Den nye. Civic Tourer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den nye. Civic Tourer"

Transkript

1 Den nye Civic Tourer

2 Honda sætter sig nye høje miljømål og lancerer et nyt slogan Honda har altid været med helt fremme, når det handler om at opstille skrappe miljømål både for modellerne og for selve fremstillingen. Og koncernen har også været god til at indfri sine miljøløfter. Frem til 2020 skal Hondas produkter udlede 30 procent mindre kuldioxid sammenlignet med niveauet for år Gennem flere år har Honda været verdens største og førende producent af motorer. At agere i samklang ikke bare med kunderne, men også med samfundet i det hele taget har spillet en afgørende rolle i at opnå denne position. Honda ønsker, at virksomheden skal ses som et aktiv og en ansvarlig aktør på alle de markeder, hvor virksomheden er repræsenteret. I dag er Honda et af de få bilmærker, der kan tilbyde flere helt forskellige hybridmodeller. Civic Hybrid og Insight har fået følgeskab af CR-Z og den nye Jazz Hybrid. Miljødebat og engagement er langt fra en ny foreteelse. Det, der adskiller Honda fra mange andre virksomheder, er, at man meget tidligt tog debatten og advarselssignalerne alvorligt. Allerede i 1966 igangsatte Honda et forskningsprojekt med den overordnede målsætning at bevare Blue Skies for Our Children. Nu er målsætningen forvandlet til et slogan og indgår som en del af det grafiske symbol, som Honda har udarbejdet til både intern og ekstern brug ved forskellige miljøaktiviteter over hele verden. Symbolet repræsenterer jorden og solen med en blå himmel, frisk luft, rent vand og grønklædte landområder, som er en forudsætning for, at vi jordboere skal kunne trives og nyde livet. Den hvide linje i midten af symbolet repræsenterer vejen, hvor bevægelsesfrihed giver individuel frihed, mens hjertet repræsenterer Hondas tanker, passion og løfte omkring miljøspørgsmål.

3 Milepæle 1966 Honda opretter en forskningsgruppe med den opgave at nedbringe den skadelige udledning i udstødningen Salget af den benzinøkonomiske Civic CVCC med en betydelig lavere udledning end tidligere modeller påbegyndes VTEC-motoren med variable ventiltider introduceres. En teknik, der er hentet fra Hondas udviklingsarbejde inden for motorløb New Dream, der kører kun på solenergi, vinder World Solar Challenge. El-bilen EV-PLUS introduceres Femdørs Insight lanceres og er den første hybridmodel, der topper salgslisten i Japan i en enkelt måned Premiere på sportshybridcupéen CR-Z, der er den første hybridmodel med 6 manuelle gear, og som desuden kan tilbyde forskellige kørestile, men altid med ren miljøsamvittighed Honda forpligter sig til at nedbringe kuldioxidudledningen fra alle sine produkter med sammenlagt 30 procent frem til Hondas nye miljøsymbol lanceres med sloganet Blue Skies for Our Children Civic GX med gas og elektricitet som drivmiddel lanceres Insight bliver den første hybridmodel, der er til salg i USA Civic Hybrid introduceres i Japan og er først med hybridteknikken i en masseproduceret fempersoners model FCX bliver den første brændselscellebil i verden, der leases til et begrænset antal kunder i USA og Japan Premiere på Accord Hybrid i USA, den første bil i verden med en V6-hybridmotor Salget af Civic Hybrid påbegyndes på det nordiske marked. Anden generation af brændselscellebilen, FCX Concept, vises på Tokyo Motor Show. Det lykkes Honda Research Institute at udvinde ethanol af riskviste og skovaffald FCX Concept baner vejen for den serieproducerede FCX Clarity, og også den leases ud til et begrænset antal kunder i USA og Japan. Se filmen på

4 Mere plads. Mere alsidighed. Mere Civic. Navnet Civic har altid stået for innovation og for at lære af fortiden og fortsat bevæge sig fremad. Da vi skulle designe den helt nye Tourer, startede vi derfor fra bunden og vurderede hver enkelt del. Derefter udførte vi omfattende tests under alle kørselsforhold. Resultatet er en bil, der er proppet med innovativ teknik, avancerede sikkerhedsfunktioner, dynamiske køreegenskaber, et utroligt fleksibelt interiør og den største bagagerumsplads i sin klasse. Endnu en Civic, der passer til din livsstil. 03 Eksteriør design 07 Interiør design 09 Magic Seats 11 Interiør komfort 13 Teknologi 19 Ydeevne 23 Sikkerhed 25 Avanceret sikkerhed 27 Modelprogram 36 Sædeindtræk 37 Farver 39 Ekstraudstyr 43 Specifikationer 47 Power of Dreams De viste biler en en Civic 1.6 i-dtec Executive i farven White Orchid Pearl og en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic.

5

6 Eksteriør design Stil, der sætter nye standarder Som med enhver Civic ønskede vi, at Tourer en skulle skille sig ud fra mængden, og det er lige præcis, hvad vi har opnået. Vi har skabt en aerodynamisk familiebil med en fuldstændig unik profil, så du ikke behøver gå på kompromis med stilen for at få plads.

7 Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic.

8 Eksteriør design Funktionelt design Hos Honda er der et formål med alt det, vi gør. Så da vi skulle formgive Civic Tourer en, betragtede vi den fra alle vinkler. Tagets smukke og elegante flydende linjer fuldender bilens stilfulde design og fremmer samtidig aerodynamikken. Og det nye design af Civic Tourer en med en ekstra siderude fremhæver ikke blot bilens profil, men giver også maksimalt udsyn bagud. De formede forlygter, de skjulte dørhåndtag og hajfinneantennen er alle designet, så de skaber stil og samtidig reducerer luftmodstanden, mindsker udledningen og giver en mere jævn og lydløs kørsel som i hele Civic-modelrækken. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic.

9

10 Interiør design > Bagagenet med to positioner beskytter din bagage Klassens største bagagerum Lige fra det sænkede karosseri, der med en lav læssehøjde gør det nemt at pakke bagagerummet, til de ekstra detaljer som et justerbart bagagenet og en bagagerumsafdækning, der betjenes med ét tryk, har vi gjort interiøret nøjagtigt så fleksibelt, som tilværelsen kræver. Du får et bagagerum, der er det største i sin klasse, med 624 liter bagagerums plads*, 117 liter opbevaringsplads under gulvet og en maksimal bagagerums kapacitet (med sæderne klappet ned) på 1668 liter læsset til taget tilstrækkeligt til alle ture. >> Selv små detaljer som tæppet har vi tænkt over. Det er nydesignet med henblik på at afvise snavs, og det er blevet meget nemmere at fjerne mudderaftryk fra poter eller endnu større mudderaftryk fra støvler > I bagagerummet er der et 12 V tilbehørsstik, der fungerer som en perfekt strømforsyning til udflugter eller andre udendørsaktiviteter >> Tagrælingerne forstærker Civic ens elegante linjer og gør det nemt at montere tagbøjler til de tunge læs > Klap de smarte Magic Seats fladt ned mod gulvet, og giv plads til næsten hvad som helst mulighederne er uendelige > Beskyt dine værdi genstande i det 117 liter store opbevaringsrum, som er ude af syne under gulvet Vi har sænket læssehøjden og sørget for, at bagklappen åbner højt op for at gøre det mindre besværligt at fylde bagagerummet. >> Bagagerums afdækningen kører automatisk ind med ét tryk *624 liter bagagerumsplads under bagagerumsafdækningen med bagsæderne i normal posistion.

11 Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic og med sort læderindtræk. Der findes flere oplysninger om, hvilke modeller disse funktioner fås til, i afsnittet om specifikationer på side

12 Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic og med sort læderindtræk

13 Magic Seats 09 Sæder, der tilpasser sig din livsstil Uanset om det er til personer, barne vogne eller hundehvalpe, så skal der være god plads i en bil. Derfor har vi klemt hver eneste centimeter ud af Civic Tourer en, for at du kan få en opbe varingsplads, der er førende i sin klasse, og som dækker alle dine behov. Civic ens innovative Magic Seats kan arrangeres på en lang række smarte måder, så du kan skabe nyttig opbeva rings plads til alle former for bagage både brede og høje ting og til en blanding af begge. Sæderne er opdelt 60:40 og kan klappes op eller ned uafhængig af hinanden, hvilket giver mere plads, end man skulle tro. De fastlåses i en, nem bevægelse, og du har den ultimative, fleksible opbevaringsplads. 10

14 Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive med manuel gearkasse og læderindtræk samt udvidet sikkerhedspakke og HDD-navigation.

15 Interiør komfort 11 Sid 12 komfortabelt Livet er ikke altid en kort tur fra A til B. Nogle gange skal du køre helt til Z. Og med Civic Tourer kommer du frem både komfortabelt og med stil. Vi har hele vejen rundt indrettet det rummelige interiør med materialer i høj kvalitet, så du virkelig føler dig hjemme. Det er opbygget omkring dig for at forbedre køreoplevelsen, med funktioner som elektrisk justering af fører sædets side- og lændestøtte. Som du kan se, er vi optagede af din komfort.

16

17 Teknologi Nyd at være centrum for opmærksomheden Med Civic Tourer har vi sat dig i centrum af det hele. I designet af kabinen centrerede vi Civic Tourer ens multifunktionelle instrumentbræt omkring føreren, så alt bogstaveligt talt er lige ved fingerspidserne. Og med den separate gruppering af betjeningsanord ningerne til henholdsvis underholdning og kørsel omkring rattet får du et afbalanceret miljø, der er nemt at navigere i, og hvor du kan holde fokus på vejen foran dig. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive med manuel gearkasse og læderindtræk samt udvidet sikkerhedspakke og HDD-navigation.

18 i-mid-display* Civic ens intelligente multiinformationsdisplay (i-mid) giver dig øjeblikkelig adgang til vigtige oplysninger om din rejse. Brændstoføkonomi, afstand, gennemsnitshastighed og musikvalg er bare nogle af de funktioner, som du kan se på dit i-mid-display. Du kan endda gøre dit yndlingsbillede til baggrundsbillede på displayet.

19 Teknologi Satellitnavigation* Den indbyggede HDDsatellitnavigation gør lange ture problemfri, og du er altid klar til det næste eventyr. Alt det nødvendige lige foran dig Eksklusivt lydanlæg* 320 W MP3-kompatibelt med DAB og diskanthøjttalere for og bag giver en perfekt lydoplevelse i din Civic Tourer. I centrum af Civic Tourer ens intuitive instrumentbræt er det intelligente multiinformationsdisplay (i-mid). Her finder du alt, lige fra konstante opdateringer af din brænd stoføkonomi til oplysninger omkring dit musikvalg. i-mid-displayet, som styres via rattet og er i periferien af førerens synsfelt, er designet til at gøre kørslen så sikker og praktisk som muligt ved at placere alle de oplysninger, du har brug for, lige ved fingerspidserne, så du hverken skal fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. Håndfri Bluetooth -telefon (HFT)* Synkronisér nemt din telefon via Bluetooth, og foretag opkald med et tryk på en knap. Bakkamera* Denne funktion, med kameraet placeret i bagklappen, giver dig et tydeligt udsyn til det, der er bag dig, når du bakker. *Der findes flere oplysninger om, hvilke modeller disse og andre funktioner fås til, i afsnittet om specifikationer på side

20 Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic. Det adaptive støddæmpersystem er tilgængeligt på visse modeller. *Der findes flere oplysninger om, hvilke modeller disse funktioner fås til, i afsnittet om specifikationer på side

21 Teknologi Oplev kørslen, ikke vejen Civic ens affjedringssystem skaber den perfekte balance mellem komfortabel kørsel og smidig manøvrering. Det adaptive støddæmpersystem* kan tilpasses yderligere, afhængigt af hvor turen går hen. Uanset om du skal ud på langtur eller tager en genvej ned ad en brolagt gade, så kan du med det adaptive støddæmpersystem ganske enkelt vælge den tilstand, der passer bedst til din kørestil, til din hastighed, til bilens last og vejens beskaffenhed. Vi testede den under nogle af de hårdeste og mest forskelligartede kørselsforhold i Europa og finjusterede systemet, indtil vi var sikre på, at du ville være klar til hvad som helst. NORMAL Giver jævn kørsel og god styring og er den mest optimale indstilling til de fleste kørselsforhold. KOMFORT Indstillingerne vises på i-middisplayet*, og den seneste tilstand gemmes, så du ikke behøver vælge den igen, når du genoptager turen. Denne tilstand har en blødere dæmpningskraft og giver bedre komfort på ujævn vej. DYNAMISK Denne indstilling har en hårdere dæmpningskraft og er lavet til dem, der elsker en mere dynamisk og sporty køreoplevelse. Knappen til det adaptive støddæmpersystem* er bekvemt placeret lige foran gearstangen.

