CB66 Class Denmark. Stævneguide.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CB66 Class Denmark. Stævneguide."

Transkript

1 CB66 Class Denmark Stævneguide 2014

2 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 2 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING BESKRIVELSE AF CB KONTAKTPERSONER I CB66 CLASS DENMARK REGLER OG UNDTAGELSER... 5 REGLER... 5 UDTAGELSER... 5 POINTBEREGNING... 5 NOTICE OF RACE OG SAILING INSTRUCTIONS SEJLADSERNES AFVIKLING OG BANETYPER... 5 GENERELT OM BANERNE OG SEJLADSERNES AFVIKLING... 5 SEJLADSTID... 6 BANETYPER... 6 Banetype 1 Op / Ned med Aflæggermærke og Gate... 6 Banetype 2 Op / Ned med to topmærker og Gate... 7 Banetype 3 Op / ned med halvvindsstart VINDGRÆNSER MÅLING OG KONTROL... 8 KLASSEREGLER SIKKERHED SOCIALE ARRANGEMENTER SWINGERPOKALEN KOMMUNIKATION WEBSIDE OG TILMELDING... 9 CB66 MEASURERMENT SHEET... 10

3 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 3 1. Indledning Vi er fra den danske CB66 klasse side, meget glade for at I har sagt ja til at arrangere et stævne for os. Vi ved det kræver en stor indsats fra de arrangerende klubbers side at få sådan et arrangement stablet på benene, og for det vil vi godt på forhånd sige Jer et stort tak! Formålet med denne guide er at sikre en ensartet og sportslig fair afholdelse af stævner for CB66 ere ved at informere stævnearrangør om CB66 Class Denmarks ønsker ift. den sportslige del på vandet, samt de og sociale arrangementer på land. CB66 Class Denmark ønsker at fremme CB66 eren som klassebåd ved at tilbyde deltagerne et højt sportligt niveau, sjove stævner, fair sejlads samt sociale aktiviteter for sejlere og familier på land. Dette dokument er tænkt som en guide til arrangøren, og er baseret på klassens ønsker og opsamlede erfaringer gennem afvikling af stævner over en længere årrække. Klassen står altid til arrangørens disposition ift. afklarende spørgsmål og rådgivning i forhold til indholdet i denne guide, samt øvrig afvikling af stævnet. Vi ønsker at arrangørerne såvel som deltagerne får en god oplevelse på land og på vand! 2. Beskrivelse af CB66 CB66 eren er en letsejlende kølbåd. På kryds sejler båden 5-6 knob, og på slør i frisk luft planer båden let med mere end 15 knob Længde Bredde Dybgang Deplacement Storsejl Fok Gennaker Besætning Vægt begrænsning 6,60 m 2,10 m 0,30 1,50 m 500 kg 17,2 kvm 7,3 kvm 38 kvm 2 3 Mand 250 kg.

4 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 4 3. Kontaktpersoner i CB66 Class Denmark Bestyrelsen i CB66 Class Denmark består af følgende: Rasmus Knude Flåde admiral (Formand) m: e: rknude@gmail.com Simon Mørup-Petersen m: e: simon.morup@gmail.com Christian Tofft-Larsen m: e: christian.tofft@outlook.com Line Markert m: e: lma@horten.dk Mikkel West-Nørager m: e: west.cb66@gmail.com Vi står naturligvis alle til jeres rådighed ift spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at kontakte klassens repræsentanter.

5 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 5 4. Regler og Undtagelser Regler Stævnet sejles efter de til enhver tid gældende Kapsejladsregler defineret af ISAF, Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter samt CB66 klassens klasseregler. Udtagelser Regel 31 udgår med undtagelse af start og målmærke (Dvs. det er tilladt at berøre rundingsmærker. Regel 44.2 erstattes en stagvending og en bomning Pointberegning Der sejles efter lav-point reglen og der kan gives op til 1 fratrækker efter 12 afviklede sejladser. Notice of Race og Sailing Instructions CB66 Class Denmark er i bessidelse af standard NOR og SI, som har været anvendt ved flere stævner. Disse er tilgængelige på klassens hjemmeside. Standard NOR: NOR.docx SI til DM: Sailing-Instructions-DM.docx SI til andre stævner: Standard-Sailing-Instructions.doc 5. Sejladsernes Afvikling og Banetyper Generelt om banerne og sejladsernes afvikling I CB66 klassen prioriterer vi korte, intense og hyppige sejladser. Starter bedes påbegyndt max 10 minutter efter sidste båd er i mål. Banelederen kan dog overveje at give sejlerne en lidt længere frokostpause (max 20 minutter) efter dagens 4 første sejladser. CB66 Class Denmark prioriterer hyppige sejladser fremfor en meget præcist udlagt bane. Arrangøren bedes tilstræbe min. 5 7 sejladser på stævnets første dag og min. 3 5 sejladser på stævnets sidste dag.

6 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 6 Banerne bør ligge så tæt på land, som det er sikkerhedsmæssigt og sportsligt forsvarligt. Banelederen opfordres til at gøre sit yderste, for at tilsikre den sportslige værdi af alle gennemførte sejladser. Dette indebærer også, at sejladser der påvirkes signifikant af ydre faktorer (Større vindspring, anden trafik etc.) bør afbrydes og startes om. Sejladstid Arrangøren bedes at tilstræbe sejladstider på minutter pr. sejlads. Såfremt første båd ikke har rundet første mærke senest 15 min. efter start, skal sejladsen afbrydes. Det er klassens erfaring, at de fleste baneledere har tendens til at udlægge baner, der enten er for lange eller i den høje ende af tidsgrænsen, og vi vil derfor opfordre banelederen til at rådføre sig med den af klassen udnævnte repræsentant under stævnets afvikling, med henblik på løbende at justere banerne. Banetyper CB66 klassen ønsker at sejle på én eller flere af nedenstående baner. Det er op til arrangøren, om flere banetyper skal anvendes under samme stævne. Banetype 1 Op / Ned med Aflæggermærke og Gate Der sejles på op-ned bane med offset mærke og bagbord runding. Start og mållinje ligger forskudt i forhold til bundmærkerne Der sejles 2 kryds og 2 læns. Hvis nødvendigt, kan banen forlænges med én omgang Mærkene 1A og 1B holdes om bagbord. På første baneben er gaten (mærke 2A & 2B) ikke mærker i banen. Ved afslutningen løberbenet skal både passere gennem gaten og runde gatemærkerne M2a til styrbord eller M2b til bagbord. Start- og mål linie kan være sammenfaldende.

7 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 7 Banetype 2 Op / Ned med to topmærker og Gate Der sejles på op-ned bane med valgfrit topmærke. Start og mållinje ligger forskudt i forhold til bundmærkerne Der sejles 2 kryds og 2 læns. Hvis nødvendigt, kan banen forlænges med én omgang Der anvendes 2 topmærker, og sejlerne vælger selv hvilket mærke de vil runde. Mærke 1A skal holdes om bagbord og mærke 1B holdes om styrbord. På første baneben er gaten (mærke 2A & 2B) ikke mærker i banen. Ved afslutningen løberbenet skal både passere gennem gaten og runde gatemærkerne M2a til styrbord eller M2b til bagbord. Start- og mål linie kan være sammenfaldende. Banetype 3 Op / ned med halvvindsstart Der sejles på op-ned bane med valgfrit topmærke. Start og mållinje ligger forskudt for banen til højre for topmærkerne Der sejles 2 kryds og 2 læns. Hvis nødvendigt, kan banen forlænges med én omgang Der anvendes 2 topmærker, og sejlerne vælger selv hvilket mærke de vil runde. Mærke 1A skal holdes om bagbord og mærke 1B holdes om styrbord. På første baneben skal mærke M1a holdes om bagbord. Ved afslutningen løberbenet skal både passere gennem gaten og runde gatemærkerne M2a til styrbord eller M2b til bagbord. Start- og mål linie er være sammenfaldende.

8 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 8 6. Vindgrænser Vindgrænserne i dette afsnit er tænkt som en vejledning for banelederen, og kan ikke danne grundlag for protester eller ansøgning om godtgørelse. Øvre grænse: Sejladser bør ikke startes, når 2 minutters middelvinden overstiger 13 m/s. Sejladser bør afbrydes, nå 2 minutters middelvinden overstiger 15 m/s Nedre grænse: Sejladser bør ikke startes, når 2 minutters middelvinden ikke overstiger 2 m/s. Sejladser bør afbrydes, hvis vinden i en 5 minutters periode ikke overstiger 2 m/s. 7. Måling og Kontrol Måling, vejning og kontrol udføres som udgangspunkt kun i forbindelse med mesterskaber. Det står dog arrangøren frit til enhver tid at kontrollere at bådene sejler i overensstemmelse med klassereglerne. Måleskema udleveres af CB66 Class Denmark, eller forfindes som appendix til denne stævne guide Klasseregler 8. Sikkerhed CB66 eren kan sejle i hård luft og store bølger, men CB66 Class Denmark vil til en hver tid opfordre arrangøren til at træffe fornødne foranstaltninger for at øge sikkerheden i forhold til gældende vejrlig. CB66 Class Denmark vil opfordre arrangøren til at benytte Y -flaget (Redningsvest påbudt) når vinden overstiger 8 m/s 9. Sociale Arrangementer CB66 Class Denmark har en målsætning, om at være en klasse med højt sportsligt niveau, samt et godt socialt sammenhold.

9 CB66 CLASS DENMARK STÆVNEGUIDE 9 CB66 Class Denmark, vil i Nordic League have forskellige sociale arrangementer, til de enkelte stævner i serien. Disse koordineres med klassen jf. kontaktpersoner under pkt. 2. op til stævnets afholdelse. 10. Swingerpokalen Det er vigtigt for CB66 Class Denmark, at nye sejlere bydes ordentligt velkommen i klassen. Vi ønsker derfor at afprøve et koncept til alle NSL stævner, hvor der byttes rundt på besætningerne i første sejlads på stævnets anden dag. Ombytningen skal foregå således af én gast fra den førende båd efter første dagen bytter med én gast fra den sidste båd, én gast fra nummer 2 bytter med én gast fra næstsidste båd osv. Der sejles én sejlads i denne opstilling, hvorefter bådene bytter tilbage til de oprindelige konstellationer. Denne ene sejlads tæller ikke med til den samlede serie, men regnes som et separat stævne. Sejladsen afvikles kun hvis forholdene tillader det, og der er gennemført mindst 4 sejladser på stævnets første dag. 11. Kommunikation Flere og flere både har håndholdt VHF ombord. Stævnearrangøren opfordres til hyppigt og præcist at kommunikere med sejlerne i forhold til intentioner om start af næste sejlads, flytning af mærker samt andre relevante informationer. 12. Webside og Tilmelding Såfremt det ønskes, kan CB66 Class Denmark stå for et microsite for stævnet samt tilmelding på. Dette koordineres med klassen i god tid. Klassen har en aktiv facebook gruppe, og stævnearrangører opfordres til at kommunikere med sejlerne i via dette medie.

10 CB66 Measurerment Sheet Sail no: Insurance Agency: Inspection Sheet 1 Anchor (min. 5kg) 25 m Anchor Line (min. dimension 8mm) 1 Paddle (min. 130 cm long) 1 Bucket (min. 9 litre) 1 Mainsail Stamped 1 Jib Stamped 1 Primary Genakker Stamped 1 Spare Genakker Sealed and Stamped 1 Life Jacket for each Crew Member 10 m Towing Line (min. dimension 8mm) Crew Weight Skipper: Crew 1: Crew 2 Name Name Name Yacht Club Yacht Club Yacht Club kg kg kg Total (MAX 250 kg.) kg Skipper Signature Race Committee Signature

Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab for J/80

Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab for J/80 Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab for J/80 Del af J/80 klassens gennemgående rangliste: QUANTUM SAILS J/80 CUP Nivå Bådelaug og Dansk J/80 Klub Nivå Havn 30-31. August 2014 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER

Læs mere

VM UDTAGELSESSTÆVNE H-båd STRUER SEJLKLUB MAJ 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

VM UDTAGELSESSTÆVNE H-båd STRUER SEJLKLUB MAJ 2018 SEJLADSBESTEMMELSER VM UDTAGELSESSTÆVNE H-båd STRUER SEJLKLUB 12. 13. MAJ 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejler-forbunds (Nordisk sejler-forbund)

Læs mere

Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80

Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80 Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80 Åbent for alle. Nivå Bådelaug Nivå Havn 27. September 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Sejladsbestemmelserne udskrives IKKE ved stævnet! 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Speed-Cup Faaborg-Sejlklub juni 2016

Speed-Cup Faaborg-Sejlklub juni 2016 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler inkl. Skandinavisk sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter 1.2 Reglerne er ændret således: Indledningen til Del

Læs mere

IF-DM 2014. Åbent DS Danmarksmesterskab for IF-BÅD. Torsdag den 3. juli - lørdag den 5. juli 2014 SEJLADSBESTEMMELSER

IF-DM 2014. Åbent DS Danmarksmesterskab for IF-BÅD. Torsdag den 3. juli - lørdag den 5. juli 2014 SEJLADSBESTEMMELSER IF-DM 2014 Åbent DS Danmarksmesterskab for IF-BÅD Torsdag den 3. juli - lørdag den 5. juli 2014 SEJLADSBESTEMMELSER 1. Regler Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

MEDDELELSER TIL DELTAGERNE

MEDDELELSER TIL DELTAGERNE Danmarksmesterskab for H-både Bogense Sejlklub Torsdag den 5. juli til søndag den 8. juli 2018 SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel betyder, at straffen for brud på reglen efter protestkomitéens

Læs mere

Tillæg K (dansk udgave): DS SKABELON FOR INDBYDELSE DS SKABELON FOR INDBYDELSE

Tillæg K (dansk udgave): DS SKABELON FOR INDBYDELSE DS SKABELON FOR INDBYDELSE Tillæg K (dansk udgave): DS SKABELON FOR INDBYDELSE DS SKABELON FOR INDBYDELSE Denne skabelon for indbydelse er udarbejdet med væsentlige stævner for øje, fx danske mesterskaber. Den svarer i indhold og

Læs mere

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2015

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2015 SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2015 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler 2013-16) 1. Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

Knarr DM 2019 og IKC V. Kongelig Dansk Yachtklub. Skovshoved september Notice of Race

Knarr DM 2019 og IKC V. Kongelig Dansk Yachtklub. Skovshoved september Notice of Race Knarr DM 2019 og IKC V Kongelig Dansk Yachtklub Skovshoved 28-29. september 2019 Notice of Race 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler. 1.2 Desuden gælder følgende

Læs mere

En-dages rangliste stævne. OK Jolle. Nyborg Sejlforening/Dansk OK Jolle Klub 13. april 2019

En-dages rangliste stævne. OK Jolle. Nyborg Sejlforening/Dansk OK Jolle Klub 13. april 2019 En-dages rangliste stævne OK Joller Nyborg Sejlforening/Dansk OK Jolle Klub 13. april 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder, at straffen for brud på reglen efter protestkomitéens

Læs mere

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2018 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler )

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2018 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler ) SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2018 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler 2017-20) 1. Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

DIF-DM 2014 for H-både Sejlklubben Ebeltoft Vig 3. - 6. juli 2014 INDBYDELSE

DIF-DM 2014 for H-både Sejlklubben Ebeltoft Vig 3. - 6. juli 2014 INDBYDELSE DIF-DM 2014 for H-både Sejlklubben Ebeltoft Vig 3. - 6. juli 2014 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk

Læs mere

RØRVIG SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER FOR STJERNESEJLADSER. for OPTIER, JOLLER OG WINDSURFERE

RØRVIG SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER FOR STJERNESEJLADSER. for OPTIER, JOLLER OG WINDSURFERE RØRVIG SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER FOR STJERNESEJLADSER for OPTIER, JOLLER OG WINDSURFERE Deltagere Kun aktive medlemmer af Rørvig Sejlklub kan medregnes i præmierækken. Kapsejladslederen kan lade andre

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted september 2017 INDBYDELSE

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted september 2017 INDBYDELSE Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted 16. 17. september 2017 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler. 1.2

Læs mere

Det 50. SLETTEN KNARR STÆVNE KNARR SLETTEN BÅDEKLUB juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

Det 50. SLETTEN KNARR STÆVNE KNARR SLETTEN BÅDEKLUB juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Det 50. SLETTEN KNARR STÆVNE KNARR SLETTEN BÅDEKLUB 15. 16. juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder, at straffen for brud på reglen efter protestkomitéens skøn

Læs mere

Danmarksmesterskab 2019 for BB 10 meter Klassemesterskab 2019 for Aphrodite 101

Danmarksmesterskab 2019 for BB 10 meter Klassemesterskab 2019 for Aphrodite 101 Danmarksmesterskab 2019 for BB 10 meter Klassemesterskab 2019 for Aphrodite 101 Helsingør Sejlkub 16.-18. august. 2019 (BB 10 meter) 17.-18. august 2019 (Aphrodite 101) SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1

Læs mere

Udtagelsesstævne for H-både Sejlklubben Køge Bugt Hundige Havn 8 10 maj 2015. SEJLADSBESTEMMELSER

Udtagelsesstævne for H-både Sejlklubben Køge Bugt Hundige Havn 8 10 maj 2015. SEJLADSBESTEMMELSER Udtagelsesstævne for H-både Sejlklubben Køge Bugt Hundige Havn 8 10 maj 2015. SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds

Læs mere

DS Danmarksmesterskab for J/80 K.A.S, Svanemøllen August Indbydelse

DS Danmarksmesterskab for J/80 K.A.S, Svanemøllen August Indbydelse Indbydelse Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med J/80 Class Association Denmark Inviterer til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for J/80 den 26. - 27. August 2017 Præmiesponsorer: Vordingborggade

Læs mere

Nordisk Folkebåd Åbent Fynsmesterskab, Storebæltsmesterskab samt ranglistestævne 2016 og klubmesterskab Kerteminde Sejlklub

Nordisk Folkebåd Åbent Fynsmesterskab, Storebæltsmesterskab samt ranglistestævne 2016 og klubmesterskab Kerteminde Sejlklub Nordisk Folkebåd Åbent Fynsmesterskab, Storebæltsmesterskab samt ranglistestævne 2016 og klubmesterskab Kerteminde Sejlklub 20. - 21. august 2016 SEJLADSBESTEMMELSER STOREBÆLTSMESTERSKAB og ÅBNE FYNSMESTERSKAB

Læs mere

CB66 NSL Grade 2 Stævne Hellerup Sejlklub 8. september 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

CB66 NSL Grade 2 Stævne Hellerup Sejlklub 8. september 2018 SEJLADSBESTEMMELSER CB66 NSL Grade 2 Stævne Hellerup Sejlklub 8. september 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

J/80 DS-DM 2015 Dragør 14 16. august 2015

J/80 DS-DM 2015 Dragør 14 16. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing Federations og Dansk Sejlunions forskrifter. 1.2 Desuden gælder Dansk Sejlunions statutter

Læs mere

Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt vejr på Limfjorden.

Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt vejr på Limfjorden. Officiel indbydelse Aalborg sejlklub inviterer til Aalborg Cup d.10. september 2017 Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt

Læs mere

Rangliste stævne for OK-joller

Rangliste stævne for OK-joller Rangliste stævne for OK-joller Sejlklubben Ebeltoft Vig 15 16 Sep. 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic Sailing Federation s

Læs mere

MELLERUP CUP SEJLADSBESTEMMELSER

MELLERUP CUP SEJLADSBESTEMMELSER MELLERUP CUP For Knarr 26.-27. Maj 2018 Skovshoved Sejlklub SEJLADSBESTEMMELSER 1. REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk sejlerforbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

Sejlklubben Lynetten

Sejlklubben Lynetten SEJLADSBESTEMMELSER Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Spækhuggere i Sejlklubben Lynetten 17-19 august 2017 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Albin Express og L Nyborg Sejlforening juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Albin Express og L Nyborg Sejlforening juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Albin Express og L23 2018 Nyborg Sejlforening 21-24. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder, at straffen for brud på reglen

Læs mere

2 MEDDELELSER TIL DELTAGERNE Meddelelser til deltagerne vil blive slået op på den officielle opslagstavle, som er placeret ved bureauet.

2 MEDDELELSER TIL DELTAGERNE Meddelelser til deltagerne vil blive slået op på den officielle opslagstavle, som er placeret ved bureauet. DM H-båd 2019 samt 3. afdeling af H-bådsligaen Arrangeret af Struer Sejlklub i samarbejde med Danske H-bådssejlere Fra torsdag den 4. juli til søndag den 7. juli 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP]

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2015

SEJLADSBESTEMMELSER 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 2015 Gældende for torsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

IKC-2016 udtagelsessejlads (4)

IKC-2016 udtagelsessejlads (4) IKC-2016 udtagelsessejlads (4) Knarr Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn 19. og 20. september 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl.

Læs mere

Horsens Tune Up Optimist A, B, Feva, Zoom8, E-jolle, Laser 4,7, -Radial, -Standard Horsens Sejlklub april 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

Horsens Tune Up Optimist A, B, Feva, Zoom8, E-jolle, Laser 4,7, -Radial, -Standard Horsens Sejlklub april 2018 SEJLADSBESTEMMELSER Horsens Tune Up Optimist A, B, Feva, Zoom8, E-jolle, Laser 4,7, -Radial, -Standard Horsens Sejlklub 21. 22. april 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunion. Danmarks Mesterskab for Knarr

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunion. Danmarks Mesterskab for Knarr Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Klubben Inviterer til Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab for d. 23. 24. august 2014 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede

Læs mere

Aarhus Festuge Cup H-båd, Folkebåd, SeaScape, Spækhugger, Finnjoller og DM for 505 og Klassemesterskab Contender

Aarhus Festuge Cup H-båd, Folkebåd, SeaScape, Spækhugger, Finnjoller og DM for 505 og Klassemesterskab Contender AARHUS BUGTEN 29. 30 august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic Sailing Federation og Dansk Sejlunions forskrifter samt klassereglerne

Læs mere

Håndværker Cup 2017 Sjællandsk Mesterskab

Håndværker Cup 2017 Sjællandsk Mesterskab Håndværker Cup 2017 Sjællandsk Mesterskab Åbent ranglistestævne for Nordisk Folkebåd Jægerspris Sejlklub 6. - 7. maj 2017 Foreløbige 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede

Læs mere

Jyske Bank Cup. Søndag d. 28. maj Sejladsbestemmelser

Jyske Bank Cup. Søndag d. 28. maj Sejladsbestemmelser Jyske Bank Cup Søndag d. 28. maj 2016 Sejladsbestemmelser Regler Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder

Læs mere

KDY 15 m² Klassemesterskab 2016

KDY 15 m² Klassemesterskab 2016 KDY 15 m² Klassemesterskab 2016 6. - 9. juli 2016 Kongelig Dansk Yachtklub Skovshoved Havn KDY 15 m2 KM 2016 SI FINAL Side 1 af 6 Disse sejladsbestemmelser erstatter alle tidligere udsendte SEJLADSBESTEMMELSER

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB-10 meter Hvidovre Sejlklub Suset 27 29 august 2015

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB-10 meter Hvidovre Sejlklub Suset 27 29 august 2015 Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB-10 meter Hvidovre Sejlklub Suset 27 29 august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER. Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab. For Spækhuggere i Kvindelig Sejlklub og Sejlklubben København august 2018.

SEJLADSBESTEMMELSER. Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab. For Spækhuggere i Kvindelig Sejlklub og Sejlklubben København august 2018. Sejlklubben København SEJLADSBESTEMMELSER Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Spækhuggere i Kvindelig Sejlklub og Sejlklubben København 24.-26. august 2018 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Indbydelse til Seawind Nytårs regatta 2010 Lørdag d. 8. januar i Hornbæk

Indbydelse til Seawind Nytårs regatta 2010 Lørdag d. 8. januar i Hornbæk Indbydelse til Seawind Nytårs regatta 2010 Lørdag d. 8. januar i Hornbæk Alle friske Seawind ejere inviteres hermed til nytårs regatta i Hornbæk Diverse julefrokoster og andre jule- og nytårsaktiviter

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Albin Express og L-23

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Albin Express og L-23 Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Albin Express og L-23 Sejlklubben Neptun Vejle 18 19 august 2017 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler

Læs mere

HORNBÆK AUGUST

HORNBÆK AUGUST DM HORNBÆK 2017 11. 13. AUGUST INDBYDELSE Årets helt store fest i CB66 Klassen, nemlig DM, finder i år sted på Hønses hjemmebane i Hornbæk. I kan derfor roligt skrue forventningerne helt op på max, for

Læs mere

DS-DM 2011. for. Spækhugger 30/6-2/7 2011

DS-DM 2011. for. Spækhugger 30/6-2/7 2011 DS-DM 2011 Foreløbige SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter ISAF kapsejladsregler inklusiv Skandinavisk Sejlerforbunds forskrifter. 1.2 Desuden gælder følgende regler: Dansk Sejlunions

Læs mere

Home Cup. Søndag d. 3. september Sejladsbestemmelser

Home Cup. Søndag d. 3. september Sejladsbestemmelser Home Cup Søndag d. 3. september 2017 Sejladsbestemmelser Regler Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder

Læs mere

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2019 SEJLADSBESTEMMELSER PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m

DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m INDBYDELSE (Notice of Race) 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

Aarhus Festuge Cup september SEJLADSBESTEMMELSER. H-båd Folkebåd Express - SeaScape - Spækhugger Contender

Aarhus Festuge Cup september SEJLADSBESTEMMELSER. H-båd Folkebåd Express - SeaScape - Spækhugger Contender SEJLADSBESTEMMELSER H-båd Folkebåd Express - SeaScape - Spækhugger - 505 - Contender 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic Sailing Federation og Dansk

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER ONSDAGSSEJLADSER 2011

SEJLADSBESTEMMELSER ONSDAGSSEJLADSER 2011 SEJLADSBESTEMMELSER ONSDAGSSEJLADSER 2011 1. Regler Kerteminde Sejlklubs Klassebådsudvalg er arrangør af ONSDAGSEJLADSERNE. Der sejles efter følgende regler: ISAF`s kapsejladsregler (RRS) 2009-2012, idet

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2019

SEJLADSBESTEMMELSER 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 2019 Gældende for torsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr. d

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr. d Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben Inviterer til Dansk Sejlunions Danmarks Mesterskab for Knarr d. 29. 30. august 2015 Præmiesponsor 1 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter

Læs mere

Køge Sejlklub DM 2012 for IF og L23

Køge Sejlklub DM 2012 for IF og L23 Køge Sejlklub DM 2012 for IF og L23 Sejladsbestemmelser 1. Regler 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne 2009-2012 (RRS) definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2015.

SEJLADSBESTEMMELSER 2015. SEJLADSBESTEMMELSER 2015. Gældende for tirsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

Udtagelsesstævne for Zoom8. Sejlklubben Esrum Sø 2-3. maj 2015 SEJLADSBESTEMMELSER

Udtagelsesstævne for Zoom8. Sejlklubben Esrum Sø 2-3. maj 2015 SEJLADSBESTEMMELSER Udtagelsesstævne for Zoom8 Sejlklubben Esrum Sø 2-3. maj 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk

Læs mere

Nivå Bådelaug DS-DM 2015 for IF-båd og L23 Onsdag den 19. august til lørdag den 22. august 2015 med søndag den 23. august som reservedag.

Nivå Bådelaug DS-DM 2015 for IF-båd og L23 Onsdag den 19. august til lørdag den 22. august 2015 med søndag den 23. august som reservedag. Nivå Bådelaug DS-DM 2015 for IF-båd og L23 Onsdag den 19. august til lørdag den 22. august 2015 med søndag den 23. august som reservedag. SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag

Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Invitation til: HORSENS OPEN. Horsens sejlklub. Jens Hjernøesvej. 8700 Horsens Danmark. Sponsor: Horsens Yachtværft

Invitation til: HORSENS OPEN. Horsens sejlklub. Jens Hjernøesvej. 8700 Horsens Danmark. Sponsor: Horsens Yachtværft Invitation til: HORSENS OPEN 9-10 August 2013 International Moth joller. Horsens sejlklub. Horsens sejlklub. Jens Hjernøesvej. 8700 Horsens Danmark. Sponsor: Horsens Yachtværft Sejladsen vil foregå på

Læs mere

DM FOR LUFFE 37 I KERTEMINDE DEN 11.-13. AUGUST 2006.

DM FOR LUFFE 37 I KERTEMINDE DEN 11.-13. AUGUST 2006. DM FOR LUFFE 37 I KERTEMINDE DEN 11.-13. AUGUST 2006. KERTEMINDE SEJLKLUB Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab Luffe 37 Kerteminde Sejlklub 11.-12.-13. august 2006 1 REGLER INDBYDELSE 1.1 a Stævnet sejles

Læs mere

Standard Sejladsbestemmelser (RRS - Tillæg S)

Standard Sejladsbestemmelser (RRS - Tillæg S) Standard Sejladsbestemmelser (RRS - ) Et sæt sejladsbestemmelser med tilhørende supplement. kan anvendes til stævner, hvis dette er angivet i indbydelsen (NOR). anvendes i stedet for trykte sejladsbestemmelser

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted 16. 17. september 2017 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler.

Læs mere

Onsdagsmatcher 2018 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2018 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2018 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

DM 2018 for SCAN-KAP 99

DM 2018 for SCAN-KAP 99 DM 2018 for SCAN-KAP 99 og MOLICH X-METER 17-18. AUGUST 2018 I HELSINGØR SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder, at straffen for brud på reglen efter protestkomitéens skøn

Læs mere

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER A: Generelle statutter: A1 Regler og bestemmelser: Grandprix stævnerne er underlagt følgende regler: ISAF s

Læs mere

Sejlklubben Lynettenn

Sejlklubben Lynettenn ÅBENT DS DM For IF-både 4. - 6. Juli 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne 2017-2020 definerede regler inkl. Nordic Sailing Federation s og Dansk Sejlunions

Læs mere

DS DM for L 23 og Albin Express

DS DM for L 23 og Albin Express DS DM for L 23 og Albin Express SEJLADSBESTEMMELSER: Senest ændret 13. august 2014 1. REGLER Faaborg Sejlklub 13. 17. august 2014 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler

Læs mere

Klassemesterskab Banner 30 / Banner 30 Cup Sejlklubben Lynæs 12 14 august 2011 INDBYDELSE

Klassemesterskab Banner 30 / Banner 30 Cup Sejlklubben Lynæs 12 14 august 2011 INDBYDELSE Klassemesterskab Banner 30 / Banner 30 Cup Sejlklubben Lynæs 12 14 august 2011 INDBYDLS 1 RGLR 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk

Læs mere

Startinddelingen sker af baneleder uden hensyntagen til basis kapsejladsmål.

Startinddelingen sker af baneleder uden hensyntagen til basis kapsejladsmål. SSS Mandags kapsejlads regler Gældende fra mandag 1. maj 2017 Fast overdommer Dommeren hedder Saimon, som skrives Simon. Han er engelsk, taler og forstår lidt dansk, men helst engelsk. Han har international

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Scan-Kap 99 og Klassemesterskab for Molich X-meter. Sejlklubben Ebeltoft Vig august 2019 INDBYDELSE

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Scan-Kap 99 og Klassemesterskab for Molich X-meter. Sejlklubben Ebeltoft Vig august 2019 INDBYDELSE Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Scan-Kap 99 og Klassemesterskab for Molich X-meter. Sejlklubben Ebeltoft Vig 16. - 17. august 2019 INDBYDELSE Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder,

Læs mere

PANTAENIUS SEPTEMBER CUP

PANTAENIUS SEPTEMBER CUP PANTAENIUS SEPTEMBER CUP Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn, Denmark 1. 2. september 2018 Notice of Race Det er en fornøjelse for PANTAENIUS Yacht Insurance og KDY at invitere til Pantaenius September

Læs mere

DS Danmarksmesterskab J/ August 2017 Sejladsbestemmelser

DS Danmarksmesterskab J/ August 2017 Sejladsbestemmelser Sejladsbestemmelser Præmiesponsorer: Vordingborggade 93, 2100 København 1 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing Federation

Læs mere

INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013

INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013 INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013 Arrangør: Sejlklubben Sundet 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inklusive Skandinavisk

Læs mere

Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab Scan-kap 99 Kerteminde Sejlklub 13. - 16. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER

Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab Scan-kap 99 Kerteminde Sejlklub 13. - 16. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER Dansk Sejlunion Danmarks Mesterskab Scan-kap 99 Kerteminde Sejlklub 13. - 16. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing

Læs mere

INFORMATION & SEJLADSBESTEMMELSER DM HORNBÆK AUGUST

INFORMATION & SEJLADSBESTEMMELSER DM HORNBÆK AUGUST INFORMATION & SEJLADSBESTEMMELSER INDHOLD MESTERSKABSPROGRAM... S.2 SEJLADSBESTEMMELSER... S.3 1. TILMELDING & DELTAGERGEBYR... S.3 2. REGLER... S.3 3. MEDDELELSER TIL DELTAGERNE... S.3 4. ÆNDRINGER I

Læs mere

Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds

Læs mere

DS Danmarksmesterskab J/ August Sejladsbestemmelser

DS Danmarksmesterskab J/ August Sejladsbestemmelser Sejladsbestemmelser 1 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing Federation s og Dansk Sejlunions forskrifter. 1.2 Desuden gælder

Læs mere

! Åbent DS-Danmarksmesterskab for Spækhugger og Albin Express Århus Sejlklub 13 15 august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER

! Åbent DS-Danmarksmesterskab for Spækhugger og Albin Express Århus Sejlklub 13 15 august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER ! Åbent DS-Danmarksmesterskab for Spækhugger og Albin Express Århus Sejlklub 13 15 august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic

Læs mere

Harboe Cup 2014. Tera Sport, Tera Pro og Feva XL Sjællandsmesterskab for Feva XL. Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014

Harboe Cup 2014. Tera Sport, Tera Pro og Feva XL Sjællandsmesterskab for Feva XL. Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014 Harboe Cup 2014 Tera Sport, Tera Pro og Feva XL Sjællandsmesterskab for Feva XL Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Bane I 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr Indbydelse Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben Inviterer til Dansk Sejlunions Danmarks Mesterskab for Knarr d. 27. 28. august 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

TIRSDAGSSEJLADSER 2009 KERTEMINDE SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER

TIRSDAGSSEJLADSER 2009 KERTEMINDE SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER TIRSDAGSSEJLADSER 2009 KERTEMINDE SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER 1. Regler 1.1 Stævnet sejles efter Regler for Kapsejlads RRS 2009-2012 inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

SSS Mandagskapsejlads regler Gældende fra 4. maj 2015

SSS Mandagskapsejlads regler Gældende fra 4. maj 2015 SSS Mandagskapsejlads regler Gældende fra 4. maj 2015 SSS Mandagskapsejlads regler Nedenstående beskriver de regler der sejles efter ved SSS mandagskapsejladser. Der sejles efter Dansk Sejlunions kapsejladsregler

Læs mere

J/80 DS-DM 2015 Dragør august 2015

J/80 DS-DM 2015 Dragør august 2015 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing Federations og Dansk Sejlunions forskrifter. 1.2 Desuden gælder Dansk Sejlunions statutter for

Læs mere

Kapsejladslederseminar 2018

Kapsejladslederseminar 2018 Kapsejladslederseminar 2018 Regelopgaver Baneleder Indledning. Du skal være Baneleder til en distancesejlads. Sejladsen er "Saltholm Rundt" og den er arrangeret af Sejlklubben Sundet. Sejladsen foregår

Læs mere

Europe Class Denmark (ECD) Standard sejladsbestemmelser (SI)

Europe Class Denmark (ECD) Standard sejladsbestemmelser (SI) Europe Class Denmark (ECD) Standard sejladsbestemmelser (SI) Generelt Klassens ranglistestævner skal afvikles efter klassens standardsejladsbestemmelser (SI). Ændringer eller tilpasninger til de enkelte

Læs mere

Dansk Sejlunion Danmarksmesterskab for L 23 og Albin Express samt Nordisk Mesterskab for Albin Express

Dansk Sejlunion Danmarksmesterskab for L 23 og Albin Express samt Nordisk Mesterskab for Albin Express Dansk Sejlunion Danmarksmesterskab for L 23 og Albin Express samt Nordisk Mesterskab for Albin Express Kerteminde Sejlklub 18. - 20. (21.) august 2016 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter

Læs mere

Invitation Luffe DM DS 2010 Juelsminde Sejlklub

Invitation Luffe DM DS 2010 Juelsminde Sejlklub Invitation Luffe DM DS 2010 arrangerer i samarbejde med Luffe 37 Klubben Dansk Sejlunions Danmarksmesterskaber 2010 for Luffe 37 fredag den 13.. - søndag den 15. august. Sted:, Juelsminde Havn & Marina

Læs mere

Danmarks Idræts Forbunds Danmarksmesterskab for H-Både 2016

Danmarks Idræts Forbunds Danmarksmesterskab for H-Både 2016 Danmarks Idræts Forbunds Danmarksmesterskab for H-Både 2016 Sejlklubben Køge Bugt 6-10 Juli 2016 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic

Læs mere

Nordjysk Mesterskab. Aalborg Sejlklub Farvandet øst for Egholm og nord for Utzon Center 22. og 23. juni 2013 SEJLADSBESTEMMELSER

Nordjysk Mesterskab. Aalborg Sejlklub Farvandet øst for Egholm og nord for Utzon Center 22. og 23. juni 2013 SEJLADSBESTEMMELSER Nordjysk Mesterskab Aalborg Sejlklub Farvandet øst for Egholm og nord for Utzon Center 22. og 23. juni 2013 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl.

Læs mere

DS DM For Spækhugger og IF-båd Sejlklubben Sundet 18 20 August 2016 INDBYDELSE

DS DM For Spækhugger og IF-båd Sejlklubben Sundet 18 20 August 2016 INDBYDELSE DS DM For Spækhugger og IF-båd Sejlklubben Sundet 18 20 August 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing Federation s og Dansk Sejlunions

Læs mere

Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

Åbent jysk internationalt mesterskab. JM 2017 Wayfarer Ho Bugt Sejlklub 19. og 20. august 2017

Åbent jysk internationalt mesterskab. JM 2017 Wayfarer Ho Bugt Sejlklub 19. og 20. august 2017 Åbent jysk internationalt mesterskab. JM 2017 Wayfarer Ho Bugt Sejlklub 19. og 20. august 2017 Sejladsbestemmelser (Dansk Sejlunions skabelon for sejladsbestemmelser er anvendt) 1 Regler 1.1 Stævnet sejles

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

GILLELEJE CUP 2018 GILLELEJE SEJLKLUB. Gilleleje Havn. Lørdag den 09. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

GILLELEJE CUP 2018 GILLELEJE SEJLKLUB. Gilleleje Havn. Lørdag den 09. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER GILLELEJE CUP 2018 GILLELEJE SEJLKLUB Gilleleje Havn Lørdag den 09. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne 2017-2020 definerede regler inkl. Nordic Sailing

Læs mere

KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED Klubmesterskab 2018

KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED Klubmesterskab 2018 KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED Klubmesterskab 2018 29 er Zoom8 Europa Laser Radial OPTI A OPTI B OPTI C KDY Ungdomscenter i Rungsted Lørdag den 8. september 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

INDBYDELSE og SEJLADSBESTEMMELSER Kerteminde Sejlklub Klassebåde SOLITA CUP - ONSDAGSSEJLADSER og KLUBMESTERSKAB 2019

INDBYDELSE og SEJLADSBESTEMMELSER Kerteminde Sejlklub Klassebåde SOLITA CUP - ONSDAGSSEJLADSER og KLUBMESTERSKAB 2019 INDBYDELSE og SEJLADSBESTEMMELSER Kerteminde Sejlklub Klassebåde SOLITA CUP - ONSDAGSSEJLADSER og KLUBMESTERSKAB 2019 1. Regler Kerteminde Sejlklubs Klassebådsudvalg er arrangør af ONSDAGSEJLADSERNE og

Læs mere

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2017 SEJLADSBESTEMMELSER

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2017 SEJLADSBESTEMMELSER PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2017 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

Åbent DS- DM for Spækhugger. Åbent DIF- DM for Elvstrøm Trapez- joller. Nivå bådelaug august 2014 SEJLADSBESTEMMELSER

Åbent DS- DM for Spækhugger. Åbent DIF- DM for Elvstrøm Trapez- joller. Nivå bådelaug august 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Åbent DS- DM for Spækhugger Åbent DIF- DM for Elvstrøm Trapez- joller Nivå bådelaug 29 31. august 2014 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl.

Læs mere

Furesø Cup. Yachtklubben Furesøen Furesøen april B-optimist, C-optimist og Tera SEJLADSBESTEMMELSER

Furesø Cup. Yachtklubben Furesøen Furesøen april B-optimist, C-optimist og Tera SEJLADSBESTEMMELSER Furesø Cup Yachtklubben Furesøen Furesøen 29.-30. april 2017, C-optimist og Tera SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler Der sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic Sailing Federation

Læs mere

KDY Ungdomscenters klubmesterskab 2016 OPTI A OPTI B OPTI C FEVA XL 29 er - Laser

KDY Ungdomscenters klubmesterskab 2016 OPTI A OPTI B OPTI C FEVA XL 29 er - Laser KDY Ungdomscenters klubmesterskab 2016 OPTI A OPTI B OPTI C FEVA XL 29 er - Laser KDY Ungdomscenter i Rungsted Lørdag den 3. september 2016 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m

DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder, at straffen for brud på reglen efter protestkomitéens skøn kan være mildere end diskvalifikation. 1

Læs mere

Torsdagsmatch Furesøen Joller, Hurtige kølbåde, Langsomme kølbåde Yachtklubben Furesøen, Farum Sejlklub, Birkerød Sejlklub Sæson 2019

Torsdagsmatch Furesøen Joller, Hurtige kølbåde, Langsomme kølbåde Yachtklubben Furesøen, Farum Sejlklub, Birkerød Sejlklub Sæson 2019 Torsdagsmatch Furesøen Joller, Hurtige kølbåde, Langsomme kølbåde Yachtklubben Furesøen, Farum Sejlklub, Birkerød Sejlklub Sæson 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 1. REGLER

SEJLADSBESTEMMELSER 1. REGLER 1 KRAGENÆS SEJLKLUB Åbent Dansk Sejlunion DM 2011 IF-båd og L23 30. Juni-2. juli 2011 (3. juli reservedag) 30 juni sejler kun IF-både. 1.-2. Juli sejler IF-både på samme bane som L23 3 juli er reservedag.

Læs mere

PANTAENIUS CUP 2019 Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn, Denmark september 2019

PANTAENIUS CUP 2019 Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn, Denmark september 2019 ! PANTAENIUS CUP 2019 Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn, Denmark 28-29 september 2019 Notice of Race Det er en fornøjelse for PANTAENIUS Yacht Insurance og KDY endnu engang at invitere til Pantaenius

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Dommer - bestemmelser Dommere : Dommertjansen til onsdagssejladserne går på skift imellem de deltagende både - For at afvikle dommertjansen mest forsvarligt skal der

Læs mere