Landzonetilladelse. DONG GAS DISTRIBUTION A/S Kraftværksvej Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landzonetilladelse. DONG GAS DISTRIBUTION A/S Kraftværksvej Fredericia"

Transkript

1 DONG GAS DISTRIBUTION A/S Kraftværksvej Fredericia Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf maj 2015 Sagsident: 15/13394 Sagsbehandler: Søren-Peter Andersen Dir. tlf Landzonetilladelse Afgørelse: Haderslev Kommune meddeler hermed - jfr. Planlovens 35 - tilladelse på din landzoneansøgning: opførelse af Kompresser station på adressen: SKJOLDAGERVEJ 1 B, 6510 Gram, matr Gram Ejerlav, Gram. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 3 år jfr. 56. Tilladelsen kan forventes offentliggjort på Haderslevs Kommunes hjemmeside torsdag i uge 19 DETTE ER IKKE EN BYGGETILLADELSE Vær derfor opmærksom på, at byggeriet ikke må igangsættes før der er søgt og opnået byggetilladelse ved Haderslev kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1., 6100 Haderslev. Mail: byg@haderslev.dk Lovgrundlag Planloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 587 af med senere ændringer. Lovens skal sikre, at den sammenfattende planlægning forener de samfundsmæssige interesser i arealplanlægningen og medvirker til at værne landets natur og miljø, så samfundsudviklingen kan ske på et bæredygtigt grundlag i respekt for menneskets livsvilkår og for bevarelsen af dyre - og plantelivet. Afgørelsen er truffet efter 35, stk. 1 i lov om planlægning. Efter 35 må der i landzone ikke foretages udstykning, opføres ny bebyggelse eller ske ændringer i anvendelsen af bestående bebyggelse og bebyggede arealer uden forudgående tilladelser fra kommunalbestyrelsen. Redegørelse: Der er ansøgt om tilladelse til at opføre en kompresserstation på 43 m2 for injicering af bionaturgas i 40 bar naturgas net i umiddelbar tilknytning til den eksisterende M/R station.

2 Højden bliver ca. 5 m, og 9 m i længden. Arealet er p.t. en del af 1636 Gram men vil bliver arealoverført. Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Ejendommen er ikke omfattet lokalplan. I forhold til kommuneplanen for Haderslev kommune (Kommuneplan 2013) er ejendommen beliggende i ramme /12.10.OF.05/, der udlægger arealet til: Område til offentlige formål såsom vandværk, energiforsyning, institutionsbyggeri, markedsplads m.v. Ejendommen er beliggende i et område, der af Haderslev Byråd er betegnet som et vanskeligt stillet landdistrikt. I forhold til vandplan Vadehavet: Retningslinje 40): Ved placering og indretning af anlæg indenfor allerede kommune- og lokalplanlagte erhvervsarealer samt ved udlæg af nye arealer til aktiviteter og virksomheder, der kan indebære en risiko for forurening af grundvandet, herunder deponering af forurenet jord, skal der tages hensyn til beskyttelse af såvel udnyttede som ikke udnyttede grundvandsressourcer i områder med særlige drikkevandinteresser samt indenfor indvindingsoplande til almene vandforsyninger. Særligt grundvandstruende aktiviteter må som udgangspunkt ikke placeres inden for områder med særlige drikkevandsinteresser eller indvindingsoplande til almene vandforsyninger med krav om drikkevandskvalitet, der ligger uden for disse. Som særligt grundvandstruende aktiviteter anses fx etablering af deponeringsanlæg og andre virksomheder, hvor der forekommer oplag af eller anvendelse af mobile forureningskomponenter, herunder organiske opløsningsmidler, pesticider og olieprodukter. Gram Vandværk har indvinding under arealet. I forhold til kommuneplanen for Haderslev kommune (Kommuneplan 2013) er ejendommen berørt af følgende temaer: 1) Værdifulde landskaber retningslinje I områder der er udpeget som værdifuldt landskab skal landskabshensynet tillægges stor vægt. De værdifulde landskaber skal som hovedregel friholdes for nye tekniske anlæg, byudvikling og nye bebyggelser, der skæmmer landskabet eller forringer de visuelle -, kulturhistoriske eller oplevelsesmæssige værdier. Et eventuelt nødvendigt byggeri eller anlæg skal placeres og udformes med særlig hensyntagen til landskabet.

3 2) Værdifulde geologiske lokaliteter retningslinje Beskyttelsen af de geologfiske interesser sker efter følgende principper: Værdifulde geologiske landskabsformer, deres indbyrdes overgange og sammenhænge, bør ikke ødelægges eller sløres. Værdifulde geologiske profiler bør holdes åbne. For værdifulde geologiske områder, hvor vandløbet spiller en vigtig rolle, bør forholdene være sådan, at de naturlige vandløbsprocesser kan forløbe frit. Der er ikke foretaget nabohøring jfr. 35 stk. 4 og 5, da naboen er blevet partshørt i forbindelse med VVM screeningen, og har ikke haft bemærkninger ud over evt. støj, hvilket der er blevet redegjort for i VVN screeningen se nedenfor, hvorfor det vurderes, at det ansøgte skønnes at have underordnet betydning for naboerne. Anlægget er blevet VVM screenet og viser at: Haderslev Kommune har på baggrund af en VVM-screening vurderet, at anlægget må antages ikke at kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet, og derfor ikke kræver udarbejdelse af en særlig vurdering af projektets virkninger på miljøet (VVM-redegørelse). Afgørelsen er truffet efter kriterierne i bilag 3 til VVM-bekendtgørelsen, Bek. nr af 6. november 2014 i om visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning. Det forudsættes: - at det beskyttede sten- og jorddige ikke ændrer tilstand ved realisering af anlægsprojektet. - at anlægget omkranses af beplantningsbælte som angivet i anmeldelsen, og at eksisterende hegn mod øst ikke påvirkes af anlægget. - At vejledende grænseværdier for støj vil blive overholdt, som beskrevet i anmeldelsen. Screeningen er offentliggjort d. 17. februar Den er ikke blevet påklaget. Det ansøgte er beliggende indenfor skovbyggelinien, jf. naturbeskyttelseslovens 17. Skovbyggeliniens formål er at sikre skovenens værdi som landskabselementer samt opretholde skovbrynene som værdifulde levesteder for plante-og dyrelivet og beskytte skovene for blæst. Jf. 17, stk. 2 kræver opførelse af bebyggelse i landzone, hvortil der er meddelt tilladelse efter 35 ikke dispensation efter 17. Skovbyggelinjen skyldes skoven Lunden, der ligger i den venstre baggrund (over 60 km skiltet)

4 Lunden ligger til ventre, bevoksningen til højre skjuler de nuværende anlæg (vandværk og M/R station) Vurdering: I forhold til Planlovens generelle sigte om at modvirke spredt bebyggelse i det åbne land vil det ansøgte ikke konflikte, da det placeres sammen med de to øvrige tekniske bygninger (vandværk og M/R station) I forhold til kommuneplanrammebestemmelserne vil det ansøgte ikke konflikte, da det er i overensstemmelse med disse. I forhold til de interesser der skal varetages i forbindelse med skovbyggelinjen vurderes det at der ikke er konflikt, da anlægget vil blive omkranset at et beplantningsbælte (jfr. ansøgning og VVM vurdering) og at Lunden s skovbryn fortsat kan ses fra store dele af Østervej. I forhold til de øvrige naturbeskyttelsesinteresser (diget langs østskel) lægges forudsætningen for VVM vurderingen til grund (at det beskyttede sten- og jorddige ikke ændrer tilstand ved realisering af anlægsprojektet og at anlægget omkranses af beplantningsbælte som angivet i anmeldelsen, og at eksisterende hegn mod øst ikke påvirkes af anlægget), hvorfor det vurderes at det ikke vil konflikte. I forhold til 1) og 2) vurderes det, at der ikke er konflikt. Vurderingen bygger på følgende: - at anlægget vil blive opført bag levende hegn og - at anlægget vil blive opført i umiddelbar tilknytning til de eksisterende bygninger/anlæg og - at det henset til det store rum mellem Gram by og Lunden ikke vil skæmme landskabet eller forringe de visuelle -, kulturhistoriske eller oplevelsesmæssige værdier. I henhold til EF-habitatdirektivets bilag IV er en række dyre- og plantearter strengt beskyttede. På baggrund af Naturstyrelsens oversigt over bilag IV arter i Danmark og ud fra oplysninger om deres udbredelse, krav til levesteder og foreliggende oplysninger om kendte lokale forekomster er der foretaget en vurdering af projektets mulige påvirkning af arterne. Det vurderes, at projektets aktiviteter ikke vil medføre væsentlig negativ påvirkning af levesteder og bestande af danske bilag IV arter, idet der ikke sker ændringer i arealanvendelsen, etableres anlæg, eller forekommer udledninger, som kan antages at ville få sandsynlig væsentlig negativ indflydelse, der yderligere vil påvirke de beskyttede arter. Detaljeret kendskab til de enkelte arters forekomst i området haves dog ikke. Øvrige forhold Hvis der under arbejdet dukker fortidsminder op, skal arbejdet straks standses og Haderslev Museum skal kontaktes. Efter Museumslovens 25 kan den, der udfører et jordarbejde, forud for igangsætningen, anmode museet om en udtalelse om, hvorvidt arbejdet indebærer risiko for ødelæggelse af fortidsminder. Ifølge er der ikke fortidsminder i umiddelbar nærhed udover diget. Hvis der dukker forurenet materiale op (f.eks. jord med kemikalierester, affald eller kemikalieemballage) skal arbejdet straks standes og kommunen skal kontaktes.

5 Klagemulighed Haderslev Kommunes afgørelse kan inden 4 uger fra offentliggørelsen påklages til Natur- og Miljøklagenævnet, jf. klagevejledning. Tilladelse må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet. For spørgsmål kontakt undertegnede på sopa@haderslev.dk eller telefon Venlig hilsen Søren-Peter Andersen Kopi af afgørelsen til: Danmarks Naturfredningsforening (dn@dn.dk) Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité v/ Bent Karlsson, (bent.karlsson@mail.dk) Skattecenter Haderslev, (ejendomsvurdering.grundvaerdi@skat.dk) Friluftsrådet v. M. Martinsen (m.martinsen@mail.tele.dk) Dansk Ornitologisk Forening (natur@dof.dk) Naturstyrelsen (nst@nst.dk) Dansk Fritidsfiskerforbund (teamstr@gmail.com) Provas (kaja@provas.dk) Naboer: Gram vandværk, Sønderbyvej 24, 6510 Gram Jørgen Kring Jensen, Skjoldagervej 1, 6510 Gram

6 KLAGEVEJLEDNING Lov om planlægning. Afgørelser truffet i henhold til 35, stk. 1 i lov om planlægning, (jf. lovbekendtgørelse nr. 587 af med senere ændringer) kan påklages til Natur- og miljøklagenævnet, jf. 58, stk. 1 nr. 1. Klageberettigede efter 58 er miljøministeren og i øvrigt enhver med retlig interesse i sagens udfald, jf. 59, stk. 1. Klageberettigede er endvidere jf. 59, stk. 2, landsdækkende foreninger og organisationer, der som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen, på betingelse af: at foreningen eller organisationen har vedtægter eller love, som dokumenterer dens formål, og at foreningen eller organisationen repræsenterer mindst 100 medlemmer. Klagefristen er jfr. 60 stk 1. 4 uger fra offentliggørelsen eller meddelelsen af afgørelsen. Nævnets sagsbehandlingstider, gebyrregler mv. kan ses på Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, skal du klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på (under Miljø og energi fysisk planlægning eller ved at søge på ordet klageportal) og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til Haderslev Kommune. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Haderslev Kommune, Borgerservice. Vi videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Såfremt Haderslev Kommune modtager en klage, der er mangelfuld på grund af manglende anvendelse af digital selvbetjening, vil vi vejlede klager om at anvende den digitale selvbetjening i stedet, jf. forvaltningslovens 7, stk. 1, herunder i form af vejledning i forhold til helt grundlæggende spørgsmål som f.eks. pligten til at anvende digitale selvbetjening, den digitale selvbetjenings web-adresse, kontaktoplysninger til nævnets supportfunktion og lignende. Denne vejledning vil kunne finde sted i Borgerservice, (Gåskærgade 26 eller bibliotekerne i Gram og Vojens) eller Teknik og Miljø, Simmerstedvej 1, 6100 Haderslev. Tilladelse må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet. Er der klaget rettidigt, må tilladelsen ikke udnyttes, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet, jf. 60, stk. 6. Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser kan ikke påklages til anden administrativ myndighed. Hvis du ønsker kommunens eller klagemyndighedens afgørelse prøvet ved domstolene, skal du anlægge sag inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt. For afgørelser, der er offentligt bekendtgjort, regnes søgsmålsfristen fra bekendtgørelsen, jf. 62 i Lov om planlægning. Der henvises i øvrigt til Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside

Landzonetilladelse. Knud Børge Nielsen Lykkegårdsvej 100 6000 Kolding. Mail:kbnielsen24@gmail.com

Landzonetilladelse. Knud Børge Nielsen Lykkegårdsvej 100 6000 Kolding. Mail:kbnielsen24@gmail.com Knud Børge Nielsen Lykkegårdsvej 100 6000 Kolding Mail:kbnielsen24@gmail.com Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. HAMMELEV MENIGHEDSRÅD Hammelev Bygade 1 C 6500 Vojens

Landzonetilladelse. HAMMELEV MENIGHEDSRÅD Hammelev Bygade 1 C 6500 Vojens HAMMELEV MENIGHEDSRÅD Hammelev Bygade 1 C 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk Dir. tlf.

Læs mere

Vilkår: Vilkår om fjernelse af vindmøllen skal tinglyses af ansøger på ejendommen før der kan gives byggetilladelse.

Vilkår: Vilkår om fjernelse af vindmøllen skal tinglyses af ansøger på ejendommen før der kan gives byggetilladelse. Hans-Iver Georg F Kley Fuglsangs Alle 4 6560 Sommersted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 2. juni

Læs mere

KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk

KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 22 14 bhal@haderslev.dk 27. februar 2015 Sagsbehandler: Britt

Læs mere

Landzonetilladelse. Kirsten M Gejl Erlang Gammel Hørregårdsvej 54 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. Kirsten M Gejl Erlang Gammel Hørregårdsvej 54 6100 Haderslev Kirsten M Gejl Erlang Gammel Hørregårdsvej 54 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 11.

Læs mere

Redegørelse: Der er ansøgt om tilladelse til anlæg af indendørs paintballbane i en overflødiggjort driftsbygning.

Redegørelse: Der er ansøgt om tilladelse til anlæg af indendørs paintballbane i en overflødiggjort driftsbygning. Holger Christian Mikkelsen Kongstedvej 5 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 16. september

Læs mere

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone.

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Rasmus Ibsen Scherfig Puglundvej 11 7200 Grindsted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 31. juli 2015

Læs mere

Landzonetilladelse. Johannes Jensen Kongstedvej 14 6500 Vojens

Landzonetilladelse. Johannes Jensen Kongstedvej 14 6500 Vojens Johannes Jensen Kongstedvej 14 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 6. februar 2015 Sagsident:

Læs mere

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone.

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Christian Gorritzen Schmidt Strandelhjørnvej 6 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 4.

Læs mere

Landzonetilladelse. Hans Møller Hansen Sønder Kapdrupvej Haderslev

Landzonetilladelse. Hans Møller Hansen Sønder Kapdrupvej Haderslev Hans Møller Hansen Sønder Kapdrupvej 9 6100 Haderslev Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 17. september

Læs mere

Opførelse af garage og værksted/kontor samlet areal 245 m²

Opførelse af garage og værksted/kontor samlet areal 245 m² SCANTIX CONSTRUCTION ApS Vester Lindetvej 15 6510 Gram Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk www.haderslev.dk 10. juni

Læs mere

Landzonetilladelse. Christian Rifbjerg Christiansfeld Landevej 63 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. Christian Rifbjerg Christiansfeld Landevej 63 6100 Haderslev Christian Rifbjerg Christiansfeld Landevej 63 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 20. april 2016

Læs mere

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone.

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Kirsten Ellegaard Nr. Vilstrup Bygade 61 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 14. april

Læs mere

4,5 m fra møllen. Der er i 2009 givet tilladelse til en tilsvarende mølle placeret SV for bygningerne.

4,5 m fra møllen. Der er i 2009 givet tilladelse til en tilsvarende mølle placeret SV for bygningerne. Morten S. Kristiansen Sales Manager HSWind Clausholmvej 24 8960 Randers SØ Mail: Morten@hswind.dk 2. marts 2012 Sagsident: 11-54755 Sagsbehandler: Søren-Peter Andersen Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice

Læs mere

Landzonetilladelse, - Landzone - Landzoneansøgning opførelse af ny bebyggelse 9 m2

Landzonetilladelse, - Landzone - Landzoneansøgning opførelse af ny bebyggelse 9 m2 Haderslev Kommune Rådhuscentret 7 6500 Vojens 4. marts 2013 Sagsident: 20130211-13/6716 Sagsbehandler: Per Egeris Svendsen Haderslev Kommune Erhverv- og Borgerservice Byg og Bolig Rådhuscentert 7 6500

Læs mere

Landzonetilladelse. DAMMS NEDRIVNING ApS Odinsvej 28,st 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. DAMMS NEDRIVNING ApS Odinsvej 28,st 6100 Haderslev DAMMS NEDRIVNING ApS Odinsvej 28,st 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 4. august 2015 Sagsident:

Læs mere

Landzonetilladelse. Jan Hermansen Rafn Storegade Sommersted

Landzonetilladelse. Jan Hermansen Rafn Storegade Sommersted Jan Hermansen Rafn Storegade 90 6560 Sommersted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 1. marts 2016 Sagsident: 15/27486

Læs mere

Landzoneansøgning til nyt hus på 225 m2 - gammel bolig nedbrændt

Landzoneansøgning til nyt hus på 225 m2 - gammel bolig nedbrændt Kim og Martine Holm Andersen Hærvejen 7 6500 Vojens Haderslev Kommune Erhverv- og Borgerservice Plan- og ejendomsudvikling Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 22 34 post@haderslev.dk

Læs mere

Punkterne 1-7 varetages af Banedanmark, der etablerer vandhullet, mens punkterne 8-12 Varetages af lodsejeren.

Punkterne 1-7 varetages af Banedanmark, der etablerer vandhullet, mens punkterne 8-12 Varetages af lodsejeren. Karsten Århus Haderslevvej 74 6000 Kolding Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk www.haderslev.dk 30. juli 2014 Sagsident:

Læs mere

Vilkår: Vilkår om fjernelse af vindmøllen skal tinglyses af ansøger på ejendommen før der kan gives byggetilladelse.

Vilkår: Vilkår om fjernelse af vindmøllen skal tinglyses af ansøger på ejendommen før der kan gives byggetilladelse. El-Tek APS Knokbjerg 94 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 1. december 2015 Sagsident:

Læs mere

Landzonetilladelse. Haderslev Kommune Marstrup Bygade Haderslev. Att Kurt Lopdrup.

Landzonetilladelse. Haderslev Kommune Marstrup Bygade Haderslev. Att Kurt Lopdrup. Haderslev Kommune Marstrup Bygade 115 6100 Haderslev Att Kurt Lopdrup. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 9.

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje Peter Bachmann Tøndervej 43 Vedsted 6500 Vojens Mail: pb@spartelpeder.dk 1. oktober 2013 Sagsident: 13/28205 Sagsbehandler: Søren-Peter Andersen Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Teknik og Miljø

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation

Landzonetilladelse og dispensation Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn Nygade 16 6500 Vojens Mail: kbu@djabus.dk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34

Læs mere

Landzonetilladelse. Niels Henrik Suurballe Dalgårdsvej Haderslev

Landzonetilladelse. Niels Henrik Suurballe Dalgårdsvej Haderslev Niels Henrik Suurballe Dalgårdsvej 34 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 15. januar

Læs mere

Lov om naturbeskyttelse jf. lovbekendtgørelse nr. 951 af 3. juli 2013 med senere ændringer.

Lov om naturbeskyttelse jf. lovbekendtgørelse nr. 951 af 3. juli 2013 med senere ændringer. Finn Gravesen Over Jerstalvej 62 A 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 22. januar 2015

Læs mere

Landzonetilladelse til opsætning af læskur til omklædning Hejsager Strandby 62, Haderslev, Haderslev kommune

Landzonetilladelse til opsætning af læskur til omklædning Hejsager Strandby 62, Haderslev, Haderslev kommune Haderslev kommune Teknik og Miljø Vejadministration Att Heine Risom Simmerstedvej 1a 1.sal 6100 Haderslev Haderslev Kommune TM Plan og Byg Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74

Læs mere

Landzonetilladelse. Janni Terp Christensen Fællevej Vojens

Landzonetilladelse. Janni Terp Christensen Fællevej Vojens Janni Terp Christensen Fællevej 7 6500 Vojens Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Teknik og Miljø Plan- og byg Simmerstedvej 1a, 1. 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Fax 74 34 00 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Lasse Ranlev Hårdengvej Haderslev

Landzonetilladelse. Lasse Ranlev Hårdengvej Haderslev Lasse Ranlev Hårdengvej 17 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 10. februar 2016 Sagsident: 16/1906

Læs mere

Landzonetilladelse samt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 Sø og Å byggelinie til opsætning af shelters til kanosejlads

Landzonetilladelse samt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 Sø og Å byggelinie til opsætning af shelters til kanosejlads Kultur og fritid Haderslev kommune Hansborggade 7 6100 Haderslev 28. oktober 2013 Sagsident: 13/4861 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev

Læs mere

Indretning af dyrepension i eksisterende maskinhusbygning opført i 2009.

Indretning af dyrepension i eksisterende maskinhusbygning opført i 2009. Povl-Erik Frisk Ribe Landevej 22 6510 Gram Haderslev Kommune Erhverv- og Borgerservice Byg og Bolig Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 22 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 5. november

Læs mere

Efter vi er blevet bekendte med stuehusets ringe stand, ønsker vi at rive det ned for derefter - samme sted - at opføre et nyt enfamiliehus.

Efter vi er blevet bekendte med stuehusets ringe stand, ønsker vi at rive det ned for derefter - samme sted - at opføre et nyt enfamiliehus. Thomas Klarskov Silberbauer Storegade 64 6560 Sommersted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 17. februar 2017

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Byggedivisionens Vedligeholdelsesteam Vest, Bygning 466 Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Herningvej 30, Kølvrå DK-7470 Karup J. Att. Eva Støttrup Hancock 9. december 2013 Sagsident: 13/20071

Læs mere

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone.

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Søren Qvist Ingvertsen Råstedhøjvej 9 6510 Gram Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 9. november 2017 Sagsident:

Læs mere

DETTE ER IKKE EN BYGGETILLADELSE.

DETTE ER IKKE EN BYGGETILLADELSE. Johannes Christian Mathiesen Sundparken 61 6100 Haderslev Haderslev Kommune Erhverv- og Borgerservice Plan- og ejendomsudvikling Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 22 34 post@haderslev.dk

Læs mere

Der er redegjort for behovet samt størrelsen af hallen gennem en oversigtstegning med de forskellige maskiner. (se bagerst i tilladelsen).

Der er redegjort for behovet samt størrelsen af hallen gennem en oversigtstegning med de forskellige maskiner. (se bagerst i tilladelsen). Jeppe Juhl Hansen Frihedsvej 4 6500 Vojens jeppejuhl@outlook.com Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 21. november

Læs mere

Landzonetilladelse. Sønderjysk Biogas A/S. Billundvej 3 6500 Vojens. Mail: mmb@slf.dk

Landzonetilladelse. Sønderjysk Biogas A/S. Billundvej 3 6500 Vojens. Mail: mmb@slf.dk Sønderjysk Biogas A/S Billundvej 3 6500 Vojens Mail: mmb@slf.dk 2. juli 2015 Sagsident: 15/23159 Sagsbehandler: Søren-Peter Andersen Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal,

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 723a Hammelev, Hammelev.

Landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 723a Hammelev, Hammelev. Haderslev Kommune www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342150 bimy@haderslev.dk 27. september 2016 Sagsbehandler: Birgitte Myrtue Sagsidentitet:16-21894 Landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 723a

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af sø

Landzonetilladelse til etablering af sø Elisabeth Holst Knudsen Nørbygårdvej 40 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 22 34 naturogvand@haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opsætning af Gaia 11 kw Husstands vindmølle Kelstrup Bygade 20, Haderslev kommune.

Landzonetilladelse til opsætning af Gaia 11 kw Husstands vindmølle Kelstrup Bygade 20, Haderslev kommune. Finn Rune Jensen KELSTRUP BYGADE 20 6100 Haderslev Haderslev Kommune TM Plan og Byg Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 22 18 kero@haderslev.dk 5-11-2014 Sagsident: 14/12072

Læs mere

Vilkår om afskærmende beplantning mod det åbne land (dvs. mod vest, nord og øst) skal bevares.

Vilkår om afskærmende beplantning mod det åbne land (dvs. mod vest, nord og øst) skal bevares. Holger Jessen Hübschmann Herrestedgade 5 6520 Toftlund (hcjagt@gmail.com) Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk www.haderslev.dk 26. juni 2014 Sagsident: 14-19484 Sagsbehandler: Søren-Peter Andersen

Læs mere

Landzonetilladelse. Pia Nørgaard Lind-Christensen Aabenraa Landevej Haderslev

Landzonetilladelse. Pia Nørgaard Lind-Christensen Aabenraa Landevej Haderslev Pia Nørgaard Lind-Christensen Aabenraa Landevej 138 6100 Haderslev Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Teknik og Miljø Plan- og ejendomsudvikling Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Fax

Læs mere

Landzonetilladelse. Den Selvejende Institution Under Kastanien Sønder Ottinggade Haderslev

Landzonetilladelse. Den Selvejende Institution Under Kastanien Sønder Ottinggade Haderslev Den Selvejende Institution Under Kastanien Sønder Ottinggade 24 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Høft Homilius v/esge Homilius og Anette Høft Homilius Tyreshul Vojens

Høft Homilius v/esge Homilius og Anette Høft Homilius Tyreshul Vojens Høft Homilius v/esge Homilius og Anette Høft Homilius Tyreshul 9 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Oluf Bertelsen Dall Baldersvej 200 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. Oluf Bertelsen Dall Baldersvej 200 6100 Haderslev Oluf Bertelsen Dall Baldersvej 200 Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 21. april 2015 Sagsident: 15/8737 Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

Peder Agger og Hanne Autzen Moltrup Bygade 6100 Haderslev

Peder Agger og Hanne Autzen Moltrup Bygade 6100 Haderslev Peder Agger og Hanne Autzen Moltrup Bygade 6100 Haderslev Haderslev Kommune Plan og Ejendomsudvikling Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 25.

Læs mere

DETTE ER IKKE EN BYGGETILLADELSE

DETTE ER IKKE EN BYGGETILLADELSE Anker Juhl Weber Stokkerhovedvej 1 6500 Vojens Snobaekgaard@gmail.com Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 8. september

Læs mere

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Vojens civile hundeførerforening v. Frede Pedersen. mail:

Landzonetilladelse. Vojens civile hundeførerforening v. Frede Pedersen. mail: Vojens civile hundeførerforening v. Frede Pedersen mail: mailto:fp1499@bbsyd.dk Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Teknik og Miljø Plan- og byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf. 74

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse

Afgørelse Landzonetilladelse Haderslev Golfklub v. Lars Seide Olesen Viggo Carstenssensvej 7 6100 Haderslev 19. maj 2014 Sagsident: 14/15349 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Landzonetilladelse. Lorens Simonsen Ustrup Skovvej Vojens

Landzonetilladelse. Lorens Simonsen Ustrup Skovvej Vojens Lorens Simonsen Ustrup Skovvej 1 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 24. februar 2015

Læs mere

Landzonetilladelse. Randi og Jan Sørensen Brunbjerg 105 D, Halk 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. Randi og Jan Sørensen Brunbjerg 105 D, Halk 6100 Haderslev Randi og Jan Sørensen Brunbjerg 105 D, Halk 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk www.haderslev.dk 18.

Læs mere

Landzonetilladelse. Gånsager Tømmer- og snedkerforretning Østerlundvej 3 6780 Skærbæk

Landzonetilladelse. Gånsager Tømmer- og snedkerforretning Østerlundvej 3 6780 Skærbæk Gånsager Tømmer- og snedkerforretning Østerlundvej 3 6780 Skærbæk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk www.haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Jürgensen Juhl Fasanvej Haderslev. Mail:

Landzonetilladelse. Jens Jürgensen Juhl Fasanvej Haderslev. Mail: Jens Jürgensen Juhl Fasanvej 42 6100 Haderslev Mail: charlottejessen@hotmail.com Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34

Læs mere

Redegørelse: Der er ansøgt om tilladelse til opførsel af 248 m2 Koldhal til opbevaring af foder og remedier til dådyr.

Redegørelse: Der er ansøgt om tilladelse til opførsel af 248 m2 Koldhal til opbevaring af foder og remedier til dådyr. Christian Hult Friis Petersen Ørby 24 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 4. april 2016 Sagsident:

Læs mere

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone.

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Michael Møller Flintrup Skolegade 24 6230 Rødekro Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 20. december 2017 Sagsident:

Læs mere

Redegørelse: Der er ansøgt om ændret anvendelse af den nuværende købmandsbutik med beboelse til alene beboelses. Huset ombygges i den forbindelse

Redegørelse: Der er ansøgt om ændret anvendelse af den nuværende købmandsbutik med beboelse til alene beboelses. Huset ombygges i den forbindelse Bjarne Moldt Øsbygade 88 6100 Haderslev Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 8.maj 2012 Sagsident:

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Jimmy Rosendahl Sillerup Møllevej Haderslev

Landzonetilladelse. Jimmy Rosendahl Sillerup Møllevej Haderslev Jimmy Rosendahl Sillerup Møllevej 30 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 11. oktober 2016 Sagsident:

Læs mere

Landzonetilladelse. Bo Dumstrei Vestermarksvej 4 6560 Sommersted

Landzonetilladelse. Bo Dumstrei Vestermarksvej 4 6560 Sommersted Bo Dumstrei Vestermarksvej 4 6560 Sommersted Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Teknik og Miljø Plan- og ejendomsudvikling Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus Sønderborg Kommune har den 13. november 2015 modtaget din ansøgning om at opfører et enfamiliehus på ejendommen Bovrupvej 11, 6300 Gråsten matr.nr.

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Katrine Lebrecht Helden Veronavej 1 2300 København S Sendt digitalt Den 13. september 2018 Landzonetilladelse - byggesagsnr. 202-8 C/5 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 12-08-2018 vedrørende

Læs mere

STEEN HASSAGER PETERSEN Bakkelyvej Ry. Tilladelse efter planlovens 35 til udvidelse af eksisterende erhverv med ny hal

STEEN HASSAGER PETERSEN Bakkelyvej Ry. Tilladelse efter planlovens 35 til udvidelse af eksisterende erhverv med ny hal STEEN HASSAGER PETERSEN Bakkelyvej 2 Tilladelse efter planlovens 35 til udvidelse af eksisterende erhverv med ny hal Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til opførelse

Læs mere

Landzonetilladelse samt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16

Landzonetilladelse samt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 Michael Jakobsen Barsøvænget 28 6200 Aabenraa Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 19. april 2016 Sagsident: 16/3910

Læs mere

David Carroll Grizzle Helved Augustenborg

David Carroll Grizzle Helved Augustenborg David Carroll Grizzle Helved 41 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at etablere Bed & Breakfast på ejendommen matr.nr. 134a Helved, Notmark, der ligger på Helved 41, 6440 Augustenborg Sønderborg Kommune

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Landzonetilladelse til at etablere en teltplads og shelter på ejendommen matr.nr. 160 Oksbøl, Broballe, der ligger på Lusigvej 26, 6430 Nordborg

Læs mere

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at etablere en dyrlægepraksis på ejendommen matr.nr. 23 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Buskmosevej 18, Kværs, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Allan Sørensen Tørsbølgade Gråsten

Allan Sørensen Tørsbølgade Gråsten Allan Sørensen Tørsbølgade 28 6300 Gråsten Landzonetilladelse til lovliggørelse af bålhytte/shelter på 20 m² og opførelse af ny carport med udhus på 53 m². Ejendommen matr.nr. 84 af Tørsbøl Kværs, der

Læs mere

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald Peter Thomsen Teglumvej 1 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til opførelse af stald Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at opføre en stald på 99,2 m 2 på matr.

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Lagerbygningen opføres i umiddelbar tilknytning til bygningerne på Færgevej 22. Herved sikres udsynet mod Lillebælt fra landevejen.

Lagerbygningen opføres i umiddelbar tilknytning til bygningerne på Færgevej 22. Herved sikres udsynet mod Lillebælt fra landevejen. Bagebixen ved Michael Huus) Færgevej 30 6100 Haderslev (info@bagebixen.dk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 2 Mommark, Lysabild, der ligger på Mommarkvej 411, 6470 Sydals Sønderborg

Læs mere

Lars Rosenkvist Bukholmvej 43 6100 Haderslev. Afgørelse: Haderslev Kommune meddeler hermed:

Lars Rosenkvist Bukholmvej 43 6100 Haderslev. Afgørelse: Haderslev Kommune meddeler hermed: Lars Rosenkvist Bukholmvej 43 6100 Haderslev Haderslev Kommune Erhverv- og Borgerservice Plan- og ejendomsudvikling Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 22 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Henrik Holm Zeyn Bovelgårdsvej 29 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund Hans Valdemar Moldt Rødegade 13 6320 Egernsund Landzonetilladelse til at udvide eksisterende lade på ejendommen matr.nr. 116 Skodsbøl, Broager, der ligger på Rødegade 13, 6320 Egernsund Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit.

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Center for Miljø, Plan og Teknik Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1

Læs mere

Finn Marott Bossen Søndertoft 48, Kværs 6300 Gråsten

Finn Marott Bossen Søndertoft 48, Kværs 6300 Gråsten Finn Marott Bossen Søndertoft 48, Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en garage og depot på ejendommen matr.nr. 171, Kværs, der ligger på Søndertoft 48, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Øsby-Årøsund vandværk v/chr. Ravn Øsby Stadionvej Haderslev

Landzonetilladelse. Øsby-Årøsund vandværk v/chr. Ravn Øsby Stadionvej Haderslev Øsby-Årøsund vandværk v/chr. Ravn Øsby Stadionvej 55 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk

Læs mere

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Lovliggørende landzonetilladelse til at udvide boligarealet ind i tilstødende udhus på ejendommen matr.nr. 369 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Lundtoftvej

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Lars Thy Smed Petersen Klapleddet 5, Lysabildskov Sydals

Lars Thy Smed Petersen Klapleddet 5, Lysabildskov Sydals Lars Thy Smed Petersen Klapleddet 5, Lysabildskov 6470 Sydals Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr.nr. 11 Lysabild Ejerlav, Lysabild, der ligger på Klapleddet 3, 6470 Sydals

Læs mere

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017.

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017. Stine Servé Sendt til email: ss@stineserve.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail:

Læs mere

Dennis Skødt Kristensen Hedetoft Gråsten

Dennis Skødt Kristensen Hedetoft Gråsten Dennis Skødt Kristensen Hedetoft 1 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at ændre del af stald til beboelse på ejendommen matr.nr. 43a Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Hedetoft 1, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Landzonetilladelse. Karsten Hansen Aarø 45 6100 Haderslev

Landzonetilladelse. Karsten Hansen Aarø 45 6100 Haderslev Karsten Hansen Aarø 45 6100 Haderslev Haderslev Kommune Erhverv og borgerservice Honnørkajen 1 6100 Haderslev Tlf. 74 34 20 00 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 3. oktober 2012 Sagsident:

Læs mere

Nils Haubenreisser Felstedvej Gråsten

Nils Haubenreisser Felstedvej Gråsten Nils Haubenreisser Felstedvej 19 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en garage og carport på ejendommen matr.nr. 129 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl, der ligger på Felstedvej 19, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev Per Steve Kjærside Brovej 1 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune Christina Villendrup Lynge Niels Steegemann Lynge Skovmosen 1 3450 Allerød LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 12a Høveltsvang, Uggeløse, Skovmosen 1 Landzonetilladelse til solcelleanlæg på eksisterende

Læs mere

Ansøgningen Der er ansøgt om tilladelse til at flytte et udhus på 84 m² ca. 20 meter mod øst i forhold til eksisterende placering.

Ansøgningen Der er ansøgt om tilladelse til at flytte et udhus på 84 m² ca. 20 meter mod øst i forhold til eksisterende placering. Tjørnevej 6 7171 Uldum Camilla Lenbroch Hansen Tel: 79755605 E-mail: Byg@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-1314236-19 8.10.2019 Landzonetilladelse til at flytte udhusbygning på 84 m² Du får landzonetilladelse

Læs mere

Naldmose Camping v/robert Madsen og Inge-Marie Damholt Madsen Naldmose Augustenborg

Naldmose Camping v/robert Madsen og Inge-Marie Damholt Madsen Naldmose Augustenborg Naldmose Camping v/robert Madsen og Inge-Marie Damholt Madsen Naldmose 12 6440 Augustenborg Lovliggørende landzonetilladelse til opførelse af tre shelter på Naldmose Camping, matr.nr. 21 Helved, Notmark,

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven BOS A/S Mallevej 3 9681 Ranum Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947480 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune giver herved dispensation fra skovbyggelinjen omkring skovarealet beliggende

Læs mere

Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg

Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opsætte 2 midlertidige pavilloner på ejendommen matr.nr. 492d Holm, Nordborg, der ligger på Baunbjergvej 13, Holm, 6430 Nordborg.

Læs mere

Ejendommens beliggenhed fremgår af nedenstående oversigtskort. Knøsvej

Ejendommens beliggenhed fremgår af nedenstående oversigtskort. Knøsvej Mette Juulsgaard Knøsvej 4 8680 Ry Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af hestestald NB: Dette er ikke en byggetilladelse. Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Norbert Karsten Klinke Sønder Kettingskov Augustenborg

Norbert Karsten Klinke Sønder Kettingskov Augustenborg Norbert Karsten Klinke Sønder Kettingskov 19 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 13 Kettingskov, Asserballe, der ligger på Sønder Kettingskov 19, 6440 Augustenborg

Læs mere

Sønderborg Forsyning Ellegårdvej Sønderborg

Sønderborg Forsyning Ellegårdvej Sønderborg Sønderborg Forsyning Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udstykke et mindre areal i forbindelse med etablering af et pumpehus på ejendommen matr.nr. 7 Ertebjerg, Tandslet, der ligger

Læs mere

Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager. Plan

Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager. Plan Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager Landzonetilladelse til at bygge en ny carport med redskabsskur på ejendommen matr. nr. 146 Skodsbøl, Broager, der ligger på Skodsbølvej 81, 6310 Broager

Læs mere