets funktion og opgave i Den Kolde Krig samt tiden efter. Fra fortet kører vi langs Stevns kystlinie til Gjorslev Bøgeskov, hvor vi skal nyde en overdådig frokostbuffet, hvor alt er hjemmegjort og hjemmelavet. Frokosten er incl. 1 genstand. Efter frokost kører vi videre til det smukke Jomfruens Egede hvor vi skal nyde kaffe og kage inden kursen bliver sat hjemad. OBS: Besøget på Stevnsfortet er ikke egnet for gangbesværet samt rollatorbrugere. HUSK en trøje til besøget i undergrunden, da der er fugtigt og ikke mere end grader. Pris: kr. 640,- pr. person TUR 5 Tjekkiet Rundt 19. maj 24. maj 2015 Dag 1: Efter opsamling kører vi til Gedser Færgehavn, hvor vi skal med færgen kl Morgenbuffet på færgen er inkl. Herefter kører vi direkte til Prag med passende pauser. Undervejs gør vi frokoststop, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte 3 håndmadder + 1 drik (inkl. i prisen). Ankomst om aftenen til vores overnatningshotel i Prag, hvor vi spiser middag. Dag 2: Morgenbuffet på hotellet. Denne dag skal vi opleve den smukke historiske by Kutna Hora, som i middelalderen blev kaldt det bøhmiske kongeriges sølvskat takket være stedets mange sølvminer. Sporene efter den tidligere rigdom kan ses overalt i byen. Derefter tager vi til Sedlec, hvor der under Alle Helgernes Kirke findes et noget usædvanligt knoglekapel. Kapellets dekorering består hovedsageligt af menneskeknogler og kranier fra op mod skeletter. Derefter spiser vi frokost, inden vi fortsætter videre til Olomouc. Vi bor på Hotel Flora Olomouc. Byen Olomoucs historie går tilbage til det 7. århundrede, og byen har bevaret sin orginalitet, med bl.a. pestsøjler, barokfontæner, og kirker i alle stilarter. Den Hellige Treenighedssøjle på rådhuspladsen er på UNESCO`s liste over verdens kulturarv. Middag på hotellet.

9 TUR 5 fortsat Dag 3: I dag skal vi på rundtur i det facinerende Mæhriske naturområde. Vi skal bl.a. besøge drypstenshuler samt sejle på en underjordisk flod. Derefter kører vi igennem det smukke landskab med vinmarker. Der vil blive mulighed for at købe frokost for egen regning. Denne eftermiddag skal vi på vinbesøg i en typisk vinkælder i landsbyen Cejc. Vi skal besøge Babel familien, hvor vi starter med vinsmagning og senere bliver budt på god vin ad libitum, god mad samt folklore musik og dans. Dag 4: Vi kører mod Trebic, som ligger malerisk ved Jihlava floden. Vi skal besøge det gamle jødiske kvarter og den storslåede romanske Basilika, som er på Unescos verdens kulturarvliste. Derefter fortsættes til byen Telc, som også er med på UNESCO s liste over særlige kulturbyer. Når man opholder sig i det historiske centrum i Telc, føler man sig hensat til en teaterkulisse med kulturelle bygninger. Vi spiser frokost for egen regning, og fortsætter derefter gennem landskabet Trebonsko, et område på 700 m2 med tørvemoser og karpedamme. Her opdrættes karper, som er den traditionelle julemad i Tjekkiet. Vi ankommer til Cesky Krumlov sidst på dagen og indkvarteres på det dejlige hotel Old Inn, som ligger på torvet lige midt i den historiske bykerne. Middag på restaurant eller hotellet

10 TUR 5 fortsat Dag 5: I dag har vi hele dagen til at opleve Cesky Krumlov, der er en smuk middelalderby omkranset af floden Moldau. Fra byens centrale rådhusplads omkranset af smukke middelalderbygninger med buegange, spreder de brostensbelagte gader og stræder sig ud i byen. Vi skal bl.a. se Krumlov Barok teater, som er helt unikt. Ingen andre steder i verden, med undtagelse af det svenske kongelige palads i Stockholm, har en så godt bevaret scene, inkl. baggrunde, udstyr, rekvisitter mv. Fælles frokost på restaurant. Dagens middag er en middelalder festmiddag på Krcma Satlava. Dag 6: Farvel til Cesky Krumlov. Kursen sættes mod Rostock med passende pauser undervejs og fælles frokost (inkl.). Vi tager med færgen kl med ankomst Gedser kl Under sejladsen nyder vi en kop kaffe og en let anretning. Efter ankomst til Gedser køres retur til opsamlingsstederne. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 4985,- Enkeltværelsestillæg 910,- kr. Tilmelding senest d. 23. marts Prisen inkluderer: Transport i 4 **** turistbus, 5 x overnatninger, 5 x morgenbuffet, 1 x Ta selv morgenbuffet på færgen på udrejsen, 5x middage på hotellet/ restaurant, 3 x håndmadder på udrejsedagen, 3 x frokoster, Dansk rejseleder på udrejsen og destinationen samtlige entreer iht. program, Gratis kaffe i bussen på hele rejsen, Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden, 1 chauffør jvf. køre-/hviletidsbestemmelserne.

11 Christiansborg Folketinget og det Gl. København Søndag den 7. juni TUR 6 Efter endt opsamling kører vi til København, hvor vi skal besøge Folketinget som har til huse på Christiansborg Slot. Vi får en rundvisning, som tager os rundt på gangene og i lokaler hvor Danmarks love og paragraffer er hverdag. Efter besøget kører vi til Café Stafetten, hvor vi nyder frokost. Efter besøget kører vi til Restaurant Ravelinen der ligger med smuk udsigt over en af de Københavnske Voldsøer. Her nyder vi en frokostbuffet. Efter frokost mødes vi med en guide, som kører med rundt i Det Gl. København og fortæller om byens historie. Steder hvor bussen ikke kan komme rundt, går vi med guiden. Pris: kr. 520,- pr. person TUR 7 Cirkusrevyen Onsdag den 29. juli Efter endt opsamling kører vi til den gamle forlystelsespark i Dyrehaven. Med en historie der strækker sig mere end 400 år tilbage er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark. Vi starter dagen med at nyde en stor frokostbuffet i Bondestuen, hvorefter der er tid på egen hånd. Her vil det være oplagt at besøge årets nyhed på Bakken; Korsbæk. Universet fra Lise Nørgaards folkekære tv-serie Matador er bygget op, så man kan besøge butikker, genopleve musikken og måske møde de elskede karakterer fra Korsbæk. Kl mødes vi ved hovedindgangen til Cirkusrevyen, hvorefter den står på ca. 2,5 times intens motion af lattermusklerne. OBS: Tilmelding og betaling senest torsdag den 19. februar 2015 Pris: kr. 815,- pr. person

12 TUR 8 Nykøbing F. Revyen Torsdag den 30. juli 25 år med Flemming Krøll som hovedmand og kåret til årets revy i 2014 for fjerde gang af revyernes revy. En pris der er blevet uddelt siden Det taler næsten for sig selv. En revy der skal opleves. Vi har billetter til bordrække 2 og 3 incl. revymenu. OBS: Tilmelding og betaling senest torsdag den 22. januar 2015 Pris: kr. 825,- pr. person TUR 9 Sprogø Onsdag den 12. august Vi gentager succesen med en tur til Sprogø. Efter endt opsamling kører vi til Korsør, hvor vi mødes med den lokale guide, som viser alt på Sprogø der normalt er lukket for offentligheden. Vi får fortælling om øens historie. Der er dog ikke adgang til Pigehjemmet eller fyrboligen. Efter besøget på Sprogø kører vi til Nyborg, hvor vi nyder frokostbuffet hos Villa Gulle, inden turen går hjem over igen. OBS: Besøget på Sprogø er ikke egnet for gangbesværet og rollatorbrugere. Pris: kr. 695,- pr. person

13 På sporet af 1864 Sønderjylland og Schleswig til TUR 10 Dag 1: Efter opsamling fortsætter vi turen, via Storebæltsbroen til Koldinghus, som vi skal ind og besøge. Koldinghus - Jyllands sidste kongeborg - har gennem sin mere end 700-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie. Erik Glipping anlagde Koldinghus i 1268, det første Koldinghus som værn af rigets sydgrænse, først og fremmest vendt mod Slesvig-hertugerne, der gennem generationer var fjendtligt stemt over for den danske konge. Vi spiser de af Ørslev medbragte 3 x håndmadder et passende sted, inden vi sætter kursen mod syd til vores hotel, Arcadia Hotel Flensburg. 3 retters aftenmenu på hotellet. Dag 2: Morgenbuffet på hotellet. Derefter starter vi dagen med at besøge Historiecenter Dybbøl Banke. Her træder man lige ind i danmarkshistorien under krigen på Dybbøl Banke mellem danskerne og Preusserne i Herefter skal vi besøge Dybbøl Mølle Museum, som har overlevet både krige og brande. Det har gjort den til et symbol på danskhed. Møllen og kornmagasinet er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om Dybbøl som nationalt symbol og erindringssted for to nationer Danmark og Tyskland. Turen fortsætter til Sønderborg, hvor der er tid på egen hånd til frokost og evt. besøg på slottet. 3 retters aftenmenu på hotellet.

14 TUR 10 fortsat Dag 3: I dag går turen til Dannevirke, som forsvarede det gamle danske riges sydgrænse og spærrede for adgangen til Jylland via Hærvejen. Vi besøger museet og derefter fortsætter vi til det smukke Gottorp Slot. Slottet var dansk kaserne i perioden og derefter tysk garnison. Efter 2. Verdenskrig anvendtes slottet til husning af flygtninge og fra 1947 til arkivformål og museer, bl.a. kunstmuseum. Efter dette besøg kører vi til Schleswig by, hvor der igen er tid til frokost på egen hånd, shopping mv. 3 retters aftenmenu på hotellet. Dag 4: Hjemrejsedag. Efter morgenmaden på hotellet starter vi hjemrejsen. Vi kører via Rendsburg, hvor vi skal forbi Velkomst Stationen ved Rendsburg Kanalen, hvor alle skibe der passerer denne, bliver hilst med Nationalmelodien, og der bliver kippet med flaget. Vi spiser frokost på Restaurant Brücken Terasse, hvor vi har frit udsyn til dette. Derefter forsætter vi mod Puttgarden, hvor der bliver tid til grænsehandel, inden vi tager med færgen til Rødby Havn, og derefter retur til opsamlingsstederne. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 3645,- Enkeltværelsestillæg 595,- kr. Tilmelding senest d. 29. juni Prisen inkluderer: Transport i 4 **** turistbus, 3 x overnatninger, 3 x morgenbuffet, 3 x middage på hotellet/restaurant, 3 x håndmadder på udrejsedagen, 1 x frokost Dansk rejseleder på hele rejsen samtlige entreer iht. program, Gratis kaffe i bussen på hele rejsen, Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden, 1 chauffør jvf. køre-/hviletidsbestemmelserne.

15 TUR 11 Valdemars Slot Tirsdag den 8. september Efter endt opsamling kører vi til Tårs Færgehavn, hvorfra vi sejler til Spodsbjerg på Langeland. Derfra går turen til Tåsinge, hvor vi besøger Valdemars Slot, som ligger smukt ud til Svendborg Sund. Vi får en rundvisning på slottet som har været i familiens eje i 12 generationer. Efter rundvisning kører vi til Hotel Troense som også ligger med smuk udsigt over Svendborg Sund. Her nydes en frokostmenu inden turen forsætter over Fyn, hvor vi gør stop hos Refsvindinge Bryggeri, som er kendt for Ale no. 16 samt mange andre øl. Der er mulighed for at gøre en god handel af specialøl, mens vi nyder kaffe og kage fra bussen. Turen hjem går over Storebæltsbroen. Pris: 745,- pr. person TUR 12 Stockholm og Helsinki september 2015 Dag 1: Efter endt opsamling sætter vi kurs mod Stockholm og holder en pause ved Sveriges næststørste sø, Vätteren, hvor vi spiser de af Ørslev Rejser medbragte håndmadder. Ved aftensmadstid ankommer vi til Hotel Scandic Kungens Kurve lige syd for Stockholm, hvor vi bliver indkvarteret og spiser middag.

16 TUR 12 fortsat Dag 2: Når vi har spist morgenmad kører vi ind til Stockholm og tager en byrundtur med bussen. Vi gør ophold i Gamla Stan, hvor vi på egen hånd kan opleve den smukke gamle bydel og eventuelt tage et kik ind i Storkyrken lige ved kongeslottet. Vi kører derefter til Vasa-Museet og spiser frokost i museets restaurant, inden vi besøger selve museet og ser det fantastiske skib. Vasa blev bygget i 1627 til brug i krigen mod Polen, men på grund af en konstruktionsfejl kæntrede skibet på sin jomfrurejse lige uden for Stockholm. Midt på eftermiddagen kører vi til Värtahamnen og tjekker ind på vores Silja Line-skib, hvor vi får en kæmpe aftenbuffet incl. drikkevarer. (Betaling om bord: SKR, EURO eller kreditkort).

17 TUR 12 fortsat Dag 3: Vi nyder en dejlig morgenbuffet på skibet, og når vi ved 10-tiden ankommer til Helsinki, tager vi en byrundtur i bussen og ser på Helsinki s seværdigheder, bl.a.tempelpladsens Kirke, også kaldet Klippekirken. Udefra ser man kun en kuppel af glas og kobber, men kirken er bygget ind i klippen og har en uovertruffen akustik samt en fantastisk arkitektur, bl.a. er altertavlen en sprække i væggen, og loftet er fremstillet af ikke mindre end 22 km kobbertråd!! Om eftermiddagen er der tid til for egen regning at spise frokost, gå på opdagelse, shopping eller slappe af på en café, inden vi sidst på dagen igen tjekker ind på skibet og nyder den store middagsbuffet incl. drikkevarer. Dag 4: Der er morgenbuffet på skibet, og kl ankommer vi til Stockholm. Vi sætter kurs mod Danmark, men gør et stop ved Gränna, byen hvor polkagrisen (den rød-hvide pebermynte-stang) blev opfundet i 1859, og hvor polarforskeren S.A. Andrée er født. Han mistede livet i oktober 1897 under et forsøg på at flyve over Nordpolen i ballon. Vi spiser frokost på Hotel Gyllene Uttern (Den Gyldne Odder), der ligger højt oppe på kanten af Vätteren med en helt fantastisk udsigt. Efter frokost fortsætter vi sydpå med forventet hjemkomst midt på aftenen. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 3700,- Enkeltværelsestillæg 1300,- kr. Tilmelding senest d. 20. juli Prisen inkluderer: Transport i 4 **** turistbus, 1 x overnatning på hotel i Stockholm, 1 x middag på hotel i Stockholm, 2 x overnatninger i udvendig dobbeltkahytter på færgen til Helsinki, 2 x morgenbuffet på færgen, 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer på færgen, 1 x 3 stk. håndmadder på udrejsedagen, 1 x frokost på Vasamuseet, 1 x frokost på hjemrejsedagen, 1 x entre til Vasa museet, byrundtur med rejselederen i Stockholm og Helsinki, Dansk rejseleder på hele rejsen.

18 TUR 13 Herlufsholm Gods Torsdag den 22. oktober Efter endt opsamling kører vi til Næstved. Her besøger vi Herlufsholm Gods, hvor vi får et spændende historisk indblik i tiden, hvor Herlufsholm var kloster, blev til skole for unge dannede og motiverede drenge, grundlagt af Herluf Trolle og Birgitte Gøye, til i dag, hvor det er en anerkendt international uddannelsesinstitution med folkeskole og gymnasium. Efter rundvisningen kører vi til Karrebæksminde, hvor vi nyder en god gang stegt flæsk med persillesovs på Kanalkroen. Pris: kr. 355,- pr. person TUR 14 Berlin Julemarked til Dag 1: Efter endt opsamling køres til Gedser, hvorfra vi tager færgen til Rostock kl Der er på udrejsen mulighed for at forudbestille morgenbuffet på færgen mod tillæg. Efter ankomst til Rostock sætter vi kursen mod Potsdam, hvor vi skal besøge det romantiske julemarked på Krongut, som er beliggende kun 400 meter fra Schloss Sanssouci. Undervejs spiser vi de af Ørslev medbragte håndmadder. Sidst på eftermiddagen bliver vi indkvarteret på Ramada Hotel Berlin ved Alexanderplatz. Middag på hotellet. Dag 2: Efter morgenmaden starter vi med en 3 timers byrundtur i Berlin, inden vi kører til Spandau Julemarked, hvor vi har tid på egen hånd til at opleve den hyggelige julestemning. Frokost for egen regning. Kl kører vi tilbage til Berlins centrum, hvor eftermiddagen er fri til oplevelser på egen hånd, f.eks. mere julemarked eller en tur i nogle af Berlins varehuse. 3 retters middag på hotellet.

19 Dag 3: Når vi har spist morgenmad, tjekker vi ud og kører mod Rostock, hvor der er afsat tid til grænsehandel. kl tager vi færgen til Gedser, hvor der er mulighed for at bestille frokostbuffet incl. drikkevarer ad libitum. Derefter køres retur til opsamlingsstederne. Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 2300,- Enkeltværelsestillæg 615,- kr. Tillæg: Ta selv morgenbuffet på færgen på udrejsen kr. 99,- Frokostbuffet på færgen på hjemrejsen kr. 134,- Tilmelding senest d TUR 14 fortsat Prisen inkluderer: Transport i 4 **** turistbus, 2 x overnatninger, 2 x morgenbuffet, 2 x middage på hotellet 3 x håndmadder på udrejsedagen, Dansk rejseleder på hele rejsen 3 timers byrundtur Gratis kaffe i bussen på hele rejsen, Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden, 1 chauffør jvf. køre-/hviletidsbestemmelserne. TUR 15 Tivoli Onsdag den 9. december Efter endt opsamling kører vi til havnen i Greve hvor vi nyder en god juleplatte inden turen forsætter til Tivoli, hvor der er tid på egen hånd i parken, der er pyntet efter alle julekunstens regler. Der er også en masse juleboder med alt fra brugskunst til julepynt til honninghjerter. Sammen med entrébilletten udleveres værdikupon til Gløgg og æbleskiver, som kan indløses på udvalgte steder i Tivoli. Når mørket er faldet over byen og vi har nydt de smukke julelys i parken, kører vi hjemad igen. Pris: kr. 625,- pr. person

20 Opsamlingstider og steder

21 OVERRASKELSESREJSE Rejsefakta 4 DAGES BUSREJSE AFREJSE/HJEMKOMST oktober 2015 Pris pr. person kr ,- Tillæg for enkeltværelse kr. 425,- Prisen inkluderer Spring med ud i det blå For tredje sæson har vi inviteret den musikalske duo Butterflies med på vores overraskelsesrejse. Så der er garanti for god musik og en lille sving-om. Hvor vi skal hen, er vores hemmelighed. Tør du tage med? Transport i 4* turistbus 3 x overnatning på hotel 4 x morgenbuffet 4 x frokost 3 x aftenbuffet Samtlige entreer Kaffe og morgenbitter på rejsen Lovpligtige skatter og afgifter REJSEBESKRIVELSE Det eneste du skal gøre er, at pakke din kuffert og dit gode humør, læne dig tilbage i bussen og lade dig forkæle på denne rejse med en masse overraskelser undervejs. Det eneste, vi kan røbe om rejsen, er: Kulturelle højdepunter af 1. klasse Et væld af seværdigheder Dejligt hotel og god mad 2 aftener med musik og dans med Butterflies Euro kan benyttes Masser af overraskelser undervejs. VI SPRINGER HVERKEN I FALDSKÆRM ELLER UD FRA ANDRE HØJE STEDER MEN FESTLIGT BLIVER DET...

22 STIG ROSSEN & VENNERNE BUTTERFLIES MARTS 2015 Stig Rossen har med stor succes optrådt med Bamses Venner de seneste år. Oplev hans smukke hyldest til Bamse på en 2 eller 3 dages busrejse til Van der Valk Linstow, Tyskland. Rejsen er inkl. halvpension, musik og drikkevarer ad libitum om aftenen. 2 dage Kr ,- pr. person 3 dage Kr ,- pr. person FEDE FINN OG FUNNY BOYZ TØRFISK OG BUTTERFLIES DECEMBER 2015 Fede Finn og Funny Boyz er en stor folkelig succes, der leverer iørefaldende musk. Tørfisk synger og vitser med jysk charme og er altid en sikker succes. Tag med på 2 eller 3 dages busrejse til Van der Valk Linstow, Tyskland. Rejsen er inkl. halvpension, musik og drikkevarer ad libitum om aftenen. 2 dage Kr ,- pr. person 3 dage Kr ,- pr. person ANDRE RIEU FEBRUAR dages busrejse til Berlin med en underholdende koncert med den fantastiske violinist Andrè Rieu. Vi sørger for transport til og fra koncerten. Bustransport, overnatning, halvpension, koncertbillet og byrundtur i Berlin Kr ,- pr. person Enkeltværelsestillæg kr. 475,- HELENE FISCHER JULI 2015 Oplev den populære tyske schlagersangerinde i Berlin på en 4 dages busrejse med Ørslev. Koncert dag 2. Øvrige dage tilbydes spændende udflugter i Berlin. Bustransport, overnatning, halvpension, koncertbillet, byrundtur i Berlin Kr ,- pr. person Enkeltværelsestillæg kr. 590,-

23 BUSREJSER MED KVALITET..og så lidt ekstra Oplev Andrè Rieu i O2-hallen i Berlin til en koncert i verdensklasse 3 dages busrejse inkl. halvpension, koncert og byrundtur i Berlin kr , dages busrejse til Rügen med halvpension og rejseleder Udflugter til Prora, Binz, Stralsund og Karls Jordbærmarked inkl. kr , Oplev Stockholm på en 5 dages busrejse med halvpension og rejseleder Udflugter til Vasa Museet og Skansen samt byrundtur i Stockholm kr , dages busrejse til Valkenburg i Holland med halvpension og dansk rejseleder Alle udflugter og entreer samt vinsmagning er inkl. kr , dages busrejse til ferieparadiset på Rügen med helpension og rejseleder Udflugter til Stralsund, Kap Arkona, Prora m.m. er inkl. kr , Østersø krydstogt Stockholm - Helsinki med halvpension Byrundture i Stockholm og Helsinki og besøg på Vasa Museet inkl. kr , Oplev Helene Fischer i Berlin på 4 dages busrejse Inkl. koncertbillet til Olympiastadion, byrundtur og delvis halvpension kr , dages busrejse til Loiredalen i Frankrig med rejseleder Rejser byder på fransk gastronomi, vinbesøg og mange udflugter kr ,- Ørslev Gruppe & Specialrejser A/S, Københavnsvej 347, 4760 Vordingborg. Tlf info@orslev.dk WEB:

24 VELKOMMEN I 2015 HOS

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.595,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Forår i Amsterdam Den enorme blomsterparade Rolige og hyggelige Haarlem Blomstergodset

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE Krakow AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE KULTURPERLEN KRAKOW - ENESTÅENDE BJERGLANDSKABER At vandre gennem Krakows smalle gader er som at træde tilbage i historien. Her står de smukke borgerhuse uberørt

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Flot nytårsfest med drikkevarer inkluderet Det flotte **** Estrel Hotel Uddrag af showet Stars in Concert til nytårsfesten

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau

Flodkrydstogt på Donau Flodkrydstogt på Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.395,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib MS Verdi Vidunderlige Buda og Pest Donaus spændende historie Det syngende

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Vinmarker og middelalderbyer Kultur og historie Vinruten Strasbourg Side 1 af 6 15.09.2019 21.09.2019 4.695,- Alsace-Strasbourg

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2019 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.495,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig Side 1

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.395,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig Side 1

Læs mere

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET 2017 4 DAGE, 27. 30. OKTOBER Det gamle rådhus i Werningerode Lige siden slutningen af 1950erne starten af 1960erne, hvor bl.a. Tjæreborgpræsten sendte de første ferieglade

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig Ophold

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Vidunderlige København Det indbydende Copenhagen Island Hotel Den evig grønne Cirkusrevy er inkluderet

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt på Rhinen Flodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.06.2020 21.06.2020 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et fantastisk flodkrydstogt

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen.

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen. Krydstogt på Østersøen Destination: Estland, Finland, Rusland, Sverige Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg 28. juni 3. juli 6 dage 10995 kr. Jens Worning Sørensen 990 kr. 4.

Læs mere