22 Ydeevne Ydeevne, du kan stole på For at sikre, at Civic ens motor kan leve op til dine krav, kørte vi 1.8 liter i-vtecbenzinmotoren og 1.6 liter i-dtecdieselmotoren på fuld kraft, ikke bare i et par timer, men i et par dage. Det er mange kilometer. Men pålidelighed er jo kun én af faktorerne. Derfor blev 1.8 liter i-vtecbenzinmotoren udviklet, så den kunne give dig lige dele ydeevne og kraft. Den yder 142 hk og giver en topfart på 210 km/t. rigeligt til, at du kan nyde turen. Motoren med det intelligente variable ventilsystem (det er i et i i-vtec) fås med manuel gearkasse eller en automatisk 5-trins gearkasse og giver en avanceret køreoplevelse med ubesværet kraft og brændstoføkonomi, så du bare kan læne dig tilbage og nyde turen. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic.

23

24

25 Ydeevne Kører mod fremtiden Civic ens i-dtec-motor, der er udviklet med brug af vores Earth Dreams Technology og er specialjusteret til at opnå en perfekt balance mellem effektivitet og ydeevne, yder 120 hk med en brændstofeffektivitet på 26,3 km/l*. Vi har reduceret vægten og friktionen, så motoren giver jævn kørsel med kort reaktionstid, samtidig med en lav udledning på blot 99 g/km CO 2 *. Både 1.6 liter i-dtec-motoren og 1.8 liter i-vtec-motoren leveres med ECO Assist for at optimere brændstofeffektiviteten og er ligeledes udstyret med tomgangsstop, der automatisk slukker motoren og starter den igen, ved standsning under kørslen. Miljømåleren rundt om speedometeret lyser grønt for at vise, når du kører jævnt og økonomisk, og ved hjælp af gearskifteindikatoren, kan du nemt se, hvornår det er det bedste tidspunkt at skifte gear og derved spare brændstof. Uanset hvilken motor du vælger, er Civic Tourer med andre ord bygget med tanke på en bedre fremtid. ECON knap Gearskifteindikator *Tal for blandet kørsel med en 1.6 liter i-dtec-motor: 25,6-26,3 km/l, g/km CO 2. Læs mere om ydeevnen under specifikationerne på side

26 Airbags Vi har monteret airbags hele vejen rundt i Civic Tourer en, lige fra de forreste airbags foran føreren og forsædepassageren til gardinairbags i siderne, for at øge beskyttelsen mod kollision fra alle retninger. Piskesmældsbeskyttelse (forsæder) Hvis der skulle ske en kollision bagfra, bevæger nakkestøtterne sig fremad sammen med sæderne for at dæmpe sammenstødet og forebygge piskesmæld. Timer for automatisk tænding/ slukning af forlygter Som en hjælp, når du skal hen til bilen eller forlader den, tændes forlygterne automatisk, når du låser dørene op, og i 15 sekunder efter at du har låst dem. Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Det elektroniske stabiliseringssystem overvåger konstant bilens vejgreb og regulerer ydeevnen og kraften, så du får optimal kontrol. Dæktryksovervågning Der kan ske en punktering når som helst, og derfor advarer dæktryksovervågningen dig om potentielt tryktab i dækkene. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive.

27 Sikkerhed ISOFix-punkter Disse beslag ved bagsædet sikrer, at dine barnestole er fastgjort helt korrekt. De 5 stjerner i Euro NCAPbedømmelsen er det bedste, man kan opnå i disse uafhængige tests. Elektronisk bremsekraftfordeling Systemet til elektronisk bremse - kraftfordeling tilføjer en styrelogik til det eksisterende ABSsystem (antiblokeringssystem), der styrer bremsetrykket fortil og bagtil i forhold til vægtfordelingen for/bag. Dette system giver bremsestabilitet og -ydeevne, især hvis der køres med tungt læs. Hill Start Assist Dette system holder bremserne for dig under en start på en bakke og hjælper med at forebygge, at du ruller baglæns, og sikrer derved, at du kommer videre uden problemer. Nødstopsignal Hvis du er nødt til at bremse kraftigt op, blinker katastrofeblinket automatisk for at advare andre førere, så du kan koncentrere dig om, hvad der sker foran dig. Din sikkerhed i første række Hondas avancerede teknologier er perfekt tilpasset i skabelsen af en Civic, der føles sikrere end nogensinde før, hvilket bekræftes af vores 5-stjernede Euro NCAPbedømmelse. Først tilpassede vi Civic ens ACEkarosseri. Vores avancerede karosserikonstruktion (ACE) absorberer og fordeler kollisionsenergien væk fra dig og dine passagerer samtidig med den minimerer skader på det andet køretøj. Da vi havde karosseriet på plads, omgav vi den med vores mest avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte din familie fra alle retninger.

28 Avanceret sikkerhed Avanceret teknologi,der beskytter dig Når man skal udvikle en familiebil, kan man aldrig være sikker nok. Ud over Civic Tourer ens brede vifte af sikkerhedsfunktioner som standard får du muligheden for at tilvælge en ADAS-pakke. Denne udvidede sikkerhedspakke inkluderer vores mest avancerede teknologier, som f.eks. vognbaneassis tent, aktivt City Brake bremsesystem og overvågning rundt om bilen, som hjælp til at undgå alle former for ulykker for yderligere at beskytte dig, dine passagerer og andre førere mod fare. Udvidet sikkerhedspakke - ADAS Blindvinkelassistent Denne nyskabelse hos Honda gør vognbaneskift og overhaling sikrere, og advarer dig, når der registreres køretøjer i din blinde vinkel. Registrering af trafikskilte Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte, der er op til 100 m væk, og sender disse oplysninger videre til føreren via i-mid-displayet, efterhånden som du passerer dem. Der kan vises to skilte på én gang. Vognbaneassistent Når vognbanelinjerne registreres, og bilen afviger fra den aktuelle vognbane, uden at afviserblinket aktiveres, advarer vognbaneassistenten dig om det med akustiske og visuelle advarsler. Automatisk fjernlyssystem Fjernlysautomatikken vurderer kørselsforholdene omkring dig og skifter automatisk mellem fjernog nærlys. Advarsel om frontkollision Hvis kameraet foran registrerer en bil forude, advarer systemet om en mulig kollision foran, så du har tid til at reagere. Bakzoneassistent Når der bakkes, kan bakzoneassistenten registrere biler, der nærmer sig fra begge sider, og advare føreren om en umiddelbart forestående farlig situation. Advarslen vises på i-mid-displayet.

29 Aktivt City Brake bremsesystem 1 Når du kører rundt i byen med 5-30 km/t., kan dette system give dig de bedst tænkelige muligheder for at undgå en kollision ved at overvåge afstanden mellem dig og bilen foran. 2 Hvis du kommer nærmere og nærmere en forankørende bil, afgiver Tourer en en akustisk og visuel advarsel via i-mid-displayet. 3 Hvis du stadig ikke har reageret, og en kollision er umiddelbart forestående, kan det aktive City Brake bremsesystem automatisk starte en nødopbremsning, der reducerer hastigheden så meget som muligt. Ved gode kørselsforhold kan det tilmed helt forebygge en kollision. De viste biler er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic og en Civic 1.6 i-dtec Executive i farven White Orchid Pearl.

30 > Executive 1.8 i-vtec 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 1.6 i-dtec 6-trins manuel gearkasse 17 alufælge i-srs-airbag i førerside (2-trins oppustning) SRS-airbag i passagerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) Gardinairbags (for og bag) Piskesmældsbeskyttelse (for) ABS (antiblokeringssystem) Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Bremseassistent (BA) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Hill Start Assist (HSA) ISOFIX-punkter (bagsædets yderpladser) Alarm Nødstopsignal Bagagerumsafdækning Nøglefri adgang og start Læderindtræk Læderrat og lædergearknop Alupedaler intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Tomgangsstop Adaptivt støddæmpersystem Dual Zone klimaanlæg Fartpilot med fartbegrænser Bakspejl med automatisk nedblændingsfunktion Regnsensor Autolys Parkeringssensorer (for og bag) Fjernbetjente elruder (via fjernbetjening) Auto op/ned på elruder, for og bag Rat med vippe- og teleskopfunktion Eljusterbare, elsammenklappelige og elopvarmelige sidespejle Fjernbetjente elektrisk sammenklappelige sidespejle Elektrisk sidestøtte på førersæde Elopvarmelige sæder (for) Magic Seats Fastgørelsespunkter til bagagenet (Bog C-stolpe) Beskyttelsesplade i bagklapsåbning, rustfri stål Rum under gulv i bagagerum Blåt interiørlys (dørbeklædning for) High Power lydanlæg, MP3-kompatibelt Digital Audio Broadcast (DAB+) USB/AUX-stik (ipod-kompatibelt) 8 højttalere Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg Håndfri Bluetooth -telefon (HFT)* Bakkamera Tonede ruder Sølvfarvede tagrælinger Automatisk fjernlyssystem Bi-HID-forlygter med automatisk højdejustering Tågeforlygter LED-kørelys Timer for automatisk tænding/slukning af forlygter (til når du skal hjemmefra/kommer hjem) HDD Navigation Udvidet sikkerhedspakke (ADAS) bestående af: Aktivt City Brake bremsesystem Advarsel om frontkollision Registrering af trafikskilte Vognbaneassistent Blindvinkelassistent Bakzoneassistent Lædersæder Bi-HID-forlygter med automatisk højdejustering og forlygtevaskere * Se for en liste over kompatible telefoner. Brug altid den anbefalede USB-nøgle. Nogle USB-nøgler virker måske ikke sammen med dette lydanlæg. Kun manuel gearkasse.

31 Modelprogram Nøglefri adgang og start Med denne funktion kan du låse døren op og i og tilmed starte motoren, mens du har nøglen i lommen. Elektrisk sideog lændestøtte på førersæde Side- og lændestøtten på førersædet kan justeres for at give bedre komfort og støtte. Læderindtræk Læderindtrækket tilfører et strejf af luksus til det allerede veludstyrede interiør. Automatisk fjernlyssystem Vurderer kørselsforholdene og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys. Bi-HID-forlygter HID-lygter (High Intensity Discharge) giver en klarere og mere intens belysning af vejen. Interiørlys i dørlommer Diskret og smart blåt lys, der belyser området omkring dørlommerne. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic.

32 > Lifestyle 1.8 i-vtec 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 1.6 i-dtec 6-trins manuel gearkasse 17 alufælge i-srs-airbag i førerside (2-trins oppustning) SRS-airbag i passagerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) Gardinairbags (for og bag) Piskesmældsbeskyttelse (for) ABS (antiblokeringssystem) Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Bremseassistent (BA) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Hill Start Assist (HSA) ISOFIX-punkter (bagsædets yderpladser) Alarm Nødstopsignal Bagagerumsafdækning Læderrat og lædergearknop Alupedaler intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Tomgangsstop Adaptivt støddæmpersystem (ADS) Dual Zone klimaanlæg Fartpilot med fartbegrænser Bakspejl med automatisk nedblændingsfunktion Regnsensor Autolys Parkeringssensorer (for og bag) Fjernbetjente elruder (via fjernbetjening) Auto op/ned på elruder, for og bag Rat med vippe- og teleskopfunktion Eljusterbare, elsammenklappelige og elopvarmelige sidespejle Fjernbetjente elektrisk sammenklappelige sidespejle Elopvarmelige sæder (for) Magic Seats Fastgørelsespunkter til bagagenet (Bog C-stolpe) Beskyttelsesplade i bagklapsåbning, rustfri stål Rum under gulv i bagagerum High Power lydanlæg, MP3-kompatibelt Digital Audio Broadcast (DAB+) USB/AUX-stik (ipod-kompatibelt) 8 højttalere Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg Håndfri Bluetooth -telefon (HFT)* Bakkamera Tonede ruder Sølvfarvede tagrælinger Automatisk fjernlyssystem Tågeforlygter LED-kørelys Timer for automatisk tænding/slukning af forlygter (til når du skal hjemmefra/ kommer hjem) Bi-HID-forlygter med automatisk højdejustering HDD-navigation Udvidet sikkerhedspakke (ADAS) bestående af: Aktivt City Brake bremsesystem Advarsel om frontkollision Registrering af trafikskilte Vognbaneassistent Blindvinkelassistent Bakzoneassistent Alupedaler Sølvfarvede tagrælinger * Se for en liste over kompatible telefoner. Brug altid den anbefalede USB-nøgle. Nogle USB-nøgler virker måske ikke sammen med dette lydanlæg. Kun manuel gearkasse.

33 Modelprogram Bakspejl med automatisk nedblændingsfunktion Elopvarmelige forsæder Der er varme med to indstillinger i begge forsæder. Sølvfarvede tagrælinger Ser godt ud og er praktiske, ligesom resten af din Civic Tourer. Tonede ruder Med tonede ruder får du et privat rum, og der trænger mindre sollys ind i bag i din Civic. Beskyttelsesplade i bagklapsåbning, rustfri stål Denne smarte afdækning i rustfrit stål beskytter karosseriet mod almindeligt slid. Bidrager til sikrere kørsel ved automatisk at nedtone bakspejlet for at eliminere blænding fra køretøjet bag dig. Parkingssensorer Parkeringssensorerne foran og bag på bilen gør det nemmere at få bilen bakset ind på trange pladser. En biplyd bipper hurtigere og hurtigere, jo tættere du kommer på en genstand. Eksklusivt lydanlæg 320 W, MP3- kompatibelt, med DAB og diskanthøjttalere for og bag. Adaptivt støddæmpersystem Valgbare indstillinger for affjedring: Normal, Komfort eller Dynamisk. Du kan vælge, hvordan du vil køre under de aktuelle forhold. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Lifestyle i farven Crystal Black Pearl.

34 > Sport 1.8 i-vtec 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 1.6 i-dtec 6-trins manuel gearkasse 17 alufælge i-srs-airbag i førerside (2-trins oppustning) SRS-airbag i passagerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) Gardinairbags (for og bag) Piskesmældsbeskyttelse (for) ABS (antiblokeringssystem) Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Bremseassistent (BA) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Hill Start Assist (HSA) ISOFIX-punkter (bagsædets yderpladser) Alarm Nødstopsignal Bagagerumsafdækning Læderrat og lædergearknop intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Tomgangsstop Dual Zone klimaanlæg Fartpilot med fartbegrænser Regnsensor Autolys Fjernbetjente elruder (via fjernbetjening) Auto op/ned på elruder, for Auto op/ned på elruder, bag Rat med vippe- og teleskopfunktion Eljusterbare, elsammenklappelige og elopvarmelige sidespejle Fjernbetjente elektrisk sammenklappelige sidespejle Elopvarmelige sæder (for) Magic Seats Fastgørelsespunkter til bagagenet (Bog C-stolpe) Rum under gulv i bagagerum 1CD/Tuner - MP3-kompatibel USB/AUX-stik (ipod-kompatibelt) 6 højttalere Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg Håndfri Bluetooth -telefon (HFT)* Bakkamera Sorte tagrælinger Tågeforlygter Halogenforlygter LED-kørelys Timer for automatisk tænding/slukning af forlygter (til når du skal hjemmefra/kommer hjem) Tilvalg: Udvidet sikkerhedspakke (ADAS) bestående af: Aktivt City Brake bremsesystem Advarsel om frontkollision Registrering af trafikskilte Vognbaneassistent Blindvinkelassistent Bakzoneassistent Bakspejl med automatisk nedblændingsfunktion Automatisk fjernlyssystem Adaptivt støddæmpersystem (kun i kombination med ADAS-pakken) Dual Zone Klimaanlæg Håndfri Bluetooth - telefon (HFT) * Se for en liste over kompatible telefoner. Brug altid den anbefalede USB-nøgle. Nogle USB-nøgler virker måske ikke sammen med dette lydanlæg. Kun manuel gearkasse.

35 Modelprogram Vinduesviskere med regnsensor Vinduesviskere med regnsensor aktiveres, når der registreres fugt på forruden, og hastigheden reguleres automatisk efter behov. Læderrat Skaber en fornemmelse af luksus i din Civic. Bakkamera Er placeret i bagklappen og giver dig et tydeligt udsyn til det, der er bag dig, når du bakker. Autolys Lygterne tændes automatisk, når det bliver mørkere. Tågeforlygter Giver ekstra lys under dårlige forhold, og det bliver nemmere og sikrere at køre. Alarm Sørger for ekstra tyverisikring af din Civic. 17 alufælge 17 alufælge giver din Civic et karakteristisk og sporty udseende. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec Sport i farven Passion Red Pearl.

36 > Comfort 1.8 i-vtec 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 1.6 i-dtec 6-trins manuel gearkasse 16 alufælge i-srs-airbag i førerside (2-trins oppustning) SRS-airbag i passagerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) Gardinairbags (for og bag) Piskesmældsbeskyttelse (for) ABS (antiblokeringssystem) Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Bremseassistent (BA) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Hill Start Assist (HSA) ISOFIX-punkter (bagsædets yderpladser) Nødstopsignal Bagagerumsafdækning intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Tomgangsstop Klimaanlæg Fartpilot med fartbegrænser Elruder, for og bag Auto op/ned på elruder, for Rat med vippe- og teleskopfunktion Eljusterbare og elopvarmelige sidespejle Magic Seats Fastgørelsespunkter til bagagenet (Bog C-stolpe) Rum under gulv i bagagerum 1CD/Tuner - MP3-kompatibel USB/AUX-stik (ipod-kompatibelt) 4 højttalere Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg Sorte tagrælinger Halogenforlygter LED-kørelys Timer for automatisk tænding/slukning af forlygter (til når du skal hjemmefra/ kommer hjem) Bagagerumsafdækning Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg Brug altid den anbefalede USB-nøgle. Nogle USB-nøgler virker måske ikke sammen med dette lydanlæg. Kun manuel gearkasse.

37 Modelprogram Klimaanlæg Klimaanlægget sørger automatisk for en given temperatur i kabinen. Betjeningsknapper på rattet Giver føreren adgang til betjeningsknapper uden at skulle slippe rattet. CD/tuner MP3- kompatibel med USB/AUX-stik Bagagerumsafdækning, der betjenes med ét tryk Bagagerumsafdækningen kører automatisk tilbage med ét tryk. Integrér din digitale musikafspiller med den MP3-kompatible CD/ tuner. Fartpilot med fartbegrænser Med den elektroniske fartpilot kan du holde en konstant kørehastig hed, og det bliver mindre anstreng - ende at køre over længere strækninger. Eljusterbare og elopvarmelige sidespejle Nemme at justere til den perfekte position for dig og fjerner hurtigt rim og dug på kolde morgener. Den viste bil er en Civic Tourer 1.8 i-vtec Comfort i farven Alabaster Silver Metallic.

38 Modelprogram > S-model 1.6 i-dtec 6-trins manuel gearkasse 16 alufælge i-srs-airbag i førerside (2-trins oppustning) SRS-airbag i passagerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) Gardinairbags (for og bag) Piskesmældsbeskyttelse (for) ABS (antiblokeringssystem) Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Bremseassistent (BA) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Hill Start Assist (HSA) ISOFIX-punkter (bagsædets yderpladser) Nødstopsignal intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Tomgangsstop Elruder, for og bag Auto op/ned på elruder, for Rat med vippe- og teleskopfunktion Tilbehørsstik (for) Magic Seats Fastgørelsespunkter til bagagenet (Bog C-stolpe) Sorte tagrælinger Halogenforlygter LED-kørelys Timer for automatisk tænding/slukning af forlygter (til når du skal hjemmefra/ kommer hjem) Knap til tomgangsstop Kun manuel gearkasse. Den viste bil er en Civic Tourer 1.6 i-dtec S.

39 Sædeindtræk Indtræk Uanset hvordan du vil have din Tourer til at se ud udefra, har vi et udvalg af indtræk i høj kvalitet, der passer til. << Sort læder < Sort stof << Gråt læder < Gråt stof Læderindtræk fås kun til Executive. For yderligere information henvises til specifikationerne på side

40 Farver Det første indtryk er afgørende, og med det brede udvalg af farver til Civic Tourer kan du være lige så iøjnefaldende, som du har lyst til. Twilight Blue Metallic Passion Red Pearl Crystal Black Pearl White Orchid Pearl De viste biler er Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive.

41 Farver Polished Metal Metallic Alabaster Silver Metallic Urban Titanium Metallic Milano Red

42 > Udstyrspakker Hver model har den personlighed, du forventer af en Civic Tourer. Nu kan du tilføje din egen. Vi har alt det tilbehør, du har brug for, lige fra komplette udstyrspakker til alufælge. Sports-pakken indeholder alt det tilbehør, der giver din Honda Civic Tourer et godt vejgreb og et mere fokuseret look, der giver ekstra kant til dens allround-profil. Inklusive frontbag- og sideskørter med karboninspireret finish. Med 18 Hydrogen-alufælge som tilvalg. Sports-pakke 01. Frontskørt 02. Sideskørter 03. Bagskørt Hydrogen-alufælge (tilvalg til pakken) 01. Der findes flere oplysninger om Civic Tourer-pakker og enkeltudstyr på www. honda-accessories.eu Download appen med Civic Tourer-tilbehør

43 Ekstraudstyr < Cargo-pakke Organisér dit bagagerum med dette praktiske tilbehør. Cargo-pakken omfatter et skillenet, pynteliste til bagagerum, bagagerumssidenet og bagagerumsbakke med opdeling. 01. Skillenet 02. Bagagerumsbakke med opdeling 03. Bagagerumssidenet 04. Pynteliste til bagagerum 04. Komfort-pakke > Komfort-pakken er en pakke med skræddersyet tilbehør, der er smart designet til at beskytte din Honda Civic Tourer mod ridser, mudder og sand. Den omfatter lakerede beskyttelseslister til siderne, dørtrin og stænklapper. Med 17 Cobalt-alufælge som tilvalg Beskyttelseslister til siderne 02. Dørtrin 03. Stænklapper Cobalt-alufælge (tilvalg til pakken)

44 Aero-pakke > En Aero-forkofanger fremhæver det sporty look og sikrer samtidig gennemstrømningen af luft hen over karosseriet. Et bagskørt passer godt til Aero-forkofangeren og styrker det elegante udvendige design. Med 17 eller 18 Argon-alufælge som tilvalg får du iøjnefaldende fremtoning på vejen. Alufælgene har 5 eger og leveres diamantskårne med A-overflade med mat, transparent lak. Åbninger i Gunpowder Black. 01. Aero-forkofanger 02. Bagskørt /18 Argon-alufælge (tilvalg til pakken) Design-pakke < Med Design-pakken kan du gøre din Honda Civic Tourer helt personlig med en række stilfulde designdetaljer. Omfatter sportstankdæksel, cover til sidespejle, pynteliste på bagklap, pyntelister ved luftindtag og sports frontgrill (alle med finish i mat sølvmetal). Med 18 Krypton-alufælge som tilvalg Sportstankdæksel 02. Cover til sidespejle 03. Pynteliste på bagklap 04. Pyntelister ved luftindtag 05. Sports frontgrill Krypton-alufælge (tilvalg til pakken) Der findes flere oplysninger om Civic Tourer-pakker og enkeltudstyr på

45 Ekstraudstyr 41 Enkeltudstyr > Argon-alufælge Argon-alufælge Hydrogen-alufælge Radium-alufælge Krypton-alufælg Cobalt-alufælge 07. Parkeringssensorer bag 08. Parkeringssensorer for Anhængertræk med fast eller aftagelig krog 10. Cykelholder 11. Bilvarmer 12. Hundegitter 13. Tagbøjler inkl. skiboks 14. Sølvfarvet pynteliste på bagklap 15. Sort pynteliste på bagklap 16. Kofangerbeskytter

46 Specifikationer Motor 1.8 i-vtec 6MT/5AT Executive Lifestyle Sport Comfort S 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT Motor Benzin Diesel Benzin Diesel Benzin Diesel Benzin Diesel Diesel Ventilsystem Kædedrevet SOHC Kædedrevet DOHC Kædedrevet SOHC Kædedrevet DOHC Kædedrevet SOHC Kædedrevet DOHC Kædedrevet SOHC Kædedrevet DOHC Kædedrevet DOHC Brændstoftype Blyfri (95) Diesel Blyfri (95) Diesel Blyfri (95) Diesel Blyfri (95) Diesel Diesel Slagvolumen Emissionsstandard EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 Ydeevne km/t (sekunder) 9,6/11,4 10,5 9,6/11,3 10,5 9,5/11,2 10,4 9,2/10,9 10,3 10,1 Topfart (km/t) 210/ / / / Maks. Motoreffekt (kw ved o/min.) 104/ / / / / / / / /4000 Maks. Motoreffekt (hk ved o/min.) 142/ / / / / / / / /4000 Maks. Motormoment (Nm ved o/min.) 174/ / / / / / / / /2000 Brændstoføkonomi og emissioner Bykørsel (km/l) 12,8/11,2 23,3 12,8/11,2 23,3 12,8/11,2 23,3 13/11,2 23,8 23,8 Landevejskørsel (km/l) 18,2/18, ,2/18, ,2/18, ,9/19,2 27,8 27,8 Blandet kørsel (km/l) 15,6/15,2 25,6 15,6/15,2 25,6 15,6/15,2 25,6 16,1/15,4 26,3 26,3 CO2-udledning ved blandet kørsel (g/km) 149/ / / / Energimærke Mål Samlet længde (mm) Samlet bredde (mm) Samlet bredde inkl. sidespejle (mm) Samlet højde - ulæsset (mm) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) 1480 (Hajfinne) Akselafstand (mm) Forreste sporvidde (mm) Bageste sporvidde (mm) Frihøjde - med fører (mm) Maks. Siddepladser (personer) Kapacitet Bagagerumsplads - bagsæde klappet op (liter, VDA-metode) Bagagerumsplads - bagsæde klappet ned, læsset til vindueshøjde (liter, VDA-metode) Bagagerumsplads - bagsæde klappet ned, læsset til taghøjde (liter, VDA-metode) 1.6 i-dtec 6MT Tankvolumen (liter) Vægt* Køreklar vægt (kg) 1355/ / / / Totalvægt (kg) 1790/ / / / Nyttelast (kg) 435/ / / / Maks. påhængsvægt, med bremser (kg) 1400/ / / / Maks. påhængsvægt, uden bremser (kg) Maks. Tagbelastning (kg) Sikkerhed B B C C C A + A + A + B A + A + i-srs-airbag i førerside (2-trins oppustning) SRS-airbag i passerside med afbryderkontakt Sideairbags (for) 1.6 i-dtec 6MT Symbolforklaring: Standard Ikke muligt ADAS pakke Kun i komb. med ADAS pakke Brændstofforbrug: Denne test er beregnet til at give en indikation af brændstofforbruget ved kørsel på vej. *Maksimale bugseringsvægte er baseret på 12% hældningsgrad og er testet i henhold til EU-regulativer.

47 Specifikationer Specifikationer Sikkerhed 1.8 i-vtec 6MT/5AT Executive Lifestyle Sport Comfort S 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT Gardinairbags (for og bag) Piskesmældsbeskyttelse (forsæder) ABS (antiblokeringssystem) Forbremse, 16 ventileret skive Bagbremse, 15 ikke-ventileret skive Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Bremseassistent (BA) Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Hill Start Assist (HSA) ISOFix-punkter (bagsædets yderpladser) Nødstopsignal Dæktryksovervågning (DWS) Aktivt City Brake bremsesystem Advarsel om frontkollision Registrering af trafikskilte Vognbaneassistent Blindvinkelassistent inkl. Bakzoneassistent Startspærrefunktion Sikkerhedsalarm Valgfri døroplåsningsfunktion Fjernbetjent centrallås med 2 foldenøgler Nøglefri adgang og start Interiør Stofindtræk Læderindtræk Læderrat Lædergearknop / / / Alupedaler Funktioner og teknologi Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Gearskifteindikator (SIL) Elektrisk servostyring (EPS) Tomgangsstop / / / / Adaptivt støddæmpersystem (ADS) ECON Mode Ratmonterede skifteknapper / / / / Komfort Bagagerumsafdækning med "one touch"-funktion Klimaanlæg Dual Zone klimaanlæg Fartpilot med fartbegrænser Regnsensor Bagrudevisker Autolys Bakspejl med automatisk nedblændingsfunktion Parkeringssensorer (for og bag) Elruder (for og bag) 1.6 i-dtec 6MT 1.6 i-dtec 6MT Symbolforklaring: Standard Ikke muligt ADAS pakke Kun i komb. med ADAS pakke

48 Specifikationer 1.8 i-vtec 6MT/5AT Executive Lifestyle Sport Comfort S 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT Symbolforklaring: Standard Ikke muligt ADAS pakke Kun i komb. med ADAS pakke Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Brug altid den anbefalede USB-lagerenhed. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Oplysninger om brændstofforbrug CO 2 og vægt er målet iht. EU s direktiver. På grund af kørestil, trafik- og vejrforhold samt køretøjets generelle tilstand og udstyrsniveau kan det faktiske brændstofforbrug og CO 2 -tallene adskille sig fra disse officielle værdier. Vægten (dvs. brugsvægt) er gældende for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr kan få disse tal til at stige og nyttelasten til at falde. * Maksimale bugseringsvægte er baseret på bilens evne til, med to personer på hver 75 kg, at genstarte på en 12% hældning ved havets overflade. Ved højder over 1500 meter kan motoreffekten falde med en deraf følgende nedsat bugseringskapacitet. Ekstra vægt, såsom flere passagerer eller bagage, skal også trækkes fra den maksimale bugseringsvægt. Erstatter AUX-stikket, når navigation er inkluderet. Kombineret med HDD-navigation. 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT Komfort Auto op/ned på elruder, for Auto op/ned på elruder, bag Betjening af elruder via fjernbetjeningen Rat med vippe- og teleskopfunktion Eljusterbare og elopvarmelige sidespejle Elektrisk sammenklappelige sidespejle Fjernbetjente elektrisk sammenklappelige sidespejle Makeup-spejle i solskærm Makeup-spejle med lys i solskærm Tilbehørsstik (for) Tilbehørsstik (midterkonsol) Tilbehørsstik (bagagerum) 4 krom bagagekroge, nedfældelige Manuel justering af førersædets højde Elektrisk justering af førersædets lændestøtte Elektrisk justering af passagersædets lændestøtte Elektrisk justering af førersædets sidestøtte Lomme bag på passagersæde Armlæn på bagsæde Opvarmelige sæder (for) Magic Seats Bagagenet Fastgørelsespunkter bagagenet (B- & C-stolpe) Beskyttelsesplade i bagklapsåbning, rustfri stål Todelt bagagerum Interiørlys Multiplex-display med blå baggrundsbelysning Kortlys (for) Omgivende lys Lys i bagagerum Lys i handskerum Blåt interiørlys (dørbeklædning for) Kabinelys (for og bag) Audio og kommunikation 1CD/Tuner - MP3-kompatibel High Power Audio med Dual-Cone højttalere i bag, MP3 kompatibel Digital Audio Broadcast (DAB+) USB/auxstik (ipod-kompatibel) USB/videostik 4 højttalere 6 højttalere 8 højttalere Audio og kommunikation Ratmonteret fjernbetjening af lydanlæg Håndfri BluetoothTM-telefon (HFT) Bakkamera HDD-navigation 1.6 i-dtec 6MT 1.6 i-dtec 6MT

49 Specifikationer Specifikationer 1.8 i-vtec 6MT/5AT Executive Lifestyle Sport Comfort S 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT 1.6 i-dtec 6MT 1.8 i-vtec 6MT/5AT Eksteriør Hajfinneantenne Tonede ruder Tagrælinger Sølv Sølv Sølv Sølv Sort Sort Sort Sort Sort Udvendige lygter Halogenforlygter Bi-HID-forlygter med automatisk højdejustering Fjernlysautomatik (HSS) Forlygtevaskere Tågeforlygter LED-kørelys Højt monteret stoplygte Timer for automatisk tænding/slukning af forlygter (til når du skal hjemmefra/kommer hjem) Hjulstørrelse 16" alufælge 16" alufælge (AERO) 17" alufælge Dæk 205/55 R16 Dæk 225/45 R17 Dækreparationssæt 1.6 i-dtec 6MT 1.6 i-dtec 6MT Symbolforklaring: Standard Ikke muligt ADAS pakke Kun i komb. med ADAS pakke 1480 mm 4535 mm 1770 mm 1770 mm (2065 mm inkl. sidespejle) De bilversioner og udstyrsniveauer, der er vist i denne brochure, kan muligvis ikke fås i alle lande. Kontakt nærmeste Honda-forhandler for at få yderligere oplysninger. Civic er dækket af flere forskellige garantier som følger: 3 år eller km fabriksgaranti 3 års lakgaranti 5 års garanti mod gennemtæring på udstødning 10 års garanti mod gennemtæring på specifikke undervognskomponenter 12 års garanti mod gennemtæring Honda Assistance (kontakt din forhandler for at få flere informationer)

50 T E C H

51 The Power of Dreams Vi tænker fremad Vores nyeste generation af teknologiske fremskridt maksimerer ikke kun brændstoføkonomien den forbedrer også køreegenskaberne. Hos Honda kan vores drømme være ambitiøse, men de er altid forankret i virkeligheden. Hondas Earth Dreams Technology er en ny generation af motorer og gearkasser med en enestående kombination af stærk ydeevne og lav emission. Den første motor fra Hondas banebrydende nye Earth Dreams Technology-serie er 1.6 liter i-dtec-dieselmotoren. Denne nye motor er ren og støjsvag, med et lettere og mere kompakt design, der giver hurtig respons og jævn acceleration. N O L O G Y N O L O G Y

52 Dit eventyr begynder her De viste biler er en Civic 1.6 i-dtec Executive i farven White Orchid Pearl og en Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive i farven Twilight Blue Metallic.

53 outro

54 Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og billeder er kun vejledende. De detaljer, der fremgår af brochuren, kan afvige fra udstyret i de dansksolgte bilers forskellige modelvarianter. Publikationen udgør på ingen måde nogen forpligtelser fra virksomhedens side overfor nogen anden part. Ved alt salg er leverandørens eller forhandlerens salgs- og garantivilkår gældende. Oplysningerne om vilkår kan fremsendes på skrift på forlangende. Kontakt din Honda-forhandler for at få yderligere oplysninger Forhandleren kan altid bidrage med aktuelle oplysninger og beskrivelser af udstyr og funktioner. Den seneste opdaterede version af denne brochure findes på Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf Civic 01/14/TH11128DK

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer 1 Farver Oplysninger om brændstofforbrug, CO og vægt er opgivet i henhold til EUs standarder, og samtlige data gælder for -modellen. Det faktiske brændstofforbrug og de aktuelle

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Ford Kuga. Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Kuga 1.5 TDCi HK: 120 KM/L: 22,7 CO2: 115. Beskatning 263.

Ford Kuga. Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Kuga 1.5 TDCi HK: 120 KM/L: 22,7 CO2: 115. Beskatning 263. Ford Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 TDCi KM/L: 22,7 CO2: 115 263.430,- 1.5 TDCi AUT KM/L: 20,8 CO2: 125 278.740,- Diesel - Titanium Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 TDCi KM/L:

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Seat Ateca. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE. Seat ATECA 2,0 TDI 4X4 HK: 150 KM/L: 20 CO2: 128. Beskatning 356.

Seat Ateca. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE. Seat ATECA 2,0 TDI 4X4 HK: 150 KM/L: 20 CO2: 128. Beskatning 356. Ateca Leveringstiden på Ateca er fortiden noget lang. Ring for hør vedr. biler i pipeline. Leveringstid ligger pt. på ca. 11 måneder ved nybestillinger DIESEL DATA STYLE 2,0 TDI 4X4 KM/L: 20 CO2: 128 356.487,-

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D DPF 2.2 D-4D DPF 2.2 D-CAT 2.2 D-CAT 177 1ZR-FE 2ZR-FAE 3ZR-FE/ (150hk) (177 hk) 3ZR-FAE 1AD-FTV

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR 1.0 e-vti 1.0 e-vti YDELSE (HK) 72 / 6.000 72 / 6.000 GEAR Manuel 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 26,3 26,3 CO2 86 86 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere