Holbæk kommune - Lokalområdebog NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 09/ /2010.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbæk kommune - Lokalområdebog NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 09/ /2010."

Transkript

1 NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 09/ /2010. Side 1 - Udtræksdato:

2 Taget til efterretning. Bosætning/ Planlægnin g på sager i lokalforum siden dialogrunde n i marts. Lokalforum orienterede omkring sager, der havde været oppe i lokalforum regi siden sidste dialogrunde i marts. Lokalforum leverede en status byggerierne på Udbyvej 17, Udbyvej 77 og Ridebanevej. Huludfyldelsen i Løserup: På udvalgsmødet for Klima og miljø den 9.september blev det besluttet at genoptage sagen med henblik på at give landzonetilladelse til udstykning. Ansøgerne er blevet kontaktet af Teknik og miljø, der har orienteret dem om, at sagen er genoptaget. Første led i behandlingen vil være en nabohøring. på Udby-Hørby stien: Lokalforum orienterede kort om det uventede stop, der har været i arbejdet på grund af justering af linjeføringen. Der er både en landdel og en bydel, hvor der har været nogle mindre problemer med landdelen omkring linjeføring. De er nu løst og ifølge den nye tidsplan, vil projektet være færdig slut november. Kloakering af Tuse Boldklubs klubhus gennemført. Asfaltering af Skolens boldbane gennemføres i år, da der er fundet penge til det i Teknik og Miljø. På rundvisningen af lokalområdet besøgte dialogudvalget området for huludfyldelse i Løserup. Afdelingsleder Niels Hermansen for Natur, Miljø og Landskab er kontaktperson på huludfyldelse i Løserup. Mikkel Gammelgaard fra teknik og miljø er projektleder på Udby- Hørby stien. Side 2 - Udtræksdato:

3 Børn & Unge Projektudva lg Folkeskolen og budget og strukturanal ysen Side 3 - Udtræksdato: Lokalområdet ønskede en orientering om Projektudvalg Fremtidens Folkeskole og den igangsatte strukturanalyse. Herunder blev der rejst en række spørgsmål og tilføjet en række kommentarer: 1) Hvor meget skal der spares ved en omlægning af strukturen? 2) Hvor skal fødeskoler og modtagerskoler ligge? Der er en fare ved at centralisere alle institutionerne. 3) Små skoler er attraktive netop, fordi de er små skoler. Som tilflytter var den lokale skole i Udby en del af tiltrækningen? det er en dejlig velfungerende skole med høj kvalitet. Lukkes skolen kan det skade foreningslivet og handelslivet i Udby. 4) Husk en ordentlig infrastruktur analyse for at supplere dette arbejde med skolestrukturen. Den nye cykelsti fra Udby -Hørby var oprindelig nødvendigt for at sikre skolebørnene, når de cyklede i skole. Hvis skolen lukker, så er det jo så stort et behov længere. Et enigt Byråd valgte ved årets start at nedsætte et Projektudvalg, der skulle kigge nærmere på folkeskolen. Formålet med Projektudvalg Fremtidens Folkeskole er at nytænke folkeskolen i Holbæk Kommune. Der skal formuleres mål for folkeskolen, handlemuligheder for at nå disse mål skal beskrives og der skal til slut opstilles scenarier for finansieringsmulighedern e. Det overordnede mål for projektet er at sikre, at 95 % af årgangen får en ungdomsuddannelse. For at nå dette mål bliver der kigget på tre udviklingsområder Faglig læring, social integration og personlig udvikling. Projektudvalget består både af byrådsmedlemmer, skoleledere, forældrerepræsentanter, tillidsrepræsentanter samt medarbejdere i administrationen. Det er vigtigt at fremhæve, at der er en velvillighed og en ambition om, at vores folkeskole skal bevæge sig frem. Budget og strukturanalysen er forankret i Byrådet udsender forslag til fremtidig skolestruktur til høring inden udgangen af november Byrådet tager stilling til ny skolestruktur på sit møde i februar Arbejdet med fremtidig skolestruktur kan følges på

4 Område Tema Emne Ønsker/forslag Dialogudv. udsagn Byrådets projektudvalget. Der er ansat et konsulentfirma til at lave en uafhængig analyse af strukturen på folkeskoleområdet. Analysen vil munde ud i underbyggede scenarier for den fremtidige skolestruktur i forhold til økonomisk rentabilitet, kvalitet i undervisningen, incitamenter til inklusion og mulighed for at sikre tilbud til børn og unge med særlige behov. Den 17.november vil konsulentfirmaet aflevere analysen til Projektudvalget. Den 24.november beslutter Byrådet at sende én eller flere forslag til fremtidig struktur i høring. I løbet af november og december vil der være borgermøde, som indikerer starten på høringsfasen. Dialogudvalgets svar til de specifikke spørgsmål: 1) I opdraget til analysen ligger der ikke et krav om et egentlig besparelsesbeløb. Hvorvidt der overhovedet skal spares på skolestrukturen er endnu langt fra at blive besluttet. 2) Det er endnu ikke besluttet, hvor eller hvorvidt der skal opereres med fødeskoler og modtagerskoler. Vi Side 4 - Udtræksdato:

5 Område Tema Emne Ønsker/forslag Dialogudv. udsagn Byrådets har iværksat en analyse, når vi har modtaget de nødvendige faktuelle oplysninger, så handler det om politisk prioritering. Nærhed vil være en dimension, når der skal træffes beslutning om skolestrukturen. Derudover vil det være en prioritet at sikre den mulige rekruttering af lærere i fremtiden samt muligheden for faglig sparring. Der er desuden nogle, der mener, at de større børn har social gavn af aldersopdelte skoler. 3) Det er dejligt at høre så høj tilfredshed med Udby skole. Der er som sagt endnu ikke truffet nogen beslutninger på dette område. Dertil skal det tilføjes, at der sagtens kan være et rigt foreningsliv uden en skole i området. 4) Det er ganske rigtigt, at hvis der skal ske ændringer i skolestrukturen, så skal det tænkes ind i hele kommunens infrastruktur. Side 5 - Udtræksdato:

6 Infrastruktur Revision af den kollektive trafik Lokalforum ønskede en orientering omkring revisionen af den kollektive trafik. Herunder blev der rejst et forslag omkring en telebus frem for flex trafik. Der er igangsat en proces, der skal revidere kommunens samlede busnet. Et af målene er at forbedre forholdene for store rejsestrømme og afstemme betjeningen af de små rejsestrømme efter behov. Denne revision kan først få virkning fra 2012, fordi kontrakterne allerede er skrevet for Det er forventningen, at det vil give omkring 2 mio.kr ekstra i kassen. Hvis kundegrundlaget er mindre end 20 om dagen, vil der være en mulighed for flex trafik. Byrådet tilslutter sig dialogudvalgets udtalelser. Infrastruktur Belysning Der blev rejst en række spørgsmål omkring belysningen i Udby. Hvad er udsigterne til bedre belysning omkring Kisserup? Hvad sker der med belysningen på private fællesveje og vil de kommunale veje overgå til private fællesveje? Vil der være belysning på hele Udby-Hørby cykelstien? Der sendes høringsmateriale ud i september, hvori jeres forslag om en telebus kan fremføres. De resterende planlagte belysningsprojekter for Udby vil finde sted i Private fællesveje kommer til at betale for belysningen, men der er pt. ikke planer om, at kommunale veje skal overgå til private fællesveje. Teknik og miljø kontaktes med henblik på at besvare spørgsmålet om belysning på Udby-Hørby cykelstien. Taget til efterretning. Teknik og miljø oplyser, at vejbelysningen vil blive udskiftet i forbindelse med kabellægningen. Opsætningen af mere lys indgår ikke i planerne. På Udby-Hørby cykelstien er der planlagt fire belysningsmaster fra svinget og op til Udby og en femte belysningsmast fem meter før ved byskiltet i nord i Markeslev. Side 6 - Udtræksdato:

7 Infrastruktur Mårsø- Hørbyggaar d stien og Hørbyggaar d-hørby projektering. Infrastruktur Slidlag ved Kisserupvej Infrastruktur Parkeringsp lads ved forsamlings huset. Lokalforum ønskede en status på, hvorvidt Mårsø -Hørbyggaard stien og Hørbyggaard-Hørby projektering prioriteres i budget Der blev for nogle år siden gravet kloakker ned ved Kisserupvej, men arbejdet med vejen mangler at blive færdiggjort. Det øverste slidlag mangler. Grundet den nye Udby- Hørby cykelsti vil der ske et indhug af jorden til parkeringspladsen ved forsamlingshuset. Der er planlagt parallelparkering, hvilket vil mindske parkeringspladserne fra 25 til 11. Hvis man i stedet inddrager jorden ud for Udbyvej nr. 334, skulle det være muligt at genetablere skråparkeringen. De to stier vil ikke blive prioriteret i budget 2011 og grundet kommunens økonomiske situation, er det ikke muligt at sige noget om, hvornår de vil indgå. Dialogudvalget blev gjort opmærksom på problemet under rundvisningen. Teknik og miljø vil blive bedt om en status. Forslaget er noteret og vil blive bragt med tilbage til Teknik og miljø. Byrådet har valgt ikke at prioritere Mårsø- Hørbyggaard stien og Hørbyggaard-Hørby projektering i budget Taget til efterretning. Mikkel Gammelgaard, der er projektleder fra Teknik og miljø på cykelstien, er blevet kontaktet omkring forslaget. Han meddeler, at det er forsøgt optimeret bedst muligt på den inden for de afstandskrav der er til parkering. Det vil ikke være muligt at lave det grønne areal om til parkering inden for den budgetramme, der ligger på dette projekt. Teknik og miljø oplyser, at slidlaget efter kloakering i Kisserup By er et hængeparti hos Forsyningen. De mangler at fræse og og udlægge slidlag. Kloakeringen er udført inden kommunesammenlægnin gen. Teknik og miljø har kontaktet Forsyningen. Afvises 09/2010 Afvises 09/2010 Side 7 - Udtræksdato:

8 Taget til efteretning. Infrastruktur Fjordstien fra Holbæk by til Mårsø Der blev rejst spørgsmål omkring Fjordstien fra Holbæk by til Mårsø. Fra broen til selve Mårsø er der helt vokset til. Hvem har ansvaret for denne vedligeholdelse? Derudover er broen over åen spærret af, hvad er forklaringen på dette? Spørgsmålene er noteret og vil blive videregivet til Teknik og miljø. Teknik og miljø oplyser, at fjordstien Holbæk- Mårsø endnu ikke er færdig. Det bliver den snart og inden indvielsen af strækningen, vil udhængende grene blive beskåret af Teknik og miljø. Broen er af sikkerhedsmæssige grunde spærret, da stien endnu ikke er færdig og broen endnu ikke ahr et rækværk. Rækværk forventes monteret inden for kort tid. Side 8 - Udtræksdato:

9 Kultur Gadekæret i Udby Taget til efterretning. Huset på set fremlagde deres idé til gadekærsprojekt. De vil renovere ude arealet ved Huset og lave det til en landskabelig udstillingspark, hvor der er plads til ophold og leg for de besøgende. Udstillingsparken vil bestå af en plads, lund og en have. Huset har indledt et samarbejde med et arkitektfirma for at ansøge fonde til finansiering. Eftersom Huset ikke ejer gadekærsarealet har kommunen indvilliget til at overdrage det gratis til Huset, så det i højere grad bliver muligt at søge fonde. I overdragelsen vil der indgå en klausul, så der stadig er til offentligt brug? så eksempelvis børnene har ret til at lege der. Det lyder som et fint initiativ. Oplægget er taget til efterretning. Kultur Lokaldemok rati Tuse dagene Blomstrend e landsbyer Huset vil have vedligeholdelsespligten. Lokalforum opfordrede til lokalt engagement i forbindelse med planlægning og gennemførelse af Tuse dagen eller dagene. Lokalforum orienterede omkring projektet Blomstrende Landsbyer. Lokalforum ønsker at deltage i dette projekt og håber på lokal opbakning, når den tid kommer. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Side 9 - Udtræksdato:

10 Lokaldemok rati Taget til efterretning Taget til efterretning Lokale sager som lokalforum går videre med. I området hvor der har været nedgravet kabler, er der nu støj på radioen. Lokalforum kontakter entrepreneuren. Lokal opfordring til at vise hensyn og sætte farten ned på vejene i lokalområdet for at beskytte børnene. Skolen søger fonde til at bygge nyt trælegetøj til skolegården, hvis det ikke giver finansielle resultater, vil lokalforum gå ind i sagen. Der arbejdes på at organisere et fælles fastelavns arrangement. Side 10 - Udtræksdato:

11 Område Tema Emne Ønsker/forslag Dialogudv. udsagn Byrådets Taget til efterretning. Service Dræn Der er problemer med drænrørene ved tennisbanerne. Banerne bliver simpelthen oversvømmet. Derudover er der problemer med drænene ved Sønderløb. Der er lignende problemer ved boldbanerne, hvor Teknik og miljø allerede er involveret i sagen. Problemerne med dræn ved tennisbanerne og ved Sønderløb bliver taget med tilbage til Teknik og miljø. Teknik og miljø oplyser, at tennisklubben i sin tid fik lov til at lave tennisanlægget, hvis ikke Kommunen havde udgifter af det. Der er en dialog i gang om, hvad kommunen kan være behjælpelig med. Kisserup Sdr.Løb er et offentligt anlagt vandløb, der løber igennem en del af sommerhusområdet i Kisserup. Problemet er, at en stor del af rørene er faldet sammen eller er i meget dårlig stand. Der er åbent ud til jorden flere steder, så der kommer jord ind i røret. Det er derfor meget svært at spule rørene rene, fordi der hele tiden kommer nyt jord eller sand ind. Der blev afholdt offentligt møde for 1½ år siden, men der var modstand mod projektet. Ifølge vandløbsloven skal bredejerne betale for en hel eller delvis omlægning af rørene. Der er nedsat en gruppe med repræsentanter for grundejerforeningen derude, og de er blevet enige om, at processen skal sættes i gang. Side 11 - Udtræksdato:

12 Service Sagsbehan dlingstid ved henvendels e Der blev spurgt, hvad der er den passende tid fra, at man som borger har rettet henvendelse til kommunen og så modtaget et svar? Herunder en oplevelse af et uhøfligt svar. Det politiske svar er, at det skal ske meget hurtigt. Det tekniske svar er at skriver man til en fælles mailboks, vil disse mails blive delt ud til de rette afdelinger og personer. Den ansatte skal gerne behandle forespørgslen inden for 14 dage, hvis det er muligt og ellers sende en bekræftelse på, at mailen er modtaget og vil blive behandlet. Byrådet slutter op omkring dialogudvalgets udtalelser. Service Standsning og parkeringsb ekendtgørel sen Lokalforum ønskede en orientering omkring standsning og parkeringsbekendtgørels en. Herunder fremsatte lokalforum deres bud på en natteparkeringsplads for lastbiler på hjørnet af Udbyvej og Minkemarkvej. Det er meget uheldigt, hvis man som borger bliver mødt med uhøflighed. Hvis det sker, er anbefalingen at gå et niveau højere op i systemet. Midt- og Vestsjællands Politi ønskede ensartede regler inden for politikredsens kommuner. De vil omfatte hele kommunen i byer inden for tættere bebygget område, ikke kun i Holbæk by. Det vil betyde, at der ikke tillades standsning eller parkering på fortov, helleanlæg, rabat eller lignende. Og tunge køretøjer må ikke parkere i byen i tidsrummet kl. 18 til kl. 06, samt lør-, søn- og helligdage. Der skal i stedet udpeges lokale?natparkeringssteder? for tunge køretøjer. Byrådet tilslutter sig dialogudvalgets udtalelser. Teknik og miljø er orienteret omkring lokalforums forslag til natteparkering. Side 12 - Udtræksdato:

13 Service taget til efterretning. Regler for beskæring af træer Lokalforum ønskede en orientering omkring de gældende retningslinjer i kommunen for beskæring af træer. Hvis det drejer sig om træer i skel, så kan der henvises til Lov om Hegn 11.?Levende hegn plantes i en sådan afstand fra vejens areal, at bevoksningen til enhver tid kan holdes indenfor skellinien. Hvis det er træer mod vej, så kan man finde oplysningerne herom på kommunens hjemmeside? et udpluk herfra lyder: Træer og buske bør beskæres således at: Fortove og kørebaner skal kunne bruges i fuld bredde. Hække og buske skal derfor klippes tilbage til skellinien. Frihøjden over kørebanen skal være mindst 4,2 m. Frihøjden over fortov, cykelstier og rabatter skal væres mindst. 2,8 m. Side 13 - Udtræksdato:

14 Service Genåbning af budget 2010 samt orientering om budget 2011 Side 14 - Udtræksdato: Lokalområdet ønskede en orientering om genåbningen af budget 2010 og budgettet for Herunder blev der rejst en række spørgsmål: 1) Er udgifterne til Seminariet indregnet heri? 2) Hvordan hænger det nye chefniveau sammen med det nuværende behov for at spare og hvorfor spares der så lidt på administrationen? 3) Hvad stiller man op med de konstante budgetoverskridelser og behovet for yderligere tillægsbevillinger? 4) Hvorfor skal der spares så mange penge på børneområderne såsom skole, almene dagtilbud og udsatte børn og unge og hvor er det øgede skattegrundlag blevet af? 5) Indgår nærhed som en faktor når man overvejer at sammenlægge eksisterende plejecentre til 4-5 store centre? Vi står overfor en samlet udfordring på omkring 142 mio. kr. Heraf har vi fået et tilskud på 35 mio.kr fra staten. Der er på nuværende tidspunkt et flertal til besparelser for 66 mio.kr. Disse besparelsesforslag har været i høring frem til den 17.september. Vedtages disse besparelsesforslag vil vi stadig komme ud med et underskud på 41 mio. kr. i Det betyder, at budgettet muligvis skal genåbnes straks efter vedtagelse for at finde nye besparelser. En genåbning er endnu ikke vedtaget, men flertalsgruppen vil højst sandsynligt stemme for at genåbne budgettet. Disse nye besparelsesforslag vil herefter blive sendt i høring før endelig vedtagelse. Det er ikke muligt at finde så store beløb uden serviceforringelser. Vi arbejder med effektiviseringer, men det kan ikke gøre det alene. Derfor må vi være ærlige og realistiske og sige, at alle områder i kommunen vil blive ramt. Det er politikerne, der tager ansvaret for det serviceniveau, der bliver besluttet. Det er administration, der skal rådgive om hvilke konsekvenser det har og Byrådet har ingen tilføjelser til beretningen.

15 Område Tema Emne Ønsker/forslag Dialogudv. udsagn Byrådets vil få. Der er tre mulige knapper at skrue på i forbindelse med budgettet? det drejer sig om drift, anlæg og skattestigning. Holbæk kommune har netop fået afslag på at hæve skatten uden sanktioner. Der var fremsendt et ønske til Indenrigs- og Sundhedsministeriet om at få lov til at hæve skatten med 1,25 procentpoint svarende til 128 mio.kr. Teknisk set kan vi stadig vælge at hæve skatten, men det første år skal vi aflevere 75 % af skatten til staten. Det bliver en politisk diskussion, om vi vil hæve skatten for at finde de manglende midler. Svar på de rejste spørgsmål: 1) Seminariet vil koste 80 mio. kr. at renovere, hvilket er indregnet i anlægsinvesteringerne. Faktisk er en stor andel af anlægsbudgettet allerede budgetlagt. Vi har reelt mulighed for at justere udgifterne til anlæg med maksimalt 54 mio. kr. 2) Mht. de nyansatte chefer, så var det et nødvendigt tiltag for at effektivisere organisationen. Byrådets aftale med direktionen Side 15 - Udtræksdato:

16 Område Tema Emne Ønsker/forslag Dialogudv. udsagn Byrådets var, at første år betalte Byrådet, andet år skal der være balance og tredje år skal der være overskud. Den tidligere organisationsstruktur har været dyr på en helt anden skala? bl.a. grundet et højt sygefravær. Dertil har Holbæk kommune det næstlaveste antal administrationskroner per borger. Der er faktisk allerede indregnet 14 mio. kr. i besparelse på administration. Det kategoriseres bare som effektivisering. 3) Den 22.juni gav Byrådet en tillægsbevilling på 47½. Den tillægsbevilling dækker bl.a. over ekstra udgifter i forbindelse med finanskrisen, snerydning og det specialiserede børneområde. I morgen skal Byrådet give en ny tillægsbevilling på 32,7 mio.kr. Det er derudover meget beklageligt, at der har været store budgetoverskridelser og senest den ubehagelige overraskelse på et yderligt driftsunderskud på 60 mio.kr i de fremtidige år. Men der er iværksat et omfattende arbejde med at opbygge et økonomistyringssystem, så vi undgår budgetoverskridelser i Side 16 - Udtræksdato:

17 Område Tema Emne Ønsker/forslag Dialogudv. udsagn Byrådets fremtiden. KLK hjælper os med dette arbejde, vi har ansat en økonomichef og der vil for fremtiden være økonomiske controllere ude i enhederne, der refererer til økonomiafdelingen. 4) Der spares på alle områder? ikke kun børneområdet. Men det er nogle af de tungeste områder. Det specialiserede børneområder er faktisk et område som alle kommuner har alt for store udgifter til. Vi prøver samtidig at være meget bevidste omkring kvaliteten i tilbuddene til børnene. Derudover har der også været en væsentlig overførelse fra amterne til kommunerne, hvor kommunerne ikke er blevet tilstrækkeligt kompenseret fra staten til disse opgaver. 5) Vi har nogle plejeboliger, der ikke er tidssvarende. Derfor skal vi under alle omstændigheder have bygget noget nyt. Mange ældre prioriterer desuden andet og mere end muligheden for at bliver boende i deres nærmiljø. Side 17 - Udtræksdato:

Holbæk kommune - Lokalområdebog

Holbæk kommune - Lokalområdebog NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 03/2011 - -- Vælg dato --. Bosætning/ Vision for Planlægnin g Vi er et lille samfund i stor udvikling,

Læs mere

Holbæk kommune - Lokalområdebog NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 03/ /2011.

Holbæk kommune - Lokalområdebog NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 03/ /2011. NB: Et flueben ud for farvekoden for et møde betyder, at emnet er afsluttet. Udtræk for datointerval: 03/2011-03/2011. Holbæk kommune - Lokalområdebog Børn & Unge Initiativ i forhold til de unge Desværre

Læs mere

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser.

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser. Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Demokratieksperimentariet, Dialogudvalgets fremlæggelse, understøttelse og oplæg Strategi

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Dialogudvalget orienterede om. Ny frivillighedsstrategi

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Dialogudvalget orienterede om. Ny frivillighedsstrategi Lokalområde: Mørkøv Mødedato: 13.09.2012 Ansvarligt fagområde Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status Chefområde Dagsordenspunkt. Hvilken problemstilling blev fremført på dialogmødet.

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Natur og Udvikling Information til dig som grundejer Beskæring af træer og buske langs veje og stier Mange steder i kommunen er der træer, hække

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

DEN KOLLEKTIVE TRAFIK 2017 Dialog med lokalområdet Tuse Næs VÆKST OG BÆREDYGTIGHED

DEN KOLLEKTIVE TRAFIK 2017 Dialog med lokalområdet Tuse Næs VÆKST OG BÆREDYGTIGHED DEN KOLLEKTIVE TRAFIK 2017 Dialog med lokalområdet Tuse Næs Hvad handler det om og hvor lang tid tager det at planlægge den kollektive trafik? Det tager lang tid at planlægge, hvordan busserne skal køre

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Anbefalinger: Kollektiv trafik et tilbud til alle

Anbefalinger: Kollektiv trafik et tilbud til alle Anbefalinger: Kollektiv trafik et tilbud til alle Anbefalinger fra omstillingsgruppen Kollektiv trafik et tilbud til alle Uddrag fra kommissoriet for omstillingsgruppen Kollektiv trafik et tilbud til alle:

Læs mere

Faxe kommunes økonomiske politik.

Faxe kommunes økonomiske politik. Faxe kommunes økonomiske politik. 2013-2020 Formål: Faxe kommunes økonomiske politik har til formål at fastsætte de overordnede retningslinjer for både de kommende års budgetlægning, og styringen af kommunens

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Radikale Venstre s budgetforslag for Næstved Kommune 2018

Radikale Venstre s budgetforslag for Næstved Kommune 2018 Radikale Venstre s budgetforslag for Næstved Kommune 2018 STOP for 1 %-besparelser fra 2018 på velfærdsområderne De automatiske besparelser på alle velfærdsområder stoppes. I stedet igangsættes en kvalitativ/reel

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Radikale Venstre s budgetforslag for Næstved Kommune 2016

Radikale Venstre s budgetforslag for Næstved Kommune 2016 Radikale Venstre s budgetforslag for Næstved Kommune 2016 Radikale Venstre har fremsendt 34 ændringsforslag til budget 2016 under følgende overskrifter: Skatteforhøjelse på 0,4 % (indkomstskatten) og en

Læs mere

Udvikling af landdistriktspolitik i Haderslev Kommune. Mere liv på landet

Udvikling af landdistriktspolitik i Haderslev Kommune. Mere liv på landet Udvikling af landdistriktspolitik i Haderslev Kommune Mere liv på landet Mere liv på landet Haderslev Kommune ønsker en helhedsorienteret sammenhæng mellem visioner og strategier, kommuneplan, politikker,

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Grundfør?

Hvordan skal vi udvikle Grundfør? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i GRUNDFØR Indledning: Landbyrådsrepræsentanten fra Grundfør og Borgerforeningen i Grundfør

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Information til dig som grundejer Du kan få råd og vejledning ved at henvende dig til: Miljø og Teknik Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Møde med PTU Rødvigs Udvikling

Møde med PTU Rødvigs Udvikling Møde med PTU 10.1.2017 Rødvigs Udvikling Rødvig Borgerforening gennemførte i efteråret 2016 en afstemning blandt borgerne i Rødvig om forslagene i den Udviklingsplan for Rødvig som Kommunen ved PTU godkendte

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Politik for Nærdemokrati

Politik for Nærdemokrati Politik for Nærdemokrati oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.2 Formål... 3 2 Rammer for nærdemokratiet... 4 2.1 Definition af lokalområder... 4 2.2 Lokal repræsentation...

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Strategisk planlægning i landdistrikterne

Strategisk planlægning i landdistrikterne INDSATS 1 Strategisk planlægning Strategisk planlægning handler om lokale planer for landsbyerne. Hvordan sikrer vi at kommuneplaner og lokale planer hænger sammen? Fra landspolitiske side lægges der op

Læs mere

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER 1. Indledning Jeg er af kommunaludvalget blevet bedt om at svare på tre spørgsmål: Spørgsmål W om, hvorvidt der set i lyset af oplysninger fra EVA s seneste rapport om kommunernes

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

19. november 2018 Temamøde for byrådet Power Point oplæg fra Økonomi blev præsenteret og kommenteret af byrådets medlemmer

19. november 2018 Temamøde for byrådet Power Point oplæg fra Økonomi blev præsenteret og kommenteret af byrådets medlemmer Økonomisk Politik for Fanø Kommune Gældende for 2019-2022 Indledning På byrådets møde den 23. april 2018 blev der stillet forslag om, at der udarbejdes et oplæg til en økonomisk politik, som skal danne

Læs mere

Samlet for Teknik- og Miljøudvalg 2.600 5.200 5.200 5.200

Samlet for Teknik- og Miljøudvalg 2.600 5.200 5.200 5.200 Center Tekst der beskriver forslaget 202 203 204 205 2.0 Teknik og Miljø Teknik & Miljø Privatisering af offentlige boligveje 0 0 0 0 Teknik & Miljø Privatisering af vejbelysning på private fællesveje

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Budgetvurdering - Budget

Budgetvurdering - Budget Budgetvurdering - Budget 2020 14.8.2019 1. Indledning Denne budgetvurdering beskriver administrationens vurdering af rammer og anbefalinger til kommunalbestyrelsen for budgetlægningen 2020-2023. Økonomiaftalen

Læs mere

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Ekstraordinær generalforsamling den 9. december 2014 Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Dette bilag indeholder materiale til punkt

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Budgetrevision I. Det samlede resultat for hele Holbæk Kommune forventes at blive et overskud på 76,0 mio. kr.

Budgetrevision I. Det samlede resultat for hele Holbæk Kommune forventes at blive et overskud på 76,0 mio. kr. Budgetrevision I Resultatet af Budgetrevision I er samlet set en forbedring på 10,8 mio. kr. Det skyldes færre udgifter på beskæftigelsesområdet og på det almene børneområde. Derudover øges indtægterne,

Læs mere

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune Evaluering af Materielgården 2016 Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune 1 Indhold 1. Metode 2. Konklusion 3. Snerydning, saltning og asfalt 4. Fejning, bekæmpelse

Læs mere

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Administrationen inddrager Lokalforum i udarbejdelsen af helhedsplanen for Jyderup.

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Administrationen inddrager Lokalforum i udarbejdelsen af helhedsplanen for Jyderup. Lokalområde: Jyderup Mødedato: 4.09.2012 Ansvarligt fagområde Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status Chefområde Dagsordenspunkt. Hvilken problemstilling blev fremført på dialogmødet.

Læs mere

Budgetoplæg ved 1. behandling af Odense Kommunes budget for 2014 den 18. september 2013

Budgetoplæg ved 1. behandling af Odense Kommunes budget for 2014 den 18. september 2013 Enhedslisten Odense Byrådsgruppen Per Berga Rasmussen Egilsvej 54, 5210 Odense NV. Tlf. 20 97 32 55 E-mail: pbra@odense.dk Budgetoplæg ved 1. behandling af Odense Kommunes budget for 2014 den 18. september

Læs mere

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser.

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser. Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Demokratieksperimentariet Strategi og sekretariat Dialogmødets bemærkninger sammenfattes

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Landbyrådsrepræsentanten fra Lading og Lokalrådet i Lading inviterede

Læs mere

Generalforsamling Bydelskvarter 336 Ullerødbyen. Ålholmskolen, Hallens Cafeteria 7. Maj 2015 kl

Generalforsamling Bydelskvarter 336 Ullerødbyen. Ålholmskolen, Hallens Cafeteria 7. Maj 2015 kl Generalforsamling Bydelskvarter 336 Ullerødbyen Ålholmskolen, Hallens Cafeteria 7. Maj 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1: Valg af dirigent 2: Aflæggelse af formandens beretning 3: Forelæggelse af årsrapport for

Læs mere

Faxe Kommunes økonomiske politik 2012-2015

Faxe Kommunes økonomiske politik 2012-2015 Faxe Kommunes økonomiske politik 2012-2015 Formål Faxe Kommunes økonomiske politik har til formål at fastsætte de overordnede retningslinjer for både de kommende års budgetlægning, det løbende økonomiske

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Faxe kommunes økonomiske politik

Faxe kommunes økonomiske politik Formål: Faxe kommunes økonomiske politik 2013-2020 18. februar Faxe kommunes økonomiske politik har til formål at fastsætte de overordnede rammer for kommunens langsigtede økonomiske udvikling og for den

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG Landbyrådsrepræsentanten fra Houlbjerg og Borgerforeningen i Houlbjerg

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Samlet for Teknik- og Miljøudvalget 2.600 5.200 5.200 5.200

Samlet for Teknik- og Miljøudvalget 2.600 5.200 5.200 5.200 PRIORITERINGSKATALOG BUDGET 2012-2015 F = for (forslaget indgår i prioriteringsrummet) I = imod (forslaget indgår ikke i prioriteringsrummet) U = undlader at stemme Center 2012 2013 2014 2015 A C O V Teknik-

Læs mere

Version 2.0. Bilag 4.2 Bilag til kasse- og regnskabsregulativet omkring Bevillingskontrol

Version 2.0. Bilag 4.2 Bilag til kasse- og regnskabsregulativet omkring Bevillingskontrol Version 2.0 Bilag 4.2 Bilag til kasse- og regnskabsregulativet omkring Bevillingskontrol Dato Version Beskrivelse af ændring 25.11.2009 1.0 Nyt bilag godkendt 21.10.2014 2.0 Administrativ revision af bilaget

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Søg i lokalområdebøger. Fortov på Sandbyvej. Lokalområde Gislinge. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Vælg Til: Vælg. Er sagen afsluttet?

Søg i lokalområdebøger. Fortov på Sandbyvej. Lokalområde Gislinge. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Vælg Til: Vælg. Er sagen afsluttet? Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Vælg Til: Vælg : Nej: Fritekst Søg Fortov på Sandbyvej Dialogmøde: 2011 Teknik og miljø Fortov på Sandbyvej: mangler ca. 250 meter fortov

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg.

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg. Referat fra mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 10. oktober 2011 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Mødet sluttede kl. 17.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 86 Økonomirapport 2011 87 Opfølgning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

E/F Universitetshaven Øst 2300 København S

E/F Universitetshaven Øst 2300 København S E/F Universitetshaven Øst 2300 København S Trafiksikringsprojekt. Revideret forslag til generalforsamling 8 juni 2011 Udarbejdet af Ejerforeningens Bestyrelse. Side 1 af 6 Historie: Arbejdet med trafiksikring

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat Afbud: Jeanne, Karina Mødeleder: Tanja Punkt 0 Godkendelse af referat Kl. 18.00 /aftaler Godkendt Punkt 1. Kl. 18.05 Nyt/punkt til og fra elevrådet Alle Punkt 2. Kl. 18.05 Vi beder om en status fra Pia

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Dialogudvalget takkede for rundturen.

Overskrift Beskrivelse Udsagn Beslutningstekst Beslutning Status. Dialogudvalget takkede for rundturen. Lokalområde: Ugerløse Mødedato: 4. september 2012 Ansvarligt Chefområde Dagsordensp unkt. Hvilken problemstilling blev fremført på dialogmødet. Hvad sagde dialogudvalget på dialogmødet Indstilling fra

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 25. marts 2019 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev oktober Del 2.

Nyhedsbrev oktober Del 2. Nyhedsbrev oktober 2016. Del 2. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen holdt møde 25. oktober, og her blev regnskabet for 3. kvartal gennemgået. Det ser pænt ud, og et af de steder hvor der er et overforbrug

Læs mere

Balancekatalog PTU den 9. juni 2015:

Balancekatalog PTU den 9. juni 2015: IKKE indarbejdede ændringer Nr. Funk- Plan og Teknikudvalget Regn- Basis Udvalgets beslutning tion skab Opr. budget BF BO BO BO - serviceudgifter 2014 PTU den : 50.000 Materielgården af gadekær, herunder

Læs mere

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Det er nu blevet en tradition i borgerforeningen, at bestyrelsen en gang om året ca. Midt mellem to generalforsamlinger omdeler folderen Midtvejsnyt. Midtvejsnyt orientere

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

INFORMATION NR. 8/1993 19.12.93

INFORMATION NR. 8/1993 19.12.93 INFORMATION NR. 8/1993 19.12.93 ANTENNENYT (?) Arbejdet munder desværre ud i "Viel Geschrei und wenig Wolle", som tysken siger, for konklusionen af vores arbejder bliver: DESVÆRRE..... Vi springer lige

Læs mere

Idrætsområdet i Melby. Forslag til Tillæg 1 til lokalplan for en motorsportsbane i Melby

Idrætsområdet i Melby. Forslag til Tillæg 1 til lokalplan for en motorsportsbane i Melby Idrætsområdet i Melby Forslag til Tillæg 1 til lokalplan 01.15 for en motorsportsbane i Melby April 2013 N a t u r o g U d v ik lin g Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47

Læs mere

Se venligst vedhæftede infobrev, vedrørende opstart af anlægsarbejder i dit område. Med venlig hilsen. Frederiksberg Kommune

Se venligst vedhæftede infobrev, vedrørende opstart af anlægsarbejder i dit område. Med venlig hilsen. Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune Den Selvejende Institution Frederi Frederiksgården Rådmand Steins Alle 16 C,-9 2000 Frederiksberg Den Se venligst vedhæftede infobrev, vedrørende opstart af anlægsarbejder i dit område.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Budget Hvordan forventes regnskab 2017 at holde i forhold til budgettet?

Budget Hvordan forventes regnskab 2017 at holde i forhold til budgettet? Hedensted Kommune 29-08- Budget - Hvordan forventes regnskab at holde i forhold til budgettet? Grøn for at budgettet holder, med uændret adfærd Gul for faresignaler Budgettet holder, men påkrævet ændret

Læs mere

Allerød Kommune Dagtilbud

Allerød Kommune Dagtilbud Udvidede åbningstider Allerød Kommune Dagtilbud 1 Indledning Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af kommissorium om Behov for dagtilbud med udvidede åbningstider. For at inddrage så mange forældre

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Administrationens prioritering af ansøgninger til PULO s puljemidler i kategorien Sikker færden, 31. oktober 2018

Administrationens prioritering af ansøgninger til PULO s puljemidler i kategorien Sikker færden, 31. oktober 2018 Administrationens prioritering af ansøgninger til PULO s puljemidler i kategorien Sikker færden, 31. oktober 2018 Administrationen har vurderet projektansøgningerne ud fra følgende fem parametre: 1) den

Læs mere

Opsamling af høringssvar

Opsamling af høringssvar Den 21. april 2016 Opsamling af høringssvar Generelt om høringen Høringsmaterialet blev udsendt til de otte siddende dagtilbudsbestyrelser. I tre af de fire kommende distrikter har bestyrelserne valgt

Læs mere