dirigent stemmetællere Bestyrelsens beretning: Det gode ved året vort 10 års jubilæum bygges et klubhus Det problemfyldte eller udfordrende ved året

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "dirigent stemmetællere Bestyrelsens beretning: Det gode ved året vort 10 års jubilæum bygges et klubhus Det problemfyldte eller udfordrende ved året"

Transkript

1 10. marts 2012 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 9. marts fra kl på Albertslund Stadion Antal deltagere: 170 Efter en ostemad og blev de mange fremmødte budt velkommen til generalforsamlingen. Brochuren for forårsfesten den 13. april var lagt frem til alle. Inden starten på generalforsamlingen blev stemmerne klaret med en sang Jeg vil male dagen blå. Som dirigent blev Kurt Thinglev valgt. Han kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt varslet og derfor beslutningsdygtig. Som stemmetællere blev Kaj Nielsen og Jørgen Arnull valgt Bestyrelsens beretning: Året 2011 har været et godt men også et år med mange udfordringer! Det gode ved året har været, at vore daglige aktiviteter og de mange aktivitetstilbud har været velbesøgte med mange gode oplevelser og ros fra medlemmerne! En anden stor og positiv oplevelse var vort 10 års jubilæum, der blev afholdt den 18. juni på Albertslund Stadion. Det blev en dejlig dag, hvor ca. 200 af vore medlemmer lagde vejen forbi for at være med til at markere glæden ved den store udvikling vi som idrætsforening for 60+ gruppen har oplevet. En anden stor positiv oplevelse var, at kommunen nu har besluttet, at der bygges et klubhus, der kan benyttes ikke kun af os men også af andre afdelinger under AIF. Huset er på 100 m2 med tekøkken og uden toilet! Kommunen bevilger 1 mill. kr. til dette formål mod at vi og de øvrige AIF afdelinger bidrager med kr Senior Idræt har givet tilsagn om at betale kr til dette projekt de øvrige afdelinger med kr Det problemfyldte eller udfordrende ved året 2011 har været de mange ulykkelige diskussioner og uenighed om retten til at være i klubhuset ved tennisbanerne. Disse ulidelige og langvarige diskussioner med tennisafdelingen og især Hanne Mortensen gjorde, at vi i enighed i bestyrelsen besluttede at ekskludere Hanne Mortensen som medlem af Senior Idræt men dette tages op som punkt 3 ifølge vore vedtægter. Vi er fortsat ca. 650 medlemmer og ca. 900 aktivitetsmedlemmer. Det betyder, at gennemsnitlig deltager hver anden i to af vore aktivitetstilbud. Fremtid! Grænsen for vor vækst er betinget af, at vi fortsat formår at udvikle os med aktivitetstilbud, der har nye som gamle medlemmers interesse og sidst men ikke mindst, at vi har de fysiske rammer hertil! Udendørs faciliteterne er fine og tilstrækkelige til en fortsat udvikling! Kapacitetsforholdene indendørs er derimod et problem for vor videre udvikling men vi har klaret os i 2011 uden de store kapacitets problemer.

2 Aktiviteter Gymnastik 425 af vore medlemmer benytter sig af denne mulighed en eller to gange om ugen, hvilket er en flot og positiv indstilling til ønsket om at ha` et godt otium i den tredje alder! Let gymnastik Med alderen kommer der nogle skavanker, som gør det vanskeligt at blive ved med at gå på de almindelige gymnastikhold. Vi havde i 2010 to hold men tilslutningen var ikke større end vi kunne slå begge hold sammen til et hold, som i år er på 28 deltagere. Da fraværet er større her end på de andre hold, er vi sjældent mere end pr. gang, så der er plads og tid til alle. For nogle måneder siden udvidede vi undervisningen til i alt 70 minutter efter gymnasternes ønske. Yoga Det er andet år, vi har Yoga på programmet! Vi har fra efterårssæsonens start har haft to hold et i Toftekærhallen og efterfølgende et hold på Stadion i motionslokalet. Det kører godt med en dygtig instruktør Minna Pirot som den centrale figur i undervisningen men vi er for få ( ), for at få det til at hænge sammen økonomisk (minus kr pr. halvår ), så fra efteråret går vi tilbage til et hold Tai Chi & Qi Gong Denne ældgamle kinesiske bevægelses art har sine faste tilhængere. Vi har dog måttet konstatere, at deltagerantallet er gået tilbage. Hvor vi sidste år var 23 deltagere er vi nu kun 17 og det er desværre ikke nok. Vi kører her med et direkte underskud (kr for foråret 2012) og da vore to instruktører, Lisabeth Nordvig og Mette Bjerregård Korte har meddelt os, at de holder op ved forårssæsonens slutning, beklager vi, at vi ikke fortsætter med denne aktivitet til september, såfremt det ikke lykkes os at finde en afløser! Vandgymnastik Vandgymnastik har sine svorne tilhængere og godt for det! Vi har i år 21 deltagere på hold 1 og det maksimale antal 25 på hold 2 Line Dance En danseform, som er kommet for at blive! Den glade musik og udfordringerne i at kunne danse synkront næsten giver en glæde, som lyser ud af deltagerne. Vore 3 hold med øvede 1 og 2 samt let øvede er meget flittige til at møde op hver gang. Vi er = i alt 69 på de tre hold, hvilket viser en fin og holdbar interesse! Bowling Vore 66 bowlere er trofaste overfor deres sport og mange af dem har også glæde af hinanden i den tredje halvleg, der følger efter dagens indsats på banerne i Glostrup Bowling Center Senior Volley Selvom der ikke er så mange volleyball spillere hos os, har de 9 medlemmer det dejligt med spil og med hinanden hver fredag morgen på Stadion Stavgang Året rundt samles af vore stavgængere hver tirsdag formiddag til en tur i Vestskoven. Den gode kontakt, der er mellem gruppens deltagere på turene, fortsætter inde i Pagodehuset og udenfor på bænkene med en kop kaffe og hyggesnak.

3 Krocket Vi har 16 spillere, der er bidt af en gal krocket kugle! Det er dem, der spiller året rundt og ofte 2 gange om ugen. Så har vi luksusspillerne! Det er dem, der kun spiller i sommersæsonen eller når det er godt vejr! Dem er der ca. 10 af. Krolf Vi er kommet godt i gang med start i maj måned Det er et spil, der appellerer til de spillere, der sætter en præcision i slagteknik højere end en taktisk forståelse som i Krocketspillet. Krolf er den hurtigst voksende aktivitet indenfor senioridrætten, hvilket vi sandsynligvis også vil kunne mærke hos os til den kommende sæson Petanque spillet er hos os en hyggesport, som 9 af vore damer har glæde af i sommersæsonen fra maj til oktober på fodboldens grusbaner. Cykelture Den våde sommer vi har haft i år, har kun i to tilfælde medført aflysning! Alle øvrige planlagte ture blev gennemført med et flot fremmøde, hvilket også skyldes Trioens store indsats for at få flere med på de mange veltilrettelagte ture, som vore udvalgsmedlemmer har arrangeret for de tur og cykelinteresserede medlemmer. Modsat ungdommens opfattelse af at det ikke er smart at ha en cykelhjelm, så brillerer vor aldersgruppe med hovedbeskyttelsen! Andre tilbud og aktiviteter Generalforsamlingen den 4. marts, Forårsfesten den 8. april, Legeworkshop for bedsteforældre, børn og børnebørn den 28. maj, Foreningernes Dag den 27. august, Førstehjælps kurserne den 2. og 3. november, Julefesten den 9. december Organisations forhold DAI, Firmaidrætten og SIS Vort samarbejde med DAI, Dansk Arbejder Idrætsforbund, Firmaidrætten, Dansk Firmaidrætsforbund og SIS, Senior Idræt Storkøbenhavn, fungerer fint og upåklageligt! Flere af vore aktivitetstilbud er støttet af disse foreninger, f.eks. Veteransport Træffet i Taastrup, Sejlturene på Furesøen, Kanoturen på Mølleåen og Lyngby sø, Multitræffet i Glostrup, Badmintonstævne, Bowlingkurser og stævner. Albertslund Idrætsforening Vi er en af de 9 afdelinger, som AIF består af. AIF har en hovedafdeling, der består af en hovedformand, sekretær og hovedkasserer. De 3 skal klare de generelle og praktiske opgaver, der hører med til så stor en idrætsforenings drift. Bestyrelse og økonomi Vi har en god og velfungerende bestyrelse, som har det godt med hinanden. Alle er engageret og aktive, når det gælder om at hjælpe hinanden med de mange opgaver, der opstår, når der er noget der skal gøres! Vor økonomi har været lidt anstrengt i år men det kommer der nærmere om under regnskabsaflæggelsen.

4 Tak! Når vi kan konstatere, at vi har en velfungerende idrætsforening, skyldes det flere forhold! Vi har nogle rammer og økonomiske betingelser, der giver et godt grundlag for driften af foreningen. At vi så i år har mærket krisen, gør ikke grundlaget for den videre drift tilfredsstillende! Vi har også en god ledelse med fokus på den daglige drift men også åben for nye muligheder, hvilket er forudsætningen for en fortsat udvikling af en forening. Vi har nogle dygtige og engagerede udvalgsmedlemmer, der tager opgaverne seriøst og er pligtopfyldende for opgavernes løsning. Traditionen tro vil vi her sige alle disse nøglepersoner tak med en flaske Champagne! Det vedrører: Ruth Sejr Hansen, Jørn Jensby, Rene` Nielsen, Leif Carlsen, Lise Mattisson, Henning Nielsen, Kurt Thinglev, Jørgen Arnull, Flemming og Åse Pedersen, Ib Larsen, Inger Westermann, Helge Eilersen, Inger Mendes, Lise Saltoft, Hanne Gram, Alex Wagner, Jens Hartmann, Poul Lorentsen og Bent Rasmussen samt Leif Sørstrøm og Svend Knudsen Som her kan afhente den lille påskyndelse for et stort arbejde! En særlig tak også til vor dygtige og inspirerende instruktør Hanne Jensen, som er en væsentlig årsag til at så mange deltager så længe på de hold hun underviser i! Du får derfor også en flaske Champagne! Tak til jer alle for en flot indsats også i 2011! Tak til de mange medlemmer, der glade og tilfredse møder op fra gang til gang! Dette er vor beretning i forkortet udgave! Der var følgende kommentarer til beretningen: Bestyrelsen blev anmodet om at undersøge, om der var andre kvalificerede instruktører til Tai Chi holdet, så dette kunne fortsætte til efterårssæsonens start også selvom det ville betyde en kontingentforhøjelse for at holdet kunne hvile i sig selv. Det blev foreslået at nøjes med at klubbladet kun kunne downloades for at spare udgiften til trykning af klubbladet Da der ikke var andre kommentarer til beretningen, blev denne taget til efterretning! Regnskab og budget Henning gennemgik regnskabet, som balancerede med et underskud på kr , hvilket primært skyldtes tab på nogle investeringsbeviser og vort 10 års jubilæum. Efter nogle få kommentarer blev regnskabet enstemmigt godkendt. Budgettet blev gennemgået med en planlagt hensættelse på kr til vor udviklingspulje, som tømmes med de lovede kr som bidrag til AIFs nye klubhus. Henning orienterede om vore planer om et bankopspil til efteråret. Dette skulle gerne bidrage med et plus på min. kr Budgettet blev herefter taget til efterretning Bekræftelse eller afkræftelse på eksklusionen af Hanne Mortensen Dirigenten læste A.7. i AIFs vedtægter op om Karantæne og eksklusion - som baggrund for muligheden for at kunne ekskludere et medlem, der efter bestyrelsens skøn direkte modvirker afdelingens interesse eller ved sin adfærd skader afdelingens omdømme. En sådan eksklusion skal bekræftes af den førstkommende ordinære generalforsamling for at kunne fastholdes. Dette skal derfor vedtages eller forkastes i dag af de fremmødte medlemmer med simpelt flertal. Formanden begrundede eksklusionen med følgende argumenter:

5 Vi har siden 2003 benyttet klubhuset ved tennisbanerne med godkendelse af kommunen men med stor modstand fra tennisafdelingen. Det eskalerede med tiden med mange personlige, ubehagelige og negative udfald mod nogle af os og med vor ret til at benytte dette hus! Vi kan være uenige om berettigelsen af vort ophold men de mange personlige udfald og den negative indstilling vi har været udsat for fra især et af vore medlemmer, Hanne Mortensen, gjorde, at vi den 6. april 2011 meddelte hende, at vi ekskluderede hende som medlem af Senior Idræt. Dette skal ifølge vore love bekræftes af medlemmerne med simpelt flertal på den efterfølgende generalforsamling, som er i dag den 9. marts. Bestyrelsen beder derfor om en bekræftelse på denne eksklusion i dag! Der var følgende kommentarer fra medlemmerne: Lone Poulsen fra S2 gav udtryk for dyb undring ved oplysningen om eksklusionen, der var tragikomisk med senere irritation og flovhed over, at voksne mennesker (senior idræts bestyrelse) kan opføre sig sådan. Der bør være plads til alle også de forsagte og frembrusende, d.v.s. også evt. kværulanter. Lone anbefalede at bestyrelsen trækker eksklusionen tilbage og hvis ikke de vil, at generalforsamlingen stemmer nej til eksklusionen! Frede Vestergaard fra Petanque var også stærkt imod bestyrelsens beslutning og kaldte beslutningen for en voksen mobning og et brud mod ytringsfriheden, selvom han også indrømmede ikke at ha den store baggrundsviden om årsagen til denne kedelige beslutning Per Gut fra RY 1 havde aldrig oplevet en sådan sag og beklagede denne beslutning. Per mente, at en anke via domstolene ville medføre, at eksklusionsparagraffen ville vise sig at være ulovlig. AIF ville efter Pers opfattelse tabe en sådan sag og som tabende part skulle betale alle sagsomkostninger! Hanne Mortensen havde af generalforsamlingen i tennis fået opgaven at varetage tennisafdelingens interesse, der var, at afdelingen kunne beholde klubhuset for sig selv uden senior idræts ret til at benytte huset! Derfor var det urimeligt, at Hanne blev ekskluderet for sit arbejde. Partshøringen inden eksklusionen skete heller ikke, hvilket Per mente, skulle ske ifølge en tidligere dom i Højesteret i Per bad om en skriftlig afstemning og anbefalede et nej til eksklusionen! Pers fulde indlæg kan læses som et bilag på hjemmesiden efter dette referat, som også kan downloades. Peder Pedersen fra T1 og S1 fortalte om den klage fra Hanne Mortensen til Stadions ledelse, der udløste eksklusionen. Peder anbefalede også en tilbagetrækning eller et nej ved afstemning. Hanne Blessing fra S1 og BOW 2 oplyste, at vi altid efterlod huset i rengjort stand de tirsdage vi havde huset til vor rådighed. Inge Lise Nørklit fra S1 og TAI1 bakkede op om bestyrelsens beslutning om eksklusionen med baggrund i den urimelige kritik af det frivillige arbejde, som bestyrelsen udfører. Kjeld Andersen fra BOW 2 efterlyste mere information om årsagerne til eksklusionen., da han som relativ nyt medlem ellers ikke følte sig i stand til at vurdere berettigelsen af eksklusionen. Da der ikke var flere spørgsmål til punktet, fik formanden ordet:

6 Sim beklagede udviklingen, der gjorde, at bestyrelsen havde været nødsaget til at gøre brug af eksklusionsparagraffen. Det ville dog være en alt for lang orientering, hvis man skulle igennem de mange episoder og beskyldninger. Er man i tvivl, anbefalede han, at man stemmer stemmer ikke. Bestyrelsen fastholder imidlertid deres beslutning af 6. april og beder om forsamlingens accept af eksklusionen ved at stemme ja til eksklusionen! Stemmesedlerne blev herefter udleveret til de tilstedeværende. Efter indsamlingen gik de to stemmetællere med dirigenten i gang med optællingen, som gav følende resultat: Afgivne stemmer: 158 Ja stemmer: 88 Nej stemmer: 31 Stemmer ikke: 39 Eksklusionen blev herefter bekræftet og fastholdt! Indkomne forslag Da der ikke var indkommet nogle forslag udgår dette punkt Valg Formand og sekretær er på valg i lige årstal. Sim Krahl og Ruth Sejr Hansen var villige til genvalg og blev valgt med akklamation To bestyrelsessuppleanter skulle også vælges for en toårig periode. Bestyrelsen anbefalede valg af Gitte Nyholm og Bjarne Dam til disse poster. Begge blev valgt med akklamation Valg af diverse udvalgsmedlemmer for et år: a. Gymnastik: Ruth Sejr Hansen b. Let gymnastik: Jørn Jensby c. Rygtræning: Åben, da Leif Carlsen ønsker at ophøre ved forårssæsonens afslutning d. Yoga: Lise Mattisson e. Tai Chi & Qi Gong: Henning Nielsen såfremt det lykkes os at finde en ny instruktør f. Bowling: Kurt Thinglev g. Vandgymnastik: Jørgen Arnull h. Line-Dance: Flemming og Aase Pedersen i. Krocket: Ib Larsen, Inger Westermann j. Krolf: Helge Eilersen k. Petanque: Inger Mendes l. Stavgang: Lise Saltoft, Hanne Gram m. Senior volley: Alex Wagner n. Cykling: Jens Hartmann, Poul Lorentsen, Bent Rasmussen Som alle blev genvalgt med akklamation 6. Valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant for et år a. revisorer: Hans Dræby, Kurt Thinglev b. revisorsuppleant: Jørgen Arnull som alle genvalgt med akklamation 7. Valg af 5 delegerede foruden formanden samt 2 suppleanter til AIFs hovedafdelings generalforsamling den 23. maj Bestyrelsen blev valgt. Dirigenten opfordrede også andre til at deltage, da denne generalforsamling er åben for alle AIFs medlemmer

7 8. Eventuelt Da der ikke var nogle spørgsmål, afsluttede dirigenten generalfrosamlingen med tak for god ro og orden! Sim takkede Kurt for sin fine måde at lede generalforsamlingen på! Også deltagerne blev takket for deres bidrag til en ekstraordinær spændende men også demokratisk bekræftende god generalforsamling med et på gensyn i et af vore mange aktivitetstilbud! Referent: Sim Krahl Således passeret: Kurt Thinglev. dirigent

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vi har de fysiske rammer hertil! Aktiviteter Gymnastik

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vi har de fysiske rammer hertil! Aktiviteter Gymnastik 5. marts 2011 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 4. marts fra kl. 11.00 12.15 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 163 Efter en ostemad, kaffe/te og en gammel dansk blev de mange

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013

Bestyrelsens beretning for 2013 Referat af Senior Idræts generalforsamling fredag den 7. marts fra kl. 11.00 12.55 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 160 Efter en ostemad eller spegepølsemad og en kop kaffe eller te blev de mange

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt 1 Albertslund Senior Idræt Referat fra den 15. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 11. marts 2016, kl. 11-13 på Albertslund Stadion Hal A Antal deltagere: 176 Særligt indbudte: Per Gustafsson,

Læs mere

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vokseværk fortsatte i 2008 Udfordringerne har været at få plads

dirigent stemmetællere Sim aflagde bestyrelsens beretning vokseværk fortsatte i 2008 Udfordringerne har været at få plads 8. marts 2009 Senior Idræts generalforsamling fredag den 6. marts fra kl. 11.00 12.55 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 160 Efter en ostemad, kaffe/te og en gammel dansk blev de mange fremmødte budt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 7. marts 2015 Referat af Senior Idræts 14. generalforsamling, fredag den 6. marts fra kr. 11.00 12.30, på Albertslund Stadion i hal A Antal deltagere: 176 Efter en ostemad eller spegepølsemad og en kop

Læs mere

Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid. Senior Idræt. Januar 2013

Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid. Senior Idræt. Januar 2013 2012 2013 Beretning Regnskab Budget Nutid og fremtid Senior Idræt Januar 2013 Senior Idræts generalforsamling fredag 8. marts kl. 11.00 på Stadion 2013 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2. a. formanden

Læs mere

Senior Idræt. Januar 2011. Rygtræning & Krolf. Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden?

Senior Idræt. Januar 2011. Rygtræning & Krolf. Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden? Senior Idræt STIFTET DEN 11. JUNI 2001 Januar 2011 Rygtræning & Krolf Hvad har de to aktiviteter at gøre med hinanden? Ikke andet end at det er de to nye tilbud, der er på programmet for forårssæsonen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Kom og få en gratis prøvetime. om det er noget for dig. Senior Idræts bestyrelse

Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Kom og få en gratis prøvetime. om det er noget for dig. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Januar Idræt 2019 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2017-18 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2018 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2016-17 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

10 år med Næst ved 10 år med Senio N r æ sm tv o e t d i on Senior Motion 2004-2014 2004-2014

10 år med Næst ved 10 år med Senio N r æ sm tv o e t d i on Senior Motion 2004-2014 2004-2014 10 år med Næstved 10 år med Senior Motion Næstved Senior Motion 2004-2014 2004-2014 Forord At en forening har bestået i 10 år kan vel næppe kaldes for et jubilæum, men derfor har man alligevel lov til

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter, Viborg Jiu Jitsu Klub

Vedtægter, Viborg Jiu Jitsu Klub 1 Navn og hjemsted: Klubbens navn er Viborg Jiu Jitsu Klub. Klubben, der er en amatørklub, er hjemmehørende i Viborg. Viborg Jiu Jitsu Klub er stiftet pr. 23.1.2013 i Viborg. Klubbens adresse er formandens

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling 15. marts 2019 Bestyrelsens beretning for 2018 Regnskab 2018 og budget 2019 Bilag med holdene, holdledere og instruktører

Generalforsamling 15. marts 2019 Bestyrelsens beretning for 2018 Regnskab 2018 og budget 2019 Bilag med holdene, holdledere og instruktører Generalforsamling 15. marts 2019 Bestyrelsens beretning for 2018 Regnskab 2018 og budget 2019 Bilag med holdene, holdledere og instruktører 1 Idræt først og hyggeligt socialt samvær derefter Det er AIF

Læs mere

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl. 19 2016 i Klubhuset Alle afdelinger var repræsenteret bortset fra Cricket, der var forhindret. Der var 37 deltagere til generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse

Senior Idræt Motionstilbud for seniorer fra 60+ i dagtimerne - sommer som vinter. Senior Idræts bestyrelse Senior Idræts bestyrelse Formand: Jørn Jensby Telefon: 2081 2851 Mail: jensby-korsholm@webspeed.dk Senior Idræt 2016-17 Kasserer: Lars Østenfjeld Telefon: 2019 7847 Mail: oestenfjeld@mail.dk Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling.

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. 1. Navn og hjemsted. Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling. Denne er en underafdeling af Ringsted Idræts Forening

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017

Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017 Generalforsamling 10. marts 2017 Bestyrelsens beretning for 2016 Regnskab 2016 og budget 2017 1 AIF s Senior Idræts generalforsamling fredag den 10. marts 2017, kl. 9.30 på Stadion Foreningen byder på

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns ekstraordinære repræsentantskabsmøde onsdag den 12. november 2014 i Taastrup Idrætshaller fra kl. 10.00 13.

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns ekstraordinære repræsentantskabsmøde onsdag den 12. november 2014 i Taastrup Idrætshaller fra kl. 10.00 13. Piktogram for 15. november 2014 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns ekstraordinære repræsentantskabsmøde onsdag den 12. november 2014 i Taastrup Idrætshaller fra kl. 10.00 13.25 Bestyrelsen:

Læs mere

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF.

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Vedtægter for Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Stk. 2. Foreningens

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Generalforsamling 9. marts 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 Regnskab 2017 og budget 2018 Bilag med holdene, holdledere og instruktører

Generalforsamling 9. marts 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 Regnskab 2017 og budget 2018 Bilag med holdene, holdledere og instruktører Generalforsamling 9. marts 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 Regnskab 2017 og budget 2018 Bilag med holdene, holdledere og instruktører 1 Idræt først og hyggeligt socialt samvær derefter Det er AIF

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3

Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3 Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3 1. Præsentation De tilstedeværende præsenterede sig selv. 2. Valg af dirigent og referent Som dirigent valgtes

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde mandag den 14. marts 2011 på Albertslund Stadion fra kl. 12.30 15.

Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde mandag den 14. marts 2011 på Albertslund Stadion fra kl. 12.30 15. Piktogram for 16. marts 2011 Senioridræt Referat af Senior Idræt Storkøbenhavns repræsentantskabsmøde mandag den 14. marts 2011 på Albertslund Stadion fra kl. 12.30 15.40 Bestyrelsen: Flemming Mortensen,

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Dart& Bowls. Senior Idræt. August 2014

Dart& Bowls. Senior Idræt. August 2014 Senior Idræt STIFTET DEN 11. JUNI 2001 August 2014 Dart& Bowls Du har nu mulighed for at spille Dart og Bowls i Toftekærhallen hver tirsdag fra kl. 15.00! Dart er kendt som en populær sport i de engelske

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort 117 medlemmer var fremmødte + 2 fuldmagter, hvilket var > 1/3 af det samlede medlemstal,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen Kæmperne af 1998

Vedtægter for Idrætsforeningen Kæmperne af 1998 Vedtægter for Idrætsforeningen Kæmperne af 1998 Vedtægter for Idrætsforeningen Kæmperne af 1998 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Kæmperne af 1998 (forkortet IFK 98), og har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING 1 Navn Hjemsted Foreningens navn er "Virring-Vitved Ungdoms- og Idrætsforening", hvilket navn fuldt ud skal benyttes i juridiske forhold, mens forkortelsen

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune.

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. HORSENS KFUM IDRÆT VEDTÆGTER ' 1 Navn og hjemsted Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. Horsens KFUM er stiftet den 17. september 1928 og sammenlagt med Birkeparken

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere