J. nr Lokalplan nr. 77 for vindmølleomrade 2, Fuglehøj, syd for Opsund.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "J. nr Lokalplan nr. 77 for vindmølleomrade 2, Fuglehøj, syd for Opsund."

Transkript

1 november 1998 Videbæk Kommune J. nr Lokalplan nr. 77 for vindmølleomrade 2, Fuglehøj, syd for Opsund.

2 Lokalplan nr. 77 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens dispensationsmuligheder Lokalplanens midlertidige retsvirkninger 3 Redegørelse 2.0 Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanteksten 8 1 Lokalplanens formål 8 2 Lokalplanens område og zonestatus 8 3 Områdets anvendelse 8 4 Vej- stiforhold 8 5 Ledningsanlæg 9 6 Bebyggelsens omfang og placering 9 7 Bebyggelsens ydre fremtræden 9 8 Støjforhold 9 9 Forudsætninger for ibrugtagning af nybebyggelse Zonetilladelse Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Drift-ophør Udbygningstakt 11 Bilag: Bilag 1:Vindmølleområdets afgræsning 1: Bilag 2:Matrikulære forhold 1:4000 Bilag 3: Støjkonsekvenszone 1:5000

3 1.0 Lokalplanens baggrund og formål Ifølge Vindmølleplanen for Videbæk kommune, vedtaget på byrådsmødet den 10. december 1996, skal der udarbejdes lokalplan for de udlagte vindmølleområder, når der opstilles vindmøller, der har en navhøjde der overstiger 45 meter og/eller når den samlede effekt af vindmøllerne overstiger 1,5 MW. Vindmølleplanen for Videbæk Kommune er udarbejdet på baggrund af Regionplan 1993 for Ringkjøbing Amt, hvor ovennævnte krav var gældende. Efter vedtagelse af Regionplan 1997 er der sket en lempelse af amtets krav til, hvornår der skal udarbejdes lokalplan. Dette betyder, at der i Regionplanen ikke er fastsat krav om udarbejdelse af lokalplan, når vindmøller overstiger en given højde. Videbæk Kommune vurderer, at det i områder, hvor der i forvejen er opført møller, er vigtigt at sikre en harmonisk fremtræden af nye og gamle møller sammen. Ligeledes er det vigtigt at sikre det fremtidige opstillingsmønster, når de eksisterende møller udskiftes. Derfor finder Videbæk Kommune det nødvendigt med en lokalplan for området. Lokalplanens formål er at fastlægge retningslinier for udbygning af gruppeområde 2, Fuglehøj til i alt 3 møller. Vestas - Scandinavian Wind Technology A/S, Smed Hansens Vej 27, 6940 Lem har fremsendt udkast til lokalplanforslag, som har dannet grundlag for udarbejdelse af dette lokalplanforslag. 1.1 Lokalplanens indhold Lokalplanen sikrer, at der kan etableres 3 vindmøller med tilhørende transformerstationer og vejanlæg inden for det afgrænsede lokalplanområde vist på kortbilag 1. For området gælder en række bestemmelser, der regulerer møllernes placering, højde, udseende m.v. Placeringen af vindmøller skal ske under størst mulig hensyntagen til natur-, landskab og kulturhistoriske værdier og interesser. Møllernes navhøjde må max. være 50 m, hvilket betyder, at møllens totale højde fra terræn til vingespids i højeste position kan blive ca. 74 m. De 2 eksisterende møller i området har en kapacitet hver på 150 kw. Det er muligt at opføre en 3. vindmølle på 150 kw i området som supplement til de 2 eksisterende møller. Det er ligeledes muligt at opføre en 3. mølle på kw i området som supplement til de 2 eksisterende møller. Rækkefølgen ved opstilling af nye møller i området er fastlagt således, at mølle nr. 3 kan opføres først. Mølle nr. 4 kan opføres når de 2 eksisterende møller udskiftes/fjernes. De nedtagne møller må udskiftes med 1 ny mølle på placering nr. 5. (se kortbilag 2). Møllerne skal placeres i en række med indbyrdes lige stor afstand. Når lokalplanområdet er færdig ud bygget med 3 møller, skal disse fremtræde ens.

4 Ved opførelse af 3 nye møller i området kan kapaciteten øges til 3 x kw, i alt1,5-1,98mw. De nødvendige transformerhuse kan placeres indenfor rammeområdet. Det enkelte transformerhus må ikke være mere end 3 m højt. På nye møller i området skal mølletårnene være konisk lukkede rørtårne og hele møllen skal fremtræde i en lys grå farve. Transformerstationerne skal fremtræde i en farve svarende til omgivelserne. Lokalplanen indeholder bestemmelser om, at støjen fra vindmøllerne ikke må overstige de grænser, der til enhver tid er fastlagt af Miljø- og Energiministeriet. Ophører brugen af vindmøller eller bygninger, skal disse fjernes inden et år af vindmølleejerne, og arealerne skal retableres til landbrugsmæssig drift.

5 1.2 Lokalplanens retsvirkninger. Ifølge planlovens 18 må der ikke retligt eller faktisk etableres forhold i strid med bestemmelserne i en lokalplan. Denne bestemmelse fastslår, at en lokalplan er bindende for de ejendomme, der ligger inden for planens område. Lokalplanens retsvirkninger indtræder ved planens offentliggørelse. Lovlig eksisterende bebyggelse, eller lovlig anvendelse, som er etableret før offentliggørelsen af lokalplanforslaget, og som ikke er i overensstemmelse med denne, kan fortsætte som hidtil. En lokalplan medfører ikke en "handlepligt" til at ændre lovligt bestående forhold i overensstemmelse med planen. Ejerskifte medfører heller ikke pligt til at ændre eksisterende forhold. Et byggeri eller ændret anvendelse af en ejendom, der etableres, efter at lokalplanens retsvirkninger er indtrådt, skal være i overensstemmelse med planen, medmindre der meddeles dispensation efter planlovens Lokalplanens dispensationsmulighed. Efter planlovens 19 stk. 1 kan Kommunalbestyrelsen dispensere fra bestemmelserne i en lokalplan, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Denne dispensationsmulighed betyder, at Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre betydende lempelser af lokalplanens bestemmelser, hvorimod væsentlige lempelser, der ændrer planens særlige karakter, kun kan ske ved udarbejdelse af en ny lokalplan. 1.4 Lokalplanens midlertidige retsvirkninger. Når et forslag til lokalplan er offentliggjort (normalt i en periode på 8 uger), må ejendomme, der er omfattet af forslaget, ikke bebygges eller i øvrigt udnyttes på en måde, der skaber risiko for en foregribelse af den endelige plans indhold. De midlertidige retsvirkninger finder kun anvendelse indtil den endeligt vedtagne eller godkendte lokalplan er offentliggjort og højst et år efter forslagets offentliggørelse. Lokalplanforslaget bortfalder, hvis ikke det er endeligt vedtaget inden 3 år efter offentliggørelsen.

6 REDEGØRELSEN. 2.0 Lokalplanens forhold til anden planlægning. Regionplan 1997 l Regionplanen for Ringkøbing Amt er der udpeget en vindmøllezone 2, hvor opstilling af enkeltmøller, møllegrupper og -parker må ske. Gruppeområde 2, Fuglehøj er udlagt indenfor denne zone. l følge regionplanen skal der for både parker, grupper og enkeltmøller være en afstand på mindst 300 meter til beboelse og støjfølsom anvendelse, hvilket overholdes i lokalplanen. Der skal søges godkendelse hos Ringkøbing Amt både m.h.t. det udlagte areal og i henhold til bekendtgørelse om støj for vindmøller. Vindmølleplanens rammer Området Fuglehøj er udlagt som gruppeområde 2 i vindmølleplanen for Videbæk Kommune. For gruppeområde 2 gælder følgende rammer for lokalplanlægning: Området må kun anvendes til opstilling af vindmøller med dertil hørende bygninger, transformatorer, vejanlæg m.v. samt landbrugsmæssig drift med dertil hørende bygningsanlæg. Indenfor området må der ikke etableres beboelse eller anden støjfølsom arealanvendelse eller anden arealanvendelse, der er uforenelig med en hensigtsmæssig udnyttelse af området til det angivne vindmølleformål. Dog må ovenstående ikke være til gene for den fortsatte landbrugsmæssige drift, som der skal tages mest mulig hensyn til. De 2 eksisterende møller i området har en kapacitet hver på 150 kw. Det er muligt at opføre en 3. vindmølle på 150 kw i området som supplement til de 2 eksisterende møller. Det er ligeledes muligt at opføre en 3. mølle på kw i området som supplement til de 2 eksisterende møller. Dette kræver dog, at kommunen i det konkrete tilfælde vurderer, at der ikke bliver tale om en væsentlig landskabelig gene ved dette. Ved senere ændringer skal møllerne fremtræde ens. Ved opførelse af 3 nye møller i området kan kapaciteten forøges til 3 x kw.

7 Møllerne i området skal stå i en ligesidet trekant eller på linie med indbyrdes lige stor afstand. Der skal være en afstand fra mølle til nærmeste beboelse og anden støjfølsom anvendelse på 300 meter. Afstanden fra vindmølle til offentlig vej og egen beboelse skal mindst svare til vindmøllens totale højde med vingen i yderste position. Ved opførelse af 3 nye møller i området, gælder ovenstående ligeledes. Vindmøllerne indenfor området skal have en harmonisk udformning og fremtræde ens. Ved opførelse af en 3. vindmølle i området som supplement til de 2 eksisterende møller skal tårnet have samme udseende som hos de andre møller. Ved opførelse af 3 nye møller i området skal vindmøllerne have en omløbsretning med uret, konisk rørtårn, lys ensfarvet overflade og antirefleksbehandlede vinger. Skiltning og reklamering på vindmøllerne eller dertil hørende bygninger må ikke finde sted. Eventuel fabrikatangivelse skal være diskret. Vindmøllerne skal overholde den til enhver tid gældende bekendtgørelse om støj fra vindmøller. l følge nugældende krav må vindmøller ikke påføre nabobebyggelse i det åbne land en støj på mere end 45 db(a) på udendørs opholdsarealer. Endvidere må vindmøller ikke påføre boligområder eller områder med anden miljøfølsom arealanvendelse, mere end 40 db(a), ved udendørs opholdsarealer. Støjen skal beregnes ved en vindhastighed på 8 m/s. Ophører brugen af vindmøller og/eller tilhørende bygninger og tekniske installationer, skal disse fjernes af vindmølleejer/ne inden et år efter driftsophør. Arealerne skal af vindmølleejer/ne retableres til landbrugsmæssig drift. Dette skal ske uden udgift for det offentlige. Hvis fjernelsen og retableringen ikke er sket inden et år, kan Videbæk Kommune lade arbejdet udføre for mølleejernes regning. Afvigelser i lokalplanen i forhold til vindmølleplanen. Siden vindmølleplanen for Videbæk Kommune blev godkendt i december 1996, er der sket en udvikling af mølletyperne i retning af større effekt og højere møller. På tidspunktet hvor vindmølleplanen blev godkendt, var det 600 kw møller med en totalhøjde på ca. 74 meter, der var det fremherskende, l dag er det bl.a. muligt at opføre møller med samme totalhøjde, men med en effekt på kw.

8 Da forøgelsen af effekten ikke giver anledning til en forøget gene fra møllerne hverken landskabsmæssigt eller støjmæssigt, har Videbæk Kommune ønsket at tilgodese udviklingen, hvorfor der i lokalplanen åbnes op for, at møllerne i område 2 kan opføres med en effekt op til 660 kw. De eksisterende møller i området er på trebenet tårn. De ansøgte møller ønskes opført på koniske lukkede rørtårne. Udviklingen har medført at alle store vindmøller opføres på koniske rørtårne. Derfor ønsker Videbæk Kommune at tilgodese dette forhold ved at acceptere, at der indtil de eksisterende møller udskiftes er to tårntyper i området. Bygningsreglement 95. Ved en endelig godkendelse kan kommunalbestyrelsen dispensere fra følgende højdegrænsebestemmelser i bygningsreglement 95: Kap. 3.2: Bebyggelsens højde i forhold til vej. Kap. 3.3: Bebyggelsens højde i forhold til naboskel og sti. Kap. 3.5: Bebyggelsens højde og afstand i forhold til anden bebyggelse på sam me grund. Vejforhold Vejadgang til lokalplanområdet skal ske fra Fuglehøjvej og langs markvej. Det skal sikres at ejere og vejberettigede til vejen, respekterer den udvidede færdselsret. Eventuel udbygning, vedligeholdelse og udgiftsfordelingen vil om nødvendigt blive fastlagt efter reglerne i vejlovgivningen. Zonelovsforhold - zonelovskompetence Lokalplanområdet er beliggende i landzone og forbliver med lokalplanens vedtagelse i landzone. Med lokalplanens vedtagelse overtager Videbæk Kommune zonelovskompetencen inden for lokalområdet. Landbrugsplanlægning l lokalplanområdet indgår arealer fra landbrugsejendommene Fuglehøjvej 4, Fuglehøjvej 7 og Ringkøbingvej 14, 6920 Videbæk. Ved placering af møller og tilkørselsveje, skal der tages mest mulig hensyn til den landbrugsmæssige drift. Placeringen af møller og veje skal ske langs med markskel eller parallelt hermed i en passende afstand, således der kan køres indenom/udenom. Det bemærkes, at opstilling af en vindmølle med et areal på over 25 m 2 kræver jordbrugskommissionens tilladelse efter landbrugsloven.

9 Tilslutning til elnettet Vindmøllerne tilsluttes elforsyningsselskabet RAH i henhold til Miljø- og Energiministeriets til enhver tid gældende regler om tilslutning af ikke elværksejede vindmøller. Lokalplanens forhold til miljøet Udbygning af vindkraften er et af midlerne til at reducere CO 2 - udledningen i energisektoren. l følge Miljø- og Energiministeriets Handlingsplan skal udledningen af CO 2 reduceres med 20 % frem til år 2005 i forhold til 1988 niveauet. Med de ansøgte vindmøller vil den samlede effekt i området blive på 0,96-1,62 MW i første omgang. På længere sigt, når de eksisterende møller udskiftes, forventes en samlet effekt på 1,98 MW for området. l forbindelse med ansøgningerne om opstilling af vindmøller i området er der lavet beregninger, af det forventede støjniveau fra vindmøllerne. Beregningerne viser, at støjniveauet ved alle naboboligerne ligger under det af Miljø- og Energiministeriet tilladte. På bilag 3 er der indtegnet en støjkonsekvenszone for området svarende til situationen, hvor området er færdigudbygget med 3 møller. Konsekvensområdet skal sikre, at der bortset fra byggeri og anlæg, der er erhvervsmæssigt nødvendigt for jordbrugserhvervene ikke etableres boliger og anden støjfølsom anvendelse indenfor en sådan afstand, at det kan true den påtænkte vindkraftproduktion på det pågældende sted. Der er i området registreret en række overpløjede gravhøje. Inden der opstilles vindmøller i området, bør der rettes henvendelse til Ringkjøbing Museum for at undgå, at der opstilles møller på steder, hvor der er arkæologiske interesser i området. Visualisering. For at vurdere kombinationen af eksisterende og nye møller af forskellig størrelse og udseende, er der udført visualiseringer af opstillingsmønsteret. Dette har været en væsentlig del af vurderingsgrundlaget for opstillingsmønsteret i området.

10 3.0 LOKALPLANTEKSTEN LOKALPLAN NR. 77 FOR VINDMØLLEGRUPPE VED FUGLEHØJ l henhold til lov om planlægning, (Lov nr. 388 af 6. juni 1995 med efterfølgende lovændringer), fastsættes hermed følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 LOKALPLANENS FORMÅL 1.1. Lokalplanen har til formål: At sikre mulighed for etablering af en vindmøllegruppe med plads til max. 3 vindmøller, på kw med en rotordiameter på maksimalt 48 meter og en navhøjde på 50 meter. At sikre vindmøllegruppen i sin udformning og under drift tager størst mulig hensyn til omgivelserne. At sikre området fortsat kan anvendes til landbrugsmæssig drift. At sikre fjernelse af vindmøllerne med dertil hørende anlæg i tilfælde af driftsophør. 2 OMRÅDE OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanområdet er beliggende i gruppeområde 2, Fuglehøj, syd for Opsund. Lokalplanområdet er afgrænset som vist på bilag 1. Området omfatter pr. 11. maj 1998 en del af matr. nr. 4u, 4q, 1 n, 60, 15i, 5n, og 1 m Den Sydvestlige Del, Brejning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Ved endelig vedtagelse af planen forbliver området i landzone Med lokalplanens vedtagelse overtager Videbæk Byråd zonelovskompetencen inden for lokalområdet. 3 OMRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Området må kun anvendes til etablering af en vindmøllegruppe med dertil hørende vindmøller, transformatorer, vejanlæg og lignende. 3.2 Arealer, der ikke anvendes til vindmøller og lignende, skal fortsat anvendes til landbrugsdrift. 4 VEJ- OG STIFORHOLD 4.1 Den primære vejadgang til området skal ske ad Fuglehøjvej samt markvej. 4.2 Indenfor lokalplanområdet skal de for vindmølledriften nødvendige veje udføres som grusveje.

11 5 LEDNINGSANLÆG 5.1 Elkabler mellem de enkelte vindmøller, transformerhuse og elnettet må alene udføres som jordkabler, der tinglyses på berørte ejendomme. 6 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 6.1 Vindmøllerne skal placeres som vist på kortbilag Vindmøllernes navhøjde må max. være 50 meter over eksisterende terræn. Møllerne må have en vingediameter på max. 48 meter. Den første af de nye møller i området er bestemmende for udformning, farve og størrelse af resten af vindmøllerne i området, når der sker udskiftning. 6.3 Kapaciteten for den enkelte vindmølle må maksimalt være kw. 6.4 Overkant af fundamenter til vindmøller må højst ligge 50 cm over terræn. 6.5 Transformerhusene skal placeres således, at de indplaceres i landskabet f.eks. i forbindelse med beplantning og i sammenhæng med møllerne. 6.6 Bygningshøjden må ikke overstige 3 m. 6.7 Vindmøller og bebyggelse kan opføres i de højder, som er anført i lokalplanen uanset bestemmelserne i Bygningsreglementet 1995 kap. 3.2 om bebyggelsens højde og afstand i forhold til vej, kap 3.3 om bebyggelsens højde og afstand i forhold til naboskel og sti og kap. 3.5 om bebyggelsens højde og afstand i forhold til anden bebyggelse på samme grund. 6.8 Alle møller skal have samme navhøjde og samme vingediameter. Dog kan det i en overgangsperiode, hvor der vil blive opført en ny mølle i sammenhæng med de eksisterende møller tillades, at der er forskel på navhøjde/diameter, tårntype m.v. 6.9 Vindmøllernes afstand til beboelse skal være mindst 300 meter, dog kan støjbestemmelserne bevirke større afstand jf BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 7.1 På de nye møller i området skal mølletårnene være koniske lukkede rørtårne. Møllerne skal fremtræde med ensartet udseende og have samme omløbsretning - med uret set fra vindsiden. 7.2 Hele møllen skal fremtræde i en ensartet lys grå farve. 7.3 Transformatorstationerne skal fremtræde i en farve svarende til omgivelserne. 7.4 Skiltning og reklamering på vindmøllerne eller transformatorstationer må ikke f inde sted. 7.5 Hverken de eksisterende eller de nye møller må belyses. 8 STØJFORHOLD 8.1 Vindmøllerne skal overholde den til enhver tid gældende bekendtgørelse om støj fra vindmøller l følge nuværende krav (Bekendtgørelse nr. 304 af 14. maj 1991 om støj fra vindmøller) må vindmøller ikke påføre nabobebyggelse i det åbne land en støj på mere end 45 db(a) på udendørs opholdsarealer. Endvidere må

12 vindmøller ikke påføre boligområder eller områder med anden miljøfølsom arealanvendelse, mere end 40 db(a), ved udendørs opholdsarealer. Støjen skal beregnes ved en vindhastighed på 8 m/s. 9 FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGELSE AF NY BEBYGGELSE 9.1 Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før vejadgang, jf. Bestemmelse 4.1 og 4.2, er anlagt og tinglyst. 9.2 Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før det ved beregning er påvist, at det samlede støjbidrag, fra det fuldt udbyggede område, ikke overstiger de grænser, der er fastlagt i den til enhver tid gældende bekendtgørelse om støj fra vindmøller. 9.3 Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før transformerhuse er indpasset i landskabet, jf. Bestemmelser gælder ikke for ibrugtagningen af ny bebyggelse, som er erhvervsmæssig nødvendig for en landbrugsejendom. 10 ZONETILLADELSE 10.1 Uanset foranstående bestemmelser må anlægsarbejder ikke påbegyndes før Videbæk Kommune har meddelt de nødvendige tilladelser i henhold til planloven Opstilling af vindmøller nærmere end 100 meter fra gravhøjes fod og på beskyttede naturtyper kræver Ringkøbing Amts tilladelse i henhold til naturbeskyttelseslovens TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER FRA ANDRE MYNDIGHEDER Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået tilladelse/dispensation hertil fra: 11.1 Ringkøbing Amtsråd vedrørende møllegruppens afgrænsning samt de nødvendige miljøgodkendelser i henhold til bekendtgørelse om støj fra vindmøller Opstilling af vindmøller nærmere end 100 meter fra gravhøjes fod og på beskyttede naturtyper kræver Ringkjøbing Amts dispensation fra bestemmelserne i 17 og 18 i Lov om Naturbeskyttelse. 12 DRIFT-OPHØR 12.1 Ophører brugen af vindmøller og/eller andre anlæg opført i forbindelse hermed, skal disse være fjernet inden for 1 år af vindmølleejeren og arealerne skal være tilbageført til landbrugsdrift Hvis fjernelsen og retableringen ikke er sket inden et år efter driftsophør, kan Videbæk Byråd lade arbejdet udføre for mølleejernes regning. 10

13 13 UDBYGNINGSTAKT 13.1 På kortbilag 2 er mølle nr. 1 og 2 eksisterende møller og de øvrige møller er placeringer, som kan indgå i kombination med eksisterende møller. Der kan aldrig være mere end 3 møller i området. Det endelige opstillingsmønster i området er en lige linie med mølle nr. 3,4 og 5. Som start på udbygningen kan mølle nr. 3 opføres sammen med de eksisterende møller. Mølle nr. 4 kan først opføres ved nedtagning af de eksisteren de møller. De nedtagne møller må udskiftes med 1 ny mølle på placering nr. 5. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Videbæk Kommunalbestyrelse: Videbæk, den 10. november 1998 Torben Nøpregaard Borgmester Jørgensen 6mmuBrøudirektør 11

14

15

16

J. nr Lokalplan nr. 78 for vindmølleomrade 4, Fjelstrup, sydvest for Fjelstervang

J. nr Lokalplan nr. 78 for vindmølleomrade 4, Fjelstrup, sydvest for Fjelstervang November 1998 Videbæk Kommune J. nr. 27-11-78 Lokalplan nr. 78 for vindmølleomrade 4, Fjelstrup, sydvest for Fjelstervang Lokalplan nr. 78 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Lokalplanens baggrund og formål 1 1.1

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Bakkely Vindmøllepark. Indhold: STEVNS KOMMUNE. side 1 side 1

Lokalplan nr. 54. Bakkely Vindmøllepark. Indhold: STEVNS KOMMUNE. side 1 side 1 Lokalplan nr. 54 Bakkely Vindmøllepark Indhold: Lokalplanens baggrund Lokal planområdet Lokal planens ind hold Lokalplanens bestemmelser Vedtagelsespåtegning side 1 side 1 side 1 side 3 side 5 Kortbilag

Læs mere

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre Lokalplan nr. 46 for opsætning af vindmøller i Elkenøre Indledning...3 Lokalplan nr. 46...3 Redegørelse...3 Baggrund...3 Formål...3 Beliggenhed...3 Eksisterende forhold...3 Omgivende landskab...3 Fremtidige

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr Lokalplanområde. Omfattende et område udlagt til vindmølleområde ved Virring Mark

Lokalplan nr Lokalplanområde. Omfattende et område udlagt til vindmølleområde ved Virring Mark Lokalplan nr. 6 Lokalplanområde Omfattende et område udlagt til vindmølleområde ved Virring Mark Teknisk Forvaltning Juni 998 Lokalplan nr. 6 Indholdsfortegnelse: Redegørelse. Beskrivelse af eksisterende

Læs mere

1 : KOMMUNE NR ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL VINDMØLLE PÅ GERSDORFFSLUND VED HØJBYVEJ I HOV

1 : KOMMUNE NR ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL VINDMØLLE PÅ GERSDORFFSLUND VED HØJBYVEJ I HOV 1 : 25.000 ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 5019 FOR ET OMRÅDE TIL VINDMØLLE PÅ GERSDORFFSLUND VED HØJBYVEJ I HOV Odder Kommune Lokalplan nr. 5019 Lokalplan for et område til en vindmølle beliggende på Gersdorffslund

Læs mere

a. at der kan placeres vindmøller i det åbne land. d. at der opnås bedst mulig udnyttelse af områdets vindressourcer.

a. at der kan placeres vindmøller i det åbne land. d. at der opnås bedst mulig udnyttelse af områdets vindressourcer. SUSÅ KOMMUNE Lokalplan nr.l.z.6 - vindmøllegruppe Viborggård. REDEGØRELSE INDLEDNING Lokalplanen er udarbejdet med henblik på udnyttelse af det i tillæg nr.1 til Suså Kommunes Kommuneplan udlagde vindmølleområde

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: Lokalplan nr. 160 Indholdsfortegnelse: Redegørelse. Beskrivelse af eksisterende og planlagte arealanvendelse. Side 1 Areal, placering... A 2 Baggrund og formål med planen... A 3 Kort beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 65 FOR FLUGTSKYDNINGSBANEN I SANDBÆK PLANTAGE

LOKALPLAN NR. 65 FOR FLUGTSKYDNINGSBANEN I SANDBÆK PLANTAGE JANUAR 1994 J.NR.:27-ll-65 LOKALPLAN NR. 65 FOR FLUGTSKYDNINGSBANEN I SANDBÆK PLANTAGE Videbæk Kommune. Tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan. Lokalplan nr. 65 for flugtskydningsbanen i Sandbæk Plantage.

Læs mere

Vindmøller Grønkærvej

Vindmøller Grønkærvej Tillæg nr. 17 til plan 2013-2025 for Lemvig Tillæg nr. 17 til plan 2013-2013 for Lemvig Tillæg nr. 17 til plan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At tilpasse afgrænsningen af de tre vindmøllezoner

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune. Tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune. Tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag UDKAST Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2013-2013 for Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At tilpasse afgrænsningen af de tre vindmøllezoner i Kommuneplan 2013-25

Læs mere

SYDLANGE LAND KOMMUNE

SYDLANGE LAND KOMMUNE SYDLANGE LAND KOMMUNE Lokalpian 3.06 For vindmølle Oureve i 11 Hvad er en lokalpian? Ifølge lov om planlægning har kommunalbestyrelsen pligt til at udarbejde en lokaiplan, før der gennemføres større udstykninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 63 LOKALPLAN NR. 68 FOR VINDMØLLEPARK I FOR VINDMØLLEPARK I

LOKALPLAN NR. 63 LOKALPLAN NR. 68 FOR VINDMØLLEPARK I FOR VINDMØLLEPARK I AUGUST 1993 Rettet d.25.8.93 Rettet d.24.1.94 J.NR.:27-ll-63 LOKALPLAN NR. 63 LOKALPLAN NR. 68 VIDEBÆK KOMMUNE TREHØJE KOMMUNE FOR VINDMØLLEPARK I FOR VINDMØLLEPARK I FJALDENE, SYDVEST FJALDENE, SYDVEST

Læs mere

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Forslag Dato for offentliggørelse af forslag 10. april 2013 Høringen starter 10. april 2013 Høringen slutter 5. juni 2013 Redegørelse Med dette kommuneplantillæg

Læs mere

VINDERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 37

VINDERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 37 VINDERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 37 VINDMØLLE?ARK VED LANDTING LOKALPLANENS BAGGRUND OG FORMÅL Lokalplanens formål er at give mulighed for at etablere en vindmøllepark i Landting området. Ved vindmølleparkens

Læs mere

Forslag til tilæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tilæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2013 for Lemvig Kommune Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: - At ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleormåde

Læs mere

Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Tillæg nr. 9 til plan 2013-2025 for Lemivg Tillæg nr. 9 til plan 2013-2025 for Lemvig Tillæg nr. 9 til plan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde

Læs mere

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPIAN NR. 64 FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPLAN ML 64 I VORGOD - BARDE Videbæk Kommune. LOKALPLAN NR. 64 for en børneinstitution

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. MAJ Bjarne Lund Jørgensen Advokat Nygade Ringkøbing STEMPELMÆRKE

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. MAJ Bjarne Lund Jørgensen Advokat Nygade Ringkøbing STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE Bjarne Lund Jørgensen Advokat Nygade 23-6950 Ringkøbing LOKALPLAN NR. 04.012 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROWPPARAT C 080643 D. 13. MAJ 1987. FOR^_ET_QMRÅ_PE

Læs mere

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose Forslag til Tillæg nr. 7A Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 15. marts 2011

Læs mere

DECEMBER 1994 J.NR.: 27-11- 67 LOKALPLAN NR. 67 FOR TEGL- OG BETON - KNUSEPLADS VE D KASSENTOFTLEJERNE

DECEMBER 1994 J.NR.: 27-11- 67 LOKALPLAN NR. 67 FOR TEGL- OG BETON - KNUSEPLADS VE D KASSENTOFTLEJERNE DECEMBER 1994 J.NR.: 27-11- 67 LOKALPLAN NR. 67 FOR TEGL- OG BETON - KNUSEPLADS VE D KASSENTOFTLEJERNE VIDEBÆK KOMMUNE. Tillæg nr. 16 til Videbæk Kommuneplan. Lokalplan nr. 67 for tegl- og betonknuseplads

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Forslag til. Tillæg nr. 24. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til Vindmøller ved Brejning. Ringkøbing-Skjern Kommune

Forslag til. Tillæg nr. 24. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til Vindmøller ved Brejning. Ringkøbing-Skjern Kommune Forslag til Tillæg nr. 24 Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025 Område til Vindmøller ved Brejning Ringkøbing-Skjern Kommune Dato_måned 2013 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021 FORSLAG Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleområde 8 kommuneplanområde

Læs mere

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 7B Til Ringkøbing-plan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- 16. august 2011 1 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg nr. 12b. Til Kommuneplan for Ringkøbing-Skjern Kommune. For et område til vindmøller ved Troldhede. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 12b. Til Kommuneplan for Ringkøbing-Skjern Kommune. For et område til vindmøller ved Troldhede. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 12b Til Kommuneplan 2009-2021 For et område til vindmøller ved Troldhede Fremlagt i offentlig høring som Tillæg nr. 8b til Temaplan for vindmøller i Ringkøbing-Skjern Kommune (Kommuneplantillæg

Læs mere

FORSLAG Fremlagt i perioden fra 15. februar 2011 til 13. april Kommuneplantillæg nr. 1B. til Mariagerfjord Kommuneplan

FORSLAG Fremlagt i perioden fra 15. februar 2011 til 13. april Kommuneplantillæg nr. 1B. til Mariagerfjord Kommuneplan FORSLAG Fremlagt i perioden fra 15. februar 2011 til 13. april 2011 Kommuneplantillæg nr. 1B til Mariagerfjord Kommuneplan 2009-2021 Vindmølleområde ved Hejring Redegørelse Kommuneplantillæg nr. 1 Kommunplantillæg

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Kort nr. 1 Lokalplanområdets afgrænsning (matrikelkort)... side 9 Kort nr. 2 Arealanvendelsesplan... side 11

Kort nr. 1 Lokalplanområdets afgrænsning (matrikelkort)... side 9 Kort nr. 2 Arealanvendelsesplan... side 11 SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR.88 55Lokalplan nr. 88 for området til behandling af tegl, beton og asfalt ved ejendommen Mejlbyvej 5, Stauning. Udarbejdet i januar 2000 af Skjern Kommune, Teknisk Forvaltning.

Læs mere

Vindmøller sydvest for Bækmarksbro

Vindmøller sydvest for Bækmarksbro Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre retningslinjerne for afgrænsningen af og antallet af samt højden på vindmøller i det

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 Varde Kommune September 2007 Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 2004-2016, Gl. Varde Kommune Baggrund Baggrunden for kommuneplantillægget er et ønske om at

Læs mere

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg.

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk i oktober 2000 J. Nr. 27-11-48.1 Lokalplan nr. 48.1 For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk Kommune Tillæg nr. 8 til Videbæk Kommuneplan 1997. Lokalplan nr. 48.1 for et boligområde

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73

Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 Videbæk i september 1997 J.nr. 27-11 -73 NR. 73 For et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards Hotel i Videbæk Videbæk Kommune Lokalplan nr. 73 for et centerområde ved SuperBrugsen og Westergaards

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplan for et område ved Hovedgaden, Hårlev BRANDSKILDEGÅRDEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens tekst Side

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 04.033

LOKALPLAN NR. 04.033 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 04.033 M STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MEO AFsiEMPttNG AF DOMMERKONTQRETS KASSEKONTHOLAPPARAT Lokalplan nr. 04.033 for et område til jordbrugsformål med mulighed for opstilling

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR For en lokal vindmøllepark øst for Gandrup

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR For en lokal vindmøllepark øst for Gandrup HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.10 For en lokal vindmøllepark øst for Gandrup December 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan I.I O LOKALPLAN NR. 1.10 Side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Lokalplanens formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

--m. Lokalplan nr. I I 0. Vindmølleomrade 111 = Hallendrup. Opstilling af 4 store vindmøller STEMPE- RANDERS RETTEH I

--m. Lokalplan nr. I I 0. Vindmølleomrade 111 = Hallendrup. Opstilling af 4 store vindmøller STEMPE- RANDERS RETTEH I STEMPE- RETTEH I RANDERS --m Lokalplan nr. I I 0 Vindmølleomrade 111 = Hallendrup Opstilling af 4 store vindmøller Oktober 1999 Vindmølleområde 111 Vindmølleområde ved Hallendrup Side REDEGØRELSE 2 Indledning...

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

OJLM. vindmøllegruppen "Grønholme" LOKALPLAN NR. 1.19. for. Engvang Q J r-/ ø n// h

OJLM. vindmøllegruppen Grønholme LOKALPLAN NR. 1.19. for. Engvang Q J r-/ ø n// h OJLM Engvang Q J r-/ ø n// h LOKALPLAN NR. 1.19 for vindmøllegruppen "Grønholme" Lokalplan nr. 1.19 er udarbejdet af landinspektør Jørgen Knudsen i januar 1998 og revideret i maj 1998 efter udløbet af

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 76

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 76 LOKALPLAN NR. 76 FOR ET OMRÅDE TIL VINDMØLLEPARK VED GESTENGE I STAUNING ~TUFT~PN WflMMTTMT~ i LOKALPLAN NR. 76 Lokalplan for et område til vindmøllepark ved Gestenge i Stauning. Udarbejdet i oktober 1994

Læs mere

Hashøj Kommune Rammer for vindmølleområder Kommuneplan 2005-2016

Hashøj Kommune Rammer for vindmølleområder Kommuneplan 2005-2016 Hashøj Kommune Rammer for vindmølleområder Kommuneplan 2005-2016 Rammer for lokalplanlægningen Kommuneplanen 2005-2016 indeholder følgende dele: Planstrategi Hovedstruktur Rammer for Dalmoseområdet Rammer

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup Februar 2018 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

Lokalplan 245. Lokalplan for et vindmølleområde på Endelave TEKNISK FORVALTNING

Lokalplan 245. Lokalplan for et vindmølleområde på Endelave TEKNISK FORVALTNING Lokalplan 245 Lokalplan for et vindmølleområde på Endelave TEKNISK FORVALTNING Juni 2007 Lokalplan 245 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen 4 Området i dag 4 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 116. Lokalplan nr. 360 Område til teknisk anlæg (solcelleanlæg), Arnborgvej, øst for Skjern. er d. 21.01.2014 blevet delvis aflyst.

Lokalplan nr. 116. Lokalplan nr. 360 Område til teknisk anlæg (solcelleanlæg), Arnborgvej, øst for Skjern. er d. 21.01.2014 blevet delvis aflyst. Lokalplan nr. 116 er d. 21.01.2014 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 360 Område til teknisk anlæg (solcelleanlæg), Arnborgvej, øst for Skjern. Lokalplan nr.

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Lokalplan nr. 103 for tegl- og betonknuseplads ved Brejning grusgrav.

Lokalplan nr. 103 for tegl- og betonknuseplads ved Brejning grusgrav. Videbæk i november 2005 Sag nr. 92870 Rettet den 15. marts 2006 3d 5au 2f 5e Områdegrænse Lokalplan nr. 103 for tegl- og betonknuseplads ved Brejning grusgrav. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 103 med tilhørende

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Lokalplanens redegørelse

Lokalplanens redegørelse Lokalplan for et område til offentligt formål STRØBYSKOLEN og STRØBYHALLEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Skitseforslag til udvidelse af Strøbyskolen 5 Tillæg

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010. Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6. www.skive.

Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010. Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6. www.skive. FO FO R RS SL LA AG G Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010 Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6 www.skive.dk/vindenergi INDLEDNING OG BAGGRUND Skive Kommune

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE.31.1O

LOKALPLAN NR. LE.31.1O LOKALPLAN NR. LE.31.1O 16k i ~L 31.10 Ændring af anvendelse af matr. nr. 16c, Refsvindinge by, Refsvindinge ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 Lokalpian nr. LE.31.1O Ændring af anvendelse af matr.

Læs mere

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk.

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Januar 1996 J.Nr. 27-11-61 Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 61 foret nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til testvindmøller mellem Sdr. Vium og Lyne

til Kommuneplan , for et område til testvindmøller mellem Sdr. Vium og Lyne Forslag til Tillæg nr. 43 til, for et område til testvindmøller mellem Sdr. Vium og Lyne Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 16. august 2016 1 Forord Kommuneplantillægget

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 61 for vindmøller ved Torup

Tillæg nr. 1 til lokalplan 61 for vindmøller ved Torup for vindmøller ved Torup April 2015 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

Lokalplan 049 Tillæg 003 til kommuneplan 2009

Lokalplan 049 Tillæg 003 til kommuneplan 2009 Lokalplan 049 Tillæg 003 til kommuneplan 2009 Vindmøller ved Krashave Indsigelsesfrist XX. xxxx 2012 XXXX 2012 OFFENTLIG HØRING TIL XX. xxxx 2012 Indsigelser og ændringsforslag Forslagene til kommuneplantillæg

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan 4.13 Frøstrup Vindmøller ved Danopal. Lokalplan godkendt den HANSTHOLM KOMMUNE, BADSGARDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM

Lokalplan 4.13 Frøstrup Vindmøller ved Danopal. Lokalplan godkendt den HANSTHOLM KOMMUNE, BADSGARDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Lokalplan 4.13 Frøstrup Vindmøller ved Danopal Lokalplan godkendt den 28. 12. 1999 HANSTHOLM KOMMUNE, BADSGARDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Indholdsfortegnelse Redegørelse for lokalplanen... 3 Baggrund for lokalplanen

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Tillæg nr. 27b. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025. Område til Vindmøller ved Faster-Astrup. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 27b. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025. Område til Vindmøller ved Faster-Astrup. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 27b Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025 Område til Vindmøller ved Faster-Astrup Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 17. juni 2014 FORORD

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

QAQORTUP KOMMUNIA LOKALPLAN A1-2 LOKALPLAN FOR BEBOELSESEJENDOMME VED NAKKARTARFIK

QAQORTUP KOMMUNIA LOKALPLAN A1-2 LOKALPLAN FOR BEBOELSESEJENDOMME VED NAKKARTARFIK QAQORTUP KOMMUNIA LOKALPLAN A1-2 LOKALPLAN FOR BEBOELSESEJENDOMME VED NAKKARTARFIK MARTS 2000 FORORD Hvad er en lokalplan? Den kommunale planlægning består af to plantyper: kommuneplaner og områdeplaner

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 17 - Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby 3 Beskrivelse 4 Rammer 8 900.8111.95 - Vindmølleområde mellem Sdr.

Læs mere

Vedtagelsen betyder, at byggeri og anlæg samt ændring af den bestående anvendelse af en ejendom, skal ske som angivet i planen.

Vedtagelsen betyder, at byggeri og anlæg samt ændring af den bestående anvendelse af en ejendom, skal ske som angivet i planen. Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Johnny Christensen Direkte telefon 9974 1279 E-post planlagning@rksk.dk Dato 8. september 2010 Sagsnummer 2009100801A

Læs mere

- ET OMRÅDE TIL VINDMØLLER VED NØRRE ANDRUP

- ET OMRÅDE TIL VINDMØLLER VED NØRRE ANDRUP SPØTTRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 84 - ET OMRÅDE TIL VINDMØLLER VED NØRRE ANDRUP SPØTTRUP k o m m u n e: INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse: Lokalplanens formål... 3 Lokalplanens indhold... 4 Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 278 samt Tillæg nr. 3 til Temaplan for Vindmøller (Kommuneplantillæg 100)

Lokalplan nr. 278 samt Tillæg nr. 3 til Temaplan for Vindmøller (Kommuneplantillæg 100) Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Johnny Christensen Direkte telefon 9974 1279 E-post planlagning@rksk.dk Dato 3. maj 2010 Sagsnummer 2009100648A Lokalplan

Læs mere

Videbæk i februar 2000 J. Nr Videbæk i juni Lokalplan n r. 82 For et bolig- og let erhvervsområde ved Hunnerupvej i Barde

Videbæk i februar 2000 J. Nr Videbæk i juni Lokalplan n r. 82 For et bolig- og let erhvervsområde ved Hunnerupvej i Barde Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11-82 Videbæk i juni 2000 Lokalplan n r. 82 For et bolig- og let erhvervsområde ved Hunnerupvej i Barde Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til testvindmøller mellem Sdr. Vium og Lyne

til Kommuneplan , for et område til testvindmøller mellem Sdr. Vium og Lyne Forslag til til, for et område til testvindmøller mellem Sdr. Vium og Lyne Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 2. juni 2016 1 Forord Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr. 27-11-58 Rev. i oktober 1991. NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 9 til Videbæk Kommuneplan. Lokalplan nr, 58 for et område ved det gamle

Læs mere

Nabohøring jf. landzonebestemmelserne, samt høring i forbindelse med dispensation fra lokalplan til ændrede møllestørrelser.

Nabohøring jf. landzonebestemmelserne, samt høring i forbindelse med dispensation fra lokalplan til ændrede møllestørrelser. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 14. maj 2014 Sags id 14-10140 Sagsbehandler Steen Hein Donner Telefon direkte 76 16 13 47 E-mail std@esbjergkommune.dk Nabohøring jf. landzonebestemmelserne, samt høring

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. XX

Forslag til Kommuneplantillæg nr. XX Forslag til Kommuneplantillæg nr. XX Kommuneplanramme 6.T.0X Februar 2015 Kerteminde Kommune Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 www.kerteminde.dk plan-byg@kerteminde.dk Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 2. til Mariagerfjord Kommuneplan Vindmølleområde ved Døstrup/Finderup

Kommuneplantillæg nr. 2. til Mariagerfjord Kommuneplan Vindmølleområde ved Døstrup/Finderup G A L den Si perio R O gt 010 FFremla 12 1 1. 01 30 2 a r f 5.1 2 l ti Kommuneplantillæg nr. 2 til Mariagerfjord Kommuneplan 2009-2021 Vindmølleområde ved Døstrup/Finderup Redegørelse Kommuneplantillæg

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere