Organisationsbestyrelsesmøde i 315, Holbæk, torsdag den 9. juni 2011 afholdt på regionskontor, Labæk 15, 4300 Holbæk.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Organisationsbestyrelsesmøde i 315, Holbæk, torsdag den 9. juni 2011 afholdt på regionskontor, Labæk 15, 4300 Holbæk."

Transkript

1 Referat af organisationsmøde 9. juni 2011 Organisationsbestyrelsesmøde i 315, Holbæk, torsdag den 9. juni 2011 afholdt på regionskontor, Labæk 15, 4300 Holbæk. Til stede: Erik Fallesen, Tage Rousting, Arne Grim, og Bent Sode Fra administrationen: Forretningsfører Mariane Toft og sekretær Doris Larsen som optog referat. Afbud: Jørgen Topsøe og Robert Juhl. Ikke mødt: Bodil Olsen Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Orientering fra formanden Orientering fra administrationen Orientering fra hovedbestyrelsen Eventuelt byggeri m.m. Sammenlægning med Lejerbo Odsherred Fleksibel udlejning Orientering fra næstformanden vedr. Styregruppens arbejde i vangkvarteret Pkt. 8 Emner/forslag til seminaret den Pkt. 9 Pkt. 10 Fortroligt Eventuelt Ad1) Erik Fallesen overrakte Bent Sode en gave iforb. hans 60 års fødselsdag. Erik Fallesen takkede for det gode samarbejde og glæder sig over, at Bent Sode har påtaget sig opgaven som formand for styregruppen i Vangkvarteret, hvor hans arbejdsmæssige erfaringer er til stor gavn for Lejerbo. Der har været møde teknikere og kommunen i mellem vedr. Danhøj byggeriet. Indflytning vil tidligst kunne ske primo november 2011.

2 Vedr. renoveringen i Vangkvarter, er skema b godkendt. Fælleshuset bliver dobbelt så stort. Beboerne har været indkaldt til orienteringsmøde. Byggeudvalget er enig om, vigtigheden i at informere og orientere, samt rettidig varsling om igangsætning når beboerne flytter i pavilloner, mens håndværkerne arbejder i boligerne var der arrangeret erfa tur organisationerne i vores region sammen med organisationerne i Næstved. En god tur hvor der bl.a. var rundvisning i Ørestaden. Erik Fallesen deltog i receptionen ved Palle Adamsens 50 års fødselsdag og overrakte en gave på vegne af organisationsbestyrelsen var der møde med Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard, direktør Kenn Thomsen, Lejerbos byggechef Ulrik Steen Jensen og Mariane Toft hvor der bl.a. blev talt om o-energihuse deltog Erik Fallesen og Mariane Toft i det første dialogmøde med Holbæk kommune hvor styringsrapporten blev gennemgået, problemer vedr. Skimmelsvamp, ungdomsboligerne i pølsekrogen m.m. På landsrepræsentantskabsmødet den 17. og blev spireprisen på kr ,- givet til afdeling var Sig Hasselby, Tom Christensen, Kasper Kristiansen, Erik Fallesen og Mariane Toft på besigtigelsestur til afd Ad2) Det blev besluttet, at reklamen på biblioteksposerne trykkes en gang mere. Det er god reklame til en billig pris. Mariane Toft afventer priser fra Henrik Andersen vedr. indhold til de små flyttekasser. Når dette er modtaget, vil der blive orienteret om dette i næste nyhedsbrev. Vedr. Energiordning i boligorganisationerne, er der indgået aftale med Niras a/s, prisen er kr. 500,- pr. afdeling. Ordningen erstatter den tidligere elo ordning. Der skal tages stilling til om, afdelingens skal betale eller organisationen. Dette tages med som pkt. På næste organisationsmøde. Vedtægterne for Lejerbo Holbæk tages med på næste organisationsmøde, hvor disse rettes til. Ad3) Det er besluttet, at lægge moms på opnoteringsgebyret. Fremover vil det kost kr. 200,- pr. kommune man er opskrevet til.

3 På landsplan er der kun 20 ejendomsserviceteknikelever også kaldet est., en god uddannelse, men ressourcekrævende. Et udvalg arbejder på, at komme med forslag til, hvordan vi fremadrettet kan håndtere dette. Der kan forventes forhøjede forsikringspræmier. Forsikringsrapport er under udarbejdelse, og der ses faresignaler. Skaderne er ikke større, men meget dyrere, specielt rør, vand- og frostskader. På landsrepræsentantskabsmødet blev Bent Jacobsen valgt, han erstatter Knud Erik Hansen. Ad4) Dette tages under pkt. 9 Ad5) På Lejerbo Odsherreds repræsentantskabsmøde den blev det enstemmigt godkendt, en sammenlægning med Lejerbo Holbæk pr Mariane Toft orienterer pr. brev organisationsbestyrelsen i Lejerbo Odsherred om ovenstående og meddeler, at der vil blive indkaldt til ekstraordinært repræsentantskabsmøde torsdag den kl i fælleshus 2, Lundestrædet 22, 4300 Holbæk. Brev underskrives af Erik Fallesen og Mariane Toft. Ad6) Mariane Toft udarbejder oplæg til næste organisationsmøde vedr. kriterier til fleksibel udlejning. Ad7) Forlængelse af helhedsplanen: Styregruppen besluttede først på året, at udarbejde et udkast til forlængelse af helhedsplanen fra januar 2012 til april Dette udkast blev fremlagt på sidste organisationsmøde og efterfølgende på et fællesmøde mellem styregruppen og bestyrelserne onsdag d.13. april. Ansøgningen er, efter en til retning af budgettet, hvor bl.a. Kommunens medfinansiering skulle revideres, nu blevet fremsendt til landsbyggefonden. Byrådet har i går godkendt forlængelsen af helhedsplanen. I forlængelsen er der lagt op til fortsættelse af en del af de nuværende initiativer som er: børn og unge beskæftigelse og uddannelse social kapital kommunikation og image men der er også taget sundhed og miljø ind som nye indsatsområder, hvor vi gerne skulle indhente nogle erfaringer, der kan arbejdes ind i den fremtidige fælles helhedsplan for alle boligområder i Holbæk kommune. I forlængelsen er der desuden søgt om ekstra personaleressourcer til trivsel og kommunikation, svarende til en 37 timers stilling. Samrådet.

4 Samrådet, der er oprettet i forbindelse med de boligsociale indsatser i ladegårdsparken, Vangen og Holbæk kommune, har afholdt deres første møde den 3. Maj. Alle parter har store forventninger til i fællesskab at finde en måde, hvorpå man i Holbæk kommune kan fremtidssikre den boligsociale indsats i alle almene boligområder i Holbæk. På mødet blev drøftet: - udarbejdelse af en forretningsorden. - områdesekretariatets opgaver - finansieringen fra landsbyggefonden og de 2 helhedsplaners medfinansiering. - koordinering af fælles aktiviteter og indsatser. - samarbejdet omkring opportunity. Ny struktur i Lejerbo vedr. Det boligsociale arbejde: Den boligsociale indsats bliver fremover knyttet tættere til driften. I Holbæks tilfælde betyder det, at Mariane Toft får ansvaret for helhedsplanerne og de boligsociale medarbejdere. Jørn Winther Jepsen vil have en funktion, der mere passer til hans titel, nemlig konsulent. Han vil ikke længere følge projekterne i detaljen. Der kan dog forsat trække på ham som konsulent, dvs. I forhold til mere overordnede problematikker eller situationer, der kan være svære at håndtere for Mariane Toft eller Susanne Lysholm Jensen. Områdesekretariatet: På samrådsmødet blev der udtrykt forventning om, at der fra områdesekretariatet side, koordineres på tværs af de 2 planer, bl.a., omkring udvikling af fælles aktiviteter og projekter, og at dette bl.a., foregår ved regelmæssige møder mellem Michael Holst og Susanne Lysholm Jensen. Efter Bent Sodes opfattelse har Michael Holst endnu ikke har fået klarhed over sine opgaver. Hvilke opgaver skal han løse i ladegårdsparkens helhedsplan og hvilke opgaver er i områdesekretariatets regi. Bl.a. Har han for nylig præsenteret sig som boligsocial koordinator for de boligsociale helhedsplaner i ladegårdsparken og agervang. I Agervang, er det da fortsat Susanne Lysholm Jensen, der er boligsocial koordinator. Opportunity: Der er holdt møder med de andre partnere i det beskæftigelsesfremmende partnerskabsprojekt, hvor der skal foregå en del aktiverings- og praktikforløb i boligområdet. Der er afsat en del midler til ansættelse af jobmentorer, hvilket er en forudsætning for at vi kan udføre vores del af arbejdet, da Susanne Lysholm Jensen ikke også kan påtage sig den funktion i praksis. Det forventes, at man får 2 gårdmænd som jobmentorer. Der søges en der har erfaring inden for job og integration til at støtte op deltid, måske med mulighed for at personen også kan udvikle og løse opgaver i forbindelse med initiativaftalen, så han/hun får fuld tid.

5 Initiativaftale: I samarbejde med Kommunen er der indsendt en ansøgning til socialministeriet, der har afsat midler til en særlig indsats i ghetto-områderne. Der er søgt om penge til at støtte lokal iværksætteri og evt. Erhverv i boligområdet. Så vidt vides, er der ingen afklaring på ansøgningen endnu, da der var nogle mangler i beskrivelsen af projektet. Det arbejdes fortsat på at få en godkendelse. Satellitjobcenter. Der arbejdes på at skabe et lokalområde jobcenter i Vangkvarteret, hvor 2 jobkonsulenter fra jobcentre flytter ud i boligområdet. Her vil de være at træffe 2 gange om ugen, og de får kompetencer til at sagsbehandle beboernes henvendelse som jobsøgende. Der arbejdes på, at de får plads i den fremskudte vejledning i Engvang samme med 4300 og socialrådgiverne. Beboerhuset: Der er givet er mundtlig tilsagn om en udvidelse af det beboerhus, der bliver opført i forbindelse med renoveringen af afd. 166, således at det kan rumme de mange initiativer, der er og skal sættes i gang i boligområdet. Projektet er ved at være udarbejdet. Bent Sode har i samarbejde med Torben Andersen og Susanne Lysholm Jensen udarbejdet forslag til at få et godkendt køkken, så der kan etableres en egentlig cafédrift, med salg af mad m.m. For at sikre, at huset kan benyttes til fælles aktiviteter for begge afdelinger, er der underskrevet en brugeraftale de to afdelinger imellem. Blokmøder: Den nye formand i afd Henrik Andersen har sammen med afdelingsbestyrelsen startet en række af blokmøder. Her kan beboerne møde op og fremkomme med deres synspunkter og ønsker for, hvad der skal ske i og ved blokkene for at det bliver mere rart at bo der. Bent Sode har et punkt på dagsordenen, hvor han orientere om, hvad Lejerbo er. Det har givet god respons fra de mødte beboere, der er gået fra mødet med en bedre opfattelse af, hvad det vil sige at bo alment i Lejerbo. Susanne Lysholm Jensen deltager også, når hun kan. Koncert i vangen: Igen i år arrangerer bestyrelserne 123 og 166 samt det boligsociale forum sommerkoncert i vangen den 18. juni. Året hovednavn er Joey Moe og lige som sidste år, vil der også være lokale kunstnere på scenen. Det er håbet, at mange Holbækkere kigger forbi. Familieferie.

6 18 familier tager af sted på familieferie i år. Susanne Lysholm Jensen har modtaget fra fonden. Da der har været rigtig mange, der har søgt, og der ikke har været midler til at sende alle ansøgere af sted, søgte Susanne Lysholm Jensen om et yderligere tilskud. Vi fik bevilliget ekstra. Det betød, at stort set alle ansøgninger blev imødekommet. Projekt bydelsmøder. Der er lavet en aftale mellem ladegårdsparken og agervang møntet på kvinder med ressourcer. Aftalen går ud på at give kvinderne nogle flere kompetencer når det gælder om at være kvinde i Danmark. Der vil blive temadage med problematikker som at være mødre, være beboere, aktive i demokratiet, arbejde og lignende 4300 Holbæk Agervang kører rigtig godt. Ungdommens røde kors byder ind på nogle af opgaverne, som kan være fodboldtræning, lektie mm. Lommepengeprojekt. Der er nu også piger ansat i lommepengeprojektet. Der er 2-3 piger hvis opgave er at vedligeholde de blomsterkummer der er indkøbt og placeret ved opgange og i området. Pigerne har plantet blomster i kummerne og sørger for vedligeholdelsen. De kalder sig blomsterpigerne. Kvindeklubben. Kvindeklub tager en tur til sommerlands sjælland. Kun de kvinder der er aktive i forbindelse med sommerkoncerten den 18. juni får lov at være med. Turen bliver den 27. juni. Sidste år sneg der sig en mand med, men den går ikke i år, siger kvinderne. Formålet med turen er dels, at give børnene en god dag med masser af oplevelser, men også at skabe netværk kvinderne imellem uanset nationalitet. Det er jo kvinderne der styrer familien, og de er bedre til at ændre holdninger. Ad8) Mariane Toft har haft kontakt til Peter Aalborg som vil være den en af foredragsholderne til seminaret den Der afventes en skriftlig bekræftelse. Bent Sode foreslog, tage der tages kontakt til en der kunne fortælle om vigtigheden i, at spare energi, hvor bliver vores affald af,når det er sorteret? Miljø og affald. Foredragsholderen kunne evt. være Ulrik Steen Jensen eller en person fra Dong energi. Mariane Toft undersøger dette nærmere. Ad9) Fortroligt Ad10)

7 Tage Rousting rykkede for svar vedr. ny placering af el-køretøjer, da de ikke må stå i opgangene iflg.brandmyndighederne. Mariane Toft meddelte, at Stig Hasselby har kontaktet kommunen vedr. dette. Der afventes nærmere, når Stig Hasselby er tilbage fra barsel.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase Andersen Arne Olesen Henny Rasmussen Michael

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 13. juni 2016. 2. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Side 18/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink.

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink. Organisationsbestyrelse Formand Anton Kanstrup Korevej 33 ak@alabubolig.dk Næstformand Viola Ørbæk Tordenskjoldsgade 9, st. tv. Vioe024@foa.dk Ursula Jørgensen Diskovej 46 urj@bffjordblink.dk Tina C. Kristiansen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 10. oktober 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Holbæk den 17. februar 2011 kl på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Holbæk den 17. februar 2011 kl på Lejerbos kontor Referat af organisationsmøde februar 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Holbæk den 17 februar 2011 kl 1000 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Erik Fallesen, Anders Arleth, Tage Rousing,

Læs mere

Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup.

Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup. Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup. Mødet afholdes med følgende dagsordenen: 1 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

STRATEGISK SAMARBEJDE OM VANGKVARTERET. Initiativaftale mellem Holbæk Kommune og Socialministeriet

STRATEGISK SAMARBEJDE OM VANGKVARTERET. Initiativaftale mellem Holbæk Kommune og Socialministeriet STRATEGISK SAMARBEJDE OM VANGKVARTERET Initiativaftale mellem Holbæk Kommune og Socialministeriet 2011 Det strategiske samarbejde Med strategien Ghettoen tilbage til samfundet et opgør med parallelsamfund

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Gunnar Sørensen Leo Kristensen Arne Olesen Henny Rasmussen Hans

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. Side 202/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen, Gunnar Sørensen,

Læs mere

Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 8. oktober 2018, kl

Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 8. oktober 2018, kl Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 8. oktober 2018, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Hans Jørgen Christensen Karsten

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 7. december 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 6. december 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge.

Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 6. september 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl. 17.00 i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne: Johnny

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Karin Thomsen Kim Randrup Kristian Leonhard Jørn Nielsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Karin Thomsen Kim Randrup Kristian Leonhard Jørn Nielsen Boligselskabet Rosenvænget Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 02. maj 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Gefionvej 50, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Boligselskabet

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl

Referat af organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl Side 1/8 Referat af organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. februar 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. februar 2014, kl. 16,30. Side 141/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. februar 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Hans Jørgen Christensen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. maj 2012 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. Side 165/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Til stede: Hanne Heilmann, bestyrelsesmedlem i Nivåhøj III Peter Vilain, afdelingsformand i Nivåhøj III Helge From, afdelingsformand i Kvartererne Ole Månsson, souschef

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30. Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2012, kl. 16,30. Side 7/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2012, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Aase Andersen,

Læs mere

Aarhus Kommune Per Jensen, projektchef, Borgmesterens afdeling Mikkel Schiørring, konsulent, Borgmesterens afdeling

Aarhus Kommune Per Jensen, projektchef, Borgmesterens afdeling Mikkel Schiørring, konsulent, Borgmesterens afdeling Mødereferat Den 15. oktober 2012 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Styringsdialogmøde i Trigeparken Mødedato: 28. september 2012 Mødetid: 9:30-12:00 Mødested: Oasen, Trige Centervej 26A, 8380 Trige

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. april 2011, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. april 2011, kl. 16.30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. april 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny Rasmussen, Nils Vinther,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Hans Jørgen Christensen Leo Kristensen Aase Andersen

Læs mere

Møde mellem boligorganisationerne og Holbæk kommune. Torsdag, den 4. april 2013, kl. 17:00 19:00 i Holbæk Kommunes kantine, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk

Møde mellem boligorganisationerne og Holbæk kommune. Torsdag, den 4. april 2013, kl. 17:00 19:00 i Holbæk Kommunes kantine, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk SOCIALCENTRET REFERAT Emne: Møde mellem boligorganisationerne og Holbæk kommune Tid og sted: Torsdag, den 4. april 2013, kl. 17:00 19:00 i Holbæk Kommunes kantine, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. august 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. august 2012, kl. 16,30. Side 40/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. august 2012, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2012, kl. 16,30. Side 33/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2012, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen,

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Kort referat fra Repræsentantskabsmøde 20.11.2014 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 20.11.2014, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel Dan. Til stede var fra - Organisationsbestyrelsen:

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. august 2017, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. august 2017, kl Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. august 2017, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Sager til beslutning... 4

Sager til beslutning... 4 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 3-2015 Langelandsvej 32, Køge kl. 19.00 Onsdag den 17. juni 2015 Sager til beslutning... 4 Pkt. 21. Forretningsorden og underskriftblad 4 Pkt.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 12. december 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. juni 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. juni 2013, kl. 16,30. Side 101/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. juni 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 17. januar 2011, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 17. januar 2011, kl. 16.30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 17. januar 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. Side 173/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 29. oktober Mødested: Mødelokale 505. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 29. oktober Mødested: Mødelokale 505. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i Helhedsplansudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 29. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 15:30-16:30 Medlemmer: Formand: Turan Savas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner.

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner. SEKRETARIATET Ullasvej 23, Rønne CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden/referat Styringsdialogmøde med Bo42 den 4. novmeber 2016 Deltagere: Fra Bo42: Direktør Ebbe Frank og formand Per Carlo Nilsson Fra

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. juni 2017, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. juni 2017, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. juni 2017, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 28. november 2013 Referat Mødeart: Ekstraordinært afdelings- og organisationsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødedato: Tirsdag den 26. november 2013 Mødetidspunkt: kl.

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl , i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl , i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl. 16.30, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. januar 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. januar 2012, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. januar 2012, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Side 58/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Karen Rod Jensen Tid Onsdag, den 16. januar 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

- 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30.

- 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. - 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby.

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl i Lejerbo, Gl. Køge Landevej 26, 2500 Valby. Til organisationsbestyrelsen for Lejerbo, Frederiksberg Efter aftale med formanden indkaldes hermed til ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 27. november 2017, kl. 16.30 i Lejerbo, Gl. Køge Landevej

Læs mere

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Mødedato Tirsdag d. 17. maj 2016 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 10.20 Deltagere Tommy

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-3-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Lis Bentin Afbud Referent Mødeleder Anders Enevoldsen,

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl. 17.00 Dagsorden: Tilstede: Afbud fra: John Steen Johansen, formand John Barzel Thomasberg, næstformand Barbara Cros Niels

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Poul Meisler Tid Onsdag, den 17. oktober 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere