Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar Referat af bestyrelsens møde den 7. december Fra bestyrelsen deltog:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar Referat af bestyrelsens møde den 7. december Fra bestyrelsen deltog:"

Transkript

1 BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 2. januar 2017 af bestyrelsens møde den 7. december 2016 Ref: HKP/- Sagsnr Fra bestyrelsen deltog: Lisa Herold Ferbing Camilla Rosengaard Villumsen Mathias Krarup Katrine Bjerre Milling Eriksen Ela Acar Karsten Boye Rasmussen Sara Gundelach Vergo Henning Thiesen Afbud fra bestyrelsen: Helene Rasmussen Henrik Funder Gæster: Anders Eldrup (pkt. 1) Torben Visholm (pkt. 1) Søren Kolbye Sørensen (pkt. 1) Fra sekretariatet deltog: Mogens Kring Rasmussen John Wæver Britta Borch Egevang Henriette Rald Hanne Petersen Hans Christian Nielsen (pkt. 3A) Mette Fritze (pkt. 3A) Linda Overby (pkt. 5A) Lucille Fonnesbech (pkt. 5B) Barbara Horowitz (pkt. 5B) Allan Andreasen(pkt. 5B 6C)

2 Ad dagsordenens pkt. 1. Møde med JØP Djøfs bestyrelse har besluttet at afholde et årligt møde med de medlemmer af JØPs bestyrelse, som Djøf har valgt. På mødet drøftes JØPs virksomhed. Formanden bød velkommen til Anders Eldrup (formand for JØP), Torben Visholm (adm. direktør for JØP) og Søren Kolbye Sørensen (direktør i JØP). Formanden takkede Anders Eldrup for hans tilsagn om at fortsætte som formand for JØP i den kommende 2-års periode. Anders Eldrup takkede for samarbejdet med Djøf både på politisk niveau og sekrettariatsniveau. Samarbejdet er særdeles vigtigt for JØP, ikke mindst fordi 85% af JØPs medlemmer er omfattet af obligatoriske ordninger via Djøfs overenskomster. Anders Eldrup oplyste, at adm. direktør for JØP Torben Visholm går på pension med udgangen af juni Han stopper som adm. direktør med udgangen af december og fortsætter det næste halve år med sparring på investeringssiden. Ny adm. direktør for JØP bliver Søren Kolbye Sørensen. Anders Eldrup oplyste endvidere, at JØP havde været igennem en vellykket fusion på sekretariatsplan med DIP. Administrationsfællesskabet er nu helt gennemført. Administrationen er blevet strømlinet, og bestyrelserne har harmoniseret flest mulige regler på nuværende tidspunkt. Næste skridt er den fulde fusion mellem DIP og JØP. Dette vil imidlertid tidligst kunne finde sted om to år. Anders Eldrup oplyste endvidere, at der er et godt samarbejde mellem såvel DIPs og JØPs formænd som bestyrelserne. Der afholdes et årligt fælles heldags strategiseminar, og en række punkter behandles i begge bestyrelser. Anders Eldrup oplyste endvidere, at alle i JØPs bestyrelse er indstillet på genvalg på forårets generalforsamling. Han fandt, at det er godt med kontinuitet især, når man nærmer sig en fusion. Anders Eldrup orienterede herefter om en række nye produkter, der er på vej til afdeling 2. Det var Anders Eldrups vurdering, at skal man fortsat have en medlemsvækst på 3% - 4%, skal JØP også vækste i den private sektor, og derfor overvejes det bl.a., om man skal tilbyde firmapensioner til mindre virksomheder med overvægt af djøfere f.eks. advokatkontorer. Bestyrelsen havde en række spørgsmål til Anders Eldrup. Formanden takkede herefter for en god drøftelse og et godt samarbejde, og der var enighed om at mødes igen om et års tid.

3 Ad dagsordenens pkt. 2. Meddelelser Nyt fra formanden Formanden oplyste, at hun efter regeringsskiftet har sendt velkomstbreve til fire nye ministre, og at yderligere fire breve var på vej. Hun håbede på, at det vil være muligt at arrangere hilse-på-møder i løbet af foråret Formanden oplyste endvidere, at hun siden sidste bestyrelsesmøde havde afholdt en række møder, herunder et møde sammen med Karsten Boye Rasmussen med CBSs ledelse. Endelig gav formanden en orientering om status på proces for ansættelse af ny administrerende direktør. Nyt fra Akademikerne Formanden orienterede om et godt møde med IDA, DM, Lægeforeningen og GL, hvor temaet havde været opfattelsen af akademikere/eliten. Der var enighed om, at fortsætte et samarbejde om dette tema. Formanden oplyste endvidere, at Akademikernes formand på det seneste bestyrelsesmøde havde orienteret om status på dagpengearbejdet, som pt. lader til at imødekomme en del af Djøfs ønsker. Sara Gundelach Vergo orienterede om, at FHO drøfter krav til OK18. Nyt fra delforeningernes formænd Mathias Krarup oplyste, at Djøf Advokats bestyrelse, der pt. er en ren københavnerbestyrelse, arbejder med synlighed i Jylland, og at der nu er nedsat et aktivitetsudvalg i Aarhus. Det forventes, at det første arrangement i Aarhus kan afholdes i januar/februar Ela Acar orienterede om arbejdet i Djøf Studerende, herunder bl.a. at bestyrelsen har fokus på frivillighedsområdet. Bestyrelsen ser den positive udvikling, at flere medlemmer engagerer sig i at stå for et enkelt arrangement, og at antallet af arrangementer generelt er stigende. Bestyrelsen har frivillighed som et særligt indsatsområde og arbejder for at gøre det endnu lettere for medlemmerne at arrangere medlemsarrangementer på studiestederne. Sara Gundelach Vergo oplyste, at Djøf Offentligs bestyrelse bl.a. drøfter OK 18 krav og flytninger af statslige arbejdspladser, idet den nye regering har bebudet yderligere flytninger.

4 Henning Thiesen oplyste, at Offentlige chefers bestyrelse pt. bl.a. har fokus på, at kommunaldirektørerne er udfordret lokalt pressemæssigt navnlig på de sociale medier. Djøfs pressechef Torben Gross deltager derfor i en bestyrelsesdrøftelse om dette. Katrine Bjerre Milling Eriksen oplyste, at Djøf Privats lønstatistik viser lønstigninger generelt på over 4%, hvilket har givet en hel del positiv presse. Katrine Bjerre Milling Eriksen oplyste endvidere, at nogle bestyrelsesmedlemmer fra hhv. Djøf Studerende og Djøf Privat den 9. januar 2017 afholder en intern workshop om overgangen fra studerende til erhverv. Nyt i øvrigt Der var intet under dette punkt. Nyt presse Der var ingen bemærkninger til den udsendte pressestatistik. Ad dagsordenens pkt. 3A. Strategi På fællesbestyrelsesmødet den 2. november 2016 var der kick-off til processen frem mod Djøfs strategi 2017/18. På baggrund af input fra delforeningsbestyrelsernes møder siden repræsentantskabsmødet, fællesbestyrelsens drøftelser samt input fra sekretariatet, havde sekretariatet udarbejdet en første skitse til Djøfs strategi 2017/18, som bestyrelsen kunne drøfte. Formanden oplyste, at vicedirektør Hans Christian Nielsen ville gå på pension ved årsskiftet, og at ansvaret for Djøfs strategiarbejde overgår til chef for Analyse og System Kaspar Kinnberg og strategichef Mette Fritze Helveg. Mogens Kring Rasmussen redegjorde for grundlaget for den skitse, som sekretariatet havde udarbejder, herunder udviklingstendenserne fra fællesbestyrelsesmødet den 2. november 2016 og analyse af, hvornår yngre medlemmer melder sig ud af Djøf. Analysen viser, at yngre medlemmer melder sig ud i perioden 2 år før kandidateksamen og fem år efter kandidateksamen, men at skiftet fra kandidatstuderende til kandidat ikke i sig selv er et kritisk tidspunkt. Mogens Kring Rasmussen redegjorde herefter for sekretariatets forslag om, at Øget værdi af medlemskabet bliver en overligger for de fire udiklingsretninger: Fremtidens arbejdsmarked, Djøfernes værdiskabelse, International profil og Ledelse i et 360 graders perspektiv.

5 Bestyrelsen godkendte de fire udviklingsretninger og overliggeren Øget værdi af medlemskabet. Bestyrelsen havde endvidere en række forslag og kommentarer til den fremsendte skitse m.v. Formanden konkluderede, at disse forslag og kommentarer indarbejdes i hhv. 1. udkast til strategi 2017/18 og samles op i et notat til bestyrelsens seminar den januar Ad dagsordenens pkt. 4. Økonomi Der var ingen sager til behandling. Ad dagsordenens pkt. 5A. Revision af Djøfbladets formål og præsentation af ny redaktør for Djøfbladet I den senere tid har den gældende målsætning for Djøfbladet (fra 2012) været underkastet et serviceeftersyn. Djøfs delforeningsbestyrelser og sekretariatet har gennemført en særlig evaluering/efterkritik af bladet med henblik på opstilling af nye retningslinjer. Formanden bød velkommen til Djøfbladets nye redaktør Linda Overgaard. Linda Overgaard præsenterede sig selv og orienterede om processen i delforeningernes bestyrelser, der har ført frem til det forslåede udkast til nye retningslinier for Djøfbladet. Bestyrelsen godkendte bilaget Djøfbladet nye retningslinjer Ad dagsordenens pkt. 5B. Status på Djøfs arbejde med sociale medier De sociale medier spiller en stadig større rolle i kommunikationen med medlemmerne. Samtidig udvikler platformene sig hele tiden og giver nye muligheder. Henriette Rald tilkendegav på bestyrelsesmødet den 26. oktober 2016, at sekretariatet på bestyrelsesmødet den 7. december 2016 vil give en mundtlig status på sekretariatets tilgang til de sociale medier og de opnåede resultater. Lucille Fonnesbeck gav en status for Djøfs arbejde med sociale medier, herunder at der generelt er en positiv udvikling i aktiviteten på Djøfs sociale medier for såvel erhvervsaktive som studerende på LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat (studerende). Bestyrelsen tog sekretariatets mundtlige status til efterretning.

6 Ad dagsordenens pkt. 6A. Djøfs erhvervspolitik Den globale konkurrence og den teknologiske udvikling forandrer sig i disse år i den private sektor. Det er Djøfs ambition, at den nye erhvervspolitik skal bidrage til en diskussion om økonomisk vækst og jobskabelse i den private sektor. En diskussion der er knyttet til et tæt samspil med en veldrevet offentlig sektor og en fremsynet uddannelsessektor. Henrik Funder præsenterede via en video Djøf Privats oplæg til erhvervspolitik. Mathias Krarup oplyste, at oplægget ikke havde været forelagt for Djøf Advokat. Både Katrine Bjerre Milling Eriksen og sekretariatet beklagede, at Djøf Advokats bestyrelse ikke havde fået forelagt oplægget. Bestyrelsens medlemmer tilkendegav generelt, at det var et godt oplæg. Der fremkom en række bemærkninger til oplægget, herunder at afsnittet om udlicitering udgår, og at man i stedet omtaler offentligt privat samarbejde. Formanden konkluderede, at bestyrelsen med de faldne bemærkninger kunne tilslutte sig erhvervspolitikken. Erhvervspolitikken rettes til på baggrund af bestyrelsens drøftelse og sendes derefter i skriftlig høring i bestyrelsen. Ad dagsordenens pkt. 6B. Djøfs politiske princippapir Djøfs bestyrelse drøftede den 26. oktober 2016 revision af den daværende hovedbestyrelses Grundpapir for politikformulering i Djøf fra Bestyrelsen havde en række input til papiret, som sekretariatet efterfølgende har arbejdet videre med, med udgangspunkt i relevans og legitimitet, og at det reviderede papir skal holdes op imod Djøfs vedtægter. Bestyrelsen drøftede principperne for Djøfs politiske interessevaretagelse. På baggrund af drøftelsen foretages der en gennemskrivning af notatet.

7 Ad dagsordenens pkt. 6C. Djøfs skattepolitik Skatter og afgifter er forudsætningen for finansieringen af det danske velfærdssamfund og er et væsentligt element i den økonomiske omfordeling. En lavere skat kan, under de rette forudsætninger, også stimulere væksten i samfundet. Men for ikke at kompromittere Djøfs partipolitiske uafhængighed, og fordi det er svært at formulere en generel skattepolitik, der bredt kan accepteres af alle medlemmer, kan Djøf i stedet inddrage afgrænsede skattepolitiske elementer i andre politikområder. Bestyrelsen godkendte oplægget. Det betyder samtidig, at Djøf for tiden ikke har en generel skattepolitik. Ad dagsordenens pkt. 7A. Model for afholdelse af Djøfs repræsentantskabsmøde og Djøf Forum 2018 Bestyrelsen skulle træffe beslutning om model for afholdelse af repræsentantskabsmøder og Djøf Forum i Bestyrelsen besluttede, at den hidtidige model fortsætter i 2018, således at Djøfs repræsentantskabmøde, de seks delforeningers repræsentantskabsmøder og Djøf Forum afholdes samme dag, og at det fortsat skal være på en hverdag. Bestyrelsen besluttede endvidere, at møderne i 2018 afholdes torsdag den 22. marts 2018 i DGI-byen (repræsentantskabsmøderne) og Øksnehallen (Djøf Forum). Ad dagsordenen pkt. 8. Eventuelt Der var intet under eventuelt.

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent)

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent) DJØF PRIVAT BESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 Godkendt referat udsendt pr. mail den 2. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Djøf Privat den 6. marts 2019 Sagsnr: 2019-203 Ref. LOJ 2.04.2019 Til stede:

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli 2019 af bestyrelsens møde den 21. maj 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Henrik Funder (fra pkt. 3) Sara Gundelach Vergo Karsten

Læs mere

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september Fra bestyrelsen deltog:

Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september Fra bestyrelsen deltog: DJØF STUDERENDES BESTYRELSE Sagsnr. 2016-8337 Ref. HKP/- 28.09.2016 Beslutningsreferat af bestyrelsesmødet den 8. september 2016 Fra bestyrelsen deltog: Ela Acar Christian Nør Larsen Rune Boysen Løn Charlotte

Læs mere

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESMØDE DEN 25. NOVEMBER 2016 Sagsnr. 2016-156 Ref. tmb/- Til stede var: Afbud fra: Fra sekretariatet deltog: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj Referat af bestyrelsens møde den 8. marts Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj Referat af bestyrelsens møde den 8. marts Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR OFFENTLIGE CHEFER I DJØF Godkendt af Offentlige Chefers bestyrelse den 8. maj 2019 af bestyrelsens møde den 8. marts 2019 Ref: HKP/- Sagsnr. 2019-3402 Fra bestyrelsen deltog: Hanne Fugl

Læs mere

Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar Referat af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø

Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar Referat af bestyrelsesseminar den februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt referat af Djøfs bestyrelse den 28. februar 2019 af bestyrelsesseminar den 1. 2. februar 2019 på Frederiksminde Hotel i Præstø Ref: HKP Sagsnr. 2018-12071 Fra bestyrelsen

Læs mere

John Wæver Henriette Rald Lene Hallenberg Allan Andreasen Jens Qvesel Hanne Jellesen Torben Groos (under pkt. 8) Tine M.

John Wæver Henriette Rald Lene Hallenberg Allan Andreasen Jens Qvesel Hanne Jellesen Torben Groos (under pkt. 8) Tine M. OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESSEMINAR DEN 19. 20. JANUAR 2017 Godkendt referat Til stede var: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Elisabeth Kjeldsen Niels Ågesen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen

Læs mere

Nedenfor vil jeg kort gennemgå de væsentligste emner, der har været behandlet.

Nedenfor vil jeg kort gennemgå de væsentligste emner, der har været behandlet. DJØFS REPRÆSENTANTSKAB DEN 27. APRIL 2017 Den politiske revisors beretning for 2016/17 Indledning Siden repræsentantskabsmødet den 28. april 2016 har jeg afholdt to møder med Djøfs administrative ledelse

Læs mere

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler DJØF ADVOKAT BESTYRELSE DEN 15. JUNI 2016 Referat Djøf Advokats bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 Til stede fra bestyrelsen: Anna Cecilie Knudsen (Observatør) Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard

Læs mere

Fusion Juristernes og Økonomernes Pensionskasse

Fusion Juristernes og Økonomernes Pensionskasse Fusion 2019 Juristernes og Økonomernes Pensionskasse Vi anbefaler en fusion med Ingeniørernes Pensionskasse, DIP Kære medlem JØP s bestyrelse anbefaler en fusion med Ingeniørernes Pensionskasse, DIP. Det

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg Direktionen Torsdag 8. januar 2015 AKKC Europa Plads 4 9000 Aalborg 1 1. Dagsorden Dagsordenen er godkendt. 2 2. Status på udpegningerne Direktionen tager orienteringen om sammensætningen af ErhvervsForum

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Djøfs mission er at optimere arbejdslivet for dem, der optimerer vilkårene for resten af Danmark.

Djøfs mission er at optimere arbejdslivet for dem, der optimerer vilkårene for resten af Danmark. Opdateret 17. maj 2017 God foreningsledelse i Djøf tænk længere 1. Indledning Djøf er en forening dannet af medlemmerne, og mere end 90.000 højtuddannede og kompetente mennesker har valgt at være medlemmer

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Sted : First Hotel Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C. Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet

Sted : First Hotel Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C. Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 2015 INDKALDELSE Den 25. januar 2015 Tidspunkt : 16. 17. januar 2015 kl. 12-12 Sted : First Hotel Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C Tilstede : Repræsentantskabet,

Læs mere

Djøf præsenterer sig selv som den stærke partner og det stærke netværk for medlemmerne.

Djøf præsenterer sig selv som den stærke partner og det stærke netværk for medlemmerne. God foreningsledelse i Djøf stiller os stærkere 1. Indledning Djøf præsenterer sig selv som den stærke partner og det stærke netværk for medlemmerne. Da Djøf er en medlemsejet organisation har medlemmerne

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Administrationen af Skattestyrelsens Facebook-profil

Administrationen af Skattestyrelsens Facebook-profil Administrationen af Skattestyrelsens Facebook-profil Resumé 14. juni 2019 Ombudsmanden bad af egen drift Skattestyrelsen om at besvare nogle spørgsmål vedrørende administrationen af styrelsens Facebook-profil.

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Sagsnr. 2016-8340 Ref. KMA/- Vedtægter for Djøf Studerende 02.05.2017 Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7 Nærværende udgave af referat fra hovedbestyrelsens møde den 28. august 2007 er redigeret til brug for offentliggørelse

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS)

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS) Referat af bestyrelsesmøde 2/18 tirsdag den 9. januar 2017. Til stede: Fra bestyrelsen Birgitte Nymark (BN) Jens Peter Sørensen (JP) Ole Svendsen (OS) Johnny V. Jensen (JJ) Carsten Mortensen (CM) Peter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl. 12.00 på Comwell Hotel i Kolding Til stede: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens Hüttel,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09

Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09 Glostrup, den 18. juni 2018 Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 der serveres en sandwich Deltagere: Nikolaj Jørgensen

Læs mere

Deltog ikke: Niels Johannessen, Ane Buch, Flemming Fink, Niels Arendt Nielsen, Torben Henriksen og Finn Lauritzen.

Deltog ikke: Niels Johannessen, Ane Buch, Flemming Fink, Niels Arendt Nielsen, Torben Henriksen og Finn Lauritzen. KØBENHAVN, D. 22. JANUAR 2014 REG LAB bestyrelsesmøde 22. januar 2014 Referat REG LAB FLÆSKETORVET 68,1. FLÆSKETORVET 68,1. 1711 KØBENHAVN V WWW.REGLAB.DK Tidspunkt: 11-14.30 INFO@REGLAB.DK Sted: Region

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Jonna E. Menne (udvalgssekretær)

Jonna E. Menne (udvalgssekretær) Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Torsdag 27. august 2015, kl. 12.00-16.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen Mikael Sjöberg Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Kristian Jacobsen

Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen Mikael Sjöberg Jeppe Søndergaard Pedersen Elisabeth Kjeldsen Kristian Jacobsen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF SKRIFTLIG HØRING, AUGUST 2018 Godkendt referat via skriftlig høring august 2018 Ref. HAJ/- Til stede var: Hanne Fugl Eskjær Helene Rasmussen Lone Birgitte Christensen Bjarne Pedersen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

08.02 Orientering og beslutning - Siden sidst v/direktøren

08.02 Orientering og beslutning - Siden sidst v/direktøren Vedr. : Ordinært møde Referat den 8. møde 2019 Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 16.00-19.00 Deltagere : Kristian Brøns Nielsen KBN Ole Anders Petersen

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 09-09-2014 13:00 16:00 Sted: KL-huset lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles

Læs mere

Formanden orienterede om seminaret Bliv klogere på DDB d. 24. marts 2015.

Formanden orienterede om seminaret Bliv klogere på DDB d. 24. marts 2015. Referat 125. marts 2015 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 17. marts 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Flemming Munch, Helle

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

RUC Alumne bilag 1 Bestyrelsens beretning for det forløbne år Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne bilag 1 Bestyrelsens beretning for det forløbne år Ordinær generalforsamling d RUC Alumne bilag 1 Bestyrelsens beretning for det forløbne år Bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig på sit første møde d. 21. januar 2016 således, at Kirstine Fabricius blev nyvalgt formand, Henning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat 2018/01. Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl

Referat 2018/01. Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl Boliger til alle Bo42 St. Torv 2 3700 Rønne www. bo42.dk mail: bo42@bo42.dk tlf.: 5695 1942 Referat 2018/01 Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl. 17.00 Tilstede: Næstformand Holger Pii (HP), Flemming Thorsen

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16, 2200 København N Frokoststuen på 2. sal

Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16, 2200 København N Frokoststuen på 2. sal D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til MØDEINDKALDELSE 22. OKTOBER 2008 Forum Mødedato: Tirsdag d. 28. oktober 2008, kl. 13.00-16.00 Sted:

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015.

Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015. Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015. År 2015 den 27. maj blev der på i Tandlægernes Hus, Amaliegade 17, 1256, København afholdt det 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015 i Praktiserende Tandlægers

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2017 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 21-06-2017 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og

Læs mere

Referat 01. møde 2015

Referat 01. møde 2015 Referat 01. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 22. januar 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan og den igangværende foreningsudvikling var der udarbejdet dagsorden.

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan og den igangværende foreningsudvikling var der udarbejdet dagsorden. af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Torsdag den 19. april 2018, kl. 15.30-ca. 20.30 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Indledning fra formanden: 2018 er kommet godt fra start.

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 7. december, kl

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 7. december, kl Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 7. december 2017 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 7. december, kl. 08.30-11.30 Til stede: Formand Thomas Gyldal Petersen, Per Hovmand,

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. december 2014 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 5.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. december 2014 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 5. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. december 2014 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 5. december 2014 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat bestyrelsesmøde nr. 2, 2019 Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Peter og vores revisor Søren Peter deltog under punkt 4 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1

RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Notat til Statsrevisorerne om Rigsrevisionens adgang til Indenrigsog Sundhedsministeriets udredningsarbejde i 2008-2009 om afregning med de private sygehuse Oktober 2010 RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Den 11. juni 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Pædagoguddannelsen JYDSK, Skejbyvej 29, 8240 Aarhus (lokale

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16 D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 28. SEPTEMBER 2011 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Mødedato: Torsdag d. 15. september

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere