Generalforsamling i Tunøfestivalen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Tunøfestivalen"

Transkript

1 6. november 2014 Referat Mødedato og tid 6. november Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling i Tunøfestivalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskab 5. fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag 6. Indkomne forslag 7. Valg af formand/kasserer 8. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer 9. Valg af bestyrelsessuppleanter 10. Valg af revisor 11. Eventuelt Deltagere Fraværende Referat sendes i øvrigt til

2 2 Ad 1. Valg af dirigent Jørn bød velkommen til dette års generalforsamling. Jesper Lund Madsen blev valgt som dirigent og Hans Lydiksen som bisidder. Ad 2. Valg af referent Ditte Løgager blev valgt som referent og som stemmetæller blev Holger og Hans valgt. Ad 3. Formandens beretning Jørn gennemgik beretningen. Beretningen vedhæftes referatet. Beretningen blev modtaget med applaus. Kommentar til beretningen: Lasse påpegede, at der er flere medlemmer der ikke har fået besked om intimkoncerterne på Folkestedet i Carl Bloksgade. Ad 4. Kasserens beretning, herunder fremlæggelse af regnskab og godkendelse af regnskab Helle oplyste at der var solgt ca billetter til årets festival og at resultatet blev et pænt lille overskud på ca kr. Salget af 2 og 3-dags billetter har været en succes vi kunne have solgt flere 3 dagsbilletter. Flere kendte orkestre ville formentlig også sælge flere billetter men det er ikke kun musikken der er afgørende. Nye tiltag såsom: Tenthouse, Tuma og mulighed for reservation af færgeafgange har været en succes selv medarbejderne var hurtige til at betale kontingent i år så mulighed for bestilling af færgeoverfart er bestemt et vigtigt issue Mht. udgifter og forbrug i barerne så er regnskabssystemet ikke helt nøjagtigt idet forbruget fordeles forholdsmæssigt, men der arbejdes på at forbedre beregningerne i samarbejde med økonomiudvalget. Udgifter i TeePee, Pølsevogn, Deli-vogn og Tuma er placeret under TeePeeudvalget, dækningsbidraget blev på ca. 30,5% det er i underkanten og betyder, at der skal være mere fokus på indkøb og priser. Camping har forbedret indtægterne de er blevet bedre til at opkræve. Skolemad og P-mad har brugt lidt færre penge. Merchandise har solgt godt og fået flere af de gamle varer solgt. Generelt tror Helle på, at vi skal sætte flere ting i udbud hvilket erfaringer fra andre festivaler viser. Helle gennemgik regnskabet (vedhæftet referatet) Pladsudvalget havde i år en ekstra udgift for leje af købmandsteltet, en udgift festivalen ikke tidligere har haft El-udvalget har brugt mere strøm end tidligere Transport status quo Festivalinfo en forsikringsregning er skyld i en stigning på udgiftssiden Tele ligger på niveau som tidligere Check-in indkøb af nye armbånd har betydet en stigning af udgiftsposten Sonsorudvalget har ikke helt solgt så meget som forventet Tunø festivalforeningens balance pr er ,01 (se regnskabet) Der var applaus til Helle for fremlæggelse af regnskabet. Regnskabet blev godkendt uden kommentar.

3 3 Ad 5. Helle fremlagde budgettet for perioden fremlæggelse og godkendelse af næste års budget herunder fastsættelse af kontingent Helle havde følgende kommentarer til gennemgangen af budget for 2015: Vareforbruget er sat lidt ned i TeePeeudvalget der skal mere fokus på indkøb/priser Merchandise lidt forhøjet Fortæring musiker status quo Skolemad øget lidt Musik øget lidt Rengøring samme niveau Plads samme niveau El samme niveau Transport samme niveau Børneudvalget samme niveau Festivalinfo mindre, hvilket skyldes en forsikring der er flyttet til anden post i regnskabet Tele samme niveau Check-in nye armbånd betyder en lille udgiftsstigning Kontrollør samme niveau Læge samme niveau Sponsor samme niveau PR-udvalget forventer at kunne sælge lidt flere annoncer/bannere ca. kr Risdalsvej husleje og driftsudgifter forsvinder ved afvikling af lokaler Der er sat lidt af til intimkoncerter, men arrangementerne skal kunne hvile i sig selv Gaver til Tunø ca kr. Formandsmøder ca kr. Plakat var gratis i år, sponsoreret af Finn Hjernøe det kan vi nok ikke forvente i 2015, derfor er der sat lidt af til den post Personale kr. til personalefest Forsikringer kr Helle oplyste at det er et meget realistisk budget. Der var stor applaus til Helle for udarbejdelse af budget. Kommentar Stinne: Spurgte til udgiftsposten til formandsmøder, generalforsamling o.l. på ca kr. Helle oplyste, at en stor del af beløbet går til at dække udgifter i forbindelse med arbejdsweekend på Tunø, desuden er der en tradition for at Tunboerne inviteres til skipperlabskovs på Tunø Kro. En lille del går til formandsmøder og bestyrelsesmøder der ofte afholdes på samme dag, således at bestyrelsesmødet afløses af et efterfølgende formandsmøde og i den forbindelse bliver der til tider købt kage/kaffe eller vand. Helle hvorfor er medlemskontingent kun på kr. 240,- svaret er, at det er fordi der skal moms på. Budgettet blev godkendt. Ad 6. Forslag 1)

4 4 Indkomne forslag Der er 3 indkomne forslag Der blev foreslået ændring af 4, stk. 4: 4 Der vælges 2 bestyrelsessuppleanter på generalforsamlingen hvert år. Der vælges 1. og 2. suppleant. Stk. 4 Der vælges 2 bestyrelsessuppleanter på generalforsamlingen Vedtægtsændringen lyder på: Udtræder ét bestyrelsesmedlem indtræder 1. suppleant for denne, og suppleanten fortsætter perioden ud for det udtrådte bestyrelsesmedlem. Udtræder nok ét bestyrelsesmedlem i samme periode, indtræder 2. suppleanten for denne, og fortsætter ligeså perioden ud for det udtrådte bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen anbefaler at Jannie og Hans er på valg i år og så følger vi igen vores vedtægter. Forsamlingen godkendte vedtægtsændringen ved håndsoprækning. Forslag 2) indsendt af Tonny Nielsen. Festivalen åbner onsdag kl med at vi hejser Tunøflaget og lukker lørdag med et natbal, det kunne være til kl Begrundelsen er flere penge i kassen onsdag og det lange natbal lørdag, hvorefter alle kunne komme hjem i god ro og orden søndag. Kommentar: Kim Holstein var imod forslaget, dels har vi så 1200 gæster der skal hjem søndag med færgen og alt imens de venter på at kunne komme fra Tunø, så vil de bruge penge andre steder på øen og festivalen ville miste indtægter. Hanne (fra Tunø) omtalte muligheden for at flytte festivalen en uge mht. forslaget om at flytte den til onsdag så forudser hun, på vegne af de erhvervsdrivende, at det vil være meget upraktisk. Kasper er imod forslaget vi er i en anden situation end andre festivaler, det har noget med ferieafholdelse at gøre det var ikke mange på øen om torsdagen, rigtig mange har svært ved at kunne tage ferie i flere dage. Henning Bak det vil givetvis også give større omkostning for teknikudvalget, så det er en dårlig idé og så tror han heller ikke der kommer ret mange onsdag. Jørn (formand) logistikproblemer, medarbejdere der skal starte tidligere på ferie, leverandører der skal have varer til Øen, tror ikke umiddelbart det kan lade sig gøre. Annemette spurgte hvorfor festivalen er så bange for at prøve noget nyt. Phillip det er et fantastisk forslag, men det kan være et problem for dem der har skolebørn men ved at skubbe festivalen en hel uge så giver det god mening. Der skal være noget åben om søndagen så folk kan få forplejning. Bent Sundgård forslag om at starte onsdag tænk på traditionen for afslutningen på festivalen, det ville være ærgerligt hvis det gik tabt. Grethe synes ikke at det er en god idé mange skal have fri en ekstra dag og vi risikerer dermed at sælge færre billetter, i øvrigt synes hun der har været rigtig mange nye ting på bedding de seneste år.

5 5 Jørn (formand) det er et spændende forslag men ved ikke helt om det er en generalforsamlingsbeslutning eller om det hører under Bestyrelsens beslutningsområde. Curt oplyste, at det er en generalforsamlingsbeslutning men han ser i øvrigt et logistisk problem og siger nej tak til forslaget. Stinne mener ikke at vedtægterne er stensikre, det kunne ses bedre, men ja beslutningen skal ligge på generalforsamlingen. Hun er ikke for forslaget, det er noget bøvl af få fri allerede fra torsdag og det bliver ikke bedre af at man flytter til onsdag som frivillig bliver det bare en længere festival. Henning Bang er sikker på at der ikke bliver solgt ekstra billetter ved at starte onsdag. Forslaget blev nedstemt ved håndsoprækning. Der blev fremlagt ønske om mulighed for fremlæggelse af regnskab og offentliggørelse af hvem der er på valg inden generalforsamlingen det kunne evt. ligges ud på hjemmesiden så man kunne møde op forberedt. Kommentar: Helle oplyste, at det ikke er muligt at få regnskabet færdiggjort inden afslutningen af regnskabsåret 30.09, men at det selvfølgelig er muligt at offentliggøre en agenda og hvem der er på valg, eks. på hjemmesiden. Stinne mener det er urimeligt at materialet først udleveres på dagen, det bør sendes ud evt. på mail det ville være både gavnligt og højne informationsniveauet. Kim Holstein er enig med Helle i, at det næsten er umuligt at få regnskabet færdig inden generalforsamlingen og mener i øvrigt ikke, at det ville være en god idé at ligge det på foreningens hjemmeside. Phillip mener at regnskabet skal offentliggøres mindst 14 dage før generalforsamlingen, det er ikke tilfredsstillende at få det udleveret på dagen beretningen skal også ud før generalforsamlingen. Henning Bak regnskabet kommer ikke ud før det er færdigt, det er ok at det først udleveres på generalforsamlingen. Jesper (dirigent) foreslår, at man på hjemmesiden kunne oplyse dagsorden og hvem der er på valg, ligeledes kunne Bestyrelsen vælge at fremlægge regnskabet når det er færdigt. Hvis der insisteres på at regnskabet skal være ude op til 14 dage før generalforsamlingen kan Bestyrelsen vælge at benytte sig af 6, stk. 3 (se vedtægterne) og kan således flytte generalforsamlingen. Det blev drøftet, hvorvidt man kan flytte generalforsamlingen da det står i vedtægterne at generalforsamlingen afholdes torsdag i uge 45, men der står også at Bestyrelsen kan bestemme og fravige denne dag, hvis der er særlige forhold der taler imod. Phillip ønskede ikke at fravige sit krav om at få regnskabet ud mindst 14 dage før generalforsamlingen. Forslaget blev nedstemt, men der henstilles til at Bestyrelsen offentliggør agenda og hvem der er på valg samt regnskabet hvis muligt.

6 6 Ad 7 Valg af Formand/kasserer Valg af formand og kasserer: Jørn Kildall er på valg som formand og modtager genvalg, der er ikke indkommet andre forslag til kandidater. Jørn blev genvalgt med stor applaus. Ad 8. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer Der skal vælges 1 bestyrelsesmedlem: Jannie, Rikke, Peter og Lars stiller alle op til genvalg. Kort præsentation af kandidaterne: Rikke barudvalgsformand af flere omgange og med til festival i flere år vil gerne fortsætte sit arbejde i bestyrelsen. Lars næstformand for festivalen, han har siddet i bestyrelsen i 1½ år og ønsker at fortsætte på posten, synes det er sjovt, der er god energi og stor lyst til at sikre festivalens eksistens fremadrettet. Jannie vil gerne genvælges Jannie står for madholdene og synes det er spændende, hun brænder for de nye tiltag herunder TUMA restauranten. Peter stillede op sidste år og blev valgt som suppleant for et år Rikke og Peter er med til alle bestyrelsesmøder de bliver hørt og er glade for at være med. Peter vil gerne genopstille og med sin erfaring som bl.a. formand for Brunch og nu også Transportholdet, Vagterne og Beredskabsplanen herunder kommunikation med politi, læge og brandvæsen mener han, at tiden er moden til at stille op for en 2 årrig periode. Resultatet af afstemningen: Rikke fik 41 stemmer Lars fik 51 stemmer Jannie fik 42 stemmer Peter fik 56 stemmer Dermed blev det Lars og Peter, der blev valgt til Bestyrelsen for en 2 årrig periode. Ad 9. Valg af bestyrelses suppleanter Janni og Rikke stiller op som suppleanter og de blev begge valgt for en 1 årrig periode. Ad 10. Valg af kritisk revisor og 2 suppleanter Jens Lassen modtager genvalg og han blev genvalgt. 2 suppleanter Kim Holstein og Lone Bording er pt. suppleanter, men sidstnævnte var ikke fremmødt på generalforsamlingen og kunne derfor ikke vælges. Kim genopstiller og blev valgt Tanja Stride blev valgt. Ad 11. Eventuelt Bent Sundgård takkede Bestyrelsen på vegne af erhvervsforeningen for at de kunne deltage på festivalen med et så højt niveau omkring prinsegemalen, det gav en masse goodwill.

7 7 Erhvervsforeningen har et stort ønske om fremadrettet at sikre et bedre samarbejde med festivalbestyrelsen i første omgang ved etablering af et evalueringsmøde som et forsøg på, at få en god debat og dialog om hvordan man kan arbejde sammen om TUMA og markedsføring. Det gælder bla. spørgsmålet om at være medudbyder til indkøbspolitikken bedre kommunikation før, under og efter festivalen. Der var stor cadeau til kollegaer i festivalen, der tager hånd om rengøring af festivalpladsen takker for samarbejdet og ser frem til festival Stinne (bor i KBH) det ville være rart at udvalgene bliver beskrevet på hjemmesiden, så man kunne få et mere indgående indblik i hvad de forskellige udvalg laver og også der skrive hvis der mangler medarbejdere. Phillip henstiller til bestyrelsen, at de nedsætter et udvalg der kikker på vedtægter og organisationsudvalg så kunne man forbedre kommunikationen. Den nye App er et kanon tiltag håber så bare at der bliver mulighed for bedre telefoni/bredbånd på Tunø. Jørn (formand) afsluttede generalforsamlingen med en kort bemærkning om at året har været præget af ro og stabilitet og at 500 frivillige medarbejdere har støttet op om festivalen, en prinsegemal, markedsføring og bestyrelsen har fornyet sig på flere områder, intimkoncerter, der sker rigtig mange nye ting det er en god bestyrelse og han glæder sig til at fortsætte samarbejdet. Jesper (dirigent) takkede for at få lov til at styre generalforsamlingen og takkede for god ro og orden. Jørn takkede Hans Andersen, Tunø (afgående Bestyrelsesmedlem) for det gode samarbejde. Der var også tak til Jesper for at bestride dirigentposten på en professionel og konstruktiv måde. Hans Lydiksen fik tak for at være bisidder. Der blev opfordret til at købe billet til koncerten på Folkestedet i Carl Blocksgade 16. november kl med Turnesol kom og støt os - på hjemmesiden kan i se hvor i køber billetter. Tak for nu og god aften.

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6.

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6. 1 5. november 2013 Referat Mødedato og tid 7. november 2013 19.00 Sted Møllevangsskolen, Aarhus Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling, Tunø Festival 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening 8. november 2012 12 Referat Mødedato og tid 8. november 2012 19.00 22.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Bilag 2 Regnskabsaflæggelse for Tunø Festival Generalforsamlingen 5.november 2015

Bilag 2 Regnskabsaflæggelse for Tunø Festival Generalforsamlingen 5.november 2015 Bilag 2 Regnskabsaflæggelse for Tunø Festival Generalforsamlingen 5.november 2015 Vi havde i år en festival med 1164 glade gæster, hvilket var 100 færre gæster end sidste år og 200 færre end budgetteret.

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening:

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Mødedato og tid: 10.november 2011 - kl. 19.00 Sted: Mødeleder: Referent: Møllevangsskolen Frode Holm og John Christiansen Lissi Snog Eskerod

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Tunø Festivalforening

Tunø Festivalforening Tunø Festivalforening 32. ordinære generalforsamling 9. november 2017, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6, stk. 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretninger. 3. Regnskab. 4. Forslag fra andelshavere / bestyrelsen. Referat af Generalforsamling 2013 afholdt torsdag, den 21. november 2013 i Tyrsted-Uth Kirkes Sognehus,

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 26. marts 2019 kl. 17.30 på Genoptræningscentret Kultur- og Økonomiforvaltningen Personaleafdelingen 26. marts 2019 2011-15091-103 Deltagere 45 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3: Foreningens formål og hovedaktiviteter.

Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3: Foreningens formål og hovedaktiviteter. Vedtægter for HumleBIE rne (Bies Bryghus Venner) 1: Foreningens navn. Foreningens navn er: HumleBIE rne (Bies Bryghus Venner) 2: Foreningens hjemsted. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. 3:

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Midtjysk Knallert Klub

Midtjysk Knallert Klub Midtjysk Knallert Klub PALLE GULDBRANDSEN LØRDAG DEN 17. FEBRUAR 2018 Vedtægter for Midtjysk Knallert Klub 1. NAVN OG STIFTELSE 1. Klubbens navn er - Midtjysk Knallert Klub (MFF ) Aktiv og er stiftet den

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere