Musik i Tide skolekoncerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Musik i Tide skolekoncerter"

Transkript

1 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas, cello Ulrik Brohuus Trommer Afenginn forener rockens energi, Balkans løssluppenhed og den nordiske folkemusiks tænksomme sødme i et originalt musikalsk mix. Resultatet er et unikt musikalsk udtryk, præsenteret i en intens og medrivende koncert, der spænder fra skrøbeligt pianissimo til vilde og brølende passager; fra et suk af nordisk melankoli til et skvæt frydefuld galskab. Afenginn spiller udelukkende eget materiale, hentet fra seks anmelderroste og prisbelønnede albums, og har flere hundrede koncerter i ind- og udland bag sig, fra små scener til store festivaler og i 2017 bla. Tønder og Roskilde Festival. Glæd jer! Undervisningsmaterialet retter sig mod matematik, tysk og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Uanset oplevelse af genren, var eleverne klar over, at det var dygtige musikere. Mange blev også fanget af genren. Noget af det bedste materiale, overbygningen har oplevet. Christinelystskolen, sep Virkelig gennemført og flot gennemgang af deres musik. Eleverne snakkede livligt efter koncerten og mange var imponeret over deres tekniske kunne indenfor deres instrumenter. Jyllinge Skole, sep 2016 Helt i top. Mølholm Skole, okt Antal tilskuere: 150 Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Meget gerne opsætning af stole til koncerten.

2 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm (Manager) manager Arte Flamenco betyder flamenco-kunsten. Og det er lige, hvad denne koncert byder på. Her er der ikke tale om en lyserød fugl på et ben, men vaskeægte højspændt flamenco-dans, -sang og -musik fra Spanien. Det ser måske ganske let ud, når danseren sætter de sømbeslåede sko i gulvet og sangeren sætter tonen an, men sandheden er, at flamencoens forskellige elementer kræver viden og kunnen. Arte Flamenco byder på en koncert, der viser de mange facetter som dans, guitar, sang, klap, percussion samt brug af vifte, sjal og kastagnetter og inddrager publikum til at være med til at klappe og synge! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og indskolingsteamet og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: De var rigtig gode til at formidle deres musik og at nå eleverne. Hundslund Skole, jan Børnene var godt forberedte og der var virklig god kontakt. Jeg hørte nogle 3.klasses elever skråle Flores in el Aire, da de gik forbi mig... Højene Skole, jan Meget god viden og anvendeligt materiale. Godt med eksempler, vi kunne arbejde konkret med op til koncerten. Godt at mærke, børnene levede så meget med. De fik en usædvanlig oplevelse. Saksild Skole, jan Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Vi foretrækker at være i en gymnastiksal med trægulv. Vi har selv et dansegulv med til at lægge oven på. Scenearealet skal være ca. 5 m i bredden og 4 m dybden og 3 m til loftet. Skrå publikumsopbygning giver den bedste oplevelse for børnene, da de skal kunne se danserens fødder.

3 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik - kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Målet med skolekoncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, der vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke normalt hører, når man tænder for radio og tv. En lærer skriver om gruppen: De er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Velforbedredt og velswingende Øster Nykirke Skole, marts 2016 Rigtig god oplevelse for både børn og voksne. De spillede med nærvær, indlevelse og energi, der var til at føle på. Eleverne begyndt spontant at klappe med allerede ved første nummer. Eggeslevmagle Skole, marts 2016 Fedt materiale med introduktion til instrumenter og musikhistorie Hundestedskole, Lerbjergskole, marts 2016 Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Da hammondorgel og leslie er tunge instrumenter, og to af musikerne lider af rygproblemer, kan gruppen kun spille i et let-tilgængeligt lokale. Ønsker 2-3 elever til at slæbe ind og ud, i tilfælde af trapper skal skolen stille med fire voksne mænd, idet gruppen ikke selv kan bære udstyret på trapper.

4 Den Blå Tone Den Blå Tone Målgruppe: Mellemtrin Genre: Blues Olav Gudnason Kontrabas Jakob Mygind Saxofoner H.P. Lange Guitar, banjo, national steelguitar og sang Den Blå Tone præsenterer amerikansk roots-musik. Roots-musik er betegnelsen for den amerikanske folkemusik, der er en sammensmeltning af folkemusik fra store dele af verden - Afrika og Europa, herunder også Danmark. Fællesnævnere inden for roots-musik er den blå tone og den gode historie, hvilket også gennemstrømmer denne koncert. Med musikken i centrum bindes de gamle myter sammen med orkestrets egne historier. I koncerten indgår musikalske genrer som blues, ragtime, oldtime og worksongs, og eleverne bliver inddraget aktivt undervejs. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Super dygtige musikere! Fedt at vi var så meget med. Jeg synes det var rigtig sjovt og godt, fordi vi hele tiden var med. Gårslev Skole, dec Meget engageret og medlevende. Formåede fint at fange alle elever i alle aldersgrupper. Flakkebjerg Skole, dec Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Hal uegnet. Opstilling på gulv, sceneareal 3x5 m. Publikum på gulv. Adgang til strøm

5 Diversity Trio Dansemusik gennem 300 år Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, folkemusik Helene Simonsen Tværfløjte Isabella Hübener Tværfløjte Mads Vinding Kontrabas Diversity Trio giver børnene en koncert med 300 års dansemusik lige fra den klassiske musik over folkemusikken til nutidens beat præsenteret i en sjov, tilgængelig og inkluderende form. Hvordan lød musikken på Bachs tid for 300 år siden, og hvordan er den forskellig fra f.eks. svenske brudevalse og irske virtuose folkedanse? Én ting er fælles musikken går lige i blodet og i kroppen. Trioen består af to klassiske fløjtenister og en jazzbassist, og sammen byder de på en fængende koncert på tværs af genrer og stilarter, hvor udvalgte satser af J.S. Bach m.fl. blander sig med virtuos folkemusik Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Det er i og for sig vanvittigt at opleve en bassist der har spillet med med Ben Webster, Dexter Gordon, Herbie Hancock osv. på en folkeskole. Store musikere i ydmyge omgivelser. Eleverne var fanget fra start til slut. En fornøjelse at betragte dem. Fedt at materialet var delt op i tre niveauer efter hvor lang tid, man ville/kunne bruge på det. Kokkedalskole, marts, 2016 Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Børn på gulv - ingen stole - de skal kunne bevæge sig.

6 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal + Spejderrobot Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Mikael Elkjær Programming, laptop treatment, m.m. Troels Bech Lydmix + lap steel guitar Jens Ravn Teknik Der er dømt jazz/elektronisk improvisationsmusik med trommer, computer og lapsteel-guitar, når Emil de Waal+ Spejderrobot udforsker grænselandet mellem elektronisk og håndspillet musik. Musikken veksler mellem improvisation og faste rammer, mellem melodiøse forløb og abstrakte flader og mellem et intens og afslappet udtryk. Til koncerten hører eleverne også om, hvordan musikken og lydene skabes, ligesom musikerne vil skabe elektronisk musik på stedet sammen med dem og gennem bandets nye app. Et sjovt og lærerigt møde med musik, formidlet af to virkelig stærke, erfarne og udtryksfulde musikere. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og billedkunst (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Fin og kort præsentation af de forskellige instrumenter / udstyr - og fedt at eleverne blev inddraget i nogle af numrene! QR-linket var et hit hos eleverne! Gedsted Skole, april 2016 De synes, at det var vildt sejt. Sejt, at Michael kunne spille uden hænder. Sejt, hvordan I tre spillede sammen. At børnene blev inddraget i numrene - og de kunne høre, hvordan lyden blev ændret. Spjald Skole, april 2016 Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Opstilling på gulv.

7 Opera-tioner Carmen Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Kristine Becker Lund sanger Bo Kristian Jensen sanger Charlotte Thaning Pianist Opera-tioner leverer her en unik præsentation af operagenren, specielt rettet mod unge. Operaens virkemidler og stemmebrug introduceres i en kort optakt, før denne hæsblæsende, teatersport-inspirerede udgave af Bizets mest berømte opera, Carmen, sættes i gang. Den dramatiske historie rulles ud med håndplukkede uddrag af musikken og hurtige sceneskift. To sangere spiller alle roller, et klaver udgør hele orkesteret. Store følelser som jalousi, kærlighed og vrede foldes ud i en højoktan blanding af musik, aktivitet og dialog, mens eleverne hører de bedste arier fra verdens mest spillede opera. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Operagruppen leverede en super professionel forestilling. Deres sangteknik og musikalske viden blev viderebragt perfekt. De kunne høres på sidste række, og deres skuespil var perfekt! Hørup Centralskole, sep Meget livlig og varieret koncert, der virkelig appellerede til børnene. God ide med autografkortene til sidst. Meget flot oplevelse. Hørup Centralskole, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Adgang til akustisk klaver eller flygel, hvis muligt (gerne relativt nystemt). Ellers kan el-klaver medbringes. Opstilling helst på gulv - 4 x 6 m.

8 Paul Banks og Charlotte Halberg Tidsrøver Musik i Tide Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, jazz, fortælling Paul Banks Guitar, mandolin, banjo m.m. Charlotte Halberg Tværfløjter, panfløjte, percussion Tidsrøver er en spændende ny koncertfortælling for indskolingen. Er tid noget, man kan måle? Eller bevæger det sig i alle retninger på én gang? Og hvordan kan fem minutter føles uendelige, når timer kan flyve lynhurtigt forbi? Fortælling, musik og sange er skrevet af Paul Banks og Charlotte Halberg specielt til denne koncert. Undervejs vil børnene på forskellig vis blive inddraget i bandet. Der bliver sunget og spillet på bl.a. guitar, mandolin, mandola, mandocello, banjo, dobro, tværfløjte, basfløjte, panfløjte og alverdens percussion. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Rigtig god kontakt til børnene. Meget levende og fængslende fortælling. Hasle Skole, sep Super godt materiale - godt der er flere muligheder for anvendelse, alt efter hvor meget man kan nå at forberede. Krabbeshus Heldagsskole, sep Børnene siger: Flotte toner - spillede godt. Voksne: Professionelt. Hårup Skole, sep Meget spændende og dragende fortælling. God musik, og detaljeret lydbillede, der understøttede fortællingen. Meget overbevisende og sikker præstation. Havbakkeskolen, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen

9 Saxofonkvartetten Saxopaths Saxofonkvartetten Saxopaths spiller og fortæller Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, jazz, nordisk Kristoffer J. Rosing-Schow Sopran- og altsaxofon Simon Thorsen Tenorsaxofon Niels Oldin Barytonsaxofon Anders Banke Altsaxofon Saxofonkvartetten Saxopaths består af 4 forskellige saxofoner, 4 forskellige saxofonister og 4 forskellige indgange til samme kvartet. Her sættes fokus på glæden ved at spille sammen: at komme fra forskellige baggrunde og skabe en fælles lyd. Med fortælling og medrivende musik præsenteres børnene for de enkelte saxofoner og deres forskellige roller i musikken: Bas, akkompagnement, melodi. Massiv velklang, flot drive og masser af overraskende tonekombinationer river publikum med ind i et fantasiskabende og sprudlende musikalsk univers. Saxopaths var i 2011 nomineret til Årets Børnejazzorkester. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Det var en sand fornøjelse at få besøg af de 4 dygtige musikere! Materialet var rigtig godt! Vi nåede ikke at bruge materialet så meget forud for koncerten, desværre, men efter koncertoplevelsen har vi brugt det evaluerende og med rigtig god virkning. Baggesenskole, nov Saxopaths spillede rigtig flot. Flot klang og lækre arrangementer.. også egne. Englystskolen, sep Antal tilskuere: 200 Opstillingstid: 15 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Ingen

10 Sesam Verden synger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, Asien, Afrika, Mellemøsten, Balkan Fatma zidan sanger/ leder Lars Bo Kujahn Darbuka /guitar Bilal Irshed Oud / Req Adam Ørvad Harmonika Verden er fuld af sange fra mange forskellige lande og kulturer. Det er derfor en glæde for Sesam at kunne præsentere koncerten Verden Synger direkte til skoleelever i Danmark, da børnene herved får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med en række udvalgte sange fra hele verden. Det er nemt og overskueligt for eleverne at lære at synge med. Som bekendt er smilet den korteste vej mellem mennesker. At synge sammen er en anden kort vej. Med koncerten åbner Sesam døren til verdens mangfoldighed af folkelige sange, hvilket skoleelever uanset sprog og etnisk baggrund kan have glæde af. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen

11 Six City Stompers Six City Stompers - Jazz for børn Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Peter Marott Trompetist Regin Fuhlendorf Guitar/banjo Peter Rosendal Pianist/melodica Morten Ærø Trommer Mads Mathias Juul Johanson Vokal/altsaxofon Kasper Tagel Bassist Er jazz også for børn? Med Six City Stompers på scenen er svaret et klart ja! Gruppen deler gavmildt ud af deres talent, virtuositet og spilleglæde og viser med tydelighed, at jazz er vedkommende og sjovt for alle aldre. I 2013 vandt orkesteret en Danish Music Award for Årets Bedste Børnejazznavn. Juryen bestod udelukkende af børn, der havde oplevet orkesteret live. Six City Stompers musik er akustisk og taler både til hjerte, hjerne og krop. Eleverne bliver inddraget i mange sjove lege i løbet af koncerten og får bl.a. lov til at forme musikken ved at prøve at dirigere musikerne. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Højt niveau. De er mega dygtige. Super god kontakt med eleverne. Cosmosskolen, afdeling Spangsbjerg, nov Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Ingen

12 Søren Krogh og Marie Frank Den nye højskolesangbog - et stykke dansk kulturarv Målgruppe: Udskoling Genre: Bluesl, rock/pop, vokal, nordisk, improvisation Søren Krogh Sang, guitar Marie Frank Sang, guitar Ulrik Bust Saxofon Martin Jønsson Klaver Den alsidige nye højskolesangbog danner rammen om denne koncert. Vi kommer hele vejen fra Jeppe Aakjær til Eric Clapton. Teksterne har betydning og indhold, og som optakt til mange af sangene fortælles der små medrivende anekdoter fra hverdagen. Der bliver også plads til solistiske indslag og specielt en instrumental version af Amazing Grace iklædt lidt gospel og rock n roll plejer at få taget til at lette. Kvartetten puster liv i vores fælles kulturelle rødder, og højaktuelle begreber som kulturarv, dannelse og den danske sangskat giver pludselig god mening! Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de Eleverne siger: En god præsentation på meget højt niveau, meget dygtige musikere, inspirerende og udtryksfuld, interessante tekster. Rigtig fint materiale omkring lyrik, som er relevant og velegnet til forberedelse af koncerten, samt til brug og reflektion af sangene efter koncerten. Hjørring Privatskole, nov Rigtig, rigtig dygtige musikere! Imponerende soli og lækre vokaler! Rørende og smukke fortolkninger af højskolesangene. Materialet har meget højt niveau og meget brugbart. Solbjergskolen, okt Der er blevet arbejdet godt med materialet, og nogle lærere har valgt at bytte nogle af deres opgivelser til afgangsprøven ud med nogle af materialets tekster. Søndre Skole, Rødbyafd., sep Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv eller scene. Publikum sidder på stole hvis muligt. 220 V i nærheden.

13 Teenage Love Teenage Love Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk, electronica, rock/pop Anna Lidell Beats, samples, vokal Katy Gunn violin, sang Den transatlantiske duo Teenage Love består af amerikanske Katy Gunn (klassisk violinist, producer og sanger) og dansk/svenske Anna Lidell (elektronisk musiker, producer og sanger). Musikken er flabet elektronisk pop med skæve violintemaer og vokalharmonier og kombinerer effektfuldt elementer fra elektronisk og klassisk musik med iørefaldende pop-melodik. Samples klippes, arrangeres og manipuleres, mens der også spilles violin og synges - det hele i én energisk live-performance. Teenage Love samarbejder bl.a. med Mø og Fallulah og har spillet en lang række koncerter i Danmark, USA og Tyskland. Undervisningsmaterialet retter sig mod samfundsfag (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Musik af høj klasse, smuk i sin enkelhed, svær i sine mere komplekse stunder men hele tiden drevet af et beat, der bare sidder i skabet. Helt i top. Gennemarbejdet og klar til musik- og dansk undervisning for udskoling. Vejle Midtbyskole, sep Opstillingstid: 15 minutter Nedtagningstid: 5 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: 3 x 4 m. Adgang til strøm. Stole i en halvcirkel omkring scenerum. Opstilling på gulv eller lav scene.

14 Varieté Velociped Brahms på cykel Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, stomp/percussion, fortælling Bengt Johansson blæseinstrumenter, sang og skrot Erik Petersen Harmonika, sang, skrot Svante Drake Beatbox, percussion Brahms på cykel - her blomstrer kreativiteten! Vi følger de tre musikere på en rejse, hvor god musik opstår på de mest uventede måder: Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter, som bringer glæde, humor og poesi. Svante Drake er en virtuos percussionist. I hans beatbox-solo blandes hardrock med en gøende ræv, før lyden forandres til dubstep og myggesværme. Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker. I en vild variant af den prægtige svenske sømandssang Till havs ser vi ham kæmpe mod elementerne i en rasende storm. Multimusiker Erik Petersen kan lave dejlig musik ud af alle ting. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Simpelt hen bare FORMIDABELT! Det var en koncert med musikalitet, humor, fantasi og poesi! Bredagerskolen, sep En spændende koncert med nogle søde og utroligt dygtige musikere, der gjorde musikken sjov og vedkommende fordi de havde overskud til at integrere humor i alt hvad de lavede. De er på en gang både musikere, fortællere, skuespillere og nærmest også artister - og de har historien til os. De ramte plet her hos os i dag. Vejle Midtbyskole, sep Opstillingstid: 75 minutter Nedtagningstid: 50 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: 230V. Sceneplads 4 x 5 meter. Hvis der er lys, vil vi gerne bruge det.

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Janne Hovmand

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskoling Instrumentkendskab Musikoplevelse Aktiv lytning Brug før / efter skolekoncert med SAXOFONKVARTETTEN SAXOPATHS LMS aktiviteter er støttet af

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, ny komposition Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Jonathan Bremerskov Kontrabas Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Mariagerfjord Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer Støttet af Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Koncertplakat til ophængning på skolen 6 Introduktionsmaterialet og

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer Støttet af Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Sådan downloader du musikeksemplerne 6 Koncertplakat til ophængning

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Næstved Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Norddjurs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hillerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Horsens Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha Agogo er der ikke noget,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler Støttet af Leverandør til de danske folkeskoler Skolekoncert for udskoling Præsentationsmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odsherred Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Kalundborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Skive Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Odsherred Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